Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 23:02   #2701
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A ja chyba tylko jeszcze jak wygląda Motylek wiem ze ślubu

Mam nadzieję, że i reszta się ujawni
no ja też, bo ja ciekawska jestem

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 23:03   #2702
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja ogólnie jestem wesoła i w ogóle ok (autopromocja ), ale jak mnie ktoś wkurzy to potrafię być okropna
Mam to samo! A jak mi ktoś za skórę zajdzie, to jestem wredna na maksa.

Serio uciekam

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 06:05   #2703
Nadia5
Zakorzenienie

dzień dobry SPD
wymiana fotek była ?? chyba cuś mnie omineło

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 06:32   #2704
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 07:20   #2705
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Taaaaak, to ja! No zmiana włosów w moim przypadku to praktycznie zmiana osoby. Zaraz się jeszcze poszukam w naturalnym blondzie, to zobaczysz jaka różnica.
Dzień dobry wszystkim SPD w ten pochmurny i szary poranek.
Widzę, że chwalicie się zdjęciami to może też coś później wrzucę (tylko muszę zobaczyć jak to się robi bo ja nowicjuszka jestem )

ijaa i lili1987 a mogłabym zobaczyć wasze zdjęcia (wyśle wam zaproszenia jesli zechcecie to przyjmijcie mnie do waszego grona hehe )

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 07:32   #2706
K-H
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim SPD w ten pochmurny i szary poranek.
Jaki pochmurny, jaki szary? U mnie pięknie słonko świeci.
Ijaa, wygladasz na zdjęciach zupełnie inaczej niz w avatarze! Obeznie masz taką ognistą fryzurkę właśnie?
Dziś pierwsza wolna sobota od wieeeelu dni. Mnie to w ogóle nie cieszy.
A czego Ty słuchasz?
K-H jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 07:36   #2707
effie22
Wtajemniczenie

hello. Zrobiłam prywatny album. Na razie tylko dwa zdjęcia. Siedze jeszcze w piżamie chociarz od 6 nie spie:/ Ale mam lenia a wypadało by posprzątać. Muszę potem się przejść z małym tż po tytoń.
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 07:37   #2708
DobraDusza88
Zakorzenienie

oo ja też bym chciała Wasze zdjęcia zobaczyć! Też później coś powrzucam

TŻ wczoraj padł koło 22, więc też się położyłam A dzisiaj się coś nie teges czuję :/

Co robicie na obiad? ja dzisiaj zjem wczorajsze carbonara a TŻ'towi zrobię rybkę z ziemniaczkami.

A TŻ zgubił kupon na 20 zł do Reala Mam nadzieję, że się gdzieś znajdzie...

effie22- jaki słodki synek !! słodziak

Edytowane przez DobraDusza88
Czas edycji: 2010-09-11 o 07:49
DobraDusza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 07:58   #2709
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

effie22- jaki słodki synek !! słodziak
Dziękuje ma to po mamie ale jestem skromna. A tak serio to jest bardzo podobny do mojej mamy .
Stary 2010-09-11, 08:14   #2710
dudipopka
kobieta za ladą

hej
u mnie dziś pyzy dla młodej a dla nas nie wiem może frytki
i dziś nic nie robie lenie sie
miłego dnia

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 09:11   #2711
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry.. Ja dzisiaj robi e zupe grzybową tak jak juz pisałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 09:12   #2712
anoola
Zadomowienie

Cześć kochane Jestem cały czas z wami, żeby nie było...tylko że nadrabiam wasze wcześniejsze posty i jestem na ok.36 str...dooopiero a tak bym chciała byc już na bieżąco.
Byłam już dzisiaj w Biedronce (tak ambitnie bo wczoraj byłam popołudniu i nie załapałam sie na ser żółty który był w promocji a mój TŻ to serożerca więc- on by się ucieszył z sera a ja z oszczędności...ale lipa Dzisiaj mimo że byłam o 8:00 nie zdążyłam kupić karkóweczki w promocji, była podobno za 5 zł /kg. A taki fajny obiadek by jutro był ) No nic, kupiłam za to TŻtowi keczap Heinz bo uwielbia, mamie płyn do mycia okien- przy okazji wypróbowałam, świetny jest wiec też go będę teraz kupować bo niecałe 3 zł, a w działaniu identyczny jak Clin. Kupiłam też mopa o którym dawno marzyłam , takiego z gąbką na końcu i z funkcją odciskania wody za 19,99 (to własciwie taki komplet bo jest jeszcze końcówka do mycia okien i do wieszania ubrań jeśli macie jakąś mega wysoka szafę) Końcówke do okien oddałam mamie bo my mamy nisko okna więc nie potrzebuję a w zamian za to mama zaproponowała że się ze mną na tego mopa złoży więc mam mojego wymarzonego mopa za 10 zł
Poza tym kupiłam wczoraj kurteczkę taka jesienno-wiosenną z duuużym kapturem za... 25 zł w markecie chińskim, bo nie miałam żadnej i 2x1,5 litra Lenora Perfumelkę za 19,99. Podsumowując- zakupy z 2 ostatnich dni uznaje za baaardzo udane i oszczędne

Dobra, wracam na str.36 bo nigdy was nie nadgonię Buziale i miłego dnia wszystkim
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 09:18   #2713
effie22
Wtajemniczenie

Ogarnęłam troche domek. Odkurzyłam a jak mały zaśnie pomyję na mokro. Piję kawke i lece sie ubrac bo chce jechać z małym na spacer. Taka piękna pogoda u nas.
Na obiad mały ma kotlety od wczoraj, ja sobie pierś ugotuję a tz chyba kotlety
Stary 2010-09-11, 09:29   #2714
DobraDusza88
Zakorzenienie

A ja dzisiaj nie sprzątam pościeliłam tylko łózko, teraz zmyję naczynia po śniadaniu i tyle Jutro mają "teściowie" przyjechać, więc i tak bym musiała sprzątać. Więc zrobię to jutro A dzisiaj nauka... ale tak już na poważnie, bo kurczę nic na poniedziałek nie umiem :/
Stary 2010-09-11, 09:57   #2715
ssnowdrop
Zadomowienie

Angry Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
nie wiem czy mój zazdrosny, ufa mi bo tez wie ze tu same babki nawet mu opowiadam o Was ale wiecie inaczej jak ja opowiadam a inaczej jak on widzi co ja pisze ww. przykład z teściową np
mój też przychodzi i podgląda przez ramię, a jak zobaczy moj avatar gdzies to od razu "poczekaj, poczekaj" no i opowiadam mu o Was... śmieje sie ze teraz wie więcej o tym co sie dzieje o SPD niż u moich relanych kolezanek;d;d a wczoraj w rossmanie to nie juz powalil totalnie: mielismy kupic odplamiacz , ja chcialam taki z rozpylaczem i on do mnie "no wez ten rozpylacz bo widze ze sie napalilas jak prawdziwa gosposia" ja na niego oczy, o on "no tak ty nie jestes gosposia, tylko seXowna pania domu::hah aha:
Cytat:
Lili nie widziałam Twojej malutkiej. Chcę ją zobaczyć, bardzo chcę.
ja też chcę!!!

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
wiecie co nie irytują was reklamy ?ytpu iles tam kobiet stwierdzilo poprawe(włosów zębow czy tam innego dobrodziejstwa)?
kiedys dowiedziałam się że te badania sa prowadzone na osobach ktore np w ogole nie uzywaja szamponu/pasty itp. wiec wiadomo że od razu widac poprawe to tak w ramach ciekawostki

też chcę Was popodglądać dziewczyny więc postaram się zaraz założyć album i Was pozapraszac, ale nie wiem czy zdaze bo mam autobus do domu o 11.45 i musze sie powoli zbierac bede teskinic za Wami SPD, ale tylko do jutra... mam nadzieje, ze produkcja bedzie do nadrobienia
tearz zbioeram sie za ten album i wypatrujcie zaproszen ode mnie, chyba ze ktoras z Was zechce mnie zaprosic pierwsza to jak najbardziej buziaki
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 09:57   #2716
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez K-H Pokaż wiadomość
Jaki pochmurny, jaki szary? U mnie pięknie słonko świeci.
Ijaa, wygladasz na zdjęciach zupełnie inaczej niz w avatarze! Obeznie masz taką ognistą fryzurkę właśnie?
Dziś pierwsza wolna sobota od wieeeelu dni. Mnie to w ogóle nie cieszy.

To tylko pozazdrościć pogody, ja wczoraj miałam piękne słoneczko a dzisiaj wróciła jesień

Ja dzisiaj planuje zupę pomidorową z kluseczkami albo z ryżem

ijaa faktycznie co kolor to inaczej twoja buzia wygląda, mi bardzo się podoba ten kolorek rudy, normalnie super

Edytowane przez motylek1
Czas edycji: 2010-09-11 o 10:21
motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 10:24   #2717
DobraDusza88
Zakorzenienie

A ja zrobiłam listę obiadów na następny tydzień i przy okazji listę zakupów żywieniowych, żeby mieć z czego te obiady zrobić Także część rzeczy kupię w poniedziałek w Biedronce, bo będę przechodzić obok Mam nadzieję, że to mi pomoże w oszczędzaniu i nie będzie nieplanowanych zakupów
Stary 2010-09-11, 11:17   #2718
effie22
Wtajemniczenie

Ja byłam z małym na spacerku i wstąpiłam do paru sklepów co mam na osiedlu. Kupiłam Tż tytoń 7,50 ( w ramach oszczędzania będzie sobie kręcił fajki), małemu rajstopki- 14 zl i w markecie kupiłam kapuste kiszoną, małemu mambe i grześka, 3 jabłka i gume orbit i zapłaciłam 8 zł. Kurcze widziałam fajne botki, takie ciemno szare ( ostatnio mój ulubiony kolor) z małym obcasem, wiązane z tyłu na sznurówki za 75 zł. Tak mi się podobały do leginsów i rurek wyglądały by bosko. Jak mi wpadnie jakaś kasa dodatkowa to je kupie. Ale najpierw muszę zakupic sobie coś z długim rękawem. Położe małego i ide sklecić jakiś obiad.
Stary 2010-09-11, 11:35   #2719
dudipopka
kobieta za ladą

a ja nie wiem co mam zrobić młoda właśnie poszła z teściową do wieczora jej nie będzie chyba walne sobie kawe drugą
miałam sprzątać ale nie chce mi sie przetarłam tylko podłogę i zamiotłam dywan(tż śpi po nocce więc odkurzacz odpada)

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 11:41   #2720
Haniula
Zakorzenienie

czesc moje kobiety
mam nadzieje, ze kciuki trzymałyscie, bo egzamin byl koszmarny. 44 pytania -uwazam ze trudne Niby napisałam ale wiem, ze sporo pokreciłam zostaje sie tylko modlic o cud

widzialam, ze robimy albumy ze zdjeciami fajny pomysł Lily wyobrazałam sobie Ciebie zupelnie inaczej
Tez stworze albumik, o ile bede potrafiła ale to później bo lece robić sałatke gyrosa bedziemy sie objadać wieczorem przy winku z TZ

do później moje SPD

ps: ja wam juz moja chałupe pokazałam, teraz czekam na inspiracje od Was!
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 11:45   #2721
201608051010
Konto usunięte

Witam SPD

Wczoraj dalismy ostro czadu, w cztery osoby wypilismy 6 win no i o 24 urzadzilismy sobie karaoke, obudzilam sie dzis nie dosc , ze z normalnym kacem to jeszcze moralniak mnie meczy do tej pory i wstydze sie wyjsc z mieszkania, nie wiem jak sasiadom w oczy spojrze
na grzyby oczywiscie nie pojechalismy, to bylo do przewidzenia....

dzis oszczednosci nie bedzie, jak zawsze po wiekszym piciu zamawiamy pizze, nie chce mi sie stac nad garami

alez dzis piekna pogoda, piekne slonko, jak nabiore sil to musze Tz ta wyciagnac z domu

Tez bym chetnie Was wszystkie zobaczyla, sama mam album (chyba) prywatny, ale zdjecia srednio aktualne bo z czerwca i lipca, a teraz juz jestem pare kg chudsza i mam dluzsze wlosy

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-09-11 o 11:47
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 11:46   #2722
Chaigata
Zakorzenienie

do Nadii kupiłam taką włóczkę, mam nadzieję, że trafiłam. Sugerowałam się tymi butkami wczorajszymi. Będę niedługo próbować. Wiesz mam zamiar nauczyć się warkoczów, a czuję, że pójdzie jak z płatka, także jak Cię zaciekawi jakiś inny wzór, daj znać. Byleby niezbyt skomplikowany.

Własnie wróciłam z pasmanterii, ale że nie wyzdrowiałam do końca to się dorobiłam dodatkowo... jak rano było koło 37 tak po powrocie mam 36,2
Stary 2010-09-11, 12:01   #2723
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
Witam SPD

Wczoraj dalismy ostro czadu, w cztery osoby wypilismy 6 win no i o 24 urzadzilismy sobie karaoke, obudzilam sie dzis nie dosc , ze z normalnym kacem to jeszcze moralniak mnie meczy do tej pory i wstydze sie wyjsc z mieszkania, nie wiem jak sasiadom w oczy spojrze
na grzyby oczywiscie nie pojechalismy, to bylo do przewidzenia....

dzis oszczednosci nie bedzie, jak zawsze po wiekszym piciu zamawiamy pizze, nie chce mi sie stac nad garami

alez dzis piekna pogoda, piekne slonko, jak nabiore sil to musze Tz ta wyciagnac z domu

Tez bym chetnie Was wszystkie zobaczyla, sama mam album (chyba) prywatny, ale zdjecia srednio aktualne bo z czerwca i lipca, a teraz juz jestem pare kg chudsza i mam dluzsze wlosy
widzę, że impreza się udała Co do picia win to znajomi się śmieją ze mnie, że ze mną win się nie opłaca pić bo sama mogę wypić ze 2-3 butelki i mnie nic nie jest a reszta już nie może do innych alko nie mam tak mocnej głowy
Stary 2010-09-11, 12:24   #2724
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Dziękuje ma to po mamie ale jestem skromna. A tak serio to jest bardzo podobny do mojej mamy .
Śliczny synuś i mama jaka śliczna. Urocza z Ciebie dziewczyna

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość

ijaa faktycznie co kolor to inaczej twoja buzia wygląda, mi bardzo się podoba ten kolorek rudy, normalnie super
Dziękuje

Cytat:
a ja nie wiem co mam zrobić młoda właśnie poszła z teściową do wieczora jej nie będzie chyba walne sobie kawe drugą
miałam sprzątać ale nie chce mi sie przetarłam tylko podłogę i zamiotłam dywan(tż śpi po nocce więc odkurzacz odpada)
A ja odkurzałam. Mój też śpi i nawet mu powieka nie drgnęła. Wiem bo zaglądałam specjalnie.

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

Dodałam Cię, co bym mogła zobaczyć.

A ja przybywam z nowymi fotkami.
Jakiś czas temu mieszkanka pokazywałyście, a ja się zbierałam zbierała i zebrać nie mogłam. Więc dzisiaj nadrabiam.
Na pierwszy ognień salon.

Sypialnię tez postaram się wam pokazać, ale muszę ogarnąć kupę ubrań z trzech prań z łózka czekających na poskładanie i TŻa śpiącego obok.

Aporpo's, odkurzałam niedawno, a ten nic. Sypialnię mamy zaraz obok salonu - nawet się wchodzi z niego. Śpi jak zabity.

Ogarnęłam tez dzisiaj kuchnię odrobinę. Mam jeszcze zapędy na łazienkę ale to może wieczorem - chociaż wyszłabym tez gdzieś chętnie, tylko nie bardzo wiem gdzie i z kim. Jak zwykle.

TŻ był w pracy na 4 godzinki, więc drzemie - śpi jak zabity znaczy się. Zaraz wstępnie przygotuję obiad i chyba gdzieś wybędziemy, chociażby po mieście czy gdzieś połazić bo szkoda w tak piękna pogodę w domu siedzieć - 20 stopni jest u mnie.

Planuję niedługo zmianę zasłon - te są TŻ z jego mieszkania. Drażnią mnie. Nie to że fatalnie ich nie lubię ale wydają mi się po prostu brzydkie.
Co byście doradzały?
Od razu uprzedzam, że makarony odpadają, chociaż bardzo mi się podobają. Mam centralne takie na węgiel w mieszkaniu i za zasłonami idą rury do grzejników i innych pomieszczeń. Nie ładnie to wygląda jak będzie widać.

Marzą mi się czarne zasłony, ale nie wiem.

I apropo's jeszcze salonu. Ma ktoś czarną kanapę materiałową?
Jak ją czyścicie?
Ta moja mnie do szały doprowadza. Najczęściej ją odkurzaczem jadę, albo mokrą ściereczką - chociaż to strasznie pracochłonne ale i tak nie wszystko się zbiera i zawsze jakieś pułki i jasne świństwa zostają.

Niektóre z Was też myślały o tej półeczce na kable co się do stołu przyczepia. Zrobiłam tez fotkę.
Zobaczcie ile kabli się tam mieści.
A to wszystko leżało u nas na podłodze - zabijaliśmy się o to, kopaliśmy, pies rozłączał. A teraz jest super - naprawdę bardzo polecam.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2010-09-11 o 12:28
Stary 2010-09-11, 12:28   #2725
Haniula
Zakorzenienie

ijaa ładne mieszkanko czekamy na wiecej pomieszczen
mamy chyba taki sam kolor scian czy to duluxowa magnolia?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 12:46   #2726
effie22
Wtajemniczenie

Dzieki Ijaa z ciebie też niezła laska stałam godzine przy garach i zrobiłam: dla tz dwa kotlety, garnek ziemniaków na kopytka, sobie piersi upieczone w folii z przyprawą gyros i tarta mozzarellą pychotka polecam i upiekłam placuszki otrębowe. Teraz wcinam moje piersi z kiszona kapusta i kefirem. A mały śpi
Stary 2010-09-11, 12:46   #2727
DobraDusza88
Zakorzenienie

ijaa- super mieszkanko Nie wiem czy bym się na Twoim miejscu zdecydowała na czarne zasłony... nie będzie zbyt ciemno?
Stary 2010-09-11, 12:49   #2728
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ijaa ładne mieszkanko czekamy na wiecej pomieszczen
mamy chyba taki sam kolor scian czy to duluxowa magnolia?
Dziękuję. A wiesz, że nie pamiętam.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Dzieki Ijaa z ciebie też niezła laska stałam godzine przy garach i zrobiłam: dla tz dwa kotlety, garnek ziemniaków na kopytka, sobie piersi upieczone w folii z przyprawą gyros i tarta mozzarellą pychotka polecam i upiekłam placuszki otrębowe. Teraz wcinam moje piersi z kiszona kapusta i kefirem. A mały śpi
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
ijaa- super mieszkanko Nie wiem czy bym się na Twoim miejscu zdecydowała na czarne zasłony... nie będzie zbyt ciemno?
Dziękuję.
No własnie daltego się zastanawiam. Chociaż muszę przyznać, że pokój, ogólnie mieszkanie jest BARDZO jasne. Okna na południe, dużo światła w wpada, bo okna są spore i centralnie umieszczone.
Nie wiem sama.

To jakie inne być proponowała?

Stary 2010-09-11, 12:49   #2729
201608051010
Konto usunięte

Cytat:

Planuję niedługo zmianę zasłon - te są TŻ z jego mieszkania. Drażnią mnie. Nie to że fatalnie ich nie lubię ale wydają mi się po prostu brzydkie.
Co byście doradzały?
Od razu uprzedzam, że makarony odpadają, chociaż bardzo mi się podobają. Mam centralne takie na węgiel w mieszkaniu i za zasłonami idą rury do grzejników i innych pomieszczeń. Nie ładnie to wygląda jak będzie widać.

Marzą mi się czarne zasłony, ale nie wiem.

I apropo's jeszcze salonu. Ma ktoś czarną kanapę materiałową?
Jak ją czyścicie?
Ta moja mnie do szały doprowadza. Najczęściej ją odkurzaczem jadę, albo mokrą ściereczką - chociaż to strasznie pracochłonne ale i tak nie wszystko się zbiera i zawsze jakieś pułki i jasne świństwa zostają.

Niektóre z Was też myślały o tej półeczce na kable co się do stołu przyczepia. Zrobiłam tez fotkę.
Zobaczcie ile kabli się tam mieści.
A to wszystko leżało u nas na podłodze - zabijaliśmy się o to, kopaliśmy, pies rozłączał. A teraz jest super - naprawdę bardzo polecam.
ooo moi rodzice mieli takie zaslonki tylko w kolorze bordowym chyba z 1o lat temu, wtedy mi sie podobaly
nie wiem czy czarne zaslonki to dobry pomysl, napewno pasowaly by do wnetrza i fajnie wygladaly ale czy nie sprawilyby, ze pomieszczenie zrobi sie ciemne i takie 'nieprzytulne'?
fajny patent z tymi kablami, my mamy wszystkie schowane za rogowka
i ja rowniez mam podobny kolor scian, uwielbiam takie odcienie
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 12:51   #2730
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
mojego nic nie rusza, mogę odkurzyć całe mieszkanie a on dalej śpi

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
do Nadii kupiłam taką włóczkę, mam nadzieję, że trafiłam. Sugerowałam się tymi butkami wczorajszymi. Będę niedługo próbować. Wiesz mam zamiar nauczyć się warkoczów, a czuję, że pójdzie jak z płatka, także jak Cię zaciekawi jakiś inny wzór, daj znać. Byleby niezbyt skomplikowany.

Własnie wróciłam z pasmanterii, ale że nie wyzdrowiałam do końca to się dorobiłam dodatkowo... jak rano było koło 37 tak po powrocie mam 36,2
yhm ładna Ja poszukam na stronkach wzorów bo nie mam pojęcia jakie są i co najważniejsze nie znam stopnia trudności tych wzorów. W każdym bądz razie jestem chętna na kupno .... tych minetek
daj znać jak Ci idzie doszkalanie

ijaa z tymi kablami to super rozwiązanie kanapa jest cudna, ja mam brązową taką bardziej materiałową i wiem jaki to problem z różnymi cicikami. tata mi powiedział żeby położyć wilgotną gazę i klupać tym czymś do dywanów nie wiem czy to coś daje ale póki co często odkurzam
a na ciciki to było takie cus do ubrań co nie ? taka rolka

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-09-11 o 12:56
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości