Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 195 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 21:10   #5821
lenka2017
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Wlasnie sie dodzwonilam i juz wszystko wiem termin mam na 8 listopada i nie moge sie juz doczekac....

to super ja mam zadzwonic 1 pazdziernika do niej do domu i ustalic termin mowila ze moze uda sie na koniec pazdziernika i mam taka nadzieje albo na poczatek listopada.
Najchetniej to juz chcialabym znac dokladna date
Juz sie swoje i tak naczekalam zbierajac kase na zabieg
Jeszcze tylko przed zabiegiem musze zobaczyc zdjecia jak wyglada biust malutkie A przed i po wlozeniu implantu 350 hp

Prosze pomozcie
( z ryzem juz probowalam ale wolalabym zobaczyc fotki)
lenka2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:29   #5822
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lenka2017 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Jestem tutaj nowa
Niedawno byłam na konsultacji u dr.Skwiercz powiedziala ze zrobi mi rozmiar 350 hp okragle nie wiem jak to bedzie wygladalo na poczatku wogole sie tym nie przejmowalam ale jak zaczelam czytac to forum to nie wiem czy to dobry rozmiar czy nie.
Ja mam 176 cm wzrostu waze 55kg moj wyjsciowy rozmiar malutkie A pod biustem 75 moze ktoras z was ma podobny rozmiar i mogła by pokazac zdjecia.

Pozdrawiam
Hej Ja również mam zaproponowane 350 hp okrągłe i mam podobne wymiary do ciebie Mam 174 cm waga 58 kg pod biustem 75 a w 84 ..
Tyle że ja mam robione u innego doktorka ..Ale też mi mówił że porządne C z tego wyjdzie

Hej wszystkim

Ja dopiero z pracy zlądowałam

A co się dzieje z Magerą ??? Kochana czy ty aby znów sie nie przepracowujesz ????

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:41   #5823
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość

a propos "puszczania" mięśnia to ja też nic nie czułam
i slusznie! Opisy, ze napada to na czlowieka jak grom z jasnego nieba sa lekko mowiac gleboka naditerpretacja To proces powolny i systematyczny ... czesto ten skurcz miesni cofa sie ... miesnie ponownie sie napinaja i mocno trzymaja implant ... Generalnie nigdy nie dzieje sie tak, ze rozluzniaja sie na raz_dwa_trzy i puszczaja

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
no widzisz to nie tylko ja mnie to naprawdę nic nie interesowało, rób mi facet cycki i koniec
ciekawe ... ciekawe ... ja przed OP mialam dwie konsultacje, zwiedzilam chyba wszystkie fora o chirurgii plastycznej i obejrzalam w realu pare biustow mojego doktora zanim podjelam TA decyzje ...

Metoda pod gruczol nie jest najszczesliwsza ale to pewnie wiesz ...
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 21:45   #5824
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agulek_c Pokaż wiadomość
Cześć tu znowu agulek. Mam pytanie czy któraś z Was dziewczyny ma moze implanty 410 profil średni anatomiczne eurosilicon i mogłaby mi powiedziec jak one mnie wiecej wygladaja (lub pokazac mi swoje zdjęcie) i czy nie sa za duze bo ja wlasnie sie nad nimi zastanawiam a moje obecne to małe 75 B przy wzroscie 172 cm i wadze ok 64 kg. Lub czy któraś moze ma implanty 370 HP anatomiczne i tez by mogla sie ze mna podzielic spostrzeżeniami - takie zaproponował mi drugi lekarz. Nadal poszukuje też opinii o dr Żukowska i dr Pisera - oboje sa z Łodzi.
Zapraszam do dr. Pisery świetny człowiek, żukowska no nie wiem....ja robię u dr Tomasza Zielińskiego
Stary 2010-09-10, 21:56   #5825
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podpisywałyście coś przed operacją, albo dostałyście jakieś papierki??
tak, tak podpiszesz zgodę na zabieg i znieczulenie ogólne. Taką zgodę się zwykle podpisuje- ale czsami zgoda na zabieg tak nie wygląda Dlatego najlepiej poprosić o kopie takich dokumentów wczesniej i się z nimi zapoznać . A jeśli coś nam nie pasuje wydać 150zł i pokazać je przed podpisaniem prawnikowi No taka jestem teraz mądra
Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczynki.. mam pytanko do dziewczyn ,ktore robily sobie cycuszki u dr SKWIERCZ czy miałyście jakiś problem aby umowic termin operacji??? podano mi nr do pani doktor do domu ,ale nie mogę się dodzwonić .. jak dzwonie do gabinetu to pan z recepcji mówi, ze mam dzwonić do bólu jak zaproponowalam ,ze moze do gabinetu podjade i pogadam z pania dr to on ,ze to bez sensu ,ze ona ma duzo pacjentek i nie bedzie miala czasu.. nic z tego nie rozumiem???
Witaj- już doczytałam, że się dodzwoniłaś i nawet masz już termin
No to teraz czekamy

Cytat:
Napisane przez lenka2017 Pokaż wiadomość
to super ja mam zadzwonic 1 pazdziernika do niej do domu i ustalic termin mowila ze moze uda sie na koniec pazdziernika i mam taka nadzieje albo na poczatek listopada.
Najchetniej to juz chcialabym znac dokladna date
Juz sie swoje i tak naczekalam zbierajac kase na zabieg
Jeszcze tylko przed zabiegiem musze zobaczyc zdjecia jak wyglada biust malutkie A przed i po wlozeniu implantu 350 hp

Prosze pomozcie
( z ryzem juz probowalam ale wolalabym zobaczyc fotki)
Witam i Ciebie gorąco
Dobrze trafiłaś- jest tu nas Szamanek troszkę
A 350cc ma Macertaka - też Szamanka. Tylko ona teraz jest na małym wyjeździe-ale jak tylko wróci z pewnościa Ci pomoże.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:10   #5826
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
tak, tak podpiszesz zgodę na zabieg i znieczulenie ogólne. Taką zgodę się zwykle podpisuje- ale czsami zgoda na zabieg tak nie wygląda Dlatego najlepiej poprosić o kopie takich dokumentów wczesniej i się z nimi zapoznać . A jeśli coś nam nie pasuje wydać 150zł i pokazać je przed podpisaniem prawnikowi No taka jestem teraz madra .
Super dziękuję Ci bardzo...a to jakieś ciekawe kruczki tam piszą??
Stary 2010-09-10, 22:16   #5827
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Super dziękuję Ci bardzo...a to jakieś ciekawe kruczki tam piszą??
Oj potrafią ciekawe rzeczy dać do podpisania , naszpikowane takimi kruczkami, że prawnicy potem rozkładają ręce a pacjent zostaje z niczym.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-09-10, 22:19   #5828
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Oj potrafią ciekawe rzeczy dać do podpisania , naszpikowane takimi kruczkami, że prawnicy potem rozkładają ręce a pacjent zostaje z niczym.
a masz jakiś konkretny przykład?? Powiedz mi z jakiego powidu Twoje piersi wygładały tak jak wyglądały za pierwszym podejsciem (operacja)??
Stary 2010-09-10, 22:22   #5829
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Hej Ja również mam zaproponowane 350 hp okrągłe i mam podobne wymiary do ciebie Mam 174 cm waga 58 kg pod biustem 75 a w 84 ..
Tyle że ja mam robione u innego doktorka ..Ale też mi mówił że porządne C z tego wyjdzie

Hej wszystkim

Ja dopiero z pracy zlądowałam

A co się dzieje z Magerą ??? Kochana czy ty aby znów sie nie przepracowujesz ????
Hej Kejsiii Ja też dopiero po pracy- no ale co zrobić
Jedni pracują - ale na szczęście inni tu ogień podtrzymują
i odliczą nawet

