Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 11:47   #691
anoola
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
jest tu jakaś szczęśliwa nabywczyni tych 'kapciowych' balerinek ? jak one się prezentują na żywo ?
dopiero teraz je zauważyłam w ofercie, pewnie już po nich ani śladu ..
Jak masz gdzieś pod nosem Netto to teraz od czwartku mają być takie same, chyba nawet tańsze bo za 5,99, ale sprawdź, może w twojej Biedronce akurat nie miały wzięcia i jeszcze znajdziesz

A miała któraś z was ten mini spray do łazienki? Taki który przykleja się na ścianie za 3,99? Bo tak mnie do niego ciągnie ale nie wiem czy ładnie pachną i który zapach wybrać...i czy w ogóle jest warto go kupić

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-09-12 o 11:50
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 11:59   #692
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
A miała któraś z was ten mini spray do łazienki? Taki który przykleja się na ścianie za 3,99? Bo tak mnie do niego ciągnie ale nie wiem czy ładnie pachną i który zapach wybrać...i czy w ogóle jest warto go kupić
JA MIAŁAM -pachnie ładnie podobnie jak brise -tylko szybko się zużywa-ja miałam biały .
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 12:01   #693
malwka1988
Raczkowanie

Co do tych zapachów do WC - to ja proponuje w Rosmannie z czujnikiem ruchu - puszka 250 ml + dozownik za 18,99 zł - a zapachów tez jest spory wybór, ja wczoraj kupiłam "górski potok" - coś jakby leśny z morskim połączony ale nie dusi, jestem zadowolona

Edytowane przez malwka1988
Czas edycji: 2010-09-12 o 12:12
malwka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 12:17   #694
oli_19
Zakorzenienie

Dziewczyny jest cos w promocji w poniedzialek w biedronce? Nie wiem czy wstac wczesniej i pojsc przed praca bo w sobote jak wracalam po 13stej to u mnie juz pustki byly a kasjerka mnie wysmiala, ze o 8 juz puste kartony zbierali, załapałam sie tylko na jeden z ostatnich keczupow Szukalam na stronce biedronki jakichs informacji ale nic nie moge znalezc
oli_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 12:25   #695
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
JA MIAŁAM -pachnie ładnie podobnie jak brise -tylko szybko się zużywa-ja miałam biały .
Czyli ten górski czy kwiatkowy, bo tylko te dwa chyba u mnie są
Cytat:
Napisane przez malwka1988 Pokaż wiadomość
Co do tych zapachów do WC - to ja proponuje w Rosmannie z czujnikiem ruchu - puszka 250 ml + dozownik za 18,99 zł - a zapachów tez jest spory wybór, ja wczoraj kupiłam "górski potok" - coś jakby leśny z morskim połączony ale nie dusi, jestem zadowolona
No ja zawsze kupowałam Ambi Pura do gniazdka i wiem że te droższe są świetne ale własnie chciałam spróbowac czegos tańszego
Cytat:
Napisane przez oli_19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jest cos w promocji w poniedzialek w biedronce? Nie wiem czy wstac wczesniej i pojsc przed praca bo w sobote jak wracalam po 13stej to u mnie juz pustki byly a kasjerka mnie wysmiala, ze o 8 juz puste kartony zbierali, załapałam sie tylko na jeden z ostatnich keczupow Szukalam na stronce biedronki jakichs informacji ale nic nie moge znalezc
Podłączam się pod pytanie
Stary 2010-09-12, 12:29   #696
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli ten górski czy kwiatkowy, bo tylko te dwa chyba u mnie są

No ja zawsze kupowałam Ambi Pura do gniazdka i wiem że te droższe są świetne ale własnie chciałam spróbowac czegos tańszego

Podłączam się pod pytanie

Miałam ten zapach kwiatowy ładnie pachniał ale... po 1 starczył na niecałe 2 tygodnie, po 2 nie ma do niego wkładów, zresztą i tak po tygodniu zaczął odpadać ze ściany.
Stary 2010-09-12, 12:30   #697
malwka1988
Raczkowanie

Ale to tylko pozorna oszczędność.. Bo te malutkie ile moga mieć 30 ml ? A te ok których mówie 250 ml, więc wychodzi i tak taniej, tyle że jednorazowo więcej trzeba zapłacić...
Stary 2010-09-12, 12:39   #698
2016070150903
Konto usunięte

już ktoś pisał, że w poniedziałek ma być proszek Bryza, a we wtorek soki Kubuś.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 12:43   #699
oli_19
Zakorzenienie

A ze spożywki nic w poniedziałek nie bedzie? I jeszcze jedno pytanko - mignelo mi na forum, ze kocie jedzonko ma byc w promocji, ktos wie co, kiedy i za ile?
Stary 2010-09-12, 12:46   #700
2016070150903
Konto usunięte

spożywka będzie, może ktoś ma nowe Inspiracje i wypisze. ale w poniedziałek rano gazetka będzie na stronie B.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 13:22   #701
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:

Miałam i zgodzę się, że bardzo szybko się zużywa, chociaż pachnie bardzo fajnie i intensynie,ale nie męcząco.
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 13:25   #702
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oli_19 Pokaż wiadomość
Miałam ten zapach kwiatowy ładnie pachniał ale... po 1 starczył na niecałe 2 tygodnie, po 2 nie ma do niego wkładów, zresztą i tak po tygodniu zaczął odpadać ze ściany.
Eee, czyli jednym słowem nie wart zachodu. Dzięki za informacje
Cytat:
Napisane przez malwka1988 Pokaż wiadomość
Ale to tylko pozorna oszczędność.. Bo te malutkie ile moga mieć 30 ml ? A te ok których mówie 250 ml, więc wychodzi i tak taniej, tyle że jednorazowo więcej trzeba zapłacić...
No właśnie teraz też to widzę Kurcze, lepiej wydać te ok.15 zł na zapas do mojego gniazdkowego i przez ok. 2 miesiące ładnie w całym domku pachnie a nie tylko w łazience
Stary 2010-09-12, 13:35   #703
atatoja
Rozeznanie

Genialny wątek przeczytałam go od początku do końca i już nie mogę doczekać się jutra, aby sprawdzić czy niektóre polecane przez Was produkty są też w mojej Biedrze
Osobiście polecam:
- kaszki delicate,
- ser światowid,
- sosy w słoikach (próbowałam tylko ten bolognese i do spagetii ale są pyyyycha ),
- top chipsy chyba wszystkie smaki, choć ja szaleję za solonymi. ostatnio były też przepyszne o smaku bazyliowego pesto. niestety ja po zjedzeniu 1 paczki przeszłam na małą dietę i teraz tylko ślinka mi leci jak je widzę...
- bagietki czosnkowe (choć mi się jakiś czas temu przejadły i teraz czekam na powrót apatytu na nie),
- mieszanka chińska (mrożonka) przepyszna i bardzo duża jak za tą cenę idealna do mojego popisowego dania
- płatki śniadaniowe z miodem i orzechami (są pyszne choć za słodkie i ja dosypuje ich w niewielkiej ilości do zwykłych płatków mniammm),
- niezłe wkładki higieniczne i papier toaletowy

Jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę

- rewelacyjnej jakości mięso wszelkiego rodzaju
Stary 2010-09-12, 13:48   #704
anoola
Zadomowienie

atatoja witaj Wątek naprawdę świetny Kopalnia wiedzy i pomysłów. Ja juz z wielu porad skorzystałam i nie żałuję. Zwłaszcza jesli nie lubisz wyrzucać kasy na nietrafione rzeczy. Ja tylko raz sie nie posłuchałam co do odradzanych tabletek do czyszczenia toalet Agent Max (czy jakoś tak) i żałuję bo naprawdę szmelc
Stary 2010-09-12, 13:53   #705
atatoja
Rozeznanie

anoola : jasne że nie lubię wydawać kasy na nietrafione rzeczy, a że Biedę mam zaraz pod blokiem to mam ułatwione zadanie muszę jeszcze przejrzeć cały poprzedni wątek na temat biedronki zajmie mi to pewnie sporo czasu ale pewnie warto
Stary 2010-09-12, 14:02   #706
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atatoja Pokaż wiadomość
anoola : jasne że nie lubię wydawać kasy na nietrafione rzeczy, a że Biedę mam zaraz pod blokiem to mam ułatwione zadanie muszę jeszcze przejrzeć cały poprzedni wątek na temat biedronki zajmie mi to pewnie sporo czasu ale pewnie warto
Aaaale ci faaajnie Ja pod nosem to mam Netto a do Biedrony jakieś pół godziny piechotą albo 3 przystanki autobusem, a co ja bym dała żeby było na odwrót O wiele bardziej mi asortyment Biedronkowy pasuje (cenowo też). Ale co tam i tak minimum raz w tygodniu tam się wybieram...autobusem rzecz jasna bo leń ze mnie
Stary 2010-09-12, 14:05   #707
scarletswalks
Raczkowanie

A propos kaszek - uwielbiam mleczny start za 0,65zł. Przepyszny! To niby dla dzieci, ale mnóstwo moich znajomych się tym zajada. Są różne smaki - waniliowy, truskawkowy i karmelowy, zdaje się.
Stary 2010-09-12, 14:12   #708
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość
A propos kaszek - uwielbiam mleczny start za 0,65zł. Przepyszny! To niby dla dzieci, ale mnóstwo moich znajomych się tym zajada. Są różne smaki - waniliowy, truskawkowy i karmelowy, zdaje się.
Są też bananowe Kupowałam jakiś czas temu waniliowe (bo karmelowych jeszcze wtedy nie widziałam ) tak na lekką przekąskę, ale jak zobaczyłam ile to ma kalorii to przystopowałam. Ale są naprawdę dobre
Stary 2010-09-12, 14:13   #709
scarletswalks
Raczkowanie

No fakt, kalorii ma sporo jak na takie maleństwo :-( 233 Kcal chyba konkretnie. Ale... raz na jakiś czas można :-D
Stary 2010-09-12, 14:19   #710
anoola
Zadomowienie

Oj tak tak Ja bym sobie tą karmelową kaszkę wszamała, musi być pyszna
Stary 2010-09-12, 14:20   #711
malwka1988
Raczkowanie

Cytat:
No fakt, kalorii ma sporo jak na takie maleństwo :-( 233 Kcal chyba konkretnie. Ale... raz na jakiś czas można :-D
Ja je czasami na śniadanko zjadam - rozgrzewają i syte są jak dla mnie
Stary 2010-09-12, 14:21   #712
scarletswalks
Raczkowanie

Karmelowej jeszcze nie jadłam. I tak, zgodzę się - naprawdę są pyszne. Czasami jem je na kolację ok. 18, kładę się spać zazwyczaj ok. północy i naprawdę nie czuję już do tej pory głodu (!)
Stary 2010-09-12, 14:31   #713
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Karmelowej jeszcze nie jadłam. I tak, zgodzę się - naprawdę są pyszne. Czasami jem je na kolację ok. 18, kładę się spać zazwyczaj ok. północy i naprawdę nie czuję już do tej pory głodu (!)
No niby tak, ale z tylu kalorii to porządną kolacyjkę można by skomponować , ale fajna sprawa tak wrzucić saszetke tej kaszki do torebki i np. w pracy jak dopadnie głodek, albo ochota na soć słodkiego to jak znalazł

Ah musze sie pochwalic że kupiłam ostatnio ten komplet- mop z końcówkami, m.in. do mycia szyb- i jest super Zawsze chciałam mieć taki z gąbki z wyciskaczem nadmiaru wody. Wydaje się porządny więc myślę, że długo posłuży, zwłaszcza że jest wymienna końcówka. Cena 19,99
Stary 2010-09-12, 14:39   #714
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
walker, blee. za darmo bym nie chciała.
to tak jak ja

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
jest tu jakaś szczęśliwa nabywczyni tych 'kapciowych' balerinek ? jak one się prezentują na żywo ?
dopiero teraz je zauważyłam w ofercie, pewnie już po nich ani śladu ..
u mnie nie było ich już o 16 tego samego dnia

Ja tez jutro pójdę zobaczyć te kalosze ale wydaje mi się, że będą droższe niż 24 zł bo dziecięce kosztują 23zł.

Powiedzcie mi skąd wy wiecie o tych promocjach np. ketchupu albo Pepsi? Na stronie Biedry nie znalazłam takich ulotek ani nic
Nie zaglądałam na watek od paru dni i nie wiedziałam, że takie tanie rzeczy były w promocji
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:40   #715
scarletswalks
Raczkowanie

Ja też jutro lecę po kalosze, bo ostatnio nosiłam się z zamiarem kupna, ale jednak w normalnym obuwniczym dać za kawałek gumiaków 100 zł, to lekkie przegięcie...
Stary 2010-09-12, 14:43   #716
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
atatoja witaj Wątek naprawdę świetny Kopalnia wiedzy i pomysłów. Ja juz z wielu porad skorzystałam i nie żałuję. Zwłaszcza jesli nie lubisz wyrzucać kasy na nietrafione rzeczy. Ja tylko raz sie nie posłuchałam co do odradzanych tabletek do czyszczenia toalet Agent Max (czy jakoś tak) i żałuję bo naprawdę szmelc
Też b.się cieszę, że mogę zawsze do Was "zajrzeć" i dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy na temat produktów biedronkowych. Z wielu sugestii tez skorzystałam ( a tak naprawdę moje zakupy chyba w całości - to Wasza zasługa) i wielka radość, że kupiło się coś dobrego - a przede wszystkim - sprawdzonego i polecanego. Bo tez nie lubię wyrzucać pieniędzy w przysłowiowe "błoto"
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 14:44   #717
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi skąd wy wiecie o tych promocjach np. ketchupu albo Pepsi? Na stronie Biedry nie znalazłam takich ulotek ani nic
Nie zaglądałam na watek od paru dni i nie wiedziałam, że takie tanie rzeczy były w promocji
No właśnie, skąd wy wiecie wcześniej co będzie np. następnego dnia? Dajcie cynk to może w końcu się na coś fajnego załapię bo karkąwka i ser żółty mi wymietli a tak chciałam kupić
Stary 2010-09-12, 14:46   #718
scarletswalks
Raczkowanie

Może od pracowników....?
Stary 2010-09-12, 14:52   #719
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie, skąd wy wiecie wcześniej co będzie np. następnego dnia? Dajcie cynk to może w końcu się na coś fajnego załapię bo karkąwka i ser żółty mi wymietli a tak chciałam kupić
Nieraz, co sprytniejsze dziewczyny, po prostu usłyszą w sklepie jak ekspedientki do siebie mówią, co maja wyrzucić na następny dzień i wtedy nam kochaniutkie "doniosą". Ja jeszcze nie trafiłam na rozgadane sprzedawczynie, wszystko przede mną
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 15:01   #720
nucha92
Raczkowanie

Mleczny start o smaku karmelowym jadłam ostatnio - całkiem smaczny, ale jednak wolę malinę ;-)
ale ale! właśnie zjadłam krokiety z kapustą i grzybami, te z lodówki, pakowane po 5. odgrzałam je w piekarniku, polałam ketchupem - rewelacja! naprawdę. bardzo mi smakowały. były lekko chrupiące, smaczny farsz no i sycące - mnie wystarczyły dwa. nie wiem, czy też wychodzą takie smaczne odsmażane itp., ale w wersji z piekarnika mogę śmiało polecić! za taką cenę naprawdę warto
nucha92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości