|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia
dzis nabyłam w biedronie zestaw drewniany, samochodziki plus znaki drogowe może Twój mały fantyk by się skusił na nowe zabawki 14,99 złPoulette no niestety to nie ja zabrzuszkowana jest taka siksa na V widać nie ma jajek zbuków jak ja |
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zapomniałam są zestawy ze znakami i bez. wsio drewniane.słuchajcie ta kiecka już cenę 19,5 osiągnęła ale fajnie a z tego co pamiętam to zeszłoroczny zestaw ciuchów mi wychodził z 14zeta za sztukę (w tym roku taniej, tylko 9 )
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-09-09 o 20:36 |
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Anka, umarłam ze śmiechu
|
|
|
|
#1715 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
o la la Jowiszek jaki spec allegrowy, trzymam kciukasy za zwyżkę cenową
ja opyliłam parę rzeczy po Mikim lub inne darowane mi fanty, najważniejsze że używki Bartki kozaczki mi poszły za cenę jakiej się nie spodziewałam |
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalę się dziś odebraną, oprawioną panoramką bo strasznie mnie cieszy
i obrazek kupiony w Trogirze też godnie wisi i cieszy duszę |
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiunia, pocieszające to co piszesz
![]() Poulette!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie jesteś ![]() Jowiszowa, chcesz, żebym tu padła zaraz? Pięknie to wygląda
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drukowałam u pierwszego lepszego fotografa u siebie (40zł), a oprawiałam w P-niu (www.oprawcy.pl pomysłowa nazwa tylko panoramka była dłuższa (załącznik) w tej wersji miałaby tylko 10 cm wysokości. dlatego babka obcięła trochę wody i dzięki temu ma 18cm. |
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuuu, z tekstów Anki to się idzie posikać ze śmiechu
ale ci babo humorek dopisuje na tych wakacjach
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
lece jutro do biedronki po znaki drogowe
![]() dzieki Baby
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc baby
a dzis juz zdycham po tych zakupach, w tesco nie wiem jak wyladowalam caly koszyk na kase i potem z powrotem go spakowalam ![]() Pozniej wydalam na kurtke dla Oli ciezka kase kurtka o taka :http://www.mayoral.com/webmayoral/default.html Z tym, ze tu niewiele ja widac. Do tego dokupilam bajeczny komplet wojcika z serii tajemnicze drzewko i normalnie byl szal pal, byl bo czapka w domu okazala sie ciut przymala i zwrocilam niestety. Moze jeszcze znajde cos rownie fajnego, ale watpie Do jutra baby kochane ja zaraz ide komarzyc. Jowiszkowa boska panoramka!
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam kurtke bo tam (z linku) laduje sie strona glowna
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka poszła za 25 zeta
![]() Kasiu urocza kurtka zwłaszcza kolor |
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa dziekuje Ci kochana zwlaszcza ze ja sama nie jestem do konca przekonana tzn. uwazam ze kurtka jest super inaczej bym jej nie kupila, ale mialam plan nie brac nic w rozu - to nie roz nio ale jednak kolor zblizony, myslalam nad jakas zielenia ale tak to juz jest jak sie planuje
nie bylo nic ciekawego a Ola fajnie wyglada w takich kolorkach dodam jeszcze ze kurteczka ma bardzo fajny fason, ale zdjecia sa slabe, super guziczki, kiedys Wam wstawie Ole w nia ubrana ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- a i jeszcze Wam powiem ze kurtke mam w rozmiarze 92 i jest Oli do kolan zupelnie inaczej wyglada jak na tej dziewczynce
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
hello
a ja szukam jakichś kozaczków dla Mikiego, ale chyba jeszcze czas żeby sie w sklepach tanich pojawiły, muszę czatować na nie , bo potem znowu pustki na półkach będą w odpowiednim rozmiarze sknera jestem bo szkoda mi wywalać ponad 100 zł na buty na kilka miesięcy dziś już słoneczka nie widzę, ale przynajmniej nic nie pada, musimy podumać co porobimy, bo dziś ostatni dzień naszego wypoczynku
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
wstałam 7.40
![]() Iga prawie co noc urządza histerię przez sen, ręce opadają. chodzi o to,że jej się ŚNI coś (dziś wywnioskowałam,że we śnie ktoś zamiast niej powiesił jej kurtkę na wieszaku dziś to się stało rano i już się wybudziła ![]() czy tylko ja mam tak pokręcone dziecko ? ![]() zaraz dzwonię do pana glsa zapytać o której mniej więcej przywiezie mi książkę ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
jak jej kiedyś noga przestanie rosnąć w takim tempie to wtedy będziemy przebierać, wybierać
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-09-10 o 09:18 |
|
|
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Jowisz, Gino sie czasami gada przez sen, albo tak jakby poplakuje, ale raczej sie nie budzi, wiec koszmarow chyba jeszcze nie ma. Ale wiele razy czytalam juz, ze w tym wieku to normalne, ze dziecko ma koszmary. Mam dzis czas do poludnia. Dzieci u niani. Chyba pojade na zakupy. ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Mialam tez zapytac, czy sa juz wsrod nas jakies przedszkolaki ??? Iga miala chyba isc, nie ? Ja moja dwojke wyslalam do niani od tygodnia. Ta sama niania do ktorej chodzil Gino. Ida tam 4 razy w tygodniu, 2 razy na caly dzien i 2 razy do poludnia. Ja od poniedzialku wracam do pracy i bede pracowac 3 dni w tydoniu (2 cale i jeden do poludnia). ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- No i Veronka, gratuluje kobieto ! Odezwij sie ! Jak sie czujesz ? Ktory miesiac ? Znasz plec juz ? |
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to troche roznicy miedzy nimi jest. Borys ma 96cm i 13,7. Poszedl do gory, a waga ta sama. U nas nie ma na szczescie problemu z badaniem, sam otworzy buzie, nawet oddycha mocno przy osluchiwaniu hehe.Niestety to za sprawa chorob w zeszlym roku, tak czesto byl chory, ze sie juz przyzwyczail. U nas niby troche lepiej, ale nie za bardzo, nadal mi zle i ciezko. Dzis zaczynam 12tc. heh, powiem Wam tak po cichu, ze widzialam plec na usg, bylismy z lekarzem w szoku, ze juz widac, ale ofkors nic na 100%. Od srody jestem na l4 do 21, bo przeziebiona jestem, a do tego boli mnie kregoslup strasznie no i ogolnie nadal bez zmian. Hehe, najpierw napisalam co u mnie,pozniej doczytalam do konca co tam u Was. Wlasnie widze, ze odpowiedzialam akurat na wszystkie pytania Poulette ![]() Borys chyba jedyny chodzi do zlobka nie? Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-09-10 o 10:04 |
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u nas nareszcie trochę ciepełka hmm ledwo to napisałam to słoneczko zaszło mam nadzieję że się nie skwasi pogoda mój dziób mi dalej dokucza //mam strasznego nerwa na to // mam różne rzeczy do płukania smarowania co mi dentysta polecił ale ja mam wrażenie że mnie potem bardziej boli, napisał mi jeszcze antybiotyk gdyby mi to do 2 dni nie pomogło ale ja się zastanawiam czy już dziś nie wykupić go i nie czekać do jutra, bo ile można na tabsach przeciwbólowych jechać veronko to sporo różnicy jest między nimi //prawie 10 cm. no ale mój tz do najwyższych nie należy więc może temu taki mały ale wagi mógłby mieć nieco więcej Paulette super że możesz oddać niani Gina i Jamesa a ona ma tylko ich pod opieką czy jeszcze kogoś bo u nas się zdarza że nianie mają więcej dzieci pod opieką //coś rodzaju żłobko/przedszkola jowiszku a czy nie pomoże Igusi jak się jej na spaniu przyzna rację //że np. dobrze ty sama powiesisz kurtkę // u mnie to czasem skutkowało //tzn przyznawanie racji, niech jest tak jak dziecko chce, ale tylko na spaniu// jak nie pomaga to chyba tylko wybudzenie zostaje Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2010-09-10 o 13:19 |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Mati jak dotąd tylko wzdycha sobie przez sen - kilka razy słyszałam. No ale ona nie gada jeszcze zbyt wiele, więc
![]() Veronka, ciekawe czy się potwierdzi Skoro widać to domyślam się że Borys będzie miał brata ?---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Kasiulko koniecznie pokaż córę w nowej kurcie Kolorek fajny, Mati miała w zeszłym roku fioletową, ale stwierdzam że to kolor nie dla niej.
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
pękam. pojadłam dorsza z grillowej. jeszcze mam dwa kawałki na deser
jutro wypada cotygodniowe ważenie, ciekawe czy coś spadło ![]() aukcje mi się ładnie licytują więc się cieszę będzie na senuous noir ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- dziewczęta fotografujące powiedzcie czy robiąc zdjęcie na manualu ustawiacie same zawsze większość ? tzn. nie tylko przysłonę i migawkę, ISO, ale i ekspozycję, jej pomiar czy kompensację ? |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Cestusia obiecuję, że pokażę na pewno
Emmulencja właśnie po mnie łazi i wkłada dziób do mojej torby z cheetosami U nas pogoda nie za specjalna tzn. dość ciepło, ale pochmurno w jednym kolorze, ale kurcze chyba jakoś dobrze tego koloru nie dobrałam no nic taka kawa z mlekiem, mo ze się przyzwyczaję, przyjdzie moja mutter to zapytam co sądzi bo mnie samej to tak dziwnie na razie
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko dziś zarządziło odwrót z placu zabaw
Rozbawiło mnie: http://demotywatory.pl/2070999/Nie-w...a-powiedziales |
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
jestesmy w domu
przeczytałam na szybko co u Was i właśnie sie mi córa obudziła wiec potem opisze co u nas ![]() ale sie ciesze!!!!!!!!! nie ma to jak w domu
|
#1739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak Ci sie udaly wakacje? nie bylo Cie cale wieki..... z innych nowosci to ja i Mala poszlysmy do pracy
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie paulette byłaś chyba na wakacjach w Polsce a nic nie piszesz
Takuśna ogarnij się i opisuj/ no i foty |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

14,99 zł
jest taka siksa na V