Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 11:08   #2221
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

DziekiZawziełam sie od 1 stycznia i schudłam.Na początku ciężko zwłaszcza słodyczy nie jeść,bo bardzo lubięTeraz czasem jem cośsłodkiego jak mam ochote i waga mi nie wraca.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:10   #2222
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
wow to ty teraz chuda jak szprycha jestes
no właśnie .. teraz to chyba jesteś chuda, a nie szczupła.
180- wysoka jesteś
ja mam 170, a ile ważę to nie wiem, może i lepiej. ale w rozmiar 38 wchodzę (do czasu)

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
DziekiZawziełam sie od 1 stycznia i schudłam.Na początku ciężko zwłaszcza słodyczy nie jeść,bo bardzo lubięTeraz czasem jem cośsłodkiego jak mam ochote i waga mi nie wraca.
no mnie właśnie słodycze gubią i frytki i kawa słodzona 2 łyżeczki, 3 razy naa dzien

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:11   #2223
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja od stycznia schudłam 20 kg.Teraz waże 62 przy 180 i jestem zadodolona,Przestałam po prostu jeść na noc,biały chleb zastąpiłam ciemny,zero słodyczy i 1,5 wody dziennie.I cwiczyłam godzine dziennie na steperze i twisterze.

klask i: Ja najwięcej zrzuciłam 16 kg. Ale ile to wyrzeczeń. Przez całe lato nie zjeść loda Ale jak widać efekty to motywacja tylko rośnie
Też mam w planie jeździć pół godziny dziennie rowerkiem, ale brak czasu i chęci też Kiedyś jak chodziłam na tańce to byłam taka chuda, że za miotłą mogłam się schować, ale jak przestałam ćwiczyć to obrosłam w tłuszcz
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:12   #2224
Haniula
Zakorzenienie

kurde wywalcie mnie stad nich wizaz nie dziala albo cos bo ja sie nie naucze. Jutro poprawa, 36 stron do nauki a ja siedze. Przeczytalam dopiero raz,a gdzie to jeszcze zrozumiec i zapamietac
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:12   #2225
iza243
Zakorzenienie

Wiesz ja zawsze ważyłam tak 65 kg potem mi sie prztyło jak zaczełam na noc obiady jeśćTakże schudłam tylko troche wiecej niż chciałam.Teraz wchodze w rozmiar s z rozmiaru xl

Stary 2010-09-09, 11:12   #2226
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
padłam

sypialnię masz śliczną
ale Wy macie ładnie w tych swoich własnościowych mieszkankach, no tak mi się marzy własne lokum nie wynajęte
kiedyś się doczekam chyba

kolor kawa z mlekiem byłby super
i dla dodania ciepła firany/zasłony makarony (od wczoraj mam obsesję )
czekoladowo-ecru z piękną czekoladową klamrą
Nie załamuj mnie Uwielbiam takie połączenie
Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Pierwsze dwa tyg. byłam na diecie protal, ale teraz przeszłam na takie zdrowe jedzenie: owoce, warzywa, mieso na parze, musli. Ja mam skłonności do tycia jak tylko jem chleb i makarony czy ziemniaki. Całkiem odstawiłam chleb zamiast tego jem chlebki ryżowe. No i nie używam cukru ani masła.
Cytat:
Ja od stycznia schudłam 20 kg.Teraz waże 62 przy 180 i jestem zadodolona,Przestałam po prostu jeść na noc,biały chleb zastąpiłam ciemny,zero słodyczy i 1,5 wody dziennie.I cwiczyłam godzine dziennie na steperze i twisterze.
Gdzie kupiłaś twister? Patrzyłam na allegro, ale wydają mi się małe - 25 cm średnica, znalazłam jeden co miał 37, 5 cm średnicy. Ja jeżdżę na rowerze stacjonarnym codziennie 10 km, do tego brzuszki 50 szt (więcej nie mam siły), chleb jem ciemny, jem musli, zero chipsów i takich pierdół, jedynie słonecznik pochrupię i marchewę wcinam jak królik. MIęso zależy na jakie mam ochotę, ostatnio coraz częściej z piekarnika, bez żadnego tłuszczu. Na razie nie będę może chudła, bo w sukienkę wejdę na ślub za tydzień (sukienki moje mają to do siebie, że jak pasują w biodrach to góra ciasna, że się zapiąć nie mogę i to nie przez gigantycznie wypchany stanik , a jak w górze pasuje w lekkim staniku, to w biodra mogę poduchy wsadzić)

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:14   #2227
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
mowisz i masz

cztery oblicza Tifiego
1 - mały anemik
2- mały wiekszy rozrabiaka - kopacz dziur
3- a tak sobie śpie
4- ogólnie to aniołek jestem
piękny ale myslałam ze goldeny sa bardziej takie biszkoptowe?

