|
|
#3451 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
.....a nie ma to jak własny facet w samych bokserkach![]() (szczególnie jak tak jak mój przypakuje na siłce )Dla mnie niekorzystnie...typowe blokowisko lat 80tych. Do centum na piechotę 50 min...a to dla mnie dyskwalifikacja ![]() Dla rodzin z dziećmi za to idealane...wszystko pod nosem, przedszkole, szkoła, sklepy, przychodnia zdrowia,do największego centrum handlowego 5 min, dużo zieleni, deptaczki, place zabaw itd. No i mieszkanie pięken...super rozkład, widne - jakiś rok temu rodzice myśleli o sprzedarzy go i kupnie mniejszego, jak dali ogłoszenie to była centrala telefoniczna...po 3 dniach próby sprzedaży rodzice zrezygnowali bo uznali ze chyba jednak nie warto się go pozbywać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() Ale chyba pójdę na jakość nie ilość. Mąż zawsze był przeciwny Emu- gdy wtem-wczoraj przeglądaliśmy buty zimowe..zapytałam czy widzi mnie w muszkieterkach albo kozakach na obcasie- jego reakcja...brecht i prikaz "na urodziny kup sobie te szare Emu" Cytat:
![]() Apropo...jestem blondyną jakieś 4 miesiące, i co? Mój mąż ostatnio stwierdził, że jednak woli mnie w brązie Ale zostaję przy tym co jest teraz na mojej głowie. Dochodziłam do tego koloru kilka miesięcy- udało mi sie zrobic blond bez dekoloryzacji- więc- O NIE! żadnego brązu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, a ten?
http://content.traveltainment.pl/con...ime=2010-09-14 Przepraszam
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
>Fajnie, że tak pozytywnie wpływa na Ciebie ktoś Co do zakupów: nabyłam amarantową bluzkę z marszczeniami na biuście, fioletowy ciepły sweterek, ale z duużym dekoltem, sweterek na guziczki w kolorze brzoskwini i białą bluzkę w drobne kropeczki z wysokim kołnierzem i paskiem. Hm... jak to przeczytałam, wydało mi się infantylne Ale te ciuchy nie są przesłodzone![]() Ad. włosów... To mój odwieczny problem. Od zawsze mam długie! Obecnie prawie do pasa (tyle, że wycieniowane). Niewiele da się z tym zrobić. Odświeżam końcówki, cieniuję, mam grzywkę na bok... i tyle. Prostuję rzadko, tj. mój TŻ mi prostuje, bo mam za dużo tego na głowie ![]() Więc najczęściej chodzę w kucyku, albo zawijam i spinam. Ostatnio robię warkocz francuski... Ale nudno mi ![]() Natomiast argument z zimą mnie przekonuje. Włosy pod nakryciem głowy i w deszczu nie zachowują się przyjaźnie... Chyba po prostu odświeżę, skrócę trochę... |
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Butter męcz..akurat w pracy sie nudzę
![]() Ten ostatni lepiej położony bo w północnej części wyspy- bardziej turystycznej. Do Mali tylko 8 km, możesz do Hersonissos pojechać i dalej aż do Chanii. Same miasteczko Sissi też ok..port rybacki klimat wiejsko- grecki. Ierapetra położona jest na południu wysp, ciężej dostać sie do atrakcji turystycznych- tam bardziej dziko jest Ja bym wybrała jednak północ!Butter nie bądźcie tacy niezdecydowani bo rzeczywiście nigdzie nie polecicie . Wazne żeby hotel był w ciepłym kraju z allem (tak jak chcecie) i w miarę blisko plaży i miatseczka. Jak to bedzie , będziecie zadowoleni- tym bardziej że to podróż poslubna i pierwszy wspólny wyjazd tak daleko.Radzę nie patyczkowac sie o 200 czy 300 zł...zróbcie rezerwację i miejcie pewnośc że wypoczniecie!! ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Emilko..ja w odróżnieniu od Dori jestem za zmianami i zawsze powtarzam że włosy nie ręka odrosną . Zwariowałabym chyba gdybym miała non stop tą samą fryzurę i kolor.Ostatnio przejrzałam zdjęcia z ostatnich 3 lat....co chwila wyglądam inaczej
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szare emu dobry wybór, ile kosztują oryginalne ?500 ? Tak Haniu na całość , ale to osobny temat na później w klubie , póki co śniła mi się ta wizja całą noc ![]() Cytat:
Włosów zazdroszczę, u mnie nie ma czegoś takiego jak za dużo włosów , jak ja bym chciała warkocz francuski. Z opisu masz moje wymarzone włosy, uwielbiam takie. A masz duże fale czy spręzynki ?
|
||
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Butter zaciągnęłam języka...bierzcie ten Sissi Bay
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() I tak jak piszesz...mąż po prostu lubi zmiany i dlatego co chwila zmienia zdanie ![]() Właśnie w porównaniu do innych butów zimowych to wychodzą tanio- koło 400 zł.
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak kupisz te buty to koniecznie opisz wrażenia, jestem ciekawa co to za cudo, skoro tyle kobiet na całym świecie zwariowało na ich punkcie
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Dżizas, na tych stronach oferty zmieniają się co 3 sekundy. Nie nadążamy ...
Ostatni raz gdzieś jadę w taki sposób hhihihih...Nasze niezdecydowanie jest tragiczne ![]() A mamy jeszcze dużo do załatwienia - musimy kupić kwiaty dla rodziców, wywołać zdjęcia na podziękowania dla rodziców, zrobić zakupy, TŻ do fryzjera ... posprzątać trochę...i odpocząć w końcu ![]() Haniu bardzo bardzo bardzo serdecznie Ci dziękuję raz jeszcze ![]() Masz u mnie browarka
|
|
|
|
#3459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grecja to nasza podróż zaręczynowa Rozmarzyłam sięHaniu, ja dojrzewam do drastycznej zmiany, ale dla mnie to ważny krok, bo nigdy nie miałam krótkich włosów i wiem, że jak obetnę, już nigdy nie będę miała takich długich, nawet jeśli odrosną Ale marzą mi się metamorfozy... Chyba przetrzymam zimę i na wiosnę zaszaleję ![]() Cytat:
Całonocna wizja ![]() Co do kolorów: ja jestem bladzioch, i wyglądam nieciekawie w monochromatycznej garderobie... Kolory mnie ożywiają, wyglądam korzystniej. Ale racja, że szarości i beże dają wiele możliwości komponowania... Włosy mam falujące, nie sprężynki. Jak się postaram, czyli pójdę spać z mokrą głową, rano mam mocny skręt. Jeśli od razu wysuszę i uczeszę - mam fale. Jeśli nie wysuszę, ale nie pójdę spać - mam średni skręt
|
||
|
|
|
#3460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja radzę dziś wieczorem olać wszystko...kupić wino, włączyć film czy serial i trochę się odmóżdżyć ![]() Cytat:
Dam znac na pewno..ale to dopiero za miesiąc będzie ![]() Cytat:
![]() Skoro zmiany są u Ciebie rzadkie to rzeczywiście lepiej poczekać na wiosnę- wtedy łatwiej o włosy dbac i zmiany lepiej przyjmujemy- psychicznie ![]() Ja zmieniam kolory i długość włosów co chwila..odkąd jestem z mężem (czyli od 5 lat) miałam już 2 razy długie do łopatek bązowe, raz długie rude, raz półdługie blond, 4 rodzaje bobów (w kolorze ciemny braz i rudości) , króciutkie brązowe, jeszcze krótsze ciemny blond..teraz bardzo jasny krótki blond.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-09-09 o 12:57 |
|||
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bladzioch nie bladzioch, mnie kolory męczą, jedyny wyjątek czerwień I Ty masz takie możliwości z włosami i narzekasz I jeszcze trzeba trafić z cięciem odpowiednim, także musisz mieć jakiegoś extra fryzjera, żeby dobrał coś do tego gatunku włosów
|
|
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajne metamorfozy, odświeżenie wizerunku i sampoczucia
Wiem, że jak w końcu obetnę włosy to też będę eksperymentować ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() Właśnie wyobrażenie mam, że jak krótkie, to różne, bo eksperymentowanie z kolorem i z fryzjerami... ale domyślam się, że to może być frustrujące... |
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie krótkie są dużo bardziej "twórcze" niż długie..ale to dlatego że mam cienkie włosy i przy długich wyglądam dobrze tylko w rozpuszczonych. W kucykach i upięciach wyglądam jak sierota
![]() A krótkie po pierwsze można odświeżać innym cieciem , inaczej zaczesać grzywkę, przylizać, potargać itd. Ja jestem TOTALNĄ fanką krótkich włosów
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ja TOTALNĄ fanką długich ![]() Na mnie fryzjerzy nie zarobią, tylko kolor, teraz mam tak idealnie dobrany, że wystarczy raz na 3 miesiące |
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie teraz też nie zarobią- farbuję sama, a tnę raz na 2 miesiące
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę spróbować farbnąć się luocolor...tylko weź tu teraz dobierze odcień
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale zaufałam fryzjerce, że próbka jest źle zrobiona a kolor będzie fajny i rzeczywiście miała rację |
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zostało jeszcze trochę rzeczy do zrobienia... ale spoko, damy radę, a potem się pobyczymy ![]() Ja mam mega parcie na obcięcie włosów, strasznie mi się już znudziły długie... ale z drugiej strony wydaje mi się, że w krotkich nie wyglądam najlepiej
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie tez kusi zmiana fryzury, ale dla mnie nie ma dobrego ciecia, zaraz te cholerne fale wychodza i psuja a to grzywke a to cieniowanie .. Chyba mi ktos zakrecil kranik z doplywem endorfin
Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2010-09-09 o 17:12 |
|
|
|
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie oglądam "Wyznania zakupoholiczki"
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam stresa dużo wcześniej, a dzień przed slubem wszystko puściło. W dniu ślubu to już w ogóle, przez co sama siebie nie poznawałam. Zawsze była ze mnie panikara a tu w dniu ślubu pełen spokój ![]() W poniedziałek o 8.30 podpisujemy akt notarialny Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-09-09 o 19:47 |
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie złamał mi się paznokieć - same przedślubne dramaty ![]() Oprcz tego moja teściowa się dziś przewróciła i ma zabandażowaną nogę-lekarz zabronił jej forsować kolano, dodatkowo mój TŻ rozciął sobie łeb - dobrze, że obyło się bez szycia... A na sukience teściowej wyszły jakieś plamy - prałysmy ją już 3 razy i nic to nie daje ...hehehe... Bez afer nic byśmy nie pamiętali
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Już prawie weekend
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ledwo żyje, wczorajsza gadka przez telefon z kumpelą mnie wykończyła - 2,5 godz., zwłaszcza, że do tego piłyśmy przez telefon %, dobrze że niewiele miałam i tak jestem jeszcze kołowata dzisiaj A dzisiaj znowu do siostry jadę po pracy |
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piątkowo
![]() Ja jak Dorinka, jeszcze kołowata dziś jestem po wczorajszym świętowaniu. TŻ zadowolony, stwierdził, że to były jego najlepsze urodziny ![]() I znowu niestety była luka w diecie, muszę się spiąć
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co wczoraj dowiedziałam się, że mąż kumpeli jest na mnie obrażony, że pojawił się ktoś ?
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd taki nius? On Ci to powiedział? Nie, nie jest to normalne.
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
A to jest też kolega twojego ex męża?? jeśli tak, to może w tym tkwi problem i jego gniew. Tzw. męska przyjaźń
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

A mieszkanie rodziców jeż dużo bardziej niekorzystnie położone?
.....a nie ma to jak własny facet w samych bokserkach