Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-13, 13:27   #901
BioIvO
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Sen2000 Pokaż wiadomość
Kremuś orzechowo - czekoladowy pyyyycha Najlepszy krem jaki jadłam
Przebija niedoścignioną nutelle? Bo najpierw jest nutella a później długo, długo nic....

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:38   #902
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Ja nie bedę tego komentować. Buractwo i nic więcej
Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
wystawione ma 4 pary ...
fajnie, jakby nikt od niej ich nie kupił i zostałaby z 4 parami
Dokładnie. Ja tam wredna nie jestem, ale bym się cieszyła z takiego obrotu sprawy
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Dobshe, tylko chociaż na kosztach przesyłki se zarobię, dobra ?

Och co za pech Ale w sumie jak ktoś brał np 4 pary "na oko" dla córki siostry wujka, ciotki mamy itd, to mogło tak być

Tak teraz myślę, ja się śmieję z tej dzisiejszej gumiakowej akcji, ale szkoda tych osób, które się nie załapały na jedną parę, a inni perfidnie wystawiają teraz te buty na allegro, chamstwo no i Polska właśnie...
No własnie. Aż mi wstyd za tę część naszego narodu A ktos poszedł po 1 parę (jak wiele z was) i nie było bo się buraki rzucili i po kilka pra kupowali. Mi to by tak normalnie wstyd było kilka par wziąć zwłaszcza jakbym widziała że ktoś też chciał je kupić
Cytat:
Napisane przez angie84 Pokaż wiadomość
Ja z zakupu kaloszy w Biedronce zrezygnowałam w piątek i kupiłam sobie na Allegro , więc dziś nawet po nie nie szłam , byłam zrobić zakupy po 8 to u mnie została tylko jedna para męskich

Mama za to kupiła sobie w rodzinnym mieście te w kropki 38 i na nią w łydce są dużo za szerokie i oddaje je mnie

Ma się to szczęście : hahaha:

A za tydzień przyczaję się na szlafrok
Uuuuu, no to by mnie interesowało, nawet barrrdzo
Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Co zaś się tyczy tej małpy na ALL - to życzę jej (jak któraś już tu powiedziała), żeby została z tymi wszystkimi gumiakami i całą resztą, którą zamierza w przyszłości handlować, spekulantka! (przepraszam dziewczyny, ale jestem wkurzona na maxa)
Dołączam się i nie masz za co przepraszać, mnie też takie zachowanie niesamowicie wnerwia

Kurcze, mam ochotę na tą lasanie ale nie wiem czy jest sens po nią się wybierać o tej porze bo u nas jest tylko 1 Biedronka więc pewnie już wykuopiona a mam spory kawałek więc tak głupio iść/jechać na darmo. A wy tu jeszcze smaka robicie jak o niej piszecie

Chyba jednak pojadę, jakby nie było to chociaż sałatę lodową kupię bo tańsza niż u nas w Netto...Cholera, nie mogliby zamienić i Netto wywieźć na jakiejś cię żarówce i przytachać w to miejsce Biedronki? Tam ma kawał drogi a uwieeelbiam

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-09-13 o 13:47
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:45   #903
scarletswalks
Raczkowanie

A ja mam pytanie - czy któraś z Was kupiła kalosze 40tki, ale są za duże i wymieniłaby się na 39? Bo mojej mamie niby pasują te39ki, ale jakby chciała skarpetkę założyć grubszą, to już nie przejdzie...
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:49   #904
princass
Raczkowanie

witajcie z okazji Dnia Kalosza założyłam sobie wreszcie konto, żeby móc coś skrobnąć od czasu do czasu
najbliższą Biedronkę mam w odległości 25km... ale już niedługo wyjazd na studia i sklep praktycznie pod nosem!

ja jednak kaloszowa nie jestem, ale wszystkie dzisiejsze posty dostarczyły mi niezłej rozrywki...
moja upolowana rzecz dopiero 23września, "lampka dotykowa". w ulotce wygląda bardzo fajnie, zastanawiam się jak w rzeczywistości (oby nie miała takiego wzięcia jak gumowce)...

tymczasem tęsknię za czekoladą 6th sense whisky&coffee
princass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:49   #905
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Co zaś się tyczy tej małpy na ALL - to życzę jej (jak któraś już tu powiedziała), żeby została z tymi wszystkimi gumiakami i całą resztą, którą zamierza w przyszłości handlować, spekulantka! (przepraszam dziewczyny, ale jestem wkurzona na maxa)
Chyba troche przesadzasz. Ja też nie widze w tym nic złego.

Edytowane przez madzia.a
Czas edycji: 2010-09-13 o 13:50
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 13:50   #906
_Lorelay_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Lasagne jest w stałej ofercie, a cena jest niska na 15-lecie Biedronki
Zwyczajna cena to bodajże 12,99zł, więc warto

Byłam w Biedronce około dziewiątej i to właśnie lasagne była najbardziej popularna. Zostały już tylko trzy.

A przy kaloszach i proszku - nikogo zainteresowanego
_Lorelay_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:01   #907
niem
Raczkowanie

ja przed Biedronka bylam tuż przed otwarciem, przy koszu z kaloszami byłam pierwsza, mierzyłam 39, ale ciasne, więc wziełam dla siostry w kropki, bo chciała i w kwiatki, bo uwazam, że ładniejsze, wybierze sobie, a drugie pewnie zgarnie mama-grzybiarka ja niestety żadnej 40stki w tej Biedronce nie uraczyłam, chociaż byłam pierwsza, bylo tylko z 10par kaloszy w tym głównie męskie

skuszona niską ceną kaloszy zwiedziłam 8 !!!! łódzkich Biedronek, jedna była tylko około 9 dość bogata w wybór kaloszy, niestety nigdzie nie było 40, a w niektórych nic nie było

jak tak zwiedzałam to też się naoglądałam i nasłuchałam w Biedronkach, w 2 pracownice Biedronki podczas pracy też sobie mierzyły i brały kalosze, a najlepsze jak w jednej jakis pan podał nazwisko i Pani odłożyła mu towar..

to następnym razem moze też trzeba pójść wcześniej i powiedziec, ze sie "zaklepuje"

a to na allegro było do przewidzenia, popatrze czy jest coś z Łodzi, bo tu to istne cwaniactwo
niem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:12   #908
anula3333
Wtajemniczenie

Wróciłam z Biedronki. Po kaloszach wszelki słuch zaginął, nawet wywieszka z ceną, natomiast były 2 kosze półbutów. Zakupiłam zawieszki na mole - obłędnie pachną. W domu zerknęłam na paragon i widzę, że Cappuccino z magnezem 1,79zł i nie wiem czy zawsze tak kosztowało czy to jakaś cena promocyjna.
Stary 2010-09-13, 14:18   #909
niem
Raczkowanie

http://moda.allegro.pl/kalosze-w-kwi...229782661.html

http://moda.allegro.pl/kalosze-gumia...230363664.html

naprawdę szkoda, że niktórzy poszli po kalosze tylko po to, żeby je sprzedać
ja też czasem coś na allegro odsprzedam, jakiś nieudany zakup, ale wystawiam w tej cenie, w której nabyłam.. (naiwna?)

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

az dodałam te aukcje do ulubionych, zobaczyć, czy się sprzedadza
Stary 2010-09-13, 14:26   #910
nucha92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Przebija niedoścignioną nutelle? Bo najpierw jest nutella a później długo, długo nic....

no właśnie też jestem ciekawa, czy w smaku chociaż trochę przypomina wspaniałą nutellę ;D bo czasem te 'podróbki' mają dziwny, sztucznie słodki smak i niezbyt fajną konsystencję.
nucha92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:27   #911
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
jak zobaczyłam te kalosze na All.. żenada. coś mi mówi, ze dziewczyna podczytywała ten wątek. życzę wielu zysków ze sprzedaży kaloszy za 50zł. serio, zdziwię się, jeśli ktoś to kupi..

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Ten wątek obecnie przeglądają: 67 (42 użytkowników i 25 gości)

aż tyle, to się tu nie wypowiada. :P
Ja jestem pewna, że ktoś kupi, bo w porównaniu do cen kaloszy na allegro to są bardzo tanie.
Nie mówiąc o cenach w sklepach (u mnie od 70 zl wzwyż).
Cytat:
Napisane przez ciasteczkowaa Pokaż wiadomość
Na all. coraz to nowe oferty 60 zł za pare jak wiem ze kosztowały 20 zł nigdy bym nie dała. Mam nadzieje ze nikt sie na nie nie skusi. na innych stronach jak sie dobrze poszuka to również sie znajdzie.
Dlaczego, wiedząc, ile kosztowały, nie kupiłabyś? Przecież wiadomo, że cena jest mocno promocyjna, ta cena nie odzwierciedla przecież ich jakości.

Ja oczywiście dopisuję się do tych, którym się nie udalo Trochę zaspałam więc nie stawiłam się przyklejona do drzwi przed otwarciem Byłam w Biedronce, uwaga uwaga o godz. 07.03 I mogłam sobie tylko popatrzeć na kalosze w wózkach innych pań, ew. do pomacania został mi rozmiar 36 (za mały, ofkors). Chociaż nie jestem tak wściekła jak tu czytam niektóre z Was, i szczerze mówiąc, uważam, że jesteście niesprawiedliwe, oskarżając sprzedawczynie o zatrzymywanie towaru w magazynie.
Po pierwsze: z tego co wiem, generalnie w Biedronce jest to zakazane, ewentualnie może jakaś kierowniczka zgadza się i przymyka oko.
Po drugie: jeśli już mają możliwość odłożenia czegoś - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak zwykle Użyjcie, proszę, wyobraźni i postawcie się na miejscu sprzedawców. Nie zarabiają tam kokosów, takie kalosze to okazja. Po skończonej pracy już ich nie będzie. Jak nie odłożyć? Na pewno same, na ich miejscu, nie odłożyłybyście dla siebie/córki/siostry/mamy? Na pewno?

To tyle offtopu Teraz jak czytam o tel lasagne to żałuję, że nie kupiłam, teraz pewnie już nie ma. Kupiłam za to kolejną biedronkową pościel, wcześniejsze sprawują się bardzo fajnie, więc skusiłam się na kolejną. I po Waszych opiniach na Kłębuszek do kolorów. Reszta to standrad - zawsze w Biedronce kupuję zakwas do barszczu białego, u mnie w mieście biedronkowy najlepszy. Wieśniaczki, sałatę lodową i inne drobne, których już nie pamiętam.
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:34   #912
nokia0
Rozeznanie

kobietki to denerwujace ale nikt nie zabrania kupic i sprzedac

niestety kto pierwszy ten lepszy -trzeba bylo stac ranooo

taka niestety jest prawda
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:39   #913
2016070150903
Konto usunięte

ile nowych twarzy w wątku. Biedronka connecting people. szczególnie urodzinowe promocje. :P
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:48   #914
ciasteczkowaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość

Dlaczego, wiedząc, ile kosztowały, nie kupiłabyś? Przecież wiadomo, że cena jest mocno promocyjna, ta cena nie odzwierciedla przecież ich jakości.
Nie kupiłabym z prostego powodu. U mnie w obuwniczym są kalosze które sa tansze niż te z all.(plus przezyłka).

Niektóre dziewczyny poszły rano zaraz jak otwierają B. a i tak nie kupiły.
ciasteczkowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 14:49   #915
niem
Raczkowanie

ja wstałam o 6 i grzecznie przed 7 byłam w biedronce, pierwsza przy koszu z kaloszami, bo wiem, że tylko na siebie mogę liczyc, ale jak 40 żądnej nie wyłozyli to sama nie wyprodukuję jej.. i znam wiele osób, które noszą rozmair 41-42, im to pewnie już w ogole jest przykro, że anwet nie przewidziano takich rozmiarów, muszą więcej zawsze płacic za obuwie, bo jest rzadziej dostepna taka rozmiarówka
Stary 2010-09-13, 14:55   #916
2016070150903
Konto usunięte

poleciałam do B. po wodę (cytrynowa Polaris- polecam) , ale przy okazji kupiłam pościel z kory, niektóre wzory i kolory mocno średnie, ale znalazłam na samym dnie kosza ładny, delikatny wzór w beżu/brązie.

poza tym skusiłam się na podróbę Actimela egzotyczną (8pak za 6zł), moje ulubione jogurty FruVita Duo (przecenione). te duże jogurty FruVita zwykłe też przecenione.

kupiłam też te płatki Muslim z owocami egzotycznymi, ostatnia paczka w kartonie, do tego mleko Prawdziwe 0.5% (moje niedawne odkrycie ).

przy kasie zobaczyłam keczup Heinz, to wzięłam (złapałam akurat łagodny).

w ogóle pusto, zero ludzi, pan ochroniarz mnie śledził, w pewnym momencie stanął mi dosłownie nad głową, to się uśmiechnęłam, ale poszedł sobie. ()
Stary 2010-09-13, 14:56   #917
Brydzia_
Zakorzenienie

a ja dzisiaj załapałam się na żele dove... chyba dzisiaj dopiero je u mnie wyłożyli bo w zeszłym tygodniu nic nie było

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:03   #918
andzia7822
Przyczajenie

mi też dziś przykroobskoczyłam u nas 6 biedronek ale w żadnej nawet kurzu po nich nie zostało mój mąż dzwonił potem do swojej koleżanki która jest kierowczniczka jednej z biedronek ale ona powiedziała że juz w słupsku nigdzie niemaa ta kobieta przegieła na allegro z tą cena i wogóle że dla córki i że za małe i ciekawe co jeszcze.Ale u nas podobno też brali nie patrząc na numery ani na wzory więc tez będą handlować łapsy!!!!
andzia7822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:04   #919
PannaCola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niem Pokaż wiadomość
ja przed Biedronka bylam tuż przed otwarciem, przy koszu z kaloszami byłam pierwsza, mierzyłam 39, ale ciasne, więc wziełam dla siostry w kropki, bo chciała i w kwiatki, bo uwazam, że ładniejsze, wybierze sobie, a drugie pewnie zgarnie mama-grzybiarka ja niestety żadnej 40stki w tej Biedronce nie uraczyłam, chociaż byłam pierwsza, bylo tylko z 10par kaloszy w tym głównie męskie

skuszona niską ceną kaloszy zwiedziłam 8 !!!! łódzkich Biedronek, jedna była tylko około 9 dość bogata w wybór kaloszy, niestety nigdzie nie było 40, a w niektórych nic nie było
W mojej Biedronce widziałam jakieś 40,ale to było rano...

O tej porze,zostały 2 pary męskich,a po lasagne ani śladu
Proszek bryza jest
Z promocji zakupiłam tylko mleko :P

www.pajacyk.pl kliknij na brzuszek.!
PannaCola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:07   #920
2016070150903
Konto usunięte

u mnie też Bryzy pod dostatkiem. nawet 2 opakowania E do białego zostały.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2010-09-13 o 19:33
Stary 2010-09-13, 15:09   #921
Amanda:)
Zadomowienie

Wróciłam się drugi raz po Bryze, nigdy nie kupowałam tak dużych pojemności ale wydaje mi się ,że to tanio więc wzięłam Oczywiście po kaloszach ani śladu. Rano był też karton żeli Dove ale gdy pojawiłam się po 12 to już ich nie było.

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:12   #922
kobieta_wamp
Wtajemniczenie

Wiecie co dziewczyny, ja jestem po prostu zniesmaczona całą sytuacją z kaloszami napaliłam się jak ta głupia na nie, ale oczywiście już ich nie dostałam :/ byłam rano w 2 biedrach i nie było po nich sladu, nawet pustych koszy, nic! Tak jakby ich w ogóle nie bylo
Mnie nie złości fakt, że ktoś kupił 5 sztuk dla kogoś z rodziny czy przyjaciół, ale wkurza mnie to jak ktoś kupuje na sprzedaż na all czy gdzieś indziej. Sorry, ale Biedronka to nie hurtownia Przy takich promocjach powinno być ograniczenie kupna do 1-2 sztuk tak jaki kiedyś w cerfie było
Na pocieszenie kupiłam ciasto francuskie nie wiem czy dziewczyny widziałyście nowy popcorn do mikrofali? w sensie nie w torebce tylko w składanym pudełku niczym jak w kinie
Stary 2010-09-13, 15:20   #923
unBeatable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj załapałam się na żele dove... chyba dzisiaj dopiero je u mnie wyłożyli bo w zeszłym tygodniu nic nie było
a ja w zeszłym tygodniu kupiłam szampon dove 400 ml + odżywkę 200 ml za 12,99
unBeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:22   #924
Olaszek
Raczkowanie

Hehe widze że wywiązała się "kaloszowa afera" ja naszczęście kupiłam takie jakie chciałam ale stałam przed biedronka juz o 6:50 a za mna tłum osób. Jednak w mojej biedronce kaloszy było sporo, nie liczyłam ale mysle że ok 30-40 sztuk w koszu było Z tym, że napewno nie było tych w rąby a kupiłam jesczez wodę żywieć cytrynową za 1,15 pomarańczowa też jesczze była No i moje ulubione draże mleczne i kokosowe
Stary 2010-09-13, 15:24   #925
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olaszek Pokaż wiadomość
Hehe widze że wywiązała się "kaloszowa afera" ja naszczęście kupiłam takie jakie chciałam ale stałam przed biedronka juz o 6:50 a za mna tłum osób. Jednak w mojej biedronce kaloszy było sporo, nie liczyłam ale mysle że ok 30-40 sztuk w koszu było Z tym, że napewno nie było tych w rąby a kupiłam jesczez wodę żywieć cytrynową za 1,15 pomarańczowa też jesczze była No i moje ulubione draże mleczne i kokosowe

Ooo, to gdzie Ty mieszkasz ?
Stary 2010-09-13, 15:24   #926
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niem Pokaż wiadomość
ja też czasem coś na allegro odsprzedam, jakiś nieudany zakup, ale wystawiam w tej cenie, w której nabyłam.. (naiwna?)
Nie, po prostu uczciwa
Cytat:
ile nowych twarzy w wątku. Biedronka connecting people. szczególnie urodzinowe promocje. :P

Cytat:
pan ochroniarz mnie śledził, w pewnym momencie stanął mi dosłownie nad głową, to się uśmiechnęłam, ale poszedł sobie. ()
Ja miałam dzisiaj tak samo, też gdzie nie poszłam to się wyłaniał zza regału. Aż mi głupio było

Podjechałam jednak do Biedrony bo by mi ta lasania przez miesiąc po głowie łaziła i załapałam sie na ostatnią No nie przypuszczałam nawet że o tej porze będzie jeszcze szansa, a jednak

Kupiłam też:
- udka z kurczaka 6,99 zł/kg, za tackę wyszło mi 3,20 zł
- 3 kolby kukurydzy po 1,47 (chyba) za szt. - uwielbiamy z TŻtem
- 2 sałaty lodowe za 1,25 zł (akurat miałam ochotę na sałatkę gracką a tu w promocji )
- krówki (no same tak jakoś wskoczyły do koszyka)

Donoszę że u mnie została jedna para kaloszy damskich w kratkę, akurat mój rozmiar 36, ale i tak nie miałam zamiaru kupować. Chociaż pooglądałam. Musze przyznać że ładne Były też 1 męskie, czarne. Od razu mi się skojarzyły z takimi umorusanymi w błocie Było za to sporo dziecięcych.

Pssst. Podpytałam pani która pracuje w Biedronce co jutro będzie. Podobno jakieś piwo i czekolada. Nic więcej nie wiem bo mówiła że tylko tyle pamięta, więc ani cen ani nazw wam nie podam

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-09-13 o 15:25
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:24   #927
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kobieta_wamp Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczyny, ja jestem po prostu zniesmaczona całą sytuacją z kaloszami napaliłam się jak ta głupia na nie, ale oczywiście już ich nie dostałam :/ byłam rano w 2 biedrach i nie było po nich sladu, nawet pustych koszy, nic! Tak jakby ich w ogóle nie bylo
Mnie nie złości fakt, że ktoś kupił 5 sztuk dla kogoś z rodziny czy przyjaciół, ale wkurza mnie to jak ktoś kupuje na sprzedaż na all czy gdzieś indziej. Sorry, ale Biedronka to nie hurtownia Przy takich promocjach powinno być ograniczenie kupna do 1-2 sztuk tak jaki kiedyś w cerfie było
Na pocieszenie kupiłam ciasto francuskie nie wiem czy dziewczyny widziałyście nowy popcorn do mikrofali? w sensie nie w torebce tylko w składanym pudełku niczym jak w kinie
U mnie w Biedronce wisi kartka, że nie wolno kupować w ilościach hurtowych, ale 4-5 szt, to nikt nie powie, że hurtowo Myślę, że to latem może wywiesili a propos oazy, kiedyś widziałam jak ludzie trzy wózki wypełnione na czubato zgrzewkami wody przyprowadzili do kasy.
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:25   #928
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobieta_wamp Pokaż wiadomość
oo to nie widziałam. a jestem wielką fanką popcornu z mikrofali z biedro, a stara wersja też dostępna, czy wycofana??
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:27   #929
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
oo to nie widziałam. a jestem wielką fanką popcornu z mikrofali z biedro, a stara wersja też dostępna, czy wycofana??

Tak, ten popcorn jest świetny bardzo smaczny, no i to pudełeczko genialne!
A stara wersja też jest
Stary 2010-09-13, 15:29   #930
Olaszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość

Ooo, to gdzie Ty mieszkasz ?
We Wrocławiu mam dwie biedronki na osiedlu z tym że jedną wielką a druga malutka. Oczywiscie poszłam do tej większej i sie udało Bo jak tydzień temu chciałam te kapcie - balerinki poszlam do małej i już nie było ;(

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości