Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 13:27   #3331
201604250941
Konto usunięte

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
No przeciez napisalam ze zacme moze zrobic panstwowo
A co do reszty Twojej wypowiedzi - co ma zacma do wady wzroku? Przeciez to dwie rozne choroby.
Zacma polega na zmetnieniu soczewki a krotkowzrocznosc to za dluga galka oczna.
Zreszta wyrownac zacme tez nie jest latwo bo po operacji moze dojsc do nadwzrocznosci, czyli z deszczu pod rynne - ale moze o tym wlasnie mowisz ze moze dojsc do cofniecia krotkowzrocznosci?

To jest temat rzeka, zacma, rodzaje i sposoby leczenia

A u osob starszych to akurat zupelnie inaczej wyglada i nie porownywalabym ich do 17 letniej osoby
Nie wiem co ma zacma do wady wzroku ale ponoc cos ma, mowia ze po sciagnieciu zacmy ma sie dobry wzrok mimo posiadania wady przed zacma.
Ale i tak koniec koncow laser jest najlepszy, modeluje soczewke na stale i daje gwarancje, ze juz sie wzrok wiecej nie popsuje. I lepiej niech to robi teraz bo korekcje mozna przeprowadzac do max iluś dioptri, jak to przekroczy to po ptakach.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 13:33   #3332
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Strawberry
miałam chyba wszystkie eveline na cell i ten pomarańczowy też. Z tych które wymieniłaś ten jest chyba najlepszy.

Kitko
ja mam bańki i masuję się nimi regularnie. Są dla tych, którzy potrafią to robić, oraz dla tych, którzy nie mają problemów z np. pajączkami, bo bańki mogą zostawiać sińce itp.
Ja spróbowałam i nie żałuję ale nie mam żadnych problemów np.z siniakami.
Także z bańkami ostrożnie
Stary 2010-09-14, 13:47   #3333
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Strawberry
miałam chyba wszystkie eveline na cell i ten pomarańczowy też. Z tych które wymieniłaś ten jest chyba najlepszy.

Kitko
ja mam bańki i masuję się nimi regularnie. Są dla tych, którzy potrafią to robić, oraz dla tych, którzy nie mają problemów z np. pajączkami, bo bańki mogą zostawiać sińce itp.
Ja spróbowałam i nie żałuję ale nie mam żadnych problemów np.z siniakami.
Także z bańkami ostrożnie
Pomaranczowy nie byl jakis opalajacy? Co powiesz o tych czerwonych niby spalajacych tluszcz? Mi nibz schudlz nogi ale bzlam tey na diecie, a cellulit jak byl tak jest.
Stary 2010-09-14, 13:51   #3334
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
No przeciez napisalam ze zacme moze zrobic panstwowo
A co do reszty Twojej wypowiedzi - co ma zacma do wady wzroku? Przeciez to dwie rozne choroby.
Zacma polega na zmetnieniu soczewki a krotkowzrocznosc to za dluga galka oczna.
Zreszta wyrownac zacme tez nie jest latwo bo po operacji moze dojsc do nadwzrocznosci, czyli z deszczu pod rynne - ale moze o tym wlasnie mowisz ze moze dojsc do cofniecia krotkowzrocznosci?

To jest temat rzeka, zacma, rodzaje i sposoby leczenia

A u osob starszych to akurat zupelnie inaczej wyglada i nie porownywalabym ich do 17 letniej osoby

Ale Alessandra_ pisała chyba właśnie o operacji zaćmy a nie krótkowzroczności

Alessandra_ - a ta operacja nie jest refundowana? Jestem akurat w temacie bo dosłownie 2 tygodnie temu moja babcia miała ściąganą zaćmę z jednego oka . Nie płaciła nic, ale musiała czekać ok. 1,5 roku. Jak zapłacisz to masz operację prawie natychmiast, ale i tak musiałabyś dość długo zbierać więc nie lepiej się zapisać teraz i poczekać te 2 lata?
Chyba że z tą refundacją bywa różnie..
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 13:52   #3335
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Nie wiem co ma zacma do wady wzroku ale ponoc cos ma, mowia ze po sciagnieciu zacmy ma sie dobry wzrok mimo posiadania wady przed zacma.
Ale i tak koniec koncow laser jest najlepszy, modeluje soczewke na stale i daje gwarancje, ze juz sie wzrok wiecej nie popsuje. I lepiej niech to robi teraz bo korekcje mozna przeprowadzac do max iluś dioptri, jak to przekroczy to po ptakach.
A kto tak mowi? Wada wzroku a zacma to dwie rozne sprawy, moga wspolwystepowac ale i tak metoda leczenia jest zupelnie inna.

I to czy wzrok bedzie ostry czy nie zalezy od naprawde wielu czynnikow.
O ile w zacmie operacja dotyczy soczewki to w krotkowzrocznosci dotyczy rogowki.

I nie ma 100% gwarancji ze po zabiegu laserowym (mowie o korekcji dioptrii do zerowki) po jakims czasie wada nie wystapi ponownie.

I moze zdecyduj sie, bo w ostatnim poscie pisalas o zacmie a teraz piszesz ze jak wada przekroczy pewna wartosc dioptrii to nie mozna operowac - owszem, mozna ale nie ma gwarancji ze sie zejdzie do zerowki no i to dotyczy zabiegu wady wzroku a nie zacmy.
Chyba mylisz te dwie choroby.

Co do mojej pielegnacji Jako ze z czasem stoje fatalnie to dzis bedzie na szybko:
wieczorem kapiel z syrenka
serum na biust
balsam z mocznikiem
zetre tarka piety, na nie epikrem i skarpetki na noc
obetne paznokcie i pomaluje odzywka

Jestem nadal w trakcie czytania Was, ale naskrobalyscie

Tak na szybko:
Marzeniatko - dziekuje za zdjecia fryzur, sa super Tylko wiele z nich nie wykonam bo mam za bardzo pocieniowane wlosy i chyba za krotkie jeszcze

Obejrzalam tez foty waszych zakupow i musze powiedziec ze sliczne

Podobaja mi sie zwlaszcza - szare botki na obcasie, och ja chce takie i czerwona dopasowana sukienka
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 13:58   #3336
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Pomaranczowy nie byl jakis opalajacy? Co powiesz o tych czerwonych niby spalajacych tluszcz? Mi nibz schudlz nogi ale bzlam tey na diecie, a cellulit jak byl tak jest.

ja mam pomarańczowy przeciw nawrotom cellulitu czy coś podobnego...
ale najlepsze chyba dla mnie jest to serum w białym opakowaniu...

w sumie te kosmetyki z eveline to jedyne którym wierzę w kwesti likwidacji cellu... no i jeszcze miałam kiedyś coś z tołpy, jakieś serum drenujące czy jakoś tak.... ale drogie było a skutecznośc podobna do eveline...

czerwone też miałam i były kiepskie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:18   #3337
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

co do właściwości na pozybcie się cellulitu to ja w żaden balsam cud nie wierzę, a sporo już tego próbowałam.
Te z eveline dość dobrze poprawiają wygląd skóry. Ale to moja subiektywna ocena
Stary 2010-09-14, 14:44   #3338
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

w sumie te kosmetyki z eveline to jedyne którym wierzę w kwesti likwidacji cellu... no i jeszcze miałam kiedyś coś z tołpy, jakieś serum drenujące czy jakoś tak.... ale drogie było a skutecznośc podobna do eveline...

moja mam uzywała zestawu na dzien i na noc przeciw cellulitowi z Tołpy- efekty były widoczne ale drogo wychodziło- 80zł taki zestaw.
ja tez uzywam evelina tego zielonego ale mam wrazenie ze sie pogorszył kiedys jak sie posmarowałam tym balsamem to czułam jak mi chłodzi tyłek i skora była fajnie napieta teraz nawet jak duzo naloze balsamu juz nie czuje takiego efektu na skorze
za to rozgrzewajacy balsam eveline daje popalic w dosłownym znaczeniu, trzeba uwazac zeby naczynka nie popekały przez niego
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:47   #3339
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
co do właściwości na pozybcie się cellulitu to ja w żaden balsam cud nie wierzę, a sporo już tego próbowałam.
Te z eveline dość dobrze poprawiają wygląd skóry. Ale to moja subiektywna ocena
Tez nie wierze w cud balsamy
Ale uzywam tego - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...tycellulit.htm i jest fajne, tzn jest efekt takiej gladkiej napietej skory

Haniu mam pytanie odnosnie masazu banka - bo ja sie na tym totalnie nie znam a chcialabym zaczac - jakie najlepiej banki kupic? Widzialam rozne na allegro. I jak sie taki masaz wykonuje? Po prostu przykladam banke, zasysam i nia "jezdze" po skorze czy sa jakies wytyczne? Troche sie obawiam bo jak kiedys zrobilam sobie masaz takim przyrzadem z wypustkami to mialam CALE uda totalnie sino-fioletowo-zielone przez ponad 2 tyg mimo wcierania masci z arnika na since Nie chcialabym sobie znow zrobic krzywdy, prosze pomoz

I mam pytanie co do serum do biustu - aktualnie uzywam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...al-Push-Up.htm

ale widze ze jest jeszcze cos takiego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...modelujaca.htm

Czy ktos moze probowal?? Ja z tego rozowego jestem zadowolona no i jest 2 razy tanszy
Stary 2010-09-14, 14:57   #3340
Annika92
Raczkowanie

Fajny krem do biustu ma Avon, może nie robi cudów,ale przy dłuższym,regularnym stosowaniu fajnie ujędrnia i troszkę jakby napina skórę no i dobrze nawilża. Ogólnie to średnio lubię kosmetyki z Avon'u,ale ten krem polecam, jak również puder w kulkach zarówno rozświetlający jak i brązujący
Stary 2010-09-14, 14:57   #3341
201604250941
Konto usunięte

Tallu- nie, nie chodzi o nie zejscie do zerowki, nie mozna w ogole tego robic bo odklei sie siatkowka. Przy krotkowzrocznosci do 10 dioptri, ale przy astygmatyzmie to juz tylko 6 dioptri ;/ Znam ludzi w tym wieku, ktorzy juz tyle maja i nic nie poradza, nikt im laserowej korekcji nie zrobi.

Nie myle dwoch chorob tylko mysle kompleksowo skoro wszystkie wystepuja na raz. Tak mowia ludzie, ktorzy mieli krotkowzrocznosc i zacme, po sciagnieciu zacmy nie mieli juz krotkowzrocznosci. No ale to kwestia indywidualna, po prostu powinna sie wybrac na konsultacje (ok. 150 zl) na ktorej powiedza, ktory zabieg najlepiej przeprowadzic i jakie beda efekty, my tu mozemy sobie gdybac.

Co do biustu to polecam Eris taki fioletowy za 50 zl, na prawde warty ceny I sa dwa, do biustu malego i biustu C+

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 14:59   #3342
samaraNW
Zakorzenienie

u mnie znowu zaczęło padać i zrobiło się zimno,a w dzień było tak przyjemnie cieplutko zaparzyłam sobie zielona herbatę i idę czytać książkę. na pielęgnację nawet nie mam ochoty,więc dzisiaj będzie chyba tylko standard.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:06   #3343
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
u mnie znowu zaczęło padać i zrobiło się zimno,a w dzień było tak przyjemnie cieplutko zaparzyłam sobie zielona herbatę i idę czytać książkę. na pielęgnację nawet nie mam ochoty,więc dzisiaj będzie chyba tylko standard.
u mnie ciepło i słonecznie, ale jestem chora i siedze w domu

pielegnacja=brak
Stary 2010-09-14, 15:09   #3344
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Talullah
polecam ci nasz wątek "masaż chińską bańką" (nie umiem wkleić linka, spróbuj znaleźć w wyszukiwarce). Tam jest bardzo dużo informacji o tym jak to robić, czym i kiedy

Te bańki są takie gumowe niebieskie, chyba w aptece nazwali je akupunkturowe, a w paczce są 4 wielkości.
ważne żeby najpierw opanować teorię, bo łatwo sobie zrobić nimi krzywdę. Jak nie znajdziesz wątku, to daj znać
Stary 2010-09-14, 15:09   #3345
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Tallu- nie, nie chodzi o nie zejscie do zerowki, nie mozna w ogole tego robic bo odklei sie siatkowka. Przy krotkowzrocznosci do 10 dioptri, ale przy astygmatyzmie to juz tylko 6 dioptri ;/ Znam ludzi w tym wieku, ktorzy juz tyle maja i nic nie poradza, nikt im laserowej korekcji nie zrobi.

Nie myle dwoch chorob tylko mysle kompleksowo skoro wszystkie wystepuja na raz. Tak mowia ludzie, ktorzy mieli krotkowzrocznosc i zacme, po sciagnieciu zacmy nie mieli juz krotkowzrocznosci. No ale to kwestia indywidualna, po prostu powinna sie wybrac na konsultacje (ok. 150 zl) na ktorej powiedza, ktory zabieg najlepiej przeprowadzic i jakie beda efekty, my tu mozemy sobie gdybac.

Co do biustu to polecam Eris taki fioletowy za 50 zl, na prawde warty ceny I sa dwa, do biustu malego i biustu C+
Nie rozumiem pierwszego zdania, jak to, nie mozna zejsc do zerowki bo odklei sie siatkowka? No wybacz ale takiej bzdury dawno nie slyszalam, ludzie sie wlasnie po to operuja prywatnie bo nie chca nic nosic, ani okularow ani soczewek, to nie interes zejsc z np -6 do - 3 kiedy i tak trzeba okularki nosic. Ja sie chce operowac z mysla o zejsciu do zerowki. Po operacji nie wolno wykonywac obciazajacych fizycznie cwiczen glownie silowych, nosic ciezkich rzeczy bo wtedy jest ryzyko odklejenia sie siatkowki. Okulisci tez zalecaja kobietom po zabiegu ktore jeszcze nie rodzily CC zamiast SN poniewaz porod to duzy wysilek i rowniez moze dojsc do odklejenia sie siatkowki.

Ogolnie krotkowzrocznosc jako wada sama w sobie predysponuje do odklejenia wiec ja np mialam zwolnienie z wf jezeli w planie byla silownia z ciezarami.

To jedna sprawa.
Druga, pogrubiona - mowia tak bo zwykle po operacji zacmy wystepuje nadwzrocznosc wiec oko wczesniej krotkowzroczne staje sie normowzroczne. Zreszta, sa to tez ich odczucia subiektywne bo znacznie poprawie sie ostrosc widzenia jezeli chodzi o zamglenie.

Z tego co czytalam to nasza wizazowa kolezanka ma tez astygmatyzm wiec tu juz w ogole jak dla mnie zagmatwana sprawa, wiec ja rowniez polecam wizyte u dobrego, naprawde sprawdzonego okulisty.

Cytat:
Talullah
polecam ci nasz wątek "masaż chińską bańką" (nie umiem wkleić linka, spróbuj znaleźć w wyszukiwarce). Tam jest bardzo dużo informacji o tym jak to robić, czym i kiedy

Te bańki są takie gumowe niebieskie, chyba w aptece nazwali je akupunkturowe, a w paczce są 4 wielkości.
ważne żeby najpierw opanować teorię, bo łatwo sobie zrobić nimi krzywdę. Jak nie znajdziesz wątku, to daj znać
Haniu bardzo Ci dziekuje

Poszukam ale chyba zajme sie tym po egzaminie bo to juz w przyszla sobote a ja w lesie, a jak trafie na nowy watek to znikne na hohoho

Kopnijcie mnie w tylek, mialam sie uczyc a wizaz czytam, tak mi sie spac chce ale jak pojde spac to bede polprzytomna potem, ech kawa nie pomaga

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-09-14 o 15:13
Stary 2010-09-14, 15:45   #3346
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Strawberry
No to w takim razie chyba się na niego skuszę

Cytat:
Żółty jest opalający. Czerwony miałam, barrrdzo rozgrzewał, ale ja niestety po żadnym antycellulicie nie zauważam poprawy, gdyz wcieram je nieregularnie, przeważnie raz dziennie, bez diety i ćwiczeń.
Cytat:

No właśnie ten pomarańczowy przeciw nawrotom chce kupic. Co bys o nim powiedziala?

Cytat:

I mam pytanie co do serum do biustu - aktualnie uzywam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...al-Push-Up.htm

ale widze ze jest jeszcze cos takiego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...modelujaca.htm

Czy ktos moze probowal?? Ja z tego rozowego jestem zadowolona no i jest 2 razy tanszy
Ja nigduy do biustu nic nie mialam, z racji tego, ze biust mam maly, a ze maly to i jędrny i uniesiony, a to wlasnie te balsamy robią. Żeby tak wymyslili jakis co by biust powiekszal

Piję właśnie herbatkę z sokiem malinowym, mniam Zaraz lecę sie szykować, bo się umówiłam z koleżanką
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:47   #3347
Annika92
Raczkowanie

Talullah do nauki !!
Stary 2010-09-14, 15:49   #3348
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Fajny krem do biustu ma Avon, może nie robi cudów,ale przy dłuższym,regularnym stosowaniu fajnie ujędrnia i troszkę jakby napina skórę no i dobrze nawilża. Ogólnie to średnio lubię kosmetyki z Avon'u,ale ten krem polecam, jak również puder w kulkach zarówno rozświetlający jak i brązujący
ja od dłuższego czasu się nad nimi zastanawiam... na razie brązujący najlepszy dla mnie to taki z h&m w złotym opakowaniu....

Cytat:
Talullah

o to ja też muszę poczytać a daje jakieś efekty - tzn. na cellulit ??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-14, 16:02   #3349
xHello Kittyx
Raczkowanie

Ja przez tą noge sie strasznie zaniedbałam;( ale gdy sie juz zagoi(przypuszczam iż bedzie to czwartek/piątek) to biore się ostro za siebie!

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 16:08   #3350
Shadii
Wtajemniczenie

Byłam u fryzjera! Wycieniowałam włoski, są ładniejsze i lżejsze.
Kupiłam też to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...y-posladki.htm mam nadzieję, że zadziała a skusiłam się,bo było przecenione i kosztowało 29,90 zł, a już kiedyś się na niego czaiłam, tylko szkoda mi było pieniędzy.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:22   #3351
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Byłam u fryzjera! Wycieniowałam włoski, są ładniejsze i lżejsze.
Kupiłam też to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...y-posladki.htm mam nadzieję, że zadziała a skusiłam się,bo było przecenione i kosztowało 29,90 zł, a już kiedyś się na niego czaiłam, tylko szkoda mi było pieniędzy.

pochwal się fryzurką
Stary 2010-09-14, 16:25   #3352
Shadii
Wtajemniczenie

Wstawię foto jak mi zniknie to przecięcie na czole tak jak już wcześniej pisałam

Mam strasznie rozdwojone paznokcie chyba nie będę niczym malować, tylko odżywką...

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-09-14 o 16:51
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:58   #3353
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Wstawię foto jak mi zniknie to przecięcie na czole tak jak już wcześniej pisałam

Mam strasznie rozdwojone paznokcie chyba nie będę niczym malować, tylko odżywką...
koniecznie pochwal się fryzurką

ja ostatnio się trochę zaniedbałam...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:01   #3354
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
No to w takim razie chyba się na niego skuszę

Żółty jest opalający. Czerwony miałam, barrrdzo rozgrzewał, ale ja niestety po żadnym antycellulicie nie zauważam poprawy, gdyz wcieram je nieregularnie, przeważnie raz dziennie, bez diety i ćwiczeń.

No właśnie ten pomarańczowy przeciw nawrotom chce kupic. Co bys o nim powiedziala?

Ja nigduy do biustu nic nie mialam, z racji tego, ze biust mam maly, a ze maly to i jędrny i uniesiony, a to wlasnie te balsamy robią. Żeby tak wymyslili jakis co by biust powiekszal

Piję właśnie herbatkę z sokiem malinowym, mniam Zaraz lecę sie szykować, bo się umówiłam z koleżanką
w porządku ale chyba lepszy jest ten w białym opakowaniu
o przypomniało mi się- ten fioletowy (na pośladki i brzuch ) też jest dobry...

ja piję czerwoną herbatkę, w ogóle przetrenowałam sobie mięsnie ud i tak mnie bolą..... chyba dziś brzuch pokatuje....

nazamawiałam sobie kosmetyków z avonu
denerwuje się bo podobno mój olej kokosowy był wysłany 9tego a jeszcze go nie ma... a mi się już tak go chce wypróbować..

a teraz jeszcze na easytony będę czekać...

idę poćwiczyć zaraz....

ZALATANA......
Stary 2010-09-14, 17:09   #3355
magne
Zadomowienie

Mam zamiar zamówić http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...213795886.html co doradzacie ,bo ja się kompletnie nie znam ? warto ?
czy może tą http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...217405143.html ?

Edytowane przez magne
Czas edycji: 2010-09-14 o 17:11
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:58   #3356
loluska
Zakorzenienie

Hej nadrobiłam was ale tylko mniej więcej, jestem troszkuzabiegana od soboty i nie mam jak wejść na kompa... jestem wkurzona bo od mojego obżerania przytyłam kg ;( no i mam wysypp na twarzy ;/ co jakiś zniknie to pojawia soę nowy... no i muszę się opanować ;p ćwiczę nadal brzuszki a dziś zaczęłam naukę masażu i już potrafię troszku dłoń wymasować no i w ogóle pochwalę wam się że mam dziś 19 urodzinki no i starzeję się ;p muszę się troche posmamowac choć w tygodniu i z tym ciężko ;/ miłego wieczorku! witam wszystkie nowe dziewczyny

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:05   #3357
Annika92
Raczkowanie

Loluska wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Stary 2010-09-14, 18:12   #3358
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Mam zamiar zamówić http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...213795886.html co doradzacie ,bo ja się kompletnie nie znam ? warto ?
czy może tą http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...217405143.html ?
to są te same podkłady, a o co dokładnie pytasz?

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej nadrobiłam was ale tylko mniej więcej, jestem troszkuzabiegana od soboty i nie mam jak wejść na kompa... jestem wkurzona bo od mojego obżerania przytyłam kg ;( no i mam wysypp na twarzy ;/ co jakiś zniknie to pojawia soę nowy... no i muszę się opanować ;p ćwiczę nadal brzuszki a dziś zaczęłam naukę masażu i już potrafię troszku dłoń wymasować no i w ogóle pochwalę wam się że mam dziś 19 urodzinki no i starzeję się ;p muszę się troche posmamowac choć w tygodniu i z tym ciężko ;/ miłego wieczorku! witam wszystkie nowe dziewczyny
wszystkiego najlepszego kochana

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:14   #3359
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkiego najlepszego
Stary 2010-09-14, 18:14   #3360
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
ja od dłuższego czasu się nad nimi zastanawiam... na razie brązujący najlepszy dla mnie to taki z h&m w złotym opakowaniu....

o to ja też muszę poczytać a daje jakieś efekty - tzn. na cellulit ??
oj, poczytaj a czy efekty.. no to zależy od człowieka ja że jestem leniwa, to nie za bardzo ale i tak skóra jest dużo ładniejsza po masażach

Cytat:
wszystkiego naj!

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości