|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
404 Not Found
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Ja bym poczekała i wykurowała się trochę. Dieta może Cię dodatkowo osłabić, a uderzeniówka to ważny etap diety i warto ją przeprowadzić rzetelnie.
|
|
|
|
#1982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do budyniu to ten lidlowy to on po 45 gram jest taki mały na pół litra mleka ja ronbie na ciut mniej i wychofdzi mi tak około 350 gram po ugotowaniu juz i ładuje w szklane schładzam sobie i do pracy ewynoszem na deser znaczy raz tak zrobiłam hahaha dopiero hahaha i nie mam zamiaru go jeść jak niektórzy coodziennie a jest pyyyycha ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie je kupujesz? możesz wrzucić skład?
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Konczita Twoje kciukasy podzialaly, z lekkim opoznieniem co prawda, i dzis na wadze zobaczylam 89.6! Tutejszy NHS wkurzyl mnie dzis niemilosiernie... Moja konsultacja w klinice dermatologicznej zostala anulowana bo ktos zdecydowal, ze to 'problem kosmetyczny' Musialam zmienic szpital i wizyte mam dopiero 29 pazdziernika... Jak sie okaze, ze cos mi jest powaznego to ich normalnie pozwe!
|
|
#1985 | |
|
Zadomowienie
|
Napisane przez Aleksandra_M
mowilam Ci juz ze Cie kocham?? ![]() Cytat:
Cudowne!!! Jezu, dajecie dziś do pieca Olcia, my Cię tu też wszystkie - PRAWIE - kochamy. No bo jak nie jak tak! Edytowane przez Agnese69 Czas edycji: 2010-09-09 o 14:03 |
|
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Lukrecja dziewczyno odpimpaj sie od Emiki jestes tu 2 tygodnie i sie pyszczysz jak ciebie czytam to stwierdzm , że to forum nie jest dla ciebie jak chcesz sie pyzczy to otwórz sobie swój wątek i tam pisz te chamskie pierdoły bo akurat Emilia jest tu jedną z bardziej inteligentnych , czego nie mozna , czytając twoje posty, powiedziec o tobie, dlatego spadaj malenka i zabierz tez alkesandre
|
|
|
|
#1987 |
|
Raczkowanie
|
mi ćwiczenia dają dużo frajdy i poprawiaja mi nastrój. Jesli waga skoczyła do góry, to nei tylko o mięśnie się rozchodzi, ale to oznacza że przybyło Ci mięśni, lecz tłuszczu nie zgubiłaś. wybacz, że to piszę ale miałam takie same problemy kilka lat temu, jak zaczełam intensywnie trenować, teraz wiem, że aby spalić tłuszcz, treningi muszą z Ciebie wylewać siódme poty, a jedzenie powinno być nisko węglowodanowe. Weglowodany powodują szybki skok cukru we krwi, a potem gigantyczny spadek (organizm daje nam mega kopa insuliny) i stajemy się znowu głodne. Na dodatek nadmiar cukru przerabiany jest na tłuszcz automatycznie. spróbuj więcej mięs i warzyw nisko cukrowych oraz chudy nabiał, czyli mniej więcej założenia naszej diety. Tak jak mi dukan służy, ale nie do końca, więc od jutra przechodzę na III, jutro wskakuję na wagę i zobaczymy co wyrocznia powie.
|
|
|
|
#1988 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
BOSZZZZ jaka skleroza!!!!!!!
śmietana 0% - oznajmiam iż moja fantazja chyba jest bardzo bujna bo jednak chyba nie widziałam śmietany 0% w lidlu... moze ona gdzieindziej była nie mam pojęcia ale wczoraj szukałam szukałam szukałąm i nie znalazłam ... eeehhhh...koncentrak pomidorowy - ogłaszam iż nie wiem co zawiera normalny koncentrat w sensie czy ma on cukier bo nigdy nie sprawdzałam hehe ale znalazłam se w lidlu takie cuś co sie nazywa : włoski koncentrak pomidorowy podwójnie skoncentrowany zawierz pomidory prawie 100% i sól i jest w takiej czerwonej puszce takiej jak nasze maniunie koncentraciki takie w metalowej puszcze tylko na wysokość razy dwa ta puszka albo i 3 ale sie czadowo opisałam hłe hłe hłe
|
|
|
|
#1990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do naszej służby Zdr to rzeczywiście porażka. Mam nadzieję jednak, że nic Ci nie będzie, że to po prostu zwykły pieprzyk. |
|
|
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1993 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dosyc ze czytac nie umiesz, to jeszcze pisac.... alkesandre nie ma tu takiej
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że jest to jak najbardziej normalne. Nie ma się czym martwić. Po @ spadnie co ma spaść. |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mnie to ucieszylo bo wczoraj i przedwczoraj mialam wzrosty ale pozbylam sie ich z nadwyzka A sluzba zdrowia to brytyjska mnie tak zalatwila.. Juz jeden pieprzyk mialam usuwany i niestety nie byl to zwykly pieprzyk. Dlatego teraz mieli to zalatwic dosyc szybko i musialam tylko 10 dni czekac na wizyte ale jakas pin..a mi je anulowala
|
|
#2000 |
|
Raczkowanie
|
aleksandro uderz w stół a nożyce sie odezwą ....a więc jak z tym budyniem lidlowym?ma mąkę ziemniaczną czy nie ma? kogoś jescze to pytanie denerwuje? bede nawet wróżką i przepwoiem , że za tydzień albo dwa pojawi sie jaka osóbka która zada to pytanie? to co? zabijesz ją wtedy za to pytanie?
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam dzis za***iscie pozytywne mnizmu ![]() TŻ dopiero do pracy pojechal, wiec dluuuugi poranek w lozku z extra sensacyjnym filmem (nie dam tytulu bo ktos mi zaraz sie przyczepi do mojej watpliwej inteligencji) ide sie przebrac z pizamy i po wiesniaki do biedrony lece
|
|
#2002 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie sobie myślę, że może i mnie to spotkało? Dzisiaj mam taką wagę jak 20 sierpnia i krążę tak w 700g.
|
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie mam pretensji do Emilii ze pytala o budyn, nawet odpowiedzialam Jej konkretnie, ale jak ktos (nie pamietam ktora) pisze "wydaje mi sie" no to sorry... i zaczyna sie roztrzasanie to ma czy nie ma... skoro wklejam foto i pisze ze nie ma to nie ma, chyba ze wy z innej planety jestescie i innego Lidla macie ![]() i wyobraz sobie ze jak jakas nowa za 2 tygodnie zapyta co i jak, to po raz kolejny wkleje foto i napisze co w nim jest.... bo wyobraz sobie ze do tej pory to juz kilka razy tak zrobilam...
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-09-09 o 14:29 |
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Droga nasza koleżanko... Nie uważasz, że własnie wcięłaś się w baaardzo nieładnym stylu w dyskusję Ciebie nie dotyczącą? Czy uważasz, że Emilia potrzebuje adwokata? Obrońcy? Psa Cywila? Emilia właśnie bardzo elegancko zakończyła sprzeczkę i wszystko szło ku dobremu, bo nikt tu nie lubi (chyba) wykłócać się o rzeczy nieistotne. Po co się wcinasz? Lubisz podkręcać atmosferę? Proszę, nie mąć dodatkowo. Nie Twój konflikt, nie zabieraj głosu. One sobie dadzą radę, są dużymi dziewczynkami... I zaznaczam tu, że ja też nie chcę wzbudzać awantury, ale Twój wpis był zdecydowanie agresywny. Niepotrzebnie... |
|
|
|
|
#2006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Rozeznanie
|
robiliście może naleśniki? mi sie dzisiaj wszystko do patelni teflonowej
przykleiło :/ |
|
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
mój wpis miał agresywny...tak reaguje na chmastwo koniec kropka ...ty też teraz robisz to co mi zarzuciłas..........
|
|
|
|
#2010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc dlaczego nie zauważyłaś że nie chodzi o to czy ma taką skrobie czy inną tylko o to że ktoś ma przed oczami skład i mówi co tam jest napisane a ktoś inny nie widząc składu mówi że WYDAJE MU SIĘ ze to jednak inna skrobia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

znaczy raz tak zrobiłam hahaha dopiero hahaha i nie mam zamiaru go jeść jak niektórzy coodziennie
a jest pyyyycha 

Musialam zmienic szpital i wizyte mam dopiero 29 pazdziernika... Jak sie okaze, ze cos mi jest powaznego to ich normalnie pozwe! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale pozbylam sie ich z nadwyzka