![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
bajkowa, viper19 miło mi ![]() chcę czasem do Ciebie przybiegać tęsknota to nieskończoność pragnień deszcz zmywa przyklejony do twarzy uśmiech
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-09-08 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
'' Proszę o zwolnienie, o usprawiedliwienie mojego nie-mogę. Leżę drugi dzień otulając się w puchową kołdrę. Mam teraz wielkie kuku, na które muszę sobie dmuchać. Jak tancerka w pozytywce. Budzę zachwyt, a jednak tańczę sama. Jak każdy mężczyzna, masz jedną wrodzoną wadę - nie czytasz między wierszami. I tutaj żadne okulary i żadna wizyta u okulisty nie mają szans powodzenia. '' Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-09-08 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Raczkowanie
|
Od drugiej części szukałam aktualnego wątku aż w końcu się udało!
![]() " Wyciągnij dłonie i chwyć marzenie... " " "Kiedyś" to takie zaszyfrowane "nigdy"... ;( " " Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony ![]() Upsss.... ![]() ![]() ![]() Ja wrzuciłam moje ulubione i nie wiem czy dobrze...
Edytowane przez Amillka Czas edycji: 2010-09-08 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna-Ależ ja wcale nie przesadzam <3
* * * * * Gdybym wiedziała o tym, że się Tobą dzielę z tą s*ką powiedziałabym Ci, że i tak Cię kocham. Bo miłość nie zna granic. Kocha się pomimo wszystko, niestety . * * * * * Kocham Gdy w całości oddajesz Mi się nocami <3. * * * * * Kochała nienawidząc zarazem. * * * * * Nie potrafię opisać tego co do Ciebie czuję. * * * * * Gdyby przy Tobie funkcja 'Myślenie' się nie wyłączała to powiedziałabym Ci, że Cię kocham. Widzisz jak na Mnie działasz! ________________ -Nienawidzę Cię! -Z wzajemnością! Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-09-08 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zadomowienie
|
♥ Cherry_lady - bardzo mi miło perełko. ;* your blue eyes - zaskoczyłaś mnie. Dziękuję kwiatuszku. ♥ bajkowa - jak dobrze, że już jesteś.. ;* Miło, że mnie doceniasz rybko. Dziękuję. ![]() viper19 - bardzo, bardzo, bardzo dziękuję słońce. ;* ________________ Ja już nie wierzę w ten świat. Apatio, obojętności, chłodzie.. Wróćcie do mnie! Ja już nie chcę być człowiekiem - wyszeptała, rzucając spojrzenie w nieznanym kierunku. - To za bardzo boli.. Miała wrażenie, że nawet powiewające na wietrze firanki z niej drwiły.. Po ścianach spływają ciemnymi strugami absurdy, bruk zbudowany został z paradoksów, firany utkano z nonsensów, a ja, biedny człowiek na tym bezsensie stoję.. Otwarła przeszłość, zamknęła teraźniejszość.. Tonęła w niepoukładanych skrawkach wspomnień. Stanąć i nie musieć się bać.. Przez zamknięte powieki patrzeć na wiatr. Ona stała tam, na wzgórzu - czuła się trochę samotnie.. W dłoni trzymała niepewnie szary balonik. Czekała na niego. Czekała od momentu, w którym przpadkiem minęli się na ulicy.. Jej się nigdy donikąd nie spieszyło. Przez życie szła wolno, spokojnie, raz po raz zdarzało się, że niedbale, ale nie czuła presji czasu. Poruszała się spokojnie, nie znała czasowych oganiczeń.. Godzina nie miała sześćdziesięciu minut, doba nie składała się z dwudziestu czyterech godzin. W jej życiu wszystko było wyraźnie nagięte.. Czasem zwisamy w dół, choć głowy mamy w górze.. Myśli latają wokół niej niczym muchy. Bezczelnie szepczą do uszu: 'marny jesteś, człowieku, oj, marny!' Dzisiaj nie odejdę, o nie! Dzisiaj przypnę się do tamtej ściany za pomocą Twojego uśmiechu i będę tam wisiała i wisiała dopóki nie spadnę.. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-09-09 o 05:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cynamonowe ciastka, słodkie usta, mój on.
Wyraźnie jesteśmy niedopasowani. Gdy się jest zakochanym, to nic jest piękna i cisza brzmiąca.
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Raczkowanie
|
Twoje 'zaczekaj' zabrzmiało dzisiaj dosyć emocjonująco, rób tak częściej błagam.
Zaufaj mi. Złap mnie za rękę. Zobaczysz znajdziemy swój własny świat. Zwariujemy razem i oszalejemy na swoim punkcie. Więc jak, zaufasz? Lubię gdy się we mnie wpatrujesz, a ja udaję, że nie widzę. Możesz to robić godzinami. I tak Cię kocham. ` Te same fale, ten sam tok myślenia. Nie mam nic więcej do dodania Moja Droga... ` Śnisz mi się w nocy. Wchodzisz do mojej głowy zbyt często. Pozwolisz mi marzyć nie tylko o Tobie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Rozeznanie
|
za wszystkie pochwały -
![]() ![]() 'Przeciętna osoba mówi 4 kłamstwa dziennie, 1460 rocznie i 88000 do skończenia 6 roku życia. A najczęstszym kłamstwem jest 'Nic mi nie jest'.' 'Dziewczyny nie chcą być szczęśliwe. Dlatego umawiają się z chłopakami' 'Thank God, I'm an atheist.' Dzięki Bogu, jestem ateistą. 'Love is blind. Friendship tries not to notice.' Miłość jest ślepa. Przyjaźń stara się nie zauważać. 'never think that almost is good enough for you.' nigdy nie myśl, że prawie jest dla ciebie wystarczająco dobre.
![]() |
#1389 |
Zadomowienie
|
mały szczegół, za to duży uśmiech.
udało Ci się. jestem szczęśliwa.
![]() |
#1390 |
Rozeznanie
|
BananowaBrazylijka, bajkowa, , Primadonna, Marzena18 -
![]() chcialam byc- ![]() happyend - ![]() Cherry__lady - dziękuje ; ** viper19 - dziękuje ![]() ![]() Chciałam Ci podziękować za chwile namiętne jak ostatni pocałunek, które teraz zostały zastąpione przez burzliwe chmury łez i cierpienie w lewym przedsionku serca. Wkradłeś się na wycieraczkę mego serca, przywitałeś się z uczuciami, polubiły Cię jak nikogo innego, a potem zadzwonił telefon, musiałeś iść... "everybody, shake your body, lift your hands, stop frontin', you're just a puppet" /"wszyscy, ruszajcie się, podnieście w górę ręce, przestańcie udawać, jesteście tylko lalkami"/ Do wszystkich marionetek : odetnijcie sznurki. Wejdź w mój umysł, przestudiuj myśli i proszę ... nie wystrasz się, nie uciekaj! Wrócili starzy dobrzy przyjaciele mianowicie problemy. ' Thanks God I'm a woman...' / "Dzięki Bogu jestem kobietą..." / Poczekaj, aż nadejdzie czas gdy róże zakwitną w zimę, przebiją się przez zimny śnieg, a z chmur poleje się deszcz. Nie wymagam dużo, po prostu mnie nie krzywdź. Ciężkie niczym słoń są słowa ' jest dobrze' kiedy świat się wali, a wszechświat nie sprzyja. Nie umiesz kłamać, nie umiesz kochać, co ja w Tobie takiego widziałam? Zmieniam repertuar na bardziej oschły. Czujesz? To moje serce podgrzane do temperatury 500 stopni skwierczy, chyba rumieni się z miłości.
#1391 |
Zakorzenienie
|
dontgivemenames -
![]()
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2010-09-08 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zadomowienie
|
I nie przestałam palić
I nie mogę spać Pośrodku samotności Wciąż myślę o tobie. Co znajduje się tam Gdzie kończy się miłość? Mam bilet bez powrotu i wiele marzeń w środku "małej walizeczki"… papieros, piosenka zdjecia pierwszej milości. spędziliśmy lato kochając się czując radio oddychając słońcem samotność spotkałam pomiędzy Twoimi objęciami. Potrzebuję trochę twojej miłości żeby móc żyć. Wiatr ustał Deszcz odszedł Odszedł z blaskiem słońca na twej skórze Wzdycham do nieba twojego ciała I umieram w pożądaniu Twojego ciepła
![]() |
#1393 |
Raczkowanie
|
jesteś, ale Cię nie ma, nie ma Cię tam gdzie być powinieneś. nie ma Cię ze mną. '- ja? ja burdel mam wszędzie w pokoju, w życiu a nawet w sercu. - to może czas posprzątać ?' (rozmowa z nim.) kocham Cię. i kto tu jest hardcorem? To chyba miłość jeśli piszę się z kimś o 3 w nocy o jajecznicy, prawda? Oddam w dobre ręcę grzejnik. Temperatura : 36,6 stopnia. Cena : Trochę miłości. Zainteresowani?
#1394 |
Rozeznanie
|
Los okazał się dla mnie
Jak dotąd łaskawy. Mogła mi nie być dana Pamięć dobrych chwil. Mogła mi być odjęta Skłonność do porównań. Mogłam być sobą – ale bez zdziwienia, a to by, oznaczało, że kimś całkiem innym. Wisława Szymborska "W zatrzęsieniu"
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-09-09 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
viper19 -strasznie mi miło i na zdrowie <3 nawet nie wiesz jak się cieszę że komuś sie podoba
![]() ![]() -- tysiące niezapomnianych emocji. nie próbował już bronić się przed tym uczuciem. i płonę z miłości do ciebie. nie próbuj obdzierać mnie ze wspomnień. w głowie kipi od nadmiaru ciebie. serce drży na dźwięk jego imienia. nadal budzi sie z krzykiem i twoim imieniem na ustach. zabił ją tak idealny On. "Pamietaj zawsze kim jestes i co jest dla ciebie ważne" „siła mojej podświadomości otworzy mi wszystkie drzwi do sukcesu” „Telefon, kilka par spodni, spodenki, bluzki, bluzy, sweterki, szczotka,pasta, kosmetyki, wielka torba... czego więcej trzeba kobiecie w życiu? Ah, tak, idioty, który będzie to wszystko nosił...” |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Raczkowanie
|
bajkowa - Ty moje oczarowujesz za każdym razem.
![]() viper19 - dziękuję! motywujesz, łośku. ![]() ![]() 3martyna3 - brak słów. ![]() . . . . . . . . . . . . i'm so lucky! on nie wie, co to czerwone oczy. podobno przeciwieństwa się przyciągają.. 'I'll be there for you, when the rain starts to fall.' Ja będę tutaj dla Ciebie, kiedy deszcz zaczyna lać. Twoja mimika jest moim życiem. Twoje naburmuszenie to moje dziecięce rozbrojenie.
#1397 |
Raczkowanie
|
;d
Pamiętałyście ![]() Brazylijskie serce się raduje, że ho ho! <3 zatem jeszcze jeden post dla Was i zaszywam się znów w ukryciu, i czytam czytam czytam....... ![]() Panna łzy z radości połyka ... Mój mężczyzna ma coś z anioła chociaż zamiast skrzydeł dostał dłonie a w Jego błękitnych oczach czasem burzy się piekło. Serce zgubiło dźwięk uderzeń i zachłysnęłam się powietrzem. Serce już ledwo zipie,lecz dusza jeszcze nie wie... A pragnąc miłości, spróbuj sam pokochać. Woda z fontanny wierzy, że jest deszczem, a ja mam pustą dłoń i Twoje linie papilarne.... Z nieba pospadały wszystkie gwiazdy, a tam w górze chyba nic już nie zostało tylko ciemny granat. Zawsze coś zostaje, tym razem- zdjęcie na ścianie. Włamałam się do nieba. Nareszcie! Bez bicia serca włamałam się do nieba. Oprócz kilku idiotów nie było tam nikogo. 12 godzin Czarnej Koszuli. A ty? Chcesz być kolorowym, aż tak by Ci brakowało kredek. Sprawka większa niż tycia. Dobry wieczór, mój najfajniejszy kolego, ze wszystkich fajnych kolegów. .
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2010-09-08 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Rozeznanie
|
cos o tym ze krolik mi zdechł a mialam go bardzo duzo czasu i sie do niego przywiazalam i nie myslalam ze jego odejscie bedzie mnie tak bolec...
#1399 |
Raczkowanie
|
Na całość idź, niech miłość trwa.
Tęsknię. Chce żebyś stanął znowu w moich drzwiach pijany w środku nocy z bukietem kwiatów przepraszając za wszystko co niby złe, a naprawdę za coś co rozbawia mnie bo łez. Kocham Twoje mało śmieszne żarty. Być jak ta para 70latków, którzy mimo takiego stażu małżeńskiego dalej patrzą na siebie jak kiedyś, chodzą za rękę i opowiadają wnuką jak się poznali podając "jest moją wielką miłościom i umrę kiedy moja miłość odejdzie na zawsze..." _________________________ __________ Miłość zawodzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Raczkowanie
|
`szkoła sie zaczęła tyle do pracy .
klasówki , myślenie o nim , kartkówki, myślenie o nim . zadnia , myślenie o nim . mnóstwooo nauki , i rozmyślanie o nim . A jednak umiem żyć bez niego <33 tylkoo ty potrafisz zepsuć , mi humor tak , aby go potem poprawić . mam kilogram ciastek . wystarczy na godzinę nie myślenia o tobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
xoxo
|
Gdy tylko wstawała patrzył na nią tak jakby miała zaraz odejść i już nie wrócić. Gdy on wstawał było zupełnie tak samo. A mimo to nie rozmawiali ze sobą.
Często życie to film, do którego doklejono niepotrzebne i skomplikowanie sceny Stanąć z fajką, patrzeć na świat z dobrym poglądem i nie żałować przeżytych chwil. skoro opatrzyło ci się pierwsze wrażenie - to życzę powodzenia - będzie ci potrzebne. Z delikatnych uśmiechów, subtelnych spojrzeń i figlarnych dotyków tworzysz bukiet który darujesz wybranej osobie. Ozdobisz wstążką porozumienia i miłości, zapakujesz w bezpieczeństwo i spokój. Uważaj tylko, by niewinnym żartem nie dorzucić tam kwiatu z żyletek tnącego i raniącego niegłęboko lecz boleśnie.. Jak nie każda tancerka to gibka baletnica, tak nie każda łepetyna to mądrości skarbnica W momencie kiedy pojawiają się problemy, nawet przyjaciele wydają się być bardziej zajęci niż zwykle. Wczoraj dzieliły nas słowa Dzisiaj rozdziera nas cisza
#1402 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, serduszka.
_ Mam spróchniałe, zdziwaczałe dłonie przezwyciężone przez ciebie. Co czuję, kiedy chcę skarcić własne myśli? Co czułabym, gdybym wydłubała z z głowy je? Ból jest jak noc. Ciemny, cichy, samotny. Czasami zastanawiam się, gdzie podział się mój umysł. Może dryfuje gdzieś na powierzchni Lazurowego Wybrzeża? A może spalił się w tym wielkim pożarze w Rosji. ...czy ta ciemność ma imię? Czy to twoje imię? Poranki, jak dziś, są najgorsze. Nie panuję nad myślami nic a nic. Lęk wysysa ze mnie chęci do cna. Czy uwierzysz mi, jeżeli powiem ‘do widzenia’? Czy uwierzysz, że upadam, czy będę musiała rozpaść się? Czy uwierzysz, że nie wrócę? Czy uwierzysz, że odejdę?
#1403 |
Raczkowanie
|
oprócz tego, że Cię kocham,
to nic do Ciebie nie czuję. ♥
![]() |
#1404 |
Rozeznanie
|
.
nie wystarczy kochać, by być kochanym. byłam tylko marionetką w Twoich rękach. dobrze, że skończyło się już ro marne przedstawienie. fantastyczna paranoja. po prostu rewelacja. i móc obudzić się pewnego dnia, i pomyśleć, że ma się dla kogo wstać z tego cholernego łóżka, że ma się dla kogo zrobić na bóstwo, że ma się dla kogo żyć... alkoholik zawsze będzie alkoholikiem. ćpun zawsze będzie ćpunem. dupek zawsze będzie dupkiem. a ja? a ja zawszę będę Cię kochać.
#1405 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a no w tym wątku zamieszczamy opisy własnej twórczości, ale nie tylko. mogą to być np fragmenty ksiązek, czy piosenek. jednakże pamiętaj, że 'nieswoje' opisy bierzemy w cudzysłów ![]() ![]() ![]() natchnienia życzę ! ![]() ![]() *** *** *** *** *** *** *** *** ***
'...naucz mnie sztuki kochania... naucz życia we dwoje... ' ...był... ...jest... ...będzie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Raczkowanie
|
a im bardziej chcę przestać, tym bardziej nie przestaję.
zdecyduj się. albo jesteś, albo Cię nie ma. a ten raj, możesz wsadzić sobie w dupę. wcale nie chcę Cię, ale dobrze, że jesteś. Dlaczego wszystko obraca się przeciwko mnie? Bo sama jestem przeciwko sobie. Niszczę się systematycznie, nie daję sobie żadnej szansy. Dokonuję okrutnego mordu na sobie. Miłość to fizjologiczna psychoza. Całkowite zawężenie procesów poznawczych i intelektualnych. Zaburzenie świadomości. Rozszczepienie emocji i działania. Bywa nieuleczalna. Nie myślę o niczym. Ani o przeszłości, ani o tym, co będzie. Nie myślę nawet o tym, co teraz. Chyba nie dociera do mnie, że mnie zamknęli. Tylko czasami chwyta mnie straszny lęk, boję się panicznie, tylko nie wiem czego. Wtedy wydaje mi się, że zaraz umrę albo zwariuję. Rzeczywistość jest bańką mydlaną. Gdy mocniej odetchnę, wszystko zniknie. Prawdziwą zmorą jest brudna, pokrwawiona strzykawka. To, co po nas zostaje. I jakiś żal w sercach najbliższych. Po wielkiej pustce, jaką im stworzyliśmy.
![]() |
#1408 |
Zadomowienie
|
spraw mi radość, niedużą - przytul mnie mam humory, kłopoty ma moja głowa, włosy się jeżą widząc czym zajmują się myśli unieważnij słowa. cudowna jest miłość, kiedy oboje wierzymy potrafię pojąć mowę każdego punktu Twojego ciała nie budź mnie, sny boją się zimnego wiatru samotności moje dłonie błądzą, ciało jest zgubione, wyjdź na przeciw. / dzięki, że jesteście - Wy wiecie, moje róże
![]()
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
viper19 - miło.
![]() ![]() Cytat:
![]() na wczasach byłam dla Ciebie idealną Panną. teraz zapomnianą. oddaj moje serce nasz romans dobiegł końca.
nie potrzebuje nikogo innego, oprócz Ciebie obok. nie patrz z daleka w moją stronę, gdy palę powinieneś się domyślić, że przez Ciebie Weź, przestań, no! Bo się przez ciebie na lekcji skupić nie mogę. wszystko jest bez sensu, je**ć system, prawdziwa miłość nie istnieje. Musisz mieć cały czas czkawkę, bo ciągle o Tobie myślę. cienko ;x
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
Musze zmierzyc sie sama ze soba i poznac rzeczywistosc. zrozumiec, ze gwiazdy, ktore sa
wysoko, nie mozna ich dotknac, niczym swiatlo, ktorego nie mozna ujrzec we snie. i milosc, nawet ogromna i intensywna, ktoregos dnia moze sie skonczyc. Teraz moge powiedziec wszystkie slowa, ktorych nie chcialam. nie musze umrzec, zeby zrozumiec, ze przez Ciebie moja dusza gasnie. czas, który ci podarowałam nie był stracony. zostałam z tym, co było w Tobie najlepsze - dałeś mi złudzenie snem i przeznaczeniem, wiarą, której brakowało mi do życia. i jeśli nasza miłość nie oferuje nic więcej, tak jak ta odeszła, przyjdzie następna.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.