|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ccc jesień- zima 2009/10
Cytat:
A zamek się rozchodził. Raz sama próbowałam naprawić,ale wytrzymał pięć minut. Nie dałam rady rozpiąć i wyjąć nogi,siłowałam się chyba z godzinę z nim! No i zaniosłam,za tydzień zobaczę co zrobili,czy wymienili,naprawili czy oddadzą kasę. Podobają mi się,są strasznie wygodne,więc wolałabym żeby wymienili
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
super te Twoje botki ja jestem wysoka i lubię takie nie za wysokie obcasiki , chyba jutro też się wybiorę do CCC
sama rozważałam jeszcze te, ale jak zobaczyłam Twoje to zmieniłam zadanie ;PP Edytowane przez Amidalia Czas edycji: 2009-10-11 o 16:49 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
A widzialyscie moze u siebie te granatowe, lezace na zdjeciu? Bylam w 3 CCC i byly tylko czarne, najbardziej bym chciala szare, wiem ze byly w zeszlym roku
|
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w CCC z myślą kupienia jakichś półbutów, ale szczerze to nie wiele butów mi sie spodobało, mam jeden fason upatrzony, buty są strasznie wygodne mimo, że na obcasie 6-7cm...
![]() A wiecie może kiedy będa jakieś cieplejsze kozaki na zimę? bo wszystkie mają gąbkę w srodku, ale wydaje mi sie, że to jednak przejściowe
|
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie byli w trakcie wymiany modeli, cześć półek była pusta, itp.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem to juz nie dołożą za dużo butów!! ale nie wiem
|
|
|
#127 |
|
Organizatorka
|
Czy ktoś się orientuję czy w jakiejś aktualnej gazecie są zniżki do ccc ?
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jaka jest rozmiarówka w ccc? standardowa?
i czy któraś z Was widziała może u siebie takie buciki w kolorze czarnym? bardzo zależy mi na rozmiarze 39, u mnie została jedna para 36 jest to firma jennifer&jennifer
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
ja mam niestety złe doświadczenia z reklamacjami w ccc... było to co prawda już kilka lat temu, ale uraz do tego sklepu mi pozostał... po niecałym miesiącu noszenia kozaków (były to co prawda jedne z tańszych- ok 100zł lub mniej) zaczęła mi się odklejać podeszwa... reklamacji niestety nie uznano... próbowałam się wykłócać, ale niewiele to dało... było to w ccc w plazie... więc mimo, iż czasem są tam ładne wzory butków oraz w stosunkowo atrakcyjnych cenach, to jednak boję się, że ich jakość będzie równie kiepska ;/...
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja z własnego doświadczenia może dorzucę 2 grosze...
Otóż w zeszłym roku kupiłam w ccc kozaki lasockiego za 299 zł, po niespełna miesiącu zaczęły się rozwalać- oddałam na reklamację- naprawili. Po kolejnych dwóch tygodniach - to samo. Znów oddałam- zażyczyłam sobie aby wpisali zwrot pieniędzy albo wymiana na nowe, na co wszystkie Panie w ccc zgodnie powiedziały mi, że u nich nie ma czegoś takiego jak zwrot pieniędzy czy wymiana i u nich reklamacji podlega jedynie naprawa. Tak więc nawet nie miałam ochoty pojechać po te buty i już w ccc siedzą ponad pół roku ![]() btw nie wiecie ile trzymają buty u siebie? bo pasowało by je wkońcu odebrać, ale tak się zraziłam do ego sklepu, że omijałam go szerokim łukiem...
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wyobraźcie sobie: kupujecie buty za 300 zł i po 3 miesiącach wam się rozwalają, a oni nawet nie uzględniają reklamacji bo uważają, że to wina klienta. Nigdy więcej nie przekrocze progu tego sklepu, ale do rzeczy. Oni powinni do Ciebie zadzwonić ( do mnie dzwonili po roku), że buty u nich zalegają i powinni się Ciebie zapytać czy po nie przyjdziesz czy mają je wywalić.
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
A to dziwne
Kupiłam sobie torebkę jakoś w zeszłym roku i lakier po może 3-4 miesiacach zaczal odchodzic. Uwzglednili mi reklamacje mimo, ze mozna bylo uznac to moim zdaniem za zepsucie mechaniczne czyli "z winy" mojej. W reklamacji zaznaczylam forme - zwrot pieniedzy badz naprawe. Po dwoch tygoniach otrzymalam od nich zwrot gotowki. |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatecznie kupiłam sobie takie butki
![]() http://www.we-dwoje.pl/jj;-;obuwie;c...tml?foto_id=11
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
CZY SĄ U WAS JESZCZE RÓŻOWE SZPILKI Z KOLEKCJI JENIFFER ZA 69 ZŁ?
błaaagaam |
|
|
|
|
#135 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kupiłam sobie cudne wysokie szaszki fakt ze mam grubą łydkę i trudno mi znaleźć wysokie buty pozwolił mi zaszaleć finansowo kupiłam je za ponad 300 zł w SCC i co ? po miesiącu siedzę sobie w pracy macham nogą patrze a podeszwa mi się cała odlepiła pojechałam z nimi na reklamację a szanowne panie z wielkim fochem stwierdziły ze reklamacji nie przyjmują pogroziłam że zadzwonię do praw konsumenta i co ? w ciągu tygodnia miałam do wyboru zwrot pieniędzy lub wymiana butów na takie ekscesy najlepiej jest pogrozić siłami wyższymi ;D
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoras moze te buty w rozm 36?
![]() bardzo prosiłabym o podanie nr wkładki
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), to zmienił się ich "fason"/kształt. Z tyłu na pięcie duże wgniecenie i co za tym idzie starcie trochę tej skórki i przód - totalna deformacja, nie mam pojęcia dlaczego, miałam dobrze dobrany rozmiar, nie nosiłam w nich nawet razu grubej skarpetki... a one się powiększyły i totalnie straciły swój kształt. Na zimę, tą naszą Polską są zdecydowanie za cieńkie, podeszwa gwarantuje zamarzniecie stopy, ale człowiek mądrzejszy po stracie Za to dostać je wtedy też było cieżko, jeździłąm po wielu ccc (wtedy było zapotrzebowanie na czarne właśnie, pamiętam że granatowyych najwiecej zostało i szarych, ładniejsze ale mniej praktyczne jednak) a później po miesięcu wraz się pojawiły hurtową ilością, chociaż w każdym ccc mówiono mi że dostawy nie są planowane tego modelu
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
ccc sprzedaje rozne marki butow. Która polecacie ? Ja mam dwie pary z jenifer i jakosc nie za bardzo... sandalki sie rozciagnely, a kozaki przemakaja
Mam jedne z lasockiego ale molo chodzone wiec nie moge powiedziec jak z jakoscia, ale na pewno sa bardzo wygodne. O niebo lepiej sie chodzi w takich niz tych tanszych. Ale kozaki z lasockiego pewnie sa bardzo drogie ?
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Mój wczorajszy zakup
99zł
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zeszłym roku kupiłam kozaki z Lasockiego za 299zł. W sumie to nic się z nimi nie działo chociaż nosiłam całą zimę, ale i tak przemakały w większą pluchę
. Szkoda, bo myślałam, że za taką kasę to będą chociaż trochę porządniejsze. Ale na plus to skóra nigdzie mi się nie pozdzierała ani nic się nie rozklejało.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mimo uzywania owej pasty i ogolnego dbania o butki, po 3 tygodniach noszenia czubki jakby napuchly i zupelnie stracily fason. Po prostu zrobily sie na nich takie babelki pod powierzchnia skory...Poszlysmy botki reklamowac, a ekspedientka stwerdzila,ze owszem ona moze je przyjac,ale kolezanka nie ma co liczyc na naprawe, bo wada jest z winy klienta i gdyby je konserwowala odpowiednia pasta i uwaga! nie nosiła ich na deszcz i śnieg |
||
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Co za porąbańce
To równie dobre jak napis na metce kąpielówek, które kupił sobie mój tata: "nie do użytku w wodzie, bo mogą puścić kolor"
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
czytam komentarze o trudnosciach z reklamacja w ccc i mam wrazenie, ze nie myslimy o tym samym ccc
i nie, nie jestem pracownikiem wizerunku ccc )))))wg mnie jest to sklep reklamacyjnie niezrownany. szast prast, krotka pilka i kasa z powrotem w moim portfelu. inna strona medalu, ze moje bogate doswiadczenie z reklamacjami tam, swiadczy o tym jak kiepskiej jakosci sa te buty, ale serio - nigdy nie mialam problemu, zeby uznano mi reklamacje. jesli zas chodzi o jakosc, ciezko sie dziwic - ceny maja bardzo niskie. w oficerkach z prima mody, za ktore w przyplywie gotowki dalam prawie 500 zlotych bede chodzic 4 sezon - sa niezniszczalne. pozdrawiam _______________ http://blognife.wordpress.com/ http://blogmkm.wordpress.com/ |
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja kupiłam wczoraj w CCC (Lasocki) śliczne kozaki z zamszu naturalnego, czarne za 259 zł. Wydaja sie abrdzo porządne, szyte i klejone, podeszwa gruba z twardej gumy, kupiłam tez impregnat i mam nadzieje że nic strasznego się z nimi nie stanie gdy bede chodziła tylko w suche dni ![]() Ogolnie mogę szczerze polecić buty Lasockiego ze skóry naturalnej, w zeszłym roku kupiłam brązowe oficerki (299zł) i nic się z nimi nie stało poza zdartą skórką na czubkach, ale to chyba normalne gdy ktos w butach z czubkami nie potrafi chodzic ![]() Tylko zawsze trzeba patrzec nie tylko na fason butów ale tez na wykonanie, wazne żeby podeszwa była porządna, obcas mocny (nie kaczuszka) i żeby but był szyty a nie tylko podklejony a wszystko powinno byc dobrze
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
przyczajony tygrys
|
Cześć. Mam pytanie- gdzieś w internecie znalazłam informację, że te botki są w kolorze granatowym. Jako, ze do najbliższego CCC mam ok 30 km z małym hakiem postanowiłam, że zapytam: czy rzeczywiście tylko granatowe są ?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

(wklejam zdjęcia) za 79,99 zł .
Właśnie byli w trakcie wymiany modeli, cześć półek była pusta, itp.

- wątek informacyjny

jest to firma jennifer&jennifer