Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 12:49   #4741
KarolinaB
Raczkowanie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny ze wszystko tak ze mna przezywacie Bardzo mnie wspieracie waszymi postami

Postanowilam ze bede jezdzic do malego dwa razy na dzien i posiedze kilka godzin, teraz bylam rano o d 8 do 12, a jeszcze raz pojade po 17 i zostane do 20 bo tz dojedzie do mnie, nie ma sensu non stop biegac tam i spowrotem, bo nawet sama lekarka powiedziala ze sie zajade

dzisiaj przytulaliśmy sie ponad godzine, ale nam było dobrze
Pani dr na wizycie powiedziala ze maly wczoraj przybrał 40g, a z dnia na dzien wiecej przybiera Futrujemy go, to niedlugo go zabiore do domku
pieknie!! Nie zameczaj sie, rób jak serducho podpowiada, michałek tez tak robi i widzisz pieknie przybiera na wadze. Wspaniałe nowiny nam codzień przynosisz

pozdrawiamy z młodym
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:59   #4742
bela14
Rozeznanie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

dziękuję wam za odpowiedzi więc wyniki miałam dobre oprócz tej anemii.
ciśnienie w normie.
wizyta 15 ale nie konieczna bo zwolnienie kończy się 24
i ginka mowiła,ze jakby wszystko ok.to az 24 no ale chyba trzeba pójśc 15?
no niby upałów nie ma staram sie juz duzo wypoczywać i dalej to samo no
a waga na wizycie ostatnio 27.08 było 69kg.
a teraz jest 71kg.więc sama nie wiem ale juz sie bac zaczynam.
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:05   #4743
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje dziewczyny ze wszystko tak ze mna przezywacie bardzo mnie wspieracie waszymi postami

postanowilam ze bede jezdzic do malego dwa razy na dzien i posiedze kilka godzin, teraz bylam rano o d 8 do 12, a jeszcze raz pojade po 17 i zostane do 20 bo tz dojedzie do mnie, nie ma sensu non stop biegac tam i spowrotem, bo nawet sama lekarka powiedziala ze sie zajade

pani dr na wizycie powiedziala ze maly wczoraj przybrał 40g, a z dnia na dzien wiecej przybiera futrujemy go, to niedlugo go zabiore do domku

rośnie mały przystojniak i oby jak najszybciej był z Tobą w domku dobrze że Ty już się lepiej czujesz... Napewno on to też odczuwa.

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:17   #4744
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
lepiej może spytać się gina, może zadzwoń wpierw. Cisnienie masz w normie, wiec to ok. A może ogranicz używanie soli? bo sól też powoduje puchnięcie. A nerki masz ok?
Aliszcze no pogodę to mamy do w Poznaniu. Czy ty byłaś może w tym Pepco które dziewczyny tak zachwalają? Okazało sie że moja koleżanka z podstawowki pracuje w centrali Pepco (która jest koło Selgrosu gdzieś) i bardzo zachwala te ubranka - nie tylko ze względu na cene ale i jakoś. Właśnie mnie oświecono ze Pepco jest w Panoramie. Mam trochę daleko, ale może sie skuszę na odwiedziny. A tak swoja drogą w jakiej dzielnicy mieszakasz ?
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:20   #4745
mimiskierka
Raczkowanie

niebieskaa, aliszcze, malinkaa troche mnie podniosłyście na duchu dzieki może rzeczywiście nie przytyłam za mało, jeszcze mam przecież trochę czasu. Mysłalam ze w tym czasie to już i przynajmniej 10 kg przybędzie, i będę wielorybem tymczasem zostałam ochrzczona przez Tż FOCZKĄ

kliwia ja właśnie zjadłam kapanki mi się zdarzają przejęzyczenia jakoś mimowolnie, np. kiedyś w piekarni poprosiłam o trzy buże dułki, a ostatnio zamiast zapytać się jak się doi krowę, to wyszło mi jak sie kroi wodę po prostu czasami na zwojach mam jakieś przesilenie, albo procesory nie za dobrze łączą i wychodzi jakiś dziwny językowy misz masz

dziś miałam test obciążenia glukozą 75g, da się przeżyc, wypiłam z zatkanym nosem żeby nie czuć smaku, tylko na minutę słabo mi się trochę zrobiło tak po 40 min, ale jakoś mi przeszło, ciekawa jestem wyniku.
mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:35   #4746
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Aliszcze no pogodę to mamy do w Poznaniu. Czy ty byłaś może w tym Pepco które dziewczyny tak zachwalają? Okazało sie że moja koleżanka z podstawowki pracuje w centrali Pepco (która jest koło Selgrosu gdzieś) i bardzo zachwala te ubranka - nie tylko ze względu na cene ale i jakoś. Właśnie mnie oświecono ze Pepco jest w Panoramie. Mam trochę daleko, ale może sie skuszę na odwiedziny. A tak swoja drogą w jakiej dzielnicy mieszakasz ?
nie byłam w Pepco, daleko mam. Jestem z Piątkowa

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:38   #4747
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje dziewczyny ze wszystko tak ze mna przezywacie bardzo mnie wspieracie waszymi postami

postanowilam ze bede jezdzic do malego dwa razy na dzien i posiedze kilka godzin, teraz bylam rano o d 8 do 12, a jeszcze raz pojade po 17 i zostane do 20 bo tz dojedzie do mnie, nie ma sensu non stop biegac tam i spowrotem, bo nawet sama lekarka powiedziala ze sie zajade

pani dr na wizycie powiedziala ze maly wczoraj przybrał 40g, a z dnia na dzien wiecej przybiera futrujemy go, to niedlugo go zabiore do domku
to wspaniale ,Silny chlopak z niego
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:44   #4748
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
nie byłam w Pepco, daleko mam. Jestem z Piątkowa
No to prawie sąsiadka, bo ja z Winograd , a na Piątkowie będę częściej bo moje siostry tam mieszkają, jedna właśnie kupiła mieszkanie w szeregowcu na Marysienki i teraz ma niezłą jazdę z remontem
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:46   #4749
Artystka23
Dragonfly

Dziewczyny,zajechalam sie chyba przy tym segmencie,babki ciuchach i tym calym burdlu z jej pokoju..
fakt ze wszystko spakowane i tylko wynosic,ale ja mam dzis wizyte u gina,mialam miec zdjete wszystkie zakazy,jechac do chorej babci a wyglada na to ze wlasnie zaczynam plamic

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

przysiegam ze ja ta walnieta kobiete jak ja tylko zobacze
Stary 2010-09-09, 13:50   #4750
kretencja
Zakorzenienie

Artystka, zasuwaj do szpitala
Aha, doczytałam, że do gina i tak idziesz.
Poleż do tej pory, proszę Cię.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-09-09 o 13:52
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:53   #4751
Artystka23
Dragonfly

do zadnego szpitala na razie nie pojde bo musze zobaczyc czy mi przejdzie,a i tak lozysko bede miala dzis badane,wiec jak cos bedzie nie tak to sie jeszcze "naciesze szpitalem".Cisnelam wszystko w cholere i leze
Stary 2010-09-09, 13:56   #4752
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,zajechalam sie chyba przy tym segmencie,babki ciuchach i tym calym burdlu z jej pokoju..
fakt ze wszystko spakowane i tylko wynosic,ale ja mam dzis wizyte u gina,mialam miec zdjete wszystkie zakazy,jechac do chorej babci a wyglada na to ze wlasnie zaczynam plamic

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

przysiegam ze ja ta walnieta kobiete jak ja tylko zobacze
o jejku artystka odpoczywaj teraz i daj znac jak tylko wrócisz od gina

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:02   #4753
kretencja
Zakorzenienie

No i bardzo dobrze, że cisnęłaś
Odpoczywaj i daj potem znac co i jak

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:06   #4754
KarolinaB
Raczkowanie

Artystka - leż faktycznie i pie*** wszystko, koła do góry a ja trzymam żeby zakazy zdjęto wszystkie
Stary 2010-09-09, 14:08   #4755
Artystka23
Dragonfly

no na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze albo puscilo mi za pierwszym razem lozysko,albo takie tajemnicze polipy ciazowe,ktore mam na szyjce-sa niegrozne,ale potrafia narobic niezlego strachu,bo krwawia przy przeciazeniu organizmu..dobrze ze tz dzis wraca ze wsi
Stary 2010-09-09, 14:11   #4756
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
No to prawie sąsiadka, bo ja z Winograd , a na Piątkowie będę częściej bo moje siostry tam mieszkają, jedna właśnie kupiła mieszkanie w szeregowcu na Marysienki i teraz ma niezłą jazdę z remontem
no to super to może kiedyś z dziećmi się spotkamy

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:11   #4757
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Kurcze a Ja myślałam, że się na studiach nie potrafiłam dogadać z moją mamą, ale jak czytam co piszecie to stwierdzam, że była w porządku. Nie chciała ode mnie żadnych pieniędzy na mieszkanie i jedzenie, miałam tylko pracować na swoje czesne i swoje wydatki np. kosmetyki czy ubrania. A jak już się wyprowadziłam to zapłaciła za moje studia magisterskie.
Moja do tej pory mi wypomina, ze 10 lat temu mi jakies spodnie kupila Byla do tego agresywna jak staralam sie nie wdawac w klotnie, ale jak mnie uderzyla ze az sie krew polala, to spakowalam rzeczy i sie wynioslam.

Cytat:
tesciowa sypnela pieniazkami,a moja mama zero,zadnych pytan,zero zainteresowania..o mojego malego robaka tez sie nie pyta,w ogole to dzwoni do mnie tylko wtedy jak cos chce,a sama z siebie dwa miechy potrafi sie do mnie nie odzywac,az tesciowa sie burzy ze jak tak mozna,oj mozna
u mnie jest tak z wyprawka. Tesciowa wczoraj do mnie zadzwonila, ze kupila w lumpexie komplecik niebieski dla malego, kompletnie szczesliwa. Do tego chca kupic wozek. A moja rodzina nic. Nawet nikt sie nie spyta jak sie czuje. Zero zainteresowania. Najgorsze sa te pytania tesciow: Twoja rodzina pewnie szczesliwa, ze beda mieli wnuka, pewnie zakupy juz robia...tja. W koncu im powiedzialam jak wszystko wyglada, zeby wiecej nie pytali.To pytaja teraz meza i nie nie moga uwierzyc, ze moja matka ma to wszystko w zreszta moja 18 letnia siostra czy starsi bracia rowniez.Przyzwyczailam sie, ze moge liczyc tylko na siebie.

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

TZ zapomnial wczoraj o moich urodzinach.
Ja ci jeszcze nie zlozylam zyczen! Wszystkiego najlepszego!
Urodziny to nic. U mnie maz zapomnial o rocznicy slubu. Tzn. pomylil daty, a na pierscionku mamy przeciez date wygrawerowana.

Artystka, dobrze ze masz dzis wizyte u gina. Z plamieniem nie ma zartow.

Wlasnie wrocilam z godzinnego spaceru z plazy i zamierzam sie poobijac Choc przespalam cala noc, strasznie senna jestem. Ciekawa jestem ile przytylam, bo przez ostatnie 2 tygodnie mam naprawde duzo ruchu i sportu. Samopoczucie dzieki temu tez od razu lepsze.

Narazie nie puchne jakos dramatycznie ale musialam zdjac obraczke, poniewaz balam sie ze niedlugo nie bedzie to juz mozliwe. Palce zrobily sie troche nabrzmiale.
Chcialam sobie zrobic zdjecie na plazy ale zadne nie oddaje wielkosci brzucha

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:25   #4758
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Za fotelik dałam 165 zł. W tym przesyłka. Myślę że nie tak tragicznie.
No nie wiem czy tragicznie czy nie, ale chyba nie
A to fotelik 0-13 czy 0-18kg?

Artystka, do szpitala marsz!

Obejrzalam Swietych z Bostonu 2, ale nie spodobala mi sie dwojka.. no i musialam znow przewiew w domu zrobic bo ojciec tak nakopcil ze zaczelam kaszlec i brzuch mnie zaczal bolec i kluc. no masakra

No i od tego kichania to juz tez brzuch mi skacze
DE.. ty tu o plazy a ja zdycham z zimna, za oknem leje.. masakra ble

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:28
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:27   #4759
Artystka23
Dragonfly

De28,ja tez musze liczyc tylko na siebie a moj brat ma od tak za darmo i glupio mi przed tesciowa,jak pyta o mame,a ona dzwoni do mnie tylko jak np nie ma komu przewiezc babci do lekarza w gdansku..Z moim ojcem nie jest,mieszka u tej chorej na raka babci i jak zostanie sama to nie bedzie miala jak sie utrzymac,bo ma zbyt mala pensje.Najbardziej sie obawiam ze przyjdzie wtedy do mnie,bo mieszkanie,dom sie buduje to i pewnie spie na kasie...nie wiem co wtedy zrobie bo wywalila mnie z domu jak mialam 19 lat i mature przed soba,co prawda jej to wybaczylam,ale uwazam ze skoro mnie rzucila na gleboka wode,niczym sie nie interesuje to powinna sobie radzic sama..mam tylko nadzieje ze ja bede lepsza matka i dam dziecku normalny dom bez alkoholu i burd
Stary 2010-09-09, 14:30   #4760
niebieskaa
Rozeznanie

Kootekk Michałek wyczuje na pewno Twoje pozytywne nastawienie i sam urośnie w sile od Ciebie Tak trzymaj!

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Akurat nie moge zmniejszyc ogrzewania bo nie mamy pokretel, tzn sa ale jako ozdoba a nie ruszaja sie z miejsca
niebieskaaa daj ciastka bo poki co to jem sucharki z jogurtem
Anecka ale masz "ozdoby"
Masz tu wirtualne ciastka Ci przesyłam bo mam całą paczkę, z czekoladą w środku tzn juz pół paczki

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
ojej... jak ja bym się chciała tak zdrowo odżywiać a mnie ciągnie do samych niezdrowych rzeczy i SŁODYCZE to moje przekleństwo
No ja też bym chciała, ale słodycze biorą często górę nad zdrowym rozsądkiem potem np. jem jabłko na usprawiedliwienie:rolleye s: ale dziś jadłam troszku malin i borówek od babci tż dostałam ale nie ciągnie mnie do nich tak jak do czekoladek

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Godz. 4.20 obowiązkowa wizyta w toalecie. Ale kręcę się na tym łóżku i nie mogę zasnąć wiec zaczęłam delikatnie molestować TŻta. Myślę sobie co jak ja nie mogę spać to niech on tez nie śpi. Ale TZ się przebudził pomruczał coś do ucha no i zakończyło się to seksem nad ranem. Zasnęłam nawet nie wiem kiedy. Chyba było mi to potrzebne. Ale nigdy o tak dziwacznej porze.

P.S. 6,6 kg na plusie. Gonie Was i jeszcze widoczny pępek

Wklejam foteczki ubranek, fotelika i brzusia
To sie działo w nocy
Fajny brzusio i słodki dresik, tez zamierzam kupić taki sam fotelik, kupowałaś na all? Ja kupie niebieski

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
niebieskaa, aliszcze, malinkaa troche mnie podniosłyście na duchu dzieki może rzeczywiście nie przytyłam za mało, jeszcze mam przecież trochę czasu. Mysłalam ze w tym czasie to już i przynajmniej 10 kg przybędzie, i będę wielorybem tymczasem zostałam ochrzczona przez Tż FOCZKĄ
A z dzidzią jak na badaniu, robiłaś połowkowe? Ile malutka wazy?Jak w normie, to nie ma co sie przejmować, taka Twoja (moze i moja tez)uroda Tylko sie cieszyć, ale wiem, że sie marwtiłaś bo ja też, szczególnie jak mi w ogóle waga drgnąć nie chciała i wymiotowałam, ale potem pooszło do góry

Cytat:
no na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze albo puscilo mi za pierwszym razem lozysko,albo takie tajemnicze polipy ciazowe,ktore mam na szyjce-sa niegrozne,ale potrafia narobic niezlego strachu,bo krwawia przy przeciazeniu organizmu..dobrze ze tz dzis wraca ze wsi
Artystka mowiliśmy Ci zostaw w cholerę ten segment, marsz do łóżka leżeć do góry brzuchem

De jak my Ci zazdrościmy u Nas leje deszcz i jest zimnoooo
---------------------------------------

Tż maluje nam sypialnie, o 1,5 tonu ciemniejszy fiolecik
bo tak mi się zachciało, stwierdziłam ze jest za jasno i bez wyrazu, narazie jedzie 2 ściany tzw. L zobaczymy jak będzie wyglądać taki lekki kontraścik
A tymczasem oglądam Pierwsza Miłość i obieram ziemniole do lecza

A tak w ogóle to śnilo mi sie dzisiaj ze ten watek na ktorym piszemy jest stary, bo juz wiekszość dawno urodziła dzieci i sie skapnęłam ze piszę na starym wątku a Wy macie już nowy i wklejacie zdjęcia swoich już podrośniętych dzieci
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:35   #4761
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
A to fotelik 0-13 czy 0-18kg?
0-13kg

Artystka- rzuć to w diabły razem z babka. Powinnaś się oszczędzać a nie szmaty jej pakować. Wiem co teraz przezywasz. Ja też miałam plamienia. Leż i nic nie rób. I daj zna co gin powie po wizycie. trzymam

Niebieskaa- kupowałam na allegro.

A ja na dodatek mam mega zgage. Cholercia wie od czego. Nigdy takiej nie miałam. Jeszcze trochę to bede ogniem zionęła jak smok wawelski.

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

Edytowane przez gimikis
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:41
gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:36   #4762
De28
Wtajemniczenie

Artystka- u mnie tez byl alkohol i awantury. Matka zawsze byla wtedy agresywna, biegala z nozem. Z zewnatrz bylismy dobrze sytuowana grzeczna rodzina.Ale matka miala 3-4 razy do roku ciagi kilkutygodniowe i wtedy sie dzialo.. Nie moglam chodzic do szkoly bo musialam zajmowac sie niewolakiem (siostra). . Nienawidze dlatego alkoholu i wszystkiego co sie z nim wiaze. Nie trawie podpitych osob, bo mi cisnienie podnosza.

No a siostra nie to ze na jej szczescie nie doswiadcza pijanstwa matki, to ma wszystko. Nigdy nie musiala dorabiac po lekcjach. Tupnie nozka i dostaje wszystko. 3 starszych dzieci sie od rodzicow odwrocila, to robia wszystko by ostatnia ksiezniczka zostala. Tylko ona to ich pewnie odda do domu opieki, jak beda starzy. Bo juz proponowala to z moja babcia

Moja matka juz mi zapowiedziala, ze bede musiala jej placic alimenty. A maja dom i dwa auta a my na wynajmowanym.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:40
Stary 2010-09-09, 14:37   #4763
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

Niebieska

Anecka wiesz co kup sobie spray bris albo cos i za kazdym razem jak bedzie tato kolo ciebie z papierosem to psikaj tym, faceci tego nie nawidzamam nadzieje ze pomoze

Artystka do łóżka marsz...

Juz w trojeczke Kocham...

Edytowane przez Eliza86
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:40
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:38   #4764
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Tż maluje nam sypialnie, o 1,5 tonu ciemniejszy fiolecik
bo tak mi się zachciało, stwierdziłam ze jest za jasno i bez wyrazu, narazie jedzie 2 ściany tzw. L zobaczymy jak będzie wyglądać taki lekki kontraścik
Tez chce tak pomalowac pokoik w przyszlym mieszkaniu. Na pewno bedzie ladnie

Daniel

Christian
Stary 2010-09-09, 14:41   #4765
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

Ale mam zimno w mieszkaniu matko kochana!
Do tego najadłam się od rana czekolady i jest mi niedobrze. A mały coś dzisiaj w ogóle nieruchliwy. A ajk tak będzie mi dalej robił to pewnie kole wieczora zacznę panikować.
Ale ja mam łożysko na przedniej ścianie i z tego co czytałam ruchy czuję się słabiej. Co by się zgadzało bo po USG lekarz mówił, że mały bardzo ruchliwy a jak czuję że wręcz przeciwnie. Ma któraś też łożysko na przedniej ścianie?
W poniedziałek mam USG,ufff byle do poniedziałku...
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i słabiutko czuję ruchy w ciągu dnia czasami wcale - dopiero wieczorkiem koło 20-21 jak już się położę do łóżka to troszkę lepiej czuję malucha

Ja nie mogę się dodzwonić do gina bo tez chciałam sie umówić na przyszły tydzień na USG - ech pewnie zapracowany - zaraz będę dzwonić kolejny raz
Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
TZ zapomnial wczoraj o moich urodzinach.
Mój zapomniał zaraz po ślubie i tak już nie pamięta od 9 lat Żeby cię pocieszyć to o rocznicy ślubu też nie pamięta - czasami sobie przypomni o walentynkach lub dniu kobiet _ dobre i to
Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
A maly mnie kopie non stop raz na dole raz u góry, ale nie bolesnie na szczeście
ja na ogół czuję po bokach ruchy więc pewni mała leży w poprzek

Artystka - kładź się i odpoczywaj !!! I koniecznie napisz po wizycie co lekarz powiedział

Kootek - super, że Michałek coraz lepiej przybiera na wadze A tego przytulania to aż troszkę zazdroszczę

My nie mamy szans na własne M - zarobki za małe (zwłaszcza, ze teraz będziemy juz rodziną 4-osobową) a ceny u nas są tak koszmarnie wysokie, ze szok - oczywiście biorąc pod uwagę wielkość miejscowości i ilość pracy oraz płace Pozostaje żyć nadzieją, że kiedyś w końcu w totka wygram
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:45   #4766
mallinka
Zadomowienie

Bela to może zadzwon do gina aby sie upewnić co z tym puchnięciem-po co masz się denerwowac

Cytat:
A o której ta wizyta? trzymam kciuki żeby plamienie przeszło

Ale się nachodziłam na tych zakupach-jestem padnięta... takie sobie są te promocje w realu, ale kupiłam chusteczki pampers sensitive? premium care-4 opakowania za 19,9zł-to dobra cena?

Wczoraj wystawiłam swój samochód na sprzedaż i dziś zadzwonił koleś że jutro przyjedzie obejrzeć jestem w szoku że tak szybko mam nadzieję że coś z tego będzie-proszę trzymajcie kciuki
a TZ przed chwilą powiedział żebym na dziś nikogo nie umawiała bo nie zdąży sprzątnąć-śmiałam się z niego, że uważa że ludzie walą drzwiami i oknami żeby tylko nasz samochód kupić...: hahaha:to będzie cud jak się uda sprzedać w ogole...

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:47   #4767
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Artystka- u mnie tez byl alkohol i awantury. Matka zawsze byla wtedy agresywna, biegala z nozem. Z zewnatrz bylismy dobrze sytuowana grzeczna rodzina.Ale matka miala 3-4 razy do roku ciagi kilkutygodniowe i wtedy sie dzialo.. Nie moglam chodzic do szkoly bo musialam zajmowac sie niewolakiem (siostra). . Nienawidze dlatego alkoholu i wszystkiego co sie z nim wiaze. Nie trawie podpitych osob, bo mi cisnienie podnosza.

No a siostra nie to ze na jej szczescie nie doswiadcza pijanstwa matki, to ma wszystko. Nigdy nie musiala dorabiac po lekcjach. Tupnie nozka i dostaje wszystko. 3 starszych dzieci sie od rodzicow odwrocila, to robia wszystko by ostatnia ksiezniczka zostala. Tylko ona to ich pewnie odda do domu opieki, jak beda starzy. Bo juz proponowala to z moja babcia

Moja matka juz mi zapowiedziala, ze bede musiala jej placic alimenty. A maja dom i dwa auta a my na wynajmowanym.
moja jak wpadnie na taki pomysl z alimentami to bedzie musiala sie obejsc smakiem,bo dom i mieszkanie jest zapisane na moja tesciowa,a ja zadnych dochodow poki co nie mam,wiec moze mi nagwizdac.Jest mloda,ma 44 lata to moze zmienic prace na lepiej platna ale jej sie nie chce i pracuje za 800 zl,a pozniej jak przyjdzie jej emerytura 400zl to bedzie sie na mnie ogladac

Przyjechal tz,przywiozl mi koszyczek slodkich malin i teraz on sie zajmie pakowaniem i zabezpieczaniem reszty.Biedak zdebial jak on zobaczyl jaka gora workow pietrzy sie pod sciana
Stary 2010-09-09, 14:49   #4768
KarolinaB
Raczkowanie

Kotek81 - mój TŻ gra w totka, a ja w rmfie, ale własnie jakas głupia baba zgarnęła moje 110 tyś i lapka no nic, gram dalej
Stary 2010-09-09, 14:49   #4769
Anecka
Zakorzenienie

Eliza, no koniecznie musze kupic jakis odswiezacz mam jakis biedronkowy ale zapach mnie dusi i tylko po psiknieciu cos daje heh

niebieskaa, ciastka z czekolada...

oo ja tez czuje z boku kopniecia, po prawej stronie ale ruchy tez czuje na srodku i po lewej, jestem strasznie ciekawa jak lezy dziecko w moim brzuchu

Artystka, no to po wizycie od razu pisz co i jak maliny...... pare dni temu bylam w dwoch hipermarketach i nie bylo malin w ogole.. buu

mallinka, trzymam kciuki za auto, ja wystawilam szafe swoja wielka prawie nową.. oby tez sie kupiec znalazl.. mam 3 obserwujacych ale z tym to roznie bywa

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:50
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:51   #4770
malgosiak25
Raczkowanie

Sysunia, a skad jesteś ??

Ja juz po obiadku zaszalałam bo zrobiłam sznycle, frytki i sałatkę teraz czekam na TŻ, aż z pracy wróci
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości