|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
![]() Lukrecja - że zabiorę głos w nie swojej sprawie - niestety ma trochę racji... To moose pojechał po niej baaardzo niefajnie wczoraj mimo, że spór tak w ogóle dotyczył Alex i dzieczyny od budyniu Lidlowego - przepraszam najmocniej, nie pamiętam nicku. Był bardzo agresywny w swej wypowiedzi - stwierdzam jak najbardziej bezstronnie - jak również jego koleżanka Renia, któa próbowała w ogóle zarządzić kto ma pozostać na forum, a kto odejść i opluła tu kilka osób nieźle... Lucia mu wysłała na priv kilka ciętych słów (sorry, ja chyba też bym się wkurzyła za takie obelgi), a on to ZACYTOWAŁ na forum i znowu ją zczyścił. Mi się tez ta akcja już nie podoba od przedwczoraj, zważywszy na powód jej wybuchu. Ale sama zobacz, missi, to nie Lukrecja tu nadymiła na wstępie... Ona pozostałw w fazie sobie właściwych żarcików i podśmiewywanek. Pierwsza agresywna wypowiedź pochodziła od Reni, a następna od moose. I dym gotowy. Na klejny dzień już się przeniósł. Ja przepraszam, że jako OBROŃCZYNI tu występuję, ale właśnie zauważyłam, że Lukrecja dostaje od innych za dym, którego tak naprawdę nie wywołała... ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Ale kocury uwielbiam, więc też mi się podoba. |
||
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chcialam juz podsycac, ale wlasnie to w tym wszystkim jest najlepsze, ze to nie Lukrecja sie przyczepila, i wcale nie do Emili.... tylko MNIE sie nie spodobalo, ze komus sie cos wydawalo (juz zreszta sobie z ta dukaneczka wyjasnilysmy wszystko na priv i jest ok) ale to ze WY NIE UMIECIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!!! i tak od slowa do slowa rozpetalam III wojne swiatowa... no coz wolalabym rozpoczac III faze u wszystkich, ale cudow czynic nie umiem ![]() takze dajta juz sobie siana i na wstrzymanie o to prosze Was ja ALEX ![]() i tym milym akcentem zegnam sie z Wami az do jutrzejszego popoludnia, bo wyjezdzam na ROCZEK siostrzenicy TŻ jak to juz mowilam wczesniej, gdzie beda torty, salatki, alkohole i inne malodukanowe rzeczy.... (strach sie bac ) ![]() trzymajcie kciuki zebym nie poplynela, bo PMS ma to do siebie ze nawet dukana potrafi przebic ![]() buzki Laseczki i jeszcze grupowe gratki za spadki
|
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
No to co, wracamy do tematów, które nas intersują i dotyczą?
Było tu zawsze fajnie i może warto się zatroszczyć żeby nadal było fajnie. Kończymy więc waśnie i spory, może, oddzielamy kreską.... ---------------------------------------------------------------------------------------------- ...i wracamy do naszej sekty uważając w przyszłości na swoje reakcje, coby nie wymykały się spod kontroli rozumu ![]() To taka moja propozycja. Co Wy na to, siostry drogie? ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() Ręce precz od tortu urodzinowego. Taki roczny na pewno jest obrzydliwy - nic wartego grzechu ![]() Chipsy, paluszki, cukierki i ciasteczka omijaj szerokim łukeim ![]() Wolno CI sałatę źryć i zagryzać jakiem. Tyle. I basta.
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I widze, ze nikt nie pozazdroscil mi mojego pysznego sniadanka.. Ale to nawet i lepiej - przynajmniej nie musialam sie dzielic smakolykami ![]() Ja dzis tez wieczorem wychodze Wroce pewnie z bolem glowy bo to Karaoke na trzezwo dla mnie ale co tam
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
A teraz idę utworzyć gołąbki bez zawijania - mam nadzieję, że ich nie spieprzę. Amen.
Buźka do potem. |
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chlebek na balkonie, tuż przy drzewku wczytałam się w Waszą wojnę i muszę powiedzieć, że jestem przerażona. Fakt, sama zauważyłam znaczną zmianę poziomu i charakteru wypowiedzi po tym, jak większość dukanek, które tu były, kiedy ja zaczynałam, poszło na III fazę i widziałam wiele kłótni i nerwów o kolejny raz powtórzone pytanie i inne sprawy, ale teraz to już ostro pojechaliście. Wszyscy. To, co mi się najbardziej w takich kłótniach nie podoba, to to, że zawsze znajdzie się ktoś na tyle urażony, że znika z forum... A przecież nie o wyganianie się chodzi... ehh dorośli jesteśmy, ogarnijmy się, proszę |
|
|
|
|
#2467 |
|
404 Not Found
|
Ty już wracaj z tych wakacji, bo Ci zazdroszczę za bardzo.
![]() Ale mi się nie chce pracować!! Straszne. |
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Co słychać, dziś zrobiłam ciasto capucchino ale dałam za dużo kawy...zawsze coś Co do kłótni!!! Proszę się już odpiąć każdy od każdego . Są tacy co nie znają się na żartach i tacy co znają. Ja się znam i toleruję wszystkie wypowiedzi, ale to nie znaczy że mam tu czytać jakieś filozoficzne litanie na całe strony odnośnie czyjejś inteligencji bo to jest naprawdę obraźliwe, płytkie mogą być jeziora a nie osoby które tu się udzielają okej, nie chcę już tu nic takiego czytać Nienawidzę czegoś takiego!!!! Dosyć!!! Gratuluję wszystkim spadków Naprawdę tak Wam zazdroszczę..ja nie mam wagi, ale zważę się we wtorek i zobaczymy!Koniecznie zróbcie ciasto kapuczino Lukrecjo
Czas powiedzieć stop przemocy wobec zwierząt!!! Edytowane przez Sparta Czas edycji: 2010-09-11 o 14:05 |
|
|
|
#2470 | |||
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Ja narazie grzecznie tylko kawka i sernik dukanowy - o wczorajszych grzechach nie pamietam..... ![]() Cytat:
Cytat:
wczoraj ogladalam kawelek w TV....qrcze , ludzie naprawde trudno jest mi sie wbic na powrot na to fajne, pomocne, motywujace forum -bez ktorego poleglam na wakacjach Cytat:
Adryah zazdroszcze Krety bawcie sie dobrze i odpoczywajcie, ladujcie baterie na zime![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- a z tymi granatami to ostroznie - mozecie sie rozerwac ale nie az tak wybuchowo......
Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-09-11 o 13:37 |
|||
|
|
|
#2471 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Joanasz nie miałam czasu napisać że pamiętam Cię z początków mojej dietki
Uda Ci się wszystko na nowo i nie ma co żałować grzeszków hehehe bo ja też na urlopie pogrzeszyłam iiiiiiiiii było bossSSSsko
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() weszłam w rurki, które były dla mnie za małe od jakiś 2 lat? nadal troche boczki wystaja, ale wgl wchodze! ![]() juz mi troche lepiej, a TŻ mnie wspiera, więc mam nadzieje, że przed listopadem wskocze na 56kg bo w listopadzie koniecznie musze byc na III fazie, bo to jest moj najgorszy miesiac w roku pod wzgledem humoru a, ze dzis pieknie swieci slonce, wbijam sie w sukienke i ide na spacer z TŻ'tem
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Inna sprawa, że właśnie dziś dopiero skońćzyłam odrabiać te szaleństwa... Czyli wychodzi na to, że cofnęłam się o 3 tygodnie... Hmmmm czy było warto...? Muszę to przemyśleć
|
|
|
|
|
#2474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() On nie wyrósł, miałam malutką foremkę, którą wypełnił po brzegi tzn minimalnie urósł podczas pieczenia, ale wrócił do stanu sprzed pieczenia postaramy się rozrywać ostrożnie
|
||
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
witajcie!
Wczoraj pierwszy raz zgrzeszylam i dzisiaj chyba też...czuję się strasznie.Wczoraj wieczorem zjadłam 4 średnie jabłka! Ale cieszę się,że to były jabłka ,a nie czekolady,które leżały obok...uff..Czy waga dużo wzrośnie ? Wolę się nie ważyć...A dzisiaj 2 miski ogórkowej dukanowej...mimo,że mam dzień białkowy...Ale w sumie na białkowych zawsze jadłam ogórki kiszone,więc czy to duża różnica? |
|
|
|
#2476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także chyba im mniej wyrzutów tym mniej nadwyżek. Alleluja i do przodu, bądźmy zdrowi bez powodu
|
|
#2477 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Baw się zatem dobrze i korzystaj z dobroczynnych właściwości słoneczka.
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Joanasz o cos takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=2urMH...A39&playnext=1 a z tym extreme makeover to chyba przemysle
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a po jabłkach możesz mieć zastój lub wzrost bo przerwana została nasza przyjaciółka ketozaaa
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co czytałam na necie to ketozę można mieć nawet przy 100g węgli na dobę, a ja jadłam 20 gram węgli i ketozy nie było ... wszystko zależy od organizmu. Oczywiście, żeby nie było, że namawiam do złego to jabłka na liście fazy II jak i innych owoców nie ma! A 4 jabłka i to na noc
Mam tylko jedno skrzydło ... A Ty masz skrzydło drugie ... Szczęścia nie trzeba szukać, spotyka się je przy okazji ![]() Edytowane przez xal Czas edycji: 2010-09-11 o 14:38 |
|
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
Marzy mi się ujrzenie 7 z przodu!!! Na razie +300g. Dobijające
|
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
O rany! O mamusiu! O dżizus!!!!
Jaki zarąbisty bigos mi wyszedł - wpadłam w samozachwyt ![]() No jedno, co pewne - zeżrę go dziś chyba całego. Pierwszy raz mi tak wyszedł. Zrobiłam z opakowania kapusty kiszonej i połowy główki białej. DUsiłam je osobno, zgodnie z radą jednej dukaneczki, wrzuciłam pokrojonego kuraka wędzonego i pieczarki. Zakońćzyłam przecierem pomidorowym. Niby nic, niby normalka, ale jakiś taki mi wyszedł mniammmm, że uwierzyć nie mogę własnemu szczęściu ![]() A tak w ogóle to chyba przez tydzień będędzie mi się kapustą odbijało, bo mam dziś w garach: kapuśniak, bigos wyżej opiewany oraz gołąbki w sosie pomidorowym - jak wiadomo, z kapustą Cóż za urozmaicony jadłospis...
|
|
|
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
czesc wszystkim ja tylko na chwilke bede pewnie wieczorkiem
chciałabym Wam powiedziec co mi sie przytrafiło tak jak juz pisałam jestem przed @ i moj organizm kompletnie szaleje wczoraj rano waga pokazała 66,6 a dzisiaj 64,6 czy to możliwe????? bo banan z buzi mi nie schodził;] teraz w ciagu dnia w ciuchach i po sniadaniu obiedzie pokazuje 66,8 |
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzie kupujecie słodzik w proszku bo nigdzie nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=ROZALKA4;22001085]czesc wszystkim ja tylko na chwilke bede pewnie wieczorkiem
chciałabym Wam powiedziec co mi sie przytrafiło tak jak juz pisałam jestem przed @ i moj organizm kompletnie szaleje wczoraj rano waga pokazała 66,6 a dzisiaj 64,6 czy to możliwe????? bo banan z buzi mi nie schodził;] Nooooo, mi też by nie schodził Brawo ![]() Czy to możliwe? Pewnie tak, skoro nastąpiło... Mi się tam takie cuda nie zdarzają, a szkoda... Słodzik, najlepiej SUSSINA GOLD (bo się nadaje do pieczenia, a nie wszystkie się nadają - trzeba to zprawdzać na opakowaniu) kupujemy albo w Kauflandzie za ok 6 zł, albo zamawiamy sobie w swojej aptece, gdzie na sprowadzają za ok 10 zł. |
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe nie chce czytać do końca bo już mnie śmieszy temat kłótni ...
szkoda tylko że forumowiczki muszą czytać Wasze wzajemne wyrzuty ... nadrobię Was później to może się czegoś więcej dowiem GRATULUJĘ WSZYSTKIM UJEMNYCH GRAMÓW
|
#2487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zawsze inaczej jak ktoś spojrzy na to z innej strony ![]() Dzis wstałam o 14;00 i zjadłam całe brokuły w przyprawie curry bo nie chciałam solić ,znacie moze jakies przyprawy bez soli ? No nie powiem,dziwne uczucie bez mojego kochanego tuńczyka ale potem zjem Edytowane przez Tasteme Czas edycji: 2010-09-11 o 16:07 |
|
|
|
|
#2488 |
|
Przyczajenie
|
Dzien dobry
Dzien dobry![]() Co to za kłótnie tam były co ta ma być Nieładnie![]() Wracając, chciałam się pochwalić jestem z siebie dumna![]() Ale trzeba być dzielnym ![]() Wieeelkie Gratki za spadki dziewczynki oczywiście ![]() klas ki:Ja dzisiaj 2 dzień PW potem kawałeczek dosłownie tunczyka w sosie własnym i potem jeszcze jednego placka z otrębów na słodko![]() uwielbiam je i niedawno na obiad wszamałam pierś z kurczaka z sałatką z pomidorów![]() Niesamowity apetyt mam dzisiaj
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale smaka narobiłaś...ale bigos na bank sobie zrobię na PW...których nie mogę się doczekać, te P mnie nudzą...mam zmęcznie materiału. A jak robisz sos do gołąbków. Masz może pomysła na gołąbki wegetariańskie bo w sumie nie wiem co by można było dodać ![]() Co za dzień!!! Jestem jakaś wypompowana a łeb mi pękał...musiałam wziąć tabletkę na ból głowy, jestem nieprzytomna...
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam!! Oczywiście batujcie ile wlezie.. jestem załamana, ale cóż, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Już dziś ładnie od rana białkowo sobie robie 3 dni karne. Nie będę wam opowiadac, jak poległam, bo aż wstyd
![]() Czemu się tu tak kłótliwie porobiło?! Ja nie chcę, nie podoba mi się to!! Już spokój! ![]() Cześć Mo_Nika miło Cię znowu widzieć ![]() Ktoś tu, zapomniałam nika, pokazywał swoje ponętne ciałko, gratuluję!! ![]() adrijah ale Ci fajnie z tą kreeeetąąą!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

...a jak sobie zrobię nowe zdjęcie to wkleję trochę odchudzoną paszczę 

Nienawidzę czegoś takiego!!!!
Naprawdę tak Wam zazdroszczę..ja nie mam wagi, ale zważę się we wtorek i zobaczymy!

klas ki:
potem kawałeczek dosłownie tunczyka w sosie własnym