![]() |
#1561 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Pokazała mi swoje zdjęcie i powiedziała, że chce tak wyglądać.
#1562 |
Raczkowanie
|
Patrzeć w gwiazdy i mówić "kocham Cie". Tylko tego pragnę... Ooh uwierz mi tylko tego pragnę kochanie. Moje ulubione kłamstewko, którym karmi mnie codziennie to "Kocham Cie". Karmiłeś mnie kłamstwami o smaku alpen gold.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zadomowienie
|
pamięta ktoś jeszcze mnie?
![]() Nie mam w zwyczaju popełniać dwa razy takich samych błędów,więc nie łudz się że dostaniesz drugą szanse.
Brakuje mi Twojego głosu,ciepła ramion i tego wzroku. Zaczaruj jak potrafisz,daj uśmiech mi na sekunde. Śnisz mi się w nocy,niestety to już tylko koszmar. Nie kłam że kochasz gdy myślisz :spier*dalaj. Chcę zabrać do krainy marzeń ukochaną maskotke i kawałek słońca.nic więcej już nie potrzebuje. Każde kłamstwo to -1 punkt u mnie. Żegnaj miłości,nie uwierze już nigdy w Ciebie.
#1564 |
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss - czasem zdarza mi się zabysnąć
![]() a ten wzięłam sobie : " a po Tobie zostało mi tylko kilka przyzwyczajeń, miliony wspomnień i tęsknota. tylko. " ![]() x_truskawka_x - na zdrówko ![]() ![]() --- nic już nie było takie samo, nic już nie cieszyło. lubiła odgłos liści gdy padał na nie deszcz "Szczęście nie jest przecież stanem wiecznym. Zresztą też i nie okresowym. " „Życie bez miłości to czarodziejska latarnia bez światła...” "Najlepszy kolor,jak świat długi i szeroki,to ten w którym do twarzy -Tobie " |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedy widzimy pary całujące się na ulicy parodiujemy odruch wymiotny. tak na marginesie, to mam wy***kę, zero ambicji, brak jakichkolwiek chęci. jea, wielbię ten stan. ona tylko czasami miała dość życia egoistycznie wy***ane na wszystko Kiedy miała piętnaście lat, umiała juz całować z otwartymi ustami i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia. Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. To będzie tak, że wyjdziemy kiedyś po gazetę i już nie wrócimy. zasłonie rolety, zamknę drzwi, a wtedy zapach nikotynowego dymu uniesie się w powietrzu. tak się robi gdy się czuje, że spieprzyło się najważniejszą rzecz w życiu.
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zadomowienie
|
a gdy wydaje Ci się, że wszystko wraca do normy nagle powraca on i zdrapuje strupa na sercu
gdy asekurowałeś mnie wszystko tworzyło idealny obraz świata odszedłeś wszystko wali się na głowę jesteś artystą twórcą uczucia / skromnie
miSZCZynie w opisach!
#1567 |
Raczkowanie
|
świat zza grubych szyb ma swój własny rytm.
Para moje, para Twoje, onomatopeicznie, paranormalne paranoje we dwoje... Odmawiam współpracy ze światem. Pan wybaczy, ale nie ufam mężczyznom. a jak zadzwonię o 4 nad ranem, to i tak pójdziesz ze mną na spacer ? aż się grzeszyć odechciewa. !
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Sabiiina, bajkowa - okradłam
![]() Intrygująca twarz, bo pełna uporu, ambicji i agresywności. Była okrągła, rozszerzała się ku dołowi. Pomimo zatartej wyrazistości rys, emanowała wręcz arystokratyczną dostojnością. Odnalazłem drugi kontrast w Amelii; niszowość pomieszana z masowością, jakby ktoś przez czysty przypadek przyczepił głowę do niepasującego ciała. Kiedy człowiek zapomina o miłości, zaczyna tworzyć. Mimo tego, że śpimy razem, śnimy osobno. |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Raczkowanie
|
dziękuję, dziękuję, dziekuję!
![]() Paralogiczna - okradłam w całości każdy Twój post!
![]() Mówimy, ze nie jesteśmy przesądni, jednak gdy trafi nam się pozytywny i właściwy do sytuacji napis na Tymbarku, uparcie wierzymy, że się spełni. 'nie zostawiaj tego, którego kochasz dla tego, który Ci się podoba. bo ten, który Ci się podoba odejdzie do tej, którą kocha.' Przypominam sobie sny o pięknej przyszłości, do której wszystkie drzwi są zamknięte już bezpowrotnie. noc, kiedy uczucia dochodzą do głosu, bo rozum śpi. I czasami nachodzi mnie ochota by powiedzieć Ci co sądzę o tej całej sytuacji , ale czasami też powstrzymuje się od wytłumaczenia Ci tego ręcznie. wybacz. zawsze kusiło mnie zło. i ludzie, którzy skrywają w sobie tajemnice... Jeśli płaczesz to tylko z klasą , niech łzy spadają z każdym uderzeniem czternastocentymetrowego obcasa.
#1570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aa oczywiściee, kradnij ile wlezie .. wgl cieszę się, że tee cooś się komuś podoba ;* . Chocolaaate - "I czasami nachodzi mnie ochota by powiedzieć Ci co sądzę o tej całej sytuacji , ale czasami też powstrzymuje się od wytłumaczenia Ci tego ręcznie." - zabieram ! ![]() ode Mnie . : pamiętam jak stanąłeś w progu drzwi Mego serca, i bez wahana powiedziałeś, że zwracasz Mi już klucze do tego zamka ... przestań udawac, że Mnie kochasz ! myślisz, że nie wiem o Twojej grze ? jeśli mamy sobie tak kłamac w żywe oczy, too już wolę żeby ktoś wyrwal Mi kolczyk z pępka . mniej by bolało . na pięciolilii życia zabrakło nut .
melodii serca nie słyszę, zagłusza ją wiatr ...
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-09-11 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zadomowienie
|
♥♥
Cytat:
cieszę się, że przypadł do gustu ![]() moja miłość jest wciąż niezmienna ♥ Czasami dajemy drugie szanse nie ponieważ uczymy się wybaczyć błędy ludzi, ale z powodu strachu, że pozbędziemy się ich na zawsze.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Raczkowanie
|
'Już jako małe dziecko byłam inna, do dzieci które zabierały mi zabawki z piaskownicy, darłam się na całe osiedle "kulwa, kup śobie !' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I każdego dnia masz mnie kochać mocniej, masz mnie budzić swoim uśmiechem, chce zasypiać z świadomością, że jesteś... Nie udawaj, że mnie tu nie ma!
Przecież jestem! Do cholery! Stoję przed Tobą!!
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
nowa tu jestem
![]() Każdego poranka nakładam na twarz uśmiech.Na usta miliony kłamstw.Z policzków zmywam łzy.
#1575 |
Raczkowanie
|
maanslaughter Primadonna TwojaKokaina kreskowa
katrin_love kamisha agatka994 - trochę się was nazbierało ![]() ![]() __ nie, już nie potrzebuję Ciebie i czekolady do szczęścia. cieszę się z tego co mam. ![]() ' marzyć i śnić, bo tylko to mi pozostało... ' przy Tobie zapomniam, że w ogóle żyję w tym całym syfie. ponad chmurami, wolna od przeznaczenia.. ^^
#1576 |
Zakorzenienie
|
Cholerycznaa latin _mandarynka z innej bajki xxgroszek07xx (też się ciesze
![]() ![]() kontrastowa0 - ja Ciebie też uwielbiam. <3 i kradnę ![]() podejdź, przytul, i bądź już na zawsze. 'ty masz na twarzy uśmiech, a ja na sercu bliznę, która przypomina o tym wszystkim' obiecałeś, że spełnimy każdy mój sen. szkoda, że w jednym z Nich odszedłeś... wychodzę roztargniona ze szkoły. stoisz ty. stoisz pod płotem, jedną nogą o niego oparty. twój szatański cudny uśmiech lśni na bladej twarzy. włosy odgarniasz z oczu ręką, i wypatrujesz właśnie mnie. mówię do przyjaciół 'śpieszę się' i przyśpieszam, robisz dwa kroki do przodu i wyciągasz ręce w moją stronę. biegnę i rzucam Ci się na szyję, kręcimy się w koło całując się, i nie chcę nigdy tego kończyć. Potrzebuję Cię, ej. i mam nadzieję, że ty potrzebujesz mnie też. uwielbiam, gdy się złościsz, i jesteś zazdrosny o moich kumpli. uwielbiam, gdy się śmiejesz ze mnie, gdy spalę tosty. uwielbiam, gdy krzyczysz na mnie, bo palę. uwielbiam, gdy mówisz, że się do mnie nie odzywasz, a i tak gadamy. uwielbiam, każdą naszą rozmowę do rana. uwielbiam, jak mrrrruczysz. uwielbiam, kiedy wymigujesz się od tego, gdy prosze Cię o bajke na dobranoc. uwielbiam, każde twoje słowo. Kocham Ciebie. ![]() słabo;o
![]() |
#1577 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, czy ktoś pokaże mi jak mam zapomnieć ?.
Jesteś taki sam jak inni. Masz głowę, brzuch, dwie ręce i nogi. To co w Tobie jest takiego wyjątkowego ?!. Ubezwłasnowolniona własną chorą nadzieją. Cudowne wspomnienia. Gesty. Słowa. Tego nie ma. Wyparowały, znikły, wybuchły. Co pozostało ?. Ból. Ból krwawiącego serca, które ciągle szuka swojego oprawcy. ___________________ Muse !. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Rozeznanie
|
ale, że ja ?
![]() ___ ` Nie oczekuje wiele - po prostu bądź. Nie musisz mieć nogi - po prostu bądź. Nie musisz mieć oka - po prostu bądź. Po prostu bądź przy mnie i trzym mnie za rękę, albo za co tam chcesz. ` [ Kopruch ] ` Pobędę trochę zimną suką i mi przejdzie..
![]() <3
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Raczkowanie
|
z innej bajki na zdrowie
![]() x_truskawka_x Jak miło ![]() ![]() Twój dotyk mnie zabija. Więc zabij mnie. Proszę, nie przestawaj. Kocham Twoje czułe spojrzenie, którym otulasz mnie każdego ranka. "-Śliczne masz oczy -W końcu ktoś z nas musi robić za estetykę ![]()
![]() |
#1581 | |
Zadomowienie
|
Dot.: <3
Cytat:
![]() ![]() __________________
Zakochała się w takim przystojniaku, który był dla Niej jak zakazany owoc. Potrzebowała tylko jednego. Wspólnej nocy z przyjaciółką z lodami czekoladowymi i rozmową "jaki On jest idealny". Ostatnio podszedłeś do mnie z pytaniem jak masz to wszystko naprawić. Ja mam wiedzieć jak masz naprawić? Cofniesz czas? Zrobisz tak, by nie poleciały wszystkie łzy przez Ciebie, by nie były widoczne siniaki tuż po uderzeniach, by nie bolały ręce, gdy za nie szarpałeś, bo miałeś zły dzień, by nie bolały wspomnienia, by serce nie pękło? Z każdym kolejnym dniem było coraz gorzej. On wciągał coraz dłuższą kreskę, Ona coraz bardziej zatracała się w bezsensie walki z Jego nałogiem. Oboje pogrążali się coraz bardziej. Nie walczył z tym twierdząc, że to nie ma sensu. Był nie do życia bez kreski, dopiero po wciągnięciu tego zafajdanego białego proszku stawał na nowi mówiąc, że życie jest piękne. Ten widok rozrywał Jej serce od wewnątrz. Walczyła za siebie i za Niego z całych swoich sił. Nie przyjmowała do głowy myśli, że może się nie udać. Żyła nadzieją, tą cholerną nadzieją dzięki której codziennie wcześnie rano wstawała i szła by trwać przy Jego boku. On tymczasem wciągał kolejną kreskę - Jej trud do niczego nie prowadził, było coraz gorzej. Poddali się. On zatraca właśnie całe swoje życie, Ona próbuje ratować - ale własne.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-09-12 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Raczkowanie
|
to była nasza bajka,
w sumie jeden rozdział. ♥
![]() |
#1583 |
Raczkowanie
|
_changime - kradnij, to dla mnie zaszczyt
![]() ' nie jestem suk*watą pieprzoną księżniczką, nie mam przyjaciela geja i nie palę grubych, tanich papierosów. ale rumienię się na Twój widok. paradoksalnie jestem wulgarna i chyba z każdym dniem coraz bardziej chamska. ' *** 'a teraz piękna księżniczka wyszła z bajki by wypić piwo i palić fajki.' ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maanslaughter Czas edycji: 2010-09-12 o 08:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to koniec. bajka się skończyła. ; (((
mogłabym przestać udawać, że jakoś sobie radzę bez niego.. jutro okłamiesz mnie po raz ostatni. pozdrawiam wszystkich ludzi mniej prawdziwych niż ich własne gówno. Jej myśli były brudne i straszne. Kiedy nienawiść łączy się z namiętnością powstają makabryczne obrazy. Jak choćby ten, że wbija mu nóż w serce tuż po udanym stosunku i trzech orgazmach. tymczasem nucę sobie pod nosem różne melodie, utrzymując względnie dobry nastrój,mimo wszystko byłeś najlepszym błędem mojego życia.. Chcę dobrze, robię źle, w końcu to *******nę - Bywa.
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Raczkowanie
|
<3
chciałam być Twoja do końca życia ale Ty wybrałeś ją. Zamknij się i mnie pokochaj. Chciałabym aby czas był takim przedmiotem jak telefon komórkowy czy mp3. Żeby miał opcję ' zatrzymaj ' i ' wznów ' Serce nadal bije wystukując Twoje imię. Chciałabym zatrzymać każdą chwilę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na zdrowie i bierz ile chcesz. ![]() ***
Wiesz po co są problemy.? Aby zdać sobie sprawę, jak bardzo nam na czymś zależy. *** Bo jest kilkia takich teorii spiskowych, które pragnę, by się ziściły. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Rozeznanie
|
Chocolaaate - Rybko nie zostaje winna, również okradam ;333
![]() xxgroszek07xx, kontrastowa0, marikab - ![]() Idę, upadam, wstaje, ide dalej (...) Ej, ale ja nie wiem. Decyzje są po to by powieki na noc stawały się lekkie jak piórko, a w brzuchu wierciło jakby wiercono młotem pneumatycznym, a znając życie i tak postąpisz źle. Kocha| nie. Rozumie się samo przez się. Wczoraj opadło niebo, zarwała się ziemia. - kochasz mnie? - nie ma innej opcji. Nawet kwiaty ostatnio pachną inaczej, jakoś zwiędle, jakby wspomnieniami. So, I was wrong? / więc, się myliłam?/ Nowy etap: " Mam Cię w dupie, idę dalej".
![]() |
#1588 |
Raczkowanie
|
Tyle razy po kłótnij krzyczałam: "Nienawidzę Cię!", lecz nigdy wtedy nie patrzyłam w twoje oczy... To dlatego, że gdybym zauważyła te iskierki wyparłabym się wszystkiego i chciałabym się poprostu przytulić... I czasem mówisz, że mnie kochasz, czasem się śmiejesz i mówisz, że jestem twoją przyjaciółką. Czasem twierdzisz, że traktujesz mnie jak starszą siostrę. Ku^wa określ się wkońcu! Tęsknisz?Gówno prawda!
#1589 |
Zadomowienie
|
<3
' zrobić się na bóstwo i spacerować koło Twojego domu '
' ty narysuj mi uśmiech, a ja będę udawać że jestem szczęśliwa '
#1590 |
Zadomowienie
|
I na tym świecie, tak dziwnym Odejdzie za rękę Łącząc drogi Dwoje zakochanych Z perspektywy twoich ramion wszystko na około Wygląda inaczej Zmieniasz kolory W każdym zakątku mojego serca Blask wschodu slońca powiedział, że czas już dorosnąć Lato w twoim spojrzeniu ponownie przenosi mnie do bajki czuję w moich żyłach Twój oddech Chcesz spalić
Lód mojego serca
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-09-12 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.