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Cześć SPD! dzień mi się dzisiaj źle zaczął, godzinę jechałam z mieszkania do starostwa tramwajem gdyż stałam w tramwajowym korku potem mnie jeszcze urzędnik w starostwie zdenerwował ale szybko ustawiłam go do pionu bo to z ich winy musiałam bujać się tam drugi raz z tymi samymi dokumentami wróciłam do firmy i uderzyłam niechcący ręką w narożnik ściany a że ona jest wzmocniona metalem to pękła mi szybka w ukochanym zegarku chyba nie da się jej wymienić więc kolejny wydatek mnie czeka
Mam zły nastrój, dodatkowo pogoda mnie dobija, zimno, deszczowo i wietrznie W kinie wczoraj nie bylismy bo P. był zmeczony, może to dobrze bo pewnie nie oparłabym się chęci zjedzenia nachosów i moja dieta poszłaby w las, a tak jest nadal ok.
mam nadzieje ze za to wieczor bedziesz miala bardzo fajny

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 11:14   #2228
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ja zawsze ważyłam tak 65 kg potem mi sie prztyło jak zaczełam na noc obiady jeśćTakże schudłam tylko troche wiecej niż chciałam.Teraz wchodze w rozmiar s z rozmiaru xl
s to 36 tak? bo mi się mylą te rozmiary
ja wchodzę w różne rozmiary, ale raczej 38 mam i buta też

Stary 2010-09-09, 11:16   #2229
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
s to 36 tak? bo mi się mylą te rozmiary
ja wchodzę w różne rozmiary, ale raczej 38 mam i buta też
Ja też zwykle mam 38 rozmiar, czasem 40, a but 36 168 cm posiadam, więc muszę się zmotywować. Idę już robić obiadek, bo wizaż wciąga niebezpiecznie Do miłego

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:16   #2230
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ile to wyrzeczeń. Przez całe lato nie zjeść loda
ja zamiast lodów wolę 30 dag cukierków czekoladowych
też bym z 5 kg musiała zrzucić, oj ciężko

Stary 2010-09-09, 11:17   #2231
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Nie załamuj mnie Uwielbiam takie połączenie

Cytat:
Gdzie kupiłaś twister?
Patrzyłam na allegro, ale wydają mi się małe - 25 cm średnica, znalazłam jeden co miał 37, 5 cm średnicy. Ja jeżdżę na rowerze stacjonarnym codziennie 10 km, do tego brzuszki 50 szt (więcej nie mam siły), chleb jem ciemny, jem musli, zero chipsów i takich pierdół, jedynie słonecznik pochrupię i marchewę wcinam jak królik. MIęso zależy na jakie mam ochotę, ostatnio coraz częściej z piekarnika, bez żadnego tłuszczu. Na razie nie będę może chudła, bo w sukienkę wejdę na ślub za tydzień (sukienki moje mają to do siebie, że jak pasują w biodrach to góra ciasna, że się zapiąć nie mogę i to nie przez gigantycznie wypchany stanik , a jak w górze pasuje w lekkim staniku, to w biodra mogę poduchy wsadzić)
[QUOTE][/QUOTE
Twister kupiłam w sklepie Martes sPort mój ma średnice 27 cm i dobrze sie ćwiczyło(bo teraz mi się już nie chce)
Tak s to 36.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 11:17   #2232
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zwykle mam 38 rozmiar, czasem 40, a but 36 168 cm posiadam, więc muszę się zmotywować. Idę już robić obiadek, bo wizaż wciąga niebezpiecznie Do miłego
no ja mam też 168, zaokrąglam sobie do 170 po prostu
tzn mierzyłam się jak miałam 18 lat i później już nigdy, także może to 2 cm urosłam

Stary 2010-09-09, 11:18   #2233
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
piękny ale myslałam ze goldeny sa bardziej takie biszkoptowe?
moj juz sie robi biszkoptowy, grzbiet i uszy juz dostał takie kremowe.
bo jak szczeniak jest biszkoptowy to jak urosnie bedzie rudy a moj był biały, ale bedzie kremowy zakreciłam
Stary 2010-09-09, 11:20   #2234
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
bo jak szczeniak jest biszkoptowy to jak urosnie bedzie rudy a moj był biały, ale bedzie kremowy zakreciłam
tak czy siak cudny jest rudy czy kremowy byłby śliczny i tak

Stary 2010-09-09, 11:21   #2235
iza243
Zakorzenienie

Hehe ja to ostatnio specjalnie poszłam z tż do apteki sie zmierzyć na takiej specjalnej wadze,bo sie sprzeczliśmy kto jest wyższyI wyszło że 0n bo ma 181 a ja 180Ale jak ubiore obcasy i gdzieś razem idziemy to mam wrażenie że ludzie dziwnie na nas patrzą.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 11:22   #2236
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe ja to ostatnio specjalnie poszłam z tż do apteki sie zmierzyć na takiej specjalnej wadze,bo sie sprzeczliśmy kto jest wyższyI wyszło że 0n bo ma 181 a ja 180Ale jak ubiore obcasy i gdzieś razem idziemy to mam wrażenie że ludzie dziwnie na nas patrzą.
mój Tż ma 186
czyli jest ok 16/18 cm wyższy, także mogę nawet szczudła założyćprzy nim wyglądam jak krasnal

Stary 2010-09-09, 11:23   #2237
alazkrainy
Zakorzenienie

Hej SPD
normalnie padłam z wrażenia, 5 stron od wczoraj? krejjzolki jedne
miałam okna myć, ale pada muszę wyjść po zakupy, ale to około 12.00
a potem muszę dwa ciasta zrobić, bo moja siostra ma jutro urodziny i mama prosiła o upieczenie; przynajmniej będę miała zajęcie, jak deszcz pada; liczę, że jutro będzie względnie;

Cytat:
obiecane zdjecia makaronów
śliczne i piękna sypialnia; ja tez bym taką chciała, ale za małe mieszkanie mamy no i Twój psiak miodzio
dla zainteresowanych to mają być w biedronie właśnie makaroniki

Lili ładne te kwadratowe doniczki

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, ja dzisiaj jadę na rozmowę na jakąś wioskę kawalątek za miastem, a od rana ściana deszczu A muszę 15 minut dojść na przystanek (żeby na biletach zaoszczędzić), a potem tam szukać firmy... A nawet nie wiem, jak będzie nawierzchnia dróg... O, i właśnie się zorientowałam, że nie mam żadnej gotówki, więc po drodze muszę znaleźć czynny bankomat

Coś mi się wydaje, że po moich dzisiejszych spacerkach w eleganckich ciuszkach, to mogę się doprawić, bo już trochę przeziębiona jestem
oby się kochana udało załapać, to może choć trochę humor Ci sie poprawi trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
ja też nie, bo nie mam pojęcia u kogo wylądujemy na Wigilii. W tym roku kolej teściów i mam zamiar trzymać się planu
co do Wigilii to w tym roku ma być u teściów, ale czy tak będzie to sie okaże, w zeszłą byliśmy u moich rodziców, na Wielkanoc mieliśmy jechac do teściów, ale z racji tego, że oni jedzą wcześnie sniadanie, bo około8,30 (ze względu na to że Tż ojciec to cukrzyk) to powiedzieli że jak się na tą godzinę nie zjawimy to nie mamy być na śniadaniu ; jak dla mnie to nie chcieli nas i tyle, ale co zrobić

aneczka te maki śliczne, ciekawe jak na żółto wygląda
oo i spory zestaw kwiatów masz, ja mam jednego storczyka, który zasnął snem zimowym i nie chce puścić kwiatów, kaktusa, dwie trawki, jeden okaz co nie wiem co to, dużego krotona, który mi do niczego nie pasuje i z chęcią bym go wydała i w to miejsce postawiła coś innego oraz bromelię aaa i na balkonie skrzynkę pelargonii, które nie wiedziec czemu kwitną jak oszalałe

gratuluję tym które schudły no ja też mam 1 kg mniej nie jest źle, tylko w takim tempie to szybciej padnę niż schudnę ale co tam, grunt że talia sie wyrzeźbia i mogę zrobić przysiady i się nie męczyć , a walczę na stepperze czasem twister i brzuszki robię

ufff nadrobiłam

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:24   #2238
Haniula
Zakorzenienie

ide .. wywalcie mnie do nauki :płacz:
Stary 2010-09-09, 11:26   #2239
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
dla zainteresowanych to mają być w biedronie właśnie makaroniki

Lili ładne te kwadratowe doniczki

kiedy mają być makaroniki

doniczki tez mi się podobają i jak na mnie przystało kupiłam w okazyjnej cenierazem z podstawkami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 11:26   #2240
201608051010
Konto usunięte

witam!

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Dało by się zrobić, ale po 1. nie mamy samochodu a po 2. nie zjemy dwóch kolacji już myślałam, żeby u nas zrobić wigilię ale chyba miejsca za mało...
my co prawda dopiero od roku mieszkamy razem ale od dwoch czy trzech lat swieta spedzamy juz razem, najpierw wigilia u mojej rodziny a potem u Tz- ta, rodziny sa oddalone o jakies 20km wiec odleglosc do pokonania, a jesli chodzi o jedzenie to da sie przezyc- Tz zawsze jedzenia nie odmawia, a ja zgodnie z tradycja co roku w swieta jestem chora( w zeszlym roku na grype zoladkowa) wiec albo jem nie wiele albo nie jem nic
Cytat:
czekamy na fotki !

psiak - słodziak mój

ej dziewczeta ratunkuu ! wypadaja mi strasznie wlosy. własnie złapałam kita i miałam całą garsc włosów. a zaznaczam ze nie farbuje nie prostuje. I nawet witaminy biore
piesek przesliczny

a z wlosami mam ten sam problem i nic mi nie pomaga, cale mieszkanie mam we wlosach
Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
skoro moja przeżyła i było jej to nawet na rękę chyba to Twoja z pewnością też
święta jak święta ja myślę nad Sylwestrem i nie mam pojęcia jak to będzie i gdzie to będzie

wyjazd=duzy wydatek a w domu siedzieć 2raz z rzedu ehh
my jeden jedyny raz siedzielismy w sylwestra w domu i tego bledu juz nie popelnimy, wole juz teraz zaczac oszczedzac
w zeszlym roku bylismy na balu- 120 zl od osoby + swoj alkohol i napoje, trzeba bylo kupic mi sukienke i buty, kolczyki itd, Tz towi koszule, krawat i buty, no i jechalismy na ten bal jakies 300 km wiec kasa na paliwo masakryczna
jak podliczylam koszty to sie totalnie zalamalam (bo oczywiscie decydujac sie na ten bal pod uwage wzielismy tylko koszt samej imprezy , a o ubraniach i dojezdzie juz zapomnielismy), no ale jakos dalismy rade, w tym roku chcemy cos skromnego ale w gronie znajomych, Tz juz wczoraj szukal czegos na wynajecie ale ceny z kosmosu
Cytat:
Cześć Chyba rzeczywiście, kamień i inne niespodziewanki dostajemy w pakiecie z mieszkaniem. U mnie to kamień przy kranie i na kafelkach w kabinie oraz taka może nie pleśń, ale dziwna masa między wanną a tą kabiną na wannę. Nawet byśmy nie zauważyli, ale moje ciekawskie oko kazało sprawdzić, co się tam czai Wczoraj zalatany dzień. Od rana w planach miałam zapiekankę a'la lasagne, niestety wyszło spaghetti, potem wędrówka na pocztę ze zwrotem listu, z TŻ po pracy pojechaliśmy na szybko do reala wymienić punkty na te bony, bo lepsze przeliczenie wczoraj było, potem czekaliśmy na pana od sprawdzenia wentylacji i potem do kina na Święty Interes. W kinie się strasznie zdenerwowałam, bo ciągle jakieś chrumkanie, gadanie, że Patricia Kazadi to na pewno ta, która gra w Rodzinie Zastępczej albo ze mój chłopak to to i to. Normalnie myślałam, że padnę i zaraz wszystkich wystrzelam. Kurczę, nie wiem, ja jak idę do kina to na film, a nie gadać i chrumkać popcornem. Nawiasem mówiąc, film mocno średni. Potem na szczęście sobie House'a obejrzeliśmy na odstresowanie Dziś na obiad potrawka z kurczaka z kaszą lub ryżem. Dziś jedziemy też popatrzeć na prezent dla kuzyna i jego przyszłej żony. Nie mamy za dużo pieniędzy na ten cel, ale już ja coś wymyślę, żeby się nie spłukać i żeby to było ładne i praktyczne Jak już się tak chwalicie mieszkaniami, to ja też wrzucę swoje. Generalnie ten zielony pokój to prototyp na razie. Zmieniamy meble, bo te były w zestawie z mieszkaniem Trzecia fotka przedstawia, jak to wszystko wyglądało przed Ostatnia fotka to sypialnia jeszcze przed malowaniem, teraz jest w niej żółto. Nie podoba mi się za bardzo bo kolor to chyba żonkilowe albo słonecznikowe lato. Marzy mi się właśnie w kolorze lawendy lub taka kawa z mlekiem.
bardzo fajna sypialnia (moi rodzice maja maki w salonie ),tez mi sie marzy taka z wielkim lozem, ale w kawalerce musialabym se to lozko chyba do sufitu podczepic
jesli jednak chodzi o kolory scian w pokoju to jestem niestety przeciwniczka takich intensywnych barw, preferuje beze, brazy, ecru w takich sie najlepiej czuje
Cytat:
Wiecie, ale mam radoche normalnie jak dziecko Weszłam w rurki, które jeszcze 3 tygodnie temu zatrzymywały mi się na udach i ani rusz dalej. A teraz w nie wchodzę i nawet mam w pasie luz :p Moja dieta przynosi efekty :P Jeszcze z 5kg bym chciała zrzucić. Musiałam się komuś pochwalić :p
gratulacje, aj ostatnio odstawilam plastry anty, do tego mialam troche nerwow i 4kg same polecialy bez zadnego wysilku ( wczesniej sie probowalam odchudzac i nic , null), ale to bylo zbyt piekne bo owszem schudlam i nawet nie tyje, ale to co mi sie dzieje teraz na twarzy i szyi -masakra, pryszcze mam jak nastolatka, wygladam jak kosmita, dlatego zastanawiam sie czy nie wrocic znowu do hormonalnej antykoncepcji
Cytat:
a co tam z Twoja praca? wyjasnilo sie cos? wszystko w porzadku?

tez chcialam Wam pokazac moje skromne mieszkanko, ale mam bajzel niemilosierny, a sprzatac mi sie dzis nie chce, mialam nadzieje, ze znajde jakies zdjecia na lapciu ale niestety nie moge znalezc, musialam je usunac :/

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:32
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:27   #2241
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
ide .. wywalcie mnie do nauki :płacz:

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
tez chcialam Wam pokazac moje skromne mieszkanko, ale mam bajzel niemilosierny, a sprzatac mi sie dzis nie chce, mialam nadzieje, ze znajde jakies zdjecia na lapciu ale niestety nie moge znalezc, musialam je usunac :/
pokaż bałagan przestanę mieć wyrzuty, że jestem bałaganiarą

Stary 2010-09-09, 11:30   #2242
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy mają być makaroniki

doniczki tez mi się podobają i jak na mnie przystało kupiłam w okazyjnej cenierazem z podstawkami
KLIK tu masz wszystko ogólnie gazetka przytulny dom jest fajna
eee ale to zasłony, ale dupa ze mnie, a mi sie kojarzyło,że firany

Edytowane przez alazkrainy
Czas edycji: 2010-09-09 o 11:31
alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 11:32   #2243
iza243
Zakorzenienie

Kod PHP:
 a co tam z Twoja pracawyjasnilo sie coswszystko w porzadku

TakNa szczęście nas nie zwolinili,nagane dostała każda.Ale teraz atmosfera jest nie za fajna,rygor strasznyTakże i tak szukam innej pracy,mam nadzieję że coś znajde.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 11:36   #2244
Chaigata
Zakorzenienie

A ja chora
I moze bede miała zamówienie na 2 kominy na szyję, ale niespodzianka tylko nie wiem ile wziąć, bo nie sprzedawałam jeszcze takich większych rzeczy handmade.
Stary 2010-09-09, 11:42   #2245
ijaa
Zakorzenienie

cześć dziewuszki

Ja dopiero do pracy dotarłam - załatwiałam służbowe sprawy. Zmarzłam dzięku temu przeokrutnie, więc teraz kawka na rozgrzanie.
Ogólnie pracy mam dość sporo, ale wykorzystuje chwilę że szefowej jeszcze nie ma - bo zaraz pewnie by coś odemnie chciała - i Was podglądam.

Nie nadrobiłam niestety wszystkiego, ale dwa tematy mi się w oczy rzuciły. Wstawiałyście zdjęcia Super.
Ja też chętnie wstawię, tylko muszę je zrobić, a przed zrobieniem ogarnąć to i owo. Postaram się pokazać salon i sypialnię - reszta jest w fatalnym stanie póki co, więc nie będę się chwalić.
Panuję niedługo zmienić wystrój okna w pokoju i się zastanawiam na jaki to może pomożecie.

Czytałam też że pisałyście o farbowaniu włosów. Ja również farbuję sama - z jasnego blondu, na ciemny brązik.
Ogólnie włosy mam takie, że jakakolwiek farba bardzo szybko mi się spłukuje. Po tygodniu/dwóch nie mam już takiego koloru jak na początku i z każdym myciem jaśnieje.
Ma to swoje plusy i minusy. Minus jeden, że jak ktoś chce non stop mieć taki sam kolor to dwa farbowania w miesiącu murowane, a plusów sporo - nie widać odrostów, mogę różnymi kolorami w krótkim czasie włoski farbować. Ostatnio farbowałam na ciemną czekoladę, ciut ponad miesiąc temu, a teraz mam jasno karmelowe.

Ogólnie do fryzjera chodzę na podcinanie z dwa razy w roku.

Właśnie planuję jakąś rozpiskę jedzeniową stworzyć, bo musimy dzisiaj z TŻ na zakupy.
Chcę spisać dokładnie i konkretnie co potrzebuję, bo najczęściej nakupuję co dusza zapragnie, a później się okazuje że nijak z tego się nie da za bardzo ugotować.
Mam ochotę na te kurczaczki ala KFC co pisałyście, ale trochę z nimi roboty więc nie wiem czy mi się będzie po pracy chciało.

Kurcze, popracować by się zdało, ale coś mi się nie chce!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:06   #2246
201608051010
Konto usunięte

Cytat:

pokaż bałagan przestanę mieć wyrzuty, że jestem bałaganiarą
o nie nie nie, z tym balaganem to moze troche przeadzilam, az tak zle nie jest, ale jak pokazywac swoje gniazdko to musi byc idealnie czysto

Cytat:
Kod PHP:
 a co tam z Twoja pracawyjasnilo sie coswszystko w porzadku
TakNa szczęście nas nie zwolinili,nagane dostała każda.Ale teraz atmosfera jest nie za fajna,rygor strasznyTakże i tak szukam innej pracy,mam nadzieję że coś znajde.
najwazniejsze , ze Was nie zwolnili, zycze powodzenia w szukaniu nowej pracy!
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:09   #2247
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
najwazniejsze , ze Was nie zwolnili, zycze powodzenia w szukaniu nowej pracy!
Pewnie,pracować musze bo przy kredycie na mieszkanie nie da się inaczej niż 2 osoby pracujące.Ale jestem jak na razie dobrej myśli że znajdę jakaś inną prace,a narazie zaciskam zęby i pracuje w tym sklepie.

Stary 2010-09-09, 12:18   #2248
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

gratulacje, aj ostatnio odstawilam plastry anty, do tego mialam troche nerwow i 4kg same polecialy bez zadnego wysilku ( wczesniej sie probowalam odchudzac i nic , null), ale to bylo zbyt piekne bo owszem schudlam i nawet nie tyje, ale to co mi sie dzieje teraz na twarzy i szyi -masakra, pryszcze mam jak nastolatka, wygladam jak kosmita, dlatego zastanawiam sie czy nie wrocic znowu do hormonalnej antykoncepcji

Ja cały czas jestem na tabsach anty już 3 rok, ale powiedziałam lekarzowi, że chce takie tabsy, po których nie utyję. I te są super bo nawet na nich chudne Kiedys brałam inne tabsy i 10 kg przytyłam a to były droższe niż ten kontracept co teraz mam.

Właśnie wciągnęłam zdrowy obiadek: pierś na parze + sałatke z pomidorów, ogórka i cebuli. Do tego cola light i jestem opchana :p
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:35   #2249
iza243
Zakorzenienie

Musze na 15:00 iść do pracy.A tak mi sie nie chce.

Stary 2010-09-09, 12:49   #2250
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

aaaa takie cos

TZ napisal ze zapiekanka jest zjadliwa

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości