|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Przebija niedoścignioną nutelle?
Bo najpierw jest nutella a później długo, długo nic....
|
|
#902 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i nie masz za co przepraszać, mnie też takie zachowanie niesamowicie wnerwia ![]() Kurcze, mam ochotę na tą lasanie ale nie wiem czy jest sens po nią się wybierać o tej porze bo u nas jest tylko 1 Biedronka więc pewnie już wykuopiona a mam spory kawałek więc tak głupio iść/jechać na darmo. A wy tu jeszcze smaka robicie jak o niej piszecie ![]() Chyba jednak pojadę, jakby nie było to chociaż sałatę lodową kupię bo tańsza niż u nas w Netto...Cholera, nie mogliby zamienić i Netto wywieźć na jakiejś cię żarówce i przytachać w to miejsce Biedronki? Tam ma kawał drogi a uwieeelbiam
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-13 o 13:47 |
||||||
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie - czy któraś z Was kupiła kalosze 40tki, ale są za duże i wymieniłaby się na 39? Bo mojej mamie niby pasują te39ki, ale jakby chciała skarpetkę założyć grubszą, to już nie przejdzie...
|
|
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
![]() najbliższą Biedronkę mam w odległości 25km... ale już niedługo wyjazd na studia i sklep praktycznie pod nosem! ja jednak kaloszowa nie jestem, ale wszystkie dzisiejsze posty dostarczyły mi niezłej rozrywki... moja upolowana rzecz dopiero 23września, "lampka dotykowa". w ulotce wygląda bardzo fajnie, zastanawiam się jak w rzeczywistości (oby nie miała takiego wzięcia jak gumowce)... tymczasem tęsknię za czekoladą 6th sense whisky&coffee
|
|
|
|
#905 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Chyba troche przesadzasz. Ja też nie widze w tym nic złego.
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2010-09-13 o 13:50 |
|
|
|
#906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam w Biedronce około dziewiątej i to właśnie lasagne była najbardziej popularna. Zostały już tylko trzy. A przy kaloszach i proszku - nikogo zainteresowanego
|
|
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
ja przed Biedronka bylam tuż przed otwarciem, przy koszu z kaloszami byłam pierwsza, mierzyłam 39, ale ciasne, więc wziełam dla siostry w kropki, bo chciała i w kwiatki, bo uwazam, że ładniejsze, wybierze sobie, a drugie pewnie zgarnie mama-grzybiarka
ja niestety żadnej 40stki w tej Biedronce nie uraczyłam, chociaż byłam pierwsza, bylo tylko z 10par kaloszy w tym głównie męskieskuszona niską ceną kaloszy zwiedziłam 8 !!!! łódzkich Biedronek, jedna była tylko około 9 dość bogata w wybór kaloszy, niestety nigdzie nie było 40, a w niektórych nic nie było jak tak zwiedzałam to też się naoglądałam i nasłuchałam w Biedronkach, w 2 pracownice Biedronki podczas pracy też sobie mierzyły i brały kalosze, a najlepsze jak w jednej jakis pan podał nazwisko i Pani odłożyła mu towar.. to następnym razem moze też trzeba pójść wcześniej i powiedziec, ze sie "zaklepuje" ![]() a to na allegro było do przewidzenia, popatrze czy jest coś z Łodzi, bo tu to istne cwaniactwo |
|
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z Biedronki. Po kaloszach wszelki słuch zaginął, nawet wywieszka z ceną, natomiast były 2 kosze półbutów. Zakupiłam zawieszki na mole - obłędnie pachną. W domu zerknęłam na paragon i widzę, że Cappuccino z magnezem 1,79zł i nie wiem czy zawsze tak kosztowało czy to jakaś cena promocyjna.
|
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
http://moda.allegro.pl/kalosze-w-kwi...229782661.html
http://moda.allegro.pl/kalosze-gumia...230363664.html naprawdę szkoda, że niktórzy poszli po kalosze tylko po to, żeby je sprzedać ja też czasem coś na allegro odsprzedam, jakiś nieudany zakup, ale wystawiam w tej cenie, w której nabyłam.. (naiwna?) ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- az dodałam te aukcje do ulubionych, zobaczyć, czy się sprzedadza |
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#911 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mówiąc o cenach w sklepach (u mnie od 70 zl wzwyż). Cytat:
Ja oczywiście dopisuję się do tych, którym się nie udalo Trochę zaspałam więc nie stawiłam się przyklejona do drzwi przed otwarciem I mogłam sobie tylko popatrzeć na kalosze w wózkach innych pań, ew. do pomacania został mi rozmiar 36 (za mały, ofkors). Chociaż nie jestem tak wściekła jak tu czytam niektóre z Was, i szczerze mówiąc, uważam, że jesteście niesprawiedliwe, oskarżając sprzedawczynie o zatrzymywanie towaru w magazynie.Po pierwsze: z tego co wiem, generalnie w Biedronce jest to zakazane, ewentualnie może jakaś kierowniczka zgadza się i przymyka oko. Po drugie: jeśli już mają możliwość odłożenia czegoś - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak zwykle Użyjcie, proszę, wyobraźni i postawcie się na miejscu sprzedawców. Nie zarabiają tam kokosów, takie kalosze to okazja. Po skończonej pracy już ich nie będzie. Jak nie odłożyć? Na pewno same, na ich miejscu, nie odłożyłybyście dla siebie/córki/siostry/mamy? Na pewno?To tyle offtopu Teraz jak czytam o tel lasagne to żałuję, że nie kupiłam, teraz pewnie już nie ma. Kupiłam za to kolejną biedronkową pościel, wcześniejsze sprawują się bardzo fajnie, więc skusiłam się na kolejną. I po Waszych opiniach na Kłębuszek do kolorów. Reszta to standrad - zawsze w Biedronce kupuję zakwas do barszczu białego, u mnie w mieście biedronkowy najlepszy. Wieśniaczki, sałatę lodową i inne drobne, których już nie pamiętam.
|
||
|
|
|
#912 |
|
Rozeznanie
|
kobietki to denerwujace ale nikt nie zabrania kupic i sprzedac
niestety kto pierwszy ten lepszy -trzeba bylo stac ranooo taka niestety jest prawda |
|
|
|
#913 |
|
Konto usunięte
|
ile nowych twarzy w wątku.
Biedronka connecting people. szczególnie urodzinowe promocje. :P
|
|
|
|
#914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektóre dziewczyny poszły rano zaraz jak otwierają B. a i tak nie kupiły. |
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
ja wstałam o 6 i grzecznie przed 7 byłam w biedronce, pierwsza przy koszu z kaloszami, bo wiem, że tylko na siebie mogę liczyc, ale jak 40 żądnej nie wyłozyli to sama nie wyprodukuję jej..
i znam wiele osób, które noszą rozmair 41-42, im to pewnie już w ogole jest przykro, że anwet nie przewidziano takich rozmiarów, muszą więcej zawsze płacic za obuwie, bo jest rzadziej dostepna taka rozmiarówka
|
|
|
|
#916 |
|
Konto usunięte
|
poleciałam do B. po wodę (cytrynowa Polaris- polecam) , ale przy okazji kupiłam pościel z kory, niektóre wzory i kolory mocno średnie, ale znalazłam na samym dnie kosza ładny, delikatny wzór w beżu/brązie.
poza tym skusiłam się na podróbę Actimela egzotyczną (8pak za 6zł), moje ulubione jogurty FruVita Duo (przecenione). te duże jogurty FruVita zwykłe też przecenione. kupiłam też te płatki Muslim z owocami egzotycznymi, ostatnia paczka w kartonie, do tego mleko Prawdziwe 0.5% (moje niedawne odkrycie ).przy kasie zobaczyłam keczup Heinz, to wzięłam (złapałam akurat łagodny). w ogóle pusto, zero ludzi, pan ochroniarz mnie śledził, w pewnym momencie stanął mi dosłownie nad głową, to się uśmiechnęłam, ale poszedł sobie. )
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj załapałam się na żele dove... chyba dzisiaj dopiero je u mnie wyłożyli bo w zeszłym tygodniu nic nie było
|
|
#918 |
|
Przyczajenie
|
mi też dziś przykro
obskoczyłam u nas 6 biedronek ale w żadnej nawet kurzu po nich nie zostało mój mąż dzwonił potem do swojej koleżanki która jest kierowczniczka jednej z biedronek ale ona powiedziała że juz w słupsku nigdzie niema |
|
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O tej porze,zostały 2 pary męskich,a po lasagne ani śladu Proszek bryza jest ![]() Z promocji zakupiłam tylko mleko :P |
|
|
|
|
#920 |
|
Konto usunięte
|
u mnie też Bryzy pod dostatkiem. nawet 2 opakowania E do białego zostały.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2010-09-13 o 19:33 |
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam się drugi raz po Bryze, nigdy nie kupowałam tak dużych pojemności ale wydaje mi się ,że to tanio więc wzięłam
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co dziewczyny, ja jestem po prostu zniesmaczona całą sytuacją z kaloszami
napaliłam się jak ta głupia na nie, ale oczywiście już ich nie dostałam :/ byłam rano w 2 biedrach i nie było po nich sladu, nawet pustych koszy, nic! Tak jakby ich w ogóle nie bylo Mnie nie złości fakt, że ktoś kupił 5 sztuk dla kogoś z rodziny czy przyjaciół, ale wkurza mnie to jak ktoś kupuje na sprzedaż na all czy gdzieś indziej. Sorry, ale Biedronka to nie hurtownia Przy takich promocjach powinno być ograniczenie kupna do 1-2 sztuk tak jaki kiedyś w cerfie było ![]() Na pocieszenie kupiłam ciasto francuskie nie wiem czy dziewczyny widziałyście nowy popcorn do mikrofali? w sensie nie w torebce tylko w składanym pudełku niczym jak w kinie
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Hehe widze że wywiązała się "kaloszowa afera"
ja naszczęście kupiłam takie jakie chciałam ale stałam przed biedronka juz o 6:50 a za mna tłum osób. Jednak w mojej biedronce kaloszy było sporo, nie liczyłam ale mysle że ok 30-40 sztuk w koszu było Z tym, że napewno nie było tych w rąby a kupiłam jesczez wodę żywieć cytrynową za 1,15 pomarańczowa też jesczze była No i moje ulubione draże mleczne i kokosowe
|
#925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ooo, to gdzie Ty mieszkasz ?
|
|
|
|
|
#926 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Podjechałam jednak do Biedrony bo by mi ta lasania przez miesiąc po głowie łaziła i załapałam sie na ostatnią No nie przypuszczałam nawet że o tej porze będzie jeszcze szansa, a jednak Kupiłam też: - udka z kurczaka 6,99 zł/kg, za tackę wyszło mi 3,20 zł ![]() - 3 kolby kukurydzy po 1,47 (chyba) za szt. - uwielbiamy z TŻtem ![]() - 2 sałaty lodowe za 1,25 zł (akurat miałam ochotę na sałatkę gracką a tu w promocji )- krówki Donoszę że u mnie została jedna para kaloszy damskich w kratkę, akurat mój rozmiar 36, ale i tak nie miałam zamiaru kupować. Chociaż pooglądałam. Musze przyznać że ładne Pssst. Podpytałam pani która pracuje w Biedronce co jutro będzie. Podobno jakieś piwo i czekolada. Nic więcej nie wiem bo mówiła że tylko tyle pamięta, więc ani cen ani nazw wam nie podam Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-13 o 15:25 |
|||
|
|
|
#927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę, że to latem może wywiesili a propos oazy, kiedyś widziałam jak ludzie trzy wózki wypełnione na czubato zgrzewkami wody przyprowadzili do kasy.
|
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
oo to nie widziałam. a jestem wielką fanką popcornu z mikrofali z biedro, a stara wersja też dostępna, czy wycofana??
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
We Wrocławiu
mam dwie biedronki na osiedlu z tym że jedną wielką a druga malutka. Oczywiscie poszłam do tej większej i sie udało Bo jak tydzień temu chciałam te kapcie - balerinki poszlam do małej i już nie było ;(
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

Najlepszy krem jaki jadłam
Bo najpierw jest nutella a później długo, długo nic....

serio, zdziwię się, jeśli ktoś to kupi..
).
obskoczyłam u nas 6 biedronek ale w żadnej nawet kurzu po nich nie zostało mój mąż dzwonił potem do swojej koleżanki która jest kierowczniczka jednej z biedronek ale ona powiedziała że juz w słupsku nigdzie niema