Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-11, 22:45   #2851
dudipopka
kobieta za ladą

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

gdzie ja chuda no way bęciął mam (od żarcia nawet teraz jem)

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:47   #2852
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
co do budowy ciała moge dużo powiedzieć bo waże tyle ile w podpisie wzrostu mam 167cm przy czym biodra mam duże, spodnie jak sie wsuna na biodra to w pasie za luźne i to dużo ale i tak nic nie przebije mojego biustu bo gdy w środe kupowałam biustonosz był to rozmiar 65HH więc wyobraźcie sobie jak musze się natrudzić aby kupić bluzke czy kurtke, wszytsko musi byc najwiekszych rozmiarów bo inaczej w biuście bedzie dupa
ehh ja to mam dopiero biust, nie kupuje odpowiednich stanikow bo jak sprawdzalam w tym kalkulatorze w ktorym wpisuje sie wymiary w biuscie i pod to wyszlo mi, 55G, a czegos takiego to ja jeszcze nigdzie nie widzialam
Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
to Wy wszystkie takie chudziutkie
odezwala sie ta gruba

dziewczyny w niedalekiej przyszlosci szykuje mi sie wizyta rodziny, na oko bedzie 7 osob, beda u mnie pierwszy raz wiec chcialabym zrobic na nich pozytywne wrazenie- kulinarne, czy znacie jakies ciekawe przepisy na dania na taka wizyte? w planie mam zrobic ze 3 salatki, moze jakies jajka na twardo z majonezem ale przydaloby sie jeszcze cos na cieplo (zrobie chyba parowki w ciescie francuskim ale to nadal malo, jeszcze ze dwa, trzy dania by sie przydaly), oczywiscie najbardziej zalezy mi na tym aby bylo to smaczne i przede wszystkim tanie, chcialabym mozliwie jak najnizszym kosztem ich ugoscic bo ciezko z kasa jak wiadomo, a poza kolacja bede musiala jakies ciasta jeszcze kupic (chcialam upiec ale jak policzylam wstepnie koszt skladnikow to wyjdzie prawie tyle co kupne, a przynajmniej se roboty zaoszczedze, jak znade chwile to moze ewentualnie biszkopta z galaretka zrobie)

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-09-11 o 22:50
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:50   #2853
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
ehh ja to mam dopiero biust, nie kupuje odpowiednich stanikow bo jak sprawdzalam w tym kalkulatorze w ktorym wpisuje sie wymiary w biuscie i pod to wyszlo mi, 55G, a czegos takiego to ja jeszcze nigdzie nie widzialam

odezwala sie ta gruba

dziewczyny w niedalekiej przyszlosci szykuje mi sie wizyta rodziny, na oko bedzie 7 osob, beda u mnie pierwszy raz wiec chcialabym zrobic na nich pozytywne wrazenie- kulinarne, czy znacie jakies ciekawe przepisy na dania na taka wizyte? w planie mam zrobic ze 3 salatki, moze jakies jajka na twardo z majonezem ale przydaloby sie jeszcze cos na cieplo (zrobie chyba parowki w ciescie francuskim ale to nadal malo, jeszcze ze dwa, trzy dania by sie przydaly), oczywiscie najbardziej zalezy mi na tym aby bylo to smaczne i przede wszystkim tanie, chcialabym mozliwie jak najznizszym kosztem ich ugoscic bo ciezko z kasa jak wiadomo, a poza kolacja bede musiala jakies ciasta jeszcze kupic (chcialam upiec ale jak policzylam wstepnie koszt skladnikow to wyjdzie prawie tyle co kupne, a przynajmniej se roboty zaoszczedze, jak znade chwile to moze ewentualnie biszkopta z galaretka zrobie)
to może sławione tu na forum nuggetsy do tego sos czosnkowy

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 23:27   #2854
dudipopka
kobieta za ladą

ninona ja kilka stron podawałam przepis na salatke z wedzonym kurczakiem bardzo jest fajna no i tania

2 woreczki ryżu ugotwanego
2 udka wędzone(z biedronki)--pokroić w kostke,najpierw obrać od kosci
puszka kukurydzy
puszka ananasa --jak w plasterkach to pokroić w kostke
majonez(tak by składniki sie połączyły) pieprz sol ewentualnie

tego naprawde wychodzi duża micha więc na 7 osób ci starczy

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

aa z soli to najlepiej zrezygnować bo wędzony kurczak jest dość słony i majonez też więc jak to sie przegryzie wszystko bedzie oki,ewentualnie pieprz najlepiej bialy

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-09-11, 23:34   #2855
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
to może sławione tu na forum nuggetsy do tego sos czosnkowy
ano wsumie dobry pomysl
Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
ninona ja kilka stron podawałam przepis na salatke z wedzonym kurczakiem bardzo jest fajna no i tania

2 woreczki ryżu ugotwanego
2 udka wędzone(z biedronki)--pokroić w kostke,najpierw obrać od kosci
puszka kukurydzy
puszka ananasa --jak w plasterkach to pokroić w kostke
majonez(tak by składniki sie połączyły) pieprz sol ewentualnie

tego naprawde wychodzi duża micha więc na 7 osób ci starczy

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

aa z soli to najlepiej zrezygnować bo wędzony kurczak jest dość słony i majonez też więc jak to sie przegryzie wszystko bedzie oki,ewentualnie pieprz najlepiej bialy
wiem wiem, Twoje wszystkie salatki z ta z fasolka na czele juz sobie zapisalam
ta tez mi sie podoba, ale ja nie lubie kukurydzy, a i ananasa nie toleruje w polaczeniu z nieslodkimi dodatkami wiec musialabym to czyms zamienic, tylko czym?

dziekuje dziewczynki za pomoc, jak ktorejs jeszcze przyjdzie jakis pomysl do glowy to bardzo prosze o podzielenie sie nim ze mna

Tz juz wylaczyl laptopa wiec wypadaloby zeby ja tez to zrobila, tak wiec zegnam sie juz
dobranoc
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 23:43   #2856
dudipopka
kobieta za ladą

kurcze niby kukurydzy możesz nie dać ale bez ananasa ta salatka nie bardzo bo ona jest w założeniu słodko(ananas)slona(wędzo nka)
może z pieczarek tą co kiedyś podawałam hmmm
a ile masz czasu ..to wtedy na bank coś wymyślimy

żeby jutro mieć czas
````kękę

Edytowane przez dudipopka
Czas edycji: 2010-09-11 o 23:45
Stary 2010-09-12, 06:18   #2857
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
a ja marudz na moje skromne A z push-upami nie da rady TŻowi się podoba (bo musi)ale chciałabym większe
nurek daj kawalek i będzie ok
mysle,ze tak yłoby najlepiej tzn ja swój biust nawet lubie a tż to już wogóle ale denerwuje mnie wtedy gdy musze kupic bluzke czy kurtke bo wtedy to masakra bo pod biustem jestem szczupła ale cóż zrobic każdy ma to co ma

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Cytat:
ja zawsze kupowałam 75 D bo innych nie znajdowałam aby pod biustem było mnie a miseczka była powyżej E i już znalazłam sklep w którym pani na początku mnie zmierzyła a potem nauczyla nakładac bisutonosz!! nigdy nie przyszlo mi do głowy,żemoge go źle nakladac a potem dobrała stanik który super przylega i trzyma tylko fakt faktem nie jest to tania rzecz ale z dobrych materiałów więcdługo się trzyma
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 06:42   #2858
Chaigata
Zakorzenienie

Ja nie mogę spać od 5
Od 6 leci radio maryja z góry...
Stary 2010-09-12, 07:24   #2859
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
j

miłego wieczoru i walcz o "nasze" meble w obecnym lub przyszłosci - wiekszym mieszkanku bo są nieskromnie mówiąc świetne
do mieszkania co kupimy na kredyt na 10000 lat to te meble weźmiemy napewno tutaj już byśmy je chcieli,no zobaczymy.
w ogóle to ja je kupowałam 7 miesięcy temu więc się nimi nawet nie nacieszyłam.
świetne są-też tak myślę jakie my skromnemeble są piękne

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
Od 6 leci radio maryja z góry...

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 07:26   #2860
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
do mieszkania co kupimy na kredyt na 10000 lat to te meble weźmiemy napewno tutaj już byśmy je chcieli,no zobaczymy.
w ogóle to ja je kupowałam 7 miesięcy temu więc się nimi nawet nie nacieszyłam.
świetne są-też tak myślę jakie my skromnemeble są piękne

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

dalej leci...

Eh, dzisiaj znowu druty w ruch
Nadia ja mam pewien pomysł, lekką modyfikację na te łapki.
Stary 2010-09-12, 07:31   #2861
lili1987
Zakorzenienie

tak w ogóle to wstałam, bo mała mnie obudziła, bo butlę jej trzeba było dać
chyba dziś zrobię na obiad tortillę , bo wczoraj kupiłam wrapsy i danie na dziś kebab. dokupię w Aldi mięso, wprawdzie mam fileta, ale w zamrażalce
w ogóle to wczoraj byłam w Carrefour i były te naczynia na wagę
patelnia taka kwadratowa naprawdę dobrej jakości za 18 zł
ja potrzebowałam garnek do frytek więc jej nie kupiłam
były talerze, kubki, talerze kwadratowe, garnki emaliowane (wychodziły około 15 zł dość duże)

i kupiłam pieluchy pampers, ale w megapromocji w Carrfeour
78 sztuk+ paczka chusteczek dla dzieci pampers za 35 zł

także uważam, że w Carrefour się opłaca super okazje można dostać

ja już po kawie

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-09-12 o 07:32

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 07:36   #2862
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:

odezwala sie ta gruba

A co to za kalkulator bo nigdy o nim nie słyszałam

Ja przy wzroście 164 warze 55, więc nie narzekam jednak moim jedynym zmartwieniem jest wystający brzuszek , chociaż muszę się pochwalić, że przed wakacjami wzięłam się za siebie i nawet mi się udało go zmniejszyć ale niestety znowu powraca bo nie chce mi się ćwiczyć

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 08:07   #2863
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość

Ja przy wzroście 164 warze 55, więc nie narzekam jednak moim jedynym zmartwieniem jest wystający brzuszek , chociaż muszę się pochwalić, że przed wakacjami wzięłam się za siebie i nawet mi się udało go zmniejszyć ale niestety znowu powraca bo nie chce mi się ćwiczyć
tu jest motylku tabela, gdzie możesz ustalić swój rozmiar --> http://www.bradea.pl/art/61 nie wiem czy o tą tabelę dziewczynom chodziło

motylku chciałaś obejrzeć moją małą, więc jakby co to wejdź na mój profil- album jest dostępny

ja chyba dobrze rozumiem, że jak zrobiłam album prywatny, to tylko te osoby co dodalam do przyjaciół mogą oglądać, tak nie że wszyscy??

w ogóle to mała ponownie usnęła, Tz spi, ja mam dosłownie kilka naczyń do zmycia, a mam lenia i siedzę przy laptopie i mi się wstać nie chce muszę się zmotywować

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-09-12 o 08:17
Stary 2010-09-12, 08:28   #2864
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle to mała ponownie usnęła, Tz spi, ja mam dosłownie kilka naczyń do zmycia, a mam lenia i siedzę przy laptopie i mi się wstać nie chce muszę się zmotywować
j to nie przejmuj się naczyniami i też kładź się aby jeszczeodpocząc
Stary 2010-09-12, 08:51   #2865
K-H
Rozeznanie

Ja też się dziś lenię... szukam rudych farb do włosów i ogólnie czytam o pielęgnacji rudych i odechciewa mi się tyle zachodu mieć z włosami
Nie do wiary, że tylko dwa tygodnie do przeprowadzki! A pracy jak nie było, tak nie ma.
Ciekawe jak kashmirka w nowym lokum
A czego Ty słuchasz?
K-H jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 09:14   #2866
lili1987
Zakorzenienie

no pomyłam i poskładałam pranie.
zaraz jak Tż wstanie to lecimy do marketu przy nas po buły i fileta z kurczaka, bo tortille zrobię. tzn buły to na śniadanie, tortilla obiad .fileta w sumie mam, ale zamrożonego, to zostawię na obiad w tygodniu. muszę mięsne zapasy porobić. i tak nam te filety starczyły na mega długo, także stwierdzam, że pomysł z mięsem bardzo udany jest a wątróbkę mam do dziś w zamrażalce

Stary 2010-09-12, 09:20   #2867
201604250957
Konto usunięte

cześć Dziewczyny! wpadam tylko na szybko się przywitać jako pełnoprawna SPD wczoraj rozpakowałam już wszystkie rzeczy poza ciuchami, nimi zajmę się dzisiaj jak tylko wypiję kawkę widzę, że szalejecie w wątku, kilka nowych stron przybyło nadrobię Was chyba dopiero jutro w pracy chciałam Wam tylko powiedzieć, że czuję się świetnie, niesamowite uczucie być tutaj, widzieć moje rzeczy na półkach i wiedzieć, że teraz będę tu codziennie cieszę się jak dziecko jak tylko znajdę chwilę to pozapraszam Was do znajomych i też wrzucę jakieś swoje zdjęcia, tymczasem widziałam dwie z Was w albumach- Lily i Ijaa bardzo ładne z Was dziewczyny Ijaa nie sądziłam, że można tak różnie wyglądać w zależności od koloru włosów, też zgadzam się z tym, ze lepiej w ciemnych, tak wyraźnie i z charakterem wyglądasz a z drugiej strony zazdroszczę Ci tego naturalnego blondu- ile ja bym dała za taki i możliwość pożegania się z farbowaniem no nic poczytam Was jeszcze trochę, dopiję kawę i zmykam się "wprowadzać" hehe miłej niedzieli Kochane

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2010-09-12 o 09:21
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 09:25   #2868
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny! wpadam tylko na szybko się przywitać jako pełnoprawna SPD wczoraj rozpakowałam już wszystkie rzeczy poza ciuchami, nimi zajmę się dzisiaj jak tylko wypiję kawkę widzę, że szalejecie w wątku, kilka nowych stron przybyło nadrobię Was chyba dopiero jutro w pracy chciałam Wam tylko powiedzieć, że czuję się świetnie, niesamowite uczucie być tutaj, widzieć moje rzeczy na półkach i wiedzieć, że teraz będę tu codziennie cieszę się jak dziecko jak tylko znajdę chwilę to pozapraszam Was do znajomych i też wrzucę jakieś swoje zdjęcia, tymczasem widziałam dwie z Was w albumach- Lily i Ijaa bardzo ładne z Was dziewczyny Ijaa nie sądziłam, że można tak różnie wyglądać w zależności od koloru włosów, też zgadzam się z tym, ze lepiej w ciemnych, tak wyraźnie i z charakterem wyglądasz a z drugiej strony zazdroszczę Ci tego naturalnego blondu- ile ja bym dała za taki i możliwość pożegania się z farbowaniem no nic poczytam Was jeszcze trochę, dopiję kawę i zmykam się "wprowadzać" hehe miłej niedzieli Kochane
gratuluje udanej przeprowadzki i strasznie sie ciesze, że jesteś szczęśliwa ja do dziś pamiętam swoją pierwszą noc w mieszkaniu mojego TŻ
Stary 2010-09-12, 09:27   #2869
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
tu jest motylku tabela, gdzie możesz ustalić swój rozmiar --> http://www.bradea.pl/art/61 nie wiem czy o tą tabelę dziewczynom chodziło

motylku chciałaś obejrzeć moją małą, więc jakby co to wejdź na mój profil- album jest dostępny

ja chyba dobrze rozumiem, że jak zrobiłam album prywatny, to tylko te osoby co dodalam do przyjaciół mogą oglądać, tak nie że wszyscy??

Dziewczyny pisały o kalkulatorze, ale sprawdziłam rozmiar stanika w tej tabeli co mi podałas mi i wyszło mi ze powinnam nosić miseczkę A hehe (niewiem jakbym w takim wyglądała bo ja noszę C ) Albo ta tabela coś ma dziwne rozmiary albo ja coś źle robię

Dziękuje za zaproszenie, twoja mała jest przeurocza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 09:34   #2870
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pisały o kalkulatorze, ale sprawdziłam rozmiar stanika w tej tabeli co mi podałas mi i wyszło mi ze powinnam nosić miseczkę A hehe (niewiem jakbym w takim wyglądała bo ja noszę C ) Albo ta tabela coś ma dziwne rozmiary albo ja coś źle robię
jeśli się nie wstydzisz to podaj prosze ile masz pod biustem tylko zmierz się na wdechu i ile masz w obwodzie na biuście to Ci powiem co mi się wydaje z Twoim rozmiarem

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

o nie jak przeczytałam swoja wypowiedz to się załamałam, jak to jest niepoprawnie napisane a pomyślec, że na maturze polski rozszerzony zdawałam;/
Stary 2010-09-12, 09:40   #2871
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuje za zaproszenie, twoja mała jest przeurocza
Ja z C przeszłam na E/F.
Na balkonetce chyba jest jakiś kalkulator.
A miseczka zależy od obwodu, więc może jest ok.
Wiesz, trzeba by było przymierzyć, bo jak liczyłam sobie to wychodziło H/I, a na żywo co innego

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Naaadia mogę zmienić wzór? Warkoczyk bym wplotła zamiast tych pasków, bo one są mało widoczne, tak się jakoś chowają w tym wszystkim.

Edytowane przez Chaigata
Czas edycji: 2010-09-12 o 09:39
Chaigata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 09:46   #2872
201701300931
Konto usunięte

Cytat:

Moja wymarzona waga... Ja przy tym wzrościę ważę 42kg

Cytat:
Tak, tylko znajomi Ja Cię nie mam i nie widzę, więc możesz mi wierzyć
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 09:46   #2873
alazkrainy
Zakorzenienie

Cześć SPD

Cytat:
Widzę, że też macie tak dużo miejsca do gotowania

Chcecie zobaczyć "golfiki"?
Powiem Ci, że nie przeszkadza mi to, bo gdzie się nie obrócę tam moje ręce sięgną i dwie osoby się mieszczą, a tam skąd zdjęcie robione jest murek tzw barek zrobiony i jeszcze są mebelki, kiedyś tam zrobię fotki to poogladacie, bo teraz faktycznie patrzę, że to zdjęcie nie oddaje całego otoczenia

Sliczne te Twoje golfiki

kashmirka widzisz, widzisz niepotrzebne były żadne obawy najważniejsze że jest dobrze

gardło mnie boli przełykać nie mogę

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 10:00   #2874
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Cześć SPD

Powiem Ci, że nie przeszkadza mi to, bo gdzie się nie obrócę tam moje ręce sięgną i dwie osoby się mieszczą, a tam skąd zdjęcie robione jest murek tzw barek zrobiony i jeszcze są mebelki, kiedyś tam zrobię fotki to poogladacie, bo teraz faktycznie patrzę, że to zdjęcie nie oddaje całego otoczenia

Sliczne te Twoje golfiki

kashmirka widzisz, widzisz niepotrzebne były żadne obawy najważniejsze że jest dobrze

gardło mnie boli przełykać nie mogę
U nas tylko tyle miejsca co na Twoim zdjęciu

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Ajajajaj ale mam wizję na te mitenki
Zrobię Ci Nadio takie trochę cieplejsze, bo z tych włóczek nie ma takich grubych, ale mam jeszcze jakieś fiolety w domciu
Stary 2010-09-12, 10:03   #2875
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
jeśli się nie wstydzisz to podaj prosze ile masz pod biustem tylko zmierz się na wdechu i ile masz w obwodzie na biuście to Ci powiem co mi się wydaje z Twoim rozmiarem

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

o nie jak przeczytałam swoja wypowiedz to się załamałam, jak to jest niepoprawnie napisane a pomyślec, że na maturze polski rozszerzony zdawałam;/
Pod biustem mam 84, a w biuście mam 93 cm.

Stary 2010-09-12, 10:07   #2876
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Pod biustem mam 84, a w biuście mam 93 cm.
Twoje wymiary: 84/93
UK 34C (75C)
PL 75C

Zazdroszczę, to najbardziej spotykany rozmiar w zwykłych sklepach i sieciówkach. Jest tyyyyyle śliczności kolorki, koronki, wstążki... i to w normalnych cenach, 30, 40, 50 zł, a nawet śliczne miałam kiedyś za 10zł.
W moim rozmiarze najtańsze są koło 100zł
Stary 2010-09-12, 10:08   #2877
jelonek1985
Zakorzenienie

GG do jelonek1985

Cześć kobietki.
Pewnie nikt mnie tu nie będzie pamiętał, bo rzadko się udzielam. Pracuję po 10h/dziennie i ciężko mi się wbić w jakikolwiek wątek. Siadam do komputera wieczorem, po wszystkich domowych obowiązkach, nadrabiam zaległości, czasem coś napiszę jeśli temat mnie dotyczy i uciekam spać. Dlatego wątpię, żeby ktoś mnie tu pamiętał
Przez dwa tygodnie w ogóle mnie nie była na wizażu, bo na urlopie byliśmy z Tż a w Polsce nie mamy w domu internetu. Czasami u mamy skorzystałam z neta ale wiecie jak to jest, gdy się wizaż włączy, że się siedzi i siedzi ... a mi było szkoda czasu marnować

A teraz znowu pranie, sprzątanie, gotowanie ... Eh, że też wszystko co dobre tak szybko się kończy

"Idź własną drogą

Bo w tym cały sens istnienia
Żeby umieć żyć
Bez znieczulenia
Bez niepotrzebnych niespełnienia
Myśli złych
"

22.10 - 4.11
jelonek1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 10:13   #2878
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
W moim rozmiarze najtańsze są koło 100zł
Nie jesteś sama Ja mam 60D i strasznie ciężko coś dostać, bo rzadko produkują takie maleństwa :/ I na allegro też bardzo trudno coś fajnego wyszukać... A pieniążków brać na przelecenie się po sklepach

Dzisiaj mężowi zachciało się naleśników na obiad, więc będzie robił, bo ja nie umiem... I muszę ciasto upiec - murzynka - bo innego nie umiem :/ Macie pomysły jeszcze na jakieś inne proste smaczne ciasto bez żadnych śmieci? Bo to co dzisiaj zrobię pójdzie do męża do pracy, a chciałabym mieć jakieś w domu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 10:16   #2879
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama Ja mam 60D i strasznie ciężko coś dostać, bo rzadko produkują takie maleństwa :/ I na allegro też bardzo trudno coś fajnego wyszukać... A pieniążków brać na przelecenie się po sklepach

Dzisiaj mężowi zachciało się naleśników na obiad, więc będzie robił, bo ja nie umiem... I muszę ciasto upiec - murzynka - bo innego nie umiem :/ Macie pomysły jeszcze na jakieś inne proste smaczne ciasto bez żadnych śmieci? Bo to co dzisiaj zrobię pójdzie do męża do pracy, a chciałabym mieć jakieś w domu
ja też 60tka
I u nas naleśniki też dziś
Hmmm... ja uwielbiam miodownik, ale to dużo pracy jest.
A może piernik, albo jakiś przekładaniec?
Stary 2010-09-12, 10:22   #2880
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jelonek1985 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki.
Pewnie nikt mnie tu nie będzie pamiętał, bo rzadko się udzielam. Pracuję po 10h/dziennie i ciężko mi się wbić w jakikolwiek wątek. Siadam do komputera wieczorem, po wszystkich domowych obowiązkach, nadrabiam zaległości, czasem coś napiszę jeśli temat mnie dotyczy i uciekam spać. Dlatego wątpię, żeby ktoś mnie tu pamiętał
Jelonek proszę Cię

ostatnio o Tobie myślałam dobrze, ze się odezwałaś
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości