|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
KasiaD ma u mnie plus za profesjonalizm i za to, ze jest neutralna i niezależna tak jak napisała muszynianka - za to ją doceniam - 82Inez też jest konkretna, ale do niej czuje sympatię.
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- pewnie że duży dzieciak - ale przyjemnie się ją ogląda.
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Michelle Phan ma bardzo fajne zdjęcia na swoim facebooku
http://www.facebook.com/album.php?ai...id=53754642881 i http://www.facebook.com/album.php?aid=-3&id=53754642881 |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
rzeczywiście - super
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Komentarze mozna zatwierdzac, powinny sobie powlaczac te opcje.
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
kto to jest kasia d???
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto link do jej kanału: http://www.youtube.com/user/Makijaze.../1/Mkr00e6HeTE
Ja też lubię KasięD, tylko trochę mi się ciężko ogląda jej filmiki, bo ma ustawioną jakąś opcję, że kamera "podąża" za każdym ruchem jej twarzy, w skutek czego cały czas się wszystko rusza... Ale dziewczyna jest naprawdę rzeczowa i dobrze się jej słucha.
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
ojjjjjjjjjjj Kasia... no tak... chyba fajna, ale ja jej nie mogę słuchac , ona fatalnie mówi, tzn akcentuje, okropnośc, męczy po jakimś czasie. Nie wiem czy sie to poprawiło, ale jak widziałam jakiś starszy filmik to nie wytrzymałam, bardzo naciska na ostatnią sylabę w słowie często
ale tak miła osoba chyba
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Inez - cud-miód i orzeszki ))) fajna jest
|
|
#40 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bardzo lubię Kasię. Gada na temat i bardzo ciekawie. Mogę wiele się od niej nauczyć. No i Inez też jest super, robi świetne makijaże i jest bardzo sympatyczna;p
Nie lubię Weronikix33 , teraz sie zastanawiam po co właściwie ją oglądam ? :P |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, to ode mnie jeszcze 2 słowa
![]() Nie oglądam sióstr z prostej przyczyny - ich filmiki mało wnoszą merytorycznie, bardziej są to paplaniny - a dla mnie to strata czasu. http://www.youtube.com/user/Zmalowana - nie wiem czy o niej było, ale mówi dość ciekawie, tylko jak w większości dziewczyn, trzeba się przekonać do barwy głosu i maniery mówienia. Ogólnie bardziej preferuje filmiki poświęcone kosmetykom kolorowym - niż na przykład niekończącym się opowieścią o "megaśnym zapachu" cudnego żelu pod prysznic. Dziwię się dziewczyną, które np. opowiadają o bardzo intymnych kwestiach - zaczynając od tego czy używa tamponów z biedronki i czy stosuje żel do higieny intymnej. Nie wiem czy nie wyczuwają tego, że co raz trafi do internetu pozostanie w nim na zawsze... No ale to już ich sprawa - ja takie filmiki też omijam. Pozdrawiam, BAAB
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie nie zgodzę, tak kobiety mają miesiączkę i używają tamponów/ podpasek. Podobnie z filmikami na temat balsamów antycellulitowych - co nieco sobie ujędrniamy. Czego się tu wstydzić? Co najwyżej jakoś niezdrowo może się tym podniecać przedszkolak
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie obejrzałam najnowszy filmik 82Inez (nie oglądałam jej wcześniej) i powiem Wam, że dziewczyna jest super. Taka spokojna, normalna, sympatyczna. Nie ma żadnych wkurzających manier i robi bardzo ładne makijaże.
Sub
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie Kasia D. mowi po angielsku?
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I zdecydowanie lepiej wygląda w ciemnych włosach ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Chyba wykasowała, bo nie mogę znaleźć... a też bardzo mi odpowiadał jej sposób mówienia po angielsku,
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Chyba wykasowała, bo nie mogę znaleźć... a też bardzo mi odpowiadał jej sposób mówienia po angielsku,[/QUOTE]podaje linka do kanału Kasi http://www.youtube.com/user/MakeupByKasiaD |
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Inez tak słodko wymawia to "rrr"
![]() Mimo, że ma mało filmików, to jest u mnie nr 1. Dodatkowo robi piękne makijaże (na które ja bym się oczywiście w życiu nie odważyła). |
|
|
|
#49 |
|
po prostu Em :)
|
Ja też ją bardzo lubię, zwłaszcza za sagę o Inglocie.
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co wiem, KasiaD nie urodzila sie w PL i wieeele lat mieszkala za granica dlatego nie ma prawidlowego akcentu
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
to zmienia postać rzeczy, ale wygląda na rodowitą poleczkę, nawet domek taki polskawy w tle...
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podaje linka do kanału Kasi http://www.youtube.com/user/MakeupByKasiaD[/QUOTE] Posłuchałam i jej akcent a Niessi to niebo a ziemia. Niessia mówi płynnie, szybko, poprawnie, użyta dobrych struktur i słów tzn. używa dobrego NATURALNEGo angielskiego, ale co do wymowy to daleko jej do ideału. Akcent obcy słychać i niektóre wyrazy wymawia błędnie. Tylko stwierdzam fakty bo i tak jest bardzo dobrze, skoro jak sama mówiła kiepsko było z jej angielskim przed wyjazdem. Za to kasiaD ma super akcent, no ale jak napisałyście to zasługa długiego pobytu. Co do jej polskich filmików to mnie też drażniło to akcentowanie słów. Nie wiedziałam, że ma angielski kanał, bedę zatem oglądać ten drugi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia D jest bardzo uzdolnioną osobą i uważam, że zasługuje na uznanie
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=uE822sHcxpA
Dziewczyny zobaczcie ten filmik - martynkaso niby opowiada tylko o swojej szkole ale słuchałam ją z zapartym tchem |
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten ang. filmik Kasi... na początku myślałam ze mówi coś po niemiecku.
Szczerze to nie oglądam. Chyba potrzebuje w odbiorze "medialnej twarzy" ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Widzę ładna buzię i ... filmik o butach a to nie częste na YT - uwielbiam oglądać czyjeś buciki ( cieszę się jak głupi do sera)
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
szczerze? jak dla mnie angielski KasiD brzmi naturalniej niż jej polski
co nie zmienia faktu, że bardzo lubię jej kanał
|
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co pewnie już każda tu pisała o tym, ale ja tak od siebie dziewczyny z YT nagrywają filmiki, muszą zatem pogodzić się z faktem, że będą krytykowane, moim zdaniem niefajnie jest słyszeć same pochwały:jaka ty śliczna, jak ty zdolna, jaka ty no cudowna odbiorcami są różni ludzie, wejścia na filmik liczy się w tysiącach, przecież każdy z normalnych zwykłych ludzi nie ma bezpośredniego kontaktu z taką liczba ludzi w swoim życiu (mam na mysli dzień) normlną rzecza jest, że jednym się spodobamy innym nie, że jedni nas polubią, inni nie i nawet bez przyczyny, po prostu, nie spodoba się sposób mówienia, wizualnie, przeciez to jest życie, tak jest w życiu czy tego chcemy czy nie zwłaszcza, że mowa głównie o środowisku kobiecym, które bywa niezwykle wybredne, jadliwe i złośliwe... niestety gdybym ja nagrała filmik na bank miałabym mnóstwo krytyków... liczyłabym się z takim prawdopodobieństwem... są zazdrośnice, są złośliwe laski, ale to łatwo wyczuć, a czasem jest po prostu krytyka myślę, że zarówno dziewczyny tam nagrywające jak i te zamierzające nagrywać i zrzucać na YT muszą się z tym pogodzić, liczyć czy coś ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-10 o 09:49 |
||
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Dwa kanały,śliczne dziewczyny,fajne makijaże http://www.youtube.com/user/MakeupBy.../2/kGJcdDJHmjk http://www.youtube.com/user/DeziredB...11/TleirHWVvBc piękne brwi,jak bym w młodości nie skubała to może też bym sie takich doczekała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

a też bardzo mi odpowiadał jej sposób mówienia po angielsku,

co nie zmienia faktu, że bardzo lubię jej kanał