Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 21:56   #3001
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Alessandra ja też czekam jakiś czas, jeżeli już suszę włosy, aż one trochę podeschną
ooo, to bardzo miło !! bo myślałam, że to tylko ja taka jakaś - w mojej klasie,wśród znajomych, w ogóle zawsze jak gadam z dziewczynami , to od razu suszą włosy po myciu To samo moja siostra i mamuśka - mama zawsze do mnie 'czy Ty kiedyś w końcu wysuszysz te włosy od razu czy będziesz tak chodzić z tym ręcznikiem, albo z mokrymi włosami?'
Hmm..chyba jeszcze chwilę posiedzę na Wizażu i idę spać
Chociaż zauważyłam, że jak śpię te przepisowe 8h , albo 7h to jakaś taka dziwna jestem przez cały dzień-śpiąca, snuję się, nie wiem co ze sobą zrobić, nawet 2 czy 3 kawa z rzędu nie pomaga a jak śpię tak ok.4h to rano wystarczy taka kawka i jestem jak nowo narodzona Nie wiecie może z czego to wynika ?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:02   #3002
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
ooo, to bardzo miło !! bo myślałam, że to tylko ja taka jakaś - w mojej klasie,wśród znajomych, w ogóle zawsze jak gadam z dziewczynami , to od razu suszą włosy po myciu To samo moja siostra i mamuśka - mama zawsze do mnie 'czy Ty kiedyś w końcu wysuszysz te włosy od razu czy będziesz tak chodzić z tym ręcznikiem, albo z mokrymi włosami?'
Chociaż zauważyłam, że jak śpię te przepisowe 8h , albo 7h to jakaś taka dziwna jestem przez cały dzień-śpiąca, snuję się, nie wiem co ze sobą zrobić, nawet 2 czy 3 kawa z rzędu nie pomaga a jak śpię tak ok.4h to rano wystarczy taka kawka i jestem jak nowo narodzona Nie wiecie może z czego to wynika ?
Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje, ale ja mam bardzo podobnie, im mniej śpie tym bardziej jestem żywa i mniej senna w ciągu dnia, a jak sobie pośpię to cały dzień ziewam i usypiam przed tv

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:04   #3003
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje, ale ja mam bardzo podobnie, im mniej śpie tym bardziej jestem żywa i mniej senna w ciągu dnia, a jak sobie pośpię to cały dzień ziewam i usypiam przed tv
To samo mam

Muszę odesłać te butki, które kupiłam na all są niewygodne, a takie śliczne... strasznie mi szkoda.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:07   #3004
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, może poszperam jutro albo jakoś na weekend w internecie, czemu to my tak mamy Ale wiesz, fajnie, bo właśnie mi rozwiałaś moje od dawna chodzące po głowie myśli, że ja jestem jakaś inna A tu się okazuje, że to nie tylko ja tak mam
Aaa i zapomniałabym - masz świetny podpis !!! Bardzo mądre zdanie A mój Tż to jakby to zobaczył to od razu zostałby Twoim wielkim fanem

edit: Witamy Shadii w naszym mini kręgu Wysypiających Się Inaczej

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-09 o 22:11
Stary 2010-09-09, 22:09   #3005
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Kitka

o a gdzie jak można wiedziec??

Tzn. z kad jak jesteś u rodziców
na końcu szlaku jezior, tam gdzie jest organizowany Seven Festiwal- czyli kiedyś Rockowisko

dziewczyny ja to mam takie problemy ze spaniem ostatnio że...

ja już zmykam, może uda mi się zasnąć...
dobranoc piękne...

napisałam wam w klubie o co chodzi z eks...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:13   #3006
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
edit: Witamy Shadii w naszym mini kręgu Wysypiających Się Inaczej
Hehe, witam również

Stary 2010-09-09, 22:20   #3007
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Witam.

Powiem Ci, że teraz mam normalne włosy, więc chyba zmył. Choć może to sprawka wcześniejszego szamponu, bo nigdy go nie używałam.
babydream nie ma sls które zmywają oleje wiec dużo trudniej je zmyć

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja mam już nowy avon i zaraz będę sobie przeglądała
wróciłam ze spaceru z psiakiem zmarzłam aż sięboje potem eveline'm smarować bo będzie mi jeszcze bardziej zimno...
jutro mam zamiar wypróbować ten sposó na cellulit z kawą i folią...
ja tez zabieram sie za przeglądanie nowego avonu

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 22:22   #3008
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobra Piękności, ja lecę już spać, bo trzeba wstać o 6 ... Brrr, jak sobie o tym przypomnę, to mnie trafia..Oczka mi lecą już, ale znowu boję się, że jak zasnę i będę spać te 6 h to znów oczy na zapałki cały dzień i taka jakaś przyćpana będę, bo to za długo widocznie dla mojego organizmu...
No,ale cóż..Dobranoc !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-09, 23:15   #3009
Strawberry_Baby
BAN stały

U mnie dzisiaj:
  • masaż na sucho rękawicą sizalową
  • masaż przyrządem z wypustkami
  • balsam antycellulitowy AA
  • Balsam rozświetlająco-nawilżający AA
  • manicure
  • pedicure
  • peeling enzymatyczny

Muszę Wam powiedzieć, że ta rękawica sizalowa jest cudowna! Masuję się nią przed każdym prysznicem i mam tak gładką pupę i uda, że aż mi się ręka ślizga. Efekty nie w porównaniu do peelingu kawowego.

I muszę Wam przyznać, że jakoś pozbyłam się kompleksów. Nie wiem czemu. Mam podobne zdanie co Marzeniątko - ważne, żeby skóra była ładna i gładka, to podstawa. Wtedy nawet rozmiar ma mniejsze znaczenie A mój TŻ sama nie wiem czemu zaczął na mnie wołać "drobiażdżek"
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 23:34   #3010
Shadii
Wtajemniczenie

BP, tradycyjnie. Jeszcze 10 minut
Nic dla siebie nie zrobiłam poza tym, mam dzień paszteta nic mi się nie podoba, źle mi ze sobą. Mam nadzieję, że jutro minie. Albo chociaż pojutrze. Znalazłam już w sobie masę rzeczy, które chcę poprawić, masakra. Połowa mnie jest w sumie do poprawki chociaż... dzień paszteta minie i zapomnę, co to takiego chciałam poprawiać
Dobranoc wszystkim, widzę, że sama zostałam, zatem też idę zaraz spać

Stary 2010-09-10, 00:23   #3011
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spinacz:) Pokaż wiadomość
dołanczam do Was dziewuszki mam zamiar być doskonała w najdrobniejszych szczegółach Od wtorku chodze idealne prosto z głową podniesioną ojć myślałąm, że mi kręgosłup szczeli, ale dziś już mi troche lepiej to wychodziło nie boli tak i naturalniej wyglądałam.Mam nadzieje, że szybko to opanuje.

witaj
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 06:44   #3012
jennifer777
Wtajemniczenie

Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje
Dzień dobry znowu się rozpisałyscie

Ja wczoraj tradycyjnie padłam, była jedynie
kąpiel w wannie pełnej piany
tonik na twarz
maska na stopy bielenda na noc.

Mam pytanie, wiecie moze gdzie mozna kupic takie skarpetki potrzebne mi jak robie własnie maske na noc, wiem ze są takie na ręce, ale czy na stopy?
I maly offtop miałam wziac wczoraj tabl. anty o 20.30 zapomniałam i wziełam dzisiaj o 7 z minutami, minęło 10,5 godziny, czytałam ze jezeli nie minie 12h wszystko jest ok, miałyscie tak?
Stary 2010-09-10, 07:07   #3013
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Ślicznoty
A ja sobie dzisiaj wstałam ładnie normalnie, 40 min za późno, ale się wybrałam i w ogóle - fakt wyszłabym o 7:50, ale zdążyłabym do szkoły, ale moja mamuśka kochana zadzwoniła, że ona nie dostała takiego dokumentu ode mnie na meilu no i musiałam wejść i wysłać i była już 7:55 i idę na 9 , ale jestem złaaaa
Ale zaraz sobie zrobię kanapkę jakąś na śniadanie, dopiję kawę i wyjdę sobie o wiele wcześniej i zrobię sobie spacerek do szkoły okrężną drogą przez park(mieszkam koło niego ) a zwłaszcza, że jakieś słoneczko wyszło, to chociaż się dotlenię, odstresuję i popracuję nóżki przy okazji

A tak czytam o tej BP i sama chciałabym ją sobie wypróbować itd. ale co z tego, jak jestem zadrutowana od roku - aparat ściągną mi za jakieś 2-3lata Fakt,przyzwyczaiłam się już do niego, ale np. na zdjęciach się nie mogę uśmiechać z pełnym uśmiechem bo aparat głupio na zdjęciach wychodzi i w ogóle jak widzę dziewczyny z ładnymi , białymi ząbkami to aż mnie ściska, że one już tak mają a ja moooże kiedyś ....

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-10, 08:47   #3014
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Kobietki, a czy wiecie, że dziś jest międzynarodowy dzień urody?
dla nas codziennie jest takie święto

dotka95 dlaczego zmieniłaś zdanie odnośnie włosów??

Cytat:
angelinmyheart - turystykę i rekreację powiadasz? kurczę, co jakiś post to bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że mamy tak wiele wspólnego, że szok - ja aktualnie jestem w technikum hotelarskim, także tematyka nauki podobna A rozmawiałaś z nim już na ten temat??

Talullah - zdrowiej i to jak najszybciej !!

loluska - dziękujęę miło mi takich słów słuchać, zwłaszcza, że jestem wymagająca wobec siebie i inaczej na siebie patrzę ale co do figurki - tak jak wspominałam, po powrocie z wakacji do Polski znów przybrałam ciałka i chcę wrócić do tej figurki ze zdjęć, ale jeszcze odchudzić nóżki bardziej
Aaaaa ! I zapomniałabym ! Jesteś śliczna ! A włosy pierwsza klasa Wygrasz zobaczysz!
dziękuję a co do wygranej to baaaaardzo bym chciała ale konkurencja ogromna jest
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
właśnie sobie poczytałam co jest napisane na tym serum eveline do biust i.... podobno w 8 tygodni sprawia że biust się powiększa.... chyba normalnie się zmierzę żeby sprawdzić czy to prawda...
bajkowo mi brzmi że od kremu biust rośnie ;/ ale fajnie by było... sama bym się skusiła ;p

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
BP, tradycyjnie. Jeszcze 10 minut
Nic dla siebie nie zrobiłam poza tym, mam dzień paszteta nic mi się nie podoba, źle mi ze sobą. Mam nadzieję, że jutro minie. Albo chociaż pojutrze. Znalazłam już w sobie masę rzeczy, które chcę poprawić, masakra. Połowa mnie jest w sumie do poprawki chociaż... dzień paszteta minie i zapomnę, co to takiego chciałam poprawiać
Dobranoc wszystkim, widzę, że sama zostałam, zatem też idę zaraz spać
za głupie gadanie!! 3majmy się pogrubionego zdania

Alessandra witaj w gronie aparatek ja mam ruchomy ale muszę nosić 24h/dobę ...

ja dzisiaj mam troszku na później więc nadrabiam to co naskrobałyscie od wczoraj pogoda mnie dobija

życzę wam miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 09:11   #3015
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama też zawsze suszy suszarką i dziwi się czemu ja tak nie robię. A co do spania też tak mam, może to jednak normalne. Dzisiaj zbudziłam się o 9, choć mój brat mnie zbudził po 5, więc może dlatego czuje się taka niewyspana. :/

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 09:11   #3016
CABIN CREW

dzień dobry Piekności...

zostałam dziś obudzona o 6 przez tatę z pytaniem czy mogę go gdzieś zawieźć...wrr....mógł mi wczoraj powiedzieć a nie dziś rano....
chyba jeszcze mnie bierze jakaś chroba,. boli mnie głowa, gardło...i nos mam zapchany...

miłego dnia...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-10, 09:14   #3017
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry

Stary 2010-09-10, 09:23   #3018
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dzień dobry

Kitko, ja używam tego serum do biustu ponad rok i efektów w postaci powiększenia nie ma Za to jest fajna skóra, a biust jędrny więc nie zrezgynuję.

Ja też czekam z suszeniem aż włosy same trochę podeschną. Wydaje mi się, że to byłaby dla nich męczarnia, gdybym tak całkowicie mokre potraktowała suszarką.
Stary 2010-09-10, 09:24   #3019
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kitko, ja używam tego serum do biustu ponad rok i efektów w postaci powiększenia nie ma Za to jest fajna skóra, a biust jędrny więc nie zrezgynuję.

Ja też czekam z suszeniem aż włosy same trochę podeschną. Wydaje mi się, że to byłaby dla nich męczarnia, gdybym tak całkowicie mokre potraktowała suszarką.
a jak tam włoski po keratynie?

Stary 2010-09-10, 09:29   #3020
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

wspaniałe
proste, bardzo się błyszczą, miękkie w dotyku. Teraz ułożenie włosów wraz z myciem zajmuje mi jakieś 15 min.

Kurcze, mam zrobione zdjęcia na telefonie tżta ale on znowu zgubił kabel i nie ma jak mi tego przesłać na kompa.
Stary 2010-09-10, 09:34   #3021
Strawberry_Baby
BAN stały

Cześć piękne Jak Wam dzionek mija? Ja też mam coś nos zapchany

Dzisiaj widzę się z TŻ Czyli będzie salon piękności przed wyjściem

Mykam na śniadanko, buziaki
Stary 2010-09-10, 09:37   #3022
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wspaniałe
proste, bardzo się błyszczą, miękkie w dotyku. Teraz ułożenie włosów wraz z myciem zajmuje mi jakieś 15 min.

Kurcze, mam zrobione zdjęcia na telefonie tżta ale on znowu zgubił kabel i nie ma jak mi tego przesłać na kompa.
no szkoda
dobrze ze jesteś zadowolona z włosków, mam nadzieje ze mi zabieg wyjdzie a zrobię dopiero wtedy kiedy mamie przyjdzie natchnienie

Stary 2010-09-10, 09:43   #3023
CABIN CREW

Cytat:
Dzień dobry

ach a już myślałam że trafiłam na cudowny środek

źle się czuję ale muszę iśc do taty do pracy na chwilę (chyba rowerem pojadę .... )

kurczę też bym się na tę keratynęzdecydowała ale nie mam prostownicy która do tak dużej temperatury się rozgrzewa.... chyba że bym kupiła te produkty i poszła do mojej fryzjerki żeby mi zrobiła....

ZALATANA......

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 09:56   #3024
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wczoraj jednak nie testowałam nowej maseczki, dziś to zrobię
na dzis planuje:
maseczka na buzie, krem, maska na wlosy, balsam, malowanie paznokci

Stary 2010-09-10, 10:04   #3025
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cześć piękne dawno mnie tu nie było i mam mnóstwo nadrabiania...ale oczywiście cały czas o siebie dbałam Nie najlepiej u mnie ostatnio, ale jakoś się muszę pozbierać...

Dzisiaj musiałam wstać wcześnie i do szkoły iść na praktyki...powiem Wam szczerze że dzieci są słodkie, ale tylko jak jeszcze nie potrafią mówić ani grandzić...A te z podstawówki to już takie małe diabełki Ale i tak mi się podoba wydaje mi się że bym sobie z nimi poradziła gdybym miała okazjęale ja na razie tylko prowadzę obserwację lekcji więc się nie sprawdzę

Dzisiejsza pielęgnacja:
-nail rescue na pazury(polecam- użyłam tylko kilka razy a już widzę że są twardsze i takie zdrowsze i szybciej rosną)
-balsam herba studio też na pazury
-krem matujący na twarz
-umyłam włoski i nałożyłam odżywkę

Zaraz depilacja i balsam na całe ciałko, a potem coś muszę na obiad wymyślić
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 10:17   #3026
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Cześć piękne dawno mnie tu nie było i mam mnóstwo nadrabiania...ale oczywiście cały czas o siebie dbałam Nie najlepiej u mnie ostatnio, ale jakoś się muszę pozbierać...

Dzisiaj musiałam wstać wcześnie i do szkoły iść na praktyki...powiem Wam szczerze że dzieci są słodkie, ale tylko jak jeszcze nie potrafią mówić ani grandzić...A te z podstawówki to już takie małe diabełki Ale i tak mi się podoba wydaje mi się że bym sobie z nimi poradziła gdybym miała okazjęale ja na razie tylko prowadzę obserwację lekcji więc się nie sprawdzę

Dzisiejsza pielęgnacja:
-nail rescue na pazury(polecam- użyłam tylko kilka razy a już widzę że są twardsze i takie zdrowsze i szybciej rosną)
-balsam herba studio też na pazury
-krem matujący na twarz
-umyłam włoski i nałożyłam odżywkę

Zaraz depilacja i balsam na całe ciałko, a potem coś muszę na obiad wymyślić
O tak, ja też polecam tą odżywkę z Rimmela Nail Rescue. Jest rewelacyjna! Nigdy nie miałam tak długich szponów jak teraz, gdy jej używam. Nie zamieniłabym ją na żadną inną

Kwiatuszku
czemu u Ciebie nie najlepiej?
Stary 2010-09-10, 11:36   #3027
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
O tak, ja też polecam tą odżywkę z Rimmela Nail Rescue. Jest rewelacyjna! Nigdy nie miałam tak długich szponów jak teraz, gdy jej używam. Nie zamieniłabym ją na żadną inną

Kwiatuszku
czemu u Ciebie nie najlepiej?
Straciłam szansę aby pogodzić się z kimś kto był mi kiedyś bliski.... On odszedł i już nigdy więcej nie będę mogła powiedzieć mu tego, że był dla mnie kimś ważnym...;(
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:52   #3028
agusiownik
Zakorzenienie

właśnie piję wodę z cytrynką
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 12:10   #3029
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

przeczytałam, że drożdże są super na włosy, zwłaszcza przetłuajszczające się.
Stary 2010-09-10, 12:12   #3030
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
przeczytałam, że drożdże są super na włosy, zwłaszcza przetłuajszczające się.
do picia? ja chce zrobić kurację 6-cio tygodniową- czytałam na jakimś innym wątku
chyba zaraz pójdę sobie zrobić je do picia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości