|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Ja już wcześniej pisałam że popdytałam pani w Biedronce i mówiła, że jutro jakies piwo i czekolada. Tylko tyle pamiętała. Ciekawe co jeszcze będzie. Jak się dowiecie to piszcie
|
|
|
|
#962 |
|
Przyczajenie
|
a wiedziałyście o tym, że "Kupując jednorazowo 15 dowolnych produktów z aktualnej oferty sklepu sieci Biedronka (bądź wielokrotność 15 produktów czyli np. 30, 45, 60 itd.) otrzymujesz rabat na najtańszy z 15 produktów w wysokości ceny jednostkowej tegoż produktu, uwidocznionej na paragonie (nie są objęte akcją reklamówki w cenie 7gr). " ?
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
tak, to juz obgadalysmy
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-09-13 o 18:37 |
|
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś odwiedziłam jeszcze jedną B.
Upolowałam jednak lazanie Stało całe jedno pudełko :PSzukałam mięsa mielonego... Było w lodówce jedno. Ważne do wczoraj
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22039129]Nie wiem o której mówisz ale ogólna mineralizacja wody produkcji perry to ponad 800mg/l, gdzie żywiec ma nieco ponad 200, także znacznie bardziej określenie kranówa pasuje do 3x droższego żywca...
![]() Dostępna kilka dni temu Świtezianka ma nawet 400[/QUOTE] Kurcze, nie pamiętam jak się nazywa. Taka z palma (chyba) na etykiecie. Ta najtańsza. |
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a gdzie wy będziecie chodzić w tych kaloszach? Do jakich ciuszków one w ogóle pasują?
![]() Przepraszam jeśli pytania są śmieszne,ale ja zupełnie nie kaloszowata ![]() Ja za to dzisiaj kupiłam półkę ścienną Moim zdaniem opłaca się, 30zł i jest nawet ok. Sama ją przytaszczyłam i skręciłam![]() Nie wiecie czy promocja na bryzę jutro jeszcze też będzie trwać? |
|
|
|
#968 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Na wieczorne spacery z psem w deszczowe dni. Od jakiegoś czasu planowałam kupić, ale jednak 100zł za zwykłe gumiaki to troszkę przesada. Nie martw się, nie każdy ma gust Moniki Olejnik
|
||
|
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
Na kaloszki niestety się nie załapałam.. ( w mojej biedrze cały kosz dziecięcych był, a po pozostałych nawet ceny nie było) ;/
Ale za to udało mi sie kupić lazanie - sztuk 3 proszek ten z cilitem i dwie zgrzewki wody smakowej
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ta woda jest dobra, lepsza od żywca, kropli beskidu, czy biedronkowej polaris ![]() Najlepiej mieszać głupotami ludziom w głowie a nawet nie zdawać sobie sprawy o czym się pisze ![]() Proponuję zainteresować się najpierw rodzajami wody, bo przypuszczam, że nie możesz sobie zdawać sprawy, ze na co dzień zazwyczaj sięgasz po źródlaną, a to nie jest mineralka.. |
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki szał
![]() Byłam w biedrze 7:20 i zostało 5-6 par kaloszy. Ja dorwałam w kwiatki 37 i pomimo tego,że noszę 38/39 to są ok,trochę na styk. Ogólnie przy gumiakach szalały same starsze panie,brały,odchodził na bok,wymieniały się między sobą albo patrzyły wrogo |
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
Ależ ja wiem, czym różni się woda mineralna od źródlanej. Po prostu mówię, co zostało mi przekazane - po laboratoryjnym przebadaniu różnego rodzaju wód znajoma chemiczka powiedziała, że ta woda jest po prostu niemal zwykłą kranówą, co oznacza, że nie warto wydawać na nią kasę, bo płaci się właściwie za butelkę, a nie za to, co jest w środku.
Edytowane przez scarletswalks Czas edycji: 2010-09-13 o 18:57 |
|
|
|
#974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W porównaniu do wysokomineralizowanych wód faktycznie może wypadać marnie ale nie porównujmy wody z nazwą źródlana do mineralna, a sądzę, że właśnie o to Twojej znajomej chodziło. Woda w kranie, mimo błędnych opinii, jest naprawdę niezła jakościowo, w mieście mojego BSa badali ją i wyszła nawet na mineralną ale po przelocie przez rury traci wiele. Uwierz mi, że jeżeli chce się pić źródlane, to ta woda z B. jest o wieeeele lepsza od reklamowanych żywców, kropli itd. Jak na wodę źródlaną jest bardzo dobrej jakości a w relacji jakość-cena wypada rewelacyjnie. |
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem specjalistką, więc więcej w tej kwestii powiedzieć nie mogę ;-)
U mnie w mieście też fajna woda. Gdyby, faktycznie, nie kanalizacja, to można by wodopój otworzyć.
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ta Bryza jest po 24,99 zł (chyba, że to tylko taka cena na sklepie, a nabija 19,99 zł ;>)Ad 2 Tak Walker był, a ktoś sobie zrobił żarty odnośnie Danielsa, nie Walkera
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22041349]Czyli ta woda, która może nazywać się mineralną, bo żywiec ma do tego daleko...
Ta woda jest dobra, lepsza od żywca, kropli beskidu, czy biedronkowej polaris ![]() Najlepiej mieszać głupotami ludziom w głowie a nawet nie zdawać sobie sprawy o czym się pisze ![]() Proponuję zainteresować się najpierw rodzajami wody, bo przypuszczam, że nie możesz sobie zdawać sprawy, ze na co dzień zazwyczaj sięgasz po źródlaną, a to nie jest mineralka.. [/QUOTE] ja sie zgadzam,o tej ktorej piszecie jest bardzo dobra,o wiele lepsza niz kropla beskidu czy jakas inna. mama rano tez byla w B po kalosze i mowila ze bylo moze 7 par .. ;/ wziela sobie i kolezance ktora wbiegala do biedronki i krzyczala " wez 36 36 " hahah :P mowila ze jak za komuny:P |
|
|
|
#979 |
|
Konto usunięte
|
kobieta wamp- nie widziałam tego popcornu w pudełkach, muszę poszukać następnym razem.
anoola- jak przyrządzasz kukurydzę? ![]() wmojej B. też wisi kartka o zakazie kupowania ilości hurtowej, ale tylko napojów. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- mehja, gratulacje, faktycznie miałaś szczęście.
|
|
|
|
#980 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Biedromaniaczki !!
czasami Was czytam a dziś piszę pierwszy raz... jakbym naruszyła jakieś zasady tego wątku to z góry przepraszam Właśnie wróciłam z paczką pieluch Huggisów za 30 zł. (76sztuk-rozm 5) byłam w szoku jak zobaczyłam cenę.Szkoda,że nie mogłam przytaszczyć 2 pudeł. Kupiłam moje ukochane VitalDuo w nowych , ładniejszych papierkach a tak samo pyszne.Kalosze jeszcze były , chyba z 4 sztuki ,ale nie patrzyłam dokładnie ,bo teraz wszyscy chodzą w kaloszach i jest na nie taki szał,że znając mnie ja zacznę nosić w nastepnym sezonie (ciężko mi się czasem przekonać do takich modowych zrywów ) Edytowane przez marlena_m Czas edycji: 2010-09-13 o 19:51 |
|
|
|
#981 |
|
Konto usunięte
|
marlena, jedyna nasza zasada to dzielenie się szczerymi opiniami na temat produktów i promocji Biedry i ewentualnie dzielenie się gazetkami.
witamy. ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- byłam jeszcze w 2 Biedronkach, w tym w jednej zupełnie dla mnie nowej, bo daleko, ale w żadnej ani śladu po lazanii. |
|
|
|
#982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#983 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#984 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, od dluzszego czasu was podczytuje, jestescie skarbnica wiedzy i tak jak ja uwielbiacie zakupy w biedronce
![]() polecam zapiekanki swierze z lodowki- pyszne ![]() Dziewczyny czytalam juz kiedys ze uzywalyscie perfum z biedronki, ja dzis wynalazlam za 14zł piekne perfumy, nie pamietam nazwy, pachna tak jak kiedys perfum "celebre ice" z avonu, nie wiem czy kojarzycie bo ten perfum jest juz wycofany,psiknelam sobie w biedro nim reke i juz 3 h pachnie slicznie, jutro go kupie, a czy wy nadal jestescie zadowolone z tych perfumow?pozdrawiam |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo ! jakie szaleństwo, tyle osób na naszym forum, super, im nas więcej tym lepiej
dużo bardzo napisałyście, ja odpuściłam kalosze bo nie przepadam , z tego co udało mi się wyczytać to jutro może być jeszcze soczek Kubuś.Podsumowując: jutro oglądamy się za czekoladą, piwkiem i Kubusiem, napiszcie proszę jutro w jakich cenach i wielkościach są promocyjne produkty ! Pozdrawiam Biedromaniaczki
09-07-2011 ![]() 06-10-2013 Michaś 07-04-2015 Kamiś Edytowane przez Aaamelkaa Czas edycji: 2010-09-13 o 20:50 |
|
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Tak najzwyczajniej w świecie - gotuję całą kolbę (albo ciacham na pół jak mi się cała do gara nie mieści) a później troszkę soli i UCZTA
![]() ![]() Niektórzy dają też na nią masełko ale...kalooorie Kurcze no przydałaby mi się jeszcze 1 lasania, bo 1 na nas dwoje to trochę mało, smaka tylko sobie TŻ narobi (bo myslę, że mi pół spokojnie wystarczy) ale jechać jutro po nią do sąsiedniego miasteczka to trochę śmieszna promocja bo z biletami wyszło by mi tak jak za normalną niepromocyjną |
|
|
|
#987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja nie miałam nigdy perfum z Biedronki, ale dziś przetestowałam w sklepie ok. 13:00 te w małych buteleczkach za 5.99 (czy coś koło tego) Intimacy i czuję je nawet teraz.. co do samych zapachów- to już kwestia bardzo indywidualna. ale trwałość jest ok jak na taką cenę. |
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
a może ktoś podać kaloryczność tych frytek ?
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
Pojechaliśmy dziś z Małżem do Bierdonki w pobliskim mieście, a tam, wszystkie promocyjne artykuły zalegają
kupiliśmy Johnny Walkera i Lasagne, ależ było Nasze zadowolenie jak to upolowaliśmy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

Moim zdaniem opłaca się, 30zł i jest nawet ok. Sama ją przytaszczyłam i skręciłam

(chyba, że to tylko taka cena na sklepie, a nabija 19,99 zł ;>)