|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam, jadłam nawet dziś - do filmu idealny, nie trzeba brudzić misek na popcorn
. Poza tym fajowo się patrzy jak popcorn strzela w tej mikrofalówce .
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
No alez się dzisiaj wkurzyłam. Poczułam się jak dziecko któremu powiedzą że Mikołaj nie istnieje. Żyłam w błogim przekonaniu, że w mojej mieścinie Biedronka jest tak samo wyposażona jak wszędzie, a tu...
Byłam w sąsiednim miasteczku u TŻta w pracy i prosił żebym poczekała aż skończy pracę a że siedzieć mi się bezczynnie nie chciało to podreptałam zabić czas do pobliskiej Biedronki. A tam niedośc że o wiele więcej fajnych rzeczy z tych "gazetkowych" to jeszcze fajniejsze promocje. Były np. Lenory różne rodzaje pakowane 2x 1,5 litra po 19,99 (w mojej Biedrrrronie brak takowych- dobrze że kupiłam będąc u TŻta) Poza tym u nas ludzie jakby się na wojnę szykowali. Kasy jak nigdy 3 otwarte, ludziska brali hurtem wszystko, dosłownie nawet te rzeczy które nie były w promocji ) i kilka bananów.Jutro nie ma głupich, wyprzedzę szarańczę i wybieram się na zakupy z samego rana...no o 8:00 powiedzmy bo o 7 zrywać się nie mam zamiaru ![]() Dam znać co jutro w promocji....tyle ile zapamiętam |
|
|
|
#604 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej będe widziała gdzie mam jeszcze umyć Co do mycia okien jest chyba coś, ale nie jestem pewna
|
||
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Popcorn do mikrofali jest super
Ale ten normalnie w paczce też jest bardzo dobry! Zawsze świeży!
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się ten popcorn jest naprawdę bardzo dobry, a przy tym nie trzeba brudzic naczyń, i przypalac garnków.
Warto
|
|
|
|
#607 |
|
Przyczajenie
|
Do mycia okien jest płyn ARROY z alkoholem i pompką spieniającą. Z tego co pamiętam jest jeszcze wersja anty para.
|
|
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
a co powiecie o gołąbkach w słoiczku? smaczne są? ile sztuk jest w środku ? dziś kupiłam i zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam ;D
|
|
|
|
#609 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
anty para to do samochodu by sie przydała coś ostatnio mi parują lusterka boczne ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
bardzo chwalił...nie pamiętam ile jest w środku...ale całym słoiczkiem się najadł ![]() bardziej mu smakowały od pulpetów...chociaż nie narzekał
|
||
|
|
|
#610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź wobec tego zjem w poniedziałek ;D bo na niedzielę zapotarzyłam się w, także biedronkowe, krokiety z kapustą i grzybami ) chcę odgrzać je w piekarniku, mam nadzieję, że będą smaczne ;-)
|
|
|
|
|
#611 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
3 sztuki w słoiku.
|
|
#612 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam sosy w słoiczkach. Pyszne są
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam od Was o promocji sera i johnny walker`a i pojechałam pędem do Bierdonki, ale już nie było Pani mówła, że tylko rano. Pocieszyłam się orzeszkami Felixa. Ciekawe czy jutro będzie coś ciekawego
|
|
|
|
#614 |
|
Przyczajenie
|
Ja się załapałam na Walker'a i orzeszki
Niestety sera już nie było, rozmawiałam z zaprzyjaźnioną kasjerką ale nawet ona się nie załapała (miała 2 zmianę) W związku z tym do Biedrony wybieram się jutro ok. 8.00 może będą te parówki culineo za 3,50 i ta konserwowa w promocyjnej urodzinowej cenie o której ktoś wspomniał we wcześniejszym poscie
|
|
|
|
#615 |
|
Przyczajenie
|
Jutro ma być karczek w urodzinowej promocji,ciekawe po ile?
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam dziś kupić teściowej , a że byłam we Wro a nie u siebie to zaszłam do tej tutejszej - i szok - patelnia za 29,90!! dwa razy drożej niż normalnie!
i wszystkie wykupione, co w sumie dobrze bo tak drogiej bym nie wzięła, a kłócić sie nie miałabym czasu.. |
|
|
|
#617 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#618 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
), ale córci się podobają więc napewno sprawdzę jut...no nie, już dzisiaj---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
nie każdy ma czas i cierpliwość aby czytać cały wątek (tym bardziej, że to już któraś jego część ) w poszukiwaniu jednej informacji. A pop corn całkiem dobry jest---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Widziałyście zwierzakową gazetkę? Whiskas w niezłej cenie (sucha i mokra), fajne zabawki, smycze, kolorowe i tanie...trudno powiedzieć jak z wykonaniem.. ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- No i czapki z głów dla biedroneczki za akcję Zerwijmy Łańcuchy ![]() klaski : już w ogóle ją za to i nie tylko za to lubię |
|||||
|
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Dziś w biedronce ketchup Heinz 855 g za 3,49, Dove 3x250 ml za 9,99 |
|
|
|
#620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie widziałam by były dziś w promocji Cytat:
a te żele to są chyba te same, które nie tak dawno były w cenie 15,99zł kupiłam dziś z wyprzedaży całą zgrzewkę wody Arctic gazowanej w cenie 0,59zł za butelkępamiętajcie, że jutro Biedronki zamknięte Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-09-11 o 08:02 |
||
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
coś jeszcze poza ketchupem i dove jest w promocji? po ketchup to sie przejde dla mojego ketchupo-żercy
|
|
|
|
#622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się chyba niedługo wybiorę po ketchup Pita na początku była po 3,99, prawda? U mnie teraz jest po 2,99
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Cytat:
![]() a dodatkowo jeszcze jak któras zainteresowana to są pieluchy Huggiesy po 30zł
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w biedronie to jakaś masakra jest
Moja mama prosto z pracy pojechała dzisiaj, czyli była tam jakoś o 7.10 i wyobraźcie sobie, że tych keczupów było tylko 6, reszta już rozchwytana, karczek kupiła przedostatni haha. Mówiła, że do kasy już kolejka babć stała
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) w kartonowym średniej wielkości pudełku za 29,99 i podobno karkówka 5 zł za kg ale byłam o 8:00 i niestety już sie na nia nie załapałam. Dowiedziałam się o niej od koleżanki, która siedzi na kasie powiedziała, że była ale zaraz po otwarciu ja wymietli - dosłownie. A szkoda bo byłby super obiadek na niedzielę, nie moge przeboleć a do sąsiedniego miasta tłuc sie po nią autobusem to mi się nie chce ![]() Kurcze, jak byłam rano to chyba jeszcze zaspana byłam bo byłam pewna że przy tych żelach Dove jest cena 19,90, jeszcze sobie pomyślałam, że żadna to promocja Aha, słuchajcie jaki numer apropo oddawania popsutych rzeczy w Biedronce. Kupowałam wczoraj tą lampkę led na usb i zauważyłam że 2 lampeczki są jakieś takie mleczne i facet z kolejki mi doradził żebym lepiej wymieniła na inną. To wzięłam srebrną ale była tylko jedna taka i rozpakowana więc się pytam kasjerki czy w razie czego będę mogła oddać lub wymienic a ona patrzy na nia i mówi "aaa ta jest rozpakowana, to ta ze zwrotu była, bo nie działa, niech pani weźmie inna" No masakra jakaś, może na tej zasadzie teraz będą wymieniać, że będą brać niedziałający sprzęt i układać spowrotem do koszyków
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-11 o 10:25 |
|
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
Byłam o 10, ludzi od groma, w końcu sobota.
Ketchupy wzięłam 4, ale u mnie były jeszcze chyba z trzy kartony, natomiast Dove były tak ukryte wśród proszków do prania, że nikt ich nie widział i chyba tylko dlatego tak dużo ich zostało, mi się jednak udało je odnaleźc i kupiłam paczuszke
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas takie coś jest niedopuszczalne (zresztą w żadnej biedronce nie powinno tak być!) powinnaś to zgłosić do kierownika bądź zadzwonić do Call Center. wszystkie reklamowane produkty wędrowały do zwrotów a nie do koszyka. Swoją drogą, toczyła się tutaj dyskusja o reklamacjach. Zmieniły się warunki wymiany produktów. Już nie wymieniają ich w sklepie , tylko wszystko wysyłane jest bodajże do producenta. Więc kochane, nie czepiajcie się pracowników. My tutaj winni nie jesteśmy. To od górne zarządzenia... BTW. moja mama wczoraj kupiła mięso mielone z szynki za 3.99 za opakowanie. w dodatku udka z kurczaka i schab tanie jak barszcz. Nie wiem skąd takie ceny ale promocja była tylko w jednej z pięciu biedronek w moim mieście..
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2010-09-11 o 11:18 |
|
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
Tżta wysłałam rano do biedronki(ja robiłam śniadanko on poszedł do sklepu
)poprosiłam żeby mi żele kupił i co....już nie było po 9 ![]() Na szczęście zapytał pracownika o żele....i 4 ostatnie sztuki były w magazynie. Ciekawe co to bedzie w poniedziałek....
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek wszyscy uderzą o 7 po kalosze
|
|
|
|
#630 |
|
Rozeznanie
|
A propos zwrotów.
Przy zwracaniu wagi elektrycznej byliśmy niestety świadkami podobnej sytuacji jak opisana powyżej. Oddaliśmy wagę pracownikowi, po czym ten zrobił kółko po sklepie, odłożył wagę do koszyków a za minutę ktoś podszedł i ją wziął. Także takie sytuacje niestety ale naprawdę mają miejsce.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

. Poza tym fajowo się patrzy jak popcorn strzela w tej mikrofalówce
.
Byłam w sąsiednim miasteczku u TŻta w pracy i prosił żebym poczekała aż skończy pracę a że siedzieć mi się bezczynnie nie chciało to podreptałam zabić czas do pobliskiej Biedronki. A tam niedośc że o wiele więcej fajnych rzeczy z tych "gazetkowych" to jeszcze fajniejsze promocje. Były np. Lenory różne rodzaje pakowane 2x 1,5 litra po 19,99 (w mojej Biedrrrronie brak takowych- dobrze że kupiłam będąc u TŻta) Poza tym u nas ludzie jakby się na wojnę szykowali. Kasy jak nigdy 3 otwarte, ludziska brali hurtem wszystko, dosłownie nawet te rzeczy które nie były w promocji 

coś ostatnio mi parują lusterka boczne 

ale nie spotkałam się z tym, żeby wystawiali chodliwe produkty przemysłowe wcześniej. widziałam tylko promocyjne jedzenie np. w niedzielę wieczorem. ale lepiej będzie jak sama sprawdzisz w sobotę wieczorem.