|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5881 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#5882 |
|
Zadomowienie
|
i może zaraz dorwę aparat to zrobię zdjęcia i wstawię to obejrzycie jak bez szwów teraz wyglądają maleństwa
|
|
|
|
#5883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem twoja radosc. W twoim przypadku juz nie chodzilo o poprawianie ksztaltu czy wielkosci. Wiec zrozumiale jest ,ze piersi sprawiaja ci radosc , bo po prostu sa. I sa twoje. Jedyne z czym nie moge sie zgodzic to podejscie lekarza. To ,ze doszlo do nie porozumienia, ze dowiedzialas sie po operacji o metodzie implantacji. Ta sa rzeczy na ktore nie musi wpasc pacjentka sama ale zadaniem lekarza jest wyrazne poinformowanie pacjentki o wszystkim co zwiazane z jej operacja. Mam pytanie. Czy twoja operacja ze wzgledu na wrodzana wade byla refundowana przez kase chorych ? Czy moze kasa chorych przyznala jakas konkretna sume w ktorej doktor musial sie zmiescic ? Bo wyglada na to ,ze poszedl po najmniejszej lini oporu. Jakos mnie nie przekonuje implantacja pod gruczol skoro nie ma prawie gruczolu. Za malo moich szkol ale brzmi conajmniej dziwnie. Skoro nie ma gruczolu to tym bardziej powinno sie chowac implant pod miesien. Tak spekuluje. Poki co. Fajnie ze jestes szczesliwa i zadowolona z piersiatek . Ale jak juz postanowisz o drugiej operacji ,to skonsultuj to z innym lekarzem. I mowilam,ze jak juz zaczne pisac to bede tak przed kompem siedziec. Sekta jakas doslownie. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-11 o 20:58 |
|
|
|
|
#5884 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, w klinice dr S nie prowadzą żadnych refundowanych zabiegów także za wszystko płaciłam sama. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale dr powiedział, że mieli problem z włożeniem tego implantu, że poprostu nie było miejsca, ledwo im się udało. Więc może pod mięsień byłoby jeszcze gorzej? A z racji tego że jestem dość puszysta No wiem, wiem Obiecuję ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#5885 | |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane
Baby tylko żeby ta druga konsultacja Ci nie namieszała jeszcze bardziej w głowie tak jak było w moim przypadku Do doktora Jarlińskiego nie musisz się umawiać przyjmuje zawsze w środy i piątek od 15-19 .. Wiadomo że słynie on z naturalnych i mniejszych piersi ale mi bez problemu zgodził się na 350 hp więc nie aż tak malutko Natasha kurka ale głupio wyszło ale nie myśl że to sie łączy z operacją nie pozwalam Ci tak myśleć Teraz im bliżej zabiegu tym coraz więcej myśli będzie w głowie ale nie daj się !!! Masz tu nas i my wspierać Cię bedziemy Mageruś oj ty niedobra co to znaczy że nie masz natchnienia co?? bom ja tego nie rozumiem Fergilka kochana super ze u Ciebie już lepszy humorek ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Dosłownie ja mam tak samo jak już usiądę to nawet kolacja mi przeleci koło nosa i spać idę ale dziś nie dam rady pizza mi przyjechała i tyle z mojego hula hop
|
|
#5886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To nie bede sie wymadrzac i wysnuwac jakichs falszywych wnioskow. Jesli tak doktor mowil to pewnie tak bylo . Najwazniejsze, ze jestes szczesliwa. A cycuchy jak na ten rozmiar cc wcale takie malutkie nie sa. A co najwazniejsze spowodowaly,ze poczulas sie kobieta. |
|
|
|
|
#5887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie tak i idę, dopadnę aparat i coś wam wstawię |
|
|
|
|
#5888 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#5889 |
|
Raczkowanie
|
a Ty zazwyczaj wieczorową porą witam Cię
|
#5890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mya Kejsji , Beatryczku was tez witam dobre duszyczki. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-11 o 21:43 |
|
|
|
|
#5891 |
|
Rozeznanie
|
o prosze szabat czarownic wieczorowa pora...
|
|
#5892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech mi ktos rozjasni co to za" fioletowe cycolinkowe" nowe forum powstalo i czemu ta pani marcepanowa zaraz zbanowana zostala ????????????????????????? ????????????????????????? ?????????????????? Prosze, wyjasnijcie , bo dziwne to wszystko ? Ominelam rozdzial czy co ? |
|
|
|
|
#5893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Ja to już tak myśle że za tydzień o tym czasie to będe po i ciekawe jak bedzie netu tam nie ma wiec nic nie napisze ale jak tylko wróce do domu to na pewno napisze jak było i jak wygladą moje nowe
|
|
#5894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie ja też nie wiem o co kaman z tym forum i tą laską/// Jak zwykle ominęłam
|
|
#5895 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#5896 |
|
Rozeznanie
|
Pinkusiu jestes nareszcie ? Ja mam ta twoja wyjsciowke przed oczami normalnie. Sliczna , nic po ssakach nie obwisla. Nie to co moja - wyssana na maksa byla. Ktos tu pisal, ze chce minimum 4 dzieci. O zgrozo. Z doswiadczenia - wiecej niz 3 nie polecam. To harowa jest prawdziwa. Prania codziennie 50 kg , podlogi wiecznie brudne, lustra wysmarowane czym popadnie, sciany pomalowane kredkami, zamawki wszedzie. Milosci starcza dla wszystkich, gorzej z mamusi nerwami nieraz. Masakra jakas. Dobrze ,ze my z polowkiem to wieczni imprezowicze, bo bysmy nie wytrzymali chyba. A tak w ogole to jak sie poznalismy to moj deklarowal,ze dzieci to on nie chce wcale. Tak sie przy mnie wyluzowal , ze troje splodzil skubana rasa. Ale zdal egzamin na tatusia , wiec spoko. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- To czekamy z niecierpliwoscia. |
|
|
|
#5897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ja, ja tylko 2 i dosc bo i przy tej szaranczy sa pelne rece roboty.
|
|
|
#5898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja proponuje nasza zlota MYA oglosic naszym Goru.
Zasluzyla sobie na to miano, prawda ? Kiedys byla listopadzia pania prezes ale teraz z waznych powodow dzidziusiowych nie bedzie miala dla nas 100 % czasu, wiec mysle , ze jesli nie macie nic przeciwko oglosimy jednoglosnie, ze nasza przemila mya zostanie mianowana na przewodniczaca, zreszta i tak codziennie kontrole sprawuje i ostatnia spac chodzi, wiec miano jej sie slusznie nalezy. Zgadzacie sie ? Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-11 o 22:14 |
|
|
|
|
#5899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gardziołoko mogło się podrażnić od rurki Widzę w takim razie, że mocne wrażenie Ci nie straszne- przed operacją takie fotki mogą zszokować Cytat:
I tak będzie-więc nosek do góry i nie zamartwiaj się już bo Twoje żeleczki już pewnie na półeczce czekają i niedługo będziesz miała powody tylko do radości Cytat:
Cytat:
I skoro już masz konsultacje to i termin już niedługo będzie i oczywiście piękne cycuszki Zostań z nami, będziemy pocieszać, wspierać i odliczać z Tobą. No i potem przywitamy Twoje panienki - i będziemy się razem cieszyć
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#5900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo twoje ( jakby to Vida powiedziala ) jeszcze malenkije. A moje juz nie takie malenkie ( 11, 5 i 3lata ) a roboty przy nich bez konca. Ja nie moge. Musze was wylaczyc, b0 mi polowek wyje, ze znowu z wami przez pol dnia siedze .hihi. Dobrze ,ze dalam sobie spirale hormonalna zamontowac, bo by mi tak pewnie plodzil te dzieci. Zwierze mam normalnie a nie meza. A moze ja tak dzialam? Juz nie wiem. Ale potrzeby i zychcianki moje zna na wylot to spoko. Poza tym i tak juz na rozum powinam isc spac , bo o 4 : 40 wstac jutro musze do pracy. I to w niedziele. Wiem to juz zboczenie. Zegnam sie serdecznie slicznotki. Do uslyszenia. |
|
|
|
|
#5901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :rotf l: Góru to powinien być facetem chyba
|
|
|
|
|
#5902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie z Mya w moim przypadku opuchlizna na brzuchu tez trzymala sie ze 2 miesiace i dopiero po tym czasie zaczela powoli schodzic
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-09-11 o 22:31 |
|
|
|
|
#5903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mya ty sie tam nie nerwuj, bo Batmana to ty 10 krotnie przewyzszasz. I chcac czy nie chcac i tak zostaniesz fioletowa przewodniczaca. A szczegoly to my na koniec listopada przy flaszce obgadamy. Jeszcze mi nie napisalas co pic lubisz ? Obiecuje,ze kupie wiec pisz ! A dzis to ja o suchym pysku niestety , bo do pracy za chwile wstac musze. Cholera, no !!! |
|
|
|
|
#5904 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze to nic mnie nie przeraża i niczego sie nie boję ani narkozy ani bólu jedynie to efektu końcowego ale zapowiem to lekarzowi że jak ta skóra nie będzie naciągnieta odpowiednio to wróce do niego na bank .Ja przrzyłam już jedną poważną sprawę a mianowicie mam dziewczyny tętniaka zabezpieczonego ale chodziłam z nim 8 lat wiedząc że go mam dop w 2009 poddałam się zabiegowi naczyniowemu przez tętnice udową wprowadzono mi 5 platynowych sprężyn i (zostałam uleczona ) zabezpieczono go.wtedy też miałam narkoze i po obudzeniu się dostawałam 4 kroplówki i po 1 godz chciałam kawe nic mi nie było czułam się rewelacyjnie więc nie boję się już chyba niczego i czuje ze będzie dobrze
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Szczerze to nic mnie nie przeraża i niczego sie nie boję ani narkozy ani bólu jedynie to efektu końcowego ale zapowiem to lekarzowi że jak ta skóra nie będzie naciągnieta odpowiednio to wróce do niego na bank .Ja przrzyłam już jedną poważną sprawę a mianowicie mam dziewczyny tętniaka zabezpieczonego ale chodziłam z nim 8 lat wiedząc że go mam dop w 2009 poddałam się zabiegowi naczyniowemu przez tętnice udową wprowadzono mi 5 platynowych sprężyn i (zostałam uleczona ) zabezpieczono go.wtedy też miałam narkoze i po obudzeniu się dostawałam 4 kroplówki i po 1 godz chciałam kawe nic mi nie było czułam się rewelacyjnie więc nie boję się już chyba niczego i czuje ze będzie dobrze
|
#5905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez tak mialam. Nie balam sie bolu ani narkozy. Bedzie dobrze Beatryczku. Wyslalam zaproszenie, bo ja z tej samej fabryki. Zobacz sobie co mi JJ wychirurgowal. I sie zegnam. Do juterka serduszka. |
|
|
|
|
#5906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5907 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
piszą, piszą, a człowiek tylko musi nadrabiać... ![]() Oglądam na 2-ce 'Zieloną milę' własnie. Qurka, to zawsze jest zaje... film, niezależnie ile razy by tego nie oglądać.. A dla Was kochane dziubki moje wieeeeeelki buziollllll Mya na prezydenta
|
#5908 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do okresu- to faktycznie ze względu na krzepliwość należy omijać ten czas. Ale jak już się przydarzy- to lekarze mają jakieś sposoby by sobie i wtedy poradzić. Nie słyszłam by komuś z tego powodu przesunięto operację-choć zawsze lekarze podkreślają, że nie należy w tym czasie operować. I znam jednego lekarza, który by z pewnościa odwołał op w tej sytuacji ![]() Co do rozstępów - to nie ma się co obawiać. Zobacz- żadnej z nas się nie zrobiły a tu same konkretne rozmiarki są . Cytat:
![]() Cytat:
Ja po nocy straszę ![]() Cytat:
Ta panna powklejała na kilku wątkach o chir. plastycznej ten link do tamtego forum tematycznego- no i ktoś ją zgłosił , bo to niezgodne z regulaminem . Cytat:
No chyba że się zrzucicie na operację dla mnie A z tym co pić będziemy to nie ma problemu- skoczymy do sklepu i coś wybierzemy ![]() Ja nie wiem jak Ty wstajesz o 4.40. Już 23-a Tż czeka - Ty ze dwie godzinki się prześpisz? I to ja jak Batman jestem podobno Buziaki Kochana- papa Cytat:
|
||||||
|
|
|
#5909 | |||
|
Rozeznanie
|
To dziś moja kolej
![]() Tzn. na 12.09.... Natasha13.09 1 dzień ![]() Romaria14.09 2 dni ![]() Kashantii15.09 3 dni ![]() Marusik16.09 4 dni ![]() Beatrycze18.09 6 dni Kwianna 05.10 23 dni ![]() Madzienka 07.10 25 dni ![]() BabyB 14.10 32 dni ![]() Laloona02.11 52 dni ![]() Miliqqq05.11 56 dni Dragon26.11 76 dni ![]() Pink06.12 86 dni ![]() Magera08.12 88 dni ![]() Kejsiii14.12 94 dni ![]() Cytat:
![]() Buźka tak w ogóle Cytat:
Buziol Cytat:
Kochana, nie dołuj się... Przykro słyszy się takie rzeczy, ale pomimo tego jest to jednak kolejne doświadczenie. Ja też przeżyłam coś podobnego i do dnia dzisiejszego zastanawiam się jak sukinsynowi się udało!!!!! Nauczona doświadczeniem teraz nie noszę portfela na żadne imprezy, tylko gotówkę potrzebną na wypad. I nie traktuj tego w kategoriach, że powód, aby nie robić operacji!!! Bo ja musiałabym dawno zrezygnować!!!!!! Uwierz mi kochana Będzie śliczniusio i nie rezygnuj!!!! Trzymam kciuki
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-09-12 o 18:16 |
|||
|
|
|
#5910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Magerko No masz rację z tą produkcją- piszą całe dnie i się potem siedzi po nocy A "Zielona mila"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

)... a z resztą ze względu na to że w lewej piersi gruczołu nie mam wcale a w prawej minimalnie, nie wiem czy moje piersi w ogóle ulegną jakiejkolwiek zmianie podczas ciąży, tego wiedzieć nie mogę jak na ten moment
i są już miesiąc, dobrze się z nimi czuję i już są takie moje moje
(przynajmniej do ewentualnej następnej op:P)

Teraz im bliżej zabiegu tym coraz więcej myśli będzie w głowie ale nie daj się !!! Masz tu nas i my wspierać Cię bedziemy 

miałam tam wszystko kosmetyczke dokumenty pieniadze