Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 18:43   #601
karinkowa
Rozeznanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Fide Pokaż wiadomość
Ktoraś/Któryś z Was jadł ten popcorn do mikrofali w rozkładanym pudełku?
Jeśli temat był już wcześniej, przepraszam.
Ja jem czesto i bardzo lubie, szczegolnie ten maslany
Stary 2010-09-10, 18:54   #602
Vinanti
Raczkowanie

Potwierdzam, jadłam nawet dziś - do filmu idealny, nie trzeba brudzić misek na popcorn . Poza tym fajowo się patrzy jak popcorn strzela w tej mikrofalówce .

Vinanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:00   #603
anoola
Zadomowienie

No alez się dzisiaj wkurzyłam. Poczułam się jak dziecko któremu powiedzą że Mikołaj nie istnieje. Żyłam w błogim przekonaniu, że w mojej mieścinie Biedronka jest tak samo wyposażona jak wszędzie, a tu... Byłam w sąsiednim miasteczku u TŻta w pracy i prosił żebym poczekała aż skończy pracę a że siedzieć mi się bezczynnie nie chciało to podreptałam zabić czas do pobliskiej Biedronki. A tam niedośc że o wiele więcej fajnych rzeczy z tych "gazetkowych" to jeszcze fajniejsze promocje. Były np. Lenory różne rodzaje pakowane 2x 1,5 litra po 19,99 (w mojej Biedrrrronie brak takowych- dobrze że kupiłam będąc u TŻta) Poza tym u nas ludzie jakby się na wojnę szykowali. Kasy jak nigdy 3 otwarte, ludziska brali hurtem wszystko, dosłownie nawet te rzeczy które nie były w promocji Obłęd jakiś. Pojechałam po ser ale oczywiście nie było szans żeby się jakiś ostał Kupiłam za to album na zdjęcia, lampkę led na usb, ciasto francuskie (skoro zachwalacie ) i kilka bananów.

Jutro nie ma głupich, wyprzedzę szarańczę i wybieram się na zakupy z samego rana...no o 8:00 powiedzmy bo o 7 zrywać się nie mam zamiaru
Dam znać co jutro w promocji....tyle ile zapamiętam
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:11   #604
molly88
Raczkowanie

Cytat:
Potwierdzam dobry jest

Cytat:
Napisane przez anshe Pokaż wiadomość
nie...maja ma ciemne...mam dokładnie tą http://www.sklep.dajar.pl/pl/product...-sinelli-28-cm (któraś z dziewczyn wysyłała ta stronkę)
...zielone chyba też miały ciemne

ps.powiedzcie czy w biedronce jest jakiś specyfik konkretnie do szyb? Bo jako rzec można maniaczka biedronkowa nie wiem tego
zawsze kupowałam Clina w realu
Może, ale jak ja byla byly trzy na krzyż i wszystkie miały białe dna. Nie wygląda to źle tylko inaczej jak dla mnie Przynajmniej będe widziała gdzie mam jeszcze umyć

Co do mycia okien jest chyba coś, ale nie jestem pewna
molly88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:16   #605
Annaluka
Zakorzenienie

Popcorn do mikrofali jest super Ale ten normalnie w paczce też jest bardzo dobry! Zawsze świeży!
Stary 2010-09-10, 20:09   #606
TinyMii
Raczkowanie

Zgadzam się ten popcorn jest naprawdę bardzo dobry, a przy tym nie trzeba brudzic naczyń, i przypalac garnków.
Warto
TinyMii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:13   #607
alluree
Przyczajenie

Do mycia okien jest płyn ARROY z alkoholem i pompką spieniającą. Z tego co pamiętam jest jeszcze wersja anty para.
alluree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:16   #608
nucha92
Raczkowanie

a co powiecie o gołąbkach w słoiczku? smaczne są? ile sztuk jest w środku ? dziś kupiłam i zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam ;D
nucha92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 20:52   #609
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alluree Pokaż wiadomość
Do mycia okien jest płyn ARROY z alkoholem i pompką spieniającą. Z tego co pamiętam jest jeszcze wersja anty para.
oo dzięki to może juto się zaopatrzę...
anty para to do samochodu by sie przydała coś ostatnio mi parują lusterka boczne

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez nucha92 Pokaż wiadomość
a co powiecie o gołąbkach w słoiczku? smaczne są? ile sztuk jest w środku ? dziś kupiłam i zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam ;D
kupiłam je mojemu TŻtowi do pracy bo biedny siedzi w niej do 20....
bardzo chwalił...nie pamiętam ile jest w środku...ale całym słoiczkiem się najadł
bardziej mu smakowały od pulpetów...chociaż nie narzekał
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:10   #610
nucha92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anshe Pokaż wiadomość
oo dzięki to może juto się zaopatrzę...
anty para to do samochodu by sie przydała coś ostatnio mi parują lusterka boczne

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

kupiłam je mojemu TŻtowi do pracy bo biedny siedzi w niej do 20....
bardzo chwalił...nie pamiętam ile jest w środku...ale całym słoiczkiem się najadł
bardziej mu smakowały od pulpetów...chociaż nie narzekał

dzięki za odpowiedź wobec tego zjem w poniedziałek ;D bo na niedzielę zapotarzyłam się w, także biedronkowe, krokiety z kapustą i grzybami ) chcę odgrzać je w piekarniku, mam nadzieję, że będą smaczne ;-)
nucha92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:14   #611
Aguu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nucha92 Pokaż wiadomość
Pisałam już o nich. Są smaczne.
3 sztuki w słoiku.

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:18   #612
magcich
Wtajemniczenie

GG do magcich

Ja polecam sosy w słoiczkach. Pyszne są
magcich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:27   #613
TinyMii
Raczkowanie

Przeczytałam od Was o promocji sera i johnny walker`a i pojechałam pędem do Bierdonki, ale już nie było Pani mówła, że tylko rano. Pocieszyłam się orzeszkami Felixa. Ciekawe czy jutro będzie coś ciekawego
Stary 2010-09-10, 21:42   #614
alluree
Przyczajenie

Ja się załapałam na Walker'a i orzeszki Niestety sera już nie było, rozmawiałam z zaprzyjaźnioną kasjerką ale nawet ona się nie załapała (miała 2 zmianę)
W związku z tym do Biedrony wybieram się jutro ok. 8.00 może będą te parówki culineo za 3,50 i ta konserwowa w promocyjnej urodzinowej cenie o której ktoś wspomniał we wcześniejszym poscie
alluree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:57   #615
alex730
Przyczajenie

Jutro ma być karczek w urodzinowej promocji,ciekawe po ile?
alex730 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 23:04   #616
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Widziałam dziś patelnie - są za 14,99
chciałam dziś kupić teściowej , a że byłam we Wro a nie u siebie to zaszłam do tej tutejszej - i szok - patelnia za 29,90!! dwa razy drożej niż normalnie!
i wszystkie wykupione, co w sumie dobrze bo tak drogiej bym nie wzięła, a kłócić sie nie miałabym czasu..
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 23:23   #617
alex730
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bemolka Pokaż wiadomość
chciałam dziś kupić teściowej , a że byłam we Wro a nie u siebie to zaszłam do tej tutejszej - i szok - patelnia za 29,90!! dwa razy drożej niż normalnie!
i wszystkie wykupione, co w sumie dobrze bo tak drogiej bym nie wzięła, a kłócić sie nie miałabym czasu..
pewnie wywiesili cenę wieczorem po zamknięciu sklepu,a rano zapomnieli zmienić na urodzinową ,tyle to kosztowały dzień przed promocją,potem na 100% były po 14,99
alex730 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 02:16   #618
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martik85 Pokaż wiadomość
No nie żebym się nie kłóciła ale jak nie mogła wymienić to co jej miałam zrobić ale teraz już wiem że muszę poprosić o sprawdzenie przed kupieniem czegokolwiek.Może z tym zwrotem dobrego to jet inaczej bo on jest sprawny a tu zepsuty i mi babka powiedziała że zepsuty to teraz idzie na ich straty a kiedyś oddawali i byli czyści.
Ciekawe czy przeszedł by numer gdybyś go chciała zwrócić jak tamta babka z odkurzaczem twierdząc, nie że jest zepsuty, tylko, że Ci się odwidziało i już go nie chcesz. Przecież też by nie sprawdzali. A skoro wzięli w tej biedronce z powrotem odkurzacz to i toster by przyjęli. Trzeba było może tak spróbować skoro robią takie problemy..

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
Tak bardzo zaluje ze to cos wyrzucilam przez balkon zamiast trzymac jako dowod!.
śmieci przez balkon wyrzucasz?? Dobrze, że nie mieszkasz na moim osiedlu

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
no co ty?

laisla, ja nie chcę Ci nadziei odbierać jakby co ale nie spotkałam się z tym, żeby wystawiali chodliwe produkty przemysłowe wcześniej. widziałam tylko promocyjne jedzenie np. w niedzielę wieczorem. ale lepiej będzie jak sama sprawdzisz w sobotę wieczorem. trzymam kciuki, chociaż sama na kalosze się nie skuszę.
Ja też nie (trudno się w nich prowadzi), ale córci się podobają więc napewno sprawdzę jut...no nie, już dzisiaj ciekawe, czy banany jeszcze jutro w promocji..

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kasianiuniakotek Pokaż wiadomość
U mnie było tak, że te szufladki co były z Barbie wystawili w niedziele rano i jak poszłam wieczorem nie było ani jednej. Nie wiem czemu tak robią. A u mnie wszystkie promocje wykupują już o 7 a o tej godzinie to ja sobie smacznie śpie.
No tak, kto rano wstaje temu...itd.. ale ja też z tych co to nocami siedzą a o siódmej smacznie śpią

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Cytat:
Nie ma za co przepraszać nie każdy ma czas i cierpliwość aby czytać cały wątek (tym bardziej, że to już któraś jego część) w poszukiwaniu jednej informacji. A pop corn całkiem dobry jest

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Widziałyście zwierzakową gazetkę?
Whiskas w niezłej cenie (sucha i mokra), fajne zabawki, smycze, kolorowe i tanie...trudno powiedzieć jak z wykonaniem..

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ----------

No i czapki z głów dla biedroneczki za akcję Zerwijmy Łańcuchyklaski : już w ogóle ją za to i nie tylko za to lubię
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 07:33   #619
moni2451
Raczkowanie

Witam.

Dziś w biedronce ketchup Heinz 855 g za 3,49, Dove 3x250 ml za 9,99
moni2451 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 08:00   #620
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alluree Pokaż wiadomość
może będą te parówki culineo za 3,50 i ta konserwowa w promocyjnej urodzinowej cenie o której ktoś wspomniał we wcześniejszym poscie

ja nie widziałam by były dziś w promocji

Cytat:
Napisane przez moni2451 Pokaż wiadomość
Witam.

ketchup jest w szklanej butelce, ja widziałam tylko łagodny

a te żele to są chyba te same, które nie tak dawno były w cenie 15,99zł

kupiłam dziś z wyprzedaży całą zgrzewkę wody Arctic gazowanej w cenie 0,59zł za butelkę

pamiętajcie, że jutro Biedronki zamknięte

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2010-09-11 o 08:02
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 08:07   #621
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

coś jeszcze poza ketchupem i dove jest w promocji? po ketchup to sie przejde dla mojego ketchupo-żercy
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 08:39   #622
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość

Widziałyście zwierzakową gazetkę?
Whiskas w niezłej cenie (sucha i mokra), fajne zabawki, smycze, kolorowe i tanie...trudno powiedzieć jak z wykonaniem..
O.. a mogłabyś zeskanować albo fotki zrobić?

Ja się chyba niedługo wybiorę po ketchup Pita na początku była po 3,99, prawda? U mnie teraz jest po 2,99
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 09:08   #623
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

witajcie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Popcorn do mikrofali jest super Ale ten normalnie w paczce też jest bardzo dobry! Zawsze świeży!
popcorn jest super, ja go kupuje prawie na kilogramy bo wieczór bez popcornu to nie wieczór

Cytat:
Napisane przez moni2451 Pokaż wiadomość
a dodatkowo jeszcze jak któras zainteresowana to są pieluchy Huggiesy po 30zł

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 09:14   #624
Nealinne
Zakorzenienie

U mnie w biedronie to jakaś masakra jest Moja mama prosto z pracy pojechała dzisiaj, czyli była tam jakoś o 7.10 i wyobraźcie sobie, że tych keczupów było tylko 6, reszta już rozchwytana, karczek kupiła przedostatni haha. Mówiła, że do kasy już kolejka babć stała
Stary 2010-09-11, 09:51   #625
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
coś jeszcze poza ketchupem i dove jest w promocji? po ketchup to sie przejde dla mojego ketchupo-żercy
Są jeszcze pieluszki Huggis (tak to się pisze??? ) w kartonowym średniej wielkości pudełku za 29,99 i podobno karkówka 5 zł za kg ale byłam o 8:00 i niestety już sie na nia nie załapałam. Dowiedziałam się o niej od koleżanki, która siedzi na kasie powiedziała, że była ale zaraz po otwarciu ja wymietli - dosłownie. A szkoda bo byłby super obiadek na niedzielę, nie moge przeboleć a do sąsiedniego miasta tłuc sie po nią autobusem to mi się nie chce

Kurcze, jak byłam rano to chyba jeszcze zaspana byłam bo byłam pewna że przy tych żelach Dove jest cena 19,90, jeszcze sobie pomyślałam, że żadna to promocja Dobrze, że i tak ich nie potrzebuję bo bym była wściekła że nie wzięłam.

Aha, słuchajcie jaki numer apropo oddawania popsutych rzeczy w Biedronce. Kupowałam wczoraj tą lampkę led na usb i zauważyłam że 2 lampeczki są jakieś takie mleczne i facet z kolejki mi doradził żebym lepiej wymieniła na inną. To wzięłam srebrną ale była tylko jedna taka i rozpakowana więc się pytam kasjerki czy w razie czego będę mogła oddać lub wymienic a ona patrzy na nia i mówi "aaa ta jest rozpakowana, to ta ze zwrotu była, bo nie działa, niech pani weźmie inna" No masakra jakaś, może na tej zasadzie teraz będą wymieniać, że będą brać niedziałający sprzęt i układać spowrotem do koszyków

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-09-11 o 10:25
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 10:35   #626
TinyMii
Raczkowanie

Byłam o 10, ludzi od groma, w końcu sobota.
Ketchupy wzięłam 4, ale u mnie były jeszcze chyba z trzy kartony, natomiast Dove były tak ukryte wśród proszków do prania, że nikt ich nie widział i chyba tylko dlatego tak dużo ich zostało, mi się jednak udało je odnaleźc i kupiłam paczuszke
Stary 2010-09-11, 11:15   #627
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość

Aha, słuchajcie jaki numer apropo oddawania popsutych rzeczy w Biedronce. Kupowałam wczoraj tą lampkę led na usb i zauważyłam że 2 lampeczki są jakieś takie mleczne i facet z kolejki mi doradził żebym lepiej wymieniła na inną. To wzięłam srebrną ale była tylko jedna taka i rozpakowana więc się pytam kasjerki czy w razie czego będę mogła oddać lub wymienic a ona patrzy na nia i mówi "aaa ta jest rozpakowana, to ta ze zwrotu była, bo nie działa, niech pani weźmie inna" No masakra jakaś, może na tej zasadzie teraz będą wymieniać, że będą brać niedziałający sprzęt i układać spowrotem do koszyków
ee będę broniła honoru biedronek u nas takie coś jest niedopuszczalne (zresztą w żadnej biedronce nie powinno tak być!) powinnaś to zgłosić do kierownika bądź zadzwonić do Call Center.
wszystkie reklamowane produkty wędrowały do zwrotów a nie do koszyka.
Swoją drogą, toczyła się tutaj dyskusja o reklamacjach. Zmieniły się warunki wymiany produktów. Już nie wymieniają ich w sklepie , tylko wszystko wysyłane jest bodajże do producenta. Więc kochane, nie czepiajcie się pracowników. My tutaj winni nie jesteśmy. To od górne zarządzenia...

BTW. moja mama wczoraj kupiła mięso mielone z szynki za 3.99 za opakowanie. w dodatku udka z kurczaka i schab tanie jak barszcz. Nie wiem skąd takie ceny ale promocja była tylko w jednej z pięciu biedronek w moim mieście..

Edytowane przez monyczkaaa
Czas edycji: 2010-09-11 o 11:18
monyczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 11:23   #628
anshe
Raczkowanie

Tżta wysłałam rano do biedronki(ja robiłam śniadanko on poszedł do sklepu )poprosiłam żeby mi żele kupił i co....już nie było po 9
Na szczęście zapytał pracownika o żele....i 4 ostatnie sztuki były w magazynie.
Ciekawe co to bedzie w poniedziałek....
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 11:24   #629
moooniaaaa
Zakorzenienie

W poniedziałek wszyscy uderzą o 7 po kalosze
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 11:28   #630
Aguu
Rozeznanie

A propos zwrotów.
Przy zwracaniu wagi elektrycznej byliśmy niestety świadkami podobnej sytuacji jak opisana powyżej.
Oddaliśmy wagę pracownikowi, po czym ten zrobił kółko po sklepie, odłożył wagę do koszyków a za minutę ktoś podszedł i ją wziął.
Także takie sytuacje niestety ale naprawdę mają miejsce.

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości