|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
![]() Fakt, gdyby trzymać się tylko wersji książkowej to nawet 5 jest mało. |
|
|
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
Co do testu to dobrze go wypełniłam
Robiłam angielską wersjęDlatego też mi się wydawało mało te dwa dni chyba jednak postaram się zrobić pięc
|
|
|
|
#2283 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
ale... Niektóre dziewczyny tu miały tak, że po 2 dniach fazy U przestały już spadać z wagi i przez pozostałe dni U stały w miejscu. Próbuj zobaczysz na 3, 4 dzień co będzie się działo, czy nadal Ci woda spada, czy się zatrzymało. Jak stanie to zrobisz rytm PW/PP Dobra uciekam po chłopaków. PaPa |
|||
|
|
|
#2284 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś Papcio Duk z tymi dwoma dniami to chyba przesadził. JA, podkreślam, JA bym zrobiła z 5 dni, ale broń Boże Ci nie sugeruję... Możesz sobie chyba jednak troszkę zwiększyć te dni. Albo obserwuj jak się będzie spadek wagi objawiał. Jeśli będzie Ci ładnie leciała waga w pierwsze dni to znaczy, że masz dużo wody i przeciągnij ze dwa, dopóki się nie zatrzyma albo nie wskaże jakiegoś minimum. Oczywiście bez przesady z ilością dni... Nie wiem, czy to dobry pomysł, może ktoś jeszcze się wypowie... ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- [QUOTE=zlotqo;21979217]cześć dziewczyny. siedzę w kocu, zakatarzona, zakichana... masakra, we wtorek mam obronę a ja złapałam przeziębienie... mam nadzieję że przejdzie mi szybko ![]() nie mam was jak nadrobić bo mam coś z netem ale wcale nie grzeszę, jem tak jak trzeba tyle że mało... ale nie mam wogóle apetytu przez to przeziębienie :/ Ja też zakatarzona i zasmarkana, ale w pracy, niestety... No to zdrowia nam życzę ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2285 |
|
Rozeznanie
|
Mi na 10-12 kg test tez wskazal 2 dni... po 3 dniach nic sie nie zmienilo i coz - po niemal tygodniu U + II mam dopiero niecaly kg na spadku
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Ach z tego wszystkiego zrobiłam test ponownie i znowu wyszły mi dwa dni
ale zobaczymy na razie planuję pięć a jakby co to najwyżej wcześniej zacznę II faze myśle że tak bedzie ok
|
|
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Zajrzę tu wieczorem a teraz uciekam z synkiem na spacer bo nareszcie słoneczko się pojawiło
|
|
|
|
#2289 |
|
404 Not Found
|
A zrób test na francuskiej stronie. Link do testu i tłumaczenie masz w pierwszym poście. Coś mi świta, że z tym angielskim testem były jakieś cyrki, dziewczyny tak kiedyś pisały.
|
|
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
No to ja niniejszym się odmeldowuję i idę w cholerę do domu.
Jak cudownie, zaczyna się weekend, dziś z koleżankami w knajpie jestem umówiona, jutro się wyśpię wreszcie. ALLELUJA! Odezwę się późnym wieczorkiem, może jeszcze kogoś tu zastanę
|
|
|
|
#2291 | ||
|
Zadomowienie
|
JESTEM I ZYJE
chociaz nie wszystkim napewno to odpowiada ![]() nie obrazilam sie na nikogo, mialam po prostu termin odbioru kasiory w PUPie potem oblecialam markety i dobra... przyznam sie.... wzielam do buzi Grześka w miedzyczasie kochana moja Lukrecja uswiadomila mi co i jak sie dzieje (dobrze ze moge ja teraz molestowac na gg) i ciesze sie ze nie bylo mnie do tej pory...... bo.... nie wytrzymalabym, taka juz jestem wredna i klotliwa baba, a ze @ za tydzien to wiecie.... babom z PMS i ciezarnym wszystko wolno gratuluje wszystkim spadkow!!! wielkie ![]() nie chcialo mi sie cytowac, tak duzo ich bylo ![]() tak dobry pol szklanki wody, 2 lyzeczki musztardy dijon, ciut soli i pieprzu, lyzeczka skrobi, lycha jogurtu, wymerdalam razem, zagotowalam i juz hops na pulpeta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie spie od 7!!!a to nie ja tak mowie z kim mnie zdradzasz ja sie pytam?? ![]() ciesze sie ze mnie nie bylo ![]() chociaz za Wami tesknilam.... ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- jutro jedziemy na roczek siostrzenicy TŻ... boje sie... bedzie tort, niedukanowe zarcie, alkoholllll.... skad mam wziac sile, zeby wytrwac.... ![]() a gdzie jest Mirunia??
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
Mój dukanowy test zrobiony ponownie z aktualną wagą mówi mi, że cel osiągnę za równe 60 dni a clem będzie 56kg. hmmmm dziwne wcześniej niemalże identyczną wagę miałam uzyskać po 30 dniach. coś zmieniłam w odpowiedziach na pytania ale nie wiem co ;/ ciekawe jak to w rzeczywistości będzie. i to na III fazie. Aha dziewczyny jaki powinien być mój dzienny bilans kaloryczny czy 1900 kcal to za dużo? staram się zjechać do 1500
|
|
|
|
#2293 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
![]() Co do imprezy - będzie trudno, ale dasz radę. Też sie dzisiaj zastanawiałam gdzie jest Mirkaa, gdzie Kochak i Avataris zapracowana, a i inne osóbki też mało co się wypowiadają. Ja obowiązki zarywam, żeby tu odrobić dni gdy mnie nie było. |
||
|
|
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i bez polewy czekoladowej wiec do buzi go nie biore teraz mialam ochote na cos niedukanowego.... i co zjadlam? miche pulpetow z pomidorami i czosnkiem Avataris juz chyba na III... do Kochaka walnelam priv.... a ostatnio mysle o Sushi, Lesi, Dżuli, Blackhardcore.... ![]() dzie te baby som?
|
|
#2295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Dzuli mowila, ze rezygnuje z Dukana, ale bedzie zagladac a poza tym wrzesien juz jest i pewnie szkola
|
|
#2296 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję kochana, a nie mówiłam!!! Cytat:
Witam wszystkich ale to wszystkich serdecznie Ja samopoczucue? Gratuluję sadków wszystkimmmm ![]() Ja włąśnie wsyssam mój mega cudowny sernik na zimno i jestem normalnie w seven heaven ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() No własnie KOCHAK!!!????
|
|
#2297 | |
|
Zadomowienie
|
czesc mordo ty moja
ja chce wiedziec co to za sernik cytrynowy !!!! ??? i chce Twoj numer gg, bo Lukrecji juz zdobylam i zesmy sobie dzis konwersowaly potajemnie ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
|
|
#2298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2299 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, nie wiem, czy już było, ale wynalazłam w sklepie napój Mr.Max gazowany i nie o smakach czereśniowym(n.gaz), owoce tropikalne (n.gaz), limetkowy (gaz i n.gaz) orezada czerwona (gaz) i pomarancze (gaz), każdy tylko na słodzikach, więc dozwolony. Zakupiłam trzy, będę tworzyć galaretkę. Na czereśniowy napaliłam się najbardziej
![]() Ostatnio (od wyjazdu z domu i powrotu do miasta gdzie studiuje) wszyscy znajomi i połowa wykladowcow prawi mi komplementy, że mniej się mnie zrobiło. Uskrzydla mnie to, choć przyznam, że bardziej kusi ku grzeszeniu. Ale od załamania narazie jestem czysta oby tak dalej! Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
i spelnilo sie marzenie coponiektorych ![]() towarzystwo wzajemnej adoracji przenioslo sie do konkurencji.... na gg
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
"Co do testu to dobrze go wypełniłam
Robiłam angielską wersjęDlatego też mi się wydawało mało te dwa dni chyba jednak postaram się zrobić pięc "Byłabyś tak dobra i podałabyś linka ?
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2304 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w realu wczesniej tez widzialam, tylko nie tykałam etykietki bo spieszylam sie ku półce z nabiałem. U mnie kosztowal 2zł/2lCytat:
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
doHej KOBIETKI
A trochę mnie tu nie było, bo miałam poprawki...we wt miałam egzamin ustny, wczoraj pisemny ![]() Gratuluję spadków ![]() U mnie waga prawie nie spada, ale jakoś sie tym nie przejmuję ![]() Ostatnio 2 koleżanki, których nie widziałam 2 miesiące, powiedziały, że schudłam Czyli jednak widać te 5 kg ![]() Postanowiłam, że zmienię tryb na 3/3, może wtedy się coś ruszy ![]() Witam nowe dukaneczki ps.xal sprawdź maila
Edytowane przez CzarnaKropka Czas edycji: 2010-09-10 o 18:17 Powód: dodać coś |
|
|
|
#2306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DziękujęRozumiem, z tego co napisałaś, że po dniach U zrobiłaś wejście do drugiej fazy zaczynając od dni PP?? bo jeśli tak, to zwyczajowo przedłużyłaś uderzeniówkę. Po fazie U powinnaś zrobić PW. |
|
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
Nie, nie, nie:
3 dni trwala moja uderzeniowka, nastepnie 3 dni PW - lacznie tydzien... Z reszta nie ma to znacznia - najwazniejsze ze cokolwiek schudlam i te 10 tygodni ktore powinnam spedzic na dosyc scislej diecie ma szanse przyniesc rezultat!
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Straszna tu cisza. Ja pracuję na kompie i co jakiś czas zaglądam. Zimno mi. Trzeba jakąś herbatkę wypić, grzanego winka bym się napiła. Mniam. |
|
|
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez mnie cisza dziwi, brzydki dzień to myslalam, ze duzo ludzi bedzie na kompach siedzialo
wakacje sie koncza, spokoj zapada! (mam nadzieje, ze to zmotywuje do pisania )
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
czeeeesc, wrocilam ;D
z wielka nadzieja na kolejny spadek jem dzis dokladnie to samo co wczoraj - a nuz poskutkuje ;D ja do galaretek mam uraz, bo kilka razy juz mi nie wyszla, natomiast ten kisiel ze zdrovitu mnie zaintrygowal :3 widzialam tez kiedys w jakims markecie blonnik w proszku, tez sie nad nim zastanawialam, ale kosztowal za male opakowanie 20zl i sie nie skusilam ;o |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.