|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5791 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
U mnie nikt o op nie wie, zdrowka dla mamy
|
|
#5792 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cześć Dziewczynki Żyję i jestem z powrotem.... z cyckami..hihhi wszystkie baty przyjmę z pokorą...ale naprawdę myslałam o Was ![]() no i wiecie, po op u mamusi odpoczywałam a tam internetu jak na lekarstwo i wolny jak żółw no i bałam się że mnie brat przyłapie jescze na tym to juz w ogóle żyć by mi nie dał (bo się domyślił że ja po operacji..). No a jak już wróciłam do domku to się okazało że kabel od laptopa nie łączy i dalej nie mogłam dać wam znać że operację przeżyłam... No i narazie tylko dzisiaj z wami troszkę posiedzę bo dziś znowu do mamusi na parę dni wyjeżdzam... No i co mi najwięcej czasu zabrało ostatnio to to że chcemy kupić mieszkanko wiec szukam i oglądam... No mam nadzieję że sie wytłumaczyłam i wybaczycie mi
|
#5793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5794 |
|
Wtajemniczenie
|
Fergilka widzisz jak z godziny na godzinę jest lepiej, nic tylko się cieszyć
|
#5795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5796 |
|
Raczkowanie
|
hihih ale baty... oj boli..
szukam kabelka i postaram się...
|
#5797 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5798 |
|
Raczkowanie
|
agnes281 Praca w Australii? Fiu, fiu...
kissy1234 Ja na czas ciąży rzuciłam ot tak i nie miałam żadnego problemu! beatrycze Super, że udało się przełożyć biopsję. dragonLady Witaj! madzienka2010 Myślę, że doktor wie, co robi. Kurdę, dziewczyny chwilę mnie nie było, a Wy tyyyyyyyyyyyyle natworzyłyście! Ja ciułam I właściwie nic specjalnego nie robię. Naoglądałam się cycków i stwierdziłam, że chcę duże.
|
|
|
|
#5799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#5800 | |
|
Raczkowanie
|
oj kabelka nie ma.
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
A swoje przeżyłam bo jak przyjechałam na miejsce to sie okazało że dr musi pilnie wyjechać do ministerstwa i operację miałam w sobotę 14.08.Tak więc dwa dni w szpitalu odpoczywałam przed operacją i dr specjalnie dla mnie w sobotę przeprowadził zabieg. No i pamiętacie że przekładałam termin ze względu na miesiączkę..? no to dostałam w noc przed operacją! w ogóle nie w terminie!!! więc rada dla dziewczyn: żeby jednak zabrały ze soba co nieco na wypadek stresu i takiej właśnie reakcji organizmu! A ból..? następnego dnia tak bolało że chciałam powiedzieć dr żeby mi to wyjął (gdybym tylko mogła się ruszyc...). Wyszłam w środę a w czwartek obyło się bez leków przeciwbolowych (tylko że i tak musiałam do nich wrucić bo kazali ponieważ one także przeciwzapalnie działaja i cos tam...) A w ogóle to miło znowu Was widzeć.. ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- ach no i co ważne. zdecydowaliśmy z dr (jak już mnie malował przed) że nie będziemy wpychac na siłę przed otoczki brodawek żeby krzywdy mi nie zrobić tylko machniemy w fałdzie pod piersiami. trochę się zawiodłam bo przecież myślałam inaczej (jakbym wiedziała od początku to robiłabym u szamanki). no ale blizny nie są duże, co prawda już robią się twarde..
|
|
#5801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się bardzo, że taka zadowolona wróciłaśSzew w fałdzie to też nie takie zło
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miło że czekałyście... a fotki będą ale dopiero za parę dni...
|
|
#5804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No faftycznie już niedługo prawdziwy maraton się zacznie Mam koleżankę, która też robiła tam gdzie Ty. No i jak ją spytałam ze dwa msc po operacji jakie ma implanty odpowiedziała, że mentorki miseczkę C
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5805 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
!!!! Jestem !!!!! zyje !!!!!
tak mnie bolało od pon ze to jakis koszmar byl.... lezalam w lozku i plakalam ale wtedy bolalo jeszcze bardziej, ale nie zalowalam i teraz tym bardziej jak bol minal troche. wiecie co jest najlepsze? ze On ciagle dzownil, pytal, wysylala sms. pwoiedzialam mu ze sie zobaczymy dopiero jak troche dojde do siebie, ale on sie uparl, ze mi pozmzoe, zajmie sie i...musialam dzownic do kumpeli zeby przyszla i mi umyla glowe, bop nigdy w zyciu nie pozwolilabym mu na tym etapie zobaczyc sie w takim stanie !!!! to wszystko nawet romantyczne... ![]() co do cyckow ) wszystko git chyba, no oprocz tego bolu - lezalam pod kocem i nawet mialam problem zeby sobie opuscic portki od dresu w toalecie. kumpela ze mna jest, zmienimy opatrunki itd. - mama powiedziala ze jak mnie tak powalilo to zebym sie sama soba zajmowala bo ona nie ma juz sily do mnie i moich pomysłów, tata postanowil ze sie nie odzywa ) przejdzie im, znam ich sto lat mam juz JE i mam na razie JEGO echh cudownie dobrze ze piersi mam na zawsze...:/ |
|
|
|
#5806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wejście miałś że hoho - i tak mi się wydaje, że Twoje panienki tu u nas to chyba jako jedyne są sobotnie A na foteczki poczekamy ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Jak miło że jesteś .
|
||
|
|
|
#5807 |
|
Raczkowanie
|
ech znowu się zaczyna.... siedzenie przed kompem a w domu chaos. tak tu z Wami miło że czasu nie ma żeby sie ogarnąć...po dziecko do przedszkola musze lecieć wiec odezwę się jeszcze później... buziaki
No i witam się z nowymi Dziewczynami!
|
#5808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mama jak Cię zobaczy taką szczęśliwą - to zrozumie z pewnością - ale to prawo mam
|
|
|
|
|
#5809 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kissy takie miałaś zawirowania miłosne a widać ze u Ciebie coraz lepiej!! masz cycki, masz faceta i przyjaciółkę która Ci pomaga! normalnie lepiej być nie mogło![]() u mnie tez dobrze, po rozmowie z moim menem jest coraz lepiej i coraz więcej mi pomaga w domu..bo widzi, że póki co to wiele czynności sprawia mi trudność! no cóż...lepiej późno niż wcale ![]() |
|
|
|
|
#5810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie tylko ja mnie to naprawdę nic nie interesowało, rób mi facet cycki i koniec |
|
|
|
|
#5811 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Jestem tutaj nowa Niedawno byłam na konsultacji u dr.Skwiercz powiedziala ze zrobi mi rozmiar 350 hp okragle nie wiem jak to bedzie wygladalo na poczatku wogole sie tym nie przejmowalam ale jak zaczelam czytac to forum to nie wiem czy to dobry rozmiar czy nie. Ja mam 176 cm wzrostu waze 55kg moj wyjsciowy rozmiar malutkie A pod biustem 75 moze ktoras z was ma podobny rozmiar i mogła by pokazac zdjecia. Pozdrawiam |
|
|
|
#5812 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka akurat pani dr ma wyczucie jak mało kto, jest tu dużo Skwierczowych dziewczyn więc na pewno Ci jakaś pomoże, ja mam inne wkładki więc za dużo nie pomogę
|
#5813 |
|
Przyczajenie
|
Cześć tu znowu agulek. Mam pytanie czy któraś z Was dziewczyny ma moze implanty 410 profil średni anatomiczne eurosilicon i mogłaby mi powiedziec jak one mnie wiecej wygladaja (lub pokazac mi swoje zdjęcie) i czy nie sa za duze bo ja wlasnie sie nad nimi zastanawiam a moje obecne to małe 75 B przy wzroscie 172 cm i wadze ok 64 kg. Lub czy któraś moze ma implanty 370 HP anatomiczne i tez by mogla sie ze mna podzielic spostrzeżeniami - takie zaproponował mi drugi lekarz. Nadal poszukuje też opinii o dr Żukowska i dr Pisera - oboje sa z Łodzi.
|
|
|
|
#5814 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5815 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam rozmiar S a mam pod biustem chyba 72 jakos i na poczatku bardzo mnie cisnal, z czasem sie lekko rozluznil i jest git choc dalej cisnie on ma z przodu 3 hatfki wiec mozna sobie regulowac Cytat:
przeciez to masa pieniedzy i powazna ingerencja w organizm, powinnas miec to zaplanowane dokladnie i wiedziec dokladnie co ci robia a nie klasc sie i nie wazne jak byle tylko cos bylo.. bo jesli jeden zelek (o ile nie zartowalas) masz pod gruczol a drugi pod skore to ktos ci powaznie spierd***il te piersi.. poza tym jak mozna nie wiedziec gdzie sie bedzie mialo umiejscowiony implant? cale szczescie ze nie dostalas wiekszego bo by ci afrykankom do pepka zjechaly.. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
ja mam 325 startowalam z A/malutkie B i teraz stanikowe to 70E/F mam a mam 169 wzrostu i waze 55 kg hu hu przybralo mi sie na wadze nasyp sobie 350g ryzu w woreczki i wsadz w stanik i mocno czyms scisnij i tak mniej wiecej bedzie wygladac efekt maceratka ma 350 i chyba calkiem podobne wymiary i u niej wyszlo to pieknie stanikowo jestesmy tak samozastanow sie jakiego efektu oczekujesz, popatrz sobie na zdjecia w necie jak rozmiary mniej wiecej wygladaja i tyle ![]() a dlaczego pani dr powiedziala ze da ci 350?
|
|
#5816 |
|
Raczkowanie
|
Odrazu jak sie rozebralam powiedziala ze nie moze zrobic mi malych piersi bo mam dobrze rozbudowana klatke
Mowila ze 350 hp bedzie najleprze ze wyjdzie pozadne c odradzala wieksze bo mowi ze wejda mi pod pachy ![]() Szczerze mowiac to nie wiem czy to malo czy duzo dlatego szukam dziewczyn o podobnych gabarytach ktore maja te wkladki co mi zaproponowala Pani dr. zeby zobaczyc jak to wyglada. Nie chce miec nie wiadomo jak wielkiego biustu ale skoro mam za to zaplacic niemale pieniadze i dac sie pokroic to chcialabym byc zadowolona z efektu ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#5817 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki.. mam pytanko do dziewczyn ,ktore robily sobie cycuszki u dr SKWIERCZ czy miałyście jakiś problem aby umowic termin operacji??? podano mi nr do pani doktor do domu ,ale nie mogę się dodzwonić .. jak dzwonie do gabinetu to pan z recepcji mówi, ze mam dzwonić do bólu jak zaproponowalam ,ze moze do gabinetu podjade i pogadam z pania dr to on ,ze to bez sensu ,ze ona ma duzo pacjentek i nie bedzie miala czasu.. nic z tego nie rozumiem???
|
|
|
|
#5818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej ja jak u niej bylam to tez dala mi do siebie domowy numer ale mowila zeby dzwonic tylko po 20.00 bo wczesniej jej nie ma a w czwartki to juz wogole ciezko bo wlasnie przyjmuje prywatnie. Takze sprobuj po 20.00 ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- ja jestem bardzo zadowolona i jak najbardziej polecam pania dr ja mam 325 startowalam z A/malutkie B i teraz stanikowe to 70E/F mam a mam 169 wzrostu i waze 55 kg hu hu przybralo mi sie na wadze nasyp sobie 350g ryzu w woreczki i wsadz w stanik i mocno czyms scisnij i tak mniej wiecej bedzie wygladac efekt maceratka ma 350 i chyba calkiem podobne wymiary i u niej wyszlo to pieknie stanikowo jestesmy tak samozastanow sie jakiego efektu oczekujesz, popatrz sobie na zdjecia w necie jak rozmiary mniej wiecej wygladaja i tyle ![]() a dlaczego pani dr powiedziala ze da ci 350?[/QUOTE] maceratka to login tej dziewczyny bo nie mog jej odszukac???/ |
|
|
|
|
#5819 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie sie dodzwonilam i juz wszystko wiem termin mam na 8 listopada i nie moge sie juz doczekac....
|
|
|
|
#5820 |
|
Kazar Lady
|
Sweety a powiedz co ma dać ten "stanik" jak to się ma do mięśni przy mostku?
a propos "puszczania" mięśnia to ja też nic nie czułam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Mój TŻ tym razem nie mógł zasnąć, patrzył jak śpie, czy oddycham, i czy się aby nie przekręcam na bok, przestraszył się tych nassenych tabletek
Budziłam się dwa razy w nocy, połaziłam po chatce, napiłam się meliski i znów do wyrka. Jak człowiek wyspany to aż chce się żyć, rano powolutku pozmywałam naczynka, mam apetyt

w ogóle nie w terminie!!! więc rada dla dziewczyn: żeby jednak zabrały ze soba co nieco na wypadek stresu i takiej właśnie reakcji organizmu! 

Cieszę się bardzo, że taka zadowolona wróciłaś
.