Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 13:28   #3481
titina
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
jaka mam pewnosci? dobre pytanie kolezanko bo widac ze jestes czujna ale ja tez na tyle na ile moge. po pierwsze zanim wysle patrze na profil od kiedy jest zarejestrowana i czy wogole sie udziela a potem sledze jej wypowiedzi i po wypowiedziach podejmuje decyzje. dla jednej osoby zrobilem wyjatek ale pisze normalnie pozatym nie odpisze osobie zarejestrowanej po zaginieciu iwonki i zwracajcie tez na to uwage.

A to ciekawe bo wysłałeś np. Asiczce która ma zaledwie 17 postów na koncie no i w miarę nowej wizażance rilla900.
Zresztą Ty sam zarejestrowałeś się niedawno. A skąd masz pewność że osoba zamieszana w zaginięcia nie miała już wcześniej konta na wizażu? Przecież to popularny portal

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-09-14 o 13:31
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 13:35   #3482
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
A to ciekawe bo wysłałeś np. Asiczce która ma zaledwie 17 postów na koncie no i w miarę nowej wizażance rilla900.
Zresztą Ty sam zarejestrowałeś się niedawno. A skąd masz pewność że osoba zamieszana w zaginięcia nie miała już wcześniej konta na wizażu? Przecież to popularny portal
tym bardziej jesli winna jest jakas laska to jest jakies tam prawdopodobienstwo ze wczesniej miala profil.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 13:35   #3483
muciula25
Rozeznanie

Własnie to jets najbardziej denerwujące te znaki zapytania i ludzie którzy nie poszuwają się do jakiejś społecznej solidarności by powiedzieć wszytsko co wiedzą to jest jakiś w ogóle czeski film.
Stary 2010-09-14, 13:36   #3484
robson1979
BAN stały

o to wlasnie chodzi aby nie bylo nieproszonych gosci. na tyle na ile moge to sprawdzam a jesli mam watpliwosci to nie odpisze. czy ktos moze wie czy imie tej kolezanki iwonki9 to jest faktycznie imie czy jakis pseudonim bo wiecie co ja sprawdzalem na NK w tych trzech profilach i tam niema nikogo o tym imieniu a dziwne troche ze taka kolezanka a niema w znajomych... oczywiscie jezeli to ktores z kont faktycznie nalezy do iwonki.
robson1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 13:47   #3485
mmm3m
BAN stały

Cytat:
o to wlasnie chodzi aby nie bylo nieproszonych gosci. na tyle na ile moge to sprawdzam a jesli mam watpliwosci to nie odpisze. czy ktos moze wie czy imie tej kolezanki iwonki9 to jest faktycznie imie czy jakis pseudonim bo wiecie co ja sprawdzalem na NK w tych trzech profilach i tam niema nikogo o tym imieniu a dziwne troche ze taka kolezanka a niema w znajomych... oczywiscie jezeli to ktores z kont faktycznie nalezy do iwonki.
bo jej imię to chyba Adrianna, ale no sorry, podglądanie na n-k i doszukiwanie się winnych jest dla mnie przesadą. poz atym adria chyba nie ma konta na n-k albo ma wszystko poukrywane i się jej nie dziwię.
Stary 2010-09-14, 13:48   #3486
robson1979
BAN stały

wlasnie dla kolezanki rilla zrobilem wyjatek a asiczka jest od prawie roku. kolezanki jesli tak mielibysmy patrzec to niemialoby sensu zakladanie tego tematu bo kazdy na kazdego by rzucal cien podejrzenia. sprawdzam na tyle na ile daje mi mozliwosc ta strona i juz tak nie patrzmy ze moze mial sprawca tutaj konto... owszem jest taka mozliwosc ale niesadze.
Masz racje ze sam jestem nowy raptem od dwoch dni juz po zniknieciu iwonki ale tez niczego nie ukrywam. podalem w nicku swoje imie a nie wymyslony pseudonim a pozatym gdyby ktos mnie podejrzewal to poprzez dane podane przy rejestracji policji by zajelo doslownie dzien w porozumieniu z administratorem aby mnie znalesc. dane mozna zmienic ale id kompa juz nie. jak zaznaczylem czytam i caly czas sledze forum aby miec jakis obraz o osobach go uzywających.
Stary 2010-09-14, 13:56   #3487
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
bo jej imię to chyba Adrianna, ale no sorry, podglądanie na n-k i doszukiwanie się winnych jest dla mnie przesadą. poz atym adria chyba nie ma konta na n-k albo ma wszystko poukrywane i się jej nie dziwię.
Adria ma na imię Adria nie Adrianna, nie Ariadna, nie Daria tylko po prostu ADRIA.

Cytat:
to jest faktycznie imie czy jakis pseudonim bo wiecie co ja sprawdzalem na NK w tych trzech profilach i tam niema nikogo o tym imieniu a dziwne troche ze taka kolezanka a niema w znajomych...
Poza tym na początku były informacje, że Adria usunęła swoje konto z profili internetowych, bo wiele ludzi ją "podglądało". To samo zrobił policjant Marcin O. poza tym oskarżanie kogoś tylko za to, że nie ma konta na NK czy FB jest żenujące a z konta Iwonki zniknęło wielu znajomych tak btw

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

robson1979 nie rozumiem jakiejś twojej konspiracji i wprowadzania zamętu na forum. Jak nie chcesz publicznie pisać o swoich przypuszczeniach to po prostu zachowaj je dla siebie. Bo wyznaczanie - tej napiszę PW, a tamtej nie to trochę taka dziecinada

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-14 o 13:58
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:01   #3488
rilla900
Raczkowanie

Cytat:
no tak, bo przyznam się bez bicia, że ja zarejestrowałam się na wizażu właśnie po to, żeby móc udzielać się w wątku o Iwonce...
wiem, że słowa przez internet mają niewielkie znaczenie, ale nie jestem zamieszana w sprawę zaginięcia Iwonki, a moja krótka obecność na forum jest spowodowana tym, że chciałam się udzielać w wątku na jej temat.
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:01   #3489
robson1979
BAN stały

kolezanko niewiem czy przesadą. kazdy znas snuje jakies domysly poprostu. kazdy z nas zarzuca cos znajomym z jakimi byla iwona. wiekszosc z nas dziwi sie dlaczego znajomi nie wystapili w programie. tak wiec spojrzenie w profil ktory jest publicznie nie sadze aby bylo nietatktem. nie dziwisz sie jej? masz do tego prawo i ja dziewczyny tez nie oskarzam ale zwrocilem tylko na to uwage zreszta nie skupiam uwagi na kolezance iwony tylko kompletnie na innej osobie jesli chodzi o te sprawe. a co bys napisala gdyby na nk sprawca zalozyl konto, pokopiowal foty z neta i powstawial i prosil o wszelkie info a kazdy wspolczujacy by go uprzedzal o krokach i podejrzeniach? tez bys napisala ze to przesada?
ja chce tylko sie udzielac i dzielic sie spostrzezeniami a nie obrazac kogos bo akurat kolezanka iwony nie jest w kregu moich podejrzen,
Stary 2010-09-14, 14:03   #3490
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
nie skomentuje Titina
Konto mam od dawna ale jakoś nigdy nie miałam czasu na pisanie, ale teraz mam odchowane dzieciaki a sprawa Iwonki bardzo mnie zainteresowała i dlatego zaczęłam pisac i dyskutowac m.in dlatego żeby watek nie wygasł i żeby nie zapomniano o tej sprawie, bo dziewczyny robicie i zrobiłyście już dużo dobrego w jej sprawie
Ty Titina również kiedyś byłaś nowa i się tak zastanawiam czy Ciebie również w ten sposób dyskryminował ze względu na ilośc postów
Asiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:08   #3491
rilla900
Raczkowanie

Asiczka, myślę że ogółem to Titina nie miała złych intencji co do nas i nie chciała na nas napaść, podała nas tylko jako przykład przynajmniej ja tak to odebrałam.
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:14   #3492
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
Asiczka, myślę że ogółem to Titina nie miała złych intencji co do nas i nie chciała na nas napaść, podała nas tylko jako przykład przynajmniej ja tak to odebrałam.
Bardzo dobrze odebrałaś, dziękuję

A tak btw. wcale bym się nie zdziwiła gdyby okazało się że zarówno Adria czy też nawet Iwonka miały tutaj konta.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-09-14 o 14:15
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:20   #3493
robson1979
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mmm3m

Adria ma na imię Adria nie Adrianna, nie Ariadna, nie Daria tylko po prostu ADRIA.

Cytat:
to jest faktycznie imie czy jakis pseudonim bo wiecie co ja sprawdzalem na NK w tych trzech profilach i tam niema nikogo o tym imieniu a dziwne troche ze taka kolezanka a niema w znajomych...
Poza tym na początku były informacje, że Adria usunęła swoje konto z profili internetowych, bo wiele ludzi ją "podglądało". To samo zrobił policjant Marcin O. poza tym oskarżanie kogoś tylko za to, że nie ma konta na NK czy FB jest żenujące a z konta Iwonki zniknęło wielu znajomych tak btw

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

robson1979 nie rozumiem jakiejś twojej konspiracji i wprowadzania zamętu na forum. Jak nie chcesz publicznie pisać o swoich przypuszczeniach to po prostu zachowaj je dla siebie. Bo wyznaczanie - tej napiszę PW, a tamtej nie to trochę taka dziecinada

rozumiem ze ty sie dzilisz wszystkim nawet tym co powinnas uchronic? nie oskarzam adri bo jak napisalem nie podejrzewam tej dziewczyny koniec kropka. kazdy ma swoje przypuszczenia do danej osoby jak i ja je mam do innej osoby a napewno nie do adrii. zarzucasz mi cos jakbym mial w intencji przeszkadzanie. zamet? jaki zamet tu toczu sie dyskusja i slowo "zamet" ty wprowadzilas jao pierwsza bo nikt wczesniej mi tego nie zarzucil. jesli takie beda reakcje na posty uzytkownikow to zaraz kazdy bedzie bal sie udzielac bojac sie byc oskarzonym o konspiracje. jest ikonka PW i daje mozliwosc wymieniania sie wiadomosciami wiec korzystam z tegho jak mi sie podoba. pisze do tego kto chce abym do niego napisal i to ja podejmuje decyzje czy na tak delikatna kwestie odpisze.
Stary 2010-09-14, 14:27   #3494
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość

ale kto tu kogo oskarża, wyraźnie napisałam, że im się nie dziwię i ich bronię ale luz.
Stary 2010-09-14, 14:28   #3495
robson1979
BAN stały

A tak btw. wcale bym się nie zdziwiła gdyby okazało się że zarówno Adria czy też nawet Iwonka miały tutaj konta.

tez bym sie nie zdziwil i dlatego napewno przykro by bylo kolezance iwonki jakby czytala ze ktos mi zarzuca podejrzenia ktorych ja osobiscie niemam. pisalismy ogolem o znajomych a nie o konkretnej osobie a same wiecie ze maile ktore odemnie dostalyscie kompletnie nie mialy nic wspolnego z osobą adrii
Stary 2010-09-14, 14:29   #3496
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asiczka Pokaż wiadomość
nie skomentuje Titina
Konto mam od dawna ale jakoś nigdy nie miałam czasu na pisanie, ale teraz mam odchowane dzieciaki a sprawa Iwonki bardzo mnie zainteresowała i dlatego zaczęłam pisac i dyskutowac m.in dlatego żeby watek nie wygasł i żeby nie zapomniano o tej sprawie, bo dziewczyny robicie i zrobiłyście już dużo dobrego w jej sprawie
Ty Titina również kiedyś byłaś nowa i się tak zastanawiam czy Ciebie również w ten sposób dyskryminował ze względu na ilośc postów
tak, tutaj każdy każdego dyskryminuje, ale nie tyle za ilosć postów co za ilość postów i krótki staż. na załym wizażu tak bywa. nie zauważyłaś?
Stary 2010-09-14, 14:31   #3497
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:

kolega nie chciał robic zamieszania ani nic takiego, właśnie dla dobra sprawy nie chciał rozmawiac na forum, przeczytaj troszkę wcześniej że jest synem policjanta i dlatego uważa że ktoś zamieszany w zniknięcie Iwony może to czytac dlatego zaproponował rozmowę na PW
Stary 2010-09-14, 14:31   #3498
mmm3m
BAN stały

Cytat:

tez bym sie nie zdziwil i dlatego napewno przykro by bylo kolezance iwonki jakby czytala ze ktos mi zarzuca podejrzenia ktorych ja osobiscie niemam. pisalismy ogolem o znajomych a nie o konkretnej osobie a same wiecie ze maile ktore odemnie dostalyscie kompletnie nie mialy nic wspolnego z osobą adrii
No dobra dobra, ale prosisz o podanie imienia koelzanki iwony i nawte nie piszes o ktora chodiz, to wszyscy skojazyli z adria. no czlowieku, spokojnie.
Stary 2010-09-14, 14:31   #3499
robson1979
BAN stały

ale kto tu kogo oskarża, wyraźnie napisałam, że im się nie dziwię i ich bronię ale luz.

w tym watku oskarzasz mnie o konspiracje i dziecinade a ja udzielam sie tylko aby pomodz. moje stwierdzenie co do nk bylo sluszne i skoro wytlumaczylas z jakiego powodu usunela to teraz ja rozumiem.

OD POCZATKU NIGDY NIE PODEJRZEWALEM ADRII W TEJ SPRAWIE A TYLKO DZIWILO MNIE ZACHOWANIE ODOLNIE ZNAJOMYCH IWONKI. MOJE WIADOMOSCI NA pw NIE TYCZA SIE OSOBY ADRII CO MOGA KOLEZANKI POTWIERDZIC. TYLE ODEMNIE
Stary 2010-09-14, 14:39   #3500
mmm3m
BAN stały

Cytat:

w tym watku oskarzasz mnie o konspiracje i dziecinade a ja udzielam sie tylko aby pomodz. moje stwierdzenie co do nk bylo sluszne i skoro wytlumaczylas z jakiego powodu usunela to teraz ja rozumiem.

OD POCZATKU NIGDY NIE PODEJRZEWALEM ADRII W TEJ SPRAWIE A TYLKO DZIWILO MNIE ZACHOWANIE ODOLNIE ZNAJOMYCH IWONKI. MOJE WIADOMOSCI NA pw NIE TYCZA SIE OSOBY ADRII CO MOGA KOLEZANKI POTWIERDZIC. TYLE ODEMNIE
eeeee.... co ty piszesz, ja w ogóle o czym innym i do kogo innego napisałam a ty twierdzisz, że ciebie oskarżam...... nie kumam, co ja takiego zrobiłam. Nie użyłam słowa konspiracja ani nic. Ty chyba ludzi i cytaty zupełnie pomieszałeś.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:

To właśnie napisałeś, spytałeś o imię koleżanki IWONY to podałam ci imię Adrii, no sorry, jak chodiz ci o kogo innego to pisz dokładniej a nie, że na mnie naskakujesz że niby cię oskarżam o czepianie się Adriii.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-14 o 14:40
Stary 2010-09-14, 14:40   #3501
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
tak, tutaj każdy każdego dyskryminuje, ale nie tyle za ilosć postów co za ilość postów i krótki staż. na załym wizażu tak bywa. nie zauważyłaś?
tak zauważyłam i dlatego właśnie nigdy wcześniej nie włączyłam się do dyskusji a czytam wątek od samego początku i nie rozumiem czemu tak niestety jest bo każda z was kiedyś była "nowa" i mówienie że każdy każdego ehhh a nie można takiej nowej "pomóc" żeby się nie czuła właśnie tak a nie powielac zachowania innych
zaryzykowałam bo już wcześniej widziałam jak nowe osoby były traktowane, ale zrobiłam to dla Iwony, żeby ten temat nie wygasł i żeby nadal jakoś działac i byc może przyczynic się do odnalezienia Iwony żywej
Stary 2010-09-14, 14:42   #3502
mmm3m
BAN stały

Cytat:
tak zauważyłam i dlatego właśnie nigdy wcześniej nie włączyłam się do dyskusji a czytam wątek od samego początku i nie rozumiem czemu tak niestety jest bo każda z was kiedyś była "nowa" i mówienie że każdy każdego ehhh a nie można takiej nowej "pomóc" żeby się nie czuła właśnie tak a nie powielac zachowania innych
zaryzykowałam bo już wcześniej widziałam jak nowe osoby były traktowane, ale zrobiłam to dla Iwony, żeby ten temat nie wygasł i żeby nadal jakoś działac i byc może przyczynic się do odnalezienia Iwony żywej
O jeny, nie chce mi się tego po raz enty tłumaczyć. tu chodzi o ryzyko, no nikt nie pisze, że na 100% każdy nowy jest zły, tylko, że lepeij nie ryzykować.
Stary 2010-09-14, 14:49   #3503
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:

Musisz się przełamać i wytrzymać ten okres Ja sama przechodziłam przez to w tamtym roku..
w jednym z wątków miałam zupełnie inne zdanie niż wszystkie dziewczyny i tak mnie zjechały... że szok, ale ja mam taki charakter, że to olałam wręcz śmiać mi się chciało... (do tej pory mam w pamięci nicki tych dziewczyn)
Nie przejmuj się myślę, wręcz jestem pewna, że nikt nie chciał Cię urazić tylko było tutaj już sporo przypadków trolli i dziewczyny są ostrożne
pozdrawiam i życzę miłego wizażowania

Robson mógłbys mi również wysłać wiadomość na priv ??

Ostatni rzadziej tu zaglądam bo mam mniej czasu, ale zawsze mam nadzieje, że już cos wiadomo nowego itd. a tu nadal NIC !!!!!!!!!! Co się dzieje z Iwoną ??

Wie któraś czy Rutkowski prowadzi dalej śledztwo w tej sprawie? bo przez tą tajemnicę śledztwa mam mętlik i nie wiem... bo skoro nie ma licencji to może prokuratura nakazała mu zaprzestać dalszych poszukiwań.. ??

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:50   #3504
Asiczka
Rozeznanie

Cytat:
O jeny, nie chce mi się tego po raz enty tłumaczyć. tu chodzi o ryzyko, no nikt nie pisze, że na 100% każdy nowy jest zły, tylko, że lepeij nie ryzykować.
ryzyko
chodzi Ci o trolle czy o coś innego ???

dziękuję masmeli
jak to się mówi "nie pamięta wół jak cielęciem był "

A wracając do tematu i Rutkowskiego to swoją drogą ja na miejscu mamy Iwony bym się wkurzyła w końcu zapłacili mu za szukanie Iwony i chyba mają prawo oczekiwac na to że będzie ich o wszystkim informował, a tu teraz wyszło że ma milczec w tej sprawie ???? Już wcześniej była pisane jak ta jej Mama się czuje skoro nawet już od niego nie ma żadnych wieści a z prokuratury chyba nikt nie kwapi się żeby Ją o postępach w śledztwie informowac

Edytowane przez Asiczka
Czas edycji: 2010-09-14 o 14:56
Stary 2010-09-14, 14:52   #3505
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Robson, wyślesz mi też? Jestem ciekawa
Udzielam się rzadko, ale czytam wszystko i jestem od dość dawna )]

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
ryzyko
chodzi Ci o trolle czy o coś innego ???
Wizaż jest popularnym miejscem i wątek może czytać każdy. Zarejestrować się na forum również. Kto wie, czy nie czyta nas ktoś zamieszany w sprawę ?
Stary 2010-09-14, 15:01   #3506
anya_krk
Zakorzenienie

GG do anya_krk Wyślij wiadomość przez MSN do anya_krk

Cytat:
kolega nie chciał robic zamieszania ani nic takiego, właśnie dla dobra sprawy nie chciał rozmawiac na forum, przeczytaj troszkę wcześniej że jest synem policjanta i dlatego uważa że ktoś zamieszany w zniknięcie Iwony może to czytac dlatego zaproponował rozmowę na PW
jakby nie chciał robić zamieszania to by po prostu po prześledzeniu wątku wysłał PW określonym osobom i tyle, a nie ogłaszał na forum: "kto chce pw niech się zgłosi a ja sobie zlustruje jego profil i się zastanowie"
Stary 2010-09-14, 15:07   #3507
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anya_krk Pokaż wiadomość
jakby nie chciał robić zamieszania to by po prostu po prześledzeniu wątku wysłał PW określonym osobom i tyle, a nie ogłaszał na forum: "kto chce pw niech się zgłosi a ja sobie zlustruje jego profil i się zastanowie"
racja, ja sama przyznam, że dostaję prywatne wiadomosci ale nikt wcześniej nie zostawia tu wiadomości typu:

"wyślę coś co dostaną tylko nieliczni"

dlatego teraz ludziom jetsprzykro, że uważa się, że mogą być zamieszani w sprawę. Nie dziwię, się ale tłumaczyć też już mi się nie chce.
Stary 2010-09-14, 15:09   #3508
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Robson, wyślesz mi też? Jestem ciekawa
Udzielam się rzadko, ale czytam wszystko i jestem od dość dawna )]

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Wizaż jest popularnym miejscem i wątek może czytać każdy. Zarejestrować się na forum również. Kto wie, czy nie czyta nas ktoś zamieszany w sprawę ?
ja też

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:00   #3509
visionAM
Zakorzenienie

mmm3m, przecież ja uwagę o profilach na NK skierowałam do Robsona, a nie do Ciebie więc nie wiem po co zaraz jakaies obrażąnie się :
Cytat:
hehe, pomieszały się te posty trochę :P

Cytat:
czytałam wszystko, jednak nie mam w zwyczaju ufania we wszystko co ktoś tu napisze dlatego taka, a nie inna moja reakcja. Poza tym zgadzam się ze słowami:
Cytat:
Dziecinada i tyle. Spostrzeżenia skoro są takei ważne i takie niebezpieczne to może wysłać do Janusza albo bezpośrednio ludziom Rutkowskiego. Nie rozumiem pisania - wiem, ale powiem nielicznynm to on sie chwalić tutaj przyszedł czy co? I od razu uprzedzę wasze uwagi - nie piszę tego dlatego, że sama jestem ciekawa i może nie przeszłam weryfikacji Robsona ani trochę mnie to nie interesuje. Po prostu śmieszne to jest Ale to tylko moje zdanie.

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-14 o 16:02
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:06   #3510
mmm3m
BAN stały

Cytat:
mmm3m, przecież ja uwagę o profilach na NK skierowałam do Robsona, a nie do Ciebie więc nie wiem po co zaraz jakaies obrażąnie się :

obraziłam się, bo cytowałaś mnie a niby jechałaś po robsonie.
Drogie panie, proszę pilnujecie kogo cytujecie a kogo ochrzaniacie
już nie raz obrywałam w ten sposób na tym wątku, że cytowano mnie a wąt był do kogoś innego :}

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:

Dziecinada i tyle. Spostrzeżenia skoro są takei ważne i takie niebezpieczne to może wysłać do Janusza albo bezpośrednio ludziom Rutkowskiego. Nie rozumiem pisania - wiem, ale powiem nielicznynm to on sie chwalić tutaj przyszedł czy co? I od razu uprzedzę wasze uwagi - nie piszę tego dlatego, że sama jestem ciekawa i może nie przeszłam weryfikacji Robsona ani trochę mnie to nie interesuje. Po prostu śmieszne to jest Ale to tylko moje zdanie.
To nawet nie było śmieszne co niegrzeczne i się dziwić, że teraz wizażanki podnoszą lament, że są dyskryminowane za swój staż?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości