3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 15:34   #841
Vcelka
Wtajemniczenie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Dziewczyny śliczne brzusie, ubranka i zdjęcia 3D

Co do twardnienia brzucha, to u mnie oznaczało skracaniem sie szyjki macicy, także uważajcie na siebie.

Mam radę dla mam które nie chcą tak dużo przytyć - polecam dietę dla kobiet cierpiących na cukrzycę ciążową. Ja w ogóle nie tyje teraz a nawet schudłam 0,5 kg. Chociaż nie wiem czy długo byście wytrzymały, bo jest strasznie ciężko bez słodyczy, owoców i innych smakołyków jak pizza, chamburgery, fryki itp

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:37   #842
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Kupiłam baterie-mój synek
ale juz wszystko widac

jakie raczki maciupkie!

niebieskaaa, nie nie mam jeszcze wszystkiego - dzisiaj zamawiam, a torbe spakuje moze w nastepnym tygodniu juz
albo na poczatku pazdziernika

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hejo

moja szyjka ma 4,4cm
moja ma caly czas 3, od poczatku ciazy
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:39   #843
kretencja
Zakorzenienie

Vcelka, mnie brzuszek twardnieje od dawna, a lekarz mówi, że szyjka OK

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:45   #844
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

u nas popadało troszeczkę... taki kapuśniaczek, a spac się chce że hej!! choć zaczełam sie martwic ze to od wys. cukru :/ odebralam wyniki i wiem, ze to prze zmoje lakomstwo i d...

przed obciazeniem - 87
po - 159
w labo mowia na mnie pani slodka :/

ehh
WBC 12,2
GRA 9,6
mocz bedzie jutro ehhhhh
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:47   #845
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
u nas popadało troszeczkę... taki kapuśniaczek, a spac się chce że hej!! choć zaczełam sie martwic ze to od wys. cukru :/ odebralam wyniki i wiem, ze to prze zmoje lakomstwo i d...

przed obciazeniem - 87
po - 159

ehh
WBC 12,2
GRA 9,6
mocz bedzie jutro ehhhhh
pani slodka?

nie przekroczylas jakos mega duzo normy, moze wystarczy ociupinke mniej slodyczy?chyba ze ich nie jesz?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:48   #846
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
sliczny

Cytat:
a to moja dzisiejsza zdobycz-nikłe znaki użytkowania w postaci leciutko zmechaconej podszewki. 18 zł
Naprawdę takie cuda wynoszę z lumpka, że odechciewa mi się zaglądania do normalnych sklepów. Najładniesze rzeczy mam z lumpka. Wszystkie milutkie i świetne gatunkowo. Do tego jeszcze mu wynalazłam 2 grube bluzeczki, pół-śpioszki, śpioszki i spodenki. Fakt, że nie bardzo tanie bo 6-8 zł, ale u nas widziałam tak ładnie odszyte tylko w smyku za grubą kasiorę.
super , ja akurat spiworkow mam pod dostatkiem

Cytat:
Napisane przez kropka27 Pokaż wiadomość

Mam pytanie odnośnie L4 - wybieram sie od pażdziernika i powiedzcie lekarz moze nie chcec mi go wystawić (jeszcze ani raz mi nie zaproponował) sama zdecydowałam ze to już najwyzdzy czas odpoczac!
Robili Wam lekarze jakieś problem?

Pozdrawiam serdecznie, powoli będe nadrabiała zaległości!
moj jak jest wszystko ok to sie pyta czy chce a jak cos sie dizeje to poprostu daje mi l4 bez pytania

Cytat:
przy waszych moja to jakis gigant

no ciesze sie

moje lumpkowe lowy dzisiejsze:
3 pajace - rozowy jest polarkowy na zamek z NEXT.
pajac czerwony ma te zakladki na mankietach - co sie jak niedrapki odwija
polspiochy - po przyniesieniu do domu stwierdzam ze to na wczesniaka chyba
i spodenki polarowe
super

tez musialabym sie wybrac na zakupy

moze wsobote pojade z TZ na takie wieksze

dziewczyny jakie macie kocyki dla dzidzi??

bo pytalam u mnie i byly takie 70x100 albo dwa razy wieksze ktory wziac????

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:50   #847
malgosiak25
Raczkowanie

Edzia śliczne zdjęcia synka ehh szkoda, że nie byłam na 3d, ale jak mówi Anecka niebawem i tak się spotkamy z naszymi maleństwami niemniej jednak pamiątka piękna!

Ja już skończyłam robić drugie i padłam,, jestem tak zmęczona jakbym 2 tony węgla przerzuciła :/ nie ta kondycja :P

Co do proszków ja piorę w Dzidziusiu , ubranka mają śliczny zapach mam nadzieje, że mała nie będzie uczulona
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:55   #848
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
pani slodka?

nie przekroczylas jakos mega duzo normy, moze wystarczy ociupinke mniej slodyczy?chyba ze ich nie jesz?
tak Irsin - weszłam mówię dzień dobry a one (we dwie) o pani słodka przyszla po wyniczki... ehhh

najadłam się co tu ukrywać: wczoraj batonik bajeczny mniamniusieńki 8 winogronek, mleczko o smaku waniliowym i drug batonik ehhhh ale nie mogłam sie powstrzymać, jak nie zjem to wciąż zajadam coś innego a po śliwkach susz. mam zgagę że ho ho ;/
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:55   #849
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
sliczny

super , ja akurat spiworkow mam pod dostatkiem

moj jak jest wszystko ok to sie pyta czy chce a jak cos sie dizeje to poprostu daje mi l4 bez pytania

super

tez musialabym sie wybrac na zakupy

moze wsobote pojade z TZ na takie wieksze

do łóżeczka może być większy
ale do gondoli zdecydowanie mniejszy bo koca będzie więcej niż miejsca
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 15:59   #850
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
do łóżeczka może być większy
ale do gondoli zdecydowanie mniejszy bo koca będzie więcej niż miejsca
no wlasnie i ktory tu wybrac.....a moze kupic oby dwa

Nasz Skarb
Stary 2010-09-14, 16:02   #851
kliwia
Zakorzenienie

myszka
ja mam kocyki letnie w rozmiarze 80x100, 84x120, 160x160
te 80tki sa na prawde male, tak tylko to okrycia spiacego malucha. zeby opatulic w spacerowce ze wszytskich stron i jeszcze pod nozkami to wiekszy potrzebny taki co jak 150na80 lub 90 choc nie wiem czy takie sa. I wtedy taki wiekszy moze tez sluzyc np 3latkowi jako przykrycie na lozku jak ma drzemke czy cos.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:07   #852
lutien
Wtajemniczenie

Dziś poprasowałam kolejną porcję ciuszków i postanowiłam pokazać Wam kilka sztuk moich ulubionych Chyba wszystkie to łowy lumpkowe Oczywiście są to różne rozmiary (ten płaszczyk np. to na 9-12mies).
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:11   #853
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Dziś poprasowałam kolejną porcję ciuszków i postanowiłam pokazać Wam kilka sztuk moich ulubionych Chyba wszystkie to łowy lumpkowe Oczywiście są to różne rozmiary (ten płaszczyk np. to na 9-12mies).
do różowego pajaca mam czapkę

czarna sukienka i czerwony płaszczyk piękne
Stary 2010-09-14, 16:12   #854
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
myszka
ja mam kocyki letnie w rozmiarze 80x100, 84x120, 160x160
te 80tki sa na prawde male, tak tylko to okrycia spiacego malucha. zeby opatulic w spacerowce ze wszytskich stron i jeszcze pod nozkami to wiekszy potrzebny taki co jak 150na80 lub 90 choc nie wiem czy takie sa. I wtedy taki wiekszy moze tez sluzyc np 3latkowi jako przykrycie na lozku jak ma drzemke czy cos.
ja mam bzika na punkcie kocykow mam juz dwa jeden cieniutki polarowy ale duzy 130x170 drugi nieco mnieszy i nieco grubszy a takich cieplych nie mam wcale....

co znajde jakis kocyk to jestem przekonana ze sie przyda

ten maly nadawal b sie do nosidelka w koncy zima bedzie itd a ten duzy sprawdziby sie w domu i potem we wozku tak jak piszecie

Nasz Skarb
Stary 2010-09-14, 16:17   #855
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie od końca sierpnia z Wami (najpierw nawał pracy a później urlop i pobyt w domku- i zero kompa ) i co najgorsze nie wiem co się z Wami dzieje. Doczytałam jedynie że kootek urodziła- moje ogromne GRATULACJE i całusy dla Michałka- naszego pierwszego dzieciaczka!

Obiecuję ze teraz już bede z Wami
U mnie raczej w porzadku- ciezko sie zaczyna robic- jutro zaczynam 30tc w ostatnim czasie przyplatala mi sie cukrzyca ciążowa wiec też i dietka- no ale na dobre mi to wyjdzie jak nie bede zajadała sie słodkim- zawsze bedzie mniej do zrzucenia
Jutro ide do gina na wizyte ale bez USG- do tej pory nie znam płci

Mam pytanie odnośnie L4 - wybieram sie od pażdziernika i powiedzcie lekarz moze nie chcec mi go wystawić (jeszcze ani raz mi nie zaproponował) sama zdecydowałam ze to już najwyzdzy czas odpoczac!

Pozdrawiam serdecznie, powoli będe nadrabiała zaległości!
Hmm w 30tc to juz powinnas miec dawno zwolnienie Ja mialam problemy ze zwolnieniem, no ale ja sie "staralam" od 18 tc z racji wykonywanej pracy i ze mi ona nie sluzy. Kolezanki w pracy od poczatku mialy zwolnienia a ja nie, w koncu pozniej przez prace poszlam do szpitala i tam dopiero dali mi zwolnienie i tez lekarze stwierdzili ze od poczatku powinnam miec.

Jej wrocilam z biedronki mam kiwi, nektarynki, banany, gruszki i musialam wziac topy serowo cebulowe i baton marcepanowy No i ledwo weszlam do domu juz ktos dzwonil do drzwi. Otwieram a tam babka w ciemnych okularach i mowi ze jest bezdomna i czy dalabym jej jesc i srodki czystosci. Troche zdebialam no bo z jedzenia co mam dac? gruszke ktora kupilam? jajko ktore mi zostalo w lodowce? nienawidze takiej sytuacji bo choc szczerze bym pomogla to nie oddam ostatniej rzeczy.. wiec zaproponowalam jej ubrania bo mialam cala siatke praktycznoe nowych ubran czy tez w bdb stanie, ale postanowilam ze je oddam, wiec sie ciesze ze sie nadarzyla okazja troche teraz zaluje ze tam dalam sweterek taki tunikowaty kaszmirowy, ale mnie gryzl, choc byl MEGA cieply..

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

lutien zakochalam sie w czarnej sukience w kropki i tej polarowej(?) bluzie z kapturem

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:21   #856
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
no wlasnie i ktory tu wybrac.....a moze kupic oby dwa

napewno musisz kupić dwa

ciężko będzie z jednym
będziesz musiała ciągle przerzucać z łóżeczka do wózka i na odwrót....

chyba że zainwestujesz w porządny śpiworek ale to koszt od 200zł

wiem że niektórzy kupują pościel do wózka
ale moim zdaniem wygląda to co najmniej dziwnie
dziecko w kombinezonie i w pościeli
Stary 2010-09-14, 16:28   #857
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
hejo

moja szyjka ma 4,4cm
Moja ma 4,5 nikt nie ma dłuższej... ale jak sobie pomyśle jak zacznie się poród i będą ją rozmasowywać żeby zgładzić to już mnie ciary przechodzą... ponoć czasem masaż szyjki jest gorszy od bólu porodowego!

zrobiłam w końcu karówę tylko muszę jeszcze do piekarnika zapakować... padam na twarz

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:30   #858
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
tak Irsin - weszłam mówię dzień dobry a one (we dwie) o pani słodka przyszla po wyniczki... ehhh

najadłam się co tu ukrywać: wczoraj batonik bajeczny mniamniusieńki 8 winogronek, mleczko o smaku waniliowym i drug batonik ehhhh ale nie mogłam sie powstrzymać, jak nie zjem to wciąż zajadam coś innego a po śliwkach susz. mam zgagę że ho ho ;/
hehe ja tez mam pociag do batonow
Ale wiesz co, moze sprobuj zastapic slodycze czyms? Ja sobie kiedys zastapilam kielkami fasoli mung. UWIELBIAM je i bardziej mi smakuja od batonow. Takie chlodne kielki, swietnie sie je chrupie i taki fajny soczek maja
Niestety najblizej gdzie je moge kupic to real, czyli jakies 4km ode mnie a jako ze teraz czesciej siedze w domu to tego nie jem

Pozeram chipsy napilabym sie jeszcze jakiegos soku z grejfruta.. cholera marzy mi sie sokowirowka ktora sie sama czysci albo przyynajmniej zeby mozna bylo zrobic duzo soku i ja dopiero czyscic a nie jak moja.. niby nowa.. 2 marchewki przemiele i juz zapchana i trzeba czyscic. NIEWYPAL.

Ja nie wiem ile mam cm szyjki ? hmmmmmmmm

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-14, 16:36   #859
kretencja
Zakorzenienie

A ja już sobie znalazłam nowy powód do zmartwienia
W necie przeczytałam, że na początku III trymestru tyje się najwięcej. A ja właśnie do połowy 6 miesiąca tyłam intensywnie, a w ciągu ostatnich 4 tygodni prawie nic

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-14, 16:43   #860
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w pewnym momencie po prostu powiedziałam, ze chcę zwolnienie i wypisał mi bez problemu (chodzę na NFZ) a teraz co wizyta mi przedłuża i nie pyta się czy chcę czy nie chcę tylko sam z siebie wypisuje
Cytat:

przed obciazeniem - 87
po - 159
Oj no to sporawo
Cytat:

heheh aż poszłam zmierzyć
jeden mam 90*90 a drugi 125*100
Cytat:
no i wszystko jasne gdyby nie te słodkości to miałabyś cukier idealny
Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Moja ma 4,5 nikt nie ma dłuższej... ale jak sobie pomyśle jak zacznie się poród i będą ją rozmasowywać żeby zgładzić to już mnie ciary przechodzą... ponoć czasem masaż szyjki jest gorszy od bólu porodowego!
Też słyszałam, że ten masaż jest koszmarny ale mnie to na szczęście przy pierwszym porodzie ominęło - oby teraz też tak było

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ja nie wiem ile mam cm szyjki ? hmmmmmmmm
Ja też nie wiem
Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
W necie przeczytałam, że na początku III trymestru tyje się najwięcej. A ja właśnie do połowy 6 miesiąca tyłam intensywnie, a w ciągu ostatnich 4 tygodni prawie nic
Rany chyba ci zajęcia brakuje Nie zapominaj, że każda z nas jest inna i każda ciąża jest inna i nie ma jednego złotego środka na wszystko - a w necie to co stronka to piszą co innego więc się nie przejmuj bo ja dla odmiany czytałam gdzieś, ze w III trymestrze tyje się najmniej
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:45   #861
kretencja
Zakorzenienie

Kotek, oczywiście masz rację Brakuje mi zajęcia, to prawda
Jem sobie właśnie na podwieczorek bułeczkę maślaną i popijam kawką zbożową. Podtuczę się troszkę

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-09-14, 16:47   #862
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję, że w 3 trymestrze najmniej przytyję, no bo ile można w końcu tyć

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 16:55   #863
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Jakie ma cudowne usteczka ten twoj synuś

Ja zaraz zbieram sie do domu... a leje.... a ja w ramach ruszenia mojej wielkiej du**y poszłam dzisiaj do pracya nie pojechałam, a że rano świeciło słonko, to oczywiście nie wzięłam parasola, a od 13 leje, LEJE, LEJE

Obiad trzeba zrobić i lecimy potem na nauki przedslubne jak do tej pory nuuuuuuda, apotem jadę do rodziców, bo jutro znów moja codwutygodniowa wizyta u gina, a od rodziców mam bliżej. Tak więc do jutra dziewczyny, jak zwykle nadrabianie zaczynam o 9.30

Pozdro
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:00   #864
sanderinka
Zakorzenienie

co do szyjki to jak mnie badał za pierwszym razem wsio ok a teraz mnie chyba pol poczekalni słyszło

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:18   #865
Anecka
Zakorzenienie

hehehe polozna mowila ze wlasnie w 3 trymku sie tyje najwiecej bo dziecko obrasta w tluszczyk, ale ja od 4 tygodni nie przytylam ani cm w brzuszku

zapomnialam napisac: jak szukacie jakichs promocji i okazji to w biedronce melduje co jest:i bedzie

1.
- Zestaw sprzatajacy, duck power total clean plyn do wc
- mr muscle do szyb
- pronto x 2, jedno do mycia drewna drugie spray przeciw kurzowi
To wszystko 19,99

2. Fajna polka wisząca bardzo tania 29,99 szeroka na metr wysoka na 45cm, taka asymetryczna
3. Piekne kwiaty w doniczkach od 4.49, ale u mnie juz nie bylo, a kupilabym
4. Posciel z kory chyba 160x200 - 39,99, fajna w dotyku.
5. Regal krata - 89zl, fajna sprawa jakos metr na metr ma
6. regal narozny - 79zl taki podobny do bodziowego wysoki na 1,80cm jakos bo zlozony byl troche nizszy ode mnie
7. bukiet 7 róż cietych - 5.99 to bedzie od 23 wrzesnia
8. zaslony sznurkowe 90x240 wykonczone tunelem na karnisz - 26.99, oferta od 20 wrzesnia
9. Sliczne ramki na zdjecia 23x23 do zdjec 10x15 - 8.99 - od 20 wrzesnia
10. Narzuta pikowana z wypelnieniem 220x240cvm + 2 poszewki 40x40 - 139zl (pieknie wygladaly na plakacie) - oferta od 16 wrzesnia
11. Lampka dotykowa nocna - 19.99, 3 stopnie regulacji natezenia swiatla - od 23 wrzesnia
12. Firany w kolorach fiolet, oliwka,bordo i bez gladkie z szelkami. 145x245cm - 16.99zl oferta od 20 wrzesnia
13. SUPER komoda!!! w kolorze olchy 120x40x80! . .cena: 179zl!!! swietna
14. Naklejki dekoracyjne na sciany/meble/szyby - komplet 16.99zl - od 16 wrzesnia, niestety nie pisza jakei wymiary
15. Szafka lazienkowa biala wysoka na 180cm jakos - 129zl, od 20 wrzesnia

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Jezu napisalam sie a tu macie gazetke

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/przytulny/

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-14, 17:19   #866
sanderinka
Zakorzenienie

zna sie moze któras na wynikach morfologii????? dzis odebrałam wyniki

mam podkreślone
MONO 1,14
HCT 35.5%

a pod spodem napisane:
pałeczkowate-2
Podzielone-61
Limfocyty-35
Monocyty-2

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:23   #867
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
hehehe polozna mowila ze wlasnie w 3 trymku sie tyje najwiecej bo dziecko obrasta w tluszczyk, ale ja od 4 tygodni nie przytylam ani cm w brzuszku

zapomnialam napisac: jak szukacie jakichs promocji i okazji to w biedronce melduje co jest:i bedzie

1.
- Zestaw sprzatajacy, duck power total clean plyn do wc
- mr muscle do szyb
- pronto x 2, jedno do mycia drewna drugie spray przeciw kurzowi
To wszystko 19,99

2. Fajna polka wisząca bardzo tania 29,99 szeroka na metr wysoka na 45cm, taka asymetryczna
3. Piekne kwiaty w doniczkach od 4.49, ale u mnie juz nie bylo, a kupilabym
4. Posciel z kory chyba 160x200 - 39,99, fajna w dotyku.
5. Regal krata - 89zl, fajna sprawa jakos metr na metr ma
6. regal narozny - 79zl taki podobny do bodziowego wysoki na 1,80cm jakos bo zlozony byl troche nizszy ode mnie
7. bukiet 7 róż cietych - 5.99 to bedzie od 23 wrzesnia
8. zaslony sznurkowe 90x240 wykonczone tunelem na karnisz - 26.99, oferta od 20 wrzesnia
9. Sliczne ramki na zdjecia 23x23 do zdjec 10x15 - 8.99 - od 20 wrzesnia
10. Narzuta pikowana z wypelnieniem 220x240cvm + 2 poszewki 40x40 - 139zl (pieknie wygladaly na plakacie) - oferta od 16 wrzesnia
11. Lampka dotykowa nocna - 19.99, 3 stopnie regulacji natezenia swiatla - od 23 wrzesnia
12. Firany w kolorach fiolet, oliwka,bordo i bez gladkie z szelkami. 145x245cm - 16.99zl oferta od 20 wrzesnia
13. SUPER komoda!!! w kolorze olchy 120x40x80! . .cena: 179zl!!! swietna
14. Naklejki dekoracyjne na sciany/meble/szyby - komplet 16.99zl - od 16 wrzesnia, niestety nie pisza jakei wymiary
15. Szafka lazienkowa biala wysoka na 180cm jakos - 129zl, od 20 wrzesnia

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Jezu napisalam sie a tu macie gazetke

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/przytulny/
Ja po raz już kolejny protestuję!!!!!!
CZEMU U MNIE NIE MA BIEDRONKI uważam to za szczyt chamstwa

Hehe - wyślę pismo do zarządu, że chcę Biedronkę u siebie w mieście i koniec
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:31   #868
kliwia
Zakorzenienie

kretencja
kolezanka mi powoedziala, ze w odtatnim miesiacu wiekszsosc kobiet tyle ile przez polowe, to sobie wyobraz
ja mysle ze jak sie nie bedziemny obzerac chipsami i slodyczami, tylko zielnina, nabialem i miesem to bedzie dobrze.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 17:42   #869
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Ja po raz już kolejny protestuję!!!!!!
CZEMU U MNIE NIE MA BIEDRONKI uważam to za szczyt chamstwa

Hehe - wyślę pismo do zarządu, że chcę Biedronkę u siebie w mieście i koniec

Wyslij pismo do Biedronki, ze jak Tobie nie zbuduja sklepu to ich podasz do sądu

--------

Na polsat cafe cos o dzieciach leci jakby co

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-09-14, 17:46   #870
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję, że w 3 trymestrze najmniej przytyję, no bo ile można w końcu tyć
Ja właśnie przytyłam 2kg w ciągu ostatniego tygodnia! Protestuje, chyba przejdę na dietę :/

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości