|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6091 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
|
|
#6092 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Z reszta sie oczywiście zgadzam, trzeba szukać czytać porównywać ale ostateczną decyzję podjąć z fachowcem |
|
|
|
|
#6093 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6094 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a wszczególności Ms_E,
jak jest z rozmiarówka w przypadku tych Extreme bra? Ile masz pod biustem, ze wzięlaś rozmiar L ?
|
#6095 |
|
Rozeznanie
|
Romaria - to juz dzis!!!!!!!! super trzymam kciuki za nowe cycuchy!!!! i czekamy do weekendu az cos tu skrobniesz...
baby - szukaj, dociekaj, przeciez to twoje cycuchy. Ja tez wszedzie szukam roznych informacji ale nie wszystkie biore sobie do serca. Co do rozmiaru to z pewnoscia dogadasz sie z dr. on ma fachowe oko i ci doradzi odpowiednie. Witam fioletowe!!!! i milego wtorku zycze.
|
|
#6096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a fioletowy to ostatnio modny kolor
|
|
|
|
|
#6097 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6099 |
|
BAN stały
|
Też bym chciała zrobic operację... Miałam kiedyś biust naturalny 80DD, ale schudlam i zrobil się 75B, i było by ok gdyby ni efakt, że sa teraz dość nieapetyczne... Myślalam o podniesieniu i powiększeniu do pełnego C... Ale jestem swieża w temacie. Na razie chcę sie dowiedzieć- umówie sie chyba w klinice, która znalazłam na rozmowę...
|
|
|
|
#6100 | ||
|
|
Cytat:
Tak to zdecydowanie jeden z plusów dodatkowych operacji - teraz TRZEBA zrobic zakupy )) cala ta przygoda troche kosztuje, ale raz sie zyje i trzeba chwytac marzenia mocno w dłonie !!!Romaria !!!! trzymam kciuki i cycuszki !!! Cytat:
)) hmmm wiadomo ze trzeba komentowac, dyskutowac itd. ale ufam mojego profesorowi na 100%
|
||
|
|
|
#6101 |
|
Raczkowanie
|
no dziewczynki, bardzo Was proszę nie mówcie mi teraz że Eurosilicony są gorszej jakości bo się już stresuję
(( będę o nie dbać jak się tylko da. Dragon lady czy Twój doktor ma syna?? bo chyba pan dr Andrzej jest z Łodzi a ja właśnie u jego syna robie. Ile płacisz za op jeśli można wiedzieć??
|
#6102 |
|
Zakorzenienie
|
Nie twierdze, ze ES-y są złe, ale... z tego co słyszałam... gorsze jakościowo od Mentorów, Allerganów czy Nagorów
Niektórzy z Dr wcale na nich nie pracują... ale tylko oni wiedzą dlaczego... więc już nie wypowiadam się na temat producentów implantów ![]()
|
#6103 |
|
Raczkowanie
|
zwolnił mi sie termin na jutro, mam nadzieje że to dobry znak
|
|
|
|
#6104 | |
|
|
Cytat:
)) nie ma to jak rodzinny biznes ![]() dokladnie nie wiadomo ile wyjdzie, zalezy od liczby konsultacji , ale gadalismy o 10 000 (mam miec okragłe) Jak rozmawiałam z Profesorem to mowilam ze mam mi polecic cos dobrego i ze wole zaplacic wiecej niz potem cierpiec. poza tym nie sadze zeby czlowiek z taką renoma i nazwiskiem narazał się na zarzutu tylko po to zeby wcisnac komus tansze badziewie... |
|
|
|
|
#6105 |
|
|
Jupi !! ))) Gratulacje kochana, to sie nazywa pozytywny zbieg okolicznosci, no to szykuj sie )Magdalenadom - Misku, az mi sie nie chce wierzyc, ale moze to jest spododowane czym innym? opuchlizna niby utrzymuje sie ok 6 tygodni a calkiem powinan zejsc po 3 miesiacach, choc wiadomo ze to roznie bywa. mi wszystko ładnie schodzi, sa jeszcze troszke obolale, ale dr moiwl ze cycuszki dochodza do siebie nadzwyczaj dobrze nie ma mowy o zadnych kamieniach !!! ja polecam eurosiliconki z wlasnego doswiadczenia |
|
|
|
#6106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:confused :![]() :con fused: :confused : teraz to mam wątpliwości... a u nas w Łodzi dr. Andrzej 8 tys bierze....nie rozumiem
|
|
#6107 | |
|
Rozeznanie
|
ale termin OP masz juz jutro????
jesli tak to superrrrrrrr ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
ceny sa rozne nie ma co sie martwic, wszystko zalezy od doktora + implantow (firmy, czy okragle czy anatomy) + pobyt w klinice+ pancerniak np. mi wychodzi 11.000zl + badania + konsultacja wiec spokojnie ceny sa od 7000-15.000 albo jeszcze wiecej.
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-09-14 o 13:43 |
|
|
|
|
#6108 |
|
Raczkowanie
|
nie nie ja jeszcze badania nie porobione ani nic zresztą tak z dnia na dzień to nawet bym sie nie porywała jak z motyką na słońce
i tak ten miesiąc mi minie szybciutko. Pisałam wcześniej że konsultacje mam za dwa tyg a udało się o tydzień skrócić ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Mmz5B...eature=related dziewczynki wkleję wam głupawy link z piosenką o cycuszkach ja sie uśmiałam chociaz na początku się zastanawiałam ocb![]() |
|
|
|
#6109 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Ja zostawiłam dużo bluzek, po prostu teraz się z nich trochę wylewa
|
|
|
#6110 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za przebieg op jak i za efekt ![]() Ja mam 360cc i nie musiałam wymieniać garderoby (poza bielizną oczywiście). Przy 360cc efekt nie jest jakiś spektakularny i jak przywykniesz, to sama zobaczysz, że nie są to duże piersi Tylko pojedyncze bluzeczki okazały się za małe. Zakupy jednak były i trwają do tej pory W końcu teraz można nosić mocno wydekoltowane bluzki i tuby Cytat:
do kogo umówiłaś się na konsultację?świetna wiadomość
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-09-14 o 13:58 |
||
|
|
|
#6111 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#6113 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny !! mega ważne pytanie !!! !! mega !!
Przed operacją nie można brac aspiryny i polopiryny bo rozrzedza krew....!!! a paracetamol>>>>>!!!!!???? ???? chodzi o to ze wczoraj wypiłam coldrex i to jest z paracetamolem ale ani śładu tam aspiryny i polopiryny. Farmaceutka powiedziała że mogę śmiało to pić. chciałam osłonowo . A teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam!!! proszeeeeeee pomocccyyy!!
|
|
#6114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie jeszcze dochodziło do najgorszych jak dla mnie skutków ubocznych;ranne odruchy wymiotne,podobne do tych ciążowych,dolegliwości żołądkowe no i oczywiście przybieranie w szerz ![]() ale każda kobieta jest oczywiście inna i inaczej reaguje na hormony Kwianna,a może lepiej by było zwyczajnie zmienić termin operacji aniżeli faszerować się hormonami tylko po to by nie wypadł Ci w tym czasie okres
|
|
|
|
|
#6115 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#6116 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Oj, współczuję. Brałam kilka lat pigułki i drugie były ok. Po pierwszych nie czułam się dobrze, ale nie aż tak. Na szczęście szybko je zmieniłam.
|
|
#6117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
według mnie 350cc to jest za mało,żeby się nie mieścić w posiadanych przed operacją bluzkach czy sukienkach tak też było u mnie niestety
|
|
|
|
|
#6118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, przecież takie rzeczy na pewno się zdarzają, są ludzie i ludziska. Żeby mieć pewność, to lepiej samemu się zorientować na rynku...
|
|
|
#6119 |
|
Raczkowanie
|
wziełam te dane ze strony kliniki przeprowadzającej opaeracje plastyczne czyli dzis juz nie mogę brac zadnych leków prócz rutinoscorbinu uspokoiłam się... ale!!co z tabletkami antykoncepcyjnymi skoro je biore??? czy któraś miała zabieg i brała tabletki????
|
|
#6120 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie kobitki ja odebrałam ten post jako "ogólnikowy" a nie pod adresem dr także nikt nie powinien się czuć urażony
![]() ps. Marczilada sprawdź prosze priv bo czasem wysyłam wiadomość i ona nie dociera gubi się gdzieś w cyberprzestrzeni czy co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

jesli o to chodziło

(( będę o nie dbać jak się tylko da. 

:confused :
chociaz na początku się zastanawiałam ocb