|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
Tak, jest to dla mnie normalne, ponieważ sama zarabiam w podobnym sposób na życie. Nie moja wina, że jak jest popyt i szał na coś to praktycznie wszystko można sprzedać. Podobnie z tymi kaloszami - idzie jesień, jest teraz na to moda, celebryci pokazują się w kaloszach. Kiedyś to nie było trendy, kalosze tylko do lasu, a teraz kalosze na salonach. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Też się z tym spotkałam, że ludzie czasami odbierają odłożony towar z zaplecza. Szczególnie kiedyś często chodziłam do jednej Biedronki. Pamiętam, że po coś przyjechałam i nie było, a Pani bez ogródek mi powiedziała, że owszem mają na zapleczu, ale jest to zarezerwowane dla kogoś. Luz, gdybym miała takie znajomości i możliwości to też bym to wykorzystywała.
|
|
|
#872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
żartuję, choć przeraził mnie ten robal... ale jakby nie patrzeć prawie we wszystkim można coś takiego znaleźć :/ mam nadzieję, ze w swoim deserze mięsa nie znajdę
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
popieram rejiche
wybieram się później do Biedry i zobaczę jak u mnie. a ta małpa z allegro wstydziła by się tak kłamać! |
|
|
|
#874 |
|
Konto usunięte
|
we wszystkim i w każdym sklepie można znaleźć robaki, pleśń i inne atrakcje.
|
|
|
|
#875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i też na tym nieźle zarabiają. No ale cóż dla wielu business is business... smutne
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2010-09-13 o 12:26 |
|
|
|
|
#876 |
|
Konto usunięte
|
polecam płatki Muslim z jabłkiem. płatków jogurtowych jak na lekarstwo, ale i tak bardzo dobre.
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
szalejecie - 4 strony przez 4 godziny o samych kaloszach
wypatrywałam dziś jack danielsa ale nie widziałam - czyżby ktoś sobie zrobił z nas żarta? ![]() kupiłam lazanie dla teżeta... |
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam takie podejście do życia i nie jestem z tego powodu smutna.
Ale kończąc OFF TOP... Polecam te lasagne z chłodziarki. Zjedliśmy z TŻ na pół na kolację jakiś czas temu. Dosypaliśmy sobie na wierzch innego sera. Ale sama lasagne była bardzo dobra ![]() Lasagne była sama w sobie dobra, płaty się nie rozwaliły tak mocno, sos pomidorowy i beszamelowy dobry w smaku, delikatne takie. Mięso też OK. Nie była sucha, dużo sosu. Także, tym bardziej jak teraz jest w promocji to warto kupić. Nam bardzo smakowało jak na takie danie. No i tym bardziej jak ktoś jadł wcześniej to z zamrażarki to się zaskoczy na plus, tak jak my. Bo kupiliśmy ją bez przekonania trochę... Jack Daniels ma być w promocji? Hmmm? GADAJCIE
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2010-09-13 o 12:36 |
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na prawdę 4 strony? |
|
|
|
|
#880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widocznie to bardzo porżadany produkt jeszcze je dorwe
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
inne ))))))))))
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
#882 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wiem, że jest raczej małe prawdopodobieństwo, ale może któraś z Was chce się wymienić kaloszami?
Kupiłam 38 w kropki, polowałam na te w kwiatki. Jeśli któraś z Was miała odwrotną sytuację, tzn. polowała na te w groszki a trafiły się w kwiatki nr 38 to baaardzo chętnie się wymienię.
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
#883 |
|
Przyczajenie
|
może i w niektórych sklepach jest tak że pracownicy nie odkładają sobie produktów ale u mnie ewidentnie dzis było widać że coś jest nie tak, najpierw byłam w 1 biedronce ok 7:15-20 po kaloszach ani śladu, w drugiej to samo chociaż dołozyli 2 pary( a babce mowili że juz żadnych nie mają) no ale nie mój rozmiar i nie ten wzór, wracając z nadzieją że znów wyłożą kalosze poszłam znow do 1 biedronki ale w koszach nic nie było. Jak stałam w kolejce do kasy to przyszła kasjerka i sie spytała tej pani co mnie obsługiwała czy sa jeszcze kalosze i ona na nią dziwnie spojrzała i powiedziała :może moze ,usmiechnela sie a tamta poszła na magazyn:/.Moja koleżanka była przed otwarciem i mieli z 5,6 par tych kaloszy, więc na bank coś z resztą musili zrobić. Po co oni w ogole robią takie promocje skoro wykładają tylko kilka par( zamiast kilkudziesięciu
)
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
czyli teraz lasania z lodówki jest w tej samej cenie co ta z zamrażalki tylko ta jest większa? Dobrze zrozumiałam?
|
|
|
|
#885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak zeby nie było offtopu, lasagne i wg mnie i TŻ bardzo w porządku, a cena w promocji bardzo bardzo w porzadku
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama kupiłam dwie
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
wszystko dobrze ale nie traktujmy biedronki jak hurtowni!
ludzie!
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
to bardzo tania ta lasania!
Tak emocjonując się tymi kaloszami przegapiłabym info o niej ![]() pójdę w takim razie po nią, tylko mam nadzieję, że faktycznie będzie lepsza od tej okropnej z zamrażarki
|
|
|
|
#890 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny po ile teraz jest ta chłodziarkowa lasagne?
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Umknęło mi w kaloszowym szale postów
|
#891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak w ulubionej frutinie ...
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
co do lazanii, to ja ją kupuję już od jakiegoś czasu i dzisiejsza promocja mnie baaardzo mile zaskoczyła ;-) moim zdaniem po doprawieniu i dolożeniu sera jest baaaaardzo smaczna!
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A paniom odkładającym buty się nie dziwię, gdybym ja tam pracowała, lub miała znajomego też bym odłożyła
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
i ja się dołączę do "kaloszowych newsów"
- właśnie wróciłam z zakupów i była u mnie jeszcze jedna para, ale męskich, rozmiar 41jestem pogniewana, bo jestem posiadaczką wielkiej stopy - 42 - i numeracja damskich kaloszy nie powinna się kończyć na 40... i się jeszcze przy okazji wyżalę - dziś u mnie w mieście zamknięto jedną Biedronkę! |
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Tak więc kaloszki w kratkę miał odłożone i tyle. Bo co to za probelm odłożyć towar na zapleczu. Sklep nic na tym nie traci, co to za różnca kto to kupi- pracownik czy zwykły klient.Rano uczestniczyłam z kolei w innym szalonym zlocie- w Lidlu "rzucili"golfy i bawełniane damskie rajstopy, wiec musiałam stać w tłumie jeszcze przed otwarciem sklepu. Aha- proszek Bryza 6 kg z cilitem Bang za 19,90!
|
|
|
#896 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jest chyba jakiś drugi (w sumie ze 3) rodzaj, w którym są rodzynki, poszukaj.
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
czytam o tych lasagne i mi w brzuchu burczy a zanim wroce do domu to jeszcze troche. Kupie dzis i zrobie na kolacje. A TŻ nie powiem ze to z biedronki
|
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
Kremuś orzechowo - czekoladowy pyyyycha
Najlepszy krem jaki jadłam
|
|
|
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie co z tym Danielsem ?
Idę drugi raz do Biedry Popatrzę na inne promocje Bo rano nie było czasu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

w drugiej biedro kaloszy też nie. nie będę płakać. a co do odkładania przez pracowników.

widocznie to bardzo porżadany produkt 

carpe diem...

jak w ulubionej frutinie ...