![]() |
#811 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() Idę jakiś zrobić ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Gryksie-na zdjęciu w załączniku to jesteś Ty w trakcie sprzątania łazienki ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Maja miała rację! Na zdjęciu Gryxia ten ktoś z Muminkami to niewątpliwie sajko
![]() ![]()
#816 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie też-głowa i ucho
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro mieliśmy zrobić se off road-ową(jak to się pisze ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 |
grozi wypollizowaniem
|
![]()
#820 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
dobry wszystkim
![]() jestem do ![]() pozwólcie proszę, że będę Was podglądac, tylko
![]() |
#822 | |||
Zakorzenienie
|
niee to takie coś :
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#823 |
grozi wypollizowaniem
|
płuca chce mi wyrwac , straciłam głos i mam zawalone zatoki
![]()
#824 |
Zakorzenienie
|
Kurde, zanim się doczekam rehabilitacji tego barku to zostane kaleką ....tfu
![]() Termin styczeń! ponad 4 miechy oczekiwania, nie dosc że połowę badan robię prywatnie, diagnozuję się prawie sama, to jeszcze przyjdzie odpłatnie rehabilitaje robić. terminy do specjalistów od 2 do 4 miesięcy oczekiwania. Nic tylko dac się zebrać z ulicy. Wtedy badaja od razu. Jednym słowem , diagnozują pacjenta powoli , jak choroba w między czasie osiagnie stan krytyczny , polska słuzba zdrowia położy go na oddział i wszystko stanie się jasne. Zdrowe to ja mam chyba tylko podejście do zycia. Niech zyje niewydolny Fundusz Zdrowia. tylko za co prawie trzy tysiące rocznie wpływa za mnie do NFZ-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Mam dzisiaj imprezę na ktora się bardzo cieszyłam i normalnie nie chce mi się isc, bo nie wiem przy którym ruchu mnie zaboli. na dodatek oczy mi dzisiaj spuchły ![]() Na dodatek zapomniałam kupic farbę do włosów. Jak się wypindrzę to wkleję fotkę i poproszę o ewentualne rady . Ide pod prysznic ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- ![]() ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-09-11 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Rozterko - co za kutafony! I co za posr... instytucja....
Życzę, żeby jak najmniej bolało i się nie pogorszyło ![]() Potrzebuję nowej torebki ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Wystarczy ,że moja nawaliła.
![]() |
#827 |
Konto usunięte
|
cholera zaś wydałam pieniądze dzisiaj i to w dodatku pożyczone od chłopa...
![]() a w poniedziałek czeka mnie wojna na poczcie ![]() ![]() ![]() nie wiecie czy w każdym oddziale poczty można sprawdzić drogę mojej paczuchy po numerze nadania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wstałam dziś o 4. Dobrowolnie. I ziuuuu do lasu. Teraz mamy w kuchni 40 kilo grzybów i brak weny do zajęcia się nimi. Niech mi ktoś da kopa na zapęd...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
Też dziś miałam wczesną pobudkę, bo kocurek skoczył mi z rozpędu na brzuch
![]() Zawsze sobie obiecuję, że w tygodniu będę chodzić spać ok 22.30 i mi nie wychodzi ![]() Vesenk0 - 40 kg? Padłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 40 kilo jak nie więcej. Wielki 20 kilowy kosz, 2 wiadra i wielką siatę. Będzie masakra z obieraniem ![]()
![]() |
#832 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja muszę skoczyć po jakiś Sudafed/Ibuprom Zatoki/Acatar, bo czuję podejrzane, wewnętrzne ciśnienie w okolicach nosa ![]() ![]() ![]() Jeszcze dzisiaj na flaszkę umówiony jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty nie w górach? ![]() To pudełko na spiczki ![]() ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21999346]mój boski listonosz nic nie przyniósł mimo, że w tym tyg chodził do mnie codziennie ![]() No ale służbowo zapewne nie chodził ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Jak główna bohaterka Idy Sierpniowej Musierowicz. Tylko, że tam przedsiębiorcza Ida sprzedawała gipsowe serduszka własnej roboty
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam sprzątanie, jak na mnie wyjątkowo szybko
![]() Ja też. Ale nie w stylu "potrzebuję nowych perfum", czy "potrzebuję nowego lakieru" ![]() Vesenko, ale po co tak wcześnie? Przecież po ciemku grzybów nie widać ![]() Też miałam iść dziś na grzybobranie z rodzicami. Nastawiłam budzik na 6:20, a tu coś pada za oknem. Stwierdziłam, że nie będę namakać, skorom taka niepewna ostatnio, bo rozłożę się na 100 %. Zadzwoniłam więc do taty (miałam pewność, że nawet w weekend o tej porze on już nie śpi ![]() ![]() Szukam czegoś, co mogłabym narzucić na siebie na kieckę na to nieszczęsne wesele ![]() Lakier upolowałam i też mam nadzieję, że zdąży ![]()
#835 |
Zakorzenienie
|
W mojej torebce popruła się podszewka. Mam jeszcze 3 inne, ale pretekst jest
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() Do futrzastej piersi ![]() ![]() Ja też... Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mi się kce nowych ślicznych butków. I do fryzjera (i mam życiowy dylemat: rude czy kontynuować blond? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstałam dziś około południa, włączylam radio, a tam koleś mówi, że mamy jedenastego kwietnia, okrągłą rocznicę zamachu na WTC ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-11 o 14:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#837 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
My dziś byliśmy tak lajtowo niecałe 2 godz i grzybów też sporo tzw. czarnych łebków. Nie mam koncepcji co z nimi zrobić - część jutro do jajecznicy a resztę chyba usmażę i pomrożę ![]()
![]() |
#839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-09-11 o 15:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Raczej rozśmieszył
![]() A jaki lakier upolowałaś?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.