|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
Cytat:
![]() pozdrawiamy z młodym |
|
|
|
|
#4742 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV
dziękuję wam za odpowiedzi więc wyniki miałam dobre oprócz tej anemii.
ciśnienie w normie. wizyta 15 ale nie konieczna bo zwolnienie kończy się 24 i ginka mowiła,ze jakby wszystko ok.to az 24 no ale chyba trzeba pójśc 15? no niby upałów nie ma staram sie juz duzo wypoczywać i dalej to samo no a waga na wizycie ostatnio 27.08 było 69kg. a teraz jest 71kg.więc sama nie wiem ale juz sie bac zaczynam.
|
|
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i oby jak najszybciej był z Tobą w domku |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4745 |
|
Raczkowanie
|
niebieskaa, aliszcze, malinkaa troche mnie podniosłyście na duchu dzieki
tymczasem zostałam ochrzczona przez Tż FOCZKĄ ![]() kliwia ja właśnie zjadłam kapanki mi się zdarzają przejęzyczenia jakoś mimowolnie, np. kiedyś w piekarni poprosiłam o trzy buże dułki, a ostatnio zamiast zapytać się jak się doi krowę, to wyszło mi jak sie kroi wodę dziś miałam test obciążenia glukozą 75g, da się przeżyc, wypiłam z zatkanym nosem żeby nie czuć smaku, tylko na minutę słabo mi się trochę zrobiło tak po 40 min, ale jakoś mi przeszło, ciekawa jestem wyniku. |
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4748 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Dragonfly
|
Dziewczyny,zajechalam sie chyba przy tym segmencie,babki ciuchach i tym calym burdlu z jej pokoju..
fakt ze wszystko spakowane i tylko wynosic,ale ja mam dzis wizyte u gina,mialam miec zdjete wszystkie zakazy,jechac do chorej babci a wyglada na to ze wlasnie zaczynam plamic ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- przysiegam ze ja ta walnieta kobiete
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Artystka, zasuwaj do szpitala
![]() Aha, doczytałam, że do gina i tak idziesz. Poleż do tej pory, proszę Cię.
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2010-09-09 o 13:52 |
|
|
|
#4751 |
|
Dragonfly
|
do zadnego szpitala na razie nie pojde bo musze zobaczyc czy mi przejdzie,a i tak lozysko bede miala dzis badane,wiec jak cos bedzie nie tak to sie jeszcze "naciesze szpitalem".Cisnelam wszystko w cholere i leze
|
|
#4752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
No i bardzo dobrze, że cisnęłaś
Odpoczywaj i daj potem znac co i jak
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
Artystka - leż faktycznie i pie*** wszystko, koła do góry
a ja trzymam żeby zakazy zdjęto wszystkie
|
|
|
|
#4755 |
|
Dragonfly
|
no na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze albo puscilo mi za pierwszym razem lozysko,albo takie tajemnicze polipy ciazowe,ktore mam na szyjce-sa niegrozne,ale potrafia narobic niezlego strachu,bo krwawia przy przeciazeniu organizmu..dobrze ze tz dzis wraca ze wsi
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może kiedyś z dziećmi się spotkamy
|
|
#4757 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Do tego chca kupic wozek. A moja rodzina nic. Nawet nikt sie nie spyta jak sie czuje. Zero zainteresowania. Najgorsze sa te pytania tesciow: Twoja rodzina pewnie szczesliwa, ze beda mieli wnuka, pewnie zakupy juz robia...tja. W koncu im powiedzialam jak wszystko wyglada, zeby wiecej nie pytali.To pytaja teraz meza i nie nie moga uwierzyc, ze moja matka ma to wszystko w Ja ci jeszcze nie zlozylam zyczen! Wszystkiego najlepszego! Urodziny to nic. U mnie maz zapomnial o rocznicy slubu. Tzn. pomylil daty, a na pierscionku mamy przeciez date wygrawerowana.Artystka, dobrze ze masz dzis wizyte u gina. Z plamieniem nie ma zartow. Wlasnie wrocilam z godzinnego spaceru z plazy i zamierzam sie poobijac Choc przespalam cala noc, strasznie senna jestem. Ciekawa jestem ile przytylam, bo przez ostatnie 2 tygodnie mam naprawde duzo ruchu i sportu. Samopoczucie dzieki temu tez od razu lepsze.Narazie nie puchne jakos dramatycznie ale musialam zdjac obraczke, poniewaz balam sie ze niedlugo nie bedzie to juz mozliwe. Palce zrobily sie troche nabrzmiale. Chcialam sobie zrobic zdjecie na plazy ale zadne nie oddaje wielkosci brzucha
|
||
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to fotelik 0-13 czy 0-18kg? Artystka, do szpitala marsz! Obejrzalam Swietych z Bostonu 2, ale nie spodobala mi sie dwojka.. no i musialam znow przewiew w domu zrobic bo ojciec tak nakopcil ze zaczelam kaszlec i brzuch mnie zaczal bolec i kluc. no masakra No i od tego kichania to juz tez brzuch mi skacze ![]() DE.. ty tu o plazy a ja zdycham z zimna, za oknem leje.. masakra ble
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-09-09 o 14:28 |
|
|
|
|
#4759 |
|
Dragonfly
|
De28,ja tez musze liczyc tylko na siebie a moj brat ma od tak za darmo i glupio mi przed tesciowa,jak pyta o mame,a ona dzwoni do mnie tylko jak np nie ma komu przewiezc babci do lekarza w gdansku..Z moim ojcem nie jest,mieszka u tej chorej na raka babci i jak zostanie sama to nie bedzie miala jak sie utrzymac,bo ma zbyt mala pensje.Najbardziej sie obawiam ze przyjdzie wtedy do mnie,bo mieszkanie,dom sie buduje to i pewnie spie na kasie...nie wiem co wtedy zrobie bo wywalila mnie z domu jak mialam 19 lat i mature przed soba,co prawda jej to wybaczylam,ale uwazam ze skoro mnie rzucila na gleboka wode,niczym sie nie interesuje to powinna sobie radzic sama..mam tylko nadzieje ze ja bede lepsza matka i dam dziecku normalny dom bez alkoholu i burd
|
|
#4760 | |||||
|
Rozeznanie
|
Kootekk Michałek wyczuje na pewno Twoje pozytywne nastawienie i sam urośnie w sile od Ciebie
Cytat:
Masz tu wirtualne ciastka Ci przesyłam bo mam całą paczkę, z czekoladą w środku ![]() tzn juz pół paczki![]() Cytat:
potem np. jem jabłko na usprawiedliwienie:rolleye s: ale dziś jadłam troszku malin i borówek od babci tż dostałam ale nie ciągnie mnie do nich tak jak do czekoladek![]() Cytat:
![]() Fajny brzusio i słodki dresik, tez zamierzam kupić taki sam fotelik, kupowałaś na all? Ja kupie niebieski ![]() Cytat:
Tylko sie cieszyć, ale wiem, że sie marwtiłaś bo ja też, szczególnie jak mi w ogóle waga drgnąć nie chciała i wymiotowałam, ale potem pooszło do góryCytat:
![]() De jak my Ci zazdrościmy u Nas leje deszcz i jest zimnoooo --------------------------------------- Tż maluje nam sypialnie, o 1,5 tonu ciemniejszy fiolecik bo tak mi się zachciało, stwierdziłam ze jest za jasno i bez wyrazu, narazie jedzie 2 ściany tzw. L zobaczymy jak będzie wyglądać taki lekki kontraścik ![]() A tymczasem oglądam Pierwsza Miłość i obieram ziemniole do lecza ![]() A tak w ogóle to śnilo mi sie dzisiaj ze ten watek na ktorym piszemy jest stary, bo juz wiekszość dawno urodziła dzieci i sie skapnęłam ze piszę na starym wątku a Wy macie już nowy i wklejacie zdjęcia swoich już podrośniętych dzieci
|
|
#4761 |
|
Rozeznanie
|
0-13kg
![]() Artystka- rzuć to w diabły razem z babka. Powinnaś się oszczędzać a nie szmaty jej pakować. Wiem co teraz przezywasz. Ja też miałam plamienia. Leż i nic nie rób. I daj zna co gin powie po wizycie. trzymam ![]() Niebieskaa- kupowałam na allegro. A ja na dodatek mam mega zgage. Cholercia wie od czego. Nigdy takiej nie miałam. Jeszcze trochę to bede ogniem zionęła jak smok wawelski.
Razem: 12.08.2003 Zaręczeni: 12.12.2007 Ślub: 12.09.2009 Edytowane przez gimikis Czas edycji: 2010-09-09 o 14:41 |
|
|
|
#4762 |
|
Wtajemniczenie
|
Artystka- u mnie tez byl alkohol i awantury. Matka zawsze byla wtedy agresywna, biegala z nozem. Z zewnatrz bylismy dobrze sytuowana grzeczna rodzina.Ale matka miala 3-4 razy do roku ciagi kilkutygodniowe i wtedy sie dzialo.. Nie moglam chodzic do szkoly bo musialam zajmowac sie niewolakiem (siostra). . Nienawidze dlatego alkoholu i wszystkiego co sie z nim wiaze. Nie trawie podpitych osob, bo mi cisnienie podnosza.
No a siostra nie to ze na jej szczescie nie doswiadcza pijanstwa matki, to ma wszystko. Nigdy nie musiala dorabiac po lekcjach. Tupnie nozka i dostaje wszystko. 3 starszych dzieci sie od rodzicow odwrocila, to robia wszystko by ostatnia ksiezniczka zostala. Tylko ona to ich pewnie odda do domu opieki, jak beda starzy. Bo juz proponowala to z moja babcia ![]() Moja matka juz mi zapowiedziala, ze bede musiala jej placic alimenty. A maja dom i dwa auta a my na wynajmowanym.
Edytowane przez De28 Czas edycji: 2010-09-09 o 14:40 |
|
|
|
#4763 |
|
Raczkowanie
|
Niebieska
Anecka wiesz co kup sobie spray bris albo cos i za kazdym razem jak bedzie tato kolo ciebie z papierosem to psikaj tym, faceci tego nie nawidza Artystka do łóżka marsz... Edytowane przez Eliza86 Czas edycji: 2010-09-09 o 14:40 |
|
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mogę się dodzwonić do gina bo tez chciałam sie umówić na przyszły tydzień na USG - ech pewnie zapracowany - zaraz będę dzwonić kolejny raz Mój zapomniał zaraz po ślubie i tak już nie pamięta od 9 lat ![]() Cytat:
![]() Artystka - kładź się i odpoczywaj !!! I koniecznie napisz po wizycie co lekarz powiedział Kootek - super, że Michałek coraz lepiej przybiera na wadze My nie mamy szans na własne M - zarobki za małe (zwłaszcza, ze teraz będziemy juz rodziną 4-osobową) a ceny u nas są tak koszmarnie wysokie, ze szok - oczywiście biorąc pod uwagę wielkość miejscowości i ilość pracy oraz płace
|
||
|
|
|
#4766 | |
|
Zadomowienie
|
Bela to może zadzwon do gina aby sie upewnić co z tym puchnięciem-po co masz się denerwowac
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale się nachodziłam na tych zakupach-jestem padnięta... takie sobie są te promocje w realu, ale kupiłam chusteczki pampers sensitive? premium care-4 opakowania za 19,9zł-to dobra cena? Wczoraj wystawiłam swój samochód na sprzedaż i dziś zadzwonił koleś że jutro przyjedzie obejrzeć mam nadzieję że coś z tego będzie-proszę trzymajcie kciuki a TZ przed chwilą powiedział żebym na dziś nikogo nie umawiała bo nie zdąży sprzątnąć-śmiałam się z niego, że uważa że ludzie walą drzwiami i oknami żeby tylko nasz samochód kupić...
|
|
#4767 | |
|
Dragonfly
|
Cytat:
Przyjechal tz,przywiozl mi koszyczek slodkich malin
|
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
Kotek81 - mój TŻ gra w totka, a ja w rmfie, ale własnie jakas głupia baba zgarnęła moje 110 tyś i lapka
no nic, gram dalej
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza, no koniecznie musze kupic jakis odswiezacz
mam jakis biedronkowy ale zapach mnie dusi i tylko po psiknieciu cos daje heh niebieskaa, ciastka z czekolada... oo ja tez czuje z boku kopniecia, po prawej stronie ale ruchy tez czuje na srodku i po lewej, jestem strasznie ciekawa jak lezy dziecko w moim brzuchu ![]() Artystka, no to po wizycie od razu pisz co i jak mallinka, trzymam kciuki za auto, ja wystawilam szafe swoja wielka prawie nową.. oby tez sie kupiec znalazl.. mam 3 obserwujacych ale z tym to roznie bywa
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-09-09 o 14:50 |
|
|
|
#4770 |
|
Raczkowanie
|
Sysunia, a skad jesteś ??
Ja juz po obiadku zaszalałam bo zrobiłam sznycle, frytki i sałatkę teraz czekam na TŻ, aż z pracy wróci
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

tymczasem zostałam ochrzczona przez Tż FOCZKĄ

tzn juz pół paczki

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm