Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-11, 18:33   #661
anoola
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez igratok Pokaż wiadomość
nie wiem jak to możliwe szczerze mówiąc, bo to kompletnie nie opłacalne biorąc pod uwagę koszty akcyzy, a ponoć ne wolno stosować cen dumpingowych zwłaszcza jeśli chodzi o alkohol nie żebym się czepiała, bo jak dla mnie to oczywiście zawsze mogą być niskie
A mnie się wydaje że te wszystkie mega promocje w Bierdonce z ostatnich dni to taki chwyt marketingowy. Produkty w takich cenach i to markowe są łakomym kąskiem dla wielu osób więc dużo ludzi przyjdzie a wiadomo, że nie każdy umie kupic tylko 1 rzecz bo jak już się wejdzie to to się przyda i tamto się wrzuci do koszyka (mówię po sobie chociażby ), wiec to takie opłacalne dla Nich promocje. No i powiem szczerze że to działa bo nigdy odkąd wybudowali u nas Biedronkę nie widziałam takich tłumów jak w ciągu ostatnich dni. Ale mi tam taki układ odpowiada...i to jak gdybym tylko zdążała załapać sie na te promocyjne produkty
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 19:48   #662
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

a ja dziś w biedonce tradycyjnie, czyli po jogurty i serki :P i wzięłam jeszcze herbatę zieloną z grapefruitem :P

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 20:02   #663
Anthia
Rozeznanie

GG do Anthia

wczoraj dopadłam zestaw Bielendy (sól do kąpieli + poranny mus do twarzy) z czarnej oliwki za całe 4,99 (w drogerii sam mus kosztował ponad 16zł - zerknęłam z ciekawości) ceny im się pokręciły czy jak
Stary 2010-09-11, 20:04   #664
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Naaataaaleczkaaa Pokaż wiadomość
a ja dziś w biedonce tradycyjnie, czyli po jogurty i serki :P i wzięłam jeszcze herbatę zieloną z grapefruitem :P
Uwielbiam, ale u mnie ciężko ją dostać. Zazwyczaj stoją same zwykłe i cytrynowe.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 21:50   #665
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Jak to możliwe?! U mnie NIC nie ma, jedynie para groszkowych balerinek... no niewiarygodne!:|
w ramach "zdrowego" odżywiania kupiłam pizzę mrożoną z chorizo i salami... Taka se!

Do tego Kłębuszek, chusteczki, podpaski, nektarynki, president rzodkiewkowy i inne bzdety :| ale jestem rozczarowana no...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:02   #666
2016070150903
Konto usunięte

przeszłam się do Biedry wieczorem, przed zamknięciem. krajobraz jak po wojnie, puste półki, mnóstwo pustych kartonów. po żelach Dove i keczupie same ceny się ostały.

wzięłam trochę owoców, Monte, desery Mont Blanc (waniliowe) i bagietki z masłem.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:08   #667
unbridled
Zadomowienie

dla mnie to dziwne bo u mnie nie ma takich sytuacji że ludzi wszystko wykupują i trzeba się śpieszyć żeby się załapać
a dodam że "moja" Biedronka jest dosyć duża i dobrze zaopatrzona więc nie wiem dlaczego u Was jest inaczej

Phil Bosmans
unbridled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:21   #668
2016070150903
Konto usunięte

unbridled fajny av. też uwielbiam Joeya. niedawno gdzieś widziałam jak się ładnie postarzał, jakaś siwizna, itp. albo jakiś nowy film wychodzi albo zagra epizod w serialu, to były jakieś zdjęcia z planu w każdym razie.
Stary 2010-09-11, 22:28   #669
kasianiuniakotek
Raczkowanie

Podobno w poniedziałek proszek Bryza, a we wtorek soczki Kubuś. Istne szaleństwo tak szybko wszystko znika. Same sprzedawczynie mówią, że 7.20 i po towarze promocyjnym.
kasianiuniakotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:45   #670
lina84
Rozeznanie

u mnie w Biedronkach a jest ich 4 -nie ma aż takiego szału że 7.20 pusto po promocjach. Jony Waker nawet był koło 21 ale to chyba dlatego że w dziwnym miejscu -jakby ukryty.
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 22:59   #671
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez unbridled Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj byłam w Biedronce i załapałam sie na promocję żeli Dove 3szt za 9,99 oraz mój ulubiony keczup Heinz duża butla za 3,50
A u mnie żeli nie było :/ Ciekawe, czy w pon będą jeszcze ketchupy.. dzisiaj już bym nie doniosła

Cytat:
Napisane przez Anthia Pokaż wiadomość
wczoraj dopadłam zestaw Bielendy (sól do kąpieli + poranny mus do twarzy) z czarnej oliwki za całe 4,99 (w drogerii sam mus kosztował ponad 16zł - zerknęłam z ciekawości) ceny im się pokręciły czy jak
wow.. nieźle
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 00:56   #672
laisla
Zakorzenienie

Kupiłam i dove, i heinza i tak sobie przypomniałam gdy kiedyś Rena tutaj pisała, że bez sensu jest kupować kolejną parę japonek, skoro ma się już w domu dwie lub trzy Owszem, cena za 3 razy dove rewelacja..ale po co mi aż trzy no i tym samym zaczęłam robić zapasy na gwiazdkowe prezenty

Umbra, miałaś rację, nadzieja matką głupich, nie wystawili dzisiaj kaloszy mimo tego że nawet podjęłam próbę przekonania pani z obsługi do złamania zasad niestety trzeba czekać do poniedziałku..ale bacząc na to, że i heinz i dove zalegały sobie w mojej B. nawet wieczorem to i może kaloszki nie wywędrują ze sklepu o siódmej rano na nóżkach rannych ptaszków
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 01:11   #673
2016070150903
Konto usunięte

w poniedziałek Ci się uda.

ja jestem ciekawa jak będzie z gazetką Przytulny dom, czy się załapię na kartony, ramki i wazony, czy też będzie szaleństwo.
Stary 2010-09-12, 01:21   #674
laisla
Zakorzenienie

nie powinno być szaleństwa..te pudełka i wazony nie są aż tak rewelacyjne cenowo, chociaż rzeczywiście fajne
Ja myślałam o regale krata.. i storczyki są piękne, nie wiecie może dziewczyny czy nie marnieją zbyt łatwo? Macie jakieś doświadczenia?
Stary 2010-09-12, 01:27   #675
2016070150903
Konto usunięte

ja nie miałam storczyka nigdy, ale dziewczyny pisały przy okazji każdego rzutu tych kwiatków w Biedronce, że są naprawdę super.

regał karat jest świetny, żałuję, że nie zmieściłby się w moim pokoju (a kombinowałam na różne sposoby :P).
Stary 2010-09-12, 01:33   #676
laisla
Zakorzenienie

Też jeszcze myślę nad tą kratą bo jednak nie lubię zbytnio zagracać przestrzeni w domu..ale fajny jest, fakt..
Dziękuję za info o storczykach wydają się takie kruche i delikatne, że podejrzewałam o trudności w utrzymaniu..

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2010-09-12 o 01:34
Stary 2010-09-12, 08:00   #677
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Też jeszcze myślę nad tą kratą bo jednak nie lubię zbytnio zagracać przestrzeni w domu..ale fajny jest, fakt..
Dziękuję za info o storczykach wydają się takie kruche i delikatne, że podejrzewałam o trudności w utrzymaniu..
Storczyki są piękne Ostatnio widziałam je w artykule z kwiatkami mało wymagającymi, dla zapracowanych - więc nie masz się czego bać
Nie trzeba ich zbyt często podlewać; sporo zależy od miejsca w którym stoją, jak im się nie spodoba, żeby miały trochę słońca (ale z kolei nie za dużo)

A w ogóle od kiedy ta zwierzakowa gazetka będzie obowiązywać? U mnie po niej śladu nie ma :/
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 09:09   #678
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Kupiłam i dove, i heinza i tak sobie przypomniałam gdy kiedyś Rena tutaj pisała, że bez sensu jest kupować kolejną parę japonek, skoro ma się już w domu dwie lub trzy Owszem, cena za 3 razy dove rewelacja..ale po co mi aż trzy no i tym samym zaczęłam robić zapasy na gwiazdkowe prezenty

Umbra, miałaś rację, nadzieja matką głupich, nie wystawili dzisiaj kaloszy mimo tego że nawet podjęłam próbę przekonania pani z obsługi do złamania zasad niestety trzeba czekać do poniedziałku..ale bacząc na to, że i heinz i dove zalegały sobie w mojej B. nawet wieczorem to i może kaloszki nie wywędrują ze sklepu o siódmej rano na nóżkach rannych ptaszków
No też tak sobie pomyślałam i nie kupiłam, a teraz jak przeczytałam o tym twoim pomyśle na prezenty to żałuję

A powiedzcie mi coś o tym Kłębuszku bo często widzę że o nim piszecie to może i ja się na niego przerzucę zamiast kupować te droższe. Jaki on jest w porównaniu z tymi firmowymi? Bedę wdzięczna za wasze opinie

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-09-12 o 09:44
Stary 2010-09-12, 09:36   #679
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

[QUOTE=anoola;22011479]No też tak sobie pomyślałam i nie kupiłam, a teraz jak przeczytałam o tym twoim pomyśle na prezenty to żałuję
Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Storczyki są piękne Ostatnio widziałam je w artykule z kwiatkami mało wymagającymi, dla zapracowanych - więc nie masz się czego bać
Nie trzeba ich zbyt często podlewać; sporo zależy od miejsca w którym stoją, jak im się nie spodoba, żeby miały trochę słońca (ale z kolei nie za dużo)

A powiedzcie mi coś o tym Kłębuszku bo często widzę że o nim piszecie to może i ja się na niego przerzucę zamiast kupować te droższe. Jaki on jest w porównaniu z tymi firmowymi? Bedę wdzięczna za wasze opinie

Właśnie robię pranie w Kłębuszku - jak dla mnie b. ładnie pachnie, mam wersję do delikatnych tkanin, jednak koszę nim wszystko fajnie pierze i jest w rewelacyjnej cenie! Polecam... mam zamiar jeszcze dokupić pozostałe wersje!
Stary 2010-09-12, 09:48   #680
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Właśnie robię pranie w Kłębuszku - jak dla mnie b. ładnie pachnie, mam wersję do delikatnych tkanin, jednak koszę nim wszystko fajnie pierze i jest w rewelacyjnej cenie! Polecam... mam zamiar jeszcze dokupić pozostałe wersje!
Dziękuję A powiedz mi jeszcze jak z kolorami, nie spiera koloru z ubrań? Bo ja się własnie tego boję i dlatego kupuję te firmowe ale mówiąc szczerze jeśli nie ma potrzeby to wolę nie przepłacac Aha, ważne jest dla mnie jeszcze to czy ubrania się po min nie elektryzują i czy dopiera takie mocniejsze zabrudzenia czy raczej sobie z nimi nie radzi
Stary 2010-09-12, 10:03   #681
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Dziękuję A powiedz mi jeszcze jak z kolorami, nie spiera koloru z ubrań? Bo ja się własnie tego boję i dlatego kupuję te firmowe ale mówiąc szczerze jeśli nie ma potrzeby to wolę nie przepłacac Aha, ważne jest dla mnie jeszcze to czy ubrania się po min nie elektryzują i czy dopiera takie mocniejsze zabrudzenia czy raczej sobie z nimi nie radzi
Wiesz co, ja do tej pory trzymałam się Kłębuszka do delikatnego prania, więc kolory pozostały nietknięte Ubrania nie elektryzują się, choć ja dodaję jeszcze płynu do płukania(lubię zapachy), nie zauważyłam też problemu z dopieraniem bardziej zabrudzonych ubrań, ale nie mam dzieci, więc nie przetrenowałam na wybitnych plamach

Moja mama także używa Kłębuszka, zresztą, to ona mi poleciła
Stary 2010-09-12, 10:11   #682
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co, ja do tej pory trzymałam się Kłębuszka do delikatnego prania, więc kolory pozostały nietknięte Ubrania nie elektryzują się, choć ja dodaję jeszcze płynu do płukania(lubię zapachy), nie zauważyłam też problemu z dopieraniem bardziej zabrudzonych ubrań, ale nie mam dzieci, więc nie przetrenowałam na wybitnych plamach

Moja mama także używa Kłębuszka, zresztą, to ona mi poleciła
Dziękuję ci bardzo W takim razie już się nie mogę doczekać aż go wypróbuję Płynu zmiekczającego też dodaję więc skoro u ciebie nie elektryzuje to u mnie tez nie powinno. A dzieci nie mam..tylko takie jedno duże w postaci mojego TŻta , on co by nie założył to po 5 minutach już się gdzieś chlapnie dlatego pytałam
Stary 2010-09-12, 10:17   #683
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Dziękuję ci bardzo W takim razie już się nie mogę doczekać aż go wypróbuję Płynu zmiekczającego też dodaję więc skoro u ciebie nie elektryzuje to u mnie tez nie powinno. A dzieci nie mam..tylko takie jedno duże w postaci mojego TŻta , on co by nie założył to po 5 minutach już się gdzieś chlapnie dlatego pytałam
No to z Tż-towymi plamami sobie radzi sprawdziłam! Polecam!!
Stary 2010-09-12, 10:38   #684
anoola
Zadomowienie

Cytat:
No to z Tż-towymi plamami sobie radzi sprawdziłam! Polecam!!
Czyli moge spokojnie go kupić A napisz mi jeszcze jak możesz ile on kosztuje bo jakoś nigdy na niego nie zwracałam uwagi
Stary 2010-09-12, 10:45   #685
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Wiesz co, wczoraj kupowałam za 7,99... chyba i to są 2 litry, sprawdziłam rachunek - 7,99 i są bodajże 3 wersje - kolor, czarny, delikatne
Stary 2010-09-12, 10:47   #686
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co, wczoraj kupowałam za 7,99... chyba i to są 2 litry, sprawdziłam rachunek - 7,99 i są bodajże 3 wersje - kolor, czarny, delikatne
Eeee no to faktycznie cena zachęcająca Na pewno wypróbuję. Dzięki
Stary 2010-09-12, 10:51   #687
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Cytat:
Eeee no to faktycznie cena zachęcająca Na pewno wypróbuję. Dzięki
Pewno! Ja myślę, że za taką cenę to warto ;D nie ma sprawy!
Stary 2010-09-12, 11:27   #688
TinyMii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasianiuniakotek Pokaż wiadomość
Podobno w poniedziałek proszek Bryza, a we wtorek soczki Kubuś. Istne szaleństwo tak szybko wszystko znika. Same sprzedawczynie mówią, że 7.20 i po towarze promocyjnym.
Wczoraj wieczorem byłam w Bierdonce i szykowali wszystko na poniedziałek, faktycznie stała paleta proszku Bryzy, ale jeszcze nierozpakowana więc sądzę, że masz rację.
Widziałam też takie saszetki lawendowe na mole chyba z Brosa, stały obok żeli Dove więc możliwe, że będą w promocji, choc głowy nie dam:P
TinyMii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 11:32   #689
Phynn
Zakorzenienie

jest tu jakaś szczęśliwa nabywczyni tych 'kapciowych' balerinek ? jak one się prezentują na żywo ?
dopiero teraz je zauważyłam w ofercie, pewnie już po nich ani śladu ..

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Phynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 11:40   #690
malwka1988
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
jest tu jakaś szczęśliwa nabywczyni tych 'kapciowych' balerinek ? jak one się prezentują na żywo ?
dopiero teraz je zauważyłam w ofercie, pewnie już po nich ani śladu ..

Jak tylko zobaczyłam je w gazetce, to od razu się po nie udałam.. Niestety nie udało mi się zakupić - nie znalazłam nawet jednej pary no ale może w Twojej jeszcze gdzieś są ukryte
malwka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości