Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 198 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 00:05   #5911
magera
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
Czesc laseczki nie miałam dostepu do internetu inormalnie zachodziłam w głowe jak tu sie do was dostać chyba i ja sie uzalezniam od fioletu

Wiem wiem ale ja tu już po prostu odchodze od zmysłów, strasznie sie boje że dam sie pokroić dla niezadowalającego efektu a z drugiej strony boje sie przedobrzyć... Mam straszny kocioł w głowie i jeszcze nie do końca trzeźwo myśle po konsultacji

ps. Dopada mnie jakis cyckowy kryzys...musze chyba odpocząć.
Baby
spróbuj nie mysleć tak intensywnie.
Jeśli zaufasz juz doktorowi, zobaczysz, ze jest jakoś inaczej
Odpocznij, ale tylko umysłowo od wielkości implantów, itp
Nie próbuj od nas!!!!
Bo i tak Ci się to nie uda

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
PINKI I MAGERKA chwilowo nie macie weny ale jestem pewna,ze szybko wrocicie, bo symptomy forumowego uzaleznienia juz tez macie
Pewnie, że mamy!!!!
Ja się przyznaję bez bicia...
W wolej chwili wpadam do RELAKSOWNI i bingo!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
ja wiem, że większość z was uważa mnie za trochę dziwną ze względu na moje podejście do operacji itd, ale ja wiem już w tym momencie, że prędzej czy później będę robić drugą operację a może nawet trzecią(bo myślę, że jeszcze sporo lat życia mi zostało, także może być nawet taka konieczność a nie tylko zachcianka )... a z resztą ze względu na to że w lewej piersi gruczołu nie mam wcale a w prawej minimalnie, nie wiem czy moje piersi w ogóle ulegną jakiejkolwiek zmianie podczas ciąży, tego wiedzieć nie mogę jak na ten moment a że dzieci w najbliższym czasie nie planuję (wiem, że nie trzeba planować czasami ale :P) także nie wykluczam też kolejnej op przed ciążą. Myślę, że dr wiedział co robi i jakoś to będzie i dla was to może być troszkę niezrozumiałe, bo może mniejsze niekształtne ale każda z was coś tam wcześniej miała. Ja nie miałam nic, dlatego dla mnie nawet to jest czymś wspaniałym i nie przejmuje się tak bardzo czy mi opadną czy nie, czy zmienią wygląd, ważne, że są i są już miesiąc, dobrze się z nimi czuję i już są takie moje moje nie oddam (przynajmniej do ewentualnej następnej op:P)
Ms_E
Jaką dziwną????
Jesteś fioletowa !!!! Czyli wyjątkowa

Cytat:
I mowilam,ze jak juz zaczne pisac to bede tak przed kompem siedziec.
Sekta jakas doslownie.
No sekta
Ale jakie sekciary !!!!!
Dziubki moje kochane... strasznie Was loviam

Cytat:
Przyznaję. Mam to samo! JESTEM UZALEŻNIONA!
Nie jestes siostro osamotniona

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Hej kochane

Mageruś oj ty niedobra co to znaczy że nie masz natchnienia co?? bom ja tego nie rozumiem

ale dziś nie dam rady pizza mi przyjechała i tyle z mojego hula hop
Kejsiii
No jakoś nie mam....
Co nie znaczy, że Was nie loviam

Noooo ja widzę, że hula hop zamieniłas na pizze
Good job sis

No i jeszcze widziałam, że pojawiła się Pysia nasza trenerka
Pysiu kochana, bo my tu z Kejsiii pytałyśmy kilka stron temu o pewne maszyny... Widziałaś może??
Pomóż, bardzo Cie proszę

No i dziubas dla wszystkich

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 00:08   #5912
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
n ormalnie idę szyć sztandary ze zdjęciem swoich żelek

Cześć Magerko
No masz rację z tą produkcją- piszą całe dnie i się potem siedzi po nocy
A "Zielona mila" - wiesz, dziś moja pociecha pierwszy raz ją ogladała ze mną (no ja tak jednym okiem) I już teraz z pewnością przy nasępnej sposobności też obejrzy jeszcze raz ze mną

Nie szyj Szefowa!!!!
Zamówimy

A co do produkcji, to faktycznie....
Jak nieraz doczytam zaległości, to juz nie mam czasu odpisać nawet

.
Stary 2010-09-12, 00:19   #5913
MyaDiva
Zakorzenienie

Listopadowa - Kochana mam nadzieję że masz się dobrze

Maceratka- no ile można być na wyjeździe

Sweet- buziaczek dla Ciebie za cierpliwość Słoneczko.

Ewa- a Ty gdzie się zawieruszyłaś? Jak po wizycie u pani dermatolog- co na badania powiedziała? No i co zaleciła?
Ty sobie nie myśl, że taraz sobie znikniesz bez śladu niedobra dziewczyno- mamy Cię na fotkach i znajdziemy jak będzie trzeba .

Violuś- gorący buziaczek

Aga- pozdrowionka Ty masz już bilet na samolot?????
No i czym Ty jesteś taka pochłonięta ostatnio

Dobrej nocki życze wszystkim

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

Pewnie, że mamy!!!!
Ja się przyznaję bez bicia...
W wolej chwili wpadam do RELAKSOWNI i bingo!!!!!!

No sekta
Ale jakie sekciary !!!!!
Dziubki moje kochane... strasznie Was loviam
relaksownia i bingo!- świetne

już teraz to uciekam na prawdę - do pracki jutro muszę
Magerko dobrej nocki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 00:26   #5914
magera
Rozeznanie

Cytat:
relaksownia i bingo!- świetne

już teraz to uciekam na prawdę - do pracki jutro muszę
Magerko dobrej nocki
Dla Ciebie tez kochana dobrej nocki
Niech Szefowa odpocznie....

.
Stary 2010-09-12, 06:50   #5915
romaria
Raczkowanie

Witajcie moje Drogie

Romaria dzisiaj zegna sie z Wami, za godzinke wyruszam z rodzinka nad polskie morze, rodzinka na urlopik, a mamusia wiadomo

Z tej okazji chcialam rowniez podziekowac dziewczynom, ktore znalazly dla mnie czas i cierpliwie odpowiadaly na wszelkie pytania

Marczi przede wszystkim Tobie i Agnes i Myai i Gigo i Lusi i calej reszcie, ktorej zawracalam d...

Nie wiem co bym bez Was dziewczyny w te zwisy wsadzila, pewnie 350, a tak na 100% mniej niz 400 nie biore nawet pod uwage

Odezwe sie w niedziele dopiero i zdam relacje
Trzymajcie kciuki, buziam
Stary 2010-09-12, 08:25   #5916
fergilka
Raczkowanie

Ja jak zwykle już na posterunku..spać nie mogę na tych plecach, no masakra jakaś, spałam z 4 godzinki dziś, a reszta nocy to coś w rodzaju snu na jawie z przerwami na znalezienie dobrej pozycji, jestem wykończona przestałam brać już ten ketonal co robil mi misz masz w żołądku i jakaś otumaniona byłam, może to dlatego. Cycki już nie bolą mocno, tylko przy ruchach rąk i przy zmianach pozycji, wstawaniu, dlatego biorę już tylko apap.

Jade jutro na ściągnięcie szwów, zobaczymy co doktorek powie..chciałabym juz zrzucić ten ciasny pas i móc spac na boczku

Cytat:

W albumiku jeszcze nie dziś nie byłam- ale opuchlizna moze róznie schodzić- więc spoko. A brzusio też opuchnięty może być- to normalny objaw. Mi to się wydawało, że nawet nie tylko pupę ale i uda miała nabrzmiałe- no mrówa dosłownie. I jeszcze Cię troszke zmartwię - jak babcie kocham mi ta opuchlizna ze dwa mesiące się utrzymywała.
O matko! 2 miesiące mówicie, toż to szok. Mój TŻ to się śmieje, że podczas operacji jakieś żelki mi w brzuch wsadzili na uda też mi poszło, taka kula jestem..mam jeszcze tylko 7 dni urlopu, nie wyobrażam sobie już wrócić do pracy i tych wszystkich obowiązków, jazdy autem itp...

Cytat:
Napisane przez romaria Pokaż wiadomość
Witajcie moje Drogie

Romaria dzisiaj zegna sie z Wami, za godzinke wyruszam z rodzinka nad polskie morze, rodzinka na urlopik, a mamusia wiadomo

Z tej okazji chcialam rowniez podziekowac dziewczynom, ktore znalazly dla mnie czas i cierpliwie odpowiadaly na wszelkie pytania

Marczi przede wszystkim Tobie i Agnes i Myai i Gigo i Lusi i calej reszcie, ktorej zawracalam d...

Nie wiem co bym bez Was dziewczyny w te zwisy wsadzila, pewnie 350, a tak na 100% mniej niz 400 nie biore nawet pod uwage

Romaria trzymam kciuki

Edytowane przez fergilka
Czas edycji: 2010-09-12 o 08:26
fergilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 09:13   #5917
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Witam
czy pamietacie jeszcze moja skromna osobe
Ja normalnie nie wiedzialam ze mozna miec tyle spraw na glowie
Nie mam czasu zeby wpasc do moich siostr
Ale dzis przyjde i bede tu sobie z wami gawedzila
Buziaki
Stary 2010-09-12, 10:16   #5918
pink star
Rozeznanie

magera, happy, Mya - prry szalone...hihikob itki, wczoraj tylko wylaczylam lapka a wy tu ploteczki...nie no a ja lulu. buziam was kruszynki no i MYA moze jakiegos sztabu wyborczego potrzebujesz

ROMARIA - no mala to teraz twoje dni!!!!!! super rob,odpoczywaj i wracaj do nas z nowinami i zdjeciami...Zycze szybkiego powrotu do zdrowka i pieknych cycuszek!!!!

aga - no jak nie...ciebie zawsze pamietamy i wspominamy..

Dla calej reszty buziak
ale te dni leca jak szalone...niedawno u mnie bylo 130..wow a teraz

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 11:02   #5919
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
No i mam taaaaki wielki brzuch i wydaje mi się też, że pupa jakaś napompowana czuje się jak kula jakaś i połówek nie daje mi żyć przez ten brzuch
Nie stresuj się, to minie. Prawie każda, z tego co kojarzę, miała po operacji taki problem. Na szczęście to tymczasowe

Natasha, nie denerwuj się Słonko i nie traktuj tej kradzieży jako złej wróżby, bo takie rzeczy się niestety zdarzają. Przykro mi, że tak się stało i mam nadzieję, że chociaż dokumenty się odnajdą.

Cytat:
tak, wiem rozmawiałam z dr i powiedział, że jak zdecyduję się na następną op (oczywiście za ileś tam lat) to wtedy będzie można spróbować pod mięsień, bo tym razem lepiej było tak jednak i myślę, że może być konieczna ta op, ze względu na to, że planuję minimalnie 4 dzieci to możecie wyobrazić sobie co się ze mną stanie haha
dziwne... sądziłam, że postępowanie jest odwrotne i że pod gruczoł proponuje się pacjentkom ze zwiskami po karmieniu.

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
hej,jestem troche zestresowana przed konsultacja z dr Niemkiewiczem... w poniedz mam..Chciałabym do Was dołączyć dziewczynki bo jak juz idę na tą konsultację to pewnie na op sie zdecyduję..Nie mogę już patrzeć na te maleństwa swoje!!!chciałabym mieć wkońcu piekne cycuszki
witaj

Cytat:
Mogłaby się któraś szerzej wypowiedzieć dlaczego miesiączka jest przeciwwskazaniem dla wykonania operacji? To ze wzgledu na gorsza krzepliwość krwi czy dyskomfort pacjentki? Pewnie to głupie pytanie ale jest całkiem spore prawdopodobieństwo że ze stresu i mi się to przydarzy, czasem tak miewam. Czy dr mógłby przez to przesunąc termin op? Napewno zapytam na najblizszej wizycie ale mimo wszystko proszę was o odp.
W czasie miesiączki jest gorsza krzepliwość krwi i weź pod uwagę, że zapewne nie będziesz w stanie wstać sama do łazienki po op, być może nawet zdjąć spodni... Ja jakoś sobie tego nie wyobrażam prawdę mówiąc Wybierz termin op zaraz po miesiączce. Mało prawdopodobne, że dostaniesz kolejną w odstępie kilku dni

Cytat:
Niech mi ktos rozjasni co to za" fioletowe cycolinkowe" nowe forum
powstalo i czemu ta pani marcepanowa zaraz zbanowana zostala
????????????????????????? ????????????????????????? ??????????????????

Prosze, wyjasnijcie , bo dziwne to wszystko ?
Ominelam rozdzial czy co ?
reklama na tym forum jest zabroniona i zwykle osoby wklejające jakieś linki są prędzej czy później banowane

Cytat:
To ja proponuje nasza zlota MYA oglosic naszym Goru.
Zasluzyla sobie na to miano, prawda ?
Kiedys byla listopadzia pania prezes ale teraz z waznych powodow dzidziusiowych nie bedzie miala dla nas 100 % czasu, wiec mysle , ze jesli nie macie nic przeciwko oglosimy jednoglosnie, ze nasza przemila mya zostanie mianowana na przewodniczaca,
zreszta i tak codziennie kontrole sprawuje i ostatnia spac chodzi, wiec miano jej sie slusznie nalezy.
Zgadzacie sie ?

to forum ma już i administratora i moderatorów

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość

Szczerze to nic mnie nie przeraża i niczego sie nie boję ani narkozy ani bólu jedynie to efektu końcowego ale zapowiem to lekarzowi że jak ta skóra nie będzie naciągnieta odpowiednio to wróce do niego na bank .Ja przrzyłam już jedną poważną sprawę a mianowicie mam dziewczyny tętniaka zabezpieczonego ale chodziłam z nim 8 lat wiedząc że go mam dop w 2009 poddałam się zabiegowi naczyniowemu przez tętnice udową wprowadzono mi 5 platynowych sprężyn i (zostałam uleczona ) zabezpieczono go.wtedy też miałam narkoze i po obudzeniu się dostawałam 4 kroplówki i po 1 godz chciałam kawe nic mi nie było czułam się rewelacyjnie więc nie boję się już chyba niczego i czuje ze będzie dobrze zapomniałam dodać że ten tetniak jest w głowie na ostatnim odcinku tetnicy mózgowej lewej
O rany... jak dobrze że się szczęśliwie to wszystko skończyło. Ale domyślam się przez co przeszłaś.

Cytat:
Oglądam na 2-ce 'Zieloną milę' własnie.
Qurka, to zawsze jest zaje... film, niezależnie ile razy by tego nie oglądać..
wczoraj nie ogladałam, ale uwielbiam ten film

Cytat:
Witajcie moje Drogie

trzymam, trzymam

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 11:42   #5920
kejtigda
Wtajemniczenie

Wstałam a za oknem lato

Łapcie ostatnie promienia słońca dziewczyny
Stary 2010-09-12, 11:48   #5921
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Wstałam a za oknem lato

no nie wiem u mnie to niema słońca zimno jak cholera
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 15:50   #5922
alis280
Raczkowanie

romaria--trzymam kciuiki za Ciebie i Twoje cycuchy..czekam na wieści
Stary 2010-09-12, 16:10   #5923
natasha293
Raczkowanie

Hej kochane Dokumenty całe szczęście się znalazły...ktoś je oddał na komende, znalazł na ulicy...dokumenty były najważniejsze bardzo sie cieszę, ze chociaż je odzyskałam Torebki, pieniędzy no i kosmetyków oczywiście szkoda, ale wyobraźcie sobie, że w pracy koledzy zrobili zrzutę na nową torebkę kosmetyki (to co mi zawineli)...kochani naprawdę poprawili mi humor

Wracając do naszego wątku...jutro rano mam juz op!!!
Jejku szok to już jutro!!!
Boje sie i jednoczesnie cieszę...ale najbardziej ewentualnych powikłań się boję...całe życie o tym marzyłam, a teraz mam wątpliwości...

3majcie jutro za mnie kciuki godz. 9.00 Natasha będzię już śpiuchnać...oby wszystko było dobrze...nie wiem czy wszystko mam spakowane...będę lezała w dresie tak mi będzie najwygodniej...
Stary 2010-09-12, 16:16   #5924
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Hej kochane Dokumenty całe szczęście się znalazły...ktoś je oddał na komende, znalazł na ulicy...dokumenty były najważniejsze bardzo sie cieszę, ze chociaż je odzyskałam Torebki, pieniędzy no i kosmetyków oczywiście szkoda, ale wyobraźcie sobie, że w pracy koledzy zrobili zrzutę na nową torebkę kosmetyki (to co mi zawineli)...kochani naprawdę poprawili mi humor

Boje sie i jednoczesnie cieszę...ale najbardziej ewentualnych powikłań się boję...całe życie o tym marzyłam, a teraz mam wątpliwości...

3majcie jutro za mnie kciuki godz. 9.00 Natasha będzię już śpiuchnać...oby wszystko było dobrze...nie wiem czy wszystko mam spakowane...będę lezała w dresie tak mi będzie najwygodniej...
Widzisz...wszystko się układa...a co do watpliwości są normalne...ja je mam na miesiąc przed już, że bedą wystawać poza obrys piersi bo się doktorkowi coś obsunie, że sutki będą krzywe i ciągle coś wymyslam. Gdybam nad życiem z nimi czy będę mogła robić jak dotychczas. POWOOODZZZEEENNIAAAA
Stary 2010-09-12, 16:18   #5925
alis280
Raczkowanie

jak tam w niedzielne popołudnie dziewczynki?

Edytowane przez alis280
Czas edycji: 2010-09-12 o 16:45
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:45   #5926
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
hej kochane Dokumenty całe szczęście się znalazły...ktoś je oddał na komende, znalazł na ulicy...dokumenty były najważniejsze bardzo sie cieszę, ze chociaż je odzyskałam torebki, pieniędzy no i kosmetyków oczywiście szkoda, ale wyobraźcie sobie, że w pracy koledzy zrobili zrzutę na nową torebkę kosmetyki (to co mi zawineli)...kochani naprawdę poprawili mi humor

wracając do naszego wątku...jutro rano mam juz op!!!
jejku szok to już jutro!!!
boje sie i jednoczesnie cieszę...ale najbardziej ewentualnych powikłań się boję...całe życie o tym marzyłam, a teraz mam wątpliwości...

3majcie jutro za mnie kciuki godz. 9.00 natasha będzię już śpiuchnać...oby wszystko było dobrze...nie wiem czy wszystko mam spakowane...będę lezała w dresie tak mi będzie najwygodniej...
powodzenia !!
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 16:53   #5927
mmmoniaa
Przyczajenie

Witajcie
Moja siostra korzysta z tego forum, i troszke czasem je podglądałam z jej konta. Swoje założyłam specjalnie dla tego wątku.
Dziewczyny, mam straszny kompleks swoich piersi
Są małe, i do tego takie niekształtne. Rozłażą się na boki, w dodatku w górnej części są takie jakieś puste Zamieszczam zdjęcia żeby pokazać o co mi chodzi. Czy gdybym zdecydowała się na operacje da się jakos zblizyc do siebie? Moje poczucie wartości jest bardzo niskie z tego powodu
mmmoniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 17:01   #5928
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mmmoniaa Pokaż wiadomość
Witajcie
Moja siostra korzysta z tego forum, i troszke czasem je podglądałam z jej konta. Swoje założyłam specjalnie dla tego wątku.
Są małe, i do tego takie niekształtne. Rozłażą się na boki, w dodatku w górnej części są takie jakieś puste Zamieszczam zdjęcia żeby pokazać o co mi chodzi. Czy gdybym zdecydowała się na operacje da się jakos zblizyc do siebie? Moje poczucie wartości jest bardzo niskie z tego powodu
Według mnie możesz je trochę skorygować wkładkami anatomicznymi tylko nie wiem czy wysoki profil i w dodatku nie duże bo wyjdą Ci cycuchy jak u Pameli bo masz sporąąąą wyjściówkę...
Stary 2010-09-12, 17:13   #5929
mmmoniaa
Przyczajenie

Wybaczcie głupie pytanie... czy jeśli pójdę na konsultację do chirurga plastycznego, i powiem w czym problem on doradzi mi konkretnie co można z tym zrobić, czy to jest tak, że sie idzie i mówi: chcę powiększyć biust takimi i takimi wkładkami? Byłam już kiedyś, i lekarz bardzo mnie do siebie zraził. Wcale mnie nie słuchał tylko powtarzał, że mniejsze biusty istnieją, a takiego powiększać nie trzeba. Jakby nie docierało do niego, że ja się z nim źle czuję...i że oprócz wielkości chodzi mi jeszcze o kształt.
Stary 2010-09-12, 17:17   #5930
magera
Rozeznanie

Hejka Laseczki

Cytat:
Witajcie moje Drogie

Romaria
Będzie pięknie !!!! Trzymam mocno kciuki !!!!!
Buziak wielki

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Witam
czy pamietacie jeszcze moja skromna osobe
Ja normalnie nie wiedzialam ze mozna miec tyle spraw na glowie
Nie mam czasu zeby wpasc do moich siostr
Ale dzis przyjde i bede tu sobie z wami gawedzila
Buziaki
Hej Agniecha
Przyjdź przyjdź do nas i już nie znikaj na tak długo

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Wstałam a za oknem lato

U mnie też
Jest pięknie i jak gorąco !!!!!

Cytat:

No widzisz... bardzo się cieszę, że tak sie to poukładało
A kumpli masz mega - dla nich
Oczywiście, że będziemy kciuki trzymać bardzo mocno
Pięknych cycuchów życzę i wracaj do nas szybciutko

Dla wszystkich dziewczynek wielki buziak w niedzielne popołudnie

.
Stary 2010-09-12, 17:26   #5931
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Wybaczcie głupie pytanie... czy jeśli pójdę na konsultację do chirurga plastycznego, i powiem w czym problem on doradzi mi konkretnie co można z tym zrobić, czy to jest tak, że sie idzie i mówi: chcę powiększyć biust takimi i takimi wkładkami? Byłam już kiedyś, i lekarz bardzo mnie do siebie zraził. Wcale mnie nie słuchał tylko powtarzał, że mniejsze biusty istnieją, a takiego powiększać nie trzeba. Jakby nie docierało do niego, że ja się z nim źle czuję...i że oprócz wielkości chodzi mi jeszcze o kształt.
masz prawo powiększyć sobie biust nawet z e na ff :P, chyba że lekarz twierdzi że jest zagrożenie zdrowia. Nie wiem u jakiego lekarza byłaś ale ten był do d... skąd jesteś??
Stary 2010-09-12, 17:27   #5932
natasha293
Raczkowanie

Nie dziękuję, aby nie zapeszyć
Stary 2010-09-12, 17:28   #5933
mmmoniaa
Przyczajenie

z okolic trójmiasta Możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza?
Stary 2010-09-12, 17:36   #5934
magera
Rozeznanie

Cytat:
hej
Jeśli pójdziesz na konsultację, to z pewnością lekarz, jak przedstawisz problem powinien doradzić Ci czy i jak coś z Twoim dyskomfortem mozna zrobić. Nie wiem u kogo byłaś, ale jeśli podczytujesz nas, jak pisałaś, to wiesz już na pewno,że dobrze jest iść do kilku lekarzy na konsultację. Idź, zobaczysz co Ci powie, wybierz teraz jednak innego lekarza. No i oczywiście nie mów, że takie a takie wkładki ma Ci zaimplantować, bo lekarz jednak zna się lepiej niż my/Ty, więc słuchaj go uważnie co powie.
Oczywiście powiedz, że masz taki a taki problem i dodatkowo chcialabyś jeszcze powiększyć przy 'okazji'. Z pewnością lekarz coś Ci doradzi
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
z okolic trójmiasta Możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza?
Z tamtych okolic ja wiem, że dr Skwiercz i dr Krajewski są godni polecenia
Przyjdą dziewczynki później, to przypuszczam, że lista może się wydłużyć..

.
Stary 2010-09-12, 17:39   #5935
mmmoniaa
Przyczajenie

Dziękuję bardzo
Na pewno jeszcze później tu zajrzę, pozdrawiam
Stary 2010-09-12, 18:10   #5936
BabyB
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie

ee kochana to jest kawał cycka, mysle że mozna wyczarowac cuda z nich

edit: dziewczynki czy ja nie umiem odczytywać dobrze katalogu czy implany z solą fizjologiczną maja duzo wiekszą projekcje niz implanty silikonowe? Jaka jest różnica między Nagorami a Mentorami np?? wiem głupie pytanie ale musze drążyć i dociekać

Edytowane przez BabyB
Czas edycji: 2010-09-12 o 18:20
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:28   #5937
mmmoniaa
Przyczajenie

kurcze mam nadzieję, ze da sie coś z tym zrobić. Już trzeci rok zbieram na tą operacje. i jeszcze tylko troszke..
Stary 2010-09-12, 18:38   #5938
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ee kochana to jest kawał cycka, mysle że mozna wyczarowac cuda z nich

edit: dziewczynki czy ja nie umiem odczytywać dobrze katalogu czy implany z solą fizjologiczną maja duzo wiekszą projekcje niz implanty silikonowe? Jaka jest różnica między Nagorami a Mentorami np?? wiem głupie pytanie ale musze drążyć i dociekać
to są z Nagora implanty z solą tez? Patrz nie wiedziałam..
jakie pojemności patrzysz i w którym katalogu, daj link zerknę
a między mentorami a nagorami zasadniczą różnicą jest cena ( przy porównywalnej niestety jakości, tych samych certyfikatach etc) potem stopień twardości, nagory są miększe

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:38   #5939
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Ktos tu pisal, ze chce minimum 4 dzieci.
O zgrozo. Z doswiadczenia - wiecej niz 3 nie polecam.
To harowa jest prawdziwa. Prania codziennie 50 kg ,
podlogi wiecznie brudne, lustra wysmarowane czym popadnie, sciany pomalowane kredkami, zamawki wszedzie.

To czekamy z niecierpliwoscia.
no tak, dlatego lepiej większe przerwy ale wszystkiego zaplanować się raczej nie da, no zobaczymy

a wczoraj nagle musiałam wyjść także zaraz jeszcze tu was poczytam, zrobię zdjęcia i wstawię w końcu! wybaczycie ten dzień zwłoki?

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:

A mi powiedział, że jak się upre na 350cc to pewnie będe miała rozstępy To jest widać taka wygodna wymówka by usprawiedliwić wielkość implantu w każdym wypadku
mi to dr L. mówił :P no ale nieważne, ważne, że się nie zrobiły (odpukać w niemalowane :P)

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Ms_E
Jaką dziwną????
Jesteś fioletowa !!!! Czyli wyjątkowa

Nie jestes siostro osamotniona
oj, dziękuję

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenadom Pokaż wiadomość
jak spojrzałam na twoje cycuchy z tych maliutkich fotek,to pomyslałam ze masz zle zrobione małe silikonki.
napewno idz do lekarza tylko dokładnie wytłumacz oco ci chodzi ,a lepiej pokarz jakieś przykładowe fotki ,oco ci chodzi i jakie mniej więcej chcesz mieć cycuszki
identycznie pomyślałam!

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

i w końcu wstawiłam jak któraś ciekawa to zapraszam hehe
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:43   #5940
Chibuike
Raczkowanie

Witaj Beatrycze i tu jestem "AnusiaCzarna"
Troszkę was dziewczyny czytam i widzę że tu was sporo.
Witam was serdecznie, zabieg mam 18 -09 razem z Beatrycze u dr. Jarlińskiego zaproponował mi 350 okrągłe
Ale ja bym chciała większe.
Chibuike jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości