|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
gdybym tylko zdążała załapać sie na te promocyjne produkty
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś w biedonce tradycyjnie, czyli po jogurty i serki :P i wzięłam jeszcze herbatę zieloną z grapefruitem :P
|
#663 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj dopadłam zestaw Bielendy (sól do kąpieli + poranny mus do twarzy) z czarnej oliwki za całe 4,99
(w drogerii sam mus kosztował ponad 16zł - zerknęłam z ciekawości) ceny im się pokręciły czy jak
|
#664 |
|
Klientka w krawacie
|
Uwielbiam, ale u mnie ciężko ją dostać. Zazwyczaj stoją same zwykłe i cytrynowe.
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to możliwe?! U mnie NIC nie ma, jedynie para groszkowych balerinek...
w ramach "zdrowego" odżywiania kupiłam pizzę mrożoną z chorizo i salami... Taka se! Do tego Kłębuszek, chusteczki, podpaski, nektarynki, president rzodkiewkowy i inne bzdety :| ale jestem rozczarowana no... |
|
|
|
#666 |
|
Konto usunięte
|
przeszłam się do Biedry wieczorem, przed zamknięciem. krajobraz jak po wojnie, puste półki, mnóstwo pustych kartonów. po żelach Dove i keczupie same ceny się ostały.
wzięłam trochę owoców, Monte, desery Mont Blanc (waniliowe) i bagietki z masłem. |
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie to dziwne bo u mnie nie ma takich sytuacji że ludzi wszystko wykupują i trzeba się śpieszyć żeby się załapać
![]() a dodam że "moja" Biedronka jest dosyć duża i dobrze zaopatrzona więc nie wiem dlaczego u Was jest inaczej
|
|
#668 |
|
Konto usunięte
|
unbridled fajny av.
też uwielbiam Joeya. niedawno gdzieś widziałam jak się ładnie postarzał, jakaś siwizna, itp. albo jakiś nowy film wychodzi albo zagra epizod w serialu, to były jakieś zdjęcia z planu w każdym razie.
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Podobno w poniedziałek proszek Bryza, a we wtorek soczki Kubuś. Istne szaleństwo tak szybko wszystko znika. Same sprzedawczynie mówią, że 7.20 i po towarze promocyjnym.
|
|
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
u mnie w Biedronkach a jest ich 4 -nie ma aż takiego szału że 7.20 pusto po promocjach. Jony Waker nawet był koło 21 ale to chyba dlatego że w dziwnym miejscu -jakby ukryty.
|
|
|
|
#671 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam i dove, i heinza i tak sobie przypomniałam gdy kiedyś Rena tutaj pisała, że bez sensu jest kupować kolejną parę japonek, skoro ma się już w domu dwie lub trzy
Owszem, cena za 3 razy dove rewelacja..ale po co mi aż trzy no i tym samym zaczęłam robić zapasy na gwiazdkowe prezentyUmbra, miałaś rację, nadzieja matką głupich, nie wystawili dzisiaj kaloszy mimo tego że nawet podjęłam próbę przekonania pani z obsługi do złamania zasad niestety trzeba czekać do poniedziałku..ale bacząc na to, że i heinz i dove zalegały sobie w mojej B. nawet wieczorem to i może kaloszki nie wywędrują ze sklepu o siódmej rano na nóżkach rannych ptaszków
|
|
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
w poniedziałek Ci się uda.
![]() ja jestem ciekawa jak będzie z gazetką Przytulny dom, czy się załapię na kartony, ramki i wazony, czy też będzie szaleństwo. |
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
nie powinno być szaleństwa..te pudełka i wazony nie są aż tak rewelacyjne cenowo, chociaż rzeczywiście fajne
![]() Ja myślałam o regale krata.. i storczyki są piękne, nie wiecie może dziewczyny czy nie marnieją zbyt łatwo? Macie jakieś doświadczenia? |
|
|
|
#675 |
|
Konto usunięte
|
ja nie miałam storczyka nigdy, ale dziewczyny pisały przy okazji każdego rzutu
tych kwiatków w Biedronce, że są naprawdę super. regał karat jest świetny, żałuję, że nie zmieściłby się w moim pokoju (a kombinowałam na różne sposoby :P). |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Też jeszcze myślę nad tą kratą bo jednak nie lubię zbytnio zagracać przestrzeni w domu..ale fajny jest, fakt..
Dziękuję za info o storczykach wydają się takie kruche i delikatne, że podejrzewałam o trudności w utrzymaniu..
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2010-09-12 o 01:34 |
|
|
|
#677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio widziałam je w artykule z kwiatkami mało wymagającymi, dla zapracowanych - więc nie masz się czego bać ![]() Nie trzeba ich zbyt często podlewać; sporo zależy od miejsca w którym stoją, jak im się nie spodoba, żeby miały trochę słońca (ale z kolei nie za dużo) A w ogóle od kiedy ta zwierzakowa gazetka będzie obowiązywać? U mnie po niej śladu nie ma :/ |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A powiedzcie mi coś o tym Kłębuszku bo często widzę że o nim piszecie to może i ja się na niego przerzucę zamiast kupować te droższe. Jaki on jest w porównaniu z tymi firmowymi? Bedę wdzięczna za wasze opinie Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-12 o 09:44 |
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anoola;22011479]No też tak sobie pomyślałam i nie kupiłam, a teraz jak przeczytałam o tym twoim pomyśle na prezenty to żałuję
Cytat:
Właśnie robię pranie w Kłębuszku - jak dla mnie b. ładnie pachnie, mam wersję do delikatnych tkanin, jednak koszę nim wszystko fajnie pierze i jest w rewelacyjnej cenie! Polecam... mam zamiar jeszcze dokupić pozostałe wersje!
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A powiedz mi jeszcze jak z kolorami, nie spiera koloru z ubrań? Bo ja się własnie tego boję i dlatego kupuję te firmowe ale mówiąc szczerze jeśli nie ma potrzeby to wolę nie przepłacac Aha, ważne jest dla mnie jeszcze to czy ubrania się po min nie elektryzują i czy dopiera takie mocniejsze zabrudzenia czy raczej sobie z nimi nie radzi
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubrania nie elektryzują się, choć ja dodaję jeszcze płynu do płukania(lubię zapachy ), nie zauważyłam też problemu z dopieraniem bardziej zabrudzonych ubrań, ale nie mam dzieci , więc nie przetrenowałam na wybitnych plamach![]() Moja mama także używa Kłębuszka, zresztą, to ona mi poleciła ![]()
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, on co by nie założył to po 5 minutach już się gdzieś chlapnie dlatego pytałam
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdziłam! Polecam!!
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, wczoraj kupowałam za 7,99... chyba
i to są 2 litry, sprawdziłam rachunek - 7,99 i są bodajże 3 wersje - kolor, czarny, delikatne
|
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę, że za taką cenę to warto ;D nie ma sprawy!
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam też takie saszetki lawendowe na mole chyba z Brosa, stały obok żeli Dove więc możliwe, że będą w promocji, choc głowy nie dam:P |
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu jakaś szczęśliwa nabywczyni tych 'kapciowych' balerinek ? jak one się prezentują na żywo ?
dopiero teraz je zauważyłam w ofercie, pewnie już po nich ani śladu ..
|
|
#690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tylko zobaczyłam je w gazetce, to od razu się po nie udałam.. Niestety nie udało mi się zakupić - nie znalazłam nawet jednej pary no ale może w Twojej jeszcze gdzieś są ukryte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

nie żebym się czepiała, bo jak dla mnie to oczywiście zawsze mogą być niskie 

albo jakiś nowy film wychodzi albo zagra epizod w serialu, to były jakieś zdjęcia z planu w każdym razie.

oraz mój ulubiony keczup Heinz duża butla za 3,50 

), nie zauważyłam też problemu z dopieraniem bardziej zabrudzonych ubrań, ale nie mam dzieci
no ale może w Twojej jeszcze gdzieś są ukryte