|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Ale i tak koniec koncow laser jest najlepszy, modeluje soczewke na stale i daje gwarancje, ze juz sie wzrok wiecej nie popsuje. I lepiej niech to robi teraz bo korekcje mozna przeprowadzac do max iluś dioptri, jak to przekroczy to po ptakach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Strawberry
miałam chyba wszystkie eveline na cell i ten pomarańczowy też. Z tych które wymieniłaś ten jest chyba najlepszy. Kitko ![]() ja mam bańki i masuję się nimi regularnie. Są dla tych, którzy potrafią to robić, oraz dla tych, którzy nie mają problemów z np. pajączkami, bo bańki mogą zostawiać sińce itp. Ja spróbowałam i nie żałuję ale nie mam żadnych problemów np.z siniakami. Także z bańkami ostrożnie ![]()
#3333 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Alessandra_ pisała chyba właśnie o operacji zaćmy a nie krótkowzroczności ![]() Alessandra_ - a ta operacja nie jest refundowana? Jestem akurat w temacie bo dosłownie 2 tygodnie temu moja babcia miała ściąganą zaćmę z jednego oka ![]() Chyba że z tą refundacją bywa różnie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I to czy wzrok bedzie ostry czy nie zalezy od naprawde wielu czynnikow. O ile w zacmie operacja dotyczy soczewki to w krotkowzrocznosci dotyczy rogowki. I nie ma 100% gwarancji ze po zabiegu laserowym (mowie o korekcji dioptrii do zerowki) po jakims czasie wada nie wystapi ponownie. I moze zdecyduj sie, bo w ostatnim poscie pisalas o zacmie a teraz piszesz ze jak wada przekroczy pewna wartosc dioptrii to nie mozna operowac - owszem, mozna ale nie ma gwarancji ze sie zejdzie do zerowki no i to dotyczy zabiegu wady wzroku a nie zacmy. Chyba mylisz te dwie choroby. Co do mojej pielegnacji ![]() wieczorem kapiel z syrenka serum na biust balsam z mocznikiem zetre tarka piety, na nie epikrem i skarpetki na noc obetne paznokcie i pomaluje odzywka Jestem nadal w trakcie czytania Was, ale naskrobalyscie ![]() Tak na szybko: Marzeniatko - dziekuje za zdjecia fryzur, sa super ![]() ![]() Obejrzalam tez foty waszych zakupow i musze powiedziec ze sliczne ![]() Podobaja mi sie zwlaszcza - szare botki na obcasie, och ja chce takie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
ja mam pomarańczowy przeciw nawrotom cellulitu czy coś podobnego... ale najlepsze chyba dla mnie jest to serum w białym opakowaniu... w sumie te kosmetyki z eveline to jedyne którym wierzę w kwesti likwidacji cellu... no i jeszcze miałam kiedyś coś z tołpy, jakieś serum drenujące czy jakoś tak.... ale drogie było a skutecznośc podobna do eveline... czerwone też miałam i były kiepskie...
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
co do właściwości na pozybcie się cellulitu to ja w żaden balsam cud nie wierzę, a sporo już tego próbowałam.
Te z eveline dość dobrze poprawiają wygląd skóry. Ale to moja subiektywna ocena ![]()
![]() |
#3338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez uzywam evelina tego zielonego ale mam wrazenie ze sie pogorszył kiedys jak sie posmarowałam tym balsamem to czułam jak mi chłodzi tyłek i skora była fajnie napieta teraz nawet jak duzo naloze balsamu juz nie czuje takiego efektu na skorze za to rozgrzewajacy balsam eveline daje popalic w dosłownym znaczeniu, trzeba uwazac zeby naczynka nie popekały przez niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale uzywam tego - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...tycellulit.htm i jest fajne, tzn jest efekt takiej gladkiej napietej skory ![]() Haniu mam pytanie odnosnie masazu banka - bo ja sie na tym totalnie nie znam a chcialabym zaczac - jakie najlepiej banki kupic? Widzialam rozne na allegro. I jak sie taki masaz wykonuje? Po prostu przykladam banke, zasysam i nia "jezdze" po skorze czy sa jakies wytyczne? Troche sie obawiam bo jak kiedys zrobilam sobie masaz takim przyrzadem z wypustkami to mialam CALE uda totalnie sino-fioletowo-zielone przez ponad 2 tyg mimo wcierania masci z arnika na since ![]() ![]() I mam pytanie co do serum do biustu - aktualnie uzywam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...al-Push-Up.htm ale widze ze jest jeszcze cos takiego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...modelujaca.htm Czy ktos moze probowal?? Ja z tego rozowego jestem zadowolona no i jest 2 razy tanszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Raczkowanie
|
Fajny krem do biustu ma Avon, może nie robi cudów,ale przy dłuższym,regularnym stosowaniu fajnie ujędrnia i troszkę jakby napina skórę
![]() ![]()
#3341 |
Konto usunięte
|
Tallu- nie, nie chodzi o nie zejscie do zerowki, nie mozna w ogole tego robic bo odklei sie siatkowka. Przy krotkowzrocznosci do 10 dioptri, ale przy astygmatyzmie to juz tylko 6 dioptri ;/ Znam ludzi w tym wieku, ktorzy juz tyle maja i nic nie poradza, nikt im laserowej korekcji nie zrobi.
Nie myle dwoch chorob tylko mysle kompleksowo skoro wszystkie wystepuja na raz. Tak mowia ludzie, ktorzy mieli krotkowzrocznosc i zacme, po sciagnieciu zacmy nie mieli juz krotkowzrocznosci. No ale to kwestia indywidualna, po prostu powinna sie wybrac na konsultacje (ok. 150 zl) na ktorej powiedza, ktory zabieg najlepiej przeprowadzic i jakie beda efekty, my tu mozemy sobie gdybac. Co do biustu to polecam Eris taki fioletowy za 50 zl, na prawde warty ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
u mnie znowu zaczęło padać i zrobiło się zimno,a w dzień było tak przyjemnie cieplutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pielegnacja=brak
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Talullah
polecam ci nasz wątek "masaż chińską bańką" (nie umiem wkleić linka, spróbuj znaleźć w wyszukiwarce). Tam jest bardzo dużo informacji o tym jak to robić, czym i kiedy ![]() Te bańki są takie gumowe niebieskie, chyba w aptece nazwali je akupunkturowe, a w paczce są 4 wielkości. ważne żeby najpierw opanować teorię, bo łatwo sobie zrobić nimi krzywdę. Jak nie znajdziesz wątku, to daj znać ![]()
#3345 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogolnie krotkowzrocznosc jako wada sama w sobie predysponuje do odklejenia wiec ja np mialam zwolnienie z wf jezeli w planie byla silownia z ciezarami. To jedna sprawa. Druga, pogrubiona - mowia tak bo zwykle po operacji zacmy wystepuje nadwzrocznosc wiec oko wczesniej krotkowzroczne staje sie normowzroczne. Zreszta, sa to tez ich odczucia subiektywne bo znacznie poprawie sie ostrosc widzenia jezeli chodzi o zamglenie. Z tego co czytalam to nasza wizazowa kolezanka ma tez astygmatyzm wiec tu juz w ogole jak dla mnie zagmatwana sprawa, wiec ja rowniez polecam wizyte u dobrego, naprawde sprawdzonego okulisty. Cytat:
![]() Poszukam ale chyba zajme sie tym po egzaminie bo to juz w przyszla sobote a ja w lesie, a jak trafie na nowy watek to znikne na hohoho ![]() Kopnijcie mnie w tylek, mialam sie uczyc a wizaz czytam, tak mi sie spac chce ale jak pojde spac to bede polprzytomna potem, ech kawa nie pomaga ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-09-14 o 15:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Piję właśnie herbatkę z sokiem malinowym, mniam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Raczkowanie
|
Talullah do nauki !!
![]() ![]() ![]()
#3348 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Raczkowanie
|
Ja przez tą noge sie strasznie zaniedbałam;( ale gdy sie juz zagoi(przypuszczam iż bedzie to czwartek/piątek) to biore się ostro za siebie!
#3350 |
Wtajemniczenie
|
Byłam u fryzjera!
![]() Kupiłam też to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...y-posladki.htm mam nadzieję, że zadziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwal się fryzurką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Wtajemniczenie
|
Wstawię foto jak mi zniknie to przecięcie na czole
![]() ![]() Mam strasznie rozdwojone paznokcie ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-14 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ja ostatnio się trochę zaniedbałam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() o przypomniało mi się- ten fioletowy (na pośladki i brzuch ) też jest dobry... ja piję czerwoną herbatkę, w ogóle przetrenowałam sobie mięsnie ud i tak mnie bolą..... ![]() nazamawiałam sobie kosmetyków z avonu ![]() denerwuje się bo podobno mój olej kokosowy był wysłany 9tego a jeszcze go nie ma... a mi się już tak go chce wypróbować.. a teraz jeszcze na easytony będę czekać... ![]() idę poćwiczyć zaraz....
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zadomowienie
|
Mam zamiar zamówić http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...213795886.html co doradzacie ,bo ja się kompletnie nie znam ? warto ?
czy może tą http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...217405143.html ? Edytowane przez magne Czas edycji: 2010-09-14 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3357 |
Raczkowanie
|
Loluska wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
![]() ![]() ![]()
#3358 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.