|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5911 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
spróbuj nie mysleć tak intensywnie. Jeśli zaufasz juz doktorowi, zobaczysz, ze jest jakoś inaczej Odpocznij, ale tylko umysłowo od wielkości implantów, itp Nie próbuj od nas!!!! Bo i tak Ci się to nie uda ![]() Cytat:
![]() Ja się przyznaję bez bicia... W wolej chwili wpadam do RELAKSOWNI i bingo!!!!!! ![]() Cytat:
Jaką dziwną???? Jesteś fioletowa !!!! Czyli wyjątkowa ![]() Cytat:
![]() Ale jakie sekciary !!!!! Dziubki moje kochane... strasznie Was loviam Nie jestes siostro osamotniona ![]() Cytat:
No jakoś nie mam.... ![]() Co nie znaczy, że Was nie loviam ![]() Noooo ja widzę, że hula hop zamieniłas na pizze Good job sis No i jeszcze widziałam, że pojawiła się Pysia nasza trenerka Pysiu kochana, bo my tu z Kejsiii pytałyśmy kilka stron temu o pewne maszyny... Widziałaś może?? Pomóż, bardzo Cie proszę ![]() No i dziubas dla wszystkich
|
|
#5912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie szyj Szefowa!!!! Zamówimy ![]() A co do produkcji, to faktycznie.... Jak nieraz doczytam zaległości, to juz nie mam czasu odpisać nawet
|
|
#5913 | |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa - Kochana mam nadzieję że masz się dobrze
Maceratka- no ile można być na wyjeździe Sweet- buziaczek dla Ciebie Ewa- Ty sobie nie myśl, że taraz sobie znikniesz bez śladu niedobra dziewczyno- mamy Cię na fotkach i znajdziemy jak będzie trzeba .Violuś- gorący buziaczek Aga- pozdrowionka No i czym Ty jesteś taka pochłonięta ostatnio Dobrej nocki życze wszystkim ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() Magerko dobrej nocki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech Szefowa odpocznie....
|
|
#5915 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie moje Drogie
Romaria dzisiaj zegna sie z Wami, za godzinke wyruszam z rodzinka nad polskie morze, rodzinka na urlopik, a mamusia wiadomo ![]() Z tej okazji chcialam rowniez podziekowac dziewczynom, ktore znalazly dla mnie czas i cierpliwie odpowiadaly na wszelkie pytania Marczi przede wszystkim Tobie Nie wiem co bym bez Was dziewczyny w te zwisy wsadzila, pewnie 350, a tak na 100% mniej niz 400 nie biore nawet pod uwage ![]() Odezwe sie w niedziele dopiero i zdam relacje Trzymajcie kciuki, buziam
|
#5916 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja jak zwykle już na posterunku..spać nie mogę na tych plecach, no masakra jakaś, spałam z 4 godzinki dziś, a reszta nocy to coś w rodzaju snu na jawie z przerwami na znalezienie dobrej pozycji, jestem wykończona
Jade jutro na ściągnięcie szwów, zobaczymy co doktorek powie..chciałabym juz zrzucić ten ciasny pas i móc spac na boczku Cytat:
![]() Cytat:
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-09-12 o 08:26 |
||
|
|
|
#5917 |
|
Rozeznanie
|
Witam
czy pamietacie jeszcze moja skromna osobe ![]() Ja normalnie nie wiedzialam ze mozna miec tyle spraw na glowie Nie mam czasu zeby wpasc do moich siostr Ale dzis przyjde i bede tu sobie z wami gawedzila Buziaki
|
#5918 |
|
Rozeznanie
|
magera, happy, Mya - prry szalone...hihi
. buziam was kruszynki no i MYA moze jakiegos sztabu wyborczego potrzebujeszROMARIA - no mala to teraz twoje dni!!!!!! aga - no jak nie...ciebie zawsze pamietamy i wspominamy.. Dla calej reszty buziak ale te dni leca jak szalone...niedawno u mnie bylo 130..wow a teraz
|
|
#5919 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Natasha, nie denerwuj się Słonko i nie traktuj tej kradzieży jako złej wróżby, bo takie rzeczy się niestety zdarzają. Przykro mi, że tak się stało i mam nadzieję, że chociaż dokumenty się odnajdą. Cytat:
sądziłam, że postępowanie jest odwrotne i że pod gruczoł proponuje się pacjentkom ze zwiskami po karmieniu.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#5920 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstałam a za oknem lato
Łapcie ostatnie promienia słońca dziewczyny
|
#5921 |
|
Raczkowanie
|
no nie wiem u mnie to niema słońca zimno jak cholera
|
#5922 |
|
Raczkowanie
|
romaria--trzymam kciuiki za Ciebie i Twoje cycuchy..czekam na wieści
|
|
#5923 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
Torebki, pieniędzy no i kosmetyków oczywiście szkoda, ale wyobraźcie sobie, że w pracy koledzy zrobili zrzutę na nową torebkę kosmetyki (to co mi zawineli)...kochani naprawdę poprawili mi humor Wracając do naszego wątku...jutro rano mam juz op!!! Jejku szok to już jutro!!! Boje sie i jednoczesnie cieszę...ale najbardziej ewentualnych powikłań się boję...całe życie o tym marzyłam, a teraz mam wątpliwości... 3majcie jutro za mnie kciuki godz. 9.00 Natasha będzię już śpiuchnać...oby wszystko było dobrze...nie wiem czy wszystko mam spakowane...będę lezała w dresie tak mi będzie najwygodniej...
|
#5924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5925 |
|
Raczkowanie
|
jak tam w niedzielne popołudnie dziewczynki?
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-09-12 o 16:45 |
|
|
|
#5926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5927 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Moja siostra korzysta z tego forum, i troszke czasem je podglądałam z jej konta. Swoje założyłam specjalnie dla tego wątku. Dziewczyny, mam straszny kompleks swoich piersi Są małe, i do tego takie niekształtne. Rozłażą się na boki, w dodatku w górnej części są takie jakieś puste Zamieszczam zdjęcia żeby pokazać o co mi chodzi. Czy gdybym zdecydowała się na operacje da się jakos zblizyc do siebie? Moje poczucie wartości jest bardzo niskie z tego powodu
|
|
|
|
#5928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5929 |
|
Przyczajenie
|
Wybaczcie głupie pytanie... czy jeśli pójdę na konsultację do chirurga plastycznego, i powiem w czym problem on doradzi mi konkretnie co można z tym zrobić, czy to jest tak, że sie idzie i mówi: chcę powiększyć biust takimi i takimi wkładkami? Byłam już kiedyś, i lekarz bardzo mnie do siebie zraził. Wcale mnie nie słuchał tylko powtarzał, że mniejsze biusty istnieją, a takiego powiększać nie trzeba. Jakby nie docierało do niego, że ja się z nim źle czuję...i że oprócz wielkości chodzi mi jeszcze o kształt.
|
|
|
|
#5930 | |||
|
Rozeznanie
|
Hejka Laseczki
Cytat:
Będzie pięknie !!!! Trzymam mocno kciuki !!!!! Buziak wielki Cytat:
Przyjdź przyjdź do nas i już nie znikaj na tak długo ![]() U mnie też Jest pięknie i jak gorąco !!!!! Cytat:
No widzisz... bardzo się cieszę, że tak sie to poukładało ![]() A kumpli masz mega - dla nich ![]() Oczywiście, że będziemy kciuki trzymać bardzo mocno Pięknych cycuchów życzę i wracaj do nas szybciutko ![]() Dla wszystkich dziewczynek wielki buziak w niedzielne popołudnie
|
|
#5931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5932 |
|
Raczkowanie
|
Nie dziękuję, aby nie zapeszyć
|
#5933 |
|
Przyczajenie
|
z okolic trójmiasta
Możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza?
|
|
|
|
#5934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli pójdziesz na konsultację, to z pewnością lekarz, jak przedstawisz problem powinien doradzić Ci czy i jak coś z Twoim dyskomfortem mozna zrobić. Nie wiem u kogo byłaś, ale jeśli podczytujesz nas, jak pisałaś, to wiesz już na pewno,że dobrze jest iść do kilku lekarzy na konsultację. Idź, zobaczysz co Ci powie, wybierz teraz jednak innego lekarza. No i oczywiście nie mów, że takie a takie wkładki ma Ci zaimplantować, bo lekarz jednak zna się lepiej niż my/Ty, więc słuchaj go uważnie co powie. Oczywiście powiedz, że masz taki a taki problem i dodatkowo chcialabyś jeszcze powiększyć przy 'okazji'. Z pewnością lekarz coś Ci doradzi Pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Z tamtych okolic ja wiem, że dr Skwiercz i dr Krajewski są godni polecenia Przyjdą dziewczynki później, to przypuszczam, że lista może się wydłużyć..
|
|
#5935 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo
![]() Na pewno jeszcze później tu zajrzę, pozdrawiam
|
|
|
|
#5936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ee kochana to jest kawał cycka, mysle że mozna wyczarowac cuda z nich ![]() edit: dziewczynki czy ja nie umiem odczytywać dobrze katalogu czy implany z solą fizjologiczną maja duzo wiekszą projekcje niz implanty silikonowe? Jaka jest różnica między Nagorami a Mentorami np?? wiem głupie pytanie ale musze drążyć i dociekać Edytowane przez BabyB Czas edycji: 2010-09-12 o 18:20 |
|
|
|
|
#5937 |
|
Przyczajenie
|
kurcze mam nadzieję, ze da sie coś z tym zrobić. Już trzeci rok zbieram na tą operacje. i jeszcze tylko troszke..
|
|
|
|
#5938 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
jakie pojemności patrzysz i w którym katalogu, daj link zerknę ![]() a między mentorami a nagorami zasadniczą różnicą jest cena ( przy porównywalnej niestety jakości, tych samych certyfikatach etc) potem stopień twardości, nagory są miększe
|
|
|
|
|
#5939 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a wczoraj nagle musiałam wyjść także zaraz jeszcze tu was poczytam, zrobię zdjęcia i wstawię w końcu! ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- i w końcu wstawiłam hehe |
||||
|
|
|
#5940 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Beatrycze i tu jestem "AnusiaCzarna"
Troszkę was dziewczyny czytam i widzę że tu was sporo. Witam was serdecznie, zabieg mam 18 -09 razem z Beatrycze u dr. Jarlińskiego zaproponował mi 350 okrągłe ![]() Ale ja bym chciała większe. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

)... a z resztą ze względu na to że w lewej piersi gruczołu nie mam wcale a w prawej minimalnie, nie wiem czy moje piersi w ogóle ulegną jakiejkolwiek zmianie podczas ciąży, tego wiedzieć nie mogę jak na ten moment
i są już miesiąc, dobrze się z nimi czuję i już są takie moje moje

sądziłam, że postępowanie jest odwrotne i że pod gruczoł proponuje się pacjentkom ze zwiskami po karmieniu.

Zamieszczam zdjęcia żeby pokazać o co mi chodzi. Czy gdybym zdecydowała się na operacje da się jakos zblizyc do siebie? Moje poczucie wartości jest bardzo niskie z tego powodu