|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
no my mamy wynajęte, ale ja jestem zdania, że kupuję coś, bo chcę mieć przytulnie tu i teraz i jeśli to przetrwa to z chęcią będę to miała w swoim- kupionym na kredyt mieszkaniu
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() a ty Haniula masz swoje czy wynajęte, bo nie pamiętam ![]() w ogóle to jakbym chciała mieć swoje mieszkanko wklejam Wam kota o jakim marzę skąd ja na to wszystko kasę będę miała
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-08 o 21:10 |
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
hm.....super pomysł z fotkami podoba mi się
![]() wkleję w najbliższym czasie a może któraś pierwsza się pochwali ?
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy swoje
tzn nie zupelnie. Bo mieszkamy w domu z moimi rodzicami, z tym ze my na gorze oni na dole. Mamy swoje wejscie tyle, ze dzielimy ogród, no i widujemy sie mimo wszystko czesto
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat miałam fotę w kompie to wrzucam także widok z kuchni w kuchni mam zielone dodatki- tak wyszło z przypadku
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-08 o 21:15 |
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
spory kwiatek
chyba wysoko tam macie
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taniej niż wynajęte ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- właściwie to podobno jest drzewo nie wiem do końca, bo dostałam jak troszkę odchowane było. cud, że przy mnie jeszcze przeżył.wysoko mamy wysoko do sufitu i wysokie piętro ![]() kobitki wklejajcie swoje łazienki, kuchnie, pokoje, korytarze, makarony, itp to jest inspiracja, szczególnie dla mnie do zmian
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-08 o 21:20 |
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
a to nasza sypialnia
narazie tylko łózko bo na szafe nas jeszcze nie stac tez brazowo ![]() kolory wyszly jakies bladee :/ |
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje ulubione ![]() pięknie, naprawdę sama bym tak chciała mieć my też mieliśmy pięknie urządzony pokój, a odkąd się wyprowadziliśmy to zaczynamy od zera bo tam mieliśmy ściany 2 fioletowe, 2 białe, te nasze czekoladowe meble, wszystko dopasowane, a tu jest jeszcze szafa właściciela, więc ze swoich mebli wzięliśmy tylko szafkę pod telewizor, a reszta póki co jest tam nie wiem kiedy to się zmienibardzo klimatyczna ta sypialnia, wszystko tak idealnie się komponuje jak ja uwielbiam czyjeś wnętrza oglądać
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-08 o 21:27 |
|
|
|
|
#2109 |
|
Wtajemniczenie
|
Boskie zdjęcia, boski kwiat, boska sypialnia o takiej marze
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam juz gdzies takie kwiaty ![]() u mnie niestety długo kwiaty nie wytrzymuja w domu mamu aż 3 no osobne wejscie to byl warunek, inaczej nie chcielismy, zreszta sami moi rodzice byli za tym, zeby wszystko było osobno, bo z takiego mieszkania na kupie to sa tylko kłótnie .. a mamy działke budowlaną i marzy nam sie dom.. ale kto to wie jak sie zycie ułozy ![]() PS Lili my to chyba mamy podobny gust
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-09-08 o 21:30 |
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak macie działkę to marzenie jest realne ![]() my marzymy, by mieć cokolwiek, co jest nasze-mieszkanie, domek,szeregowiec, cokolwiek ja jeśli chodzi o kwiaty to tym drzewo-kwiatem miałam/mam jeszcze 2 storczyki, ale ich stan jest ciężki![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- widzę, że bardzo podobny niestety ja w wynajętym mieszkaniu muszę swój gust trochę poskromić kuchnia musi zostać jaka jest, w łazience płytek nie wytłukę
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam storczyka w takiej ciezkiej
i rosnie, ale fakt powinny byc w przezroczystych![]() mi sie marzy bonsai,tylko one sa podobno trudne w pielegnacji, wiec nie dla mnie
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą storczyki też łatwe do utrzymania nie są z moich zostały same liście
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
moj obecnie kwitnie, ale zawsze mam w doniczce też taki sztuczny, co by same liscie nie były
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te sztuczne storczyki niekiedy jak prawdziwe wyglądają ![]() wklejam zdjęcia moich "okazów" mało z nich zostało-wiem
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-08 o 21:51 |
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
pinknie:brawo: mojego troche widac zza makaronow
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
pinknie je wykończyłam
liście JESZCZE mają, więc chyba jest nadzieja![]() idę spać, bo mała usnęła, Tż usnął , a mi się oczy kleją ![]() dobranoc
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna sypialnia
Przez was nie zasnę dzisiaj tylko będę myśleć jak my się urządzimy. Jak na razie to mój Tż od wczoraj mieszka w nowym mieszkaniu a właściwie pokoju, gdzie po drugiej stronie korytarza zamieszkują trzy dziewczyny. Już mnie zazdrość korci, żeby co zadzwoni pytać co robi, żeby przypadkiem nie usłyszeć, że go na herbatkę zaprosiły Jestem zazdrośnicą...
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide sie uczyc
dobranoc wszystkim SPD
|
|
|
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja piję czerwoną herbatkę i wzieło mnie na zmienie czegoś w naszym pokoju
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Lili kwiecie pokaźnych rozmarów wow
u mnie to tylko bambus jest w stanie się uchować 13ego chcę kupić fiołki w Biedro i zobaczymy co z tej "hodowli" wyjdzie![]() Haniula sypialnia śliczna, powiedzmy że mam podobną kolorystykę w dużym pokoju my niestety sypialni nie posiadamy z racji tego, że mały pokój przy wprowadzaniu się pomalowaliśmy (żółto-fioletowo) i czeka sobie samotnie na bobasa Łóżka kupować sie nie opłaca więc mamy salono-sypialnie![]() fotek teraz niestety nie wrzucę, bo mój laptop strasznie zamula a na lapie TŻ mam tylko zdjęcia w trakcie remontu. aktualnie jesteśmy w trakcie uzupełniania pustych ścian i małej zmiany aranżacji w pokoju jutro jedziemy do Castoramy i muszę przycisnąć TŻa żeby do jutra wieczór zrobił co ma do zrobienia w pokoju![]() O ile nie zapomni wiertarki z pracy... ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Haniula przyjemnej i bezbolesnej nauki ![]() a piesio Twój ? słodziak
|
|
|
|
#2122 |
|
Rozeznanie
|
lili1987 też mam taki kwiatek i to jest szeflera
~Bywają w życiu chwile, których ból daje się zmierzyć dopiero po jego przeżyciu, i wówczas dziwi nas, iż zdołaliśmy go znieść.~ — Maria Kalergis Edytowane przez senioritta19 Czas edycji: 2010-09-08 o 23:29 |
|
|
|
#2123 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry nie było mnie 3 dni a tu tyle do nadrabiania
tak jak wspominalam pojechałam do tego nowego mieszkanie aby go pomalowac i posprzątać i dziękuje wam wszystkim za rady dotyczące szczególnie lodówki bo bez nich nie wiem co bym z nią zrobiła ale od początku pierwszego dnia było malowanie od rana do wieczora bo ściany zupełnie nie chciały chłonać tej farby aa i tą lodówke umyłysmy nieszczesna nasi TZowie pomalowali a wczoraj rano wziełyśmy się za gruntowne sprzątanie łazienki a tam pod pralka kurz no to co za problem kurz usunąć? wziełysmy odkurzacz ale gdzie tam, potem ajax tez nic i na koniec szpachelka to jakos ze skrobałyśmy po czym odsunełyśmy lodówke a tam to samo na koniec zauważyłyśmy grzyba w łazience. JAK MOŻNA TAK ZAPUŚCIĆ MIESZKANIE?? na koniec dnia przyszła dziewczyna która mieszkała tam przed nami (rownież wynajmowała) i opowiedziała nam kilka historii wsumie to wolałabym ich się nie dowiedzieć
|
|
|
|
#2125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
mianowicie to mieszkanie jest własnością jakiejś babci która jest bardzo poważnie chora i sąd ustanowił opieke nad nią na jej córki dwie, jedna-ta która wynajmuje nam mieszkanie podobno wcale tam nie przychodziła nie interesowała się tym zupełnie tylko pieniążki chciała żeby na czas był ale zupełnie się nie wtrącała w to. Natomiast ta druga podobno naloty robiła wpadała nie wiadomo po co itd bo się nie moze dogadać z własną siostra w sprawie tego mieszkania bo niby ta co nam wynajmowała wszystkie pieniądze zabiera. Dla mnie jakaś chora sytuacja ale ja wraz z moimi współlokatorami zaczeliśmy się tego bać bo nie wyobrażam sobie, że jestem tam sama i nagle ktoś mi wpada do mieszkania??
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po to mu płacę, żeby tylko wziął kasę i tyle kiedys jak kawalerkę wynajmowaliśmy to właścicielka ani razu nie przyszła my zawoziliśmy jej pieniążki czarna była umywalka w kamieniu- prawie całość domyłam
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

a może któraś pierwsza się pochwali ?
taniej niż wynajęte 

nie wiem kiedy to się zmieni
ale kto to wie jak sie zycie ułozy
miałam/mam jeszcze 2 storczyki, ale ich stan jest ciężki

idę spać, bo mała usnęła, Tż usnął