![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Yes, yes, yes.
![]() ![]() Świat pewnie pękłby ze śmiechu, gdy się dowiedział, że chcesz do mnie wrócić po tym wszystkim. Zainstaluj we mnie szczęście.
Nic tak mnie nie uspokajało jak dotyk Twoich rąk.
#1442 |
Zakorzenienie
|
dzięki dzęki dzięki
![]() Więc przybliż się, przybliż do mnie, będziemy mieli trochę wspomnień.
#1443 |
Zadomowienie
|
♥♥
Paralogiczna,
xxgroszek07xx - na zdrówko <3 Było cudownie, ekstatycznie, jak w bajce, a potem Bóg zdjął ręce z mych oczu zbyt wcześnie..
#1444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesteś płaski jak woda w kiblu. nie zakochaj się przypadkiem do szaleństwa w tej nocy, bo zgubisz drogę. dziękuję za przyczepienie mi etykietki. niestety kurewsko mijającej się z prawdą. Królewna Śnieżka w dwudziestym pierwszym wieku zamieniła jabłko na żubrówkę z sokiem. Rzekomy sen, w jaki zapadła jest tylko urwanym filmem. A książę? Pijackie omamy.
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Raczkowanie
|
ojj dawno tu nie gościłam ..
![]() * uwielbiam być przeiębiona .. wtedy moje pociąganie nosem podczas płaczu ludzie nazywają katarem ... ` * kur^a, zrozum w końcu, że pamięć to spam ! będę w niej już zawsze .
#1446 |
Raczkowanie
|
Jeżeli któregoś dnia masz być szczęśliwy...
To dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj.? ;3 *** A teraz... a teraz zakochaj się we mnie. Tak na serio.! *** Walcz, albo olej to wszystko. Sukces zależy od podejścia. *** Czuję się jak niewygaszony papieros. Zwykły niedopałek, pożucony gdzieś na chodniku.
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
Przestała się malować... bo mówił, że tak jej najładniej.
Smutek, radość, złość zalewała... w jest ustach. Powiedziała odchodzę i odeszła. _________________________ __________________ cholerna miłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Rozeznanie
|
![]() ` Tyle w świecie emocji, ile sami do niego wnosimy.. ` Wiem czego chcę, tylko powiedz mi gdzie to znaleźć.. ` Kropla prawdy w oceanie ambicji.. ` ( Eldo ) .
![]() |
#1449 |
BAN stały
|
...
nienawidzę, nie znoszę, nie trawie ? kur.va to za mało powiedziane ! mogło być, mogło ale nie jest . a przy jego boku ona, tak bosko w niego wtulona . czasami mam ochotę do niej podejść i tak od tak zrobić coś by znikła, i pewnie gdyby nie ta pieprzona zasada nie budowania szczęścia na czyimś nieszczęściu wyryta w moim sercu to wiedz, że on dawno byłby mój . daj mi odejść, nie proś, nie męcz, pojmij wreszcie, że to koniec . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Raczkowanie
|
a wystarczyło jedno Twoje słowo - "zostań". uwierz, zostałabym . świat ma ze Mnie niezły ubaw . z życia zrobił Mi kabaret ! i powiem Ci tak szczerze, że gdybyś teraz napisał, że żalujesz i chcesz wrócić - nie protestowałabym . a dziś dopijając resztki kawy w filiżance, tak przypadkiem zrozumiałam, że bardzo Mi na Tobie zależy . wspominasz czasem NAS ? ![]() a ja łudziłam się, że Tobie też zależy ... to były najwspanialsze 7 siedem miesięcy w Moim życiu ! ich nigdy nie zapomnę .. i teraz wiem, że nikogo nie pokocham tak jak Ciebie .. napewno na drodze Mojego cichego życia pojawi się parę przystojniaków, ale mimo wszystko Moim ideałem będziesz Ty <3 . w głębi siebie nienawidzę Cię bezgranicznie, ale kocham bardziej . mogę mówić, że mam Cię gdzieś, opowiadać znajomym, jaki to z ciebie idiota, obgadywać Cię z ludźmi i śmiać się z Ciebie, ale zauważ, że jakbyś był Mi obojętny, to chyba nie rozmawiałabym o Tobie ze wszystkimi ? kocham Cię i już nic tego nie zmieni ... ![]() ____________________ Paralogiczna - bezczelnie okradłam ! ![]()
#1451 |
Raczkowanie
|
istny_paradoks ,your blue eyes , Naughty_ , SparklyAngel , patrysiowa_ , Paralogiczna , katastroficzna, niezniszczalna_aleks, naiwnie__, desiree01, kontrastowa0, cornflower_, kiss12550 , otojest , zakochan_a
Aniołki cudowne ![]() ![]() ![]() + Oddech na szybie , tęsknota na ramieniu i Ty w sercu . ![]() Wspomnienia jak bumerang obijają się o moją głowę . Każda lekcja jest konsekwencją błędu lub niewiedzy . I kiedy już mam rzucić Ci się na szyje i powiedzieć , że Cieszę się , że jesteś COŚ musi przerwać mój piękny sen . Słowa wyczytane z zamkniętych oczu . ![]() Marzeniami koloruję rzeczywistość . Monotonia dni bez Ciebie . Przepraszam , że takie nijakie . przepraszam , że tak dawno mnie nie było , ale szkoła ![]() ![]()
#1452 |
Rozeznanie
|
'Nie obchodziło ją, co inni o niej myślą. Nauczyła się żyć po swojemu. W końcu doceniła życie. Odeszła z wariatem, bo go pokochała. Sama też była szalona.' 'ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować i oczywiście oszukuję się, że to nie chodzi o Ciebie.' 'Uwielbiam Cię za to, że jesteś, że im dłużej Cię znam, tym bardziej przybywa mi powodów do uwielbiana Cię jeszcze mocniej, za to, że każdy poranek zaczynam myśląc o Tobie. Uwielbiam Cię za to, że nie jesteś typowy, zwyczajny, że jesteś sobą. Jesteś wszystkim czego potrzebuje, że nie zmieniasz się z biegiem czasu, nie ma nikogo takiego jak Ty. Dla mnie, jesteś jedynym w swoim rodzaju, doskonale doskonałym, niesamowitym, jesteś Mój. Uwielbiam Cię za to, że ciągle chcesz mnie poznawać, pomimo moich błędów i wad nie rezygnujesz. Uwielbiam Cię za wszystko i za nic, z każdym dniem będę Cię uwielbiała co raz bardziej. Uwielbiam Cię za to, że nie chce przy Tobie niczego udawać, za to, że myślę o Tobie o wiele więcej, niż powinnam. Za to, że nie da się o Tobie zapomnieć.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna, Kamishuu <3
"Zatem u młodzieży miłość nie w sercu, ale w oczach leży?" "Czy nie lepiej żartować niż jęczeć z miłości?" "Nasz smutek będzie dla nas kiedyś miłym wspomnieniem." /cytaty z "Romeo i Julia" "Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze." / Carlos Ruiz Zafón "Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę? Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie." / Paulo Coelho "Mów szeptem, jeśli mówisz o miłości" / Wiliam Shakespeare "Właściwie myślę, że bardziej za nią tęsknię niż ją kochałem" /Jonathan Carroll "Miłość - to skarb, który często dajemy komuś, kto go nie chce wziąć, a jednocześnie pragnie posiadać." / Władysław Grzeszczyk "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach." /Paulo Coelho "Bać się miłości, to bać się życia; kto boi się życia, jest już trzy czwarte martwy." / Bertrand Russel
![]() |
#1454 |
Przyczajenie
|
I znów to zrobił. Musiał o sobie przypomnieć! A zapominanie szło mi tak dobrze....
ehh... |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Wtajemniczenie
|
zostań tu ze mną na zawsze ! ;*
mogę tylko leżeć obok i czuć, że jesteś przy mnie, jesteś ze mną..
#1456 |
Rozeznanie
|
Caroline2324, paralogiczna, kamisha, primadonna, BananowaBrazylijka,
Abunee, Ruda, groszek, agattee, otojest- ![]() ![]() __ morduję melancholię głośną muzyką. ..nie pamiętam skąd ta wilgoć na poduszce. Powinnam: kopnąć cię, stłuc cię, a potem strzelić ci w ten głupi łeb. powinnam zabawić się w Boga i własnoręcznie cię zastrzelić. Jestem bardzo zmęczona czekaniem. Chciałabym przebudzić się jeszcze lekko pachnąca nocą, otulona jedwabną, czerwoną pościelą i usłyszeć:'Kochanie zrobić ci kawy?' Tylko to.
#1457 |
Raczkowanie
|
niech zgadnę, siedzisz w domu i myślisz o nim? ♥ maanslaughter - postaram się słoneczko i dziękuję <3
![]() |
#1458 |
Raczkowanie
|
wreszcie piątek, więc do was powracam... ale widzę, że wcale nie tęsknicie, ![]() ![]() stali tak razem, przemoknięci i tacy szczęśliwi pomimo wszystko, .
a teraz stoi sama i choć jest piękna pogoda nie potrafi nawet na chwile okazać uśmiechu, zapomnianego przez wszystkich ale jakże pięknego, który odszedł wraz z nim, i choć nie wie czy są teraz w niebie, czy niżej... oddała by wszystko by tej pamiętnej nocy też zapomniała kasku
![]() |
#1459 |
Przyczajenie
|
Cześć. ;>
Tak, jakoś trzeba zacząć. ^^ nowa jestem Pozdro. ;] a opisy ; * I Chcę znów mieć to 7 lat, wtedy wszystko było prostsze, Kredka i kawałek papieru były spełnianiem moich marzeń.... * Bo jesteś sensem życia, każdego marzeniem spełnieniem. ;> *Być blisko Ciebie to tak jakby dotykać gwiazd. ; ** |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zadomowienie
|
![]()
"
..Mówiłam Ci już, że Cię kocham? ...Nie! ..Kocham Cię? ...Nadal? ..Zawsze! " ______________ "On nigdy nie spojrzy na mnie tak jak patrzy na nią! " ___ z filmu... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-09-10 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() i dziękuję za wszystkie pochwały. ____ coś rozpierdala świat od środka i każe mi chodzić kiedy mogę latać. kiedy wszystko zależy od krótkiego słowa 'tak' mam wrażenie, że tonę od ilości myśli bezużytecznych wręcz prostokątnych. układam swoją głowę i ręce na pościeli, której zabrałeś ciepło życiodajne. kiedy mijam się z Tobą na schodach - - histeria rozszerzonych źrenic i mrugam ile sił. wieszam na kaloryferze wilgotne od łez poszewki i od teraz poduszki zostają same... widzisz to wszystko przez brudne szyby autobusów i kasujesz bilet życia nie tą stroną... stoję na przystanku i myślę, że możesz być moim wybawcą kiedy deszcz tak nerwowo spada na moją twarz.
#1462 |
Raczkowanie
|
'nigdy nie ma zazdrości tam , gdzie nie ma silnego czucia'
#1463 |
Raczkowanie
|
Jeżeli nie możesz znaleźć czegoś dla czego chciałbyś żyć, postaraj się znaleźć coś, za co chciałbyś umrzeć ♥
![]() ![]()
![]() |
#1464 |
Rozeznanie
|
Uciekałam od tego wszystkiego tak szybko, że aż łamałam obcasy.
A on mnie gonił. Kto by pomyślał?! nie pomożesz mi. nie umiesz. Wiszę sobie pomiędzy 'jestem' i 'nie ma mnie'. Wiszę i dyndam. Dyndu dyn. może facet ma być tylko facetem, a nie przyjacielem, psychiatrą, poetą i gwiazdą filmu. narobiłeś zamieszania, a teraz myślisz, że otworzę.
#1465 |
Przyczajenie
|
i teraz zjawia sie te zachłanne samice...
które zawsze chciały Cie miec Będą Cie kusic az wkoncu wpadniesz w sidła jednej drugiej potem trzeciej i tak na okragło.. obudzisz sie pewnego ranka i przypomnisz sobie o mnie i wtedy peknie ci serce ze to wszystko s*******iles... i juz nie da sie tego naprawic. Edytowane przez emishaa Czas edycji: 2010-09-10 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
![]() okradzione: groszek sharmila otojest _mandarynka always by yourself chocolaaate ♥ ''Leż tam sobie, Henry Lee, aż ciało odpadnie ci od kości. Gdyż dziewczyna w zielonej krainie wiecznie czekać będzie na twój powrót.''
#1467 |
Raczkowanie
|
a teraz biegnę, stoję, biegnę, upadam teraz powietrze pachnie wanilią i czyjąś spaloną miłością.
czym jest dla Ciebie życie, dla mnie to kolejna porażka i nikłe szczęście z dawką bezimiennych wyzwań. to tak do zachodu. tak kochajmy się z nutką pomarańczy. ciche oznaki dla niepoznaki że jednak wciąż kochasz. że wciąż pożądasz karmelowego ciała, jej. a kiedy głowa pęka i świat się kręci nawet Twój oddech nie da ukojenia. pocałuj mnie gdy jesteś gotowy, a kiedy czyhasz tylko na laurach odejdź niczym szczeniak. ![]() dziękuję misiom za wszelkie pochwały i kocham WAS ! ♥♥♥♥♥
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Raczkowanie
|
czii - upinam się o pannę!
& marikab za rzadko tu widuję. nie wspomnę już o reszcie, która najwidoczniej o nas zapomniała.. . . . . . . . . . . zbyt późno zrozumiałam, że to było 'to'. kocham moje kochanie. ściągnij mi beret z głowy. raz jeszcze. mam dość tych smętnych snów. powiedz, o czym mam śnić. uśmiech, proszę!
#1469 |
Raczkowanie
|
Kocham jeździć z Tobą do Tesco po dwa produkty w cenie jednego! ; *
![]() |
#1470 |
Zadomowienie
|
♥
Próbowała nieszczęśliwie zawisnąć w powietrzu. Próbowała wcisnąć się w burawą ptzestrzeń. Próbowała wplątać się w sieć niespokojnych oddechów. Tonęła w szeptach.. Zgubiła się z nim w labiryncie podświadomości. Tam głos rozsądku tłumiony był natłokiem zmysłów. Otulała ich słodkawa mgła rozmarzenia. Ciche weschnienia, niepewne chrząknięcia, uciekające spojrzenia - chciała go objąć, a on znikał. Scalał się z jednolitością jej umysłu. Pozostawił ją samą w zawieszonej pozycji - z rękoma próbującymi objąć coś, co nigdy nie istniało.. MIESZASZ MI W ZMYSŁACH. ♥ Czasem stoimy w chmurach, czasem twarzami gładzimy trawę. Czasem widzimy się we mgle dzisiejszego poranka, czasem dostrzegamy w srebrzystej rosie nasze odbicia. Czasem nawet mówimy, jednak częściej milczymy, bo milczenie nam najlepiej wychodzi.. Ostatnio zapominała, że wisieli na sznurowadłach własnych emocji, że tak bezwiednie zwisali głowami w dół i z nietypowej perspektywy obserwowali rozkładającą się niczym żywy organizm - rzeczywistosć.. ♥
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.