|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
A to ciekawe bo wysłałeś np. Asiczce która ma zaledwie 17 postów na koncie no i w miarę nowej wizażance rilla900. Zresztą Ty sam zarejestrowałeś się niedawno. A skąd masz pewność że osoba zamieszana w zaginięcia nie miała już wcześniej konta na wizażu? Przecież to popularny portal
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-14 o 13:31 |
|
|
|
|
#3482 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Rozeznanie
|
Własnie to jets najbardziej denerwujące te znaki zapytania i ludzie którzy nie poszuwają się do jakiejś społecznej solidarności by powiedzieć wszytsko co wiedzą to jest jakiś w ogóle czeski film.
|
#3484 |
|
BAN stały
|
o to wlasnie chodzi aby nie bylo nieproszonych gosci. na tyle na ile moge to sprawdzam a jesli mam watpliwosci to nie odpisze. czy ktos moze wie czy imie tej kolezanki iwonki9 to jest faktycznie imie czy jakis pseudonim bo wiecie co ja sprawdzalem na NK w tych trzech profilach i tam niema nikogo o tym imieniu a dziwne troche ze taka kolezanka a niema w znajomych... oczywiscie jezeli to ktores z kont faktycznie nalezy do iwonki.
|
|
|
|
#3485 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3486 |
|
BAN stały
|
wlasnie dla kolezanki rilla zrobilem wyjatek a asiczka jest od prawie roku. kolezanki jesli tak mielibysmy patrzec to niemialoby sensu zakladanie tego tematu bo kazdy na kazdego by rzucal cien podejrzenia. sprawdzam na tyle na ile daje mi mozliwosc ta strona i juz tak nie patrzmy ze moze mial sprawca tutaj konto... owszem jest taka mozliwosc ale niesadze.
Masz racje ze sam jestem nowy raptem od dwoch dni juz po zniknieciu iwonki ale tez niczego nie ukrywam. podalem w nicku swoje imie a nie wymyslony pseudonim a pozatym gdyby ktos mnie podejrzewal to poprzez dane podane przy rejestracji policji by zajelo doslownie dzien w porozumieniu z administratorem aby mnie znalesc. dane mozna zmienic ale id kompa juz nie. jak zaznaczylem czytam i caly czas sledze forum aby miec jakis obraz o osobach go uzywających. |
|
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie Adrianna, nie Ariadna, nie Daria tylko po prostu ADRIA.Cytat:
a z konta Iwonki zniknęło wielu znajomych tak btw ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- robson1979 nie rozumiem jakiejś twojej konspiracji i wprowadzania zamętu na forum. Jak nie chcesz publicznie pisać o swoich przypuszczeniach to po prostu zachowaj je dla siebie. Bo wyznaczanie - tej napiszę PW, a tamtej nie to trochę taka dziecinada
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-14 o 13:58 |
||
|
|
|
#3488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, że słowa przez internet mają niewielkie znaczenie, ale nie jestem zamieszana w sprawę zaginięcia Iwonki, a moja krótka obecność na forum jest spowodowana tym, że chciałam się udzielać w wątku na jej temat. |
|
|
|
|
#3489 |
|
BAN stały
|
kolezanko niewiem czy przesadą. kazdy znas snuje jakies domysly poprostu. kazdy z nas zarzuca cos znajomym z jakimi byla iwona. wiekszosc z nas dziwi sie dlaczego znajomi nie wystapili w programie. tak wiec spojrzenie w profil ktory jest publicznie nie sadze aby bylo nietatktem. nie dziwisz sie jej? masz do tego prawo i ja dziewczyny tez nie oskarzam ale zwrocilem tylko na to uwage zreszta nie skupiam uwagi na kolezance iwony tylko kompletnie na innej osobie jesli chodzi o te sprawe. a co bys napisala gdyby na nk sprawca zalozyl konto, pokopiowal foty z neta i powstawial i prosil o wszelkie info a kazdy wspolczujacy by go uprzedzal o krokach i podejrzeniach? tez bys napisala ze to przesada?
ja chce tylko sie udzielac i dzielic sie spostrzezeniami a nie obrazac kogos bo akurat kolezanka iwony nie jest w kregu moich podejrzen, |
|
|
|
#3490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Konto mam od dawna ale jakoś nigdy nie miałam czasu na pisanie, ale teraz mam odchowane dzieciaki a sprawa Iwonki bardzo mnie zainteresowała i dlatego zaczęłam pisac i dyskutowac m.in dlatego żeby watek nie wygasł i żeby nie zapomniano o tej sprawie, bo dziewczyny robicie i zrobiłyście już dużo dobrego w jej sprawie ![]() Ty Titina również kiedyś byłaś nowa i się tak zastanawiam czy Ciebie również w ten sposób dyskryminował ze względu na ilośc postów
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
Asiczka, myślę że ogółem to Titina nie miała złych intencji co do nas i nie chciała na nas napaść, podała nas tylko jako przykład
przynajmniej ja tak to odebrałam.
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak btw. wcale bym się nie zdziwiła gdyby okazało się że zarówno Adria czy też nawet Iwonka miały tutaj konta.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-14 o 14:15 |
|
|
|
|
#3493 |
|
BAN stały
|
Cytat:
Napisane przez mmm3m bo jej imię to chyba Adrianna, ale no sorry, podglądanie na n-k i doszukiwanie się winnych jest dla mnie przesadą. poz atym adria chyba nie ma konta na n-k albo ma wszystko poukrywane i się jej nie dziwię. Adria ma na imię Adria nie Adrianna, nie Ariadna, nie Daria tylko po prostu ADRIA.Cytat: to jest faktycznie imie czy jakis pseudonim bo wiecie co ja sprawdzalem na NK w tych trzech profilach i tam niema nikogo o tym imieniu a dziwne troche ze taka kolezanka a niema w znajomych... Poza tym na początku były informacje, że Adria usunęła swoje konto z profili internetowych, bo wiele ludzi ją "podglądało". To samo zrobił policjant Marcin O. poza tym oskarżanie kogoś tylko za to, że nie ma konta na NK czy FB jest żenujące a z konta Iwonki zniknęło wielu znajomych tak btw ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- robson1979 nie rozumiem jakiejś twojej konspiracji i wprowadzania zamętu na forum. Jak nie chcesz publicznie pisać o swoich przypuszczeniach to po prostu zachowaj je dla siebie. Bo wyznaczanie - tej napiszę PW, a tamtej nie to trochę taka dziecinada ![]() rozumiem ze ty sie dzilisz wszystkim nawet tym co powinnas uchronic? nie oskarzam adri bo jak napisalem nie podejrzewam tej dziewczyny koniec kropka. kazdy ma swoje przypuszczenia do danej osoby jak i ja je mam do innej osoby a napewno nie do adrii. zarzucasz mi cos jakbym mial w intencji przeszkadzanie. zamet? jaki zamet tu toczu sie dyskusja i slowo "zamet" ty wprowadzilas jao pierwsza bo nikt wczesniej mi tego nie zarzucil. jesli takie beda reakcje na posty uzytkownikow to zaraz kazdy bedzie bal sie udzielac bojac sie byc oskarzonym o konspiracje. jest ikonka PW i daje mozliwosc wymieniania sie wiadomosciami wiec korzystam z tegho jak mi sie podoba. pisze do tego kto chce abym do niego napisal i to ja podejmuje decyzje czy na tak delikatna kwestie odpisze. |
|
|
|
#3494 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3495 |
|
BAN stały
|
A tak btw. wcale bym się nie zdziwiła gdyby okazało się że zarówno Adria czy też nawet Iwonka miały tutaj konta.
tez bym sie nie zdziwil i dlatego napewno przykro by bylo kolezance iwonki jakby czytala ze ktos mi zarzuca podejrzenia ktorych ja osobiscie niemam. pisalismy ogolem o znajomych a nie o konkretnej osobie a same wiecie ze maile ktore odemnie dostalyscie kompletnie nie mialy nic wspolnego z osobą adrii |
|
|
|
#3496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3498 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3499 |
|
BAN stały
|
ale kto tu kogo oskarża, wyraźnie napisałam, że im się nie dziwię i ich bronię ale luz.
w tym watku oskarzasz mnie o konspiracje i dziecinade a ja udzielam sie tylko aby pomodz. moje stwierdzenie co do nk bylo sluszne i skoro wytlumaczylas z jakiego powodu usunela to teraz ja rozumiem. OD POCZATKU NIGDY NIE PODEJRZEWALEM ADRII W TEJ SPRAWIE A TYLKO DZIWILO MNIE ZACHOWANIE ODOLNIE ZNAJOMYCH IWONKI. MOJE WIADOMOSCI NA pw NIE TYCZA SIE OSOBY ADRII CO MOGA KOLEZANKI POTWIERDZIC. TYLE ODEMNIE |
|
|
|
#3500 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
To właśnie napisałeś, spytałeś o imię koleżanki IWONY to podałam ci imię Adrii, no sorry, jak chodiz ci o kogo innego to pisz dokładniej a nie, że na mnie naskakujesz że niby cię oskarżam o czepianie się Adriii. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-14 o 14:40 |
||
|
|
|
#3501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zaryzykowałam bo już wcześniej widziałam jak nowe osoby były traktowane, ale zrobiłam to dla Iwony, żeby ten temat nie wygasł i żeby nadal jakoś działac i byc może przyczynic się do odnalezienia Iwony żywej |
|
|
|
|
#3502 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nikt nie pisze, że na 100% każdy nowy jest zły, tylko, że lepeij nie ryzykować.
|
|
|
|
|
#3503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musisz się przełamać i wytrzymać ten okres Ja sama przechodziłam przez to w tamtym roku.. w jednym z wątków miałam zupełnie inne zdanie niż wszystkie dziewczyny i tak mnie zjechały... że szok, ale ja mam taki charakter, że to olałam wręcz śmiać mi się chciało... (do tej pory mam w pamięci nicki tych dziewczyn) ![]() Nie przejmuj się myślę, wręcz jestem pewna, że nikt nie chciał Cię urazić tylko było tutaj już sporo przypadków trolli i dziewczyny są ostrożne pozdrawiam i życzę miłego wizażowania ![]() Robson mógłbys mi również wysłać wiadomość na priv ?? ![]() Ostatni rzadziej tu zaglądam bo mam mniej czasu, ale zawsze mam nadzieje, że już cos wiadomo nowego itd. a tu nadal NIC !!!!!!!!!! Co się dzieje z Iwoną ?? Wie któraś czy Rutkowski prowadzi dalej śledztwo w tej sprawie? bo przez tą tajemnicę śledztwa mam mętlik i nie wiem... bo skoro nie ma licencji to może prokuratura nakazała mu zaprzestać dalszych poszukiwań.. ?? |
|
|
|
|
#3504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzi Ci o trolle czy o coś innego ??? dziękuję masmeli jak to się mówi "nie pamięta wół jak cielęciem był " A wracając do tematu i Rutkowskiego to swoją drogą ja na miejscu mamy Iwony bym się wkurzyła w końcu zapłacili mu za szukanie Iwony i chyba mają prawo oczekiwac na to że będzie ich o wszystkim informował, a tu teraz wyszło że ma milczec w tej sprawie ???? Już wcześniej była pisane jak ta jej Mama się czuje skoro nawet już od niego nie ma żadnych wieści a z prokuratury chyba nikt nie kwapi się żeby Ją o postępach w śledztwie informowac Edytowane przez Asiczka Czas edycji: 2010-09-14 o 14:56 |
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Robson, wyślesz mi też? Jestem ciekawa
Udzielam się rzadko, ale czytam wszystko i jestem od dość dawna )]---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Wizaż jest popularnym miejscem i wątek może czytać każdy. Zarejestrować się na forum również. Kto wie, czy nie czyta nas ktoś zamieszany w sprawę ?
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
jakby nie chciał robić zamieszania to by po prostu po prześledzeniu wątku wysłał PW określonym osobom i tyle, a nie ogłaszał na forum: "kto chce pw niech się zgłosi a ja sobie zlustruje jego profil i się zastanowie"
|
#3507 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"wyślę coś co dostaną tylko nieliczni" dlatego teraz ludziom jetsprzykro, że uważa się, że mogą być zamieszani w sprawę. Nie dziwię, się ale tłumaczyć też już mi się nie chce. |
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3509 | |||
|
Zakorzenienie
|
mmm3m, przecież ja uwagę o profilach na NK skierowałam do Robsona, a nie do Ciebie więc nie wiem po co zaraz jakaies obrażąnie się
:Cytat:
Cytat:
dlatego taka, a nie inna moja reakcja. Poza tym zgadzam się ze słowami:Cytat:
to on sie chwalić tutaj przyszedł czy co? I od razu uprzedzę wasze uwagi - nie piszę tego dlatego, że sama jestem ciekawa i może nie przeszłam weryfikacji Robsona ani trochę mnie to nie interesuje. Po prostu śmieszne to jest Ale to tylko moje zdanie.
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-14 o 16:02 |
|||
|
|
|
#3510 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Drogie panie, proszę pilnujecie kogo cytujecie a kogo ochrzaniacie ![]() już nie raz obrywałam w ten sposób na tym wątku, że cytowano mnie a wąt był do kogoś innego :} ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

nie Adrianna, nie Ariadna, nie Daria tylko po prostu ADRIA.
a z konta Iwonki zniknęło wielu znajomych tak btw ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

przynajmniej ja tak to odebrałam.

ani trochę mnie to nie interesuje. Po prostu śmieszne to jest