|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
![]() A miała któraś z was ten mini spray do łazienki? Taki który przykleja się na ścianie za 3,99? Bo tak mnie do niego ciągnie ale nie wiem czy ładnie pachną i który zapach wybrać...i czy w ogóle jest warto go kupić
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-12 o 11:50 |
|
|
|
|
#692 |
|
Rozeznanie
|
JA MIAŁAM -pachnie ładnie podobnie jak brise -tylko szybko się zużywa-ja miałam biały .
|
|
|
|
#693 |
|
Raczkowanie
|
Co do tych zapachów do WC - to ja proponuje w Rosmannie z czujnikiem ruchu - puszka 250 ml + dozownik za 18,99 zł - a zapachów tez jest spory wybór, ja wczoraj kupiłam "górski potok" - coś jakby leśny z morskim połączony ale nie dusi, jestem zadowolona
Edytowane przez malwka1988 Czas edycji: 2010-09-12 o 12:12 |
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jest cos w promocji w poniedzialek w biedronce? Nie wiem czy wstac wczesniej i pojsc przed praca bo w sobote jak wracalam po 13stej to u mnie juz pustki byly a kasjerka mnie wysmiala, ze o 8 juz puste kartony zbierali, załapałam sie tylko na jeden z ostatnich keczupow
|
#695 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam ten zapach kwiatowy ładnie pachniał ale... po 1 starczył na niecałe 2 tygodnie, po 2 nie ma do niego wkładów, zresztą i tak po tygodniu zaczął odpadać ze ściany.
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
Ale to tylko pozorna oszczędność.. Bo te malutkie ile moga mieć 30 ml ? A te ok których mówie 250 ml, więc wychodzi i tak taniej, tyle że jednorazowo więcej trzeba zapłacić...
|
|
|
|
#698 |
|
Konto usunięte
|
już ktoś pisał, że w poniedziałek ma być proszek Bryza, a we wtorek soki Kubuś.
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
A ze spożywki nic w poniedziałek nie bedzie? I jeszcze jedno pytanko - mignelo mi na forum, ze kocie jedzonko ma byc w promocji, ktos wie co, kiedy i za ile?
|
#700 |
|
Konto usunięte
|
spożywka będzie, może ktoś ma nowe Inspiracje i wypisze. ale w poniedziałek rano gazetka będzie na stronie B.
|
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Miałam i zgodzę się, że bardzo szybko się zużywa, chociaż pachnie bardzo fajnie i intensynie,ale nie męcząco.
|
|
|
|
#702 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, lepiej wydać te ok.15 zł na zapas do mojego gniazdkowego i przez ok. 2 miesiące ładnie w całym domku pachnie a nie tylko w łazience
|
||
|
|
|
#703 |
|
Rozeznanie
|
Genialny wątek
![]() Osobiście polecam: - kaszki delicate, - ser światowid, - sosy w słoikach (próbowałam tylko ten bolognese i do spagetii ale są pyyyycha - top chipsy chyba wszystkie smaki, choć ja szaleję za solonymi. ostatnio były też przepyszne o smaku bazyliowego pesto. niestety ja po zjedzeniu 1 paczki przeszłam na małą dietę i teraz tylko ślinka mi leci jak je widzę... - bagietki czosnkowe (choć mi się jakiś czas temu przejadły i teraz czekam na powrót apatytu na nie), - mieszanka chińska (mrożonka) przepyszna i bardzo duża jak za tą cenę idealna do mojego popisowego dania ![]() - płatki śniadaniowe z miodem i orzechami (są pyszne choć za słodkie i ja dosypuje ich w niewielkiej ilości do zwykłych płatków mniammm), - niezłe wkładki higieniczne i papier toaletowy ![]() Jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę - rewelacyjnej jakości mięso wszelkiego rodzaju
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
atatoja witaj
Wątek naprawdę świetny |
|
|
|
#705 |
|
Rozeznanie
|
anoola :
jasne że nie lubię wydawać kasy na nietrafione rzeczy, a że Biedę mam zaraz pod blokiem to mam ułatwione zadanie zajmie mi to pewnie sporo czasu ale pewnie warto
|
#706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pod nosem to mam Netto a do Biedrony jakieś pół godziny piechotą albo 3 przystanki autobusem, a co ja bym dała żeby było na odwrót
|
|
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
A propos kaszek - uwielbiam mleczny start za 0,65zł. Przepyszny! To niby dla dzieci, ale mnóstwo moich znajomych się tym zajada. Są różne smaki - waniliowy, truskawkowy i karmelowy, zdaje się.
|
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupowałam jakiś czas temu waniliowe (bo karmelowych jeszcze wtedy nie widziałam ) tak na lekką przekąskę, ale jak zobaczyłam ile to ma kalorii to przystopowałam. Ale są naprawdę dobre
|
|
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
No fakt, kalorii ma sporo jak na takie maleństwo :-( 233 Kcal chyba konkretnie. Ale... raz na jakiś czas można :-D
|
|
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak tak
Ja bym sobie tą karmelową kaszkę wszamała, musi być pyszna
|
|
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
Karmelowej jeszcze nie jadłam. I tak, zgodzę się - naprawdę są pyszne. Czasami jem je na kolację ok. 18, kładę się spać zazwyczaj ok. północy i naprawdę nie czuję już do tej pory głodu (!)
|
|
|
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale fajna sprawa tak wrzucić saszetke tej kaszki do torebki i np. w pracy jak dopadnie głodek, albo ochota na soć słodkiego to jak znalazł ![]() Ah musze sie pochwalic że kupiłam ostatnio ten komplet- mop z końcówkami, m.in. do mycia szyb- i jest super Zawsze chciałam mieć taki z gąbki z wyciskaczem nadmiaru wody. Wydaje się porządny więc myślę, że długo posłuży, zwłaszcza że jest wymienna końcówka. Cena 19,99
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja
Cytat:
![]() Ja tez jutro pójdę zobaczyć te kalosze ale wydaje mi się, że będą droższe niż 24 zł bo dziecięce kosztują 23zł. Powiedzcie mi skąd wy wiecie o tych promocjach np. ketchupu albo Pepsi? Na stronie Biedry nie znalazłam takich ulotek ani nic ![]() Nie zaglądałam na watek od paru dni i nie wiedziałam, że takie tanie rzeczy były w promocji |
|
|
|
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jutro lecę po kalosze, bo ostatnio nosiłam się z zamiarem kupna, ale jednak w normalnym obuwniczym dać za kawałek gumiaków 100 zł, to lekkie przegięcie...
|
|
|
|
#716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
Może od pracowników....?
|
|
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
Mleczny start o smaku karmelowym jadłam ostatnio - całkiem smaczny, ale jednak wolę malinę ;-)
ale ale! właśnie zjadłam krokiety z kapustą i grzybami, te z lodówki, pakowane po 5. odgrzałam je w piekarniku, polałam ketchupem - rewelacja! naprawdę. bardzo mi smakowały. były lekko chrupiące, smaczny farsz no i sycące - mnie wystarczyły dwa. nie wiem, czy też wychodzą takie smaczne odsmażane itp., ale w wersji z piekarnika mogę śmiało polecić! za taką cenę naprawdę warto
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Kurcze, lepiej wydać te ok.15 zł na zapas do mojego gniazdkowego i przez ok. 2 miesiące ładnie w całym domku pachnie a nie tylko w łazience
Ja pod nosem to mam Netto a do Biedrony jakieś pół godziny piechotą albo 3 przystanki autobusem, a co ja bym dała żeby było na odwrót
) tak na lekką przekąskę, ale jak zobaczyłam ile to ma kalorii to przystopowałam. Ale są naprawdę dobre
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)