![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Nie mam wyjścia, jakoś wstyd mi, żeby się totalnie psychicznie posypać.
Trzymam, trzymam, ale puścić to bym sie puściła ![]() ![]() Nie ![]() Tylko, że ja bym chciała kakao i rum w jednych perfumach ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Maju ,weź nawpierniczaj gościu raz a porządnie to się będzie bał rozrabiać ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-09-10 o 20:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fragrantica podaje takie cuś: zna ktoś? bo brzmi bosko: Elixir Charnel Gourmand Coquin by Guerlain, oprócz rumu i czekalady są tez wanilia,przyprawy i pieprz ![]()
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Między nami mówiąc, był be zna dziej ny ![]()
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzwoni do mnie jakiś facet z pytaniem czy się dodzwonił do firmy x. Mówię,że pomyłka. Za chwilę dzwoni jeszcze raz i pyta się do kogo w takim razie się dodzwonił. To zgodnie z prawdą odpowiedziałam,że "do mnie" To się facet pyta pod jaki numer w takim razie zadzwonił. To zgodnie z prawdą mówię,że nie mam pojęcia. To on z pretensjami,że przecież zawsze wybiera ten numer i to jest jego firma i jak to jest możliwe,że ja odbieram, twierdzę,że tu mieszkam i nie znam przy tym numeru swojego telefonu. To tłumaczę jak komuś dobremu,że sama do siebie nie dzwonię i nie mam obowiązku pamiętać jakichkolwiek numerów. Wkurzają mnie takie bezsensowne rozmowy. Jeszcze mnie gościu zdenerwował przed snem. jakąś telefonofobię chyba mam ![]()
![]() |
#758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w życiu nie dogadam się z tym aparatem i światłem w domu ![]() Są jaśniejsze niż na zdjęciu i już nie takie potargane ![]()
![]() |
#759 |
Konto usunięte
|
zaszumiało mi w głowie, ale tego mi trzeba było po dzisiejszym dniu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Dobrze, że ja będę mogła ubrać co-tylko-zechcę-w-jakim-kolorze-zechcę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi w Muminkowym teście wyszło coś, co nawet wujek Gugiel nie wie jak wygląda ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
#762 | |||||
BAN stały
|
Jako połlisz peczrijot & ksinołfob jestem tylko na nk
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() C'nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Chyba zatoki mi nawalają ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
grozi wypollizowaniem
|
chyba jestem chora ..buuuuuuuu i nie jade jutro w góry
![]()
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ju, pudel rozbrajający ![]() ![]() Jestem taka padnięta ze nie mam siły pisać. Cały dzień latania za kieckami, a później jeszcze stałam całą drogę w autobusie z Krk do Kato ![]() ![]() Idę zająć pozycję horyzontalną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Załącznik 3400244 A na dobranoc zostawiam przezabawny teledysk: You've been GOTH BLOCKED! ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
BAN stały
|
Też piłaś zimne mleko?
![]() No tak, pewnie... mnie to nawet już pies z kulawą nogą i bez oka nie przytuli... jestem niewidzialny ![]() Cytat:
![]() --- Wziąłem 10 Rutinoscorbinów, 3 multiwitaminy i 10 kapsułek tranowo-czosnkowych, może taka "dawka uderzeniowa" pomoże? Jeszcze tylko podwójny Coldrex Max Grip i lulu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Wtedy pies z kulawą i w ogóle żadną nogą Cię nie zaczepi
![]() Arcyciekawy wieczór, zaiste ![]() ![]() O! Mam! Dałam buty do szewca. Będą na środę. Niesamowite, co? ![]()
#772 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas szewc w środy ma zamknięte ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Ten Coldrex to chłam jakiś... nos jak był zapchany, tak jest (nawet po podwójnej maxi dawce) ![]() ![]() --- Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Mam jeden blejtram, co się ma marnować. Albo będzie tygrys, albo dwa łabędzie
![]() Widzę, że pasjonujący wieczór przeszedł w równie ciekawą noc. ![]() Ze spaceru z psami : trafiłam petem w studzienkę ściekową. Przedtem wpadł mi popiół do rękawa. Bez konsekwencji. Wiadomości domowe: zjadłam owsiankę. Interesująca potrawa. Idę spać. Życzenia dla wszystkich zdołowanych, wkurzonych i chorych ![]() Z poważaniem- J.N. ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Bawcie się dobrze, bądźcie niegrzeczni, świntuszcie, demoralizujcie kogo się da (na wszelkie sposoby), bym po powrocie miała co czytać! ![]() Do zboczenia! ![]()
#775 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spadam do pracy. Zimno znów jest ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Miałam pobudkę 6:30,w sobotę ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie z kolei często po nocach ludzie dzwonili z pytaniem, czy to komisariat, bo najbliższy ma bardzo podobny numer ![]() A właśnie technicy z TP dzwonili i twierdzą, że poprawili coś tam na serwerach i już nie powinno mi synchronizacji zrywać. Mam nadzieję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięks ![]() ![]() Cytat:
![]() tak się zastanawiam, co za psychole tworzyli te Muminki z wyglądem tych stworków - muminki wyglądające jak hipopotamy (w Finlandii?), Buka, nie mniej straszne nie nmie straszni hatifnatowie, brr... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-11 o 08:01 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.