Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 12:25   #2941
agusiownik
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Obudzilam sie dzis w stanie gorszym niz wczoraj, zwloklam sie z lozka, lyknelam co trzeba, wypilam herbate, przyodzialam sie cieplo, nawet buty jesienne do kostek zalozylam bo normalnie jeszcze nosze balerinki, kocham balerinki szal na szyje, aaaa i dziekowalam za ten krem BB co by sie nim tylko maznac troche, wlosy spielam nie wiadomo jak, no wygladalam ech I jade do pracy. Wchodze do gabinetu a tam dwoje psychiatrow siedzi i sie na mnie dziwnie patrza. Nie wiem, moze faktycznie fantastycznie wygladalam I nawet nie zdazylam kurtki zdjac kiedy slysze - a moze bys sie do domu wrocila, dzis nie ma duzo pracy - a nawet jeszcze nie poinformowalam ze sie zle czuje, ech, oni to sie jednak potrafia od pierwszego spojrzenia wczuc w samopoczucie czlowieka

Wiec jestem w domu po goracym prysznicu zeby sie rozgrzac, pije zielona herbate z opuncja i zaraz sie poucze pod cieplym kocem chociaz watpie czy cos zapamietam, tak mi glowa peka Ale wizaz uzaleznia, musialam tu wejsc

Potem chyba jeszcze wlosy umyje ale tak w tempie ekspresowym i szybko wysusze suszarka zeby sie bardziej nie doprawic. Musze je juz umyc a wole teraz niz jutro rano kiedy jest jeszcze chlodniej.

Aaa i TZ mi napisal smska co mysle zeby mnie odwiedzil po pracy - no to sie zgodzilam, hmm pewnie sie pogodzimy

Wlasnie sie przejrzalam w lustrze i sie siebie boje Oczy czerwone, nos czerwony, a buzia w takim niezdrowym bladym odcieniu, bez blasku. Niecierpie byc chora
wracaj szybko do zdrowia
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:31   #2942
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
wracaj szybko do zdrowia
Dziekuje
Wracam pod kocyk
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:34   #2943
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Talullah - Mówiłam, że bedzie dobrze
Stary 2010-09-09, 12:42   #2944
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja tam lubię Katowice, miasto mnie bardzo zaskoczyło po przeprowadzce tam
Dojazdy są ok, tylko boję się remontu dworca
ja studiowałam w Katowicach i nie cierpię tego miasta. Ale to było 5 lat temu, teraz pewnie duże zmiany.

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Hej, można dołączyć?
Właśnie jadę na zakupy kosmetyczne. Jak wrócę zdam relację
Koniecznie się pochwal

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ehhh...a ja się źle czuję, mam kolejny dzień paszteta, czuje się gruba i brzydka...na dodatek tęsknię za eks i korci mnie żeby do niego zadzwonić a wiem że nie mogę, nie powinnam...

na dodatek naoglądałam się modelek z VS i chciałabym chociaż w połowie wyglądać tak jak któraś z nich....
Modelki są po to żeby się zmotywować do działania Bo pamiętaj, że one tak naprawdę nie wyglądają, dobre zdjęcie i obróbka robi cuda

Cytat:
Dziekuje
Wracam pod kocyk
no, wygrzewaj się pod kocykiem

Ja jeszcze trzy godziny w pracy. wrrr,
Stary 2010-09-09, 12:44   #2945
agusiownik
Zakorzenienie

od jutra zaczynam pić na czczo wodę z cytryną
Stary 2010-09-09, 12:45   #2946
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
od jutra zaczynam pić na czczo wodę z cytryną
ja staram się ale samą wodę. Ta cytrynka to tak dla smaku, czy coś daje?
Stary 2010-09-09, 12:46   #2947
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Czesc dziewczyny
Obudzilam sie dzis w stanie gorszym niz wczoraj, zwloklam sie z lozka, lyknelam co trzeba, wypilam herbate, przyodzialam sie cieplo, nawet buty jesienne do kostek zalozylam bo normalnie jeszcze nosze balerinki, kocham balerinki szal na szyje, aaaa i dziekowalam za ten krem BB co by sie nim tylko maznac troche, wlosy spielam nie wiadomo jak, no wygladalam ech I jade do pracy. Wchodze do gabinetu a tam dwoje psychiatrow siedzi i sie na mnie dziwnie patrza. Nie wiem, moze faktycznie fantastycznie wygladalam I nawet nie zdazylam kurtki zdjac kiedy slysze - a moze bys sie do domu wrocila, dzis nie ma duzo pracy - a nawet jeszcze nie poinformowalam ze sie zle czuje, ech, oni to sie jednak potrafia od pierwszego spojrzenia wczuc w samopoczucie czlowieka

Wiec jestem w domu po goracym prysznicu zeby sie rozgrzac, pije zielona herbate z opuncja i zaraz sie poucze pod cieplym kocem chociaz watpie czy cos zapamietam, tak mi glowa peka Ale wizaz uzaleznia, musialam tu wejsc

Potem chyba jeszcze wlosy umyje ale tak w tempie ekspresowym i szybko wysusze suszarka zeby sie bardziej nie doprawic. Musze je juz umyc a wole teraz niz jutro rano kiedy jest jeszcze chlodniej.

Aaa i TZ mi napisal smska co mysle zeby mnie odwiedzil po pracy - no to sie zgodzilam, hmm pewnie sie pogodzimy

Wlasnie sie przejrzalam w lustrze i sie siebie boje Oczy czerwone, nos czerwony, a buzia w takim niezdrowym bladym odcieniu, bez blasku. Nie cierpie byc chora
Cytat:
Dziekuje
Wracam pod kocyk

no właśnie- pod kocyk ale to już zdrowiej szybko

woziłam się troche autkiem (uwielbiam kierować, to mnie jakoś uspokaja i poprawia humor ) a potem byłam u kolegi w knajpie na chwile, wypaliłam 2 fajki wrrr.... ale jakoś uspokiłam złe myśli...za pół godziny jade po mamę do pracy i na zakupy może sobie humor poprawie....
brzuch mnie niemiłosiernie boli i nie moge za bardzo ćwiczyć....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:54   #2948
loluska
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny dziś mam o niebo lepszy humorek niż wczoraj w ogóle wstałam rano i podziwiałam swój brzuszek, nie wiem czy to możliwe ale widzę już małe efekty po półtora tygodniowych ćwiczeniach <brzuszki>, no i w ogóle miałam fajny dziś sen wcześniej kończyłam zajęcia więc mam trochę czasu dla siebie na pewno wykorzystam

Cytat:
Hej, można dołączyć?
jasne że tak witaj

Talullah

wracaj do zdrowia jak najszybciej a jeśli chodzi o włoski to na prawdę cię nie rozumie bo według mnie są genialne...

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Oo, mój ulubiony sprzedawca, mają świetne ciuchy. Sukienka bardzo ładna

Ramonciu, to : http://esentia.pl/Eveline_Slim_Extre...stu_p27676.htm

Dzięki, Dziewczyny, po prostu po podkreśleniu ich wydawało mi się, że za szerokie są jak mi się zagoi to przecięcie na czole, to wstawię nowe zdjęcie do albumu
3mam za słowo, a jeśli o brwi chodzi to jak dla mnie są ok

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
agusiownik ladna ta sukienka i modelka tez

Zmykam zrobic kanapki tz do pracy,a potem spac,bo mlody obudzi sie ok 5,ale potem pospi jeszcze w naszym lozku,ale max do 6:30-7:00 Dobrej nocki

a mnie odstrasza ta modelka i nawet nie patrzę na ubrania które ona reklamuje plastikowy potwór aaaaaa
Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
dziewczyny udało mi się załapać na zamówienie, wybieram między trzema sukienkami, pomóżcie, która najładniejsza...
1- http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1075621
2- http://www.asos.com/Asos/Asos-Voile-...rt=-1&clr=Navy
3- http://www.asos.com/Asos/Asos-Contra...t=-1&clr=Black
na tych linkach można obejrzeć filmiki w tych sukienkach
2

Cytat:
dodałam foto do albumu to możecie mnie zobaczyć

wysyłam zapro

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Witamciezko bylo nadrobic,ale dalam rade

marzeniatko jestes sliczna,a okulary bardzo ci pasuja
allesandra nic ci nie brakuje,jetses super laska,nie wiem skad twoje watpiwosci
kitka wyslalam zaproszenie

Wlasnie odgladam z tz next top model i musze przyznac,ze niektore dziewczyny sa sliczne,a inne jeszcze sliczniejsze...

Powiedzcie prosze jakie warunki trzeba spelniac by dostac sie do klubu,chodzi tu o wasze zaufanie?bo chcialam sie dolaczyc,ale chyba nie zostalam przyjeta
jedynym warunkiem jest udzielanie sie na tym forum ramoncia pewnie nie zauważyła prośby o przyjęcie

Alessandra jesteś bardzo ładna a figurę masz nieziemską

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
jeju nie wiem co mi sie dzieje dwa kg to przodu w ciagu tyg i tylko bym jadła !! to do mnie nie podobne ;| aż mnie nerw bierze :/ no ale dalej jestem głodna ;| :| ;/;/ !!

((
też tak mam... może przez to że chłodniej się zrobiło??

dziękuję dziewczyny za głosiki na mnie wątpię żebym coś wygrała, tyle ładnych dziewczyn bierze udział no ale ...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:01   #2949
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, można dołączyć?
Witam. I czekam na relację.

Cytat:
ehhh...a ja się źle czuję, mam kolejny dzień paszteta, czuje się gruba i brzydka...na dodatek tęsknię za eks i korci mnie żeby do niego zadzwonić a wiem że nie mogę, nie powinnam...

na dodatek naoglądałam się modelek z VS i chciałabym chociaż w połowie wyglądać tak jak któraś z nich....
Ja dzisiaj też mam dzień paszteta. Umyłam rano włosy po olejku rycynowym i na grzywce mi został. Musiałam wyjść, więc pomyślałam, że umyje ją, jak wrócę. Teraz wracam, a moje włosy tak okropnie wyglądają przed tą pogodę. Nie dość, że kręcone się zrobiły to jeszcze wyglądają, jak bym w ogóle ich nie myła.

Kupiłam sobie dziś szampon baby-dream, bo tyle Was go poleca i mam zamiar jeszcze raz umyć dziś włosy, ale muszę najpierw iść do lekarza i na ulotki, ech... Wyglądam na 16 lat, jak nie gorzej.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:08   #2950
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny dziś mam o niebo lepszy humorek niż wczoraj w ogóle wstałam rano i podziwiałam swój brzuszek, nie wiem czy to możliwe ale widzę już małe efekty po półtora tygodniowych ćwiczeniach <brzuszki>, no i w ogóle miałam fajny dziś sen wcześniej kończyłam zajęcia więc mam trochę czasu dla siebie na pewno wykorzystam

a mnie odstrasza ta modelka i nawet nie patrzę na ubrania które ona reklamuje plastikowy potwór aaaaaa

wysyłam zapro

dziękuję dziewczyny za głosiki na mnie wątpię żebym coś wygrała, tyle ładnych dziewczyn bierze udział no ale ...
zazdroszczę że już widzisz efekty ćwiczeń....ja wczoraj zaczęlam 8 abs, mam zamiar codziennie albo co drugi dzień robić... ale dziś mnie tak boli brzuch że ... chyba nie ma szans....

co do tej modelki- straszna jest, chyba nawet kiedyś był o niej jakiś wątek na wizażu...

zaproszenie przyjęte

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Witam. I czekam na relację.

Ja dzisiaj też mam dzień paszteta. Umyłam rano włosy po olejku rycynowym i na grzywce mi został. Musiałam wyjść, więc pomyślałam, że umyje ją, jak wrócę. Teraz wracam, a moje włosy tak okropnie wyglądają przed tą pogodę. Nie dość, że kręcone się zrobiły to jeszcze wyglądają, jak bym w ogóle ich nie myła.

Kupiłam sobie dziś szampon baby-dream, bo tyle Was go poleca i mam zamiar jeszcze raz umyć dziś włosy, ale muszę najpierw iść do lekarza i na ulotki, ech... Wyglądam na 16 lat, jak nie gorzej.
ja dziś tez tak na szybkości olejek zmywałam ale na szczęscie udało się go dokładnie zmyć....

nie wyglądasz na 16 lat....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 13:14   #2951
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

ja dziś tez tak na szybkości olejek zmywałam ale na szczęscie udało się go dokładnie zmyć....

Dzisiaj z moimi włosami to wierz mi, że wyglądam. , ale najwyżej wyjdę w czapce do lekarza.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 13:14   #2952
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę że już widzisz efekty ćwiczeń....ja wczoraj zaczęlam 8 abs, mam zamiar codziennie albo co drugi dzień robić... ale dziś mnie tak boli brzuch że ... chyba nie ma szans....

co do tej modelki- straszna jest, chyba nawet kiedyś był o niej jakiś wątek na wizażu...

zaproszenie przyjęte

kolejna piękna ślicznie ci w grzywce, na tym ostatnim zdjęciu

a co do konkursu welli, to nie jestem zadowolona ze zdjęć jakie tam dałam zwłaszcza sylwetki... ale to było na spontana i wsadziłam pierwsze lepsze ;/

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-09-09 o 13:16
Stary 2010-09-09, 13:17   #2953
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzisiaj z moimi włosami to wierz mi, że wyglądam. , ale najwyżej wyjdę w czapce do lekarza.
to pod czapkę czepek , olejku zostało to może jeszcze coś w cieple podziała

Cytat:
kolejna piękna ślicznie ci w grzywce, na tym ostatnim zdjęciu
dziękuję
zdjęcia trochę nieaktualne, najnowsze z czerwca bodajże.. teraz mam prostą grzywkę, taką do brwi... no i jaśniejsze włosy

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 13:32   #2954
tillavanilla
Raczkowanie

strawberry_baby witaj
talullah wracaj szybko do zdrowia
Cytat:

to fakt sztuczna do granic mozliwosci,jednak ma "cos w sobie"

jedynym warunkiem jest udzielanie sie na tym forum ramoncia pewnie nie zauważyła prośby o przyjęcie

dziekuje za informacjae,ramonci u prosze wiec o przyjecie mnie do klubu

Ooo malutki sie obudzil,uciekam wiec,do zobaczenia pozniej

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-09-09 o 13:38
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:39   #2955
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
tak , o nią, dziękuję..
tak przeglądam sobie różne blogi dziewczyn i smutno mi sie robić zaczyna.. one jakieś dziwnie śliczne są... a ile kasy mają na ciuchy dodatki... zazdroszcze im !
ja też się zawsze zastanawiam skąd one mają tyle kasy zazwyczaj są to właśnie dziewczyny ze skandynawii..
o.. przypomniał mi się bardzo trafny cytat z pewnej piosenki RHCP
"(...) little girls from Sweden dream of silver screen quotations"

a tak w ogóle co do nich - owszem są ładne, ale wydają mi się jakieś sztuczne.. w życiu nie dałabym Voe 14 lat, wygląd, makijaż, ubrania, jak dla mnie wygląda na jakieś 19

Cytat:
Hej, można dołączyć?
Pewnie

Cytat:
hah, ja też nigdy nie oglądam ubrań jeśli ONA jest w nie ubrana po prostu nie mogę na nią patrzeć, nie dość że pod ciężarem tapety i lakieru do włosów kręgosłup juz dawno powinien się jej połamać to jeszcze tak ją photoshopują że chyba sama się nie może poznać na tych zdjęciach..

co Ty gadasz, śliczna jesteś, ja jak przegladałam zgłoszenia innych dziewczyn to stwierdzam że masz na prawdę duże szanse na wygraną!

Tallulah - trzymaj się i zdrowiej kochana

Aaaale mi się spać chce..
zaraz się chyba zdrzemnę..
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 13:48   #2956
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
ja też się zawsze zastanawiam skąd one mają tyle kasy zazwyczaj są to właśnie dziewczyny ze skandynawii..
o.. przypomniał mi się bardzo trafny cytat z pewnej piosenki RHCP
"(...) little girls from Sweden dream of silver screen quotations"

a tak w ogóle co do nich - owszem są ładne, ale wydają mi się jakieś sztuczne.. w życiu nie dałabym Voe 14 lat, wygląd, makijaż, ubrania, jak dla mnie wygląda na jakieś 19

Pewnie

hah, ja też nigdy nie oglądam ubrań jeśli ONA jest w nie ubrana po prostu nie mogę na nią patrzeć, nie dość że pod ciężarem tapety i lakieru do włosów kręgosłup juz dawno powinien się jej połamać to jeszcze tak ją photoshopują że chyba sama się nie może poznać na tych zdjęciach..

co Ty gadasz, śliczna jesteś, ja jak przegladałam zgłoszenia innych dziewczyn to stwierdzam że masz na prawdę duże szanse na wygraną!

Tallulah - trzymaj się i zdrowiej kochana

Aaaale mi się spać chce..
zaraz się chyba zdrzemnę..
no to przybij piątaka mamy takie samo zdanie co do wiedzmy z all

i dziękuję za miłe słowa kochana jesteś

Stary 2010-09-09, 14:06   #2957
Strawberry_Baby
BAN stały

Dziękuję za miłe przywitanie

Wróciłam z zakupów i kupiłam:

- kremowy żel czyszczący do mycia twarzy essence pure skin
http://www.essence.eu/pl/products/pu.../cleanser.html

- jedwab do ciała Delia - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...b-do-ciala.htm

- tusz + podkład w musie Maybelline. Trafiłam na ostatnią sztukę. W zestawie był tusz Define - A - Lash Volume https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...grubiajacy.htm (koszt tuszu w drogerii naturze to 32 zł) oraz podkład w musie Dream Matte Mouse - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...d-matujacy.htm (koszt 42 zł ) Za cały zestaw zapłaciłam 38 zł Podkłąd był tylko w odcieniu 040, jak dla mnie ciemny, ale na szczęście mama chciała kupić podkład i kolor był dla niej idealny!

Dodatkowo kupiłam mojemu TŻtowi na prezent perfumy Calvina Kleina Man - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...in-Man-EDT.htm
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:19   #2958
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

przybiłam!
ale nie ma za co
mówię samą prawdę

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:

- tusz + podkład w musie Maybelline. Trafiłam na ostatnią sztukę. W zestawie był tusz Define - A - Lash Volume https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...grubiajacy.htm (koszt tuszu w drogerii naturze to 32 zł) oraz podkład w musie Dream Matte Mouse - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...d-matujacy.htm (koszt 42 zł ) Za cały zestaw zapłaciłam 38 zł Podkłąd był tylko w odcieniu 040, jak dla mnie ciemny, ale na szczęście mama chciała kupić podkład i kolor był dla niej idealny!

Dodatkowo kupiłam mojemu TŻtowi na prezent perfumy Calvina Kleina Man - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...in-Man-EDT.htm

O, powiedz potem jak sprawuje się ten jedwab do ciała bo zastanawiam się nad kupnem - musiałabym kupować przez internet bo u mnie w mieście to niestety zacofanie kompletne jeśli chodzi o kosmetyki..

Super prezent, TŻ na pewno się ucieszy!
Stary 2010-09-09, 14:23   #2959
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

fajne zakupy mój Tż ma urodziny 29 i wiem że marzy mu sie srebrny nieśmiertelnik... mam nadzieję że uda mi się skądś kasę wytrzasnąć na cokolwiek ;/

Cytat:
przybiłam!
ale nie ma za co
mówię samą prawdę

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

O, powiedz potem jak sprawuje się ten jedwab do ciała bo zastanawiam się nad kupnem - musiałabym kupować przez internet bo u mnie w mieście to niestety zacofanie kompletne jeśli chodzi o kosmetyki..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 14:26   #2960
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
przybiłam!
ale nie ma za co
mówię samą prawdę

Ok, na pewno się podzielę opinią. Na KWC ma świetne recenzje, zobaczymy jak będzie u mnie.

Myślisz, że będzie zadowolony? Szczerze mówiąc to wzięłam go w ciemno Niestety u mnie w Naturze nie dostają testerów tych droższych zapachów. Ale jak byłam w super-pharmie to wąchaliśmy z TŻ chyba właśnie te perfumy i bardzo mu się podobały. Tylko teraz zaczynam mieć wątpliwości czy to na pewno były te

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
fajne zakupy mój Tż ma urodziny 29 i wiem że marzy mu sie srebrny nieśmiertelnik... mam nadzieję że uda mi się skądś kasę wytrzasnąć na cokolwiek ;/

Mój TŻ też kiedyś chciał nieśmiertelnik, ale odkąd zobaczył, że koleżanka jego siostry taki ma, to mu się odechciało, głupek
Na allegro na pewno znajdziesz tego dużo
Stary 2010-09-09, 14:30   #2961
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok, na pewno się podzielę opinią. Na KWC ma świetne recenzje, zobaczymy jak będzie u mnie.

Myślisz, że będzie zadowolony? Szczerze mówiąc to wzięłam go w ciemno Niestety u mnie w Naturze nie dostają testerów tych droższych zapachów. Ale jak byłam w super-pharmie to wąchaliśmy z TŻ chyba właśnie te perfumy i bardzo mu się podobały. Tylko teraz zaczynam mieć wątpliwości czy to na pewno były te

Ok, trzymam za słowo
Nie martw się, one pachną cudnie (P.S. uwielbiam męskie perfumy - niekoniecznie na sobie ), na pewno mu się spodobają

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:31
Stary 2010-09-09, 14:33   #2962
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Mój TŻ też kiedyś chciał nieśmiertelnik, ale odkąd zobaczył, że koleżanka jego siostry taki ma, to mu się odechciało, głupek
Na allegro na pewno znajdziesz tego dużo

a no lukałam juz kiedys na all i wypatrzyłam kilka fajnych ale niestety musze mieć ok 150 zł a na razie nie mam ani zł

ja idę lepić pierożki.... pewnie zajrzę do was dopiero jutro bo brat wchodzi na kompa do usłyszenia

Stary 2010-09-09, 14:52   #2963
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:

ja też na nią patrzeć nie mogę, taka plastikowa maszkara.
zagłosowałam na Ciebie i życzę powodzenia!

użyłam lorysa z ceramidami i jestem zadowolona. dużo zaoszczędzę używając tych odżywek kasy,bo wcześniej dawałam ok. 10zł za 200ml...

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-09-09 o 14:56
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 15:08   #2964
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
ja staram się ale samą wodę. Ta cytrynka to tak dla smaku, czy coś daje?
oczyszcza organizm z toksyn
Stary 2010-09-09, 15:12   #2965
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Ok, trzymam za słowo
Nie martw się, one pachną cudnie (P.S. uwielbiam męskie perfumy - niekoniecznie na sobie ), na pewno mu się spodobają
Ufff, dzięki, pocieszyłaś mnie Tylko podobno są nietrwałe... Ale mam nadzieję, że będzie ok. Zresztą ja bardzo lubie perfumy CK
Cytat:
a no lukałam juz kiedys na all i wypatrzyłam kilka fajnych ale niestety musze mieć ok 150 zł a na razie nie mam ani zł

ja idę lepić pierożki.... pewnie zajrzę do was dopiero jutro bo brat wchodzi na kompa do usłyszenia
Ojejku aż tyle? Myślałam, że one są tańsze.
Stary 2010-09-09, 15:13   #2966
CABIN CREW

ja już po zakupach, kupiłam seboradin do wcierania w skórę głowy, serum eveline do biustu i antycell...
a doła mam jeszcze większego, widziałam byłego.... jechał autem, nawet nie potrafiłam mu cześć kiwnąć.... źle mi bez niego....

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 15:23   #2967
agusiownik
Zakorzenienie

loluska zagłosowałam na Ciebie

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

kitka wysłałam zaproszenie

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

była maseczka oczyszczająca na twarz, a teraz siedzę z maseczką nawilżającą

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 16:16   #2968
Lilith890502
Zakorzenienie

postanowiłam się pokajać i wrócić do was bo się zaniedbałam, ani ćwiczen ani nic dobrego z sobą nie robię. Więc pora to zmienić i o to jestem

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 17:43   #2969
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

ja też na nią patrzeć nie mogę, taka plastikowa maszkara.
zagłosowałam na Ciebie i życzę powodzenia!

użyłam lorysa z ceramidami i jestem zadowolona. dużo zaoszczędzę używając tych odżywek kasy,bo wcześniej dawałam ok. 10zł za 200ml...

Cytat:
loluska zagłosowałam na Ciebie

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

kitka wysłałam zaproszenie

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

była maseczka oczyszczająca na twarz, a teraz siedzę z maseczką nawilżającą
dziękuję

Cytat:
Ufff, dzięki, pocieszyłaś mnie Tylko podobno są nietrwałe... Ale mam nadzieję, że będzie ok. Zresztą ja bardzo lubie perfumy CK

Ojejku aż tyle? Myślałam, że one są tańsze.

no niestety... za srebrny z dwoma blaszkami i fajnym łańcuszkiem plus przesyłka tyle trzeba dać

Cytat:
ja już po zakupach, kupiłam seboradin do wcierania w skórę głowy, serum eveline do biustu i antycell...
a doła mam jeszcze większego, widziałam byłego.... jechał autem, nawet nie potrafiłam mu cześć kiwnąć.... źle mi bez niego....
Kitka przestań żyć przeszłością. Wiem że łatwiej powiedzieć gorzej wykonać ale zacznij myśleć pozytywnie o każdym kolejnym dniem... Skoro jest byłym to na pewno coś musiało do tego doprowadzić, i pamiętaj że jeżeli będziecie mieli kiedyś być ze sobą to będziecie. Nic na siłę.Zresztą zapraszam do naszego klubu tam rozmawiamy na takie tematy bardziej intymne

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
postanowiłam się pokajać i wrócić do was bo się zaniedbałam, ani ćwiczen ani nic dobrego z sobą nie robię. Więc pora to zmienić i o to jestem
no to kajaj kajaj i od razu ostro do pracy!

jednak udało mi się wejść na chwilkę, jak na razie nic dobrego dla siebie nie zrobiłam, bo musiałam pomagać mamie w kuchni, ale na pewno później jakaś maseczka na buzię pójdzie i standard więcej w weekend.

A teraz szukam jakiś fryzurek z fal... bo zapisałam się dziś do fryzjera bo 16 mam wesele, o czym wspominałam i marzą mi się fale zrobione prostownicą jakbyście miały jakieś fotki ciekawych fryzurek to wklejajcie a jutro wstawię zdjęcie kiecki i powiecie mi co mogłabym z nią pokombinować, żeby była fajniejsza, bo jak na razie kasy na nową nie mam

Stary 2010-09-09, 17:56   #2970
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dobry
ide Was nadrabiać, cały dzień mnie nie było, powiem tylko że maseczka do buzi mi przyszła więc dziś będę testować

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości