|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6001 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() ![]() ![]() I musisz z nia pracowac codziennie ? Wspolczuje. Ale z twoim spokojem i opanowaniem dasz rade. Pytanie tylko. Jak dlugo ? Trzymam kciuki zebys nie stracila cierpliwosci. |
|
|
|
|
#6002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie, więc może lepiej co nieco zjeść na kolacje aby coś tam było ![]() W razie wymiotów żołądek się nie będzie męczyć. Ja przy pierwszym porodzie nie jadłam 2dni i po 6kroplówkach wymiotowałam samą żółcią i myślałam że się przekręcę....
|
|
#6003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja po tej pierwszej narkozie tez wymiotowalam,mimo ,ze nic nie jadlam ani nie pilam. A po tej drugiej ( tej z salatka jarzynowa ) czulam sie swietnie. Juz sobie mysle, ze zemdlilo mnie po raz pierwszy z glodu Ale chyba po prostu za drugim razem dostalam leki p/wymiotne. |
|
|
|
|
#6004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lepiej jednak zjeść czy NIE???? Dziewczynki, powiedzcie
|
|
#6005 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#6006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o vibro to niestety nie mam zbyt duzo doswiadczenia z ta maszyna . Raz ja probowalam i tyle. Teraz czekam bo mamy dostac cos takiegio do studia , wiec moze pozniej bede mogla cos powiedziec . Widzialam test w gazecie sportowej i tam bylo porownanie hypoxy z vibromax i faktycznie vibro wyszedl duzo lepiej. Tak sobie mysle , ze mozna spokojnie to polecic jako dodatek do trening , ale nie jako trening. Wiecej Ci niestety nie powiem bo tak jak pisalam wczesniej nie mam doswiadczenia z virbo
|
|
#6007 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#6008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jedno wiem napewno ja nie bylam glodna i nie ´meczylo mnie z glodu taki jakis glupi przypadek
|
|
#6009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anestezjolog synka powiedział że kiedyś było 4godz. nie jeść zmienili na 6godz. i śmiał się że to z Unii przyszły takie wymogi. Dobrze że nie 24h bo człowiek by nie miał sił się podnieść po najmniejszym zabiegu
|
|
#6010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Własnie, tak ogólnie, to ja nie mam cierpliwości!!!!! Dlatego staram się ignorować, bo to najlepsze lekarstwo (jak dla mnie). Ale czasem też się zastanawiam ile jeszcze dam radę, bo ja spokojna jestem jak anioł, ale do czasu. Zawsze do czasu ![]() Wtedy jest różnie
|
|
#6011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to zebys tylko przed 08.12 nie wybuchla, bo potem to juz ci bedzie pewnie i tak wszystko jedno co ona mowi. Dostaniesz swoje cudenka i tym samym naladujesz bateryjki na dlugo , dlugo. Buziole |
|
|
|
|
#6012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
opisywałam kiedyś mój 'przypadek' z vibro. Kupiłam ta maszynę, bo chciałam tylko ujędrnić to i owo i zaradzić na cellulit oczywiście, bo w zasadzie nie mam czego zrzucać ( 179cm wzrostu i ok.68kg wagi, piszę ok., bo ona się waha od 64 nawet do 68 - serio). No i jak zaczęłam ćwiczyć na tym codziennie, tak jak w zaleceniach 10 min., to po kilku dniach pojawił mi się okres, choc nie powinien. Kiedy pytałam znajomego masażystę dlaczego tak się stało, popukał się w głowę i powiedział, ze ja nie powinnam na tym cwiczyć. Wibracje sa naprawdę dość mocne, ale nie myslałam, ze taki może byc efekt!!! Od tamtej pory nie ćwiczę na tym, bo nie wiem czy powinnam i dlatego właśnie pytam Ciebie. Jedno wiem na pewno... Koleżanka ćwiczyła na tej maszynie i po tygodniu jak zobaczylam Jej brzuch, to zaniemówiłam! Własnie dlatego kupiłam ta maszynę.
|
|
#6013 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To wrzuc link do dokladnie tej maszyny o ktorej piszesz. Dla brzuszka to ja i moge miec okres ,a co tam. |
|
|
|
|
#6014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=bWjmxfiPFwA
|
|
#6015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje Magerko. Wiesz obejrzalam sobie i mysle,zejednak nie da sie schudnac na tym. Za to wytrzesie czlowieka na dobre. Moze twoja kumpelka to sie jeszcze glodzila, ze po tygodniu plaski brzuszek dostala, co ? Wydaje mi sie ,ze jest tak jak Pysia pisala. Jako uzupelnienie do regularnych cwiczen to ten wibro sie nadaje ale zeby tylko na tym schudnac ? I tylko 10 minut dziennie ? Nie sadze. Jesli jest ktos ,kto ma jednak pozytywne doswiadczenia z ta maszyna ,to niech nam napisze. Ale okres za to gwarantowany. |
|
|
|
|
#6016 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kobitki!!!!!!!
Wczoraj nie mialam czasu z wami poklikac ale sie dzialo!!!! ![]() ja mam OP miedzy 15-16 wiec jak bede miala czas to zjem ranne sniadanko... i tyle. pozniej nic ale to dobrze bo ja i tak nie jestem lakomczuchem. najbardziej boje sie tych mdlosci...ja nie wymiotuje nie pamietam kiedy to robilam nawet w ciazy tez nic...i nie bardzo to mi pasi... ![]() dla wszystkich buziole Natasha - dzis twoj wielki dzien!!!!!!!!!!!! trzymaj sie cieplutko magerka,maceratka,mya,hap py,ms_e,agness,pysia,trel ek, aga - witajcie!!!!!!!!!! :cmok :miska,anna - to zarty byly spokojnie dziewczyny bez nerwow.![]() marczilada - gdzie sie podziewasz??? listopadza - co u was??? Jesli o kims zapomnialam to baty!!!
|
|
#6017 |
|
Rozeznanie
|
A to ja tak jeszcze profilaktycznie ponowię pytania, zeby nie umknęły..
Czy jest możliwość, opcja jakaś, aby zarazić cos na mdłości pooperacyjne?? No i faktycznie ile godzin przed zabiegiem nie można jeść? Lepiej jak najdłużej czy może jednak tylko te zalecane kilka (6 godz), żeby jednak żołądek nie był taki mega pusty....? Ja mam zabieg planowany rano, więc przypuszczam, że zjem coś przed snem, a rano do kliniki, więc nic, a po zabiegu też pewnie nic.... ![]() Nie wiem jak to będzie u mnie, bo nie bylam nigdy w takiej sytuacji (szpital-operacja) i nie wiem też jaka będzie reakcja organizmu, więc tak profilaktycznie próbuję sobie to jakos poukładać. Wiem też, że nie ma reguły, bo mój syn jak miał w zeszłym roku operację, to dostał pooperacyjną kroplówkę ketonalu, a potem juz nawet tabletek p/bólowych nie brał... A z tym nabrzmiałym brzuchem.... można jakos temu zapobiec? Tzn czy jak brzuch jest trochę wyćwiczony, to opuchlizna jest mniejsza? Czy jak?? Jest na to jakaś reguła, czy nie?? Dzięki dziubki z góry za odpowiedź
|
#6018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj Pinkusiu. Lakomczuchem to ty z pewnoscia nie jestes. Lasencja z Pinkusia. Mowie Wam. Zebys tam doktorka nie zauroczyla na tym stole, bo jeszcze tam zostaniesz. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-13 o 14:53 |
|
|
|
|
#6019 | |
|
Kazar Lady
|
nie wiem o co ci chodzi?
![]() Cytat:
)
|
|
|
|
|
#6020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Magerko lepiej sie nie zagladzac calkowicie ale te 6 bitych godzin przed zabiegiem juz lepiej nie jesc. W twoim przypadku bedzie optymalnie. Rano kolacyjka a rono operacyjka. PERFEKT ! Co do brzucha ? Zaklada twoj doktor dreny ? O ile sie orientuje to tak. Wiec czesc plynow z pierwszej doby splynie do buteleczek ,a reszta w brzusio. Ja bylam jak BAAAALON. Prawie miesiac. Nie da sie temu zapobiec jakimis lekami. Chyba nie. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-13 o 14:58 |
|
|
|
|
#6021 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Choć powiem Ci kochana, że jak tak siedzialam na tej maszynie, to w trakcie i po cwiczeniu czułam jak tak mi coś spina mięśniorki moje na udach A koleżanka nie katowała się jakoś specjalnie dietą podczas Natomiast miała co zrzucać Nie wiem juz sama... W kazdym razie jakby któraś była zainteresowana, to moge sprzedać ![]() Cytat:
jaka masz pogodę u siebie??
|
|
#6022 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, masz rację, dzięki, już edytowałam Cytat:
a z tym kredytem czytałam, że wszystko w toku i tak coś mi się zdaje, że jednak przed spotkaniem jeszcze doczekamy Happy-end'u ![]() ......................... ................ ..a tak w ogóle, skoro doszła nowa opcja w wyborze, to ja wybieram Mya na Królewnę Śnieżkę ![]() Cytat:
jestem, jestem.. teraz znów jakaś przeziębiona.. czasem jak to piszecie, "natchnienia brak".. albo jakieś inne przeszkody techniczne.. albo czymś spowodowana nieobecność.. ale pomijając te szczególne sytuacje.. zazwyczaj jednak jestem, Dziubaski jak nie mam nic do napisania to i tak zaglądam zobaczyć, czy wszystko ok ![]() Cytat:
Cytat:
Batmanie, który być może spróbuje swoich sił w walce o fotel prezydenta ale coś mi przemknęło, że masz paru przeciwników politycznych ![]() którzy już na samą myśl wypowiedzianą z przymrużeniem oka zareagowali sporą bulwersacją ![]() Cytat:
![]() przepraszam za pomyłkę w nicku, widzę , że sama dyplomatycznie naprostowałaś witaj na tym forum, miło Cię poznać
|
|
#6023 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli mogę jeszcze zapytać... Mam ostatnia dawkę szczepionki mieć w październiku, ale oczywiście nie moge jechać. Wiem też, że tą ostatnią dawke można przyjąć troche później. Będę w PL dopiero 4.12, a zabieg mam 8.12. Lepiej po zabiegu wziąć ta dawkę czy przed?? Dziękuję z góry Cytat:
Nie słyszałam nic o tym, że doktor zaklada dreny.... Nie mój. Ale wiem, że dr JJ tak szkoda, że nie da się zapobiec Myslalam, że jak mięśnie brzucha są troszkę wyćwiczone, to jednak ta opuchlizna jest troszkę jednak mniejsza
|
|
#6024 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swiete slowa Magerki i uklon dla niej. Niektorzy po prostu chca dla zasady miec zawsze inne zdanie . Tak na przekor. Jak ta kolezanka ogladajaca odplyw i zachwycajaca sie przyplywem. Takich tez trzeba i nalezy tolerowac. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Tak ,tak. Wlasnie. Pomylilam sie. Z opuchlizna brzucha moze jednak da sie cos zrobic. Moze ktos zna jakies sposoby ??? Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-09-13 o 15:11 |
||
|
|
|
#6025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to tyle w tym temacie równiez z mojej strony
|
|
#6027 | ||||
|
Raczkowanie
|
Czesc kobitki
Cytat:
![]() Cytat:
oo własnie czegos takiego mi trzeba ale czy to oznacza że jeżeli dr pracuje na Nagorach to może się nie zgodzić na Mentory np? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() caluje |
||||
|
|
|
#6028 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Happy_hour;22035926].
Niektorzy po prostu chca dla zasady miec zawsze inne zdanie . Tak na przekor. Jak ta kolezanka ogladajaca odplyw i zachwycajaca sie przyplywem. Takich tez trzeba i nalezy tolerowac. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Dziewczyny malo mnie interesuje ta sytuacja ale ......Happy zadalas pytanie ( jak juz napisane bylo zart ) wiec nie dziw sie , ze kilka dziewczyn odp. na ten zart pozytywnie kilka negatywnie i tyle !!! Kazdy ma prawo do wlasnego zdania Juz jest po sprawie , kazdy kto chcial wypowiedzial sie na ten temat i nie ma co go dluzej ciagnac bo i po co .
|
#6029 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Opuchlizna po zabiegu nie ma związku z mięśniami brzucha - po prostu płyny muszą gdzieś się zbierać - dreny, jeśli są ułatwiają odpływ większości płynów, w dużym stopniu zapobiegają krwiakom a jeśli ich nie ma więcej zejdzie do otrzewnej zanim się wchłonie mija trochę czasu |
|
|
|
|
#6030 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

a pierwszy posilek zjadlam chyba po jakis 20 h bo tak mnie jeszcze meczylo ( wczesniej tylko herbate pilam ).
Natasha

nawet w ciazy tez nic...