![]() |
#361 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
na pewno dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Przyczajenie
|
dzisiaj rano powtórzyłam test i tym razem druga kreska była dużo wyraźniejsza niz poprzednim razem, także chyba nie mam już żadnych wątpliwości
![]() mimo wszystko czekam do 20.09 na wizyte u gina ![]() Powodzenia wszystkim starającym się i zdrowia dla już zafasolkowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Przyczajenie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
dawno nie pisałam,czekałam na wizyte u gin. byłam wczoraj, tak sie cieszyłam, a tu godzine przed wyjazdem na papierze toaletowym śluz taki czerwono-brązowy, okropnie sie przestraszyłam ![]() Jak wrócilam do domu to sie przeraziłam bo na majtkach było teraz wiecej brązowego śluzu, zadzwoniłam do niego powiedział ze czasem po badaniu tak może "brudzić". Dziś jużjakby ustało tylko z pierwszym moczem takie strzepki wyleciały ![]() Od 4 dni leże w łóżku bo mam zapalenie ucha może to mnie osłabiło, sama już nie wiem... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie, od około 2 tygodni podczytuję wątki na tym forum, ale mimo że wydawałoby się, ze przestudiowałam wszystkie odpowiedzi i powinnam mniej więcej odpowiedzieć sobie sama, to zapewne zrozumiecie, że jednak w przypadku oczekiwania na ciązę trudno o obiektywizm i dystans
![]() Do połowy sierpnia używałam Nuva Ring (od 2 lat), dawniej łykałam Mercilon. W czasach tabletkowych raz na rok robiłam miesięczną przerwę, kiedyś też na parę miesięcy odstawiłam pigułki, więc wiem, ze w zadnym z tamtych okresów bez anty nic mi się nie działo osobliwego z organizmem. Teraz odstawiłam anty, bo postanowiliśmy z mężem powiększyć rodzinę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
serdecznie dziekuje za słowa otuchy, dziś jest już dobrze, oby tak dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny , dawno mnie nie było.... powiem wam jedno spuznia mi sie @ 3 dni po za tym nic mnie nie boli a wrecz rośnie mi ślina w buzi i nie mam apetytu to może sie w końcu doczekałam tej fasoleczki
![]() A po za tym w tym miesiącu kupiłam testy owulacyjne i powiedzcie mi dziewczyny taką rzecz po zakończeniu @ odrazu zaczęłam używać testów owulacyjnych wyszły mi 2 krechy ! a to jeszcze nic robiłam je co 3 dzień dziś okres mi sie spóznia 3 dni i ja nadal mam 2 krechy testów mam 15 zrobionych i wszystkie OWULACJA !!!! O CO WTYM WSZYSTKIM CHODZI CZY MOŻE WAM SIE TAKIE COŚ PRZYTRAFIŁO????? pomużcie mi odpowiedziec na tą zagadke! pozdrawiam wszystkie starające sie i zafasolkowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
podczas stosunku mój chłopak najpierw założył prezerwatywę na złą strone, w sumie mozna powiedziec ze troszke założył na czubek żołędzia,potem zmnieniliśmy ją na drugą strone
to był nasz pierwszy raz wiec nie mozna było mówic o wytrysku ![]() po ponad tygodniu dostałam miesiączki tyle ze była bardzo skąpa.. nie wiem czy mogło to być spowodowanie zmianą klimatu ponieważ byłam na wakacjach, a także cały czas byłam przeziębiona. po 3 zakonczenia miesiączki zaczął mnie bolec jajnik. dodam ze nigdy nie miałam regularnych miesiączek.. czy mimo to mogą to byc objawy ciązy? prosze o szybką odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według mnie to nie ciąża!
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
wiatm dziewczyny dzis zrobiłam tescik II kreschy bardzo widoczne takze po 3 miesiącach starań zaszłam w ciąże . pozdrawiam wszystkie starające sie i zafasolkowane w piątek czeka mnie wizyta u lekarza .
Objawy ... zadnych, moze lekkie pobolewanie piersi i ciągły slinotok, mdlosci narazie zadnych . Odezwe sie po wizycie pa dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE!!! brak objawów jak widać jest normalny ![]() u mnie też ich brak do dnia dzisiejszego,a jestem w 9tc ![]() mnie nawet piersi nie bola za bardzo ![]() powodzenia
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Od kilku miesięcy wraz z mężem staramy się o dziecko. Mam już tyle testów za sobą że ho ho. Jednak tym razem, mam więcej objawów niż zwykle. Oczywiście poza tym że spóźnia mi sie @ bardzo często chodzę do toalety, pobolewa mnie podbrzusze, kłuje mnie w prawym jajniku i odczuwam delikatne skurcze. Piersi mnie nie bolą (z powodu @ też mnie nigdy nie bolały) i jestem ciągle głodna.. Wczoraj po kluskach na słodko na obiad sięgłam po sałatkę z kwaśnych ogórków.. I boję się zrobić kolejny test, boję się kolejnego rozczarowania i myśle że te objawy to sobie juz wmawiam poprzez straszną chęć posiadania bejbisia.. Jak sie zmusić do testu i przestac życ w niepewności ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz zrobić test,żeby sie upewnić czy jestes w ciąży ![]() ciąża to wyjatkowy stan,w którym trzeba inaczej o siebie dbac. Przyjmować witaminki,wysypiać sie a te pierwsze miesiace najważni8ejsze więc mam nadzieje,że to Ci pomoże podjać decyzje. A jak masz bóle brzucha a test wyjdzie pozytywnie to marsz do gina po jakis tablety ![]() trzymam kciuki ![]() koniecznie daj znac ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- A jeszcze jedno zapomnialam o piersiach bola mnie niemilosiernie!!!!!!!!!!! I nawet mi sie podobaja bo sa wieksze a przed to takie guziczki mialam heh ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
dziewczyny to mój tescik 3 dni po spodziewanej@
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Wtajemniczenie
|
gratulacje dziewczyny, dbajcie o siebie!
![]() a ja w 9 tc może nie wymiotuję, ale rano tak do 12 prawie nic jeść nie mogę, bo mam mdłości, rozkręcam się powolutku po południu i na pewno muszę jeść regularnie co 2-3 godziny, inaczej znowu mdłości i potworny głód! Poza tym: krwawienia z nosa. Nie wiem, czy któraś z Was to miała, ja nie miałam nigdy, a w ciąży owszem - podobno wszystko jest wtedy bardziej ukrwione i to dlatego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś czytałam o objawach w 9tc i krwawienie z nosa jak najbardziej możę wystapić ![]() prosze jaki wzorowe objawy ![]() a mnie nic ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
ja jak narazie to samo , zadnych objawów moze dlatego ze to początki co?
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Po anty po 3 miesiącach zaszłam w ciąze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z Was odpowie na moje pytanie, każda sugestia jest dla mnie bardzo cenna. Sytuacja wygląda tak... Kochaliśmy się w siódmym dniu cyklu (więc teoretycznie szanse na ciążę są małe), zabezpieczenie nie przetrwało. Czuję wyraźnie, że z moim organizmem coś się dzieje. W pierwszym tygodniu po stosunku bardzo bolało mnie podbrzusze, czułam wyraźne ciągnięcie, które teraz prawie zniknęło. Mam jednak powiększone, nabrzmiałe piersi, pojawiły się na nich wyraźne, grube żyły, jestem wrażliwa na dotyk. No i strasznie senna- przesypiam całą noc i jeszcze zasypiam w dzień. Mam ogromny apetyt, poza tym ciągle siusiam! Widzę wyraźnie jak poprawia mi się cera, jest dużo gładsza, oprócz wyskakujących na twarzy krostek ![]() ![]() Pozdrawiam, a wszystkim mamom gratuluję! ![]() Edytowane przez Rosanne Czas edycji: 2010-09-15 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie wydaje ,że wmawiasz sobie to bo bardzo boisz się ciąży ![]() nie martw się,tylko zrób test,żadna z nas tego tutaj za Ciebie nie zrobi ![]() powoedzenia ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
oby u Ciebie było tak samo ![]()
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź
![]() Domysły dotyczące ciąży przyszły dopiero po dostrzeżeniu objawów. ![]() ![]() Pozdrawiam i będę wdzięczna jeszcze za jakieś ewentualne sugestie. ![]() Edytowane przez Rosanne Czas edycji: 2010-09-16 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny ja dzis byłam u gina na usg dopochwowym nic narazie nie widać ale zrobiliśmy HCCG+beta i wyszło 927,7 co daje nam 4 tydzień ciązy
Narazie czuje sie dobrze , troche piersi mnie bolą i chwilami brzuszek a czasem nawet jakby na @ dziewczyny czy to normalny ten ból????????????? ja ostatnio w ciązy chodziłam 10 lat temu i szczerze nie pamietam jak to prawie było pozdrawiam was zafasolkowane i trzymam za te co prubuja i beta testować II krechy!! czekam na odpowiedz doradzcie mi szczerze z tym bólem narazie od gina dostałam luteine dopochwowa czy któras z was to bierze?? Edytowane przez ewcia78 Czas edycji: 2010-09-17 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
ewcia78 mysle, ze to normalne, chociaz tez od 2 dni mam takie pobolewania jak na @ i zaczelam schizowac, takze mam takie jakby bulgotania w jajnikach, raz w jednym raz w drugim, i tak mialam przed okresem, wiec moze to u mnie bylo jednym z pierwszych objawow ciazy, takze biore dopochwowo luteine i co 3 dni zastrzyki z progesteronu, takie bole podbrzusza moze tez luteina powodowac, dzisiaj to mam az takie ciagnecia, ze nie moge siegnac wyzej reka, nie zamartwiaj sie Kochana, w ktorym tyg jestes?
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
Witam,
Mam pytanko, jutro powinnam dostać @...aleeee...od ok 1,5 tygodnia, moze nieco dluzej non stop biegam do toalety, od 2 tyg pobolewa mnie jajnik(ból jest delikatny, jakby delikatne klucie, pulsowanie) ...no i to ze wracam z pracy i padam na twarz..godz 20:00-21:00 juz dawno chrapię, gdzie wczesniej kladlam się ok 1:00. Dziś rozmawiałam o tym z koleżanką i to ona zasugrowała mi ze może to być objaw ciązy. A wy kochane jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Luteiny nie biorę, więc tu nie pomogę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
????? halo jest ktos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.