|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
nie piękna,ale ładna i ciekawa twarz,do tego musi posiadać piękne ciało.w zagranicznych edycjach twierdzili,że piękne modelki odciągają uwagę od kreacji,dlatego one takie ponure na wybiegu.
"ufo" takiego nie miało NJALEPIEJ ZARABIAJĄCE MODELKI: http://www.modelkionline.info/gisele-bundchen.html http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CBwQ9QEwAQ Załącznik 3400108 Załącznik 3400114 MAGIA PHOTOSHOPA Z Załącznik 3400110 NA Załącznik 3400112 zaloże się,że z naszej ptaszycy zrobiliby bóstwo EDIT-czy ona jest piękna ? Załącznik 3400118 wszystkie te panie są z listy najbogatszych modelek... Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-09-10 o 21:40 |
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
a która to 'ufo' ? :P
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądałaś chyba :P
Ptaszyca to ptaszyca, przyszła dziewczyna a fotograf "O BOŻE, widzę ufo" I faktycznie tak wyglądała. Koszmarek. |
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie obejrzalam 1 odcinek. poziom ponizej zera.
juz nie mowiac o tym ze dziewczyny naprawde nie ciekawe, a komentarze juniorow i ich zadania specjalne dla poszczegolnych dziewczyn kompromitujące. żal. |
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
http://newagemodels.pl/index.php?page=women&p=1
to agencja, z której pochodzi też Kasia Smolińska. wg mnie śliczne dziewczyny tam mają
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
ogladałam, tylko nie pamiętam twarzy, pokażcie miiii
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
I tak jest słabo w porównaniu z Australia's next top model.To jest najlepsza edycja ntm ze wszystkich.
promo aktualnego 6 sezonu: http://www.youtube.com/watch?v=UfpuK2knc3A a to jest promo 3 sezonu http://www.youtube.com/watch?v=-tpsFsZ_haI (który wygrała dziewczyna która odnosi chyba największe sukcesy ze wszystkich NTM na świecie) alice burdeu: zdjęcia poniżej
|
#280 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
TVN postawił na oglądalność, a nie jakość programu...
Obrażanie uczestniczek żałosnymi tekstami, poniżające zadania, przeciętne modelki... Jurorzy biorą ciekawe osobowościowo dziewczyny, bo przecież będą zamknięte w jakimś tam domu i muszą przyciągać uwagę widzów swoim zachowaniem... Obejrzałam z ciekawości i wystarczy, to jest zwyczajnie głupie. |
|
|
|
#282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oglądam aktualny cylk AuNTM, ale nie widziałam wcze sniej klipu propocyjnego, jest ekstra. |
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
wiadomo, wszystkie czołówki u nas są ściągnięte
tak jak i pomysły na seriale czy programy, no cóż.
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny zwróciłyście uwagę, że ta Romka ma głos jak Weronika Rosati?
Ja chyba sobie ściągnę amerykańską wersję tego programu.
|
|
#285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje wrażenia po pierwszym odcinku - nie byłam nigdy bardziej zażenowana w calym swoim zyciu ogladajac jakikolwiek program czy tv show. Wszystko jest tak potwornie przerysowane, niemal groteskowe, wszystko zupelnie bezmyslnie powielane, zero oryginalnosci, wszystko jakby na sile wyrezyserowane. Nie znalam nigdy Tyszki, w sensie, nie wiedzialam, jakiego typu jest czlowiekiem i moje wrazenia - buractwo po calej linii co nie zmienia faktu, że parę odcinków jeszcze obejrzę, a nuż się coś ruszy
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Zgadza sie. Tez to zauwazylam. |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy odcinek programu taki sobie
Jury mnie rozczarowało, a najbardziej chyba Korwin-Piotrowska - co ona taka łagodna Krupa też ugrzeczniona, ogólnie jurorzy zbyt mili. Tak naprawdę prawie żadnej z dziewczyn nie powinni przepuścić, bo większość nie ma szans w modelingu. Podobała mi się ta dziewczyna o cygańskich korzeniach - prześliczna buzia, ale figura ją dyskwalifikuje jeśli chodzi o wybiegi. To samo ta pierwsza dziewczyna. Nie chodzi o to, że jestem za promowaniem anoreksji, ale modelki powinny być szczuplutkie, taka prawda. To już w "Supermodelkach" na TVP 1 miały lepsze warunki fizyczneTylko ta blondynka Kasia rzeczywiście się nadaje i na pewno zajdzie wysoko. Ciekawa jestem co będzie dalej, które dziewczyny trafią do finałowej grupy Na pewno będę dalej oglądać, przynajmniej na razie, bo w roku akademickim ciężko będzie.
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
Średnio mi sie podobało mam nadzieje że później będzie lepiej. Najbardziej podobał mi się Woliński z Tyszką- może faktycznie czasami za ostro oceniali niektóre, ale przecież to jest program dla przyszłej modelki więc jak przychodzi dziewczyna w wieku 17 lat ma cellulit i obwisły tyłek to niech się nie spodziewa że powiedzą jej że jest super piękna i idealna. A zresztą co do większości mieli rację.
Moja faworytka -Kasia |
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam amerykańska edycję i tam również nie wszystkie wyglądały jak typowe modelki z wybiegu. Ale dostrzeżono w nich potencjał. Mam nadzieję, że u nas nie będzie gorzej
![]() Pierwszy odcinek wydał mi się kiepski. Wymieniłabym jjury ![]() Krupę i Tyszkę odesłała do domu. Już ta prowadząca jest lepsza
Edytowane przez nANcY:* Czas edycji: 2010-09-12 o 13:52 |
|
|
|
#290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zadomowienie
|
Na pudelku sa zdjecia finalowej szostki dziewczyn- jest tam Kasia z pierwszego odcinka i Beata ktorej nie pokazali ale jest filmik na stronie oficjalnej programu-bardzo ladna dziewczyna wg mnie ta Beata. I chyba jeszcze jest w tej szostce finalowej ta dziewczyna co do zakonnic chodzi do szkoly- nie jestem poewna bo slabo ja tam widac, ale to chyba ona.
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Najlepszy z całego pierwszego odcinka był tekst "Ty jesteś czarna mamba, ja przy tobie wyglądam jak kinder mleczna kanapka"
![]() Na razie słabiutko i głupkowato trochę jak dla mnie. Zobaczymy jak będzie dalej. A już "Helloł ajm dżoana Kryupa" mnie rozwaliło.
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Mowie Wam: Przyjrzyjcie sie tej Beacie Szarłowskiej- ona ma bardzo duze szanse na wygrana-mysle ze ma twarz tak piekna i interesujaca, ze mozna s z niej duzo wykrzesac.
Mowie wam to teraz- ona bedzie bardzo wysokio notowana w tym programie. |
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam dziś powtórkę i powiem szczerze, że żadna dziewczyna mnie nie zachwyciła, choć ta z romskimi korzeniami - bardzo ładna
Za to dziewczyna, która pokazała pipę mnie osłabiła. |
|
|
|
#295 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie, ona jedyna sie nadaje z całego towarzystwa do tytułu top model.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ogólnie dziewczyna ma tylko ładną twarz i nic więcej. i jeszcze ten tekst do Tyszki żeby sam pokazał tyłek.. po prostu dla mnie się skompromitowała.
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyjrzałam się jej i powiem szczerze, że twarz ma moim zdaniem piękną, ale jej ciało nie jest zbyt "modelkowate". Jest po prostu śliczną, szczupłą dziewczyną. ![]() I nie rozumiem o co chodziło Korwin-Piotrowskiej z tym makijażem oczu.
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Możliwe! Twarz ma ciekawą, kojarzy się z modelkami... Ale figura? Okropna, bardzo nie proporcjonalna. Nogi długie - super, ale bardzo potężne, podobnie jak biodra, przy których głowa wygląda jak malutka piłeczka.
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie jest to kwestia wzrostu czy wagi.
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?

Krupa też ugrzeczniona, ogólnie jurorzy zbyt mili. Tak naprawdę prawie żadnej z dziewczyn nie powinni przepuścić, bo większość nie ma szans w modelingu. Podobała mi się ta dziewczyna o cygańskich korzeniach - prześliczna buzia, ale figura ją dyskwalifikuje jeśli chodzi o wybiegi. To samo ta pierwsza dziewczyna. Nie chodzi o to, że jestem za promowaniem anoreksji, ale modelki powinny być szczuplutkie, taka prawda. To już w "Supermodelkach" na TVP 1 miały lepsze warunki fizyczne