Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-11, 12:35   #2461
Agnese69
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Tamta dyskusja została zakończona. Ty napisałaś swoje, on swoje i finito. Dla nikogo to nie była miła lektura, czytając Wasze potyczki.
A teraz wpadłaś wkurzona bo Ci nie raczył na PW odpisać - kogo to obchodzi????
Moossa nie znam, wpadłam na ten wątek jak już malo się udzielał.
Ciebie w miarę "znam". Lubię mimo wszystko Twój dziwny humor, ale ta ostatnia wypowiedź ....
Dajcie se na luz! Taki nerw nie sprzyja dukaniu

Nawet nikt nie zauważył, że na śniadanie zjadłam bułkę z masłem!
Ja zauważyłam, łajzo jedna

Lukrecja - że zabiorę głos w nie swojej sprawie - niestety ma trochę racji... To moose pojechał po niej baaardzo niefajnie wczoraj mimo, że spór tak w ogóle dotyczył Alex i dzieczyny od budyniu Lidlowego - przepraszam najmocniej, nie pamiętam nicku. Był bardzo agresywny w swej wypowiedzi - stwierdzam jak najbardziej bezstronnie - jak również jego koleżanka Renia, któa próbowała w ogóle zarządzić kto ma pozostać na forum, a kto odejść i opluła tu kilka osób nieźle... Lucia mu wysłała na priv kilka ciętych słów (sorry, ja chyba też bym się wkurzyła za takie obelgi), a on to ZACYTOWAŁ na forum i znowu ją zczyścił.
Mi się tez ta akcja już nie podoba od przedwczoraj, zważywszy na powód jej wybuchu. Ale sama zobacz, missi, to nie Lukrecja tu nadymiła na wstępie... Ona pozostałw w fazie sobie właściwych żarcików i podśmiewywanek. Pierwsza agresywna wypowiedź pochodziła od Reni, a następna od moose. I dym gotowy. Na klejny dzień już się przeniósł.
Ja przepraszam, że jako OBROŃCZYNI tu występuję, ale właśnie zauważyłam, że Lukrecja dostaje od innych za dym, którego tak naprawdę nie wywołała...

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
coś mnie chwilowo naszło na czarnego kocura ...a jak sobie zrobię nowe zdjęcie to wkleję trochę odchudzoną paszczę

Kurcze łeb mi pęka od tego kataru. Ale przynajmniej synek już zdrowy, bo oddał mamusi swoje choróbsko.
Skubaniec mały jeszcze się cieszy, że wszystkie złe bakterie przeszły na mamę
Jeśli chodzi o avaterek to jest bardzo elegancki, choć będę tęsknić za tym sympatycznym uśmiechem
Ale kocury uwielbiam, więc też mi się podoba.
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 12:39   #2462
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Lukrecja - że zabiorę głos w nie swojej sprawie - niestety ma trochę racji... To moose pojechał po niej baaardzo niefajnie wczoraj mimo, że spór tak w ogóle dotyczył Alex i dzieczyny od budyniu Lidlowego - przepraszam najmocniej, nie pamiętam nicku. Był bardzo agresywny w swej wypowiedzi - stwierdzam jak najbardziej bezstronnie - jak również jego koleżanka Renia, któa próbowała w ogóle zarządzić kto ma pozostać na forum, a kto odejść i opluła tu kilka osób nieźle... Lucia mu wysłała na priv kilka ciętych słów (sorry, ja chyba też bym się wkurzyła za takie obelgi), a on to ZACYTOWAŁ na forum i znowu ją zczyścił.
Mi się tez ta akcja już nie podoba od przedwczoraj, zważywszy na powód jej wybuchu. Ale sama zobacz, missi, to nie Lukrecja tu nadymiła na wstępie... Ona pozostałw w fazie sobie właściwych żarcików i podśmiewywanek. Pierwsza agresywna wypowiedź pochodziła od Reni, a następna od moose. I dym gotowy. Na klejny dzień już się przeniósł.
Ja przepraszam, że jako OBROŃCZYNI tu występuję, ale właśnie zauważyłam, że Lukrecja dostaje od innych za dym, którego tak naprawdę nie wywołała...
AMEN

nie chcialam juz podsycac, ale wlasnie to w tym wszystkim jest najlepsze, ze to nie Lukrecja sie przyczepila, i wcale nie do Emili....
tylko MNIE sie nie spodobalo, ze komus sie cos wydawalo (juz zreszta sobie z ta dukaneczka wyjasnilysmy wszystko na priv i jest ok) ale to ze

WY NIE UMIECIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!!!

i tak od slowa do slowa rozpetalam III wojne swiatowa... no coz wolalabym rozpoczac III faze u wszystkich, ale cudow czynic nie umiem
takze dajta juz sobie siana i na wstrzymanie o to prosze Was ja ALEX

i tym milym akcentem zegnam sie z Wami az do jutrzejszego popoludnia, bo wyjezdzam na ROCZEK siostrzenicy TŻ jak to juz mowilam wczesniej, gdzie beda torty, salatki, alkohole i inne malodukanowe rzeczy.... (strach sie bac )
trzymajcie kciuki zebym nie poplynela, bo PMS ma to do siebie ze nawet dukana potrafi przebic
buzki Laseczki i jeszcze grupowe gratki za spadki
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 12:46   #2463
Agnese69
Zadomowienie

No to co, wracamy do tematów, które nas intersują i dotyczą?
Było tu zawsze fajnie i może warto się zatroszczyć żeby nadal było fajnie.
Kończymy więc waśnie i spory, może, oddzielamy kreską....
----------------------------------------------------------------------------------------------
...i wracamy do naszej sekty uważając w przyszłości na swoje reakcje, coby nie wymykały się spod kontroli rozumu

To taka moja propozycja. Co Wy na to, siostry drogie?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
AMEN

nie chcialam juz podsycac, ale wlasnie to w tym wszystkim jest najlepsze, ze to nie Lukrecja sie przyczepila, i wcale nie do Emili....
tylko MNIE sie nie spodobalo, ze komus sie cos wydawalo (juz zreszta sobie z ta dukaneczka wyjasnilysmy wszystko na priv i jest ok) ale to ze
WY NIE UMIECIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!!!
i tak od slowa do slowa rozpetalam III wojne swiatowa... no coz wolalabym rozpoczac III faze u wszystkich, ale cudow czynic nie umiem
takze dajta juz sobie siana i na wstrzymanie o to prosze Was ja ALEX
i tym milym akcentem zegnam sie z Wami az do jutrzejszego popoludnia, bo wyjezdzam na ROCZEK siostrzenicy TŻ jak to juz mowilam wczesniej, gdzie beda torty, salatki, alkohole i inne malodukanowe rzeczy.... (strach sie bac )
trzymajcie kciuki zebym nie poplynela, bo PMS ma to do siebie ze nawet dukana potrafi przebic
buzki Laseczki i jeszcze grupowe gratki za spadki
No to posłuchaj, ty....
Ręce precz od tortu urodzinowego. Taki roczny na pewno jest obrzydliwy - nic wartego grzechu
Chipsy, paluszki, cukierki i ciasteczka omijaj szerokim łukeim
Wolno CI sałatę źryć i zagryzać jakiem. Tyle. I basta.
Stary 2010-09-11, 12:47   #2464
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
No to co, wracamy do tematów, które nas intersują i dotyczą?
Było tu zawsze fajnie i może warto się zatroszczyć żeby nadal było fajnie.
Kończymy więc waśnie i spory, może, oddzielamy kreską....
----------------------------------------------------------------------------------------------
...i wracamy do naszej sekty uważając w przyszłości na swoje reakcje, coby nie wymykały się spod kontroli rozumu

To taka moja propozycja. Co Wy na to, siostry drogie?
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

No to posłuchaj, ty....
Ręce precz od tortu urodzinowego. Taki roczny na pewno jest obrzydliwy - nic wartego grzechu
Ja jestem za ;D

I widze, ze nikt nie pozazdroscil mi mojego pysznego sniadanka.. Ale to nawet i lepiej - przynajmniej nie musialam sie dzielic smakolykami

Ja dzis tez wieczorem wychodze Wroce pewnie z bolem glowy bo to Karaoke na trzezwo dla mnie ale co tam
Stary 2010-09-11, 12:47   #2465
Agnese69
Zadomowienie

A teraz idę utworzyć gołąbki bez zawijania - mam nadzieję, że ich nie spieprzę. Amen.
Buźka do potem.
Stary 2010-09-11, 12:51   #2466
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby co to kupiłam w Biedronce - Podlaski

Adrijah co tam na tym drzewku rośnie???
Chlebek dukanowy?
Oj, zazdroszczę tej Krety!
granaty a chlebek na balkonie, tuż przy drzewku

wczytałam się w Waszą wojnę i muszę powiedzieć, że jestem przerażona. Fakt, sama zauważyłam znaczną zmianę poziomu i charakteru wypowiedzi po tym, jak większość dukanek, które tu były, kiedy ja zaczynałam, poszło na III fazę i widziałam wiele kłótni i nerwów o kolejny raz powtórzone pytanie i inne sprawy, ale teraz to już ostro pojechaliście. Wszyscy. To, co mi się najbardziej w takich kłótniach nie podoba, to to, że zawsze znajdzie się ktoś na tyle urażony, że znika z forum... A przecież nie o wyganianie się chodzi... ehh dorośli jesteśmy, ogarnijmy się, proszę
Stary 2010-09-11, 13:02   #2467
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Ty już wracaj z tych wakacji, bo Ci zazdroszczę za bardzo.
Ale mi się nie chce pracować!! Straszne.
Stary 2010-09-11, 13:04   #2468
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
No to posłuchaj, ty....
tak jest!! Mamusiu
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 13:33   #2469
Sparta
Wtajemniczenie

Witam wszystkie Panie
Co słychać, dziś zrobiłam ciasto capucchino ale dałam za dużo kawy...zawsze coś ale i tak zjem

Co do kłótni!!!
Proszę się już odpiąć każdy od każdego . Są tacy co nie znają się na żartach i tacy co znają. Ja się znam i toleruję wszystkie wypowiedzi, ale to nie znaczy że mam tu czytać jakieś filozoficzne litanie na całe strony odnośnie czyjejś inteligencji bo to jest naprawdę obraźliwe, płytkie mogą być jeziora a nie osoby które tu się udzielają okej, nie chcę już tu nic takiego czytać Nienawidzę czegoś takiego!!!!
Dosyć!!!

Gratuluję wszystkim spadków Naprawdę tak Wam zazdroszczę..ja nie mam wagi, ale zważę się we wtorek i zobaczymy!
Koniecznie zróbcie ciasto kapuczino ale oszczędnie z kawą

Lukrecjo czekamy tu na Ciebie, masz wrócić

Edytowane przez Sparta
Czas edycji: 2010-09-11 o 14:05
Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 13:40   #2470
joanasz
Rozeznanie

Hejka
Ja narazie grzecznie tylko kawka i sernik dukanowy - o wczorajszych grzechach nie pamietam.....

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
ja tez tak chce jeszcze nie sparwdzalam wynikow, ale jak wygram to ci zasponsoruje, bedziemy sie za rece trzymac mowisz i masz wyobraz sobie ze to kop w a za mna ostatnio chodzi boks tajski
dzieki za baty i kopy, boks tajski powiaadasz...?

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
no nic nie wygralam, raptem wytypowalam 2 liczby, no coz operacja plastyczna musi poczekac moze dzis mi sie uda
próbuj dalej, ewentualnie zalapiemy sie na extreme total makeover wczoraj ogladalam kawelek w TV

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
O jeej malutki moose poskarżył się wszystkim III ...
....qrcze , ludzie naprawde trudno jest mi sie wbic na powrot na to fajne, pomocne, motywujace forum -bez ktorego poleglam na wakacjach

Cytat:
Napisane przez betii5 Pokaż wiadomość
No staram się jak mogę ale na III fazie to nie takie proste.Co do mojej pani sędzi to niestety szybko dała za wygraną i nie chce się katować.No cóż ja mogłam ,nie to nie.Pozdrawiam!
niech zaluje - trzymaj sie cieplutko i zdrowo-twoja zla faza zdrowotna kiedys minie

Adryah zazdroszcze Krety bawcie sie dobrze i odpoczywajcie, ladujcie baterie na zime Jak Ci ten chlebek tak wyrasta, mi po powrocie z polski i zakosztowaniu pysznego chleba, moj juz nie smakuje

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
a z tymi granatami to ostroznie - mozecie sie rozerwac ale nie az tak wybuchowo......

Edytowane przez joanasz
Czas edycji: 2010-09-11 o 13:37
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 13:43   #2471
Sparta
Wtajemniczenie

Hej Joanasz nie miałam czasu napisać że pamiętam Cię z początków mojej dietki Uda Ci się wszystko na nowo i nie ma co żałować grzeszków hehehe bo ja też na urlopie pogrzeszyłam iiiiiiiiii było bossSSSsko

Stary 2010-09-11, 13:54   #2472
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
no ja tez przed @ i tez sie czaje na ten blok czekoladowy
a na PW chodze najedzona, nawet przejedzona, ale mam chetke na cos slodkiego, niedukanowego wlasnie
jestesmy silne baby, damy rade co nei?
no pewnie, że damy!

weszłam w rurki, które były dla mnie za małe od jakiś 2 lat? nadal troche boczki wystaja, ale wgl wchodze!
juz mi troche lepiej, a TŻ mnie wspiera, więc mam nadzieje, że przed listopadem wskocze na 56kg
bo w listopadzie koniecznie musze byc na III fazie, bo to jest moj najgorszy miesiac w roku pod wzgledem humoru

a, ze dzis pieknie swieci slonce, wbijam sie w sukienke i ide na spacer z TŻ'tem

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 13:54   #2473
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Hej Joanasz nie miałam czasu napisać że pamiętam Cię z początków mojej dietki Uda Ci się wszystko na nowo i nie ma co żałować grzeszków hehehe bo ja też na urlopie pogrzeszyłam iiiiiiiiii było bossSSSsko
Hi hi hi... jako i ja... I z boskością również się tu zgodzę...
Inna sprawa, że właśnie dziś dopiero skońćzyłam odrabiać te szaleństwa...
Czyli wychodzi na to, że cofnęłam się o 3 tygodnie... Hmmmm czy było warto...? Muszę to przemyśleć
Stary 2010-09-11, 14:11   #2474
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ty już wracaj z tych wakacji, bo Ci zazdroszczę za bardzo.
Ale mi się nie chce pracować!! Straszne.
o nie nie, bo jeszcze mi wykraczesz wcześniejszy powrót. Ja Cię z Barcelony nie ściągałam, chociaż zazdrościłam wyjazdu

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Adryah zazdroszcze Krety bawcie sie dobrze i odpoczywajcie, ladujcie baterie na zime Jak Ci ten chlebek tak wyrasta, mi po powrocie z polski i zakosztowaniu pysznego chleba, moj juz nie smakuje

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

a z tymi granatami to ostroznie - mozecie sie rozerwac ale nie az tak wybuchowo......
Adrijah

On nie wyrósł, miałam malutką foremkę, którą wypełnił po brzegi tzn minimalnie urósł podczas pieczenia, ale wrócił do stanu sprzed pieczenia

postaramy się rozrywać ostrożnie
Stary 2010-09-11, 14:11   #2475
landryna210
Raczkowanie

witajcie!
Wczoraj pierwszy raz zgrzeszylam i dzisiaj chyba też...czuję się strasznie.Wczoraj wieczorem zjadłam 4 średnie jabłka! Ale cieszę się,że to były jabłka ,a nie czekolady,które leżały obok...uff..Czy waga dużo wzrośnie ? Wolę się nie ważyć...A dzisiaj 2 miski ogórkowej dukanowej...mimo,że mam dzień białkowy...Ale w sumie na białkowych zawsze jadłam ogórki kiszone,więc czy to duża różnica?
landryna210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 14:12   #2476
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Hi hi hi... jako i ja... I z boskością również się tu zgodzę...
Inna sprawa, że właśnie dziś dopiero skońćzyłam odrabiać te szaleństwa...
Czyli wychodzi na to, że cofnęłam się o 3 tygodnie... Hmmmm czy było warto...? Muszę to przemyśleć
Ojj było na pewno. Wiecie co zauważyłam? Grzeszki miałam, potem szpital. Jedzenie szpitalowe ale co??? Jakoś nie miałam wyrzutów sumienia. Poszłam do lekarza, przy okazji się zważyłam na "mojej" wadze u mnie w pracy i co? Godz 18, po posiłkach a Siostra Sparta waży 66.00kg (a na wakacje pojechałam z 67.7 kg)
Także chyba im mniej wyrzutów tym mniej nadwyżek. Alleluja i do przodu, bądźmy zdrowi bez powodu

Stary 2010-09-11, 14:14   #2477
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
o nie nie, bo jeszcze mi wykraczesz wcześniejszy powrót. Ja Cię z Barcelony nie ściągałam, chociaż zazdrościłam wyjazdu
Kochana, kiedy to było? Już zapomniałam o urlopie. I tak nad polskim morzem było jeszcze fajniej niż w Barcelonie.
Baw się zatem dobrze i korzystaj z dobroczynnych właściwości słoneczka.
Stary 2010-09-11, 14:16   #2478
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Joanasz o cos takiego:

http://www.youtube.com/watch?v=2urMH...A39&playnext=1

a z tym extreme makeover to chyba przemysle

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 14:17   #2479
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez landryna210 Pokaż wiadomość
witajcie!
Wczoraj pierwszy raz zgrzeszylam i dzisiaj chyba też...czuję się strasznie.Wczoraj wieczorem zjadłam 4 średnie jabłka! Ale cieszę się,że to były jabłka ,a nie czekolady,które leżały obok...uff..Czy waga dużo wzrośnie ? Wolę się nie ważyć...A dzisiaj 2 miski ogórkowej dukanowej...mimo,że mam dzień białkowy...Ale w sumie na białkowych zawsze jadłam ogórki kiszone,więc czy to duża różnica?
No raczej ogórek dużo się różni od białka. Musisz niestety trzymać się zasad o ile zależy Ci na zgubieniu sadełka a po jabłkach możesz mieć zastój lub wzrost bo przerwana została nasza przyjaciółka ketozaaa

Stary 2010-09-11, 14:37   #2480
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
No raczej ogórek dużo się różni od białka. Musisz niestety trzymać się zasad o ile zależy Ci na zgubieniu sadełka a po jabłkach możesz mieć zastój lub wzrost bo przerwana została nasza przyjaciółka ketozaaa
Niekoniecznie ...
Z tego co czytałam na necie to ketozę można mieć nawet przy 100g węgli na dobę, a ja jadłam 20 gram węgli i ketozy nie było ... wszystko zależy od organizmu.
Oczywiście, żeby nie było, że namawiam do złego to jabłka na liście fazy II jak i innych owoców nie ma! A 4 jabłka i to na noc

Edytowane przez xal
Czas edycji: 2010-09-11 o 14:38
xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 14:37   #2481
napoleonka74
Raczkowanie

Marzy mi się ujrzenie 7 z przodu!!! Na razie +300g. Dobijające
napoleonka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 15:12   #2482
Agnese69
Zadomowienie

O rany! O mamusiu! O dżizus!!!!
Jaki zarąbisty bigos mi wyszedł - wpadłam w samozachwyt
No jedno, co pewne - zeżrę go dziś chyba całego. Pierwszy raz mi tak wyszedł.
Zrobiłam z opakowania kapusty kiszonej i połowy główki białej. DUsiłam je osobno, zgodnie z radą jednej dukaneczki, wrzuciłam pokrojonego kuraka wędzonego i pieczarki. Zakońćzyłam przecierem pomidorowym. Niby nic, niby normalka, ale jakiś taki mi wyszedł mniammmm, że uwierzyć nie mogę własnemu szczęściu
A tak w ogóle to chyba przez tydzień będędzie mi się kapustą odbijało, bo mam dziś w garach: kapuśniak, bigos wyżej opiewany oraz gołąbki w sosie pomidorowym - jak wiadomo, z kapustą
Cóż za urozmaicony jadłospis...
Stary 2010-09-11, 15:38   #2483
ROZALKA4
Rozeznanie

czesc wszystkim ja tylko na chwilke bede pewnie wieczorkiem
chciałabym Wam powiedziec co mi sie przytrafiło tak jak juz pisałam jestem przed @ i moj organizm kompletnie szaleje wczoraj rano waga pokazała 66,6 a dzisiaj 64,6 czy to możliwe?????

bo banan z buzi mi nie schodził;]

teraz w ciagu dnia w ciuchach i po sniadaniu obiedzie pokazuje 66,8
ROZALKA4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 15:42   #2484
myszka26111
Raczkowanie

Dziewczyny gdzie kupujecie słodzik w proszku bo nigdzie nie mogę znaleźć
myszka26111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 15:48   #2485
Agnese69
Zadomowienie

[QUOTE=ROZALKA4;22001085]czesc wszystkim ja tylko na chwilke bede pewnie wieczorkiem
chciałabym Wam powiedziec co mi sie przytrafiło tak jak juz pisałam jestem przed @ i moj organizm kompletnie szaleje wczoraj rano waga pokazała 66,6 a dzisiaj 64,6 czy to możliwe?????
bo banan z buzi mi nie schodził;]

Nooooo, mi też by nie schodził Brawo

Czy to możliwe? Pewnie tak, skoro nastąpiło... Mi się tam takie cuda nie zdarzają, a szkoda...

Cytat:
Napisane przez myszka26111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie kupujecie słodzik w proszku bo nigdzie nie mogę znaleźć
Słodzik, najlepiej SUSSINA GOLD (bo się nadaje do pieczenia, a nie wszystkie się nadają - trzeba to zprawdzać na opakowaniu) kupujemy albo w Kauflandzie za ok 6 zł, albo zamawiamy sobie w swojej aptece, gdzie na sprowadzają za ok 10 zł.
Stary 2010-09-11, 16:00   #2486
Konczita
Zakorzenienie

hehehe nie chce czytać do końca bo już mnie śmieszy temat kłótni ...
szkoda tylko że forumowiczki muszą czytać Wasze wzajemne wyrzuty ...

nadrobię Was później to może się czegoś więcej dowiem

GRATULUJĘ WSZYSTKIM UJEMNYCH GRAMÓW
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 16:02   #2487
Tasteme
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
Agnese juz napisala to i owo, chyba nie musze powtarzac. odwazylam sie insynuuowac ze nie czytalas - a przynajmniej nie ze zrozumieniem, bo dukan nie dosc ze pisal jak dlugie uderzeniowki dla jakich nadwag, to w dodatku pisal tez dlaczego TRZEBA przejsc na warzywa. a mowienie 'boje sie warzyw, chyba na nie nie pojde' to jawne igranie z losem ;d i trzecia rzecz jaka pisal dukan - na uderzeniowce spada tylko woda - ile jej bys chciala miec?
Dziekuje za ocene sytuacji zawsze inaczej jak ktoś spojrzy na to z innej strony

Dzis wstałam o 14;00 i zjadłam całe brokuły w przyprawie curry bo nie chciałam solić ,znacie moze jakies przyprawy bez soli ?
No nie powiem,dziwne uczucie bez mojego kochanego tuńczyka ale potem zjem

Edytowane przez Tasteme
Czas edycji: 2010-09-11 o 16:07
Tasteme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 16:23   #2488
Monroe _
Przyczajenie

GG do Monroe _

Dzien dobry Dzien dobry

Co to za kłótnie tam były co ta ma być Nieładnie

Wracając, chciałam się pochwalić Od poprzedniej soboty spadło mi - 2kg jestem z siebie dumna Jeszcze tyle kg...że szook
Ale trzeba być dzielnym

Wieeelkie Gratki za spadki dziewczynki oczywiścieklas ki:

Ja dzisiaj 2 dzień PW Wszamałam na śniadanie placka z otrębów na słodko potem kawałeczek dosłownie tunczyka w sosie własnym i potem jeszcze jednego placka z otrębów na słodko uwielbiam je i niedawno na obiad wszamałam pierś z kurczaka z sałatką z pomidorów

Niesamowity apetyt mam dzisiaj
Stary 2010-09-11, 17:09   #2489
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
O rany! O mamusiu! O dżizus!!!!
Jaki zarąbisty bigos mi wyszedł - wpadłam w samozachwyt
No jedno, co pewne - zeżrę go dziś chyba całego. Pierwszy raz mi tak wyszedł.
Napisz koniecznie jake przyprawy dodałaś...ziele? listkli laurowe? kminek?
Ale smaka narobiłaś...ale bigos na bank sobie zrobię na PW...których nie mogę się doczekać, te P mnie nudzą...mam zmęcznie materiału. A jak robisz sos do gołąbków. Masz może pomysła na gołąbki wegetariańskie bo w sumie nie wiem co by można było dodać

Co za dzień!!! Jestem jakaś wypompowana a łeb mi pękał...musiałam wziąć tabletkę na ból głowy, jestem nieprzytomna...

Stary 2010-09-11, 17:12   #2490
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Wróciłam!! Oczywiście batujcie ile wlezie.. jestem załamana, ale cóż, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Już dziś ładnie od rana białkowo sobie robie 3 dni karne. Nie będę wam opowiadac, jak poległam, bo aż wstyd

Czemu się tu tak kłótliwie porobiło?! Ja nie chcę, nie podoba mi się to!! Już spokój!

Cześć Mo_Nika miło Cię znowu widzieć
Ktoś tu, zapomniałam nika, pokazywał swoje ponętne ciałko, gratuluję!!
adrijah ale Ci fajnie z tą kreeeetąąą!!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości