|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Cytat:
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak wiertła... ale śrubokręty które swego czasu były w biedrze sa bardzo dobre i wytrzymałe jak na swoją niską cenę...
|
|
|
|
#1053 |
|
Przyczajenie
|
przesada z tymi kaloszami, widziałam ze ludzie sprzedają je na allegro :/ Swoja drogą polecam marmolade z biedronki
|
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja akurat licze sie z każdym groszem niemniej jednak...bawić sie ze sprzedaża, pakowaniem,wysyłaniem, potem zastanawianiem się co zrobić jak osoba która kupi ode mnie produkt zareklamuje go u mnie,a ma takie prawo..... to uważam że dla tych 40zł nie warto... a wracając do tematu....polecam płyn do szyb...Arroy(chyba dobrze napisałam) kupiłam go i naprawdę....nie ma różnicy w porównaniu do Clina Edytowane przez anshe Czas edycji: 2010-09-14 o 11:31 |
|
|
|
|
#1055 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kupilam niedawno dla mamy i najpierw spróbowałam. Rewelacja. Naprawdę niczym nie różni sie od Clina Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-14 o 11:38 |
||||
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
jestem zachwycona orzeszkami ziemnymi w paprykowej skorupce
na początku wydawały mi się takie sobie, ale potem strasznie mi się wkręciły. do piwka w sam raz jak już zacznę je jeść, to nie potrafię przestać posmakowała mi też drożdżówka z budyniem, taka mięciutka. kupiłam też czekoladę żurawinową, ale jeszcze nie próbowałam. u mnie nie ma jogurtów o smaku sernika kupiłam też płyn do szyb Arroy cytrusowy, jeszcze nie używałam, ale cieszę się bardzo, bo ktoś tu napisał, że bardzo dobry ![]() i z wczorajszych zakupów to jeszcze feta z luxmilka- bardzo dobra, choć nie taka słona jak zdarzały mi się w innych sklepach, szynka z otoczką gyros, ta otoczka nic aż tak specjalnego, ale szynka dobra
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
witam
na forum jestem nowa - ale biedronkowo czytam od jakiegoś czasu ![]() Dziś poleciałam zobaczyć z ciekawości jak wygląda sprawa kaloszy u mnie. Oczywiście pustki. Zestawu Cif- ani śladu ;( a co do moich upodobań w Biedronce - to napomnę tylko iż zaczęłam chodzić tam od czasu kiedy zaczęli sprowadzać więcej markowy produktów-bo po jeden nie chciało mi się. Teraz zakupy mogę robić większe Zawsze w moim koszyku lądują uwielbiane bagiety z czosnkiem, serek z piątnicy z ananasem, a od jakiegoś czasu deser czekoladowy grand- po prostu rewelacja ( pewnie dlatego że w PL nie robione )Pozdrawiam wszystkie Biedromanki
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z Biedry z 5 czekoladami (zostały tylko toffi i to pare sztuk) i 2 zgrzewkami Kubusi (stała cała paleta). Jakaś kobitka pytała się, czemutakie przecenione te Kubusie, pewnie przeterminowane
Ale ją uswiadomiłam ![]() Lasania już dziś w normalnej cenie szkoda, że wczoraj nie kupiłam więcej
|
|
|
|
#1060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i w mojej biedrze nie było wczoraj kukurydzy, a taką miałam ochotę na nią
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te kremusie i inne takie mi nie pochodzą, tym bardziej te dwukolorowe. jedynie takie jak kieyśą były z milky way oryginalne i snickers z orzechami w środku były obłedne ![]() |
|
|
|
|
#1062 |
|
Rozeznanie
|
kubusie stoja sobie (wzielam jedna zgrzewke) ,czekolady wybrali , lasagne ani widu ani slychu... jak to z promocjami
|
|
|
|
#1063 |
|
Raczkowanie
|
to fakt- mogliby się postarać bardziej z tymi kremami. One nawet mdlą w naleśnikach. Tu niestety lepiej dopłacić i kupić oryginalną Nutelle. Nie wiem jak u was z dostępem- ale często w kauflandzie jest w promocji - wielgachna za 13 zł. Co w przeliczeniu taniej wychodzi niż to cosik w biedronce. Ale patrząc jak się biedronka zmienia- może i na Nutelle kiedyś przyjdzie czas
|
|
|
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
a mi ten dwukolorowy krem nawet smakował ;-) kupiłam kiedys tego typu w kauflandzie i był dużo gorszy.
a co do kaloryczności tych frytek, to chyba niecałe 300 w 100g a nie w 200?;D ten jogurt o smaku sernika, to w jakim opakowaniu jest? takiej sobie ochoty narobiłam! czy są w lodówkach jakieś pierogi z serem? jeśli tak, to smaczne? ja lubię ze słodkim nadzieniem i szukam czegoś na jutrzejszy obiad ;D |
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. czyli na keczup i monte już dziś nie ma szans? |
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a są u Was te orzeszki w skorupce?
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Nie wiem jak z Monte ale keczupy u mnie rozeszły się jakoś do 10
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
Monte było jeszcze dzisiaj w promocji.
Po lasagne nie ma śladu - MAŁŻ nie pocieszony. ( )Sporo było zestawów z Cifem, Kubusiów. Wzięliśmy też granulki do rur - coś a'la Kret - skuteczne to to?
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
aa to mam pecha
bo dowiedziałam się po czasie o keczupach a za taką cenę to grzech się nie skusić
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to niestety, żeby się załapać na promocję to trzeba już o 7 startować
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj jeszcze w biedronce nie byłam. Od kiedy są te promocje to nawet spora odległość do niej mi nie straszna
![]() Kiedyś była dyskusja a propo ciasta francuskiego i wczoraj zwróciłam uwagę i u mnie jest normalnie w lodówkach. Może chcą je bardziej rozreklamować, bo zwróciłam uwagę,że w dodatku "Kuchnia" w "Kropce TV" jest jakiś konkurs na potrawy z ciasta francuskiego, więc może pozostanie w asortymencie na dłużej. Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2010-09-14 o 14:15 |
|
|
|
#1072 |
|
Rozeznanie
|
ja uzywam tego ala kreta i powiem ze jest ok, zawsze sypie troche wiecej niz zalecaja i jest ok
|
|
|
|
#1073 |
|
Konto usunięte
|
czy u kogoś dorzucili dzisiaj te kalosze?
|
|
|
|
#1074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i nie wiem na jaką kawę rozpuszczalną się skusić, ktoś tu polecał jakąś dużą ze złotym korkiem (coś ok.12 zł). Ale nie wiem , może macie jakieś swoje sprawdzone typy, będę wdzięczna
Edytowane przez rejiche Czas edycji: 2010-09-14 o 14:16 |
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To wszystko zależy od twojej Biedronki, jesli nie wykupili to powinnaś się załapac. U mnie w każdym będź razie wczoraj juz po tych rzeczach ani widu ani słuchu Ja kupiłam 5 Kubusiów i było ich jeszcze cała masa. Czekolad kilka - truskawkowe i tofi. Wzięłam 1 truskawkową. Nie wiem czy to jakas promocja czy zawsze taka cena ale była też 1,5 litrowa Kropla Beskidu za bodajże 1,15 zł. U mnie w pobliskim sklepiku jest po 2,20 więc w razie czego wam donoszę Niestety samochodu brak a taki kawał jaki mam do Biedronki nie uśmiechało mi sie tachać ![]() Wódki żadne w promocji nie rzuciły mi sie w oczy więc albo u mnie nie było albo już poszła. aha, co do nowo wypróbowanych rzeczy to nie za bardzo smakowały mi rogaliki francuskie. Kupiłam dzisiaj pierwszy raz bo miałam ochotę na cos dobrego i niestety...dobre nie były. Twarde i nadzienie jakies takie jak na tofi ciemne i niezbyt smakiem przypominające tofi, ale może to dlatego, że z takich rogalików jadłam wcześniej tylko te typu 7 Days i w porównaniu z nimi te Biedronkowe wypadły bardzo kiepski...chyba, że ja akurat na takie 2 trafiłam ![]() Czy wiadomo już co będzie jutro??? ![]() rejiche ja piłam kiedyś u rodziny TŻta jakąś z Biedronki, ale zabij mnie nie pamiętam opakowania. Była nie za bardzo. Dlatego wolę kupić Nescafe i wydać trochę więcej lub pić oszczędnie, ale przynajmniej mam chwilę przyjemności z jej picia. Jeśli pijesz czy dwa dziennie to wystarczy ci na myśle 2 miesiące spokojnie, albo i dłużej więc koszt miesięcznie nie wychodzi wtedy duży
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-09-14 o 14:23 |
|
|
|
|
#1076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co ja się orientuję, bo granulek używam, ale Biedronkowych jeszcze nie miałam to po zasypaniu zalewa się je gorącą wodą,żeby się rozpuściły i na góra 30 min zostawia.
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam drugi raz w biedronce ,moje zakupy : - folia aluminiowa 20m 3,50zł - sos czosnkowy w szklanej butelce 1,95zł (jutro przetestuję) - sałata lodowa 1,25zł (dobra cena, półka była pusta ale zapytałam i donieśli - przyprawa gyros kamis w większym opakowaniu, 1,60zł - kolbę kukurydzy coś ok 1,50, uwielbiam z masełkiem i solą ![]() ok 14 U mnie było dużo kubusiów, malutko czekolad. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- A to Ty mi smaka narobiłaś na kukurydzę, dziś dwie wylądowały w koszyku Reeva pisała : Tż podsłyszał, że jutro ma być piwko Grolsch, wódka wyborowa 0,5l i ponoć chusteczki Dada. także za tym się jutro oglądamy ![]() ps. muszę pogrubiać,bo przez kalosze nie widać niektórych ważnych informacji
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Od czasu do czasu was podczytuję, ale do tej pory nie udzielałam się na tym wątku ![]() Powiedzcie, jakiej pojemności są te promocyjne kubusie? Do Biedronki mam kawałek i niewiem czy specjalnie jechać
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
300ml , plastikowe buteleczki, dwa smaki : jablko,dynia marakuja lub marchew,jabłko morela. cena 0,69 zł
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dziś zakupiłam 2 czekolady z promocji (nie będę szalała z ilościami bo się odchudzam i ciężko patrzeć na słodycze
), 4 kubusie (fajnie że w plastikowych butelkach, to przynajmniej nie takie ciężkie ![]() Czytam, że kalosze zrobiły zamęt, u mnie też dość szybko znikneły bo dzis ich już nie było, ale oglądałam je wczoraj rano i stwierdziłam, że kupować nie będę bo i po co? Do pracy ich nie założę, na działkę nie biegam, a jak leje to raczej z domu się nie ruszam Czatuję za to na narzutę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Kupilam niedawno dla mamy i najpierw spróbowałam. Rewelacja. Naprawdę niczym nie różni sie od Clina
posmakowała mi też drożdżówka z budyniem, taka mięciutka. kupiłam też czekoladę żurawinową, ale jeszcze nie próbowałam. u mnie nie ma jogurtów o smaku sernika