Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 19:03   #4621
201608251020
Konto usunięte

Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII

Przecież forum to jest miejsce gdzie każdy może się wypowiedzieć, choćby miał wylewać żale ! Każda z nas ma czasem gorszy czas i to jest taki 'wentyl' gdzie można się spokojnie wygadać, a to jest ważne bardzo by z siebie wyrzucić smutek... człowiekowi jest lepiej...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:04   #4622
Biska
Zakorzenienie

A ja po prostu uważam, że nie kopie się leżącego. Jak coś komuś nie pasuje, to przecież wcale nie musi czytać. Tyle

Nie wiem co na jutro upiec

Tż nie wytrzymał i już dziś wręczył mi prezenty (chciał, żebym już na jutro miała ) Dostałam perfumy i złote kolczyki

Kto mi pomaluje paznokcie prawej ręki? bo ja nie umiem

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:05   #4623
OlkaR
Zakorzenienie

A ja to w ogóle chciałam powiedzieć Mayu że przesadziłaś... Myślałam, że ja często przesadzam pisząc niektóre rzeczy, ale teraz naprawdę przegięłaś. Jeśli nie masz ochoty czytać- nie czytaj. Nie sądzę, żeby Tobie było miło jakby ktoś stwierdził, że mu się chce rzygać jak widzi posty, które piszesz.
Szczerze... miałam Cię za trochę inną dziewczynę a w tym momencie mam wrażenie, że się postawiłaś "wyżej"... nie wiem, coś na zasadzie "ja mam męża więc mi tu nie p****ol".
Przykre, aż ja jestem zdegustowana, a o to naprawdę jest trudno.

edit: poza tym, każda z nas albo się żali, albo pisze o pierdołach typu zakupy, albo się z czegoś cieszy. Jakby tak na to popatrzeć, to generalnie można rzygać na posta każdej z nas

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-09-10 o 19:06
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:12   #4624
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
A ja to w ogóle chciałam powiedzieć Mayu że przesadziłaś... Myślałam, że ja często przesadzam pisząc niektóre rzeczy, ale teraz naprawdę przegięłaś. Jeśli nie masz ochoty czytać- nie czytaj. Nie sądzę, żeby Tobie było miło jakby ktoś stwierdził, że mu się chce rzygać jak widzi posty, które piszesz.
Szczerze... miałam Cię za trochę inną dziewczynę a w tym momencie mam wrażenie, że się postawiłaś "wyżej"... nie wiem, coś na zasadzie "ja mam męża więc mi tu nie p****ol".
Przykre, aż ja jestem zdegustowana, a o to naprawdę jest trudno.

edit: poza tym, każda z nas albo się żali, albo pisze o pierdołach typu zakupy, albo się z czegoś cieszy. Jakby tak na to popatrzeć, to generalnie można rzygać na posta każdej z nas
Nie chciałam aż tak mocno pisać, ale mam podobne odczucia w tym momencie

Nikt nikogo nie zmusza do czytania kogokolwiek postów i nawet jeśli przeszkadzają nam posty którejś z nas, to powinnyśmy na to lać sikiem cienkim i omijać.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

I niejednokrotnie pisałyśmy Madzi, że jak już ją przyciśnie, to lepiej niech się wymarudzi tutaj, niż męczy Tż. Do tej pory wydawało mi się zresztą, że taka zasada dotyczy każdej z nas i każda z nas ma prawo właśnie tutaj pokazać swoją najgorszą stronę marudy żeby w życiu codziennym było nam łatwiej.

Stary 2010-09-10, 19:13   #4625
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
A ja wreszcie uporałam się ze sprzątaniem szafy. Ile cudów tam znalazłam :P
jak byłam mała to chowałam bułki po szafach jak mi się ich nie chciało jeść później o tym zapominałam i mama znajdywała te skarby...
Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Przecież forum to jest miejsce gdzie każdy może się wypowiedzieć, choćby miał wylewać żale ! Każda z nas ma czasem gorszy czas i to jest taki 'wentyl' gdzie można się spokojnie wygadać, a to jest ważne bardzo by z siebie wyrzucić smutek... człowiekowi jest lepiej...
no dokładnie ! Ja się cieszę że madzia ma nas i mam nadzieję że nie weźmie sobie do serca tamtego posta. Może Maya jest rozczarowana mieszkaniem ze swoim mężem i stąd to wylanie złości w każdym razie równie dobrze mogłybyśmy napisać że mamy dość jej smęcenia o ślubiku i nerwówce przed nim ale każdy powinien pisać co mu w duszy gra jak nie chce to niech nie czyta a nie robi komuś kołki na głowie o to że cierpi po rozstaniu po 6 latach. Odbieram to bardzo negatywnie i samolubnie.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:21   #4626
najfajniejsza
Zakorzenienie

ja mam nadzieję, że Madzia się od nas nie odwróci...
Madziu, jesteśmy z Tobą, cokolwiek się stało
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:22   #4627
carmelova
Zakorzenienie

rewelacja!

Pisałam już że loffciam Frezyjkę?

Chciałam się pochwalić nowymi butami za 59 zł Ale po pierwsze mam rozładowaną baterię, a po drugie i tak by się Wam nie spodobały :P

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-09-10 o 19:23
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 19:22   #4628
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór dziewczynki. Zanim przystąpię do nadrabiania to się przyznam. Od wczoraj jestem oficjalnie narzeczoną
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
20 stron......
No dobra a więc....to było tak. W sobotę byliśmy na weselu. Kuzynka TŻ go przydybała i pyta kiedy nasza kolej bo z takim stażem to albo się hajtać albo rozchodzić. No i mój chłopczyk powiedział, że w przyszłym roku. O mało się nie udławiłam. Welona nie łapałam bo kiedyś złapałam i od tego czasu mam traumę W niedzielę stwierdziliśmy, że jedziemy jeszcze na zamki bo to od 6 lat nasza wspólna pasja. Nigdy bym nie pomyslała, że z naszymi wojażami wylądujemy w Sandomierzu. Tam piliśmy kawę i akurat na rynku jakaś młoda para robiła sobie zdjęcia. Ale mi się smutno zrobiło (czytać - straciłam humor). Jakoś tam się pozbierałam i pojechaliśmy na Krzyżtopór. Tam moj TŻ zaczął się do mnie przytulać i wogóle. To się go zapytałam skąd tak wiele czułości. A on na to, że ma do mnie pytanie za 100 pkt. i padł na kolanko. No i się zapytał ja of kors się zgodziłam. Potem (ponieważ Loża Szyderców to miejsce w sam raz dla mnie) zażartowałam, że myslałam że on tylko klęka przy wiązaniu butów
Super, ja też lubię zamki (choć chyba bardziej ich ruiny )

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:26   #4629
Kohnelia20
Zakorzenienie

no kurde dzisiaj narzeka Madzia jutro moge ja nigdy nic nie wiadmo no moze Mayi tak wszystko się w życiu koorowo uklada że tylko się chwalić może a nie narzekać
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:28   #4630
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
jak byłam mała to chowałam bułki po szafach jak mi się ich nie chciało jeść później o tym zapominałam i mama znajdywała te skarby...
No, aż tak ekstremalnie to nie było :P
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:31   #4631
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić nowymi butami za 59 zł Ale po pierwsze mam rozładowaną baterię, a po drugie i tak by się Wam nie spodobały :P
a są gdzieś w internecie ? mi się spodobają, pokaż w ogóle uwielbiam buty a koleżanka pracuje w Diechmannie i mówi że jak nawymyślam reklamację że buty śmierdzą to do 3 miesięcy od zakupu ona mi to przyjmie i że ona dzięki temu sobie kupuje co sezon 10 par butów a później wymienia na gotówkę część albo na inne butki

w ogóle kupiłam dzisiaj Bossa to chyba już mówiłam i w niedzielę przyjedzie na działkę TŻ to mu dam i widziałam że w Superpharm mają Carmex a widziałam że wiele dziewczyn z USA to ma bo lubię oglądać na you tube filmiki z serii What's in my bag.

Zimno mi strasznie, leżę pod kołdrą i narzutą i mama mi robi herbatkę z miodkiem w ogóle jak zdałam rok to jej uszczypliwości jak ręką odjął i teraz się troszczy o moje zdrówko i mówi o zdrowym odżywianiu (ja jej zrobiłam sałatkę grecką na kolację )

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
no kurde dzisiaj narzeka Madzia jutro moge ja nigdy nic nie wiadmo no moze Mayi tak wszystko się w życiu koorowo uklada że tylko się chwalić może a nie narzekać
w takim razie nie należy być w życiu za szczęśliwym nigdy bym nie chciała tak potraktować człowieka

Stary 2010-09-10, 19:36   #4632
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Jak powąchał blotter z pp to jego reakcja "fuuuuuu" on nie trawi jak pachnę jakimikolwiek perfumami
No wiesz, jak ja podtykałam mojemu pod nos to też było "fuuuuj", ale jak się poperfumowałam razu pewnego na spotkanie to reakcja była taka, że ledwo by się nadawała do publikacji po godzinie 23 i z cenzurą
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Rain, a Ty na bieżąco śledzisz wątek odlewkowy? jeśli tak to dałabyś znać, jak będzie gucci envy me? nie wiem czy w ogóle kiedyś będzie, ale może mi się uda trafić
OK, będę pamiętać chociaż powiem Ci, że odkąd pilnuję wątku to Envy Me akurat nie widziałam nigdy :/
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
groszek, a jak się ignoruje?
jakbym wiedziała, że jest coś takiego, to zignorowałabym życzliwą koleżankę, której na szczęście już nie ma
Akurat byś ignorowała - rozrywki byś się pozbawiła ?
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
W ogóle przez to całe wesele zapomniałam o urodzinach chrześnicy jutro jadę jej kupić tylko co ? Malutka ma 3 latka i jej bratu też muszę coś kupić on ma pół roku i tu znów pytanie co jemu kupić ?
Zgadzam się z Glenią, że zestaw ciastolinowy to świetny prezent dla dzieciaczka w tym wieku w każdym większym zabawkowym znajdziesz Play-Doh

Widziałam raz na demotach to samo zdjęcie z podpisem "Ładny? Kupiłem mamie na urodziny"
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Tż nie wytrzymał i już dziś wręczył mi prezenty (chciał, żebym już na jutro miała ) Dostałam perfumy i złote kolczyki
Jakie, jakie ?

Ola jej, współczuję przejść na egzaminie - co za cham Ci się trafił :/ ale swoją drogą to ja Ciebie kobito podziwiam, że tak umiesz o swoje walczyć ładnie - też bym tak chciała

Reszty komentować nie będę, bo mi słów zabrakło niestety. SĄ pewne granice.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
No cóż... zapewne też byśmy się wkurzyły jakby ktoś nam "swoim jojczeniem" zaburzał dobry poślubny nastrój no bo jak tak można - człowiek w świetnym humorze wchodzi na forum i chce się pochwalić, że idzie na urlop a tu musi się przekopać przez dziesiątki rozhisteryzowanych postów

*powyższą moją wypowiedź należy potraktować oczywiście jako bardzo ironiczną
Cytat:
i widziałam że w Superpharm mają Carmex a widziałam że wiele dziewczyn z USA to ma bo lubię oglądać na you tube filmiki z serii What's in my bag.
Bardzo polecam ten balsam - jedyny, który sobie radzi z moimi ustami jak spierzchną. Bardzo dobry i niedrogo wychodzi bo wydajny jak nie wiem - kupiłam wczesną wiosną a nie ubyła nawet połowa mimo, że codziennie się nim maziam
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:39   #4633
OlkaR
Zakorzenienie

Aaa i chciałam powiedzieć, że tak jak się spodziewałam. Dostałam rano SMSa od W "powodzenia trzymam kciuki".
Po egzaminie napisałam "zdałam. Fajnie że się odezwałeś"
Odp. "odnośnie nieodzywania... musiałem zrobić przerwę "
Teraz zagadał na gg, ale generalnie był powrót do tematu i napisał "teraz się zachowam jak kretyn ale... odezwę się jak rzeczywiście mi przejdzie, przepraszam".
No i o....

A co do marudzenia, po którym niektóre z Was będą mogły sobie rzygnąć w ramach relaksu.
Wczoraj mnie nawiedziły myśli o ex i sobie popłakałam w poduszkę
Mam nadzieję, że to pierwszy, jedyny i ostatni przejaw jesiennego zamulania.
Stary 2010-09-10, 19:43   #4634
raingirl
Zakorzenienie

A ja chciałam się pochwalić, że mam nowe butki na jesień Rodzice mi ufundowali - jak to mój ojciec powiedział "hodowało się ciebie 24 lata, to można pohodować jeszcze do tego stycznia" i kupił
Stary 2010-09-10, 19:49   #4635
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Bardzo polecam ten balsam - jedyny, który sobie radzi z moimi ustami jak spierzchną. Bardzo dobry i niedrogo wychodzi bo wydajny jak nie wiem - kupiłam wczesną wiosną a nie ubyła nawet połowa mimo, że codziennie się nim maziam
w takim razie kupię jak tam będę następny raz będzie dobry na zimę
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
A co do marudzenia, po którym niektóre z Was będą mogły sobie rzygnąć w ramach relaksu.
Wczoraj mnie nawiedziły myśli o ex i sobie popłakałam w poduszkę
Mam nadzieję, że to pierwszy, jedyny i ostatni przejaw jesiennego zamulania.
no i czego marudzisz ? Czytać się tego nie chce, gdzie tu się blokuje takie marudy żebym tego nie musiała czytać ?

Stary 2010-09-10, 19:50   #4636
Biska
Zakorzenienie

Dostałam MOSCHINO I LOVE LOVE świeży, cytrusowy, dzienny zapaszek akurat takiego potrzebowałam, bo nie lubię na dzień ciężkich perfum

Stary 2010-09-10, 19:50   #4637
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chciałam się pochwalić, że mam nowe butki na jesień Rodzice mi ufundowali - jak to mój ojciec powiedział "hodowało się ciebie 24 lata, to można pohodować jeszcze do tego stycznia" i kupił
i bardzo dobrze ocieplane są ?

Stary 2010-09-10, 19:53   #4638
201608251020
Konto usunięte

To teraz ja odnośnie narzekania

Właśnie mało mi serce nie wyskoczyło - dostaję maila od uczelni :

"Informacja dla kandydatów na I rok studiów drugiego stopnia stacjonarnych w Akademii Ekonomicznej im. Karola Adamieckiego w Katowicach w roku akademickim 2010/2011 jest już dostępna w Internetowym Systemie Rekrutacyjnym
Biuro Rekrutacji
Akademia Ekonomiczna w Katowicach"

Włażę trzęsącymi rękoma na ten System a tam dupa. Informacji o przyjęciu still niet
Stan przedzawałowy
Stary 2010-09-10, 19:53   #4639
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
jakie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 19:58   #4640
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
w takim razie kupię jak tam będę następny raz będzie dobry na zimę
Polecam - na zimę niezastąpiony na ciepłe dni też fajny bo daje efekt takiego mentolowego chłodzenia
Cytat:
Dostałam MOSCHINO I LOVE LOVE świeży, cytrusowy, dzienny zapaszek akurat takiego potrzebowałam, bo nie lubię na dzień ciężkich perfum
Mam flaszkę z konkursu nie "moje" ale mogą być tylko nie lubię tego flakonu
Cytat:
i bardzo dobrze ocieplane są ?
Ocieplane, ale zimą nie będę w nich chodzić bo zamszowe. Na zimę mam kozaczki z zeszłego roku jeszcze, tylko muszę do szewca zanieść na wymianę fleków.
Stary 2010-09-10, 19:59   #4641
najfajniejsza
Zakorzenienie

Carmi, a czym Frezi zasłużyła na Twoje loffcianie? ja też chcem

Rain, gratuluję butków

Bisia, Moschino I love love - aj lof lof

Madziu, wróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóćże i opowieeeeeeeeeeeeeedz
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:01   #4642
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ocieplane, ale zimą nie będę w nich chodzić bo zamszowe. Na zimę mam kozaczki z zeszłego roku jeszcze, tylko muszę do szewca zanieść na wymianę fleków.
ja muszę w jednych szpilkach dać fleki na wymianę a w drugich już drugi raz mi się odkleja podeszwa normalnie bym je wywaliła ale to są botki z prawdziwej, cudownej skórki i strasznie mi wygodnie w nich (poza tym mam je od 2 lat więc to nic takiego)

Stary 2010-09-10, 20:05   #4643
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
jakie?
No właśnie nie ma ich na stronie :/
Podobne do tych tylko na trochę szerszym i wyższym obcasie i trochę inaczej zawiązane z tyłu.
http://butyboti.pl/katalog/botek-naomi-3554610000006
Czarne

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Ale dzisiaj dzień wyznań miłosnych. Mi Kawka napisała w smsie coś podobnego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 20:11   #4644
Biska
Zakorzenienie

Rain, rok temu kupiłam podobne, jednak nadają się tylko na porę suchą

Stary 2010-09-10, 20:13   #4645
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie ma ich na stronie :/
Podobne do tych tylko na trochę szerszym i wyższym obcasie i trochę inaczej zawiązane z tyłu.
http://butyboti.pl/katalog/botek-naomi-3554610000006
Czarne
ładnie ale ja chyba kupię brązowe buty bo zamierzam zmienić płaszczyk na zimę i kupić sobie biały czy beżowy żeby czuć się optymistyczniej bardzo mi się podobają jasne wełniane płaszcze tylko muszę uważnie wybrać żeby miał ocieplaną podszewkę.

Stary 2010-09-10, 20:13   #4646
madziamacius8786
Zakorzenienie

Wszystko zepsułam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Stary 2010-09-10, 20:14   #4647
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Rain, gratuluję butków

Bisia, Moschino I love love - aj lof lof

Madziu, wróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóćże i opowieeeeeeeeeeeeeedz

A zadzwoniła do mnie dzisiaj, potem ja do niej i tak sobie gadałyśmy

Ilsa
buty pokażę jutro, to coś w stylu mokasyny na platformie (krytej) i obcasie.

Bisia kojarzysz już może nazwę tego zespołu z Janowa? Dzisiaj mama mi coś mówiła, ale nie zapamiętała dokładnie. Rachwal? Rachwel? Pan google nic nie mówi.

Kiedy mam dać Tżtowi prezent? Na kolację zabieram go w niedzielę, urodziny ma w poniedziałek, ale jest cały dzień w pracy. Ja bym chciała juuuuuż
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:15   #4648
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Ech, ostrzegałyśmy...
Napisz spokojnie wszystko...

Stary 2010-09-10, 20:16   #4649
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
dobry tekst

olka wspolczuje egzaminu ale gratuluje zdania, nie stracenia zimnej krwi i umiejetnosci tak ostrego zareagowania

aniolku ja kiedys kupilam 3 pary butow w 1 dzien wiec 5 w miesiacu to nie za duzo zreszta butow, torebek, ciuchow, blyskotek i kosmetykow nigdy za wiele

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
pojechalas?????????????? jak moglas? co sie stalo? opowiadaj...
Stary 2010-09-10, 20:17   #4650
201608251020
Konto usunięte

madziu spokojnie... może Ci tylko powiedział że zepsułaś, a może w poniedziałek wcale nie byłaby inna decyzja? Bo jakby miała być inna to i teraz mógłby ją podjąć! Eh, ale mi Cię żal..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości