Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 15:09   #4801
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

kotek to niezły numerek z tej twojej córy

Artystka a ty w ogóle leżysz?

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:10   #4802
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

plamienie na szczescie ustalo no i musialam wziasc no spe i leze plackiem,a jade na 18.00 kryzyzs minal,tylko ze moj wyjazd stoi pod znakiem zapytania
Stary 2010-09-09, 15:13   #4803
_paulinka2
Wtajemniczenie

kotek córcia poprostu musi się przystosować nie zamartwiaj się. napewno nie będzie źleee

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:15   #4804
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
ojjjjj nie bądź taka Anecka nooooooooooo
dobra, muszę się przyznać że zjadłam dzisiaj już pierogi ale z mięsem
ojej... zazdroszczę Ci... ja na meble czekam już drugi tydzień
no ja tez bym czekala 2 tygodnie a tu 3 dni i sa wow..

takze pelnia, bierz z tej strony meble co Ci podalam no i dziek iza odpowiedz w sprawie nawilzacza.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:16   #4805
kretencja
Zakorzenienie

Kotek, spoko, ja byłam pierwszą rozrabiara w szkole Nie dość, że się tłukłam z chłopakami to jeszcze byłam bezczelna i wygadana Na szczęście moja nauczycielka w klasach I-III to był prawdziwy pedagog z powołania, rozumiała, że wygadanie i bezpośrednie pytania to wynik mojej inteligencji

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:17   #4806
zenia2211
Rozeznanie

Hej dziewczynki Dlugo mnie nie bylo bo bylismy na wakacjach.Pochwale sie swoim brzuszkiem wlasnie z tego leniuchowania
zenia2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:18   #4807
Biejatka
Rozeznanie

Melduję że żyję, dobrze się mamy ... zabieganie, zabieganie i jeszcze raz zabieganie ...
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 15:20   #4808
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
aż wierzyć się nie chce człowiekowi, że własna rodzina potrafi taka być. Współczuję ogromnie i podziwiam, że pomimo trudniejszego startu w życiu udało się Wam. A przecież gdyby była normalną matką, to po pierwsze nie pomyślałaby w ogóle, żeby targac dzieci po sądach, by łożyły na nią alimenty,a po drugie dzieci same z siebie by jej pomagały czy finansowo czy jakoś inaczej.
Dokladnie, sama bym pomogla, nie musialaby nawet slowa powiedziec. Ale za to cale traktowanie odechciewa jej sie grosza dac. Zabierala mi wszystko co jako 15-16 latka dorabialam po lekcjach.

Cytat:
współczuję wam dziewczyny, przejść z rodzicami...to naprawdę musi być przykre jak inni się interesują bardziej niż rodzina najbliższa. ale rodziny się nie wybiera, tak? Trzeba się cieszyć z tego co się ma
moja mama chociaż ma problemy z moim tatą i widzę jak ją to wykańcza mówi że pociesza ją myśl że ma zdrowe i mądre dzieci
Duzo wody uplynelo, zanim sie z tym uporalam. Duzo pomogl mi tz i jego podejscie do zycia. Innych nie zmienimy, ale mozemy nie postepowac tak samo.

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
no i cos niefajnego o mnie powiedziala to on ja zjechal ze ja do niej grzecznie sie odzywam, a ona taki prostak leze i normalnie mam z nich ubaw
Gratuluje podejscia, oby tak dalej. No bo po co sie denerwowac?

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
A zapomniałam wam napisać - moja córa dzisiaj przyniosła do domu uwagę w zeszycie (gadała i rozrabiała na lekcji) rany dopiero tydzień szkoły a ta już rogi pokazuje - ciekawe co będzie dalej
Po kim to ma?

Kotek sliczny, moja kotka spi teraz na plecach, kompletnie nie przejmuje sie urlopowaniem w obcym dla niej miejscu. Wlasnie pochlonelam ogromnego melona i zaraz pekne
Nie moge sie doczekac jak wrocimy z urlopu i bede przygotowywac pokoik. Wlasnie piore przescieradelka ktore kupilam

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-09-09 o 15:26
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:22   #4809
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zenia2211 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Dlugo mnie nie bylo bo bylismy na wakacjach.Pochwale sie swoim brzuszkiem wlasnie z tego leniuchowania
ładny brzusio

Cytat:
Napisane przez Biejatka Pokaż wiadomość
Melduję że żyję, dobrze się mamy ... zabieganie, zabieganie i jeszcze raz zabieganie ...
Biejatka właśnie o tobie myślałam dokładnie 5 min temu
co tam, jak sie czujesz? i czemu z nami nie piszesz?

Stary 2010-09-09, 15:25   #4810
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Kotek, spoko, ja byłam pierwszą rozrabiara w szkole Nie dość, że się tłukłam z chłopakami to jeszcze byłam bezczelna i wygadana Na szczęście moja nauczycielka w klasach I-III to był prawdziwy pedagog z powołania, rozumiała, że wygadanie i bezpośrednie pytania to wynik mojej inteligencji
Hehe dobre ale u nas raczej nie przejdzie

No ale nic - jak ja nie mogę sobie czasami dać z nią rady to może choć w szkole ją z deka utemperują

Biejatka, Zenia - odzywajcie się troszkę częściej

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Po kim to ma?
Po prababci
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:25   #4811
vikicullen
Zadomowienie

Zenia super wygladasz, ja nie miałam smiałosci w te wakacje wystawiac słonca na brzuch, tyle piszą żeby nie przegrzewać.

A oglądałam sobie właśnie zdjęcia z naszego ślubu który odbył się w zeszłym roku w sierpniu ehh, jak to szybko zleciało
A to my właśnie

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 15:30   #4812
mallinka
Zadomowienie

Viki bardzo ładnie wyglądacie i miałaś śliczną sukienkę-jestem ciekawa jak wyglądała w całości...?

Stary 2010-09-09, 15:31   #4813
De28
Wtajemniczenie

vikicullen- fajowe fotki i troche zazdroszcze, bo zawsze chcialam miec fajny slub, z suknia i cala reszta, ale niestety nie bylo ani kasy ani mozliwosci. Moze kiedys nadrobie, w co watpie Odbije sobie na slubie swojej corki. Jezeli bedzie mi dane ja miec

Zenia- tez sie urlopuje, ale w cieniu Boje sie wystawiac brzuch, jedynie podczas spacerow po plazy ale wtedy gruba warstwa filtra.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:31   #4814
kotek81
Zakorzenienie

no, no Viki ale laska z ciebie a mężulek ()
Stary 2010-09-09, 15:33   #4815
Biejatka
Rozeznanie

Oj dziewczyny ... ja poprostu nie mam siły pisać ... fizycznie i psychicznie.
Mój dzień wygląda tak, rano wstaję, idę do pracy, wracam ok 8, pochodzę po domu i idę spać. Wstaję ok 14, pochodzę po domu, idę się kąpać, lecę do pracy, wracam i idę spać.
Nic, tylko bym spała całymi dniami
Do tego jeszcze wykańcza mnie psychicznie moja kochana teściowa.
Pisałam już o tym tyle razy, że nie chca wam już głowy zawracać.
Jeszcze 8/9 tygodni i koniec z pracą
Dzidziuś jest zdrowy, troszkę za mały, ale wszystko ok i cholera jasna ciągle nie znam płci :/ Kopie jak szalony

A ... przytyłam od początku ciąży już całe 3 kg
Ciśnienie nadal 90/45 - zabija mnie :P

Edytowane przez Biejatka
Czas edycji: 2010-09-09 o 15:34
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 15:34   #4816
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Zenia super wygladasz, ja nie miałam smiałosci w te wakacje wystawiac słonca na brzuch, tyle piszą żeby nie przegrzewać.

A oglądałam sobie właśnie zdjęcia z naszego ślubu który odbył się w zeszłym roku w sierpniu ehh, jak to szybko zleciało
A to my właśnie
Jacy ładni WY
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:35   #4817
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ooo, masz siostrę na Śmiałego? no ja też tam mieszkam
No widzisz, ja mam do niej spacer 15-20 minutowy, bo mieszkam na Wichrowym
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:36   #4818
mallinka
Zadomowienie

Biejatka to rozumiem że TZ nadal na służbie u mamusi...? wspólczuje

Stary 2010-09-09, 15:37   #4819
kotek81
Zakorzenienie

Biejatka - zawracaj nam głowę - po to tu jesteśmy a ty jak sie czasem wygadasz to ci lżej będzie
A że dzidź mały to się nie przejmuj - najwyżej nadgoni po porodzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 15:37   #4820
vikicullen
Zadomowienie

a dzięki, dzięki, a suknia skromniejsza u dołu była, taką chciałam, nie chciałam jakiś buf itp żeby wyglądać jak beza hehehehe

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:47   #4821
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Tez chce tak pomalowac pokoik w przyszlym mieszkaniu. Na pewno bedzie ladnie
Ładnie, już widać efekty bo było za blado, był taki "muśnięty fiolet" a teraz ma więcej wyrazu, lubie ten kolor na ścianie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

niebieskaa, ciastka z czekolada...

oo ja tez czuje z boku kopniecia, po prawej stronie ale ruchy tez czuje na srodku i po lewej, jestem strasznie ciekawa jak lezy dziecko w moim brzuchu
Anecka i kulki czekoladowe z orzechem w środku czyli orzechy w czekoladzie no ale takiej grubej, kurde wyjem wszystkie zapasy słodyczy jakie mam, zaraz mnie sumienie weźnie

Też jestem ciekawa jak mój mały teraz leży bo nie moge go rozkminić, a czuję go po bokach i na środku, ostatnio siedział sobie pupą do dołu po lewej miał nozki a głowke tam gdzie moj pepek

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
niebieskaa na połówkowym wyszło wszystko w normie bez żadnych zastrzeżeń, także póki co niech dalej zdrowo rośnie
ale pogoda..... aż mi się nie chce iść do SR.
No to super chodzisz do SR u siebie w mieście?A gdzie zamierzasz rodzić?

A tak w ogóle ja sie zapisałam do SR ale zaczyna się 21.09 a kończy 16.11 trochę na styk a i tak 2 pierwsze spotkania bede z inna grupą, która kończy kurs i potem wskocze do nowej, bo tak bym nie zdązyla do terminu z nową grupą, mam nadzieje, że to nie za późno

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny chwale sie
Pierwsze zdjęcie wygrało

Cytat:
też chcę ciastko ja teraz właśnie na uspokojnie sumienia zjadłam banana i pomarańczkę
niezły sen
Trzymaj ciacho, więcej rozdam, to sama mniej zjem
Paulinka jedz owocki jedz i dawaj mi dobry przykład

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
A mój śpi tak, i to prawie zawsze a to drugie to niestety już nieaktualne, zmarlo sie psinie tej mniejszej
Ale słodko, leży sobie z nogami do góry super uwielbiam zwierzątka mojej psinie też czasem robię zdjęcia jak śpi wtedy jest słodki

-----------------------
Słyszałyście o tej dziewczynce w szkole co zaatakowała drugą? Strach się bac co w tych szkołach wyrabiają

I jeszcze sie wypowiadał doktorek z mojego miasta u ktorego raz byłam, temat o niepłodności był poruszony, że dotyczy też meżczyzn, ale oni się wstydzą tego itp
Nie oglądam wiadomości więcej
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:47   #4822
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
no, no Viki ale laska z ciebie a mężulek ()

no Viki super fotki i ładne osóbki na nich

Kurde nie kumam, jestem cala rozpalona a na termometrze 36,2. Mierzylam dwoma i rteciowym i elektrycznym. Masakra zle sie czuje.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-09, 15:48   #4823
apoolonia
Rozeznanie

Zjadłam leczo i dalej jestem głodna

Dziewczyny super zakupy

No i zdjęcia z wakacji też chcę

Właśnie oglądam polecane mamazone
szkoła rodzenia w domu
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 15:56   #4824
Aliszcze
Zakorzenienie

Biejatka, super, że jesteś jak teściowa?

Viki, śliczną panną młodą byłaś

Zenia, zazdroszczę urlopu

Kotek81, niezła agentka z Twojej córki przynajmniej na nudę nie narzekasz

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 15:57   #4825
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zenia2211 Pokaż wiadomość
Nieeeeeee, dobiłaś mnie tym zdjęciem my nigdzie nie wyjechaliśmy w tym roku tak mi tego brakuje hliphlip
A gdzie byliście?

Cytat:

no Viki super fotki i ładne osóbki na nich

Kurde nie kumam, jestem cala rozpalona a na termometrze 36,2. Mierzylam dwoma i rteciowym i elektrycznym. Masakra zle sie czuje.
Anecka a leżysz?Musisz to chyba wyleżeć, a byłaś u lekarza? Powinnaś sie przejść do ogolnego zeby Cie przebadała, ale pewnie Ci zalecą leżenie, herbatka z cytrynka i miodkiem jeśli masz, mleczko z czonskiem i miodkiem itp
-------------------------------------
Właśnie zauwazyłam ze to moj równo 500 post

A tak poza tym to chyba zaraz znowu otwieramy kolejną część wątku, ale produkcja

Edytowane przez niebieskaa
Czas edycji: 2010-09-09 o 16:00
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:02   #4826
Anecka
Zakorzenienie

niebieskaa bylam rano u ogolnego to mi przepisala tantum verde na gardlo, ale juz mnie gardlo mnie boli po prostu zawsze z nocy jak jest palone w piecu mam suche bo mam mala wilgotnosc w pokoju. no i lekarz powiedzial ze absolutnie nie moge pic herbaty z cytryna, ze nie moge cytrusow w ciazy Mam po prostu dalej brac swoje witaminy fallvit mama i tyle, bo nic nie mozna poradzic na przeziebienie. Wymoczylabym nogi ale ojciec miske wyrzucil bo go denerwowala
Teraz wierci dziury w lazience i juz mi leb peka ale cale szczescie córcia spi w brzuszku
Zabieram sie za oproznianie mebli.. i nie wiem gdzie mam to wykladac wszystko....

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-09, 16:06   #4827
Artystka23
Dragonfly

jaki ladne zdjecia ze slubu tez chce takie,no moooooze w przyszlym roku...wyniesli juz segment,stol,krzesla ,dywan i okazalo sie ze sciany pomalowane a za segmentem wielka biala plama i tak bez tego remontu by sie nie obylo...
Stary 2010-09-09, 16:09   #4828
mallinka
Zadomowienie

Anecka nie mozna cytrusów? jak to? a ja właśnie pochłaniam pomarańczę...

Stary 2010-09-09, 16:10   #4829
apoolonia
Rozeznanie

do remontujących pocieszę Was

u nas budowa domu już mam dosyć
ciągłe decyzje, załatwianie, liczenie kasy

mam nadzieję że wiosną zamieszkamy
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 16:12   #4830
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
niebieskaa bylam rano u ogolnego to mi przepisala tantum verde na gardlo, ale juz mnie gardlo mnie boli po prostu zawsze z nocy jak jest palone w piecu mam suche bo mam mala wilgotnosc w pokoju. no i lekarz powiedzial ze absolutnie nie moge pic herbaty z cytryna, ze nie moge cytrusow w ciazy Mam po prostu dalej brac swoje witaminy fallvit mama i tyle, bo nic nie mozna poradzic na przeziebienie. Wymoczylabym nogi ale ojciec miske wyrzucil bo go denerwowala
Teraz wierci dziury w lazience i juz mi leb peka ale cale szczescie córcia spi w brzuszku
Zabieram sie za oproznianie mebli.. i nie wiem gdzie mam to wykladac wszystko....
cytrusów nie ? Anecka a masz ciepło w domku ?? Powinnaś leżeć pod kołderką ! a nie opróżnianie mebli !

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości