|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ponad 100 rzeczy! Dla każdego coś fajnego ;)
Witam na mojej ogromnej wymiance
![]() Podstawowa zasada: W NICZYM NIE JESTEM OD NIKOGO GORSZA ZAWSZE odpisuję (jeśli tego nie robię to przez przeoczenie lub problemy techniczne) i tego samego oczekuję w zamian Nie znoszę osób które w trakcie wymiany przypominają sobie że ich rzecz ma większą wartość niż moja! Albo mówcie od razu albo wogle! Część rzeczy przeze mnie wystawionych ma na prawdę wysoką wartość (są to rzeczy nieużywane, sprowadzane z USA, kupowane w butikach), więc proszę o zrozumienie, jeśli będę marudzić. Małe wish: -retro -czarne ponczo lub luźny sweterek Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-06 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ponad 100 rzeczy! Dla każdego coś fajnego ;)
1. Krótkie spodenki z wyszywaną czaszką, rozmiar M
2. Mini, nieużywana, rozmiar S/M 3. Bluzeczka na ramiączkach, S 4. Bluzeczka wiązana na szyi, nieużywana, S/M 5. Nieużywana bez rękawów, S/M 6. Nieużywana, dekolt do mostka, cekiny, S/M 7. Top na szyję, kolorowy napis, M 8. Nieużywana bokserka, cekiny, S/M 9. Nieużywana z różowymi kokardkami S 10. Top z cekinkami i drukowanym napisem, S 11. Z nadrukiem żółwika, XS/S 12. Nieużywana, z nadrukiem, S/M 13. Ze ślicznym kotkiem, XS/S 14. Bez ramiączek, bardzo dobrze trzyma, nieużywana, błyszcząca, S Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-03 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
15. Sweterek, rękaw 3/4, S/M
16. Sweterkowy nietoperz w stylu etno, rozmiar uniwersalny 17. Cudna, w realu dużo ładniejsza niż na zdjęciu, z cekinkami, nieużywana, XD 18. Koszula, bez guzików, S/M 19. Bluza z rękawem 3/4, S/M 20. Bluza z fajnym nadrukiem, M/L 21. Siatka, S 22. Nieużywana, wiązana na szyi i z tyłu na plecach, z cekinami, rozmiar uniwersalny. 23. Marynarka damska, nieużywana, rozmiar L/XL 24. Bluzka z "chinczyka", wyszywana, z cekinkami, S/M 25. Nieużywany, lekki sweterek, S/M 26. Nieużywany, wyszywany sweterek S/M (dodatkowo paczka zapasowych cekinków) 27. Bluzeczka chińska, zdobiona, w kopertę, L 28. Długa, lekka sukienka, S/M 29. Długa, dwuwarstwowa spódnica na gumce, rozmiar uniwersalny 30. Podkoszulek z nadrukiem, nieużywany S/M Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-03 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
31. Białe rybaczki, S/M
32. Długie jeansowe spodnie, L 33. Bolerko, nieużywane, M/L 34. Bluzeczka ze ściągaczami, S/M 35. Krótka sukienka, nieużywana, M/L 36. Lekki sweterek w paski, nieużywany, M 37. Bluzka z nadrukiem, M 38. Jedyna w swoim rodzaju bluzeczka nieużywana, oryginalna, S/M 39. Bluza z haftem na plecach 40. Bluzeczka na lato, nieużywana, S/M 41. Śliczny golfik, z błyszczącym nadrukiem XS 42. Bluzeczka etno z koralikami na ramiączkach, XS/S 43. Golfik z błyszczącym nadrukiem, XS/S 44. Bluzka bez rękawów, S/M 45. koszula bez rękawów, nieużywana, S/M 46. Golfik bez rękawów, nieużywany, S 47. Nieużywany t-shirt z nadrukiem, L 48. Oryginalny t-shirt z nadrukiem i kołnierzykiem, nieużywany, S 49. Bluzka z kolorowym i oryginalnym nadrukiem, rękaw 3/4 50. Oryginalna bluzeczka, XS/S 51. Bluzka z długim rękawem S/M Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-03 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
52. Różowy bliźniak, bluzeczka plus sweterek, nieużywany, S/M
53. Śliczny, zdobiony gorset na ramiączkach, M/L (łatwo nie oddam) 54. Nieużywana, śliczna bluzeczka na szyję S/M 55. Nieużywana, satyna, S/M 56. Nieużywana (z metką), z nadrukiem, XS/S 57. Nieużywana sukienka typu american girl, S/M (łatwo nie oddam) 58. Nieużywane spodenki, S/M 59. Nieużywana, oryginalne spódniczka M 60. Nieużywane spodnie dresowe, M 61. Oryginalna bluza pumy, nieużywana S/M 62. Top na jedno ramie, nieużywany, S Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-03 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
63. Nieużywane, łososiowe rybaczki S/M
64. Nieużywany cekinowy sweterek S/M 65. Nieużywana bluza, S 66. Nieużywana bluza, S/M 67. Sweterkowa bluza, S/M 68. Nieużywana (z metką) koszula, XL 69. Nieużywana bluzeczka, rękaw 3/4 oryginalny kołnież, S/M 70. Nieużywana mini, S 71. Nieużywana spódniczka dresowa, S/M 72. Nieużywana bluzeczka (w rzeczywistości kolory bardziej żywe), S 73. Nieużywana (z metką) koszulka z cekinami, M 74. Nieużywana sukienka, wiązana na szyi, S (łatwo nie oddam) Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-03 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
75. Nieużywana biała spódniczka, M/L
76. Nieużywane spodenki z paskiem, M/L 77. Nieużywane białe rurki, M/L 78. Nieużywane spodnie dresowe, M/L 79. Spódniczka, jeans, S/M 80. Spódniczka moro, S/M 81. Rybaczki z kieszonkami, S/M' 82. Czarna spódniczka, oryginalna tekstura (niemożliwa do uchwycenia na zdjęciach), S/M 83. Spódniczka sztruksowa, S 84. Nieużywana spódniczka, S/M 85. Nieużywana spódniczka ze spodenkami, M 86. Nieużywana spódniczka, M 87. Dziewczęca, jeansowa spódniczka, S/M Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-04 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
88. Nieużywana spódniczka z jeansu, S
89. Nieużywana spódniczka ze spodenkami, zdobiona czerwoną nicią, M 90. Spódnica w kratę, S/M 91. Nieużywana spódniczka z jeansu, S/M 92. Spodnie z kieszeniami, S/M 93. Białe jeansy, zdobione cekinkami (pojedyncze wypadły), S/m (łatwo nie oddam) 94. Rurki moro, S/M (łatwo nie oddam) 95. Nieużywana bluzeczka, XS/S 96. Bluzeczka z cekinowym napisem, bez pleców (siatka), S/M 97. T-shirt z kapturem, S/M 98. T-shirt hippie, nieużywany 99. Nieużywana koszulka, dziki zachód, S 100. Różowa koszulka z napisem, S 101. Marynarski podkoszulek, nieużywany, M 102. Podkoszulek moro, nieużywany, S 103. Sukienka wiązana na szyję, z błyszczącymi nićmi, S/M 104. Oryginalna bluzeczka na ramiączkach, M Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-04 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
105. Nieużywana bluzeczka marynarska, pin-up, M/L
106. Nieużywany (z metką) sweterek w kolorze łososiowym, S (łatwo nie oddam 107. Nieużywana spódniczka o kroju syreny, S/M 108. Bluzeczka na zamek, używana zaledwie kilka razy, jedyna wada: plamka widoczna na zdjęciu. Z błyszczącym napisem S/M (łatwo nie oddam) 109. Czarna, gruba i bardzo ciepła bluza S/M 110. Fioletowy nietoperz, rękaw 3/4, używany zaledwie kilka razy, jedyna wada: wstążka które trzyma z tyłu się szybko wyciera, rozmiar S/M 111. Oryginalna bluza, ubrana tylko raz, S 112. Nieużywana bluza, srebrne motywy, oryginalne zamki, M (łatwo nie oddam Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-09 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
113: ROCAWEAR (ŁATWO NIE ODDAM!)
Firma z niezwykłymi rzeczami, w moje ręce trafiły dwie: A. Bluza, użyta tylko raz, Błyszczące napisy (nie mogłam uchwycić na zdjęciu), cekinki, jedyna w swoim rodzaju, stan idealny, S/M B. Torebka, używana tylko kilka razy, stan idealny (brak tylko jednego cekinka, widać na zdjęciu), łańcuszki, oryginalna tekstura na zewnątrz i w środku, dużo kieszonek. 114. Nieużywana garsonka zielona, rozmiar S/M, stan idealny 115. Sukienka na ramiączkach S, stan bdb 116. Jeansowa narzutka z krótkim rękawem XS/S Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-09 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
117, Sweterkowa bluza, nieużywana, stan idealny, S/M
118. Sukienka z długim rękawem, zdobiony dekolt (brak jednego cekinka), rozmiar S/M (plamy to wina aparatu) 119. oryginalna piżamka, nieużywana S/M 120 i 121. Nieużywane t-shirty dla mężczyzny 122. Śliczna, dziewczęca bluzeczka, jedyna wada: plamka (nie prałam), rozmiar S 123. Nieużywane bikini S 124. Strój do pływania sportowy, nieużywany, S 125. Nieużywany koronkowy stanik, rozmiar z metki 75C ale w rzeczywistości mniejszy rozmiar (nie jestem w stanie określić jaki, dla zainteresowanych podam wymiary) 126. Bluza, stan bdb, S 127. Szara bluza ze stójką, kaptur, stan dobry/bdb, S/M 128. Bluza w serduszka, bardzo ciepła, kaptur z czerwonym, aksamitnym materiałem w środku, stan bdb, S/M (łatwo nie oddam) 130. Nieużywana (z metką) torebeczka (łatwo nie oddam) 131. Torebeczka w klimatach indyjskich, stan idealny 132. Torba "szkolna", rozmiaru A4, dużo kieszonek, stan dobry/bdb (kilka plamek) 133. Torebka sportowa, stan dobry (ogólne znaki użytkowania, wartość dość niska, mogę oddać w ramach dodatku do czegoś) Edytowane przez Lady Retro Czas edycji: 2010-09-09 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1283584126
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jedynie sweterek łososiowy i rurki moro... prosiłabym o wymiarki ;-)
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
6. Nieużywana, dekolt do mostka, cekiny, S/M
cos za nia? mozna zdj na kims? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
up
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
105. Nieużywana bluzeczka marynarska, pin-up, M/L ?
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Up
![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1283584126 za niego oddam co zechcesz ![]() oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1283535917 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
ciężko wycenić bo dostałam obie rzeczy w prezencie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Up ;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za marynarkę nieużywaną?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.