![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
"zakonnica" skromna... i te strynie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Ta laska w stringach zaszalała
![]() ![]() Edit: mówiłam że biedna bo się bałam że ją zjadą. a tutaj zonk! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Chyba ją zjedzą w programie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Już koniec?! Ależ mi szybko minęło. Kasia i Zuza najlepsiejsze jak dla mnie.
#155 |
Zakorzenienie
|
łe faktycznie koniec
![]() dla mnie ta Zuza taka sobie, natomiast Romka (nie pamietam imienia) i Kasia wygrywają ![]() ![]() ojej, jest rewelacyjna.. http://forums.thefashionspot.com/f52...ska-66683.html bardzo szczupła, ale twarz piękna ![]()
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2010-09-08 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Ej co już tak koniec end fin koniec programu na dziś?:|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Jaka ulga,że to koniec
![]()
#159 |
Zakorzenienie
|
zastanawiam się tylko, czy nie lepiej dać w programie dziewczynom, które nie mają za sobą już pracy jako modelka? Kasia jest piękna, fotogeniczna.. ale widze, ze jest już dość znana, no i znalazła się nawet na okładce..
#160 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAA tam, według mnie szanse powinien mieć NAJLEPSZY a nie najmniej doświadczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Organizatorka
|
A mi się bardzo podobało
![]() ![]() ![]() Jak dla mnie najfajniejsze : dziewczyna nr 3 ![]() ![]() Romka jest bardzo ładna, ale nie ma ciekawej twarzy - jest po prostu bardzo ładna ![]() Osobiście nie mogę się doczekać kiedy będą sesje zdjęciowe ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W you can dance psioczyli na tych, którzy są więcej niż doświadczeni w tańcu (piszę m.in. o Tomku Barańskim, który ma swoją szkołę tańca i był chłopakiem Edyty Herbuś) albo Ilona, która podobno jest w grupie tanecznej Egurolli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
dołączam
![]() byłam ciekawa programu i na razie ok zobaczymy jak dalej ![]() laska w stringach zaszalała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"11. Uczestniczkami Konkursu mogą być tylko dziewczyny/kobiety, które: e) nie są ani nigdy nie były profesjonalnymi modelkami oraz nie są związane żadną umową z agencją modelek ani innym agentem" Edytowane przez mrowcia1616 Czas edycji: 2010-09-08 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Jako osoba, która widziałam 13 edycji America's Next Top Model (tak, tak, każdy odcinek - ćwiczyłam w ten sposób angielski
![]() Zaczynając od tzw. twarzy programu, czyli TAM Tyra Banks, a u NAS Joasia Krupa. No cóż. Naprawdę uważam ją za dość sympatyczną i napewno prześliczną kobietę, ale na jej stronie głównej widzę tylko okładki Playboya, Maxim, Man, etc - może mam słabe pojęcie, ale dla mnie nie są to gazety O MODZIE, ale raczej o fotografowaniu kobiecego ciała, ku u ciesze mężczyzn (kobiet pewnie też, ale w mniejszości). Ja rozumiem, że polakom ciężko było znaleźć polkę z okładki Vogue'ów, no ale mogli się postarać o coś bardziej ambitnego, subtelnego i artystycznego? W amerykańskim ANTM były takie elementy ![]() Kolejne sprawa to prowadzenie - co tam robi Piróg? Czy skoro jest na fali, to trzeba go wciskać we wszystkie nowe programy, niezależnie od kontekstu i tematu? Naprawdę nie było szans na znalezienie osoby, która zna się na rzeczy? Przykładowo: jakiegoś specjalisty od makijażu lub trenera modelek? Nie wierzę że takich ludzi nie ma w Polsce - no chyba, że słabo szukali. Nota bene, czy Piróg nie przewidział że będzie jakieś 50cm niższy od każdej kandydatki, a zadzieranie głowy do góry przy każdym wywiadzie nie wygląda zbyt fotogenicznie ![]() No i odnosząc się do kwestii najważniejszej: kandydatki. Czy tylko mnie się wydaje, że ona są jakieś "bez klasy"? Na pierwszy rzut oka niczym się nie różnią od uczestników Big Brothera (niczym, oprócz długich nóg). Wiadomo - nikt nie oczekiwał profesjonalnych modelek prosto z runway, ale czułam się nieco zażenowana słuchając o tipsach, rysowaniu samochodów i bójkach z dziewczynami (czy tylko ja mam wrażenie jakby ona się tym chwaliła!?), o tym jaka to jestem szczupła i zgrabna, a Pan juror to gej. Podsumowując: bałam się że polaków będzie stać tylko na mąkę z jajkiem, no i niestety na tym właśnie się skończyło. |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
no to nie rozumiem
![]() zerknijcie na podaną przeze mnie stronę-do takich zdjęć raczej potrzeba agenta, prawda? ![]()
#167 |
Zakorzenienie
|
A według mnie Piróg to tam pasuje
![]() No cóż co do Joanny Krupy - moim zdaniem powinni ją wymienić ALE polska modelka typu Rubik - no nie wiadomo czy by się sprawdziła w tej roli, Joanna jest wystarczająco hmmm przebojowa i charyzmatyczna. Myślałam o Malinowskiej albo Horodyńskiej no ale niestety... |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
catch me if I fall.
|
a na mnie nawet Krupa zrobila dobre wrazenie
tzn wiadomo, ze sukcesow na swoim koncie jako modelka nie ma, ale jest taka pozytywna, mila dla tych dziewczyn i wydaje mi sie, ze pomaga im w tym programie jej obecnosc Jest taka typowo 'amerykanska' - wszystko jej sie podoba, zyczy kazdej spelnienia jej 'american dream' i tak dalej, wiecie co mam na mysli ![]() Wolinski tez jest spoko i zna sie na rzeczy przynajmniej za to zenujace sa dla mnie te zadania dla dziewczyn typu 'wytarzaj sie w mące' i wspolczuje im, ze musza to robic w imie poprawienia ogladalnosci ![]()
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Romka + Zuza = zadyma.... kroi się coś na wzór Big Brothera
![]() Podobała mi się ta zakonnica, ma śliczną buzię ale moim skromnym zdaniem nie pasuje jako modelka. Po Kasi od razu było widać, że ma już przetarte ścieżki... pierwszą trójkę ma zagwarantowaną. Zuza straszna dziewucha... gdyby była rzeczywiście taka "niepokorna" to nie pchałaby się do tego programu... więcej gra niż ma... Romka - charakterna dziewczyna, naturalnie się zaprezentowała ale przypomina mi trochę stylem bycia Brodkę, którą niespecjalnie lubię... więcej dziewczyn nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mrówcia z tego co jest napisane w internecie to Kasia jest w agencji tak więc teoretycznie rzecz biorąc nie powinno jej być w programie ![]() Ktoś widział Malinowską albo Horodyńską jako modelkę z prawdziwego zdarzenia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2010-09-08 o 22:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
a pamięta któraś jak ta Romka się nazywała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Wg mnie Piróg również pasuje. A najbardziej podobały mi się Pamela (Romka) i Kasia z Krakowa. Muszę przyznać, że pierwszy odcinek bardzo mi się podobał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
A ja również Krupą byłam mile zaskoczona. Kiedy oglądałam ją u Szymona Majewskiego to strasznie mnie irytowała, ale tutaj wypadła nieźle.
Do Piroga też nic nie mam, lubię go nawet w tym you can dance. Jeśli chodzi o uczestniczki no to hmm... mamy co mamy ![]() ![]() Reszta wyjdzie w praniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I szkoda, że tam nie pozostał... ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
A ja przegapiłam
![]() Można gdzieś obejrzeć ten odcinek? |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Pani Buka
|
Krupa jest taka 'amehykańska', trochę irytująca, ale nie aż tak bardzo jak myślałam
![]() Tyszka zdecydowanie ma być 'tym złym', ale mnie wkurza ![]() Woliński i Korwin-Piotrowska - w porządku ![]() niektóre dziewczyny śliczne, sympatyczne, piękne, ale nie o urodzie "modelkowej" - ale ta Kasia.. to od razu było widać, że pasuje tam. tylko ciekawe co z tą agencją ![]() natomiast inne wyglądały na takie idiotki, że... ![]()
#179 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Nie ma w sobotę. :[ Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2010-09-08 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.