Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-13, 23:53   #3451
Melissa86
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
tyle, ze to artykuł z sierpnia, pierwszej jego połowy. Więc miaąłś prawo go nie widzieć, bo pewnie jets w której z pierwszej części wątku.
Artykuł jest z dzisiaj.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 23:55   #3452
robson1979
BAN stały

chcialem dodac ze koniecznie chodz pewnie policja juz to zrobila ale kazda waszą ulotke ze zdjęciem iwonki powinien miec listonosz, pan z gazowni a to dlatego ze to najczesciej oni odwiedzaja mieszkancow w ich domach i to oni najwiecej mogą powiedzec o danej osobie.dla listonosza moze byc wiele rzeczy podejrzanych np( otwieranie wasko drzwi i ukradkiem odbieranie poczty, odmawianie odbioru poczty, dziwne dzwięki) pozatym gazownicy i listonosze duzo spaceruja po osiedlach i innych miejscach wiec duzo moga sie dowiedziec. to moje sugestie ale sadze ze skorzystacie z nich jesli sie po chwili zastanowicie to zobaczycie ze mają sens.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 00:00   #3453
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
chcialem dodac ze koniecznie chodz pewnie policja juz to zrobila ale kazda waszą ulotke ze zdjęciem iwonki powinien miec listonosz, pan z gazowni a to dlatego ze to najczesciej oni odwiedzaja mieszkancow w ich domach i to oni najwiecej mogą powiedzec o danej osobie.dla listonosza moze byc wiele rzeczy podejrzanych np( otwieranie wasko drzwi i ukradkiem odbieranie poczty, odmawianie odbioru poczty, dziwne dzwięki) pozatym gazownicy i listonosze duzo spaceruja po osiedlach i innych miejscach wiec duzo moga sie dowiedziec. to moje sugestie ale sadze ze skorzystacie z nich jesli sie po chwili zastanowicie to zobaczycie ze mają sens.
Witamy na forum.

Sugestia z listonoszem trafna,jednak on i tak ma ciężką torbę,więc co najwyżej weźmie kilka ulotek jak coś,ale nie tyle,żeby dać je każdemu mieszkańcowi.
No i to sugestia raczej do rodziny i znajomych,ewentualnie osób z tamtej okolicy (Trójmiasto).
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 00:12   #3454
robson1979
BAN stały

wlasnie nie koeniecznie tylko do rodziny i okolic miejsca zamieszkania iwonki. wiadomo ze jesli przetrzymywana jest gdzies to nie klatka obok. sadze ze listonosz z czyustym sumieniem wzialby te ulotki i poroznosil a jesli nie to dac mu chociaz aby caly czas mial iwonki twarz przed oczami. wazne aby dotrzec jak najdalej i do jak najwiekszej liczby ludzi bo sami widzicie ze nie kazdy wiedzial o zaginieciu a byc moze cos wie.
Stary 2010-09-14, 00:12   #3455
aurinka
Raczkowanie

Nie było mnie tydzień, myślałam, że jak wejdę będą jakieś nowe pozytywne wiadomości o Iwonce. Boże niech ona się już znajdzie. To strasznie jak człowiek z dnia na dzień może zapaść się pod ziemie.
Iwonko SZUKAMY CIĘ.

aurinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 00:17   #3456
robson1979
BAN stały

pozwolicie ze cos stwierdze po napotkaniu artykulu o rzekomym spotkaniu z iwonka pod jakas zamkniętą zabka.... a wiec kobieta podala szczegoly takie ( dosc cieplo ubrana jak na taka pogode, smutna twarz, kupowala ziemniaki itd) to tak samo jakby powiedziec o napastniku ktory napadl na bank ze ma okolo 180 cm wzrosty wasy i czapke z daszkiem. duzo szczegolow ale nie naprowadzajace na slad i tak zinterretowane aby nie mozna bylo plotkary do odpowiedzial;nosci pociagcac. ja uwazam ze to osiedlowa plotkara bo ja gdybym zobaczyl nawet podobna dziewczyne do iwony to biegiem na policje albo przezucilbym ja przez ramie i tak dostarczyl na policje.
Stary 2010-09-14, 10:51   #3457
obserwatorka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Dzięki ja uczę się w Gdyni, więc po lekcjach mogę spokojnie na centrum jechać.

Załóżmy, że kobieta do mnie dzwoni, umawiamy się, przedstawia mi wszystkie fakty. Kolejnym krokiem będzie sprawdzenie monitoringu z tego dnia. Myślicie, że Rutkowski zajmie się sprawdzeniem tego? Bo to już chyba nie będzie problemem... Dziewczyna w kapturze, wyłapać twarz, sprawdzić czy to może być Iwona. Okazuję się, że to ona i co dalej? No właśnie, jak nie będzie świadków to nie wiem ale będzie pewność, że żyje...Chciałabym, żeby tak właśnie fakty się potoczyły, że to ona była
Phiii... (s0rry za sarkazm) ze sprawdzaniem monitorignu policji sie w ogole nie spieszy (tym bardziej, ze nie wiadomo konkretnie gdzie), i mamy na to niezbite dowody w postaci dotychczasowych dzialan. No chyba, ze Biuro Rutkowskiego bedzie mialo taka mozliwosc i zechce sie zainteresowac...

PS. Ale ja rowniez uwazam, ze spotkaly sie dwie plotkary w lumpie i puscily sobie wodze fantazji

Edytowane przez obserwatorka79
Czas edycji: 2010-09-14 o 11:03
obserwatorka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 11:04   #3458
Gaaliyah
Raczkowanie

Hej dziewczyny, jak przeczytałam ten nowy artykuł, to tak strasznie żal mi się zrobiło mamy Iwony! Taka bezradność może naprawdę dobijać!!!
Cały czas ciekawi mnie fakt, dlaczego Pani Prokurator "uciszyła" sprawę i kiedy coś w końcu podadzą do wiadomość ... niech sobie jaj nie robią, zarówno z rodziny Iwony, jak i wszystkich osób zainteresowanych!

Ja jestem z Gdańska, sprawę Iwony śledzę intensywnie od początku, na Facebooku wklejam wszystkie aktualne linki i jedynie kilku z moich znajomych nie ma tej sprawy "gdzieś", taka jest znieczulica ...
Dopóki tym osobom nic się nie dzieje i nie spotkało ich coś tak dramatycznego nie interesują się tym zaginięciem, bo każdy z nich twierdzi, że Iwona nie żyje i koniec

Sama mam córkę i gdyby kiedykolwiek coś się jej stało, to myślę że dzięki mamie Iwony kilka z Nas mimo wszystko będzie wiedziało jak nagłaśniać sprawę ... to zawsze jakiś przykład, którego jakoś dotąd mi brakowało! Strasznie, że na takim przykładzie, ale w życiu się chyba inaczej nie uda

Ja widziałam kilka plakatów na trasie Gdańsk - Sopot.
Moim skromnym zdaniem tą sprawą interesują się Ci, którzy chcą. Bo nawet jak nie zobaczą plakatu, to gdzieś od kogoś usłyszą "kolejną" plotkę ... reszta to już nasza własna inwencja.
Ja dowiedziałam się od mojej mamy, która przeczytała w Fakcie i tym zaginięciu, a potem już sama szperałam w necie i pytałam się znajomych.

Czas pokaże, mam nadzieję ...

Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać
Gaaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 11:07   #3459
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość
Phiii... (s0rry za sarkazm) ze sprawdzaniem monitorignu policji sie w ogole nie spieszy (tym bardziej, ze nie wiadomo konkretnie gdzie), i mamy na to niezbite dowody w postaci dotychczasowych dzialan. No chyba, ze Biuro Rutkowskiego bedzie mialo taka mozliwosc i zechce sie zainteresowac...
niestety, ale obawiam się, że po takim czasie tych nagrań juz nie ma.. zazwyczaj po dwóch tygodniach w tym miejscu na taśmie jest już nowe nagranie..

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez obserwatorka79 Pokaż wiadomość
PS. Ale ja rowniez uwazam, ze spotkaly sie dwie plotkary w lumpie i puscily sobie wodze fantazji

a jesli nie?
byc może to plotka, ale myslę, że trzeba sprawdzić wszystkie ślady, nawet te najmniej prawdopodobne..

Cytat:
Napisane przez Gaaliyah Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jak przeczytałam ten nowy artykuł, to tak strasznie żal mi się zrobiło mamy Iwony! Taka bezradność może naprawdę dobijać!!!
Cały czas ciekawi mnie fakt, dlaczego Pani Prokurator "uciszyła" sprawę i kiedy coś w końcu podadzą do wiadomość ... niech sobie jaj nie robią, zarówno z rodziny Iwony, jak i wszystkich osób zainteresowanych!

Ja jestem z Gdańska, sprawę Iwony śledzę intensywnie od początku, na Facebooku wklejam wszystkie aktualne linki i jedynie kilku z moich znajomych nie ma tej sprawy "gdzieś", taka jest znieczulica ...
Dopóki tym osobom nic się nie dzieje i nie spotkało ich coś tak dramatycznego nie interesują się tym zaginięciem, bo każdy z nich twierdzi, że Iwona nie żyje i koniec

Sama mam córkę i gdyby kiedykolwiek coś się jej stało, to myślę że dzięki mamie Iwony kilka z Nas mimo wszystko będzie wiedziało jak nagłaśniać sprawę ... to zawsze jakiś przykład, którego jakoś dotąd mi brakowało! Strasznie, że na takim przykładzie, ale w życiu się chyba inaczej nie uda

Ja widziałam kilka plakatów na trasie Gdańsk - Sopot.
Moim skromnym zdaniem tą sprawą interesują się Ci, którzy chcą. Bo nawet jak nie zobaczą plakatu, to gdzieś od kogoś usłyszą "kolejną" plotkę ... reszta to już nasza własna inwencja.
Ja dowiedziałam się od mojej mamy, która przeczytała w Fakcie i tym zaginięciu, a potem już sama szperałam w necie i pytałam się znajomych.

Czas pokaże, mam nadzieję ...
ja mam po prostu nadzieję, że oni złapałi jakiś trop, slad dzięku Rutkowskiemu, i działają po cichu, żeby nie wystraszyć sprawcy.

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 11:10   #3460
robson1979
BAN stały

jak juz wspomnialem pewne doswiadczenie mam i nie sadze aby policja olewala sprawe. Nie informuja nas na bierzaco bo podejrzewam ze maja jakis slad i dla dobra sledztwa niechca ujawniac.Moi drodzy pan rutkowski narobil szumu z znalezionym ręcznikiem, niby snalazl goscia co szedl za iwonką i co? i lipa. pochwalil sie przed kamerami jaki to on skuteczny ale korzysci zadnych. Uwierzcie mi ze policja naprawde ma nieznane nam sposoby a ta sprawa jest za bardzo medialna i wszyscy patrza im na rece aby nie angazowac sie.Ktos przytoczyl stwierdzenie ze pana ręcznika ocenzurowano i zasloniono mu twarz a innym nie i wiecie co? cos jest na rzeczy bo ja podejrzewam ze to jest wlasnie ten swiadek ze szwecji.to on najdluzej szedl za iwonką a z miejsca gdzie ich widziano do miejsca gdzie jest ten budynek przy czarnym dworze to kilkaset metrow ponoc.Ja uwazam ze dlatego mu zaslonieto twarz bo juz dawno jest rozpoznany i to wlasnie ten swiadek ze szwecji bo niesadze ze akuraty poza widokiem kamer ich drogi sie rozeszly. co sądzicie?
Stary 2010-09-14, 11:28   #3461
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
jak juz wspomnialem pewne doswiadczenie mam i nie sadze aby policja olewala sprawe. Nie informuja nas na bierzaco bo podejrzewam ze maja jakis slad i dla dobra sledztwa niechca ujawniac.Moi drodzy pan rutkowski narobil szumu z znalezionym ręcznikiem, niby snalazl goscia co szedl za iwonką i co? i lipa. pochwalil sie przed kamerami jaki to on skuteczny ale korzysci zadnych. Uwierzcie mi ze policja naprawde ma nieznane nam sposoby a ta sprawa jest za bardzo medialna i wszyscy patrza im na rece aby nie angazowac sie.Ktos przytoczyl stwierdzenie ze pana ręcznika ocenzurowano i zasloniono mu twarz a innym nie i wiecie co? cos jest na rzeczy bo ja podejrzewam ze to jest wlasnie ten swiadek ze szwecji.to on najdluzej szedl za iwonką a z miejsca gdzie ich widziano do miejsca gdzie jest ten budynek przy czarnym dworze to kilkaset metrow ponoc.Ja uwazam ze dlatego mu zaslonieto twarz bo juz dawno jest rozpoznany i to wlasnie ten swiadek ze szwecji bo niesadze ze akuraty poza widokiem kamer ich drogi sie rozeszly. co sądzicie?
myślę, że możesz mieć rację... wprawdzie tydzień temu w "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" nadal apelowano o zgłoszenie się Pana Ręcznika, ale jakoś nie położono na to zbyt dużego nacisku... i po apelu nie pokazano ujęć z monitoringu (zrobiono to przed, więc nie miało to zbyt dużego związku z poszukiwaniem Pana Ręcznika).
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 11:35   #3462
madziullah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
myślę, że możesz mieć rację... wprawdzie tydzień temu w "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" nadal apelowano o zgłoszenie się Pana Ręcznika, ale jakoś nie położono na to zbyt dużego nacisku... i po apelu nie pokazano ujęć z monitoringu (zrobiono to przed, więc nie miało to zbyt dużego związku z poszukiwaniem Pana Ręcznika).
Fakt...sama komentowałam ten reportaż i krytykowałam, że mało obrazowo i mało szczegółowo przekazali ten apel. Rzeczywiście coś może by na rzeczy.
madziullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 11:37   #3463
rilla900
Raczkowanie

ale z drugiej strony...
gdyby znaleźli Ręcznika i miałby pozostać anonimowy, to pewnie po prostu zaczęto by pomijać jego kwestię w reportażach, itd.? albo ogłoszono by "Świadek się odnalazł, jednak musi pozostać anonimowy", przecież przez to i tak nikt by się nie dowiedział, kim on jest.
chyba, że w grę wchodzą naprawdę poważne względy... może boją się że gdyby sprawca dowiedział się, że Ręcznik zeznawał przeciwko niemu, to jego życie byłoby w niebezpieczeństwie...?
Stary 2010-09-14, 11:42   #3464
robson1979
BAN stały

bo dla mnie to dziwne ze tyle czasu minelo, tak sprawa naglosniona, wy tak dzialacie i nikt nikogo nie rozpoznal... to jest ten swiadek zobaczycie ze mam racje bo gdyby to inny widzial iwonke jako ostatni to dlaczego nie zadzwonil odrazu na policje ze przed chwila byl swiadkiem wciagania dziewczyny do samochodu? sadze ze moze to byc szwed i poprostu nieznal telefonu ale jak dojechal do szwecji zobaczyl w telewizji ze poszukuje sie dziewczyny podobnej do teg jaka widzial i postanowil sie skontaktowac a teraz mu twarz zamazano aby niebyl rozpoznany i niemial klopotow jako swiadek. wiecie co? mam dziwne przeczucie ze iwonka zyje niewiem dlaczego ale takie mam. niosla buciki w rece i podczas wciagania do auta zaden jej z reki nie wylecial? nie upuscila torebki? bransoletrka czy lancuszek nie pekl? dziwne to troche

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

dobrze myslisz ale ja mam jedna sugestie i wiecie co kto chetny to odp. na priv bo jestescie najpopularniejsza stroną o iwonce i boje sie ze te strone i nasze posty sledzi osoba co moze miec z tym cos wspolnego i odczyta mam pewną mysl...

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

dobrze myslisz ale ja mam jedna sugestie i wiecie co kto chetny to odp. na priv bo jestescie najpopularniejsza stroną o iwonce i boje sie ze te strone i nasze posty sledzi osoba co moze miec z tym cos wspolnego i odczyta mam pewną mysl..
Stary 2010-09-14, 11:46   #3465
rilla900
Raczkowanie

mam wielką nadzieję, że się nie mylisz, że Iwonka żyje... chociaż kwestia, że nic jej się nie stało podczas wsiadania/wciągania do auta, nie znaczy raczej, że nawet ktoś, kto ją wziął do samochodu "po dobroci"... nie zrobił jej potem krzywdy, np. za kilka dni

to w takim razie możesz mi wysłać na priv
Stary 2010-09-14, 12:06   #3466
robson1979
BAN stały

masz juz w skrzynce wiadomosc
Stary 2010-09-14, 12:15   #3467
Asiczka
Rozeznanie

ja też jestem ciekawa co kolega robson1979 wymyślił i proszę o wiadomośc na priv
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 12:21   #3468
titina
Zakorzenienie

Artykuł:

Iwona Wieczorek: Rozmowa z matką zaginionej nastolatki

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...ej,nastolatki/

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 12:28   #3469
blablah
Raczkowanie

Ja również jestem ciekawa.

Mówią, że była to zwykła sprzeczka bez znaczenia. Pani Iwona chce wiedzieć, co zaszło między jej córką, a pozostałymi osobami
Ciekawe dlaczego nie chcą nic powiedzieć...
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów

Edytowane przez blablah
Czas edycji: 2010-09-14 o 12:29
blablah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 12:30   #3470
Asiczka
Rozeznanie

było już wczoraj w poście #3438
Stary 2010-09-14, 12:31   #3471
robson1979
BAN stały

kolezanka asiczka ma juz wiadomosc w skrzynce
Stary 2010-09-14, 12:33   #3472
Vivienne
... choć nie Westwood

Ja również czekam na wiadomość.

Cytat:
Napisane przez blablah Pokaż wiadomość
Mówią, że była to zwykła sprzeczka bez znaczenia. Pani Iwona chce wiedzieć, co zaszło między jej córką, a pozostałymi osobami
Ciekawe dlaczego nie chcą nic powiedzieć...
Może z lojalności?

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 12:35   #3473
robson1979
BAN stały

"Mówią, że była to zwykła sprzeczka bez znaczenia. Pani Iwona chce wiedzieć, co zaszło między jej córką, a pozostałymi osobami
Ciekawe dlaczego nie chcą nic powiedzieć..."

i kolezanka ma racje jak i mama iwonki bo sam tak uwazam. nikt tak sie nie denerwuje i nie wychodzi sam z dyskoteki kiedy niema tego w zwyczaju po sprzecce o chlopaka. taka spokojna dziewczyna i tak sie denerwuje? sadze ze bylo cos powazniejszego cos co dotyczylo nie tylko iwonki ale innych uczestnikow spotkania. zastanawia mnie tylko co robil w kregu znajomuch 19 i 17 latek mezczyzna ponad 30 letni. to dziwne bo sam mam 31 lat i jako facet nieswojo bym sie czul w takim towarzystwie bo zawsze jakis podtekst jest na niekorzysc faceta.
Stary 2010-09-14, 12:42   #3474
blablah
Raczkowanie

Cytat:
"Mówią, że była to zwykła sprzeczka bez znaczenia. Pani Iwona chce wiedzieć, co zaszło między jej córką, a pozostałymi osobami
Ciekawe dlaczego nie chcą nic powiedzieć..."

i kolezanka ma racje jak i mama iwonki bo sam tak uwazam. nikt tak sie nie denerwuje i nie wychodzi sam z dyskoteki kiedy niema tego w zwyczaju po sprzecce o chlopaka. taka spokojna dziewczyna i tak sie denerwuje? sadze ze bylo cos powazniejszego cos co dotyczylo nie tylko iwonki ale innych uczestnikow spotkania. zastanawia mnie tylko co robil w kregu znajomuch 19 i 17 latek mezczyzna ponad 30 letni. to dziwne bo sam mam 31 lat i jako facet nieswojo bym sie czul w takim towarzystwie bo zawsze jakis podtekst jest na niekorzysc faceta.
Możesz mi tez wysłac to w wiadomości?

gdyby to była głupia sprzeczka to przecież powiedzieliby to p. Iwonie zważając na fakt jak ona się teraz czuje. Tutaj chodzi o życie dziewiętnastoletniej dziewczyny, która ma/miała całe życie przed sobą! A oni nawet nie chcą pokazać się w programie. Znajomi to banda nieodpowiedzialnych głupków. Wybaczcie ale tak uważam. Iwona postąpiła głupio w ogóle wychodząc z nimi.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

Może z lojalności?
Ona zaginęła. Teraz to już za późno na takie rzeczy. Dziewczyny nie ma dwa miesiące.
W swe siły zbyt ufna
Zgubiłaś drogę
Nocą
Bezsenna
Zlękniona dniem
W środku lata
Bez pożegnania słów
blablah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 12:48   #3475
titina
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze myslisz ale ja mam jedna sugestie i wiecie co kto chetny to odp. na priv bo jestescie najpopularniejsza stroną o iwonce i boje sie ze te strone i nasze posty sledzi osoba co moze miec z tym cos wspolnego i odczyta mam pewną mysl...
A jaka masz pewność że żadna z osób którym wyślesz pw nie ma nic wspólnego z zaginięciem?

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 12:56   #3476
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

Może z lojalności?
a może właśnie dlatego że mają coś do ukrycia

im dłużej czytam to forum widzę więcej niejasności i dziwi mnie to zachowanie jej znajomych, bo uważam że mama Iwony powinna się dowiedziec o co poszło, tym bardziej że twierdzi że córka była spokojna i z byle powodu by tak po prostu sobie nie wyszła, a dziewczyna chyba była nieźle wkurzona skoro zdecydowała się nad ranem na tak długi spacer do domu, osobiście coraz bardziej upewniam się w tym że ci "znajomi" mogą miec jednak coś wspólnego z jej zaginięciem
Stary 2010-09-14, 13:14   #3477
robson1979
BAN stały

jaka mam pewnosci? dobre pytanie kolezanko bo widac ze jestes czujna ale ja tez na tyle na ile moge. po pierwsze zanim wysle patrze na profil od kiedy jest zarejestrowana i czy wogole sie udziela a potem sledze jej wypowiedzi i po wypowiedziach podejmuje decyzje. dla jednej osoby zrobilem wyjatek ale pisze normalnie pozatym nie odpisze osobie zarejestrowanej po zaginieciu iwonki i zwracajcie tez na to uwage.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

prosze kolezanki ktore chca wiadomosc na priv aby mi na priv napisaly gdyz latwiej mi sprawdzic jak i ciezko mi wylapac wasza prosbe w postach bo juz niewiem ktora dostala a ktora nie

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

racja. sam tak uw3azam i sadze ze strach przed konsekwencjami jest u nich silniejszy anizeli wspolczucie dla rodziny iwonki

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

zastanawia mnie tylko strona nasza klasa. tam sa zalozone trzy konta o iwonce i ktore jest prawdziwe? domniemam ze jedno prowadzi mama iwonki bo patrzylem i sa tam jej prywatne zdjecia no ale znajomi rowniez mogli te zdjecia miec bo wkoncu ktos je robil nie? niewiem moze wszedzie wesze spisek ale lepiej dmuchac na zimne
Stary 2010-09-14, 13:15   #3478
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Artykuł:

Iwona Wieczorek: Rozmowa z matką zaginionej nastolatki

http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...ej,nastolatki/

Cały czas twierdziłam,że znajomi cos wiedzą i wydaje mi sie,że sa w to zamieszani nie wiem czy bezpośrednio czy jakoś inaczej i po przeczytaniu tego artykułu tylko się upewniłam w swoich twierdzeniach....co nie oznacza,że w jakis sposób mnie to satysfakcjonuje wręcz przeciwnie jestem przerażona
Stary 2010-09-14, 13:18   #3479
robson1979
BAN stały

sadze kolezanko ze wiekszosc z nas ma takie przepuszczenia jak ty. tu jest tyle znakow zapytania bez odpowiedzi ze az zaczyna mnie to wkurzac. my pilnujmy tylko aby sprawa nie ucichla
Stary 2010-09-14, 13:26   #3480
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
A jaka masz pewność że żadna z osób którym wyślesz pw nie ma nic wspólnego z zaginięciem?
tak samo pomyślałam ;]

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
jaka mam pewnosci? dobre pytanie kolezanko bo widac ze jestes czujna ale ja tez na tyle na ile moge. po pierwsze zanim wysle patrze na profil od kiedy jest zarejestrowana i czy wogole sie udziela a potem sledze jej wypowiedzi i po wypowiedziach podejmuje decyzje. dla jednej osoby zrobilem wyjatek ale pisze normalnie pozatym nie odpisze osobie zarejestrowanej po zaginieciu iwonki i zwracajcie tez na to uwage.
przede wszystkim właśnie na date rejestracji patrzymy. wielu trolli już się pozbyłysmy.

mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości