Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 08:28   #901
lovebird
Zakorzenienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Ale tu cisza...
Co tam u Was?
Mój TŻ wczoraj wyjechał i zostałam sama, więc dla mnie to najlepszy czas na naukę, ale ciężko się zabrać, więc nie wiem, czy coś z tego wyjdzie
W sobotę byliśmy na osiemnastce jego kuzynki i świetnie się bawiliśmy, porozmawialiśmy trochę z jego rodziną, ogólnie bardzo fajnie było, w końcu się wytańczyłam

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 09:35   #902
Karola82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BehindYou Pokaż wiadomość
witaj Karola
to mocno trzymam kciuki żeby się udało zostać na tej rezerwie do końcai oczywiście za pomyślne przejście ciązy i rozwiązanie
Dzięki BehindYou mam nadzieje, że obie sprawy zakończą się dla mnie pomyślnie
Cytat:
Napisane przez ~ania_87 Pokaż wiadomość
jestem po drugiej przymiarce sukni i wiecie co?? buzia mi się śmiać nie przestaje aż żal było ściągnąć suknię po dokładnym przymierzeniu... już mam naszytą koronkę i coraz więcej na niej widać jeszcze tylko drobne zwężenia, oczywiście skrócenie wykończenie ładne i suknie do odbioru kurczę doczekać się nie mogę!!!!
Aniu_87, a czy Ty chyba nie wrzucałaś jeszcze sukni na klub?
Lovebird a Ty się kochana ucz jak masz chwilę wolnego czasu!
Stary 2010-09-06, 12:25   #903
BehindYou
Raczkowanie

hej
jestem po weekendzie zmęczona i mega szczęśliwa
mam nadzieję, ze u Was też wszystko dobrze.
wracam popracować

Aniolkowa Mama
BehindYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 14:54   #904
lovebird
Zakorzenienie

Karola, nie bij... Obiecuję, że się poprawię i jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro wezmę się do roboty najgorsze jest to, że za tydzień jest poprawka, a wyników ciągle nie ma... Ja tylko przeczuwam, że mogę nie zdać, ale ciągle mam nadzieję, że napisałam wystarczająco i nie mogę się jakoś zmotywować
Ale dzisiaj wpadł do mnie na moment mój brat, z którym się dawno nie widziałam co prawda nawet nie zdążyliśmy za bardzo pogadać, ale bardzo się z tego cieszę

Wymianki
Stary 2010-09-06, 16:22   #905
BehindYou
Raczkowanie

loverbird poucz się poucz się

Aniolkowa Mama
BehindYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 16:46   #906
aania_20
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny rzeczywiście, pustka weekendowa.... ja weekend spędziłam z TŻem, oczywiście za szybko minął... w sobotę małe zakupy - powoli się urządzamy Kupiliśmy stół do kuchni itp rzeczy, za to niedziela minęła nam bardzo leniwie - kawa, TV i nicnierobienie Wreszcie
Dziś za to niestety TŻ o świcie do pracy pojechał, ja na uczelni byłam i przy okazji odebrałam od fotografa film i zdjęcia z wesela
Na nk jakieś tam wrzuciłam, ale wrzucam Wam na klubie linki do kilku innych fotek, jeśli któraś ma ochote zobaczyć

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:29   #907
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
niedziela minęła nam bardzo leniwie - kawa, TV i nicnierobienie Wreszcie
Też miałam takie plany na niedzielę, ale mój TŻ zawsze narzeka, że tak nie można i musimy aktywnie spędzać czas Ja tam zawsze wolałam się położyć do góry brzuchem i odpocząć, ale dobrze, że mnie motywuje do jakiegoś ruchu, nawet jak za bardzo mi się nie chce, bo jak by tak dalej poszło, to za parę lat bym się w drzwiach nie mieściła
Byłam dzisiaj ze starą znajomą na pysznym grzanym piwie, nie byłam pewna, czy brać, ale opłaciło się I nagadałam się za wszystkie czasy, chociaż mogłybyśmy jeszcze No i na zakupach się znów skończyło
Całe szczęście nie miałam przy sobie za dużo pieniędzy i na koncie też prawie nic - uroki wakacji

Cytat:
Napisane przez BehindYou Pokaż wiadomość
loverbird poucz się poucz się
Jutro z samego rana nie będzie 'zmiłuj', obiecałam to sobie i podejrzewam, że jak zadzwoni TŻ, to i jemu będę musiała obiecać, bo wie, jaki ze mnie leń

Wymianki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 16:24   #908
pidzi
Raczkowanie

BehindYou z dość opóźnionym zapłonem ale witam na forum
bardzo dobrze trafiłaś, tym bardziej jeśli Twój Tż jedzie na misje (mój też). kobiety tutaj zawsze pomogą, wesprą, pogadają- sama wiem po sobie

~aniu~87 pokaż suknię i jak możesz przypomnij kiedy ten piękny dzień bo u mnie z datami słabo
lovebird jak Tż wyjeżdżał i ja się musiałam uczyć to pamiętam jak mi się cholernie nie chciało... dla mnie to była tragedia, ale wiem że było warto

Edytowane przez pidzi
Czas edycji: 2010-09-07 o 16:28
pidzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:36   #909
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pidzi Pokaż wiadomość
~aniu~87 pokaż suknię i jak możesz przypomnij kiedy ten piękny dzień bo u mnie z datami słabo
Z tego, co pamiętam, to chyba 18 września to był, a jak jestem w błędzie, to niech ktoś mnie poprawi
A Twój TŻ kiedy wyjeżdża?

Wymianki
Stary 2010-09-07, 20:22   #910
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
Z tego, co pamiętam, to chyba 18 września to był, a jak jestem w błędzie, to niech ktoś mnie poprawi
A Twój TŻ kiedy wyjeżdża?
Tak, tak 18 września a zdjęcia sukni nie mam nie robiłam na przymiarkach i jak pojadę po odbiór to też nie zrobię. wolę jak już będzie wszystko: suknia włosy, makijaż. wtedy jest efekt

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 07:42   #911
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
wolę jak już będzie wszystko: suknia włosy, makijaż. wtedy jest efekt
Poczekamy Przygotowania pewnie pełną parą idą, co?

A ja się muszę pochwalić, że wszystko mam zdane i żadnej poprawki w tym roku nie mam Miesiąc wolnego mi został Żeby jeszcze pogoda jakaś sensowna była... Ale słyszałam dzisiaj, że za tydzień ma być cieplej, koło 24 stopni. Miejmy nadzieję

Wymianki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 10:13   #912
aicila
Rozeznanie

lovebird to gratuluję udanej sesji ja tam od początku wiedziałam, że żadnej poprawki nie będziesz miała a swoją drogą strasznie dziwne to długie czekanie na wyniki u was jest. u nas się czekało na wynik max 2 tygodnie, tak żeby na wakacjach mieć spokojną głowę i nie myśleć o tym, czy się zaliczyło czy nie.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 11:50   #913
lovebird
Zakorzenienie

No u moich znajomych to się kilka dni czeka i wszystko jasne, ale u nas podobno wszystko jedzie do Berlina, stamtąd jest rozsyłane na inne uczelnie, gdzie to sprawdzają i potem wraca do nas też przez Berlin... Ale nie wiem, czy w to wierzyć, bo wiem, że nasi ćwiczeniowcy też sprawdzają nasze prace, więc może to tylko wymówka Więc u nas idzie się na wyczucie, jak komu poszło i potem we wakacje się uczy... Cieszę się, że nie muszę się już uczyć, ale niedługo i tak tam jadę, żeby pracę sobie załatwić, mam nadzieję, że będą jeszcze wolne miejsca, bo rok temu się już nie załapałam. A TŻ niezadowolony, bo nie przyjadę do niego

Wymianki
Stary 2010-09-09, 21:58   #914
pidzi
Raczkowanie

Cytat:
Tak, tak 18 września a zdjęcia sukni nie mam nie robiłam na przymiarkach i jak pojadę po odbiór to też nie zrobię. wolę jak już będzie wszystko: suknia włosy, makijaż. wtedy jest efekt
to już tuż tuż czekam na zdjęcia!

lovebird gratuluję zdania sesji i tak jak dziewczyny piszą to dziwne, że u Was tyle się czeka... zupełnie bez sensu jest stresowanie się przez całe wakacje

widzę, że tu cisza... a myslałam, że będę miała co nadrabiać przez tą pogodę...
wczoraj z Tż pojechaliśmy do rodzinnego domu- padało, wróciliśmy dzisiaj- w łodzi pada, więc jak widać cała wschodnia polska... a lato ledwo się skończyło, ja już nie mogę się doczekać kolejnego, oczywiście tylko pod jednym względem
Stary 2010-09-10, 11:52   #915
lovebird
Zakorzenienie

pidzi, dziękuję
W Wielkopolsce też wczoraj padało Ja w końcu wyrwałam się z domu i spotkałam się z kilkoma starymi znajomymi. Też myślałam, że jak wrócę, to trochę sobie poczytam, a tu cisza Ania się pewnie do ślubu szykuje, a mamusie zajmują się swoimi bobaskami
Stwierdziłam w ogóle, że dzisiaj zaszaleję i wysłałam kilka SMS-ów do Radia Zet, żeby wygrać te ich 130.000 zł, ale skubańce nie zadzwoniły

Wymianki
Stary 2010-09-10, 19:27   #916
libelle
Zadomowienie

Hej Kobietki!

Mam nadzieję,że mnie tu jeszcze pamiętacie Przepraszam z góry za zaniedbania, ale chyba rozumiecie, że teraz z Ninką mam tyle zajęcia, że brakuje mi czasu na neta :/ Ledwie znajduję chwilkę, żeby od czasu do czasu luknąć na klub a tam mam mniej do czytania

Witam Nową mundurową która już zdążyła się u nas zadomowić a ja dopiero teraz Cię witam

U mnie w sumie nic nowego, mała ma straszne problemy z zasypianiem i przez to musimy się sporo nagimnastykować, żeby nam kobietka usnęła, za to jak już uśnie to jest chwila oddechu. I niby można by coś w tym czasie zrobić, ale jak człowiek złapie choć trochę oddechu to nie wie w co ma ręce włożyć. Jest za to taka słodka, że jak tylko nie krzyczy - tak właśnie KRZYCZY! bo nasze dziecko praktycznie nie płacze tylko krzyczy, to wtedy jest przesłodka i można by ja schrupać Moja mama się śmieje że jest takie powiedzenie:
"Dziecko jak jest małe jest tak słodkie, że by się je zjadło!
A jak jest duże to się żałuje, że się go nie zjadło! "

W ramach rewanżu za tą moją nieobecność wrzucam Wam jedną fotkę mojej małej część z Was pewnie już ją widziała bo fotki są na nk
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 19:50   #917
pidzi
Raczkowanie

libelle myślę, że każda z nas wie, że jak pojawia się dziecko to świat się do góry nogami przewraca i na nic nie ma czasu i na pewno żadna nie ma Ci za złe,a i jasne że każda pamięta bo trudno o Tobie zapomnieć

Cytat:
pidzi, dziękuję
W Wielkopolsce też wczoraj padało Ja w końcu wyrwałam się z domu i spotkałam się z kilkoma starymi znajomymi. Też myślałam, że jak wrócę, to trochę sobie poczytam, a tu cisza Ania się pewnie do ślubu szykuje, a mamusie zajmują się swoimi bobaskami
Stwierdziłam w ogóle, że dzisiaj zaszaleję i wysłałam kilka SMS-ów do Radia Zet, żeby wygrać te ich 130.000 zł, ale skubańce nie zadzwoniły

no tak... wczoraj wsiadłam do Tż do samochodu i on mówi, że wysłał smsa do rmffm bo dzwonią i można wygrać 120 000 zł no to i ja wysłałam i myślisz że do nas zadzwonili?

u mnie dzisiaj była tak piękna pogoda... nie padało, słońce świeciło a rano na balkonie czuć było jakby wiosnę...
Stary 2010-09-10, 20:27   #918
aania_20
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Jaka tu pustka....
Libelle, rozumiemy i wybaczamy Mała jest prześliczna a to zdjęcie rozbrajające
Przepraszam też za małą nieobecność ostatnio...od wtorku wieczór TŻ ma wolne więc trochę mi czasu zajmuje W środę pojechaliśmy zdjęcia plenerowe zrobić, na szczęście pogoda wytrzymała a nawet wyszło słońce - jedyny dzień bez opadów w tym tygodniu
Wczoraj sporo musieliśmy pojeździć i załatwiać, a dziś z kolei ja w pracy byłam, jutro też rano idę a potem prosto na wesele do kuzynki
W międzyczasie się właśnie pakujemy bo w niedzielę wyjeżdżamy do sanatorium na 2 tygodnie
Tak więc -
Aniu87 - wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!!!!
No i życzę żeby wszystko się Wam udało!!!! Na pewno będzie pięknie

Trochę z wyprzedzeniem ale pewnie nie będzie mnie tu w najbliższym czasie - mam nadzieję że nieobecność usprawiedliwicie

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 07:21   #919
lovebird
Zakorzenienie

libelle, oczywiście, że o Tobie pamiętamy Wyobrażam sobie, ile masz z nią zajęcia, ale najważniejsze, że zdrowa A może ona nie krzyczy, tylko śpiewa?

Cytat:
no tak... wczoraj wsiadłam do Tż do samochodu i on mówi, że wysłał smsa do rmffm bo dzwonią i można wygrać 120 000 zł no to i ja wysłałam i myślisz że do nas zadzwonili?
Tak, to rmffm było, pomyliłam się Ja wysłałam z 10 tych SMS-ów wczoraj i tak od czasu do czasu też ze dwa wyślę i ciągle nic, mogliby w końcu zadzwonić, kasa by się przydała
A u mnie wczoraj też było cieplutko, na krótki rękaw się można było do miasta przejść, bez opatulania w kilka warstw ciuchów. Ale to słońce chyba specjalnie dla aani_20 na te zdjęcia wyszło i nam też się trochę udzieloło
Aniu, spokojnie zajmuj się TŻ-em I bawcie się dobrze w sanatorium!
Ja się dzisiaj planuję wybrać do Opola, ale nie wiem, co z tego wyjdzie
Znając życie wyjazd opóźni się o jakieś 2 godziny, więc już mi się nie będzie opłacało jechać

Wymianki
Stary 2010-09-11, 09:14   #920
libelle
Zadomowienie

Cytat:
libelle myślę, że każda z nas wie, że jak pojawia się dziecko to świat się do góry nogami przewraca i na nic nie ma czasu i na pewno żadna nie ma Ci za złe,a i jasne że każda pamięta bo trudno o Tobie zapomnieć

Dzięki Pidzi

Jeśli chodzi o wygrane to w pracy namiętnie wysyłałyśmy smsy a to do rmf a to do z i diupa panie. Do nikogo z nas nie zadzwonili. A koleżanka to nawet non stop miała na kartkę do biurka przyklejoną co ma mówić jak by zadzwonili

Cytat:
Cześć dziewczyny
Jaka tu pustka....
Przepraszam też za małą nieobecność ostatnio...od wtorku wieczór TŻ ma wolne więc trochę mi czasu zajmuje W środę pojechaliśmy zdjęcia plenerowe zrobić, na szczęście pogoda wytrzymała a nawet wyszło słońce - jedyny dzień bez opadów w tym tygodniu
Wczoraj sporo musieliśmy pojeździć i załatwiać, a dziś z kolei ja w pracy byłam, jutro też rano idę a potem prosto na wesele do kuzynki
W międzyczasie się właśnie pakujemy bo w niedzielę wyjeżdżamy do sanatorium na 2 tygodnie
Tak więc -

Trochę z wyprzedzeniem ale pewnie nie będzie mnie tu w najbliższym czasie - mam nadzieję że nieobecność usprawiedliwicie
Aniu w Takim razie Tobie udanego urlopiku.
Nio i czekamy na relację jak już wrócisz

Cytat:
libelle, oczywiście, że o Tobie pamiętamy Wyobrażam sobie, ile masz z nią zajęcia, ale najważniejsze, że zdrowa A może ona nie krzyczy, tylko śpiewa?

Tak, to rmffm było, pomyliłam się Ja wysłałam z 10 tych SMS-ów wczoraj i tak od czasu do czasu też ze dwa wyślę i ciągle nic, mogliby w końcu zadzwonić, kasa by się przydała
A u mnie wczoraj też było cieplutko, na krótki rękaw się można było do miasta przejść, bez opatulania w kilka warstw ciuchów. Ale to słońce chyba specjalnie dla aani_20 na te zdjęcia wyszło i nam też się trochę udzieloło
Aniu, spokojnie zajmuj się TŻ-em I bawcie się dobrze w sanatorium!
Ja się dzisiaj planuję wybrać do Opola, ale nie wiem, co z tego wyjdzie
Znając życie wyjazd opóźni się o jakieś 2 godziny, więc już mi się nie będzie opłacało jechać
lovebird jak to jest śpiew to kariery moje dziecię raczej nigdy nie zrobi Może pójdzie w ślady mamy i choć talent do malowania odziedziczy pokończyłaby obrazy na których nie mam czasu skończyć i wiszą sobie na sztaludze...
Stary 2010-09-11, 10:15   #921
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Jaka tu pustka....
Tak więc -

Pierwsze jak to zobaczyłam to pomyślałam, ze pomyliłaś daty no ale doczytałam resztę dziękuję za życzenia w swoim i tż imieniu
no życzę Wam udanego odpoczynku a gdzie jedziecie??

wczoraj dostałam pierwsze życzenia od moich "dziadków" są już starsi i powiedzieli, ze wolą mieć to już z głowy bo w dniu wesela będzie duze zamieszanie... no i poryczałam się jak bóbr jak składali mi zyczenia... płakałam ja i oni. nie wiem jak ja to przetrwam w dniu wesela chyba jakieś tabletki wezmę albo łyknę coś mocniejszego taka płaczka ze mnie jest...

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 12:25   #922
pidzi
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Dzięki Pidzi

Jeśli chodzi o wygrane to w pracy namiętnie wysyłałyśmy smsy a to do rmf a to do z i diupa panie. Do nikogo z nas nie zadzwonili. A koleżanka to nawet non stop miała na kartkę do biurka przyklejoną co ma mówić jak by zadzwonili
bo to może tak jest że oni wybierają osoby które np. raz wysłały smsa żeby ludzie myśleli że jak wyślą np. więcej niż raz to na pewno do nich zadzwonią ja osobiście nigdy nic nie wygrałam dlatego już nie wysyłam tych smsów... może jakieś krzyżówki zacznę rozwiązywać

Cytat:
wczoraj dostałam pierwsze życzenia od moich "dziadków" są już starsi i powiedzieli, ze wolą mieć to już z głowy bo w dniu wesela będzie duze zamieszanie... no i poryczałam się jak bóbr jak składali mi zyczenia... płakałam ja i oni. nie wiem jak ja to przetrwam w dniu wesela chyba jakieś tabletki wezmę albo łyknę coś mocniejszego taka płaczka ze mnie jest...
ja też tak mam że w takich chwilach zwykle mam świeczki w oczach, szczególnie bym miała jeśli to byliby dziadkowie jak w Twoim przypadku Aniu
tak generalnie Wam powiem, że tyle ślubów tutaj, tyle narodzin, że jak wszystkiego się naczytam to Wam zazdroszczę! najbardziej tych ślubów... chyba najpiękniejsze wydarzenie w życiu, zaraz po narodzinach dziecka
Aniu, a jak będziesz uczesana?
Stary 2010-09-11, 19:19   #923
libelle
Zadomowienie

Cytat:

Pewnie też bym się pobeczała w takiej chwili.
Wcześniej wydawało mi się, że jestem bardzo odporna jeśli chodzi o roztkliwianie się. Mało który romantyczny film był mnie w stanie doprowadzić do łez, no chyba, że był to Leon Zawodowiec A teraz powiem wam, że odkąd zostałam mamą jak tylko zobaczę coś czułego zaraz mam gulę w gardle i łzy w oczach.

Cytat:
bo to może tak jest że oni wybierają osoby które np. raz wysłały smsa żeby ludzie myśleli że jak wyślą np. więcej niż raz to na pewno do nich zadzwonią ja osobiście nigdy nic nie wygrałam dlatego już nie wysyłam tych smsów... może jakieś krzyżówki zacznę rozwiązywać

ja też tak mam że w takich chwilach zwykle mam świeczki w oczach, szczególnie bym miała jeśli to byliby dziadkowie jak w Twoim przypadku Aniu
tak generalnie Wam powiem, że tyle ślubów tutaj, tyle narodzin, że jak wszystkiego się naczytam to Wam zazdroszczę! najbardziej tych ślubów... chyba najpiękniejsze wydarzenie w życiu, zaraz po narodzinach dziecka
Aniu, a jak będziesz uczesana?
Pidzi powiem Ci że ja też nigdy nic nie wygrałam - a przepraszam wygrałam raz płytę z Pepsi, której mi nie przysłali Raz jak była loteria w szkole podstawowej jeszcze to babce aż się mnie zrobiło żal i mi coś tam dała w Nagrodę Pocieszenia Od zawsze powtarzam, że "Jak sobie człowiek sam nie zarobi to nikt mu nie da! " ale i tak czasem głupieję i wyślę sms'a czy puszczę totka choć to się zdarza raz na ruski rok

A ślubów też Wam zazdroszczę, może i ja się zdecyduję za jakiś czas Na razie jest mi dobrze tak jak jest, ale kto wie..
Stary 2010-09-12, 12:09   #924
pidzi
Raczkowanie

libelle no chyba masz rację... w życiu nic nie ma zadarmo, poza tym kiedyś jednak były inne czasy, teraz każdy gdzieś pędzi i dla większości liczą się pieniądze...

nie wiem czy słyszałyście, że opłaty za samochody (dowód rejestracyjny, ubezpieczenie itd.) mają podrożeć nawet dwukrotnie przecież to chore...
Stary 2010-09-12, 16:00   #925
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze jak to zobaczyłam to pomyślałam, ze pomyliłaś daty no ale doczytałam resztę dziękuję za życzenia w swoim i tż imieniu
no życzę Wam udanego odpoczynku a gdzie jedziecie??

chciałabym mieć takie "problemy"
Cytat:
libelle no chyba masz rację... w życiu nic nie ma zadarmo, poza tym kiedyś jednak były inne czasy, teraz każdy gdzieś pędzi i dla większości liczą się pieniądze...

nie wiem czy słyszałyście, że opłaty za samochody (dowód rejestracyjny, ubezpieczenie itd.) mają podrożeć nawet dwukrotnie przecież to chore...
Niech połatają dziury w asfalcie to będę płacić
Stary 2010-09-12, 19:12   #926
pidzi
Raczkowanie

no właśnie w Polsce jest chyba generalnie tak, że wydaje się kase na to co nie trzeba...

kobiety, planuję zmienić coś z włosami, a jako że od fryzjerów się trzymam z daleka (był jeden w lublinie super), to poszukałam na you tube i zastanawiam się czy nie cyknąć sobie takiej grzywki , może trochę dłuższej, ale generalnie teraz mam mało postopniowane włosy, bezgrzywki itd, co myślicie? filmik w linku poniżej:

http://www.youtube.com/watch?v=B3Q3P...eature=channel

Edytowane przez pidzi
Czas edycji: 2010-09-12 o 19:13
pidzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 09:50   #927
libelle
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie w Polsce jest chyba generalnie tak, że wydaje się kase na to co nie trzeba...

kobiety, planuję zmienić coś z włosami, a jako że od fryzjerów się trzymam z daleka (był jeden w lublinie super), to poszukałam na you tube i zastanawiam się czy nie cyknąć sobie takiej grzywki , może trochę dłuższej, ale generalnie teraz mam mało postopniowane włosy, bezgrzywki itd, co myślicie? filmik w linku poniżej:

http://www.youtube.com/watch?v=B3Q3P...eature=channel
Jak tylko dasz radę to mnie się podoba, choć sama chętnie bym się pozbyła grzywki
Mam za wysokie czoło, żeby chodzić bez niej a szczerze to mam jej po dziurki w nosie bo mam ją od dziecka. Przez jakiś czas chodziłam z włosami zaczesanymi do tyłu i nawet mi się to podobało, ale po jakimś czasie zaczęli mi znajomi mówić że trochę za łyso wyglądam i się poddałam...
No ale zawsze chce się mieć takie włosy jakich się nie ma ja zawsze chciałam mieć loki a mam proste druty

Stary 2010-09-14, 21:14   #928
libelle
Zadomowienie

A co tu taka cisza ??
Gdzie się wszystkie pochowały ?
Stary 2010-09-15, 09:52   #929
pidzi
Raczkowanie

no właśnie...???
Stary 2010-09-15, 10:22   #930
aicila
Rozeznanie

melduję, że ja jestem, ale jakoś nie mam weny na pisanie

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości