Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 00:45   #1021
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
zawsze kosztuje dwadzieścia-parę złotych za butelkę?
Pisałam o sytuacji odkąd trwa promocja. Wcześniej na ten alkohol nie zwracałam uwagi

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 00:48   #1022
2016070150903
Konto usunięte

no to super, pogratulować sklepu, jeśli dokładają nonstop promocyjny towar. z tym że dziewczyny pisały tu zawiedzione, że ani jednej butelki nie mogły znaleźć w swoich Biedronkach.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 00:50   #1023
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
no to super, pogratulować sklepu, jeśli dokładają nonstop promocyjny towar. z tym że dziewczyny pisały tu zawiedzione, że ani jednej butelki nie mogły znaleźć w swoich Biedronkach.
Alkoholu jest pod dostatkiem i chętnych chyba nie za wielu, ale np ketchupy w ogóle nie dojechały .

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 01:02   #1024
kobieta_wamp
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Alkoholu jest pod dostatkiem i chętnych chyba nie za wielu, ale np ketchupy w ogóle nie dojechały .
Widocznie u Ciebie alkoholu jest pod dostatkiem, tylko pozazdrościć, bo u mnie wszystko świeci pustkami a jakby nie było chętnych to dziewczyny nie pisałyby zawiedzione, że butelek nie ma ale co się dziwić skoro pracownik cytat (z forum które podała Umbra) - "tak jak ja zrobił kupił 15 jasiów i ten 15 był gratis (opłaca się 26 a w sklepie 50)" można wywnioskować, że 2 pracowników zgarnęło 30 butelek, pytanie teraz ile wyłożyli na sklep? Zwiedziłam 3 biedrony w poszukiwaniu butelek i co? i wielkie NIC.

Edytowane przez kobieta_wamp
Czas edycji: 2010-09-14 o 01:06
kobieta_wamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 07:30   #1025
TinyMii
Raczkowanie

Dzisiaj kubuś 300ml za 0,69 zł
u mnie były dwa smaki jabłko-morela-marchew (kupiłam dwie zgrzewki:P)
i jakiś żółty z mango bodajże
Czekolady Goplana z nadzieniem truskawkowym lub tofii za 0,99zł
TinyMii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 07:53   #1026
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TinyMii Pokaż wiadomość
Dzisiaj kubuś 300ml za 0,69 zł
u mnie były dwa smaki jabłko-morela-marchew (kupiłam dwie zgrzewki:P)
i jakiś żółty z mango bodajże
Czekolady Goplana z nadzieniem truskawkowym lub tofii za 0,99zł
Kurcze, jakbym miała samochód to tez bym sobie zapas Kubusia zrobiła bo uwieeelbiam
A zauważyłaś cos jeszcze w promocji czy tylko kubuska i czekoladę? Będę wdzięczna za info
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 08:08   #1027
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Tż podsłyszał, że jutro ma być piwko Grolsch, wódka wyborowa 0,5l i ponoć chusteczki Dada.

Dzisiaj kupiliśmy kilka Kubusiów i 15 czekolad A jedna przecież gratis, ogarnęliśmy dopiero po wyjściu ze sklepu, że za 14 mamy policzone

Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Czas edycji: 2010-09-14 o 08:10
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 08:09   #1028
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
to cytat z forum pracowników Biedronki, link podałam parę postów wyżej. to dla tych, co nie wierzą, że towar jest odkładany przez pracowników już w magazynie.
Dzięki Umbra ! A już myslałam, że nie mam racji i sieję złą propagandę (oczywiście dotyczy to t y l k o znikomej części znakomitej kadry pracowników B - na szczęście, bo ja kocham Biedrę )
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 08:19   #1029
ygerna
Zakorzenienie

heej
orientuje się któraś ile kosztuje wygładzające mleczko do demakijażu be beauty, to z różowym otwieraniem??

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 09:23   #1030
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

a jaka jest regulowana cena johny walkera?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 09:29   #1031
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
a jaka jest regulowana cena johny walkera?
http://www.ziko.pl/p988_johnnie_walk..._red_0_5l.html ok.50zł
(internet to kopalnia wiedzy )
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 09:32   #1032
anoola
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22050645]Tż podsłyszał, że jutro ma być piwko Grolsch, wódka wyborowa 0,5l i ponoć chusteczki Dada.

Dzisiaj kupiliśmy kilka Kubusiów i 15 czekolad A jedna przecież gratis, ogarnęliśmy dopiero po wyjściu ze sklepu, że za 14 mamy policzone
[/QUOTE]
O dzięki za cynk Szkoda, że mamy jeszcze 9 miesiecy do slubu bo tą wódeczke to byśmy sobie wzięli.
A z tymi czekoladami to fajnie wam się udało
Stary 2010-09-14, 09:42   #1033
nieagatka
Raczkowanie

a nie ma dzisiaj piwa w promocji?
nieagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 09:46   #1034
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
A ja nie rozumiem zbytnio oburzenia tym, że ktoś chce sobie zarobić... To chyba normalne. Dziwi mnie tylko to, że niektóre kalosze są wystawione na aukcji od soboty - czyli prawdopodobnie pracownicy Biedronki, bo chyba wcześniej nigdzie nie były wystawione.
ja też nie rozumiem oburzenia. mało jest osob, ktore kupują towary taniej i sprzedają je drożej na allegro? przecież ta dziewczyna nikomu NIE ukradła tych kaloszy. poszła, kupiła - znalazła tyle par - miała po prostu szczęście
wydaje mi się, że przemawia przez Was zazdrość; "bo ona kupiła a ja nie"

Annaluka - mi się wydaje, że aukcja nie jest wystawiona od soboty a DO soboty

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
O dzięki za cynk Szkoda, że mamy jeszcze 9 miesiecy do slubu bo tą wódeczke to byśmy sobie wzięli.
A z tymi czekoladami to fajnie wam się udało
przecież wódka się nie przeterminuje
Stary 2010-09-14, 09:54   #1035
anoola
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22050645]przecież wódka się nie przeterminuje [/QUOTE]
No niby tak, ale teraz zima więc zaplanowaliśmy zakupić węgiel coby nie marznąć, a takiej promocji sie nie spodziewaliśmy wiec i kaski na to nie zaplanowaliśmy...a szkoda

A po ile ta wódeczka ma w ogóle byc jeśli ktoś już wie?
Stary 2010-09-14, 10:08   #1036
rejiche
Raczkowanie

W mojej B były dzisiaj w promocyjnej cenie:

Soczki Kubuś, 2 smaki: marchew-morela-jabłko oraz jabłko-dynia-marakuja. Nie próbowałam jeszcze , więc nie wiem jakie są. Specjalnego zainteresowania nimi nie zaobserwowałam

Czekolady Goplana (jak już któraś tu napisała) truskawkowe i toffi (troche ludzie brali)

Chusteczki nawilżane DADA: 2 op. + 2op. gratis za 11,99zł (tez leżały)

No i ten zestaw do czyszczenia (4-pack) za 19,99zł (bez specjalnego zainteresowania)

Nie było już, oczywiście lazanii, choć karteczka z cena - pozostała.

Kupiłam sobie wiórki kokosowe 200gr za 1,89 (Bakallandu, więc będę chyba zadowolona) , były jeszcze rodzynki i żurawina suszona oraz znowu "wciągnęłam" granaty 1,77 zł za szt.
Stary 2010-09-14, 10:10   #1037
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
ja też nie rozumiem oburzenia. mało jest osob, ktore kupują towary taniej i sprzedają je drożej na allegro? przecież ta dziewczyna nikomu NIE ukradła tych kaloszy. poszła, kupiła - znalazła tyle par - miała po prostu szczęście
wydaje mi się, że przemawia przez Was zazdrość; "bo ona kupiła a ja nie"

Annaluka - mi się wydaje, że aukcja nie jest wystawiona od soboty a DO soboty

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

przecież wódka się nie przeterminuje
a ja jestem oburzona...sklepy detaliczne to nie hurtownie..chce zarabiać to niech zabiera du....e i idzie do hurtowni...niech kupi kilka kartonów i sprzedaje je drożej.W kazym sklepie było po pare kaloszy i jakaś małpka zgarneła wszystkie zeby zarobić parę złoty ..masakra...nawet bym się nie bawiła w cos takiego...co innego gdybym miała np. 100 par...a tu ludzie na kilku parach chcą zarobić...
Stary 2010-09-14, 10:10   #1038
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

a w jakiej cenie wódka i jaka?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 10:23   #1039
Aguu
Rozeznanie

O matko! Ale ta lasagne doooobra! I jaka duża! Z małżem jej nie opanowaliśmy, zostało na dzisiaj
Trzeba zrobić zapasy!

Aguu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 10:26   #1040
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anshe Pokaż wiadomość
a ja jestem oburzona...sklepy detaliczne to nie hurtownie..chce zarabiać to niech zabiera du....e i idzie do hurtowni...niech kupi kilka kartonów i sprzedaje je drożej.W kazym sklepie było po pare kaloszy i jakaś małpka zgarneła wszystkie zeby zarobić parę złoty ..masakra...nawet bym się nie bawiła w cos takiego...co innego gdybym miała np. 100 par...a tu ludzie na kilku parach chcą zarobić...
zobacz ile osob kupuje ciuchy w lumpkach i sprzedaje na all. i jakoś nikt się nie burzy. żeby kupić 100 par kaloszy trzeba mieć trochę kasy, nie kazdy moze sobie na to pozwolić. zresztą ona kupiła bodajże 4 pary? czy to sprzedaż hurtowa? nie przesadzajmy. a jak ktoś chciał kupić kalosze, mógł stać w kolejce przed 7 i na nie czatować (podejrzewam, że ta dziewczyna tak zrobiła). Poszłaś, nie było - lajf is brutal.

BTW.
Nie chcę nikogo urazić ale jak słyszę "małż" , "małżem" to mnie krew zalewa

Edytowane przez monyczkaaa
Czas edycji: 2010-09-14 o 10:27
monyczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 10:38   #1041
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:
zobacz ile osob kupuje ciuchy w lumpkach i sprzedaje na all. i jakoś nikt się nie burzy. żeby kupić 100 par kaloszy trzeba mieć trochę kasy, nie kazdy moze sobie na to pozwolić. zresztą ona kupiła bodajże 4 pary? czy to sprzedaż hurtowa? nie przesadzajmy. a jak ktoś chciał kupić kalosze, mógł stać w kolejce przed 7 i na nie czatować (podejrzewam, że ta dziewczyna tak zrobiła). Poszłaś, nie było - lajf is brutal.

też się z tym zgadzam może Panna chciała sobie dorobić co w tym złego? Skoro ludzie dają 60 zł za kalosze to ich sprawa pewnie nie mieli pojęcia po ile były w biedrze. A co miała na aukcji napisać że kupiła za 20 sprzedaje za 60? Też kupuję tanio pewne przedmioty które na allegro kosztują 3 razy tyle, to co teraz mam obcym za cenę zakupu oddać nic z tego nie mieć i jeszcze allegro prowizję zapłacić? Dla niektórych każdy grosz jest ważny i "bawią się" w wystawianie jak to ktoś nazwał -choć myślę że na czysto 35 zł na jednej parze to nie mało - też bym sie tak "pobawiła" - 140 zł piechotą nie chodzi

Kwietniowa Mamusia - Maja

Edytowane przez kropcia007
Czas edycji: 2010-09-14 o 10:40
kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 10:45   #1042
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
też się z tym zgadzam może Panna chciała sobie dorobić co w tym złego? Skoro ludzie dają 60 zł za kalosze to ich sprawa pewnie nie mieli pojęcia po ile były w biedrze. A co miała na aukcji napisać że kupiła za 20 sprzedaje za 60? Też kupuję tanio pewne przedmioty które na allegro kosztują 3 razy tyle, to co teraz mam obcym za cenę zakupu oddać nic z tego nie mieć i jeszcze allegro prowizję zapłacić? Dla niektórych każdy grosz jest ważny i "bawią się" w wystawianie jak to ktoś nazwał -choć myślę że na czysto 35 zł na jednej parze to nie mało - też bym sie tak "pobawiła" - 140 zł piechotą nie chodzi
dokładnie. ja sama się zastanawiam nad wystawieniem swoich kaloszy. kupiłam je, bo były tanie. W sumie nie wiem czy kiedykolwiek je założę
Stary 2010-09-14, 10:47   #1043
aga8603
Raczkowanie

Cytat:
W kazym sklepie było po pare kaloszy i jakaś małpka zgarneła wszystkie zeby zarobić parę złoty ..masakra...nawet bym się nie bawiła w cos takiego...co innego gdybym miała np. 100 par...a tu ludzie na kilku parach chcą zarobić...
he he... Pytanie tylko w ilu Biedronkach była....
aga8603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 10:50   #1044
anshe
Raczkowanie

Cytat:

BTW.
ja byłam o 7 i dobrze że szybko biegam....
i drapłam pierwsze lepsze...za chile podleciały dwie kobiety i wzieły wszystko....tak wiec 7:05..i poszło to pewnie na sprzedaż.... i to jest ok? chyba nie bardzo...
A jak się chce robić interesy...to niestety trzeba trochę w to zainwestować..kupić jak mówiłam kilka kartonów i handlować... i tyle co mam do powiedzenia

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
dokładnie. ja sama się zastanawiam nad wystawieniem swoich kaloszy. kupiłam je, bo były tanie. W sumie nie wiem czy kiedykolwiek je założę
to się nie zastanawiaj i wystawiaj na allegro za np.60zł
zarobisz aż 40 zł
Stary 2010-09-14, 10:51   #1045
rejiche
Raczkowanie

Cytat:

BTW.

Na litość boską !!!!!!
Czy można już zamknąć ten temat z kaloszami i ich wtórną sprzedażą? Przecież i tak nie dojdziemy do jednolitego stanowiska w tej sprawie, czytając różnorakie opinie na ten temat. Jedni są "za" inni "przeciw". Zajmijmy się bieżącymi sprawami i nowymi opiniami, jest przecież tyle świetnych produktów do omówienia, a mu tu ciągle o jednym. Ja np. szukam dobrej kawy rozpuszczalnej z B, stałam dzisiaj przed regałem z kawą - i nie wiedziałam co wziąć, bo nigdy nie kupowałam, ale od razu sobie pomyślałam, żę moje kochane biedroneczki mi pomogą i coś polecą
Stary 2010-09-14, 10:51   #1046
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Dzięki Umbra ! A już myslałam, że nie mam racji i sieję złą propagandę (oczywiście dotyczy to t y l k o znikomej części znakomitej kadry pracowników B - na szczęście, bo ja kocham Biedrę )
no problem, cieszę się, że to nie mój wymysł. ja też uwielbiam Biedrę i znam wiele miłych pracownic. w każdym zawodzie/miejscu się znajdą ludzie i ludzie. a ten wątek nie jest tylko na achy i ochy, na szczęście. btw, może warto by było zmienić tytuł, żebyśmy były trochę bardziej usprawiedliwione do ponarzekania sobie czasem.

byłam przy Biedronce, ale jako że dopiero wyszłam od fryzjera i jeszcze w szoku byłam (zawsze tak mam po wizycie ), to zapomniałam zajść. popołudniu może złapię jednego Kubusia.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2010-09-14 o 10:52
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 10:54   #1047
201803290936
Konto usunięte

Mój TŻ sobie upatrzył zestaw wierteł za ok. 40 zł. Czy kupowałyście kiedyś w Biedro jakieś wiertła i czy byłyście zadowolone (lub Wasi bliscy, znajomi)? Wiadomo, wiertło się i tak zużywa, więc nie ma się co szczypać, ale czy to nie jakiś kompletny "szajs"?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 11:00   #1048
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam o 7 i dobrze że szybko biegam....
i drapłam pierwsze lepsze...za chile podleciały dwie kobiety i wzieły wszystko....tak wiec 7:05..i poszło to pewnie na sprzedaż.... i to jest ok? chyba nie bardzo...
A jak się chce robić interesy...to niestety trzeba trochę w to zainwestować..kupić jak mówiłam kilka kartonów i handlować... i tyle co mam do powiedzenia

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

to się nie zastanawiaj i wystawiaj na allegro za np.60zł
zarobisz aż 40 zł
niekoniecznie na sprzedaż. Moja koleżanka np wzięła 4 pary; dla siebie, siostry, mamy i bodajże koleżanki. więc nie uogólniaj.

Wiesz, dla jednych 40 zł to dość sporo
Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Na litość boską !!!!!!
Czy można już zamknąć ten temat z kaloszami i ich wtórną sprzedażą? Przecież i tak nie dojdziemy do jednolitego stanowiska w tej sprawie, czytając różnorakie opinie na ten temat. Jedni są "za" inni "przeciw". Zajmijmy się bieżącymi sprawami i nowymi opiniami, jest przecież tyle świetnych produktów do omówienia, a mu tu ciągle o jednym. Ja np. szukam dobrej kawy rozpuszczalnej z B, stałam dzisiaj przed regałem z kawą - i nie wiedziałam co wziąć, bo nigdy nie kupowałam, ale od razu sobie pomyślałam, żę moje kochane biedroneczki mi pomogą i coś polecą
a czemu mamy zakonczyć ten temat? od czego jest forum, skoro nie możemy na nim dyskutować

z kaw polecam taką ze złotą nakrętką w dużym opakowaniu. bodajze po 12 zł jest
Stary 2010-09-14, 11:00   #1049
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Byłam w biedronce, dziś w promocji znalazłam :
- soczki Kubuś 0,69 zł , dwa smaki (marchew jabłko marakuja lub jabłko dynia morela) i uwaga! Kubusie są w plastikowych poręcznych buteleczkach , także nie trzeba specjalnie szykować się samochodem,bo są lekkie.
- czekolady Goplany 0,99zł , toffi lub truskawka
Czy ktoś znalazł coś jeszcze ????????

skończcie temat kaloszy , to nie jest wątek od tego !

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 11:01   #1050
elmoska
Zakorzenienie

GG do elmoska Wyślij wiadomość przez MSN do elmoska

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Mój TŻ sobie upatrzył zestaw wierteł za ok. 40 zł. Czy kupowałyście kiedyś w Biedro jakieś wiertła i czy byłyście zadowolone (lub Wasi bliscy, znajomi)? Wiadomo, wiertło się i tak zużywa, więc nie ma się co szczypać, ale czy to nie jakiś kompletny "szajs"?
Właśnie pytałam TŻ bo wiem ze On czasami cos kupuje. Niestety mówił ze wiertła raczej sa kipskiej jakosci i nie poleca

BBL
5/28

AC MILAN CAMPIONI D`ITALIA

elmoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości