|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
ja też jutro wstaję po kaloszki, ciekawe czy już będą
żeby nie było, że do sklepu z rana, to włożę dresik i pojogginguję do biedro ![]() nie chcę, żeby było jak z kapciami, nie dość, że same malutkie rozmiary, to jeszcze nie w tym kolorze co chciałam.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#752 |
|
Konto usunięte
|
laisla, podpinam się pod prośbę o te typy.
![]() scarletswalks, czy Twój nick ma związek z Tori Amos?
|
|
|
|
#753 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobry kamuflaż, to podstawa ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
tak
|
||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A najlepsze jest to, że byłam po nie w poniedziałek o 13tej i było z 10 par w tej Biedronce, w której byłam i głównie rozmiar 36,37 i chyba dwie pary 39. W czwartek podczas kolejnej wizyty w Owadzie balerinek ani śladu - nie wiem czy ich tak mało było czy tak ludzie wymietli
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
jeszcze wpadnę w dresie, to może panie poszukujące rozmiaru 38 poczują respekt ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- u mnie było kilka dostaw. byłam ok 16 i zdobyłam ostatnie w rozmiarze 38 i jedne 40 dla siostry. Było pełno 36 i 37, za to następnego dnia ani jednej pary
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Więc woda źródlana w dużych ilościach. Całe lato wszystkie posiłki robiłam na bazie warzyw: były super bakłażany (zapiekałam z cebulą, pomidorami i serkiem włoskim), teraz cukinia, w ogóle warzywa są bardzo ładne, mix sałat też polecam, avokado, też często gości na moim stole, a zauważyłam i spróbowałam dzięki podpowiedzi którejś z wizażanek
Wafle ryżowe zamiast zwykłego chleba(35kcal jeden, robię z nich kanapki), serek twarogowy typu almette ze szczypiorkiem, serek typu włoskiego też pyszny, jogurt naturalny zamiast śmietany, płatki zbożowe just fit, pieczywo pita (wypełniem jakimś podsmażonym mięsem i mnóstwem warzyw z sałatą), makaron ryżowy do potraw typu chińskiego (ale on jest czasowo), maślanka jest pyszna smakowa, ale ona w małych ilościach, bo kaloryczna dosyć, z ciasta francuskiego robiłam pyszne malutkie mini zapiekanki na pikantnie ale w mojej biedronce już go nie ma![]() Owoce też są przepiękne, obecnie brzoskwinie i nektarynki są na topie. Z gotowców pozwalam sobie jedynie na sos aspiro ale rzadko bo wolę sama ze świeżych pomidorów coś wykombinować. Pesto też na obiad serwuję z makaronem, ale to akurat z lidla ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Ach, i herbaty zielone (z trawą cytrynową i z opuncją) oraz rooibos są dobre. Z jedzenia dietetycznego też krewetki tygrysie dziewczyny polecały ale ja jeszcze nie zdążylam spróbować. ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- Jeśli dziewczyny, które pytały mnie o te dietetyczne rzeczy lubicie colę, to dla biedronki produkuje ją Hoop (cola original light) i jest niezła (nie czuje się aspartamu zbytnio) |
|
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale na tę najtańszą wodę z Biedry, to uważajcie, tę za, chyba, 59 groszy, bo to się niczym od kranówy nie różni, serio. Znajoma chemiczka mi podpowiedziała.
|
|
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
UWAGA! Kalosze po 19,99!
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Widzie, że tylko ja tak wczesnie wstałam do Bierdonki
![]() Pewnie się ucieszycie jak Wam powiem, że kalosze są po 19,99 w promocji dzisiaj jest proszek Bryza z Cilit Bangiem za 19,99. Zawieszki na mole są po 1,99---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Karinkowa mnie ubiegła, a myślałam, że będe pierwsza z nowiną
|
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie z kaloszami beznadzieja. czarne we wzorki były tylko jedne - 37. poza tym też ogromna kicha w kropki jedne 39, i 38, 39 chwyciła jakaś babka, ja 38 no i były przymaławe, poza tym jakieś taki nieładne te kropki były :P no i się ostatecznie nie skusilam
a u Was jak??
|
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
Ja również kupiłam kalosze - czerna w białe kwaitki no i ta cena 19,99
nie wiem jak u was ale w mojej biedronce bylo istne szaleństwo
|
#763 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tez slabo, po kilka rozmiarow z kazdego wzoru, moja 40 byla tylko jedna, na szczescie te, ktore sobie upatrzylam (czarno-biale) i jestem zadowolona. Dobrze, ze poszlam z samego rana, bo pozniej pewnie juz nic bym nie kupila
![]() A w promocji u mnie oprocz tej Bryzy z Cilitem jest jesze piwo Lezajsk mocne 1,75 za puszke, nigdy go jeszcze nie widzialam nawet, wiec tez kupilam zeby skosztowac ![]() Teraz pedze do lidla po koszulki
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, tylko szkoda że mało ich niestety. A moja biedronka jest bardzo duża, no i jako że mam do niej "rzut kaloszem"
to zdążyłam kupić jedną jedyną 40-stkę. Oprócz tego bryza 6kg plus cilit bang za 19.99. Wszyscy pierwsi klienci wychodzili z kaloszami i proszkiem. Jak ktoś pójdzie za jakiś czas to pewnie już tylko puste kosze zastanie.A oto moje biedronkowe kalosze (będzie się można po nich łatwo zidentyfikować :P ):
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już mam kalosze
3 pary (dla siebie, mamy i koleżanki ), jak podjechałam pod biedronke chwilę przed 7 to już jedna baba czekała i jak otworzyli wpadła do sklepu i biegiem poleciała do kaloszy .Z promocji widziałam jeszcze lasagne, tą z chłodni , za 5,99 zl |
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
Mi też się udało.... pod biedronką była kolejka....u nas były przy lodówkach więc byłam pierwsza!!!
było kilka sztuk tylko...36 rozmiar tylko jeden....Ja wzięłam w kwiatuszki...o 7:05 już nie było damskich |
|
|
|
#767 |
|
Rozeznanie
|
Ja też dziś poszłam po kalosze i suszarkę do grzybów. Weszłam do Biednej Romki jako pierwsza i fru po suszarkę i dobrze że poszłam wczesniej, było tylko0 6 sztuk...
Kaloszki przymierzałam, te w kwiatki, ale jakies ciasnawe były noszę 40 a jak wsadziłam nogę to straaasznie ciasno miałam więc nie zdecydowałam sie. Mam kalosze zakupione dwa tyg temu, ale miałam zamiar je sprzedac na allegro i wziąć te z Biednej Romki, ale w takie sytuacji nie wzięłam dzisiaj. Chciałam jeszcze do nich dokupić wkład polarowy, ale nie zmiesciłby się, No ale cena powalająca, mimo że ja słyszałam ze po 23,99. I tez było szaleństwo dwie kobiety wzięy chyba ze 4 sztuki. Ale u mnie rzucili po jednym rozmiarze w każdym kolorze(a nawet i to chyba nie, bo byo może ze 12 par w koszyku) |
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Hej mogę dołączyć?
Podczytuję ten wątek regularnie, więc postanowiłam się udzielać. Byłam dziś u siebie w Biedronce po kalosze, o godz 6.55 już stało jakies 10-15 osób, oczywiście wszystkie babki rzuciły się na kalosze, ja na szczęście wywalczyłam sobie 2 pary rozmiar 39 bo tamte wszystkie szukały 40 kupiłam te czarno-białe i bardzo mi się podobają, może ze względu na cenę:P
|
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
Ja również zostałam szczęśliwą posiadaczką kaloszy
Czarne w białe kwiatki Wzięłam ostatnie 37. Ogólnie w koszu leżało może jeszcze z 5 par innych.Byłam ok 7:30
Edytowane przez PannaCola Czas edycji: 2010-09-13 o 08:03 |
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
zwierzakową gazetkę można już obejrzeć na stronie Biedronki, chyba dziś wstawili, bo wczoraj jej nie było
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Też byłam ok. 7:30. Ludzi nie było za bardzo, ale za to pustki w koszu z kaloszami. Żadnego 38 (?) więc wzięłam 37 w kratkę.
Już nie mogę się doczekać oferty na przyszły tydzień Niestety na stronie jeszcze się nie wyświetla.
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
Rozczarowałam promocją na kalosze, poszłam w poszukiwaniu tych w kropki- rozmiar 36. Stałam już przed otwarciem sklepu, pierwsza dostałam się do koszyka ale nie mieli żadnego rozmiaru 36
Udało mi się zdobyć 37, czarne w białe wzorki i to też był jedyny taki rozmiar. Oczywiście wszyscy też się na nie rzucili i chyba pół godziny po otwarciu nic nie zostało
|
#773 |
|
Rozeznanie
|
Ja w efekcie przejechałam 3 Biedronki, kalosze dla siebie kupiłam w pierwszej, ale potem poszukiwania dla mamy, której zadzwoniłam pochwalic sie zakupem. W trzecim sklepie istny szał, w dwóch pierwszych mało zainteresowanych
Ale musze sie pozalic, ze w pierwszej Biedronce nie było mojego rozmiaru w kwiaty- wziełam kropki, a w kolejnej juz byłyPani z Biedronki powiedziała ze promocje codzienne są do 21ego. Dzisiaj widziałam Dove 9,99, orzeszki Felix w puszce cos koło 1,6zł, bryza, lasagne 5,99 no i kaloszki oczywiscie
|
|
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
bylam juz w 3 biedronakch i nigdzie nie bylo 40stki:/ w tej peirwszej biedronce bylam pierwsza przy kaloszach i nie bylo zadnego wzoru w rozmairze 40
wzielam 2 pary 39, bo dla siostry, a na mnie te drugie male, to chyba oddam w kropki i kwiatki, wzielabym nawet w romby, ale nia ma nigdzie 40stki ;( |
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też udało się kupić kalosze
jak weszłam i zaczełam szukać swojego rozmiaru co chwilę jakaś kobieta podchodziła i pytała o cenę jak tylko wygrzebałam 40tkę w kwiatki, przy koszu było już istne szaleństwo
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , musze powiedziec tezetowi, a może jednak nie? , ma za tydzien urodziny to bedzie jak znalazłdzięki, to jeszcze troche promocji do złapania
|
|
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
Kaloszowe szaleństwo! Dawno nie było tylu Wizażanek o tak wczesnej porze. Ale czego się nie robi dla wyczekanej promocji
|
|
|
|
#778 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za dietetyczne pomysły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A na tą lasanie to bym się skusiła, ale TŻ mi całą kasę zabrał żebym znowy do Biedronki nie pobiegła |
|||
|
|
|
#779 |
|
Przyczajenie
|
zazdroszcze wam normalnie dziewczyny, ja byłam o 7 15 w jednej biedronce i w ogóle nie było kaloszy damskich tylko dziecięce a potem poszłam do drugiej i to samo..
pytałam sie takiej jednej babki i mówila że pytała sie obsługi czy jeszcze są kalosze , odpowiedziali jej że nie a po 5 min przynieśli 2 pary(mnie jeszcze wtedy nie było w tej biedronce) ale to i tak był ten wzór,który mnie nie interesował.. Kurcze aż dziwne że tak szybkim tempie się rozeszły, myślalam że będą mieli więcej par, ale pewnie część między sobą rozdali , ehh może któraś ma do odsprzedania 37 te w kwiatki lub kropki heheh |
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Dziwne, u mnie kalosze po 29,99zł. Ciekawe skąd ta różnica
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

żeby nie było, że do sklepu z rana, to włożę dresik i pojogginguję do biedro 

Ale może by mi coś Biedronka płaciła za reklamę

Udało mi się zdobyć 37, czarne w białe wzorki i to też był jedyny taki rozmiar. Oczywiście wszyscy też się na nie rzucili i chyba pół godziny po otwarciu nic nie zostało
, musze powiedziec tezetowi, a może jednak nie?
A propos..wagę też kupiłam w biedronce w zeszłym miesiącu
Dzięki za dietetyczne pomysły