|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VII
Cytat:
|
|
#3362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawdę, mimo promocji, kosmetyków L'oreala i MF nie opłaca się w R. kupować :-( |
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
O, mam pytanko do jasnowłosych -farbowanych.
Czy myślicie, że szampony do blondów typu fioletowy Joanny http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...h-i-siwych.htm czy Delii http://www.delia.pl/produkty/show/sz...ry/pielegnacja wychłodzą ciut także odcień rudo-blond? Bo się waham, czy w ogóle jest sens kupować...
|
|
#3365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zresztą dochodzi jeszcze przesyłka, czekanie etc. Zresztą w rossie i SP można trafić na fajne promocje 1+1 i zazwyczaj wtedy właśnie kupuje MF wychodzi mi mniej więcej po 25 sztuka i są świeże przynajmniej.Kasza, wątpię.. mi przy jasnych chłodziło, przy ciemnym blondzie już nie wiec nie wiem jak z rudym ale raczej nie.. Umbra szczoteczkę super mają w the body shopie ta raczka w rossmanowskiej mnie irytowała, łamie się b. często, a tej z tbs nic nie jest do tej pory, i naprawdę jest b fajną alternatywą peelingu. Ale teraz przerzuciłam się na korund kosmetyczny taki jak przy mikroderm. jest używany, i efekty nieporównywalne do żadnego peelingu szczoteczek etc, na allegro można kupić pudełeczko za kilka złotych dosłownie, a peeling niesamowicie zdzierający, w końcu coś moje zaskórniki i wągry rusza
Edytowane przez Promyczek 19 Czas edycji: 2010-09-13 o 22:18 |
|
|
|
|
#3366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiec moze warto sprobowac na moich jasniutkich blond jak troche za dlugo przytrzymam to mam fioletową poświatę w słońcu ,dlatego radze troche uwazac z tym ale nie wiem jak na rudych to wyjdzie
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Raczkowanie
|
Uuu, a u mnie jakoś zawsze tusze przychodzą świeże i b. zadowolona jestem, ale to może dlatego, że raczej jestem stała przy wyborze sprzedawców. PS nawet z kosztami przesyłki wychodzi dużo taniej
|
|
|
|
#3368 |
|
Konto usunięte
|
Rimmel Recover polecam, zużyłam już kilka opakowań. ale jak dla mnie jest dobry na wiosnę, lato, bo leciutki. na jesienno-zimowe mrozy będzie za lekki.
drobinki są dość spore w dotyku, tzn. czuć je pod palcami w trakcie aplikacji, ale o dziwo nie widać żadnego chamskiego brokatu na twarzy. fajnie rozświetla, optycznie wygładza buzię. a za 15 zł naprawdę się opłaca.
|
|
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
No zalezy kiedy. Najtańszy max factor obecnie na allegro to 23 złote, plus przesyłka to już 31. A na promocji kupuję dwa za 50, czyli jeden za 25, czyli taniej nie jest, a mam pewność przynajmniej co do pochodzenia tuszu.
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
hm, teraz mam jeszcze jaśniejsze niż te z farbki http://e.radar.pl/rdr628/0334b96e000bb5ba4b16a3c2. Szkoda, jakby się nie dało..
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś taki dyskomfort..edit: teraz testowo na chwilę nałożyłam mojego Recovera (nie używałam kilka mcy) i jakoś już tego brokaciszcza nie czułam może jutro użyję?
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-09-13 o 22:31 |
|
|
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
Kryształki tlenku glinu
dodajesz trochę do żelu najlepiej u mnie sprawdza się antybakteryjny(ja mam zwykły ziaji med i super razem działają) i tak jak normalnym peelingiem masujesz twarz . Tutaj masz trochę o tym: klik
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytam sobie |
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście jeszcze gdzieś w Krakowie filtry Sorayi?
Chodzi mi głównie o SPF 45. |
|
|
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
A ja się pochwalę. Wygrałam z sierpniowego Skarbu zestaw do makijażu Astor : maskara Volume Definer, kontur do oczu, błyszczyk, podkład Perfect Stay, puder brązujący z różem. Tego ostatniego jestem bardzo ciekawa.
Że kolekcjonuje kolorówkę. To skaczę z radości. Kolorów mi nigdy mało.
|
|
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Konto usunięte
|
gratulacje.
ja sama nie wygrałam w Skarbie, ale moja mama tak i ja przy okazji skorzystałam. |
|
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
Mam do cb pytanie . Czy jak wysyłałaś krzyżówkę to z jednym rozwiązaniem czy wszystkie rozwiązania ?
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy u Was w rossmanie tez były takie problemy z balsamem po goleniu nivea?
Byłam z tatą w rossmanie, bo chciał sobie kupić ten balsam. Na półce wisiała cena 18,99zł (tak jak w gazetce promocyjnej). Przy kasie wskoczyła cena 24,99zł i tata się upomniał. Kasjerka zawołała koleżankę, żeby zmieniła cenę, a ta do taty, że ten balsam nie jest w promocji Tata do niej, że przecież cena promocyjna wisi, a ona na to że już nie. No i zaczął się z nią kłócić, że jak brał balsam to była taka cena i musi za tą cenę kupić i że jeżeli pani zdjęła plakietkę zaraz po nim to go to nie obchodzi. W końcu kobieta "z łaską" zmieniła cenę i poszła :/
|
#3383 |
|
Raczkowanie
|
Skąd wiadomo, że się wygrało w krzyżówce?
|
|
|
|
#3384 |
|
Rozeznanie
|
Na stronie http://www.rossnet.pl/skarb/krzyzowka jest lista laureatów.
Ja wygrałam w ub. m-cu zestaw kosmetyków Wibo z kosmetyczką
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wyglądają pastele do tkanin?
Nie mogłąm ich znaleźć a są ponoć za 8 zł w Rossmanie. ps. skarb jest za darmo?
|
#3386 |
|
Rozeznanie
|
a rozwiazanie krzyzowki to tylko poczta mozna wyslac czy i w inny sposob? np sms, na maila?
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam cerę mieszaną i trądzikową, mam też blizny po trądziku i podkład ten pokrywał je w minimalnym stopniu, ale cera po nim wyglądała tak ślicznie Ładnie rozświetla twarz i wygląda się na wypoczętą
|
|
#3388 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
a w okolicach którego dnia miesiąca wychodzi nowy skarb? bo u mnie nigdy nie wykładają, trzeba się upominać
Wrześniowy już pewnie jest?
|
|
|
|
#3390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

drobinki są dość spore w dotyku, tzn. czuć je pod palcami w trakcie aplikacji, ale o dziwo nie widać żadnego chamskiego brokatu na twarzy. fajnie rozświetla, optycznie wygładza buzię. a za 15 zł naprawdę się opłaca.

jakiś taki dyskomfort..
Tata do niej, że przecież cena promocyjna wisi, a ona na to że już nie. No i zaczął się z nią kłócić, że jak brał balsam to była taka cena i musi za tą cenę kupić i że jeżeli pani zdjęła plakietkę zaraz po nim to go to nie obchodzi. W końcu kobieta "z łaską" zmieniła cenę i poszła :/
Wrześniowy już pewnie jest?