|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- [/COLOR] Cytat:
śliczny Dziękuję Ci bardzo Powiem Ci, że tyle już farb obejrzałam w sklepach a tego nie widziałam Myślę, że ten kolor będzie idealny i jak tylko zafarbuje (jeszcze jakiś tydzień może poczekam) to się tu pochwalę swoim blondem ![]() Beżem właściwie
Edytowane przez Marzena17 Czas edycji: 2010-09-12 o 17:13 Powód: zdublowany post |
||
|
|
|
#4892 |
|
Rozeznanie
|
TLU ślicznie Ci wyszło, kiedyś długo robiłam tą farbka bez uszczerbku dla włosów ( a miałam je wtedy do pasa ) Przeszłam na profesjonalne bo....o dziwo wychodzi taniej niż Loreal sklepowy, paradoks prawda
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zupełnie jak naturalny jasny blond
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Raczkowanie
|
TLU mozesz napisac miktora farvka robilas i na jaki kolor wloskow?? kolor masz calkiem fajny takinaturakny blondzik...
http://***********/produkt/Loreal-Ex...d-Naturalny-01 czy tą farbką? http://www.shopmania.pl/shopping~onl...~p-964679.html pozdrawiam |
|
|
|
#4895 |
|
Zadomowienie
|
AnnaMK, Yattamanka dziekuje. To naprawde ogromna ulga w reszcie miec cos normalnego na glowie.
Anna - mnie raczej profesjonalne farbki nie wyjda taniej bo za przesylke sporo bym zaplacila, do tego kazda tubka dosc sporo kosztuje a i wode trzeba kupic w wielkiej butli. Czytalam chyba na Kaferterii, ze jakosciowo excellence jest na poziomie farb profesjonalnych, tyle ze barwnikow ma wiecej zeby pokrywac siwe wlosy - mnie, jesli idzie o jakosc to chyba wystarczy. Katebury tak to ta farba - opakowanie nie wyglada zbyt zachecajaco, ale ja kierowalam sie zdjeciem odrostu Kedud i wlosami z probnika. A wczesniej mialam ta okropna miedz ponizej. Edytowane przez TLU Czas edycji: 2010-09-12 o 17:55 |
|
|
|
#4896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje, to jest farbka z pierwszego czy z drugiego linka?? ja mam bardzo bardzo jasny blond popielaty, wiec nie wiem czy to wogole cos chwyci na tak jasnych wloskach,
|
|
|
|
#4898 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale Wy smigacie, poltora dnia mnie nie bylo i 5str do przeczytania
![]() bylam wczoraj na weselu i blond to chyba na wymarciu jest to juz drugie takie moje osamotnione wesele przy okazji szykowania sie zrobilam fotke moich "fal" chcialam sie pochwalic ze robilam sama prostownica (a mialam isc do fryzjerki mycie+fale 80zl ![]() a podejrzewam ze podobnie by to wygladalo).Cytat:
a w jakim kolorze masz odrosty?Cytat:
kolejnym razem rowniez jestem za jakims zimnym brazemCytat:
ja znowu wole robic maly odrost czesciej niz duzy w wiekszych przerwach jakos nawet latwiej mi go wtedy malowacCytat:
![]() Cytat:
|
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś doradzi mi/ pomoże w wyborze tych masek Dolce? Która najlepiej odbudowywuje i regeneruje włosy?
|
|
|
|
#4900 |
|
Zadomowienie
|
Kedud - ja sie najbardziej balam zniszczen, wiec to, ze napisalas ze wlosy wrecz nabraly blasku ostatecznie mnie przekonalo. A, nie napisalam (a chcialam), ze w tym srednim blondzie, ktory mialas, tez mi sie bardzo podobalas. One wtedy byly farbowane czy to naturalny kolor?
Katebury - 2gi link (1szy nie dziala) Snowwhitee - dziekuje, trzymalam 50 minut na calosci (nakladalam najpierw odrost potem dlugosc pasemko za pasemkiem, a nie najpierw odrost - odczekac - calosc) i uzylam 2 opakowan, zeby miec pewnosc, ze nie bedzie farby za malo. Odrost naturalny mam szatyn (nie wiem czy ciemny czy sredni - pasemka u fryzjera rozjasniaja mi sie na 6% wodzie do platyny). Ja bym powiedziala, ze raczej ciemny ten moj szatyn. Odrostu byly 2 cm i wszystko chwycilo ladnie. P.S. Ale Ty masz oczy! Jeszcze raz dziekuje dziewczyny - jestem mega szczesliwa. Bye bye ogniste wlosy .
Edytowane przez TLU Czas edycji: 2010-09-12 o 18:37 |
|
|
|
#4901 |
|
Rozeznanie
|
TLU super kolorek naprawde taki natural,mysle ze jak kiedys bede miała dośc jasnych to sobie farbne tą farbka,moje naturalne takie są własnie,dobrze wiedzieć jak ta farbka wychodzi,tylko czy na jaśniutkich takie wyjdą hmm?
|
|
|
|
#4902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ślicznie wyglądałaś na to wesele.A i fryzurka -po prostu piękna.Jak byś od fryzjera wyszła a ile kasy w portfelu zostało.Przynajmniej teraz można spożytkować to na coś innego-bardziej pożytecznego ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mam ochotę zrobić sobie tym kolorem co TLU |
|
|
|
|
#4904 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem dziewczyny jak wyjdzie na jasnych wlosach. Wiem, ze jest na wodzie 9% i ze barwniki ma, bo mialam koncowki biale po rozjasniaczu, a teraz kolor na calosci jest rowny. Bunny musialaby sie wypowiedziec czy trzeba by wymienic wode, czy mozna klasc na takiej jaka jest w pudelku.
|
|
|
|
#4907 |
|
Przyczajenie
|
foto - jak rozjaśnić takie włosy?
Witam, mam taki kolor wlosów jak na 1 obrazku, moj cel to kolorek na drugim obrazku. Chcę rozjaśnić wlosy w warunkach domowych -nie mam pieniedzy na fryzjera. Warto ryzykować? Uzyć utleniacz 3% czy 6%? a moze inny? proszę o pomoc. W was ostatnia nadzieja.
|
|
|
|
#4908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak porownalam sobie Twoja fotke przed i po to naprawde jestem pod wrazeniem superCytat:
Cytat:
![]() chyba jestem uzalezniona
|
|
#4909 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym też popatrzyla ale gdzie to zdjecie? Ktory to post?
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
włoski są po niej mięciutkie i błyszczące i jest też silniejsza od latte
|
|
#4912 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Zadomowienie
|
wystarczy kliknąc na tą strzaałeczkę niebieską przy moim nicku w cytacie
![]()
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za naprowadzenie mnie, tępak jestem
![]() Niech mnie blond bunny poprawi ale to jest perłowy blond, oczywiście bardzo bardzo jasny. Trzeba by było pewnie rozjaśniaczem albo rozjaśniającą farba a potem może Casting 1021? |
|
|
|
#4915 |
|
Zadomowienie
|
prześliczny ten kolor, ale jednak casting jest zmywalny więc kolor za długo na włosach nie pobędzie. Wolała bym jakąś trwalsza farbe
|
|
|
|
#4916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jejku nie było mnie 3 dni a Wy rozpisałyście się na 5 stron. Chyba najbardziej rozpaplany wątek na wizazu
![]() Cytat:
tak to jest, jak sie komus tylko na słowo wierzy, dobrze, ze pokazałas zdjecia. oby tylko to nie przekłamywało za bardzo koloru. niewiele widac, ale bardzo jasne. Tylko, ze ten preparat to dekoloryzator, wiec dlatego pozwala pozbyc sie pigmentu do 10 poziomów. Jesli dobrze zrozumiałam. Dosyc inwazyjne. Cytat:
Cytat:
a filmik-podłam ze śmiechu!
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
wasienka naprawde
Ja nim farbowalam, no ale na nierównomierny kolor więc wyszło inaczej. Zdjęcie wklejałam |
|
|
|
#4920 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() teraz jakoś w tygodniu przedłużę to wstawię wam fotki, zupełnie inaczej... a w blondzie dobrze się czułam tylko wtedy jak się pomalowałam,a jak nie to tak dziwnie zresztą głownym powodem farbowania było to,że ma cienkie i łamliwe włosy, szybko mi się niszczą i nie chcę,żeby mi odpadły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

A powiesz na ten odcień.Ma w nazwie perłowy popielaty blond.Wyjdzie na pewno chłodno no i od razu pomyślałam o czymś takim dla Ciebie.
Powiem Ci, że tyle już farb obejrzałam w sklepach a tego nie widziałam 
zupełnie jak naturalny jasny blond 

to juz drugie takie moje osamotnione wesele
przy okazji szykowania sie zrobilam fotke moich "fal"
a podejrzewam ze podobnie by to wygladalo).