|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
Nie opakowanie jest ważne. ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Postanowilam rozliczyc wszytskie moje kosmetyki i wyszlo ze najwiekszy problem mam z produktami do makijazu ust ( ponad 20 szt.), cienie do powiek ( ok. 20 szt + 10 tuszy do rzes + 10 kredek), szampony i odzywki do wlosow ( w sumie 15 szt) , zele pod prysznic ( tylko 7:P), perfumy zdecydowanie za duzo, wiec szczerze powiedziawszy prawie ze wszystkim. Jedyna rzecz do ktorej mnie nie ciagnie to lakiery do paznokci mam tylko 2 dobre odzywki. I tak trudno mi ominac Bootsa czy Superdrug bo postawili go wprost na mojej drodze z uczelni do domu:P |
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
ekhem, jak za duży to też nie dobrze
Cytat:
![]() a w sumie opakowanie ma duże znaczenie u mnie przy wyborze kosmetyku...niestety sroka jestem, lubię to co ładne
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam prawo podatkowe,bede zdawac w polowie pazdziernika bo miesiac zejdzie zanim sie naucze. |
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Heh na szczescie balsamowego problemu nie mam na stanie ejdynie maselko z body shopa i mleczko do ciala, kremy mam tylko 3 gdyz cera sklona do zapychania wiec uzywam tylko to co sprawdzone, peeling 1 do ciala 1 do twarzy. To sie wyspowiadalam
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Motty, trzymam kciuki za Twój odwyk
![]() cuciola, wczoraj moja kocica urodziła dwa małe kociaczki... Jej, to duża odpowiedzialność, żeby zająć się takimi szkrabami, jak nie ma matki. Mam nadzieję, że te Twoje przeżyją.
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cienie(20 sztuk kolorów, czy jakieś potrójn e coś takiego?) 10 kredek to nie tak dużo, zależy czy różne kolory czy podobne wszystkie ![]() szamponów i żeli faktycznie sporo, ale tego się często używa ![]() EDIT: ---pozbyłam się podkładu L'Oreal Perfect Match(dostałam go za długie oczekiwanie na przesyłkę z allegro jako gratis, ale odcień kompletnie nie w mojej tonacji) ---sprzedałam paletkę pustą z Inglota za cenę kupna więc dobrze---uznałam że dwie takie duże mi nie potrzebne skoro jestem na odwyku
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-09-08 o 20:52 |
|
|
|
|
#310 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ile ma lat?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) i kosmetykami do włosów. Żeli 7, ale szybko schodzą.W sobotę w końcu idę na imprezę |
||||||||
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Troszkę to poprawia statystykę . Jednak te 150zł to i tak dużo eternitymoment i Motty - witajcie na odwyku Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- cuciola - trzymam kciuki za kociątka ![]() Nusia - skoro miałaś taką przerwę, to wybaw się solidnie
|
|
|
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz się okaże że Motty się nie kwalifikuje do odwyku. Cytat:
Wprawdzie tylko część ze szczotką ale i tak tylko tej używałam.
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
"Nie" dziekuje za kciuki. To bedzie na prawde cud jak przezyja. Jutro biegiem pojde po mleko w proszku,bo na razie karmie kozim (ponoc jest strawne dla kociat,nie to co krowie). Same sie nie zalatwiaja,trzeba je stymulowac. Jest roboty z takimi maluchami ale jak przezyja to bedzie super
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego Kraków jest tak daleko ode mnie
|
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
no to Dziewczyny zjeżdżajcie do Krakowa
ale byłoby super spotkanko
|
#319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ jestem dzisiaj wypeelingowana
Zużyłam Hean, peeling cukrowy oraz Perfecta Oczyszczanie, peeling drobnoziarnisty, saszetka ![]() Ten wątek naprawdę mnie mobilizuje Mam już 4 zużycia, normalnie babrałabym się z tym jeszcze długo i długo ![]() Cytat:
Może podpytaj jakiegoś weterynarza, jak powinnaś karmić takie małe i jak się nimi zająć? Nie wiem, chciałabym Ci jakoś pomóc, ale nie wiem jak
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-09-08 o 21:34 |
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam od fryzjerki, kolor jak zwykle super wyszedł.
sweet trzymam kciuki za męża.nastaw go pozytywnie, powiedz ze bedzie dobrze i sobie poradzi świetnie.wiem z doswiadczenia ze to chociaz troche pomaga.jak ty nie uwierzysz w męża to on w siebie tym bardziej. motty witam na wątku ![]() jestem za spotkaniem w krakowie, na pewno przyjde. niestety tż chodzi jak struty.martwi sie ze lipa jest z kasą.dużo wydalismy na jakies *******y na wesele i nie tylko a jeszcze nie mamy zaplaconego mieszkania i internetu.. niby mozemy poplacic to wszystko z kasy z wesela ale raczej malo zbierzemy wiec lipa tak wydawac kase ktora miala isc na lokate by kiedys miec cokolwiek na swoje mieszkanie. jeszcze ja nie mam pracy no nic, martwic sie nie moge i bede.skoro na naszym wątku udaje sie co poniektórym dostac prace to mi też sie musi udac.spadam robic wizytówki
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
No to zapraszam
![]() Zawsze możesz i tak przyjechać Byłoby fajnie.Zmieniłaś czy tylko "poprawiłaś"? A z pracą może się udać, teraz odchodzą te osoby, które się zatrudniły na wakacje |
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane - zuzylam mus Kolastyny poziomki i truskawki i zel do intymnej 500 ml
U mnie w zyciu przelom. Dokonałam czegos co mi juz radzilyscie od jakiegos czasu... czuje sie jak kapeć...
|
#324 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam nowe odwykowiczki
![]() Cytat:
A może uda Ci się zorganizować jakiś wypoczynkowy weekend, wyjazd w góry np? Cytat:
![]() Cytat:
A jakie masz plany? Jeśli będą chcieli Cię przyjąć to się zgodzisz?Ja mam niedaleko to mogłabym przyjechać. ![]() Cytat:
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co zrobiłaś?Super, ktoś jeszcze? Fajnie, że moje niewinne pytanie do Hosenki wywołało taki odzew wśród ogółu
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
balsamow mam 5
|
|
#327 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nie uwierzycie - auto dziś się ZNÓW zepsuło. Objawy identyczne jak wczoraj. A wczoraj w końcu działało, nawet pojechałam na stację, zatankowałam etc.
Nie wiem czy nie dołożyć pieniędzy i nie kupic czegoś nowszego (tylko skąd kasę wziąć?).. Co byście mi radziły?Mój TŻ namawia mnie, żebym wróciła do dawania korepetycji - uczyłam angielskiego w liceum i na 1 roku studiów.. Można chyba sporo zarobić nosek ale miałaś przygodę - gratuluję zimnej krwi.. z 'cudzym' dzieckiem to większy strach chyba niż ze swoim, że coś się stanie [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21934556] 2. Krycie zależy od firmy i formuły. Ja używam Everyday Minerals (ale ze względu na zablokowanie taniej wysyłki do Polski będę zmieniać firmę) i semi-matte kryje raczej lekko - wyrównuje koloryt, ale dużych niedoskonałości skóry nie zakryje. Za to wersja prasowana... uuu! Tą to można sobie niezłą maskę wyczarować przy braku umiaru. ![]() prasowany puder? czy jest dobrze kryjąca wersja 'sypka' (nie znam poprawnych sformułowań )3. No właśnie - zatrudnianie na umowę-zlecenie, gdy praca jest taka, że jak najbardziej można by normalną umowę podpisać, to świństwo... ![]() a no właśnie - chociaż tata TŻ powiedział, ze wg prawa to nawet jeśli jest się zatrudnionym na umowę-zlecenie a jest ona wykonywana jak umowa o prace (czyli u pracodawcy, w stalych godzinach pracy przez dlugi okres czasu) to wiążą się z nią obowiązki pracodawcy takie jak przy umowie o pracę. Czyli w razie jakichś problemów można startować do sądu pracy, a nie tylko z cywilnym powództwem 6. Tu jest zdjęcie ze strony producenta (F&F): Załącznik 3394648 Na żywo prezentuje się fajniej. [/QUOTE] Piękny trencz!! czegoś takiego szukam Nie doczytałam ile zapłaciłaś? Chyba się przejadę na dniach do TESCO. Słyszałam jeszcze że z Zarze i Bershce są takie trencze. Dziś moja przyjaciółka miała z Bershki - też śliczny, z marszczeniami delikatnymi przy ramionach.Ciekawe na ile maźnieć to starczy? Może w październiku sobie zamówię.. Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że Cię przyjmą ![]() Ja wzięłam się wreszcie za zużywanie żelu hialuronowego z BU i dodaję sobie po kropelce do Humektanu, ale i tak trochę za mało nawilża (stosuję retinoidy i leki na bazie alkoholu i kwasu salicylowego). Chyba muszę zainwestować w maseczkę nawilżającą. Czytałam na KWC pochlebne opinie o maseczce Bioderma Hydrabio. Może któraś z Was używała? |
||
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście tak, juz wysłany a teraz tylko czekać na kuriera (ma do końca listopada dojechac
Cytat:
Tak jak Ty karmiłam co 3 godziny w dzień i w nocy. Myłam itd. Ja karmiłam kozim, letnim, lekko rozwodnionym i slodzonym mlekiem, tak powiedział mi weterynarz. Ja zawsze jak w nocy go karmiłam to potem zabierałam go do łóżka i spał na gołym ciele żeby miał cieplutko i to bardzo lubił. Problem był z małym pyszczkiem i najpierw karmiłam takim fajnie zakończonym zakraplaczem do oczu a potem butelką z takim gumowym smoczkiem (kupiłam w spożywczaku, były w niej cukierki). U mnie w domu każdy miał dyżury w karmieniu A potem kocisko tak się rozleniwiło że mając 3 miesiące mleko i tak pijał tylko z butli Ale za to wyrósł na takiego wielkiego kocura że hoho ![]() Trzymam więc kciuki za Twoje maleństwa Witaj Gani my to chyba powinnyśmy trzymać się razem ![]() No właśnie ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby koniec końców wyszło to na dobre ![]() Cytat:
![]() A pewnie ![]() Porzeczko, a skąd jesteś? Może bliżej mnie niż Kraków? Jakoś nie pamiętam, czy o tym wspominałaś.
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2010-09-09 o 07:23 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

I ze rozmiar nie ma znaczenia 
Nie opakowanie jest ważne.

My naszej małej kupujemy, a ostatnio widziałam piękne kombinezony 

) i kosmetykami do włosów. Żeli 7, ale szybko schodzą.

A może uda Ci się zorganizować jakiś wypoczynkowy weekend, wyjazd w góry np?
Byłam "normalnie" do 16 i przyjechał po mnie Ł. - spędziliśmy jeszcze trochę czasu razem bo za godzinę wraca już do wawy
a co zrobiłaś?