Stary 2010-09-10, 22:27   #5830
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
sory ale dop teraz widzialam jak to wygl;adało po 1 op jakie mialaś wkładki czy to byl mentor??
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:42   #5831
milusia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
i slusznie! Opisy, ze napada to na czlowieka jak grom z jasnego nieba sa lekko mowiac gleboka naditerpretacja To proces powolny i systematyczny ... czesto ten skurcz miesni cofa sie ... miesnie ponownie sie napinaja i mocno trzymaja implant ... Generalnie nigdy nie dzieje sie tak, ze rozluzniaja sie na raz_dwa_trzy i pusz

oj to ja tu muszę się nie zgodzić
Być może mylę pojęcia i to nie były mięśnie.... ale jestem niemal pewna że owszem to był mięsień i czułam jak "puszcza" w momencie. A konkretnie to w 6 czy 7 dniu po operacji w trakcie trwania takiego stanu jak orgazm. Tylko w prawej piersi tak się stało i jest ona bardziej miękka i jakaś taka naturalna bardziej od tej lewej. W ogóle nie boli, nie napina się i jest jak moja. Lewa za to boli jak ch... i jest twarda i napina się. Do tego jest wyżej i nie wiem czy to przez te trzymające mięśnie czy to implant uciekł do góry bo jego krawędzie czuję (w prawej nie czuć) dość wysoko... jak myślcie? masuję ją w dół ale nic nie pomaga.... w pierwsze dni obie wydawały się takie same choc opuchnięte, w kolejnych dniach to lewa była bardziej opuchnięta i zasiniaczona... ciekawe czy już mi tak zostanie...?
milusia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:43   #5832
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
nie obraz sie ale dla mnie jestes niepowazna
przeciez to masa pieniedzy i powazna ingerencja w organizm, powinnas miec to zaplanowane dokladnie i wiedziec dokladnie co ci robia a nie klasc sie i nie wazne jak byle tylko cos bylo..
bo jesli jeden zelek (o ile nie zartowalas) masz pod gruczol a drugi pod skore to ktos ci powaznie spierd***il te piersi..
poza tym jak mozna nie wiedziec gdzie sie bedzie mialo umiejscowiony implant? cale szczescie ze nie dostalas wiekszego bo by ci afrykankom do pepka zjechaly..

To nie do konca tak, bo wiedzialam wszystko. Tylko poprostu chyba zaszło nieporozumienie co do umiejscowienia implantu, ale ja nie mam pretensji bo mi to nie robi różnicy raczej. I nikt mnie nie spierd***ił, bo nie zrozumialas. Ja poprostu z jednej strony mam troszeńkę gruczołu, a z drugiej w ogóle. Także przy metodzie 'wkładania pod gruczoł' u mnie wyszło to tak, że z jednej strony pod skórę bo gruczołu nie ma
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:43   #5833
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
sory ale dop teraz widzialam jak to wygl;adało po 1 op jakie mialaś wkładki czy to byl mentor??
a gdzie Ty się zapuszczasz przed snem- oj będziesz teraz koszmary miała
Nie to były allergany- model najdroższy na rynku- dwużelowy, śpiewa nawet w nocy do snu

Stary 2010-09-10, 22:45   #5834
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milusia84 Pokaż wiadomość
A konkretnie to w 6 czy 7 dniu po operacji w trakcie trwania takiego stanu jak orgazm.
whoops ... skoro to bylo cos porownywalnego do orgazmu, to moge napisac tylko jedno! Chwilo trwaj!!!!
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:47   #5835
magera
Rozeznanie

Witajcie kochane

No ja w końcu jestem...
Nie pisałam, ale oczywiście lekturę codziennie przerabiałam

Kejsiii
dzięki za pamięć kochana
Ja tak własnie się zastanawiałam jak z tym Twoim hula hop i siniakami...
Matko kochana, zostaw to kółko !!!
Za odwiedzenie przychodni i pierwszą dawkę szczepionki
I gratulacje kochana za silną wolę tak trzymaj !!!
Ja kochana juz się przepracowałam no tak pracowałam zawzięcie, że jutro na emergency zasuwam
Może być i tak, że posiedzę kilka dni w domu, więc nadgodziny odsiedzę grzecznie na sofie...

Fergilka Kissy Milusia
Bardzo się cieszę dziewczynki, że już jesteście z nami i z pięknymi cycuchami
Pozazdrościć kochane i teraz juz z górki
Fergilka, Twoje cycuchy są mega
Piszę do Fergilki tylko, bo pozostałe Gwiazdy jeszcze się nie pochwaliły
Ja myślę sobie, ze rozmiarek wyszedł taki odjazdowy, bo Ty miałas sporo swojego, więc idealnie jest

A Milusia najpierw po tyłku, bo milczała tyle czasu, ale jak juz się odezwała, no to buziaczek
Bardzo się cieszę z Wami i niech pięknieją z dnia na dzień

Ms_E
jak zawsze pamiętasz

Pink
a pańcia gdzie się podziewa??
Jak czytałam chyba przedwczoraj Twoje posty, to wyglądałam tak :
Nie myśl juz kochana o tych cycuchach tak intensywnie, bo oszalejesz kobieto a my z Tobą
Doktorek zrobi Ci piękny biust Don't worry my love

Baby
na Twoim miejscu zaufałabym lekarzowi w 100%. Jesteś w naprawdę dobrych rękach i uważam, że nie ma co kombinować. Idź faktycznie na jeszcze jedną konsultacje do doktorka i dokładnie o wszystko wypytaj
Będzie pięknie, zobaczysz

Dla wszystkich dziewczynek tak na powitanie

No i buzia wielka za odliczanko kochane
Ile tam przybyło!!!
Kejsiii, juz za niedługo nie będziesz na pewno na końcu jak tak dalej pójdzie
Superowsko, że tyle nas spełnia swoje marzenia

No i witam też nowe wszystkie

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 22:49   #5836
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:

ciekawe ... ciekawe ... ja przed OP mialam dwie konsultacje, zwiedzilam chyba wszystkie fora o chirurgii plastycznej i obejrzalam w realu pare biustow mojego doktora zanim podjelam TA decyzje ...

Metoda pod gruczol nie jest najszczesliwsza ale to pewnie wiesz ...
co masz konkretnie na myśli?
i mi się nie dziwcie tak rozmawiałam z dr i rozważaliśmy za i przeciw, co jest możliwe co nie i ja zgodziłam się na jego propozycje i mam. Tyle.
Stary 2010-09-10, 22:52   #5837
magera
Rozeznanie

Ahhhh.... Beatrycze
bardzo się ciesze, że biopsja wyszła super
teraz czekac tylko na upragnione cycuchy !!!!
bardzo bardzo ciesze się razem z Tobą

.
Stary 2010-09-10, 22:52   #5838
milusia84
Raczkowanie

Cytat:
whoops ... skoro to bylo cos porownywalnego do orgazmu, to moge napisac tylko jedno! Chwilo trwaj!!!!
hihi niestety nie. to było podczas orgazmu. na który trzeba jednak zapracować.. na początku cycuchy się spięły aż bolały a w momencie prawy nagle zaszczypał i się rozluźnił... i taki już został... wyluzowany czy tez jak kto woli luzak...
Stary 2010-09-10, 22:53   #5839
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
oj to ja tu muszę się nie zgodzić
Być może mylę pojęcia i to nie były mięśnie.... ale jestem niemal pewna że owszem to był mięsień i czułam jak "puszcza" w momencie. A konkretnie to w 6 czy 7 dniu po operacji w trakcie trwania takiego stanu jak orgazm. Tylko w prawej piersi tak się stało i jest ona bardziej miękka i jakaś taka naturalna bardziej od tej lewej. W ogóle nie boli, nie napina się i jest jak moja. Lewa za to boli jak ch... i jest twarda i napina się. Do tego jest wyżej i nie wiem czy to przez te trzymające mięśnie czy to implant uciekł do góry bo jego krawędzie czuję (w prawej nie czuć) dość wysoko... jak myślcie? masuję ją w dół ale nic nie pomaga.... w pierwsze dni obie wydawały się takie same choc opuchnięte, w kolejnych dniach to lewa była bardziej opuchnięta i zasiniaczona... ciekawe czy już mi tak zostanie...?
No my wiemy, że tak często jest Mi po pierwszej op też się nagle puściły obie piersi- po miesiącu, obie jednego dnia w odstępie kilku godzin. A teraz przy mostku przykurcz też mi puscił nagle- rano był a wieczorem już nie-ale mialam radoche
A Tobie to po prostu trzeba więcej orgazmów No wiem co mówie - w słusznej sprawie grzeszyć miło

Stary 2010-09-10, 23:13   #5840
milusia84
Raczkowanie

Cytat:
No my wiemy, że tak często jest Mi po pierwszej op też się nagle puściły obie piersi- po miesiącu, obie jednego dnia w odstępie kilku godzin. A teraz przy mostku przykurcz też mi puscił nagle- rano był a wieczorem już nie-ale mialam radoche
A Tobie to po prostu trzeba więcej orgazmów No wiem co mówie - w słusznej sprawie grzeszyć miło
hihi ciągle próbuje. ale jak narazie to na lewuska nie działa... Może tu trzeba innego sposobu.. choć akurat ten jest tak mily że próbuję dalej a nóż widelec...

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

No to ja naprawdę muszę uciekac już spać... jutro z samego rana pobudka i najpierw negocjacje z mieszkankiem (już wybraliśmy. teraz targowanko zeby było jak najtaniej..) a potem podróż do rodziców. Oj no to znowu nie będę zaglądać przez jakis czas... Ale wrócę z łapówką... pyknę zdjęcia
trzymajcie się cieplutko
powodzenia życzę dziewczynom jakbym nie zdążyla zajrzeć jeszcze przed to będę o Was myśleć w trakcie
dobranoc

Edytowane przez milusia84
Czas edycji: 2010-09-10 o 23:14
Stary 2010-09-10, 23:26   #5841
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
hihi ciągle próbuje. ale jak narazie to na lewuska nie działa... Może tu trzeba innego sposobu.. choć akurat ten jest tak mily że próbuję dalej a nóż widelec...

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

No to ja naprawdę muszę uciekac już spać... jutro z samego rana pobudka i najpierw negocjacje z mieszkankiem (już wybraliśmy. teraz targowanko zeby było jak najtaniej..) a potem podróż do rodziców. Oj no to znowu nie będę zaglądać przez jakis czas... Ale wrócę z łapówką... pyknę zdjęcia
trzymajcie się cieplutko
powodzenia życzę dziewczynom jakbym nie zdążyla zajrzeć jeszcze przed to będę o Was myśleć w trakcie
dobranoc
hihi - to już teraz jest jasne gdzie się podziewałaś jak Cię nie było

Życze udanych negocjacji - oj parapetówka będzie
I miłej wizyty u rodziców. Pozdrawiam
No i oczywiście gdyby nie ta łapówka to by krucho z Tobą było, oj krucho

Stary 2010-09-10, 23:29   #5842
marcepanowa_panienka
BAN stały

witam i zapraszam www.beautystrefa.cba.pl/forum
marcepanowa_panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 23:34   #5843
pink star
Rozeznanie

Witajcie kruszynki moje
Czytam was czytam, ale nie mam oststnio weny
za duzo mysle czas odpoczac

magerka - czesc myszeczko jestem jestem, ty nie pracuj az tak duzo..

milusia - oj to zaszalalas ostro z tym orgazmem no ale nie dziwe sie wyglodniali oboje po kilku dniach to sie dopadlia i drugi tez pusci..

kejsi - witaj. ty nasza maniaczko Usta-Usta

happy - wiesz za co!!!!!!!!

mya -

listopadzia - co u ciebie???

maceratka, marczilada, agness - hej co u was???

miska, anna - i wy tutaj witam

fergilka, kissy - ciesz sie ,ze juz jestescie..duzo zdrowka

baby - spokojnie bo sie zapedzisz...wiem co mowie bo oststni mnie to dopadlo, dr. wie co mowi... a powiedz na kiedy ty masz dokladnie termin OP???

lenka - sa tu super dziewczyny od dr.S z pewnoscia pomoga.

yoko - no teraz pozostaje czekac..

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 23:40   #5844
magera
Rozeznanie

Pink, ja też nie mam ostatnio weny, ale przerabiam
A ty odpocznij RACJA

Hejka Myusia

Milusia, miło, łatwo i przyjemnie puszczają Ci mięśnie
Jak widać każdej puszczają w inny sposob

.
Stary 2010-09-10, 23:52   #5845
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Pink, ja też nie mam ostatnio weny, ale przerabiam
A ty odpocznij RACJA

Hejka Myusia

Milusia, miło, łatwo i przyjemnie puszczają Ci mięśnie
Jak widać każdej puszczają w inny sposob
no witaj Magerko Już się zastanawiałyśmy gdzie zaginęłaś

Pink- I Ciebie witam cielputko Ślicznotko

Stary 2010-09-10, 23:59   #5846
magera
Rozeznanie

Mya kochana
ja jestem, ale jakoś nie mam natchnienia czasem pisać...
Ale czytam Was oczywiście
Teraz w weekend bedzie czasu co niemiara i może przyszły tydzien cały, to posmęcę odrobinkę

.
Stary 2010-09-11, 00:07   #5847
Ms_E
Zadomowienie

moje maleństwa mają już miesiąc

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

i odliczanko zrobię od razu

Natasha13.09 2 dni
Romaria14.09 3 dni
Kashantii15.09 4 dni
Marusik
16.09 5 dni
Beatrycze
18.09 7 dni
Kwianna 05.10 24 dni
Madzienka
07.10 26 dni
BabyB
14.10 33 dzień
Laloona02.11 53 dni
Miliqqq05.11 56 dni
Dragon26.11 77 dni
Pink06.12 87 dni
Magera08.12 89 dni
Kejsiii14.12 95 dni

Edytowane przez Ms_E
Czas edycji: 2010-09-11 o 00:17
Stary 2010-09-11, 00:16   #5848
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya kochana
ja jestem, ale jakoś nie mam natchnienia czasem pisać...
Ale czytam Was oczywiście
Teraz w weekend bedzie czasu co niemiara i może przyszły tydzien cały, to posmęcę odrobinkę
Wiem, że czasem po prostu nie ma natchnienia
Ja czasem też tylko czytam - nie piszę, ale cieszę się jak Was widzę
Posmęć sobie do woli
Odliczanko widziałaś?- no zegar cyka cyferki coraz mniejsze
A jaka długaśna lista - super po prostu.

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

[QUOTE=Ms_E;21992454]moje maleństwa mają już miesiąc [QUOTE]

to ja pierwsza toaścik wznoszę i szczerze życze by Twoje maleństwa były powodem tylko do samych radości

Stary 2010-09-11, 00:19   #5849
magera
Rozeznanie

Ms_E za Twoje miesięczne ślicznotki ......

ZDRÓWKO

PODCZAS

STO LAT STO LAT

duuuuużżżżyyy buuuuuuuziaaaaak

NO I ......oczywiście nie zapomniałaś

.
Stary 2010-09-11, 00:21   #5850
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:

to ja pierwsza toaścik wznoszę i szczerze życze by Twoje maleństwa były powodem tylko do samych radości
dziękujemy :par ty:: party::part y:

haha ale ten miesiąc zleciał szybko

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Ms_E za Twoje miesięczne ślicznotki ......

ZDRÓWKO

PODCZAS

STO LAT STO LAT

duuuuużżżżyyy buuuuuuuziaaaaak

NO I ......oczywiście nie zapomniałaś
dziękujemy kochana
bo ja tak lubię patrzeć jak te cyferki coraz mniejsze poza tym do swojej op tu nie odliczałam to wam poodliczam trochę